Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
28.05.24 - klo:04:58

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Arkisto
| |-+  Liiga-arkisto
| | |-+  Vanhat kierros -ja kausikeskustelut
| | | |-+  Kierros #5: Chili Chili Bang Bang
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: 1 2 [3] 4 Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Kierros #5: Chili Chili Bang Bang  (Luettu 11620 kertaa)
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Kierros #5: Chili Chili Bang Bang
« Vastaus #30 : 12.12.12 - klo:18:25 »

Aik yllättävää O:)
Oliko pakko? Vihainen Tajusin tuon luettanu jälkikäteen, mutten halunnut tuota "Tengsinges muokkasi viestiään xx.xx" mikä näyttää tosi rumalta ja ajattelin ettei kukaan muutenkaan huomaisi mitään ihmeellistä tuossa. Kaivat syvää kuoppaa itsellesi ja kerjäät harmia.

Vaikka Färin JOHTAMISTYYLI on ollut myös debytoinnin aiheena, voisin kuvitella että pakkaa on pidetty paremmin kasassa hänen ollessa kentillä. Tämä on pelkkää arvailua koska en ole itse ollut katsomossa läsnä. Siitäkin voitaisiin väitellä vaikka tuntikausia, että onko Doven paras pelaaja Fär, Generitor vai Stechenderecht... pääsemättä oikeastaan mihinkään lopputulokseen. Pelit, joiden tilastoihin sinä turvaudut, on pelattu erittäin poikkeavalla miehistöllä, emmekä voi oikeastaan tietää miltä lopputulos näyttäisi jos kaikki joukkueet olisivat pelanneet täydellä miehistöllä.
Spekulaatiota.. spekulaatiota.. jätän tarkemman pelaajien voimasuhteiden arvioimisen mesen puolelle, mutta tarkennan vielä ettei tule epäselvyyksiä; sanoin ettei Fär ole klaaninsa paras, eli otin myös D2ven mukaan.

Jos otetaan vertailukohdiksi Sir - Fizz & Sir - D2ve -pelit, niin näissä tilanteissa Fizz pelasi ilman vahvistavia ponitaktiikoita, ja D2ve:lla oli kentillä -SnowFlake-. Heikennys - - - vahvistus.
Totta, mutta en tässäkään näkisi eroa niin suureksi. En jaksa uskoa tuohon että huuhan poissaololla olisi jotenkin suurta merkitystä tiimiläisten peliin ja että hän on se pyhä henki, joka saa muut todellisuutta paremmaksi pelaajiksi, vaan näkisin enemmänkin että hänen poissaolonsa saa muut keskittymään entistä enemmän, ainakin näin on ollut F.L:ssa kun olen ollut katsomossa. Sitäpaitsi täytyy muistaa, että kun tässä tuli jo esiin ettette pelanneet ehkä koko matsia sata lasissa, niin luulenpa että vastustajoukkueen parhaan pelaajan poissaolo voi myös vaikuttaa tuohon hiemaan ja todellisuudessa voikin olla, että Fizz vaan hyötyi kaikesta. Jätän tarkemman pelaajien voimasuhteiden arvioimisen mesen puolelle.

Toi 50 pisteen ero kertoo myös sen, kummalla klaanilla on kovempi tahto viedä se yksi tärkeä piste loppumetreillä. Iskee silmää  Fizz ei ole ilmaisia pisteitä antamassa. En usko että Fizzin luotto Siriin on niin kova, etteikö ole laskettu sitäkin mahdollisuutta että F.B & Dove saisi erävoittoja meiltä. Sun mielestähän toi 50p ei merkitse mitään - joten F.B:llä ja Dovella on hyvätkin saumat saada paljon kaipaamansa pisteet aivan kuten Fizz teki. Iskee silmää Juuri siksi Fizzin tarvitsee lähteä pelaamaan kliinejä 5-0 pelejä.
Jooh, esim Fizz-F.B:ssä ensimmäisenä mainittu voitti tuhoamalla kentän neljä sekuntia ennen loppua. Virnistää

