Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
04.05.24 - klo:13:04

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Klaanit
| |-+  Klaaniesittelyt
| | |-+  Flying Legends 2 (F.L2)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: [1] Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Flying Legends 2 (F.L2)  (Luettu 6670 kertaa)
CONST
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 974



Profiili
Flying Legends 2 (F.L2)
« : 26.05.13 - klo:23:41 »

En mä ainakaan ole enää aikoihin tätä pelannut siksi että tää peli ois hyvä tai liigassa ois hauskaa... musta on vaan kiva pelata teidän kanssa...

- Rammi96, 12.10.2014


Joukkueen puuhamies: CONST
Syrjäytetty, nykyisin vain nimellinen ei enää minkäänmuotoinen johtaja: Tengsinge
Joukkueen kannatuslaulu: *click*

Flying Legendsien kakkoslentue, F.L2, on edesmenneen Flying Bastardsin raunioille rakennettu joukkue. Samoista pelaajista ja jopa ajoittain samasta johtajasta huolimatta joukkueilla ei ole mitään tekemistä keskenään. Aloittakaamme siis täysin puhtaalta pöydältä.

F.L2:n tarina alkaa vuodesta 2013. Lentue rakennettiin alun perin Flying Legendsien kakkosjoukkueeksi ja täytejoukkueeksi liigaan, mutta jo ensimmäisten viikkojen aikana se osoitti kykenevänsä tasokkaaseen ja viihdyttävään pelaamiseen.

Aloittaessaan liigassa lentue sai rahoituksensa pääasiassa Flaijjari-organisaation ykköslentueelta. Kohtuullisella budjetilla rakennettu joukkue on kuitenkin hyvän menestyksensä vuoksi hiljalleen päässyt omilleen ja on odotettavissa, että se tuo konsernille enemmän rahaa kuin se syö.

Joukkueen päätavoitteena on keskitasoisen liigamenestyksen lisäksi hauskanpito. Tuoreimpien tutkimusten mukaan F.L2:n pelaajat ovat liigan onnellisimpia pelaajia. Joukkueen yhteishenki on korkealla, mikä näkyy erilaisina halitapahtumina aulassa sekä toisinaan myös ilmassa.

Joukkue julkaisee myös epäsäännöllisen säännöllisesti omaa "lehteään" yhdessä organisaation toisen lentueen kanssa. Lukekaa ihmeessä!



Joukkueen kokoonpanon muodostavat:

CONST
Tamperelainen, huhujen mukaan Suomen paras pitsanpyörittäjä sekä tuleva kansallisrunoilija on ehdottomasti yksi liigan mielenkiintoisimmista pelaajista. ”Maestro” on synnynnäisellä johtajuudellaan osoittanut tärkeytensä joukkueelle, sekä kentän ulkopuolella että vihdoin ja viimein myös siellä. Konsta on yhdessä paketissa se, mitä suomalaisen miehen kuuluukin olla - hellä, rakastavainen, vahvauskoinen, luotettava, sekä niin kovin symppis. Hieno mies ja varmasti kova tekemään hassuja asioita.

myway
Myykkösen kädet käyvät kuin sillä kuuluisalla lehtipojalla, joka pimeinä syysamuina sekä polki pyörällään läpi heräilevän kaupungin että heitti aamun lehden sekunnin aikana ainakin kolmen eri talon kuistille. Ei tee suotta töitä F.L2:n ohella postin palveluksessa. Myös ”emoksi” kutsuttu myway tuo kentälle roimasti määrätietoisuutta ja härkäpäisyyttä, minkä saa tuntea milloin oma kuin milloin vastaanasettuva joukkue. Mainittakoon vielä, että tykkää ilmeisen paljon riisistä ja kookoskastikkeesta.

