Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
20.05.24 - klo:00:26

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Arkisto
| |-+  Liiga-arkisto
| | |-+  Vanhat kierros -ja kausikeskustelut
| | | |-+  3. kierros - Taistelu-jaskan paluu
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: [1] Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: 3. kierros - Taistelu-jaskan paluu  (Luettu 3427 kertaa)
pallosalama
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 750


PC ♥


Profiili
3. kierros - Taistelu-jaskan paluu
« : 19.01.16 - klo:19:07 »

Su 24.01.16

19:00 Nokka-Etana

19:00 TyQ-Tónks

20:00 Dove-Rotta

20:00 F.L2-P♥LL♥


Mäpä varastan seuraavan kierroksen aiheen omiin nimiini!
Eli pistetään ajatukset jo liikkeelle...


19:00 Nokka-Etana

Pitäisi olla selvä peli Etanalle, salaisen tietolähteen mukaan Etana pelasi viime kierroksen oikein mallikkaasti ja on siis herännyt horroksestaan. Pidän silti mahdollisena, että Nokka vie yhden kv-erän pienellä piste-erolla.

19:00 TyQ-Tónks

Puhdas peli Tónksille. Tónksilla on kovia pelaajia ja jos puolustus ei täysin takkua, niin TyQin taktiikat putoavat kuin pommisade junkersin päälle. Pidän silti mahdollisena(joskin epätodennäköisenä), että TyQ vie yhden erän Tónksin alkaessa leikkimään varmana voitostaan.

20:00 Dove-Rotta

Dove on tässä selvä ennakkosuosikki, ja uskon heidän voittavan ellei futis yllä yli-inhimillisiin salmisuorituksiin. Taas arvelisin, että Rotta saattaa kyetä yhden eräpisteen nappasemaan.


20:00 F.L2-P♥LL♥

Omien pelien objektiivinen arviointi on aina vaikeaa, jos ei mahdotonta. Luotan silti meidän joukkueen pelaajiin, etenkin nyt kun kaikki on hereillä ja sanon, että viemme voiton kotiin. Tässäkin uskon kuitenkin yhden eräpisteen menetyksen mahdollisuuteen.

tl;dr Kaikissa peleissä eräpisteen menetys mahdollinen, muuten puhtaita pelejä.
Sana ei ole vangittu enää.
tallennettu

(Megazone)Saa pistää ratioo paremmaks Hymyilee
Lainaus käyttäjältä: Stephen King
Tietenkin! Owen ajatteli. Tuo käy järkeen. Hän sai puhelun pistooliin. Sitähän sattuu vähän väliä.Unensieppaaja, sivu 415
Lainaus käyttäjältä: Crayak
There must be a game. If there is no game there is nothing for me.
[22:48] <@Adju> oon robotti
Sieni is unstoppable!
<heni1> etkö oikeesti tee mutuaa kun pelaa tätät
<Tengsinge> pallo-salama on ehkä huumorintajusin henkilö täälä
<mcboxerjr> sit voi vessan hytis kans
1986 - No brave new world, no brave new world.
2000 - A brave new world, in a brave new world

jeu de voyance gratuit tarot forum voyance gratuite immediate voyance question gratuite voyance par tarot gratuit chat voyance gratuite voyance gratuite sms voyance avenir question gratuite voyance par tchat entierement gratuite jeux de voyance amour gratuit voyances gratuite ici voyance amoureuse gratuite voyance gratuite amour sans inscription claire voyance gratuite tchat gratuit voyance premiere voyance gratuite par telephone voyance gratuite tarot de l'amour voyance 100 gratuite en ligne voyance arabe gratuite en ligne site voyance gratuit voyance gratuite posez votre question voyance premiere consultation gratuite telephone voyance gratuite en ligne chat
WäZ
Nokka

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 688



Profiili
Vs: 3. kierros - Taistelu-jaskan paluu
« Vastaus #1 : 19.01.16 - klo:19:19 »

Nokka-Etanat 1-4
TyQ-Tonks 0-5
Dove-Rotta 5-0
F.L2-Sieni 3-2
tallennettu

Ime sinä poika soiroa en oo tulossa sun pariks
kouluontyhmää
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: nainen
Viestejä: 1 247


