Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
31.05.24 - klo:16:10

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 14
1  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Travian. : 15.01.09 - klo:07:25
Tulihan se voitto sieltä vihdoinkin! Siis ]N[ liiton matkassa =)

Peksit:

Kinesus ]N[

Asukkaita:   21699
Kylät:                 29
Sims:                  75
Hööki:               112
Pakki:                459

Löytyykö täältä yleensäkkään enää ketään? Saati sellaista joka vielä pelailee  Hymyilee
2  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Travian. : 23.07.08 - klo:12:20
s6:lla tahkotaan täyttä häkää  Hymyilee

Rupee vaan tökkiin, kun lähin vihu kylä ~18h hööki ajan päässä. Booriiinngg...

110 sijoituksella simssillä, 14 kylää ja kansaa löytyy ~9000. Höökillä sija 60.

Joten ihan mukavasti menee =)
3  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Travian. : 30.05.08 - klo:14:27
onnittelut Adjulle ja Avelle s3:n voitosta =)

On tossa normiservun vuoden kestossa pikkasen tahkoamista Järkyttynyt

 Jos ton s6:n jaksas vielä nykästä läpi, jos sieltä lohkeis voitto vihdoin  Virnistää

Simssi:

172.  hesus =A= 18068 27 

Hööki:

172.  hesus 18068 27 97145

Deffu:

363.  hesus 18068 27 22532
4  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Travian. : 22.05.08 - klo:22:09
Kieltämättä komeesti veditte WW:t alas, propsit siitä.

Jotenkin saamatonta touhua ollut K-18:sta ja A:ssa loppupelit. En tiedä mikä meni vikaan, kumminkin ihan hyvä paketti kasassa ollut koko kiekan. En tiedä oliko toi pitkä simmailu jakso syynä siihen että vähän uinahettiin.

s5:n jouduin lopettamaan, tuli turpaan niin että tuntu. Mutta kovin 3vkon jakso mitä olen pelannut pitkään aikaan  Hymyilee

s6:lla noustiin deffu listoilla top 5:een ja höökeissäkin käytiin top 3:ssa, sen jälkeen hajos vihun painostuksessa liitto alta ja taas rupes tuleen pataan. Tällä kertaa hypäsin vihujen kelkkaan. Ja petturin leima tuli taas. Oiskoha sillä asialla ollut tekemistä asian kanssa, et rupesin höökimään samana päivänä entisten liittolaisten päälle. Pitäähän kylien uudelleen rakentamiseen ja nyrkin lommojen paikkailuun jostain ressut saaha  Hymyilee   

Eli pelailen N:n lipun alla nykyään s6:lla. On muuten ammattimaisin liitto missä olen pelannut koko Travian urani aikana, joten odotukset ovat kovat s6:n suhteen.
5  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Travian. : 28.04.08 - klo:12:51
Speedin taidan jättää väliin, speed servun kanssa ei pysty elämään. Normaalien servujen kanssa pystyy sentään joten kuten =)

Alotin sit vielä s5:kin, otin 12 kylän tilin haltuun. Loggasin ekan kerran tiliin, niin 15 höökii tulossa 10 eri kylään, pakkeja ei missään. Aivan loistava alkuasetelma =)
6  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Travian. : 08.04.08 - klo:14:04
Joo vaihoin A:n riveihin. Jurppi siirtyä pois K-18:sta, mutta siellä rupes meininki olemaan aika toivotonta. Ei kunnon johtoa ja tuttujen tilit vaihtanu omistajaa. Meni touhu sellaseks muutaman pelaajan räpeltämiseks ilman kunnon suunnittelua. Sit lähti vielä viimesetkin alkusotien frendit A:han joten lähin messiin. En kadu vaihtoa, vaikka tuli petturin leima K-18:sta. Mutta oon saanu taas peliin ihan uutta potkua vaihdoksen myötä ja pelaaminen tuntuu pitkästä aikaa mielekkäältä ja kiinnostavalta.

