Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
04.05.24 - klo:16:36

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Klaanit
| |-+  Klaaniesittelyt
| | |-+  TyQ
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: [1] Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: TyQ  (Luettu 2257 kertaa)
latesofi
Modiktaattori / MunQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 3 211



Profiili
TyQ
« : 07.10.12 - klo:02:05 »

Johtaja: latesofi
Esittely: MunQin kakkoslentue on tykistipelaajista koostuva TyQ, joka tuli mukaan vuoden 2012 kevätkaudelle. TyQin alkuperäiset jäsenet olivat latesofi, Murlock, pehmo, Primera, Saial, Tuplanolla 10 ja UCL.

TyQ keräsi kokoon lisää pelaajia 2012 kesäkautta varten ja pelasi sitä kahden lentueen voimin. Osa kesäkauden pelaajista kaikkosi muihin klaaneihin, pehmo ja mcboxerjr siirtyivät klaanin ykköslentue MunQiin. Jäljelle jäi kuitenkin aktiivinen 9 hengen lentue: latesofi, Nalayana, jänkä, Pinksy, Saial, Someone44914, Thamlen, Tuplanolla10 ja UCL.

Katsoimme, että pelaajia ei ole aivan riittävästi jatkamaan syyskaudelle 2012 kahden lentueen voimin, joten palautimme TyQin yhdeksi lentueeksi. Syyskaudella porukkaa kävi peleissä kiitettävästi: monessa pelissä oli jopa 8 paikalla. Joten ainoaksi järkeväksi vaihtoehdoksi jäi jakaa lentue talvikaudelle jälleen kahtia, tällä kertaa TyQ ja TyQ-X -nimisiin. Uutena pelaajana joukkoomme liittyi taateli.comistakin tuttu Wormhole.

Talvikausi 2012 päättyi TyQin osalta mainiosti voittoputkeen, jonka katkaisi vasta vajaalla pelattu B-finaali Siilisiidereita vastaan. Pitkään tehty työ kantoi vihdoin satoa. TyQ-X:n kausi sen sijan oli floppi, mikä varmasti oli osaltaan syynä siihen, että X:n pelaajat pääosin lähtivät muihin klaaneihin seuraavalle kaudelle.

Kevätkaudelle 2013 TyQ lähtee ensimmäistä kertaa melko pienellä aktiivisten pelaajien kokoonpanolla. Pelaajarunkona on tuttu latesofi-jänkä-Saial-Wormhole-Pinksy, joka pitkälti oli pelivastuussa myös edellisen kauden menestystarinassa. Tähtäin on luonnollisesti pyrkiä entistä parempaan menestykseen ja jatkaa voittojen tiellä.

TyQin periaatteisiin kuuluu antaa peliaikaa solidaarisesti kaikille. Pelit hävitään tai voitetaan yhdessä, ei peluuttamalla samaa nelikkoa koko ajan. Jos kaipaamme lisäpelaajia rivistöihimme, suosimme uusia lentokonepelaajia, jotka ovat tuttuja jäsenistöllemme tykkipelin puolelta. Tällä varmistamme hyvähenkisyyden säilymisen.

« Viimeksi muokattu: 11.03.13 - klo:18:36 kirjoittanut latesofi » tallennettu

Kooste kaikista turnauksistani

Tykisti, MunQ -klaanin jäsen,  liiga-admin, sekä Vuoden rantaleijona 2012!

Nopeimmin saat yhteyttä foorumin y-viestillä.
Sivuja: [1] Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024