Valkoistentekijä


Profiili
Vs: 3. kierros - Taistelu-jaskan paluu
« Vastaus #2 : 19.01.16 - klo:22:18 »

Nokka-Etanat 0-5
TyQ-Tonks 0-5
Dove-Rotta 2-3
F.L2-heikkopalloma 5-0
« Viimeksi muokattu: 23.01.16 - klo:16:22 kirjoittanut kouluontyhmää » tallennettu

Valkoistentekijä
Fär
Dove

Poissa Poissa

Viestejä: 415



Profiili
Vs: 3. kierros - Taistelu-jaskan paluu
« Vastaus #3 : 21.01.16 - klo:20:01 »

Nokka-Etanat 0-5
TyQ-Tonks 0-5
Dove-Rotta 5-0
F.L2-heikkopalloma 3-2
tallennettu

Dove
Saial
Moderaattori / TyQ

Poissa Poissa

Viestejä: 996



Profiili
Vs: 3. kierros - Taistelu-jaskan paluu
« Vastaus #4 : 21.01.16 - klo:21:33 »

19:00 Nokka-Etana 0-5

Etanaa vaivannut outo alho viime kaudella tuntuu nyt kaikonneen. Se vaivasi Etanoiden ekassa pelissä muistaakseni, mutta tekivät ryhtiliikkeen. Kunhan eivät vain liikaa ylpistyisi.

19:00 TyQ-Tónks Toivotaan parasta - pelätään pahinta

Joo.. siis. Joo.

20:00 Dove-Rotta 3-2

Toinen mielenkiintoisista peleistä (jos omaa peliä ei lasketa mukaan, koska omat pelit ovat aina kiinnostavia). Voi se olla 4-1:kin.. vaikea sanoa, siksi tämä olisikin varsin mielenkiintoinen katsoa. Dove on kyllä viime aikoina tainnut vahvistua niin rajusti, että ottelu voisi mennä jopa 5-0 puolelle. Mutta laitetaas pieni ylläripylläri tuolle pelille.

20:00 F.L2-P♥LL♥ 3-2

Se toinen mielenkiintoinen peli. Sydänpyllyillä on toki osaavia pelaajia, mutta tuntuu pelaajien paikalle saaminen olevan haasteellista. Meilläkin pelit alkoivat vasta 7 min yli, eli jos oltais ilkeitä oltu, olisi otettu luovari, mutta meidän tiimi tykkää mielummin pelaa Hymyilee leve&#228;sti Saas nähdä onko F.L niin kiltti. FL:llä ehkä hieman organisoidumpi paketti, vaikka ehkä osaamisessa isompi plussa menee pyllyille. En kuitenkaan jaksa uskoa, että tästä tulisi luovari F.L:lle, vaikka senkin varaan voisi pisteiden himossa laskea.
tallennettu

Jos maailma ahdistaa, pakene Bub-kissan söpöön maailmaan.

jääkuningatar

TyQ- kieli                      =  suomennos
jääkuningatar (naisesta) =  henkilö, joka on voittavan tiimin
pakkasherra (miehestä)      ainoa miinuksilla oleva pelaaja.

Lähde: Pehmon sanakirja


Tee uuden vuoden lupaus: Ajattele ympäristöä- valitse ihmismoottori tai julkinen kulkuväline matkustaessasi aina, kun se on mahdollista.