Pidän Dovea edelleenkin Fizziä parempana joukkueena - vaikka kyseessä onkin luultavasti liigan pienin marginaali ja uskonkin heidän (Doven) nappaavan erän teiltä. Mutta tossa mättää taas se, että Fizz voitti erän koska löysäilitte, joten tasapuolisuuden nimissä teidän pitäisi tehdä samoin heitäkin vastaan. Virnistää

F.B sitten.. en usko heidän mahdollisuuksiin teitä vastaan ilman tuuraajaa koska joukkue on aikaisempaa heikompi. D2vea vastaan tuolla ei sinällään ollut merkitystä, koska he käyttivät kolmea pelaajaa samoin kuten vertailukohteessa Fizzin kanssa, eikä Applen ja Growwin vaihdoksella ole suurta merkitystä. Mutta joo, pysyttäydyn siltä osin kannassani ja uskon että jos pelaisitte samoin kuten Fizziä vastaan neljännessä erässä, voittaisi F.B samalla kolmikollaan kuin mitä oli viime matsissa.

Jätän tässä huomiotta kokonaan sen, että Kalja voisi halutessaan sopuloida valitsemalleen klaanille jatkopaikan, häviämällä erän tai kaksi. En kuitenkaan usko että tähän lähdetään, siitä sataisi enemmän paskaa niskaan kun F.L:n luovarista F.B:lle viime kaudella. Pyörittää silmiään
late ei tykkää kun ruokitaan ideoita ihmisille, mutta sinällään ihan paikkaansapitävää - Kaljat voinee päättää jatkoonmenijän F.B:n ja Doven välillä saamatta tilastoihin häviötä, lahjoittamalla toiselle kaksi pistettä.

Tilastopohdintaa
Juu, kuten sanoin aikaisemmin, vääristävät tilastot edukseni. Suurin ongelma omissani on F.B:n hyvyys Fizziä vastaan suhteessa pelaamaansa otteluun D2vea vastaan, mikä antaa odottaa että Fizz-D2ve ottelun voittaja voisi olla kumpi tahansa, mikä ei todellakaan pidä paikkaansa. Toinen probleemi on D2ven ailahtelevat otteet, sillä D2ve-TyQ matsin lopputulos antaa selkeästi liian huonon kuvan D2vesta suhteessa muihin kamppailuihinsa ja siten TyQistä tulee todellisuutta parempi. Myönnän omieni ottelujeni tukevan enemmän kantaani kuin mitä pitäisi suhteessa sinuun, mutta pointtini oli alunperin osoittaa ettei noihin voi täysin luottaa ja että sun ei olis kannattanut kaivaa noita Fizzin tasoa suhteessa D2veen ja TyQiin liioittelevia tilastoja esiin, sillä saman pystyy tekemään paljon rajummin toiseen suuntaan. Eikun.. hyvä että teit sen niin saatiin hirveästi kiintoisaa keskustelua aikaan. =)

Mielestäni tilastot eivät vääristä siinä suhteessa että voidaan sanoa ainakin Fizzin ja Doven olevan samantasoisia. Näin ollen heidän pitäisi saada yhtä paljon pisteitä TyQiä vastaan, mutta ero tulee siinä että Dove saa 0-2p teitä vastaan ja Fizz D2velta 3-5. Fizzin pitäisi hävitä monta erää TyQille pudotakseensa Doven taakse koska saa helpommin pisteitä toisesta matsistaan, niin en jaksa uskoa sijoituksen vaihtumiseen, ottaen huomioon että Dovellakin tekee todella tiukkaa saada TyQiltä viisi pistettä.

Suurin syy miksi pidän Fizzin jatkopaikkaa selviönä on kuitenkin F.B, joka putosi papereissani Doven, Fizzin ja Burnin taakse tekemillään muutoksilla. En näe mitenkään mahdollisena, että he saisivat Siriltä ja TyQiltä kaksi pistettä enemmän kuin Fizz D2velta ja TyQiltä, ellei Fizz sitten ala tahallaan häviämään. Pelkästään Doven pitäminen takana tekee nyky-F.B:lle hirvittävän tiukkaa, niin Fizz lienee tavoittamattomissa. Tosin kaikki tuokin voi muuttua hyvinkin pian, jos F.B saa pari kaavailemaansa takavuosien huippupelaajaa riveihinsä.

