Munkkiliiga

Munkkiliiga => Liigan kulmanurkkaus => Aiheen aloitti: Tengsinges - 15.01.17 - klo:14:55



Otsikko: 2. pelikierros - sinut tahtoisin luokseni
Kirjoitti: Tengsinges - 15.01.17 - klo:14:55
MatU-MunQ 1-4
Hyvä avauskierroksen esitys MatUlta, vaikka pisteet jäikin saavuttamatta. Nyt sama ei kuitenkaan toistu, vaan joukkue voittaa yhden kv-erän Adjun onnistuneesta salmittelusta huolimatta.

kokai-TyQ 5-0
Kummaltakin huonompi eka kierros kuin olisin odottanut. Nyt luvassa ei liene katsojien kannalta kauheasti jännitettävää. Varsinkin jos ja kun TyQ peluuttaa joukkojaan tasasesti voi erot kasvaa valitettavan suuriksi.

Dove-Jetal 2-3
Viimeksi kun kohtasimme pidin etukäteen voittoamme selviönä, mutta lopulta Dove oli parempi kuin saatoin ikinä odottaa ja olimme osittain myös onnekkaita kukistaessamme heidät. Nyt pari asiaa on ratkaisevasti eri tavalla ja on hankala sanoa mitä on luvassa. Sysään ennakkosuosikin paineet tällä kertaa Dovelle, mutta olen luottavainen että voitamme puolet eristä. Joka tapauksessa edessä on suuresti odottamani peli ja viime kertaisen spektaakkelin jälkeen Dove sytyttää todella.


Otsikko: Vs: 2. pelikierros - sinut tahtoisin luokseni
Kirjoitti: WäZ - 15.01.17 - klo:15:01
MatU-MunQ 0-5
kokai-TyQ 5-0 HUOM peliä ei pelata tänään
Dove-Jetal 1-4


Otsikko: Vs: 2. pelikierros - sinut tahtoisin luokseni
Kirjoitti: Thamlen - 15.01.17 - klo:15:21
MatU - MunQ  0 - 5

Vaikka MatU olikin pirteä pelissään meitä vastaan, en usko että tuo pirteys riittää riistämään MunQilta erää, vaikkei tulos meitä vastaan yhtään imarrellut MatUa. Erä tai kaksi olisi voinut hyvin päättyä heille.

kokai - TyQ  4 - 1

Dove - Jetal 2 - 3

Mielenkiintoinen peli, eipä muuta sanottavaa löydy.