Muistakaa vältellä myös katkarapujen syömistä, sillä ne pyydystetään tuhoamalla merenpohja elinkelvottomaksi useaksi vuosikymmeneksi... täysin elinkelvottomaksi, viemällä kasvit ja maa-aineskin. Miettikää sitä.
duff-beer
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Viestejä: 1 208

sdfjshdf


Profiili
Vs: 3. kierros - Taistelu-jaskan paluu
« Vastaus #5 : 22.01.16 - klo:00:05 »

Sen enempää spekuloimatta tällä kertaa:

Nokka - pro tiimi 0-5
TyQ - Tónks 0-5
Dove - Rotta 4-1
singetiimi - salamatiimi 1-4
tallennettu

joo
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: 3. kierros - Taistelu-jaskan paluu
« Vastaus #6 : 22.01.16 - klo:12:10 »

veikkauskilpailun tilanne:

1. Tähtiyksikkö: 15p (2)
2. WäZ: 14p (2)
3. Tengsinge: 13p (2)
4. Saial: 11.5p (2)
5. ifreetti: 11p (2)
6. duff-beer: 8p (1)
7. Fär: 6p (1)
8. Futis Poju: 6p (1)
9. pallosalama: 5p (1)
10. kouluontyhmää: 4p (1)

teen muuten sittenkin siten että lasken jokaisella vain 9 veikkauskertaa, jotta kierrosta myöhemmin tulleet saavat reilummat lähtökohdat veikkailua varten. teen sen siten että poistan kaikilla kerroilla veikanneilta yhden rivin niin kaikilla nyt mukana olevilla on lopulta sama määrä. haluan kuitenkin palkita alunperin osallistuneita liigakeskustelun edistämisestä poistamalla nimenomaisesti heidän huonoimman veikkauksen. ja jos joku haluaa vielä tulla mukaan niin se onnistuu, sillä voin lisätä heille yhden kierroksen veikkaukset pistekeskiarvon mukaisesti.

oma rivini tällä erää:

Su 24.1.16 19:00 Nokka-Etana 0-5
etanoiden sarjataulukon ykköstila tulee pysymään kun joukkue viime sunnuntain menestyksekkään ottelun siivittämänä saa jälleen neljä hurmoksessa olevaa pelaajaa paikalle ja vie tämän matsin puhtaasti. dove-pelissä duff-beer sai taustatukea muilta tiimikavereilta ja jälki oli murskaavaa. samaa on odotettavissa tässä ottelussa, jossa etanat ensimmäisenä joukkueena varmistaa paikkansa a-playoffeissa ja menee lähemmäksi kohti suoraa välieräpaikkaa. parhaat mahdollisuudet eräpisteeseen nokalla tulee olemaan ensimmäisessä erässä, jonka jälkeen uskon etanoiden hoitavan yli sadalla pisteellä loput.

Su 24.1.16 19:00 TyQ-Tónks 0-5
tyqin alkukauden ohjelmasta ei voi olla turha kateellinen ja he lähtevät kolmatta kertaa otteluun jossa heiltä ei käytännössä ottaen odoteta yhtään mitään. f.l2:lta he onnistuivat riistämään eräpisteen ja enempikin oli lähellä, kun taas sientä vastaan parista tiukasta erästä huolimatta tuli puhdas tappio. hirveästi sitä enempää tästäkään ottelusta tuskin on tuomisena, vaikka tónksilla todennäköisesti nähdään pari debytanttia ja se tiukentaa vähän ottelua. jos ei muuta niin ainakin tästedes tyqillä pitäisi olla miellyttävämpi loppukausi.

Su 24.1.16 20:00 Dove-Rotta 4-1
vähän yllättäen niin nostaisin dove-rotta pelin jopa kierroksen jännittävämmäksi. panosta tässä ainakin riittää yllin kyllin riittää, sillä ottelun voittava joukkue on todella vahvoilla pudotuspelipaikan suhteen. pidän dovea edellisestä ottelusta huolimatta ennakkosuosikkina tähän peliin, sillä viherjaakon palatessa pelaavaan kokoonpanoon, färin saadessa lagiongelmansa kuriin, kirsin pelailessa edelleen brissellä ja duddersin jatkaessa samanlaisilla otteilla, kyse on nähdäkseni jopa liigan viidenneksi parhaasta joukkueesta.