Vielä yks pala tilastoja, viime kauden B-finu:

Etana - Fizz: 3-2
576-506
646-771
607-516
770-789
2599-2582

Mitä sanoitkaan siitä 50p erosta... Ton matsin muistan ikuisesti - yks lasti jäi uupumaan että oltais saatu kenttä. Ainoat muutokset klaaneissa: Etanoista pvsusu pois (Ja Tähti), Growwi & juupeli tilalle. Fizzeistä minä ja otus pois, ja rumppi tuli jossain vaiheessa matkaan - en nyt millään kykene muistamaan että missä vaiheessa. Enkä sanois, että Fizz niin minua sinne kaipaa. Otusta ehkä. Ja Etanoita on jo ennen Growwin tuloa veikattu sinne kärkinelikkoon tällä kaudella. Sanoisin myös että juupeli k ja Tähtiyksikkö on aikalailla samantasoisia pelaajia.
Juuh, yksi parhaista näkemistäni otteluista ja sai ihan loppuhetkille jännittää kumpi voittaa. Silti tässä on yksi iso mutta.. minkä vuoksi tuo ottelu oli ylipäätään tasainen, nimittäin Gentsin oleminen vaihtopenkillä. Unohdit ilmeisesti hänet, mutta mielestäni tuo oli suurin syy miksi Etanat eivät voittaneet suoraan kolmessa erässä, korvaaja ei nimittäin ollut lähelläkään samaa tasoa.

Tässä muuten aikaisempi ottelu tuolta kaudelta:

Koodia:
Fizz-Etana: 1-4
523-415
554-721
648-744
451-561
2176-2441

Vieläkö jatketaan? Virnistää
Mikä ettei, täähän on vähän kuin nyrkkeilyn tuijotus, että petaillaan ennakkoasetelmia matseille. Tosin.. me ei vaan pelata niissä. Noh, toivottovasti nää vaikuttaa ainakin vähän lopputuloksiin ja D2ve sekä TyQ tsemppaantuisivat tästä. Luotan että ainakin SaiG pieksee nyt Fizzejä, sillä hän ei ainakaan halua nähdä että Fizz murskaa heidät täysin ja mut nolataan julkisesti. Yritin kanssa kiristää JP:tä sanomalla että hän menettää kirjoitusoikeutensa F.L-alueelle mikäli Fizz voittaa heidät puhtaasti, mutta en tiedä olinko tarpeeksi uskottava. Surullinen

Opitte suhtautuu Tengiin.. Se polkee teitä, Ruu pitää puolia
Pyh, tää nyt ei pidä lainkaan paikkaansa. ToHkOn0Bs$ on se suvaitsematon paholainen ja mä se kaikkien sankari joka pitää pienten ja sympaattisten porukoitten puolia.
« Viimeksi muokattu: 12.12.12 - klo:19:01 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Someone44914
TyQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 469


Axu :3


Profiili
Vs: Kierros #5: Chili Chili Bang Bang
« Vastaus #31 : 12.12.12 - klo:19:55 »

Ja kun otetaan huomioon tuo TyQin 4-1 voitto D2ve:sta, ja mainitsemasi Doven 4-1 voitto D2vea vastaan - tästä päästään kehäpäätelmään että mielestäsi TyQ, F.B, Fizz ja Dove ovat kaikki tasavertaisia klaaneja keskenään, koska lopputulos oli sama näillä kahdella klaanilla. Virnistää Tai oikeastaan TyQ otti voittonsa jopa paljon selkeämmällä piste-erolla! Kuka tietää, vaikka TyQ ottaisi voitot jokaisesta jäljelläolevasta matsistaan, ja pääsisi ylempään jatkosarjaan. Cool