Rammi96
Joukkueen äitihahmo, hyvä haltijatar, tsempparineiti sekä suojeluspyhimys. Kukaan koko liigassa ei ole yhden kauden aikana sanonut kolmeasataaviittäkymmentäneljää kertaa ”tsemppiä pojat.” Suurella rahalla Fizzistä hankittu Rammi on osoittautunut korvaamattomaksi superhankinnaksi niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Tengsingeen. Huhujen mukaan hevostytöllä ja ykköslentueen Hedgehogilla olisi myös oma kilpikonna nimeltänsä Taneli.

justus pirpana
Myös pitkän tauon jälkeen lentueessa jälleen vaikuttanut justus on näyttänyt, että ikä on vain numeroita henkilökortissa puhuttaessa pelireflekseistä. Hyvän peli-ilmeen luultavimmin on aiheuttanut uusi rakkaus, jonka perässä lentueen harmiksi menee aina ajoittain muutama sunnuntai silloin tällöin.

Tengsinge
Lukemattomista rakkauskirjeistä johtuen on myös Tengsinge viimein saanut paikan lentueista kauneimmasta. Jo ensimmäisessä ottelussa Teng yritti kaapata joukkueen haltuunsa mutta miehelle osoitettiin tiukasti kaapin paikka tämän organisaatiojaoksen osalta. Kasvanut lentueessa olleessaan henkisesti ties vaikka ja kuinka, mutta olihan se jo aikakin.


Joukkueen menestykseen merkittävästi vaikuttaneet:

Ceres
Flaijjari-organisaation ikuisuusprojekti Ceres osotti jo ensimmäisessä liigaottelussaan yli sata pistettä erässä Etanoista vastaan tahkoamalla, sekä huhujen mukaan samalla kolmannella pelikerrallaan, olevansa ehdottomasti liigan suurimpia tulevaisuuden lupauksia – kenties vuonna 2024, mutta joskus kuitenkin. Suurella sydämellä lentuetta kohtaan varustettu Ceres riuhtoi itsestään kentälle päästessään kuitenkin aina keskivertopelaajaa enemmän irti. Kainuun lahjasta liigatoiminnalle kasvoi vuosien aikana myös erinomainen vastustajan ihon alle kaivautuva pelaaja.

Cumkuad
Turun komein maahanmuuttaja palasi konserniin loppuvuodesta 2013 reilun vuoden tauolta ja paukutti heti ensimmäisessä ottelussaan MunQ:a vastaan joukkueen parhaat pisteet, 352. Yksi suurimmista syistä joukkueen vaisun kurssin kääntämiseen kauden '13 (03) lopussa, mikä näkyy myös lentueen nykypäiväisessä toiminnassa. Hyvien peliesitystensä lisäksi Extra tuli tutuksi pakkomielteestään syödä kanaa sekä ahdistella lähes jokaista liigan naispuolista pelaajaa, toisia enemmän ja toisia vähemmän. Hormooni-Hessu jäi myös aikanaan kiinni anabolisten steroidien väärinkäytöstä saaden tästä johtuen lentuejohdolta melko ison kasan nuhteita. Tästäkin huolimatta Enes on yksi lentueen ikuisesti suurista nimistä.

The Legend JJL
Nimensä veroinen. Palasi pitkien sopimusneuvotteluiden jälkeen aktiivisesti liigakentille sulloen itsensä F.L2:n koneisiin. Paikkasi menestyksekkäästi sen raon, minkä organisaatiosta aikanaan lähtiessään sinne myös jätti. Vuonna 2054 Nobelin kemianpalkinnon voittava Lege vastasi kokemuksensa vuoksi pitkälti lentueen taktiikoista. Extraordinaryn bestman sekä Emmelie de Forestin salainen rakastaja oli ehdottomasti joukkueen kantavimpia voimia. Lähettää varmasti terveisiä mummolleen Keravalle myös nyt.