Su 24.1.16 20:00 F.L2-Sieni 0-5
näemme tässä ottelussa joukkueet jotka ovat kummatkin pelanneet tyqiä ja tónksia vastaan, joista kummallakin on ollut tuomisena yhteensä 6 pistettä. f.l2 lähtee kenties jonkinlaisena ennakkosuosikkina matsiin, mutta koska kyse on jälleen runkosarjapelistä niin on otettava huomioon että kuinka likoon kukin itsensä pistää. tällä hetkellä näyttää siltä että helpoimman tien mestaruuteen saa menemällä puolivälierien kautta ja olemalla etana-tónks ottelun mukaan joko kolmas tai neljäs, saaden lopulta heittopussin nimeltä tónks vastaan välierään. uskon ettei sieni mieti samalla tavalla noita asioita ja lähtee otteluun kovemmalla motivaatiolta, hoitaen matsin itselleen 5-0 ukemin.

kiitos beer hyvistä veikkauksista
« Viimeksi muokattu: 24.01.16 - klo:18:16 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
kouluontyhmää
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: nainen
Viestejä: 1 247


Valkoistentekijä


Profiili
Vs: 3. kierros - Taistelu-jaskan paluu
« Vastaus #7 : 22.01.16 - klo:22:57 »

millään sienellä ei käsittääkseni ole peliä tänä viikonloppuna? ei ole tainnut olla pariin kauteen
tallennettu

Valkoistentekijä
ifreetti
Tónks

Poissa Poissa

Viestejä: 733



Profiili
Vs: 3. kierros - Taistelu-jaskan paluu
« Vastaus #8 : 22.01.16 - klo:23:02 »

kuten varmasti herra näsäviisas huomaa, näkyy joukkueenne klaanilistassa edelleen sieni nimellä. tämä johtunee siitä että loistava admintiimimme harkitsee onko toivomanne nimenvaihdos hyvän maun rajoissa
tallennettu
kouluontyhmää
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: nainen
Viestejä: 1 247


Valkoistentekijä


Profiili
Vs: 3. kierros - Taistelu-jaskan paluu
« Vastaus #9 : 22.01.16 - klo:23:15 »

Okei. Kiitos vastauksestanne Ifreetti. Jäämme toiveikkaana odottamaa että miten tässä käy.
tallennettu

Valkoistentekijä
ifreetti
Tónks

Poissa Poissa

Viestejä: 733



Profiili
Vs: 3. kierros - Taistelu-jaskan paluu
« Vastaus #10 : 23.01.16 - klo:01:39 »

Su 24.1.16 19:00 Nokka-Etana 0-5
vakuuttavan voiton viime kierroksella ottaneen ETANAN liito jatkunee tälläkin kierroksella. mikäli etana pelaa samalla tasolla kuin viime kierroksella on nokka melko voimaton tämän pelillistä lahjakkuutta pursuavan tiimin edessä. hyvällä pelillä nokalla on kuitenkin mahdollisuus erään jos toiseenkin mutta etanat tulee voittamaan otteluun

seuraa häntä: DUFF BEER
ensimmäisillä kierroksilla täysin ilmiliekeissä ollut duff-beer on tällä hetkellä etanoille kaikki kaikessa. duff on saanut trukkiinsa aivan uuden vaihteen ja tekee tällähetkellä pelikentällä aivan mitä haluaa. odotettavissa on jälleen dominointia niin kentällä kuin pelichatissakin. mikäli muu joukkue saa hinattua tasonsa samalle viivalle, vain taivas on rajana tälle joukkueelle

Su 24.1.16 19:00 TyQ-Tónks 0-5
tyqistien ja tonksin ottelussa ainoa jännitysnäytelmä on saadaanko pelin tulos sovittua vielä ennen sunnuntaita. mikäli yhteisymmärrykseen ei päästä, ottaa voitosta voittoon etenevä Tonks ottelun selvällä marginaalilla itselleen

seuraa häntä: Pehmo
vuosikaudet pelin aliarvostetuimpiin pelaajiin kuulunut pehmo, 36, päsee vihdoin tälläkaudella näyttämään kyntensä epäilijöille. suuria peliminuutteja nauttiva pehmo pääsee vihdoin ansaitsemaansa rooliin jossa todelliset kyvyt nousevat oikeutettuun asemaan. pelillisesti tyqistien tärkein palanen ja yksilösuorituksella hän voi nostaa joukkueensa jopa erävoittoon