Näin me tomitaankin (: Voitetaan koko liiga viel
tallennettu

ES Cool
Gents8
Etanat

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 772


Profiili
Vs: Kierros #5: Chili Chili Bang Bang
« Vastaus #32 : 12.12.12 - klo:20:24 »

Juuh, yksi parhaista näkemistäni otteluista ja sai ihan loppuhetkille jännittää kumpi voittaa. Silti tässä on yksi iso mutta.. minkä vuoksi tuo ottelu oli ylipäätään tasainen, nimittäin Gentsin oleminen vaihtopenkillä. Unohdit ilmeisesti hänet, mutta mielestäni tuo oli suurin syy miksi Etanat eivät voittaneet suoraan kolmessa erässä, korvaaja ei nimittäin ollut lähelläkään samaa tasoa.


Miksen itse ole samaa mieltä?
tallennettu

Foliot hattuun
lodureu
Vieras
Vs: Kierros #5: Chili Chili Bang Bang
« Vastaus #33 : 12.12.12 - klo:23:27 »

Oliko pakko? Vihainen
Kyllä.

Kuoppia on kiva kaivaa.. mutta talvella.. vähän turhaa.. Ei se auringonkukkakaan talvella kasva.. LoL

Spekulaatiota.. spekulaatiota.. jätän tarkemman pelaajien voimasuhteiden arvioimisen mesen puolelle, mutta tarkennan vielä ettei tule epäselvyyksiä; sanoin ettei Fär ole klaaninsa paras, eli otin myös D2ven mukaan.
Ennenaikaista spekulaatiotahan tässä nyt kaikki on muutenkin. Ja musta tässä tapauksessa tietyt pelaajat ovat niin pitkälle samalla tasolla, että vaikea sanoa niin tarkkaan kuka niistä on peluutettavalle line-upille eniten.

Totta, mutta en tässäkään näkisi eroa niin suureksi. En jaksa uskoa tuohon että huuhan poissaololla olisi jotenkin suurta merkitystä tiimiläisten peliin ja että hän on se pyhä henki, joka saa muut todellisuutta paremmaksi pelaajiksi, vaan näkisin enemmänkin että hänen poissaolonsa saa muut keskittymään entistä enemmän, ainakin näin on ollut F.L:ssa kun olen ollut katsomossa. Sitäpaitsi täytyy muistaa, että kun tässä tuli jo esiin ettette pelanneet ehkä koko matsia sata lasissa, niin luulenpa että vastustajoukkueen parhaan pelaajan poissaolo voi myös vaikuttaa tuohon hiemaan ja todellisuudessa voikin olla, että Fizz vaan hyötyi kaikesta. Jätän tarkemman pelaajien voimasuhteiden arvioimisen mesen puolelle.
Pärjäisikö TyQ paremmin ilman latesofia? Burn! ilman Tähtiyksikköä? Ranskalaiset ilman ketsuppia? Sähän voit testata tuota sun teoriaasi pidemmälle sitten jatkosarjassa meitä vastaan ja jäädä katsomoon. Virnistää

Kyllä mä uskon sen olevan mahdollista, että siinä tulee oltua vähän skarpimpana jos se paras pelaaja puuttuu kentältä, mutta en millään usko että se vaikuttaa lopputulokseen ainakaan positiivisesti.


Jooh, esim Fizz-F.B:ssä ensimmäisenä mainittu voitti tuhoamalla kentän neljä sekuntia ennen loppua. Virnistää

Pidän Dovea edelleenkin Fizziä parempana joukkueena - vaikka kyseessä onkin luultavasti liigan pienin marginaali ja uskonkin heidän (Doven) nappaavan erän teiltä. Mutta tossa mättää taas se, että Fizz voitti erän koska löysäilitte, joten tasapuolisuuden nimissä teidän pitäisi tehdä samoin heitäkin vastaan. Virnistää

........