Kausi '13 (01)
Kokoonpano: CONST, Ceres (27.4. →), Hedgehog (8.3. - 27.4.), myway, Rammi96, The Legend JJL, Verno (1.5. →)

F.L2-Whuot: 5-(-3)
Burn!-F.L2 0-5
B.F.B-F.L2: 0-5
(rankingottelu)
F.L2-B.F.B: 5-0 (rankingottelu)
F.L2 - FL: 2-3
Sir-F.L2: 1-4
MunQ-F.L2: 0-5

F.L2 - Etana 0-5
F.L2-Kalja: (-3)-5

F.L2-TyQ: 3-2
F.L2 – Fizz: 0-3
Yhteensä: 7 voittoa, 4 tappiota

Ensimmäinen kausi oli lentueelle lähes täydellinen jättipotti. Kuudennen sijan myötä kenellekään ei ole jäänyt epäselväksi, että joukkueella on rahkeita tulevaisuudessa vaikka mihin. Yhteishenkeä roimasti nostaneen kauden aikana joukkueessa koettiin lukemattomia ilonhetkiä. Ensi kauteen on hyvä jatkaa.

Kausi '13 (03)
Kokoonpano: CONST, Bondrago, Cumkuad (5.11. →), myway, Rammi96, The Legend JJL (24.8. - 1.9.), torso pää (24.8. - 2.11.), Verno (24.8. - 6.10.)

Dove - F.L2 2-3
F.L - F.L2 5-0
TyQ - F.L2 0-5
Nokka - F.L2 0-5
D2ve - F.L2 0-5
F.L2 - Burn! 3-2

Kalja - F.L2 5-0
F.L2 - P-K 1-4
F.L2 - Etana 0-5
F.L2 - MunQ 0-5

SatQ - F.L2 2-3
F.L2 - SatQ 4-1
F.L2 - TyQ 3-0

Yhteensä: 8 voittoa, 5 tappiota

Toisella kaudellaan lentue pääsi entistä lähemmäksi lopullista tavoitettansa - rentoja sunnuntai-iltamia. Vaikka edellisen kauden kuudes sijoitus vaihtui seitsemänteen, pystytään joillakin mittareilla tätä kautta pitämään jopa edellistä parempana. Seuraavalla kaudella rahkeet riittävät varmasti vaikka mihin.

Kausi '14 (01)
Kokoonpano: CONST, Cumkuad, Futis poju (18.1. →) myway, Rammi96

Dove - F.L2 2-3
F.L2 - Sieni 0-5
F.L2 - Nokka 5-0
F.L2 - SWAT 4-1
Dove - F.L2 1-4
F.L2 - Dove 3-0
ALKO - F.L2 2-3

Yhteensä: 6 voittoa, 1 tappio

Kolmannella kaudellaan joukkueen pelit näyttivät ainakin paperilla huomattavasti aiempia kausia paremmilta, mutta yhden kirvelevän tappion myötä A-jatkosarja jäi tälläkin kertaa vain haaveeksi. Kauden positiivisimpiin asioihin kuului ehdottomasti Dovea vastaan lähes derbyiksi muodostuneiden otteluiden voittaminen jokaisella kertaa sekä hieno venyminen B-mestaruuteen ALKOa vastaan käydyn ottelun altavastaajana.

Kausi '14 (02)
Kokoonpano: CONST, Cumkuad, Futis poju, myway, Rammi96

Nokka - F.L2 0-5
L.F - F.L2 0-5

Jämät - F.L2 4-1
F.L2 - Sieni 0-5
MunQ - F.L2 5-0
SatQ - F.L2 5-0
Sieni - F.L2 4-1
F.L - F.L2 5-0
F.L2 - TyQ 2-3

Jämät - F.L2 0-3
Sieni - F.L2 0-3

Yhteensä: 4 voittoa, 7 tappiota

Neljännestä kaudesta oli tulla lentueelle täysi pannukakku. Hyvästä alusta huolimatta loppukausi osoittautui erittäin vaikeasti ja erittäin heikot pelitulokset johdattivat lentueen runkosarjassa vasta sijalle seitsemän. Pudotuspeleissä puhtaat paperit osoittivat kuitenkin sen, miten pelottavasta joukkueesta on kysymys saaden vastustajat jäämään lentokonepelin ulkopuolelle murskatappiota peläten. Kolmas peräkkäinen B-mestaruus on kuitenkin, totta kai, sekin jotakin.