Toi DIE homma oli aika loisto läppä kieltämättä  Hymyilee Vaikken DIE.n riveissä koskaan pelannukkaan.

Noihin voitonmahdollisuuksiin uskon kyllä vielä, vähän karsastin tota muotitalojen kanssa liittoutumista. Tuntuu et menee koko loppu vaan simmailun merkeissä, kuka saa WW:n ekana valmiiksi. Toivottavasti olen väärässä ja saadaan vielä kunnon kahinat aikaseksi.

Onnistuin tapattamaan päänyrkkinikin tohon loppupelissä teidän (TH.n) valtaamaan nataari kylään. Joten tuli teitäkin sit jeesattua kunnolla  Hymyilee leveästi Noo onneks ei oo resuista pulaa, joutu vaan pakkituotannon lopettamaan, et sai nyrkin taas edes jotenkin iskuun  Hymyilee Eniten jurppii herätellä sankaria (107h). Mutta kai se vielä joskus sieltä henkiin taas herää  Hymyilee leveästi
7  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Travian. : 29.02.08 - klo:12:12
Heheh aika varmoja jo ootte voitosta  Virnistää No mikäs siinä, aika hyvät mahdollisuudet teillä kieltämättä onkin.

Joo viel siellä simssaillaan. Pari sataa asukasta enää niin saan 10 000 asukasta kokoon. Virnistää Avenkin ohi pääsin jo.

12k asukasta olen saanut kasaan ja samalla menny teistä molemmista ohi simssi rankissa  Hymyilee

Kieltämättä aikamoiseksi simmailuks menny koko servu, ainakin minun osalla. Lisäksi kaikki alkuaikojen "taitelutoverit" lopettanu/ tilit vaihtanut omistajaa, tähän vielä Jekun leirin vaihtaminen päälle, + muutama muu liiton toimi. Niin on ruvennut toi liittokin tökkimään. Mutta jos sitä jaksas vielä paahtaa s3:n loppuun asti. Ei kai tässä enää montaa kuukautta ole jäljellä  Virnistää
8  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Travian. : 28.02.08 - klo:14:53
Vieläkös Adju ja Ave pelaavat s3:lla? Vai onko tilit vaihtanut omistajaa? Proksu ja Lurri taiskin lopetella s3:lla pelaamisen ajat sitten. Rupee pikkasen jo tökkiin toi simssailu, sais nataarit tulla jo pikkuhiljaa, niin sais säpinää.

s6:lla on taas täys rähinä päällä  Hymyilee Päässy kunnolla sotimisen makuun, tosin vielä aika pienillä joukoilla mennään. 3 kylää ja ~1000 asukasta. Liittona -GOM-, jonka värvärinä tilini toinen osapuoli häärää. Onkos täältä kommuunista muita pelaajia s6:lla?

9  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Travian. : 24.01.08 - klo:19:19
Metan s4 poppoolla (?) ollu tylsää  Hymyilee

http://www.markku.liitin.net/travian/juokse_mun_nyrkkiin_master.mp3
10  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Travian. : 21.01.08 - klo:09:24
Erehdyin aloittamaan Travianin uudestaan  Surullinen s6 pelailen ja 18 asukasta + 8 nuijamiestä.

Milläs nikillä pelailet ja missä päin? Löydynpi nikin kinesus takaa 6:lta  Hymyilee

s6 lähtenyt kohtuudella käyntiin 101 asukasta ja ~40 nuijaa rellestää kentällä.

11  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Travian. : 17.01.08 - klo:16:37
Kiva ku mulla on kuollu yhteensä ehkä 10 uudisasukasta...