Voitto on voitto, oli sitten kyse sekunneista tai minuutista. =)

Hmmh, mä en pidä siitä että sanot meidän löysäilleen neljännessä erässä. Kyllä - tuli kokeiltua jotain mikä ei sitten toiminut, eikä muutenkaan pelattu ihan niin kun ois pitänyt. Mutta loppupeleissä kyse oli siitä että tämä oli ensimmäinen varsinainen liigapeli, eikä tiedetty miten tiimi toimii. Siinä tuli kolmannen erän jälkeen semmonen "prkl, voitettiin" fiilis. Jos toisella tiimillä on mitään mahdollisuutta voittaa, ei pitäis saada ittensä rentoutua liikaa.

Mut se on toki kivaa että pidät Siriä niin paljon F.B:tä ja Dovea parempana että 5-0 on lähes päivänselvää. (Tai jos ei päivänselvää niin kuitenkin veikkauksesi on 4-1, eli selkeä voitto) Samalla kun on lähes sula mahdottomuus että Fizz nappaa TyQiltä ja D2velta 5-0... Virnistää

Sopuliasiaa en kommentoi, jotenkin toivoisin että tahalliset erien menetykset ja luovarit jäis liigan historiaan vain muistoks.

Tilastospekulaatiota jne

Tilastot on mielenkiintosii, ja vaikka niihin ei voi ihan tarkkaan luottaa arvioidessa seuraavia pelejä, niin kyllä ne suuntaa antaa. Ei kait esimerkiksi kentän ottaminen viimesillä sekunneilla niin harvinaista ole.

Liiottelevia tilastoja... Jaa. Vois sopia reenipelin jomman kumman klaanin kanssa ja napata kentille sama line-up kun Fizziä vastaan, ja kokeilla miten sun teoria toimii. ^^

Pyh, tää nyt ei pidä lainkaan paikkaansa. ToHkOn0Bs$ on se suvaitsematon paholainen ja mä se kaikkien sankari joka pitää pienten ja sympaattisten porukoitten puolia.
Aika julmaa... aika julmaa... Nimittelee ja mustamaalaa. Itkee Ei sankarien tarvii turvautua tollaseen käytökseen.
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Kierros #5: Chili Chili Bang Bang
« Vastaus #34 : 13.12.12 - klo:02:52 »

Etpähän jättäny mulle oikein vastattavaa. Itkee

Kyllä.

Kuoppia on kiva kaivaa.. mutta talvella.. vähän turhaa.. Ei se auringonkukkakaan talvella kasva.. LoL
NoB.

Osaa se .. jäniskin muuttaa turkkinsa kelien mukaiseksi..

Pärjäisikö TyQ paremmin ilman latesofia? Burn! ilman Tähtiyksikköä? Ranskalaiset ilman ketsuppia? Sähän voit testata tuota sun teoriaasi pidemmälle sitten jatkosarjassa meitä vastaan ja jäädä katsomoon. Virnistää

Kyllä mä uskon sen olevan mahdollista, että siinä tulee oltua vähän skarpimpana jos se paras pelaaja puuttuu kentältä, mutta en millään usko että se vaikuttaa lopputulokseen ainakaan positiivisesti.
Aika harvassa tapauksessa siitä on hyötyä että joku parhaasta nelikosta on poissa, mutta tilanteessa missä vastustaja yliarvioi poissaolevan henkilön verrattuna korvaajaan, voi se saada ennakkoon vahvemman tiimin vähentämään lataustaan siinä määrin että toinen joukkue jää voitolle. Eli esimerkiksi Tähtiyksikön kohdalla tuo saattaisi toimia, sillä Burn on aikalailla sellaisessa maineessa että ovat kokonaan hänen varassaan, niin joku kovempi tiimi saattaisi löysätä kaasua niin paljon tuon takia, että voitaisiin jo sanoa Burnin jääneen voitolle. Jos taas minä jään penkille teitä vastaan, niin vaikea uskoa teidän ottavan yhtään rennommin sen vuoksi, koska olette ennakkoon kuitenkin perässä (perustelen vaikkapa välisellämme rankingpelillä).