Kausi '14 (03)
Kokoonpano: CONST, myway, Rammi96, Ceres, Futis poju

SatQ - F.L2 3-2
F.L2 - Nokka 0-5

F.L2 - JLK 3-2
F.L2 - ALKO 2-3
Nokka - F.L2 3-0

Yhteensä: 1 voitto, 4 tappiota

Viidennelle kaudelle lähdettiin lievästi sanoen sekavissa merkeissä. Cumkuadin liigauran lopettaminen ja organisaation toisen lentueen poisjäänti johtivat Ceresin paluuseen joukkueeseen. Epäselvät lähtökohdat kauteen johtivat myös lentueen historiassa ensimmäistä kertaa varajohtajien nimeämiseen. Tuloksellisesti kausi oli täynnä tiukkoja ja voittopotentiaalisia taistoja ja lopulta joukkue kampesi itsensä vihdoin ja viimein mitalipeleihin (viiden jengin kausi, wohoo!), missä vastustaja lopulta osoittautui selvästi paremmaksi.

Viiden pitkän kauden jälkeen lentue ja sen pelaajat tekivät pitkään harkitun päätöksen ja ripustivat lopulta lentolasinsa naulaan. Liiga itsessään ei enää tarjonnut sen pelaajille alkuaikojen kaltaisia huippuhetkiä vaan yhdessäolosta alettiin nauttia enemmän sen ulkopuolella. Tästä johtuen joukkueen tarina jatkuneekin jonkun toisen liigan alaisuudessa. Sitä tosin emme osaa vielä sanoa, onko tuo liiga kenties biljardiin, bombermaniaan tai vaikkapa shakkiin erikoistunut liiga. Vain aika näyttää.


Kausi '16 (01)
Kokoonpano: CONST, myway, Rammi96, Hedgehog, justus pirpana, Tengsinge

F.L2 - TyQ 4-1
Tónks - F.L2 3-2
F.L2 - PALLO 0-5
Nokka - F.L2 1-4
Dove - F.L2 4-1
Rotta - F.L2 1-4
F.L2 - Etana 4-1

F.L2 - Dove 1-4
F.L2 - TyQ 3-2
Yhteensä: 5 voittoa, 4 tappiota

Liigan tauon sekä sen paluun jälkeisen ensimmäisen kauden sivusta seurattuaan päätti lentue jälleen kokeilla ilmaa siipiensä alla ja ilmoittautui mukaan vuoden 2016 ensimmäiselle kaudelle. Kokoonpanon rungon muodostivat jo entuudestaan lentueessa vaikuttanut trio CONST-myway-Rammi, jota vahvistivat organisaation toisesta osasta vahvistukseksi saapuneet Hedgehog, justus pirpana sekä Tengsinge. Myös vuosien ajan remmissä mukana kulkeneen Ceresin mielenkiintoa ja peliteknisiä valmiuksia selvitettiin pitkälle kauden alkuaskelille saakka.

Lopulta lentue sijoittui kaudella viidenneksi ja voitti ties kuinka monennen kerran niinkutsutun B-mestaruuden. Muutamista huippuotteluista huolimatta esimerkiksi Dovea vastaan käytyjä ilmataisteluita ei saatu käännettyä kotiin ja matka laulukuorossa alkoi jo pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Vaikka menestys kiersikin joukkueen kaukaa oli sen pelaajista havaittavissa yhä edelleen sitä kaikkein tärkeintä - nimittäin peli-iloa.


Kausi '16 (02)
Kokoonpano: CONST, justus pirpana, myway, pallosalama, Rammi96, Tengsinge

Rotta - F.L2 0-5
TyQ - F.L2 0-5
F.L2 - Dove 3-2

Tónks - F.L2 5-0
F.L2 - stUka 5-0
Nokka - F.L2 0-5

F.L2 - Etana 1-4
Tónks - F.L2 3-2

F.L2 - Dove 3-2
Yhteensä: 6 voittoa, 3 tappiota

Liigan juhlakauteen lähdettäessä tavoitteeksi positiivise peli-ilmeen säilyttämisen lisäksi nostettiin lentueen ensimmäinen mitali. Kokoonpanomuutokset sinällään eivät olleet suuria Hedgehogin vaihtuessa pallosalamaan mutta johtoportaassa ohjaksiin tarttui porukan yhteisellä päätöksellä Tengsinge. Raudanluja käskytys tiedettiin riskiksi rentoon otteeseen tottuneelle joukkueelle mutta ylä- ja alamäkien jälkeen lentue selvisi pudotuspeleihin asti.