Su 24.1.16 20:00 Dove-Rotta 4-1
edellisen kierroksen katastrofi etanaa vastaan täytyy nyt unohtaa ja nollata tilanne ensimmäisen kierroksen hyvään voittoon. mikäli paras miehistö marssitetaan kentälle ei voittajasta ole mitään epäselvyyttä. rotta on ajoittain näyttänyt mallikkaita otteita ja erävoittoja voikin tippua.

seuraa häntä: Viherjaakko23
aiemmin lähinnä huippujoukkueissa pelannut viherjaakko siirtyi täksi kaudeksi doveen suurta roolia ja minuutteja hakemaan. hän on avainasemassa doven pelissä: kykenee tasapainottamaan peliä ja luo siten vakautta joukkueeseen. kestääkö suuren roolin tuomat paineet? onko hänestä vihdoin kasvanut se pelaaja joka kykenee kantamaan ratkaisijan viittaa harteillaan?

Su 24.1.16 20:00 F.L2-Sieni 3-2
viime kierroksella niukan tappion kokenut fl2 näytti maailmalle mikä joukkue on miehiään. vastoin kaikkia ennakko odotuksia se onnistui riistämään 2 erää suurimmalta ennakkosuosikilta, tonksilta. tämän suuren saavutuksen johdosta joukkueen luotto omaan tekemiseen kasvaa varmasti huimasti ja kentällä nähdäänkin varmasti entistä kovemmin taisteleva FL

seuraa häntä: tengsinge
viime kierrokselta lähinnä itkuista pelillisen annin sijaan mieleen jäänyt singe viettää ennakko odotusten mukaisesti koko ottelun vaihtopenkin puolella. tämä on fllän etu sillä yliarvostettu tengsinge ei ole vuosiin enään pelannut joukkueelle vaan tavoittelee otteluissa lähinnä oman egonsa nostatusta.
tallennettu
F P
Etanat

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 378



Profiili
Vs: 3. kierros - Taistelu-jaskan paluu
« Vastaus #11 : 24.01.16 - klo:17:01 »

19:00 Nokka-Etana  1-4

19:00 TyQ-Tónks  0-5

20:00 Dove-Rotta  2,5-2,5

Jos FriendlyC saapuu kanssani paikalle ja dovelaisilla tutusti lagaa niin voitto on meidän. Muussa tapauksessa hävitään

20:00 F.L2-P♥LL♥ 1-4
tallennettu
tähti
Etanat

Poissa Poissa

Viestejä: 83



Profiili
Vs: 3. kierros - Taistelu-jaskan paluu
« Vastaus #12 : 24.01.16 - klo:19:02 »

19:00 Nokka-Etana  0-5

19:00 TyQ-Tónks  0-5

20:00 Dove-Rotta 2-3

20:00 F.L2-P♥LL♥ 3-2
tallennettu

roar
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: 3. kierros - Taistelu-jaskan paluu
« Vastaus #13 : 25.01.16 - klo:18:28 »

Tämän kierroksen satoa:
pallosalama: 11p
WäZ: 7p
kouluontyhmää: 7p
Fär: 8p
Saial: 5.5p
duff-beer: 11p
Tengsinge: 12p
ifreetti: 9p
Futis Poju: 8.5p
Tähtiyksikkö: 7p

Laskin viime kierroksella ainakin Saialin pisteet väärin (puoli pistettä liian vähän), joten korjatkaa toki jos huomaatte virheitä. Niiden riski on melko suuri, sillä en ajan säästämiseksi laske pojoja kuin kertaalleen.

Kokonaistilanne:
1. Tengsinge: 25p (3)
2. Tähtiyksikkö: 22p (3)
3. WäZ: 21p (3)
4. ifreetti: 20p (3)
5. duff-beer: 19p (2)
6. Saial: 17.5p (3)
7. pallosalama: 16p (2)
8. Futis Poju: 14.5p (2)
9. Fär: 14p (2)
10. kouluontyhmää: 11p (2)
« Viimeksi muokattu: 25.01.16 - klo:18:38 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Sivuja: [1] Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024