Mut se on toki kivaa että pidät Siriä niin paljon F.B:tä ja Dovea parempana että 5-0 on lähes päivänselvää. (Tai jos ei päivänselvää niin kuitenkin veikkauksesi on 4-1, eli selkeä voitto) Samalla kun on lähes sula mahdottomuus että Fizz nappaa TyQiltä ja D2velta 5-0... Virnistää
En ymmärrä tuota ristiriitaa puheessasi. Eihän 4-1 veikkaus oo lähelläkään päivänselvää viittä pojoa. Aika iso LÄHES. Järkyttynyt

PS. Dove ottaa teiltä kaksi erää jos pelaa samoilla äijillä kuin F.B:tä vastaan. Iskee silmää

Aika julmaa... aika julmaa... Nimittelee ja mustamaalaa. Itkee Ei sankarien tarvii turvautua tollaseen käytökseen.
Oot kattonu huonoja sarjakuvia lapsena.
tallennettu
Velo
Vieras
Vs: Kierros #5: Chili Chili Bang Bang
« Vastaus #35 : 13.12.12 - klo:04:36 »

Noniin, noniin olkaas lapset kiltisti niin äiti antaa tikkarin Pusu
tallennettu
-SnowFlake-
Vieras
Vs: Kierros #5: Chili Chili Bang Bang
« Vastaus #36 : 13.12.12 - klo:09:59 »

PS. Dove ottaa teiltä kaksi erää jos pelaa samoilla äijillä kuin F.B:tä vastaan. Iskee silmää
Oot kattonu huonoja sarjakuvia lapsena.
Me kyl aiotaa 5 eikä 2  Järkyttynyt
Tengi..tuo peli oliki sillo ku olin tullu pari kuukaude tauolt..viikkoa ennen joten mun tarkkuus vähä oli minne sattuu
tallennettu
lodureu
Vieras
Vs: Kierros #5: Chili Chili Bang Bang
« Vastaus #37 : 13.12.12 - klo:12:31 »

NoB.

Osaa se .. jäniskin muuttaa turkkinsa kelien mukaiseksi..
Mutta ainoa kuoppa.. minkä jänis kaivaa talvella.. on lämmin pesäkolo.. Cool

Aika harvassa tapauksessa siitä on hyötyä että joku parhaasta nelikosta on poissa, mutta tilanteessa missä vastustaja yliarvioi poissaolevan henkilön verrattuna korvaajaan, voi se saada ennakkoon vahvemman tiimin vähentämään lataustaan siinä määrin että toinen joukkue jää voitolle. Eli esimerkiksi Tähtiyksikön kohdalla tuo saattaisi toimia, sillä Burn on aikalailla sellaisessa maineessa että ovat kokonaan hänen varassaan, niin joku kovempi tiimi saattaisi löysätä kaasua niin paljon tuon takia, että voitaisiin jo sanoa Burnin jääneen voitolle. Jos taas minä jään penkille teitä vastaan, niin vaikea uskoa teidän ottavan yhtään rennommin sen vuoksi, koska olette ennakkoon kuitenkin perässä (perustelen vaikkapa välisellämme rankingpelillä).
Itseeni tuo ei ainakaan vaikuttanut, enkä usko että muihinkaan Siriläisiin - eihän tästä remmistä oikeen kukaan ole liigapelejä pitkään aikaan pelannut lukuunottamatta minua ja Bondia. En usko että Tähtiyksikön kohdalla toimis "jotain kovempaa tiimiä" vastaan. Samantasoista ehkä.

Eikä tietenkään otettais rennommin. Mutta rankingpelin tulokseen en luottaisi liikaa. Ne pelit on ollut meille tähän asti vähän sellasta kokeilua. Sanoisin että näin tuoreella remmillä peli paranee kerta toisensa jälkeen, kun tulee sellaisia tiimejä vastaan missä on todellinen haaste. Tottakai siinä on hemmetinmoinen kuilu ylitettävänä, kun verrataan porukoihin jotka on höylännyt tätä peliä tiiminä vuosia. Muutenkin voidaan ihan hyvin todeta ettei tilastoihin - ei rankingpelienkään - tule luottaa sokeasti, siitä huolimatta että molemmat meistä niitä on aika ahkerasti käyttänyt.