Mitalipeleissä joukkue oli tehdä yllätyksen ja voittaa hallitsevan mestarin Tónksin. Viimeiseen minuuttiin asti tiukka taistelu kuitenkin kääntyi lopulta vastustajalle, minkä johdosta Tengsinge luovutti kauden viimeiseen otteluun vetovastuun takaisin CONST:lle. Pronssiottelussa Dovea vastaan lentue kuitenkin kokosi jälleen itsensä ja väänsi itselleen lentueen historian ensimmäisen mitalin. Satumaista mutta totta, ottelu pelattiin loppuun 3vs3-formaatilla, jossa F.L2:n kokoonpano oli juurikin se sama, jolla se oli kaudella '13 (01) aloittanut liigataipaleensa - CONST-myway-Rammi96.


Ranking kausien jälkeen :
'13 (01): 1566 (6.)
'13 (03): 1563 (7.)
'14 (01): 1600 (7.)
'14 (02): 1540 (8.)
'14 (03): 1492 (17.)
'16 (01): 1492 (21.)
'16 (02): 1537 (15.)


Yhteensä: 36 voittoa, 29 tappiota, 65 ilmataistelua
« Viimeksi muokattu: 16.08.16 - klo:13:21 kirjoittanut CONST » tallennettu

Vuoden herrasmiespelaaja (2012), kiitos äänestäneille!
Lainaus käyttäjältä: Tengsinges
Ja sit kun se on niin ilonen nii kukaan ei jaksa mököttää sille yhtää...
Inearthed
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 343



Profiili
Vs: Flying Legends 2 (F.L2)
« Vastaus #1 : 26.05.13 - klo:23:43 »

6. sija on todellinen jättipotti.
tallennettu
pallosalama
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 750


PC ♥


Profiili
Vs: Flying Legends 2 (F.L2)
« Vastaus #2 : 27.05.13 - klo:00:43 »

2. sija on todellinen jättipotti.

Fix'd
tallennettu

(Megazone)Saa pistää ratioo paremmaks Hymyilee
Lainaus käyttäjältä: Stephen King
Tietenkin! Owen ajatteli. Tuo käy järkeen. Hän sai puhelun pistooliin. Sitähän sattuu vähän väliä.Unensieppaaja, sivu 415
Lainaus käyttäjältä: Crayak
There must be a game. If there is no game there is nothing for me.
[22:48] <@Adju> oon robotti
Sieni is unstoppable!
<heni1> etkö oikeesti tee mutuaa kun pelaa tätät
<Tengsinge> pallo-salama on ehkä huumorintajusin henkilö täälä
<mcboxerjr> sit voi vessan hytis kans
1986 - No brave new world, no brave new world.
2000 - A brave new world, in a brave new world

jeu de voyance gratuit tarot forum voyance gratuite immediate voyance question gratuite voyance par tarot gratuit chat voyance gratuite voyance gratuite sms voyance avenir question gratuite voyance par tchat entierement gratuite jeux de voyance amour gratuit voyances gratuite ici voyance amoureuse gratuite voyance gratuite amour sans inscription claire voyance gratuite tchat gratuit voyance premiere voyance gratuite par telephone voyance gratuite tarot de l'amour voyance 100 gratuite en ligne voyance arabe gratuite en ligne site voyance gratuit voyance gratuite posez votre question voyance premiere consultation gratuite telephone voyance gratuite en ligne chat
kouluontyhmää
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: nainen
Viestejä: 1 247


Valkoistentekijä


Profiili
Vs: Flying Legends 2 (F.L2)
« Vastaus #3 : 29.07.13 - klo:00:33 »

Tätä klaaniako ei enää ole? J&#228;rkyttynyt
tallennettu

Valkoistentekijä
Sivuja: [1] Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024