Laittaa ne ansoihin suojaan. Turhaan niitä kylään jättää kuolemaan.
12  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Travian. : 17.01.08 - klo:11:49
s6:lla aloittelin hyökkäilyn tänään. Saa nähä mitä tulee. Eka tili teutoneilla  Hymyilee
Jos sais vähän vastapainoa s3:n simssaillulle. Onneks sentään KP hajos, joten sai naapurustoon edes jotain säpinää  Hymyilee
13  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Travian. : 14.01.08 - klo:18:30
s6:lla tuli alotettua tänään = )

Multiaccolla tosin, mutta pitäähän sitäkin kokeilla =)
14  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Näin toimivat adminit Fokkeliigassa... : 07.01.08 - klo:10:12
Öö.. onkoha latte_90 tuplaa todistettu sen enempää...

Varsinaisestihan hänen banninsa liigaan johtuivat asiattomasta käytöksestä. Joten minun ei tarvinnut todistaa hänen olevan "tupla" bannatessani hänet.

Tosin muistaakseni hänet pystyttiin kyllä todistamaan tuplaksi, sitä ei vain koskaan julkistettu, koska ei ollut tarvetta.

15  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Näin toimivat adminit Fokkeliigassa... : 18.12.07 - klo:13:57
Hohhoijaa...

"Päätin tulla tänne kertomaan tuotuuden, kun kateelliset kakarat yrittävät pilata liigaamme."

Hmm kateelliset kakarat? Munkkiliiga on ollut pystyssä 29.5.2006 lähtien. Mistä meidän pitäisi olla teille kateellisia? Ja miksi me yrittäisimme pilata liiganne? Me emme hyödy liiganne pilaamisesta millään lailla. Liigoja on ollut ennenkin useampia ja yleensä munkkiliiga on hyötynyt toisista liigoista, joten miksemme hyötyisi tälläkin kertaa? Useampia liigoja -> useampia klaaneja jotka pelaavat molemmissa liigoissa.

""Fokke - huoneiden adminit voivat vapaasti bannata katsomosta henkilöitä, jotka eivät kuulu liigaan." Ja lisään tähän vielä, että minä ja Salpo olemme huoneen maksaneet, joten me päätämme, KETKÄ SIELLÄ KATSOMOSSA ISTUVAT JA KETKÄ EIVÄT! Minulla on oikeus bannata sieltä kenet tahansa ilman mitään syytä."

Aivan oikein, te olette huoneesta maksaneet ja teillä on oikeus sietä bannia kenet te haluatte. Tosin tuo asenne, että potkitte kaikki pihalle ilman mitään syytä ei ehkä herätä luottamusta liigassanne pelaavien klaanien joukossa, koska kyseessä lienee liiganne huone, eikä varsinaisesti teidän huone?

"Liitekuvistani on oikein ympyröity kyseiset kohdat, jotta sokeakin näkisi ne. Tämä on itse asiassa melko säälittävää, että vaivaudutte näin paljon, jotta voisitte pilata liigamme. Mutta onneksi tämä ei mene läpi. Miksi muuten kokoajan seuraatte, mitä Fokkeliigassa tapahtuu? Teitä tuntuu kuitenkin kiinnostavan niin paljon meidän "kusetusliiga". On se ainenkin hyvä tietää, että liigamme on kuuluisa."

Mikseivät munkkiliigan adminit saisi käydä teidän foorumeilla? Käyttehän tekin kommentoimassa täällä meidän liigan toimintaa ja puolustautumassa teitä kohtaan esittettyihin syytöksiin. Munkkiliigan admineilla ei näköjään ole oikeutta puolustautua teidän syytöksiä kohtaan. Lisäksihän ilmanmuuta kiinnostaa "uusi" lentokoneliiga, ihmettelisin suuresti jos ei kiinnostaisi.

Lisäksi suurimmat huutelijat ovat olleet teidän foorumeilla normaaleja pelaajia, eivät munkkiliigan admineita. Joten näistä viesteistä on aivan turha syyttää munkkiliigaa.

-hess-

Sivuja: [1] 2 3 ... 14
MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024