En ymmärrä tuota ristiriitaa puheessasi. Eihän 4-1 veikkaus oo lähelläkään päivänselvää viittä pojoa. Aika iso LÄHES. Järkyttynyt

PS. Dove ottaa teiltä kaksi erää jos pelaa samoilla äijillä kuin F.B:tä vastaan. Iskee silmää
Suluissa olevalla tekstillä tarkensin että "selvä voitto". 4-1 on musta aika selvä. Tai ehkä toi sun mainitsemasi 4-1 ranupelivoitto meistä ei ollut selvä myöskään. Iskee silmää Fizz & Dove sun mielestä samantasoisia, voitettiin heidät 4-1 eikä 5-0 "koska löysäiltiin", ja nyt oot yhtäkkiä sitä mieltä että Dove saa parikin erää. Melkoset ristiriidat omissa kirjoituksissasi. Virnistää En kuitenkaan lähde itse spekuloimaan tämän suuremmin pelejä jotka eivät käsittele suoraan tätä kierrosta. Voitais jatkaa mesessä jos jotain tulee mieleen, mua puuduttaa kirjoittaa näin pitkiä tekstejä ajatuksen kanssa, eikä muutenkaan kehtaa ihan kaikkea sanoa mitä mieleen tulee. Joku vois vaikka loukkaantua - turhaan.

Ttu mä oon hyvä, meillä ei ole pelin peliä seuraavaan kahteen viikonloppuun ja tahtomattani vedin topikin raiteet käsittelemään isosti omaa klaania. Virnistää

S
i
r

Oot kattonu huonoja sarjakuvia lapsena.
LUIN sarjakuvia. KATSOIN piirrettyjä. Mestari voi kouluttaa sua vähän tässä asiassa, hän on tosi tarkka näiden sanojen kanssa. Ja ne (piirretyt&sarjikset) oli kaikki ihan priimaa. Joku Wolverine ei oo sankari, se on vaan hemmetin kova jätkä.

tallennettu
-SnowFlake-
Vieras
Vs: Kierros #5: Chili Chili Bang Bang
« Vastaus #38 : 13.12.12 - klo:13:35 »

Kysyn vaan millon olette voittanut meidät 4-1? Pyörittää silmiään (Fizzin kyl olette varmaa voittanu sitä en kiistä mutta Dovea?) Sun ei kannata alkaa sanomaan mitään ennen peliä,me voidaan viedä teidät 5-0 ja murskata sinun toiveilut. Järkyttynyt
« Viimeksi muokattu: 13.12.12 - klo:13:37 kirjoittanut -SnowFlake- » tallennettu
lodureu
Vieras
Vs: Kierros #5: Chili Chili Bang Bang
« Vastaus #39 : 13.12.12 - klo:14:09 »

Puhuin Fizzistä. Ja Tengsinge sanoi että te, F.B ja Fizz samalla viivalla. Ei tässä oo tarkotus edes mitään lesottaa, minä en tätä keskustelua aloittanut. Virnistää Mähän nimenomaan olen sanonut aiemmissa postauksissa aivan päinvastaista, et mitään ei ole kiveen kirjoitettu meidän peleistä F.B:tä ja Dovea vastaan. Mitään ei voi tietää ennenku pelit on pelattu.

Ehkä epäselvästi käytetty sanaa "heidät", mutta sillä tarkoitin Fizziä. Mut kyl jos luetunymmärtäminen on hallussa niin ei pitäis tuottaa ongelmaa tajuta sitä.

Älä nyt turhaan turhaudu näistä kirjoituksista. Syy miks en tykkää väitellä foorumilla, on just tää että ihmiset saa ihan väärän käsityksen kun lukee hätäsesti ja vetää omat johtopäätöksensä.

Tengille voisin esittää toivomuksen et jos on jotain sanottavaa vielä niin jatketaan mesessä. Leppoisa keskustelu vaihtuu tällaseen palkokasvien hengittelyyn turhan helposti. Virnistää

Ja mitä "toiveiluun" tulee, niin musta sinä oot täällä enemmän puhunut että Dove vie 5 pistettä.

"Me kyl aiotaa 5 eikä 2  Järkyttynyt "
« Viimeksi muokattu: 13.12.12 - klo:14:16 kirjoittanut lodureu » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Kierros #5: Chili Chili Bang Bang
« Vastaus #40 : 13.12.12 - klo:14:43 »

Tengille voisin esittää toivomuksen et jos on jotain sanottavaa vielä niin jatketaan mesessä. Leppoisa keskustelu vaihtuu tällaseen palkokasvien hengittelyyn turhan helposti. Virnistää
Jop, tehdään niin. Kiitos tästä ja antaa tuloksien puhua puolesta. =)

Nala mulle sit mansikanmakuinen ku fiksupana lopetin.
tallennettu
-SnowFlake-
Vieras
Vs: Kierros #5: Chili Chili Bang Bang
« Vastaus #41 : 13.12.12 - klo:14:54 »

En minä toiveile,puhun vaan totuuden Järkyttynyt En mie ole turhautunu niistä kirjoituksista,naurattaa vain kun väittelette ja Färin pitäis tulla paremmaksi johtajaksi komennella meitä enemmän turhauttavaa ku se on liian rento. Itkee Offtopic: Mun Windows XP:n config file system32 kansiosta suoraansanottuna psk*n*. Pitää korjata se mutta tartten Windows XP:n asennuslevyn... Pyörittää silmiään
« Viimeksi muokattu: 13.12.12 - klo:15:02 kirjoittanut -SnowFlake- » tallennettu
!HHH!
ALKO

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 152



Profiili
Vs: Kierros #5: Chili Chili Bang Bang
« Vastaus #42 : 13.12.12 - klo:15:04 »

En minä toiveile,puhun vaan totuuden Järkyttynyt En mie ole turhautunu niistä kirjoituksista,naurattaa vain kun väittelette ja Färin pitäis tulla paremmaksi johtajaksi komennella meitä enemmän turhauttavaa ku se on liian rento. Itkee Offtopic: Mun Windows XP:n config file system32 kansiosta suoraansanottuna psk*n*. Pitää korjata se mutta tartten Windows XP:n asennuslevyn... Pyörittää silmiään

Just hyvä jos on johtaja rento.. Voi kai se rentokin johtaja ohjeistaa pelaajia.. Pelaajis se pulma on jos pitää oikeen komentamalla komentaa...
tallennettu
piisu
Jäsen

Poissa Poissa

Viestejä: 374


Herrasmiesfilosofi


Profiili
Vs: Kierros #5: Chili Chili Bang Bang
« Vastaus #43 : 13.12.12 - klo:15:59 »

En minä toiveile,puhun vaan totuuden Järkyttynyt En mie ole turhautunu niistä kirjoituksista,naurattaa vain kun väittelette ja Färin pitäis tulla paremmaksi johtajaksi komennella meitä enemmän turhauttavaa ku se on liian rento. Itkee Offtopic: Mun Windows XP:n config file system32 kansiosta suoraansanottuna psk*n*. Pitää korjata se mutta tartten Windows XP:n asennuslevyn... Pyörittää silmiään

Noh, muistetaan tämä sinun totuuden puhuminen sitten kun Dove ja Sir pelaa vastakkain.. Näet miten väärässä olet. Valitettavasti dovella ei tule olemaan pienintäkään mahdollisuutta voittoon.. ja yhdenkin erän ottaminen tulee olemaan todella vaikeata  Pyörittää silmiään

Oliks tota kiva lukee? Tommonen sinäkin olet täällä (Snowi siis)
tallennettu

~Melilosvolotta~

Nykyinen käyttäjätunnus: Rottamipii
-SnowFlake-
Vieras
Vs: Kierros #5: Chili Chili Bang Bang
« Vastaus #44 : 13.12.12 - klo:16:36 »

Virnistää Jaa-a,katotaan sitten ja sanoin aiotaan...

EDIT:
Teidän veikkaukset meni mönkään D2ve hävisi 3-2.
« Viimeksi muokattu: 16.12.12 - klo:20:02 kirjoittanut -SnowFlake- » tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024