Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
07.05.24 - klo:08:20

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Arkisto
| |-+  Liiga-arkisto
| | |-+  Vanhat kierros -ja kausikeskustelut
| | | |-+  5. liigakierros (16 '04) Myy lusikka, osta Volvo
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: [1] Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: 5. liigakierros (16 '04) Myy lusikka, osta Volvo  (Luettu 2613 kertaa)
larry
Vieras
5. liigakierros (16 '04) Myy lusikka, osta Volvo
« : 02.09.16 - klo:00:27 »

On jo korkea aika uudelle kierrosennakolle, vaikka suuria yllätyksiä tämä kierros ei tule tuomaan. Viikon suurin yllätys ja toivonpilkahdus liigamaisemissa oli Small Myyn paluu hupikentille. Vieläkö hänet ehtii joku joukkueista suosittelemaan rosteriinsa vahvistukseksi – kyseessä on kuitenkin niin kovan kaliiberin pelaaja että erittäin pitkän tauon jälkeen kynätti kärkinimiä 6-0, eikä edes TM uskaltanut laittaa häntä listalleen, koska pelkää pahimpien liigakenttäpainajaistensa heräävän eloon hänen tiedostaessaan horisontissa siintävän uhkakuvan.

Tällä viikolla meillä on totuttuun tapaan kolme ottelua, jotka paperilla näyttää suhteellisen selkeiltä 5-0 peleiltä. Vastakkain asettuvat MunQ & Jetal, Anal & emt, sekä Etana & Tónks. Kierroksen suurimman heiluvan hampaan pisteissä tuo Etana vs. Tónks -ottelu. Tämä ottelu muuttuu selkeästä 0-5 pelistä ehkä jopa 2-3 peliin, mikäli flunssa kaataa Tónksin miehiä vuoteisiin enemmän kun Larens kaataa mielikuvituksellisia alkoholijuomia kurkustaan alas. Sen lisäksi on aina mahdollista, että juupeli k sekä Futis poju nähdään kentällä yhtäaikaa, ja duff-beer ymmärretään penkittää koko ottelun ajaksi.


Su 04.09.16 19:00 MunQ-Jetal 5-0

Aiempien otteiden perusteella tämä peli on selvää kauraa. MunQin ja oikeastaan koko munkkiliigan potentiaalisin kehittyvä pelaaja Kenraali koiskis kantaa joukkueensa totuttuun tapaan 5-0 voittoon, Signen miettiessä kuumeisesti taktiikoita kaataa tämä fenomenaali liikkuja. Adju on kuitenkin koulinut siskostaan kovan luokan pelaajan, pistämällä hänet katsomaan videoita 8 tuntia päivässä, tutkimaan jokaisen jengin otteet, sekä hionut ruokavalion että fyysisen kunto-ohjelman viimeisilleen. Ajat ovat kovat uusille tulokkaille – heistä pitää leipoa vähintään ranking 96 pelaajia välittömästi.

Seuraa heitä:

[MunQ] Kenraali koiskis – Kerrassaan fenomenaali pelaaja ammuskellessaan vihollispelaajia allas.
[Jetal] Primera – pysyykö miehellä korkki kiinni, vai seuraako hän piisami h:n jalanjäljissä pullonkaulaa alas?


Su 04.09.16 20:00 Anal-emt 0-5

Banaali kotijoukkue ei ole tuottanut toivottua tulosta, Viherjaakko23 ja vata56 eivät vaan ole saaneet menneisyyden virettään takaisin. Seniiliys iskee jo nuorella iällä, ja reuma vaivaa. Pölyallergia ei auta asiaa. Hupiukkojen kärkikolmikolla taasen on puolellaan menneisyyttä yhteisestä tiimipelistä, mikä toimii erittäin hyvin yhteen, mikä on yllättävää, sillä persoonallisudet eivät ole sellaisia, joiden odottaisi tuottavan mahtavaa tiimisynkroniikkaa.

Seuraa heitä:

[Anal] KIRSI2 – Huhut kertovat KIRSI2:n tiimipelitaitojen kehittyneen huimasti kuluneen kesän aikana. Nähdäänkö hänet tiiminsä vetojuhtana?
[emt] Apeliz – TM:n sanojen mukaan hän on osoittanut olevansa kyseisen joukkoeen paras pelaaja. Itse uskon tämän olevan laukkuryssien salajuoni tai muuta outoa pisteenlaskua. Nähdäänkö tältä ranking 84 pelaajalta otteita, jotka riittävät raadin ja TM:n antamiin 87,4-88 rankingin odotuksiin?

Su 04.09.16 20:00 Etana-Tónks 1-4

Etana on pysynyt tasollaan, vuosi toisensa jälkeen. Ikävä kyllä tämä ei nykyisiin rientoihin enää riitä, vaan jää auttamatta jälkeen hallitsevaa liigamestari Tónksia, ja kahta muuta kärkikahinoihin osallistuvaa klaania MunQia ja emt:tä. Heitä ei kuitenkaan sovi aliarvioida täysin, sillä jos kaikki taivaankappaleet ovat sopivilla paikoilla, saattaa peli muuttua todella tiukaksi 3-2 / 2-3 kamppailuksi. Varmoin veikkaus tähän kuitenkin olisi 0-5 Tónksin hyväksi.

Seuraa heitä:

[Etana] duff-beer – häntä on helpoin seurata mikäli Etanat ottavat neuvoistani mummon ja penkittävät hänet katsomoon sepittämään kyllästyneitä hokemiansa.
[Tónks] Thamlen – Erittäin potentiaalinen pelaaja, jonka taitoja ja piilevää kasvukykyä eivät ole muut yhtälailla huomanneet, kuin liigan ykkös-scoutti ja joukkoemanageri (minä).


Kaikenkaikkiaan tylsä kierros luvassa, mutta ei huolta. ”Alkukauden” ehdottomasti kiinnostavimpiin peleihin on enää reilut kaksi viikkoa aikaa (kierros 7).

Pistelasku edellisten kierrosten veikkauksesta tehdään, kun jaksetaan. Jos jollain on jotain fiksua pistelaskusysteemiä mielessä, kertokoot sen, tai muuten meen tuolla huonolla. Cool
« Viimeksi muokattu: 02.09.16 - klo:00:42 kirjoittanut larry » tallennettu
Thamlen
Vieras
Vs: 5. liigakierros (16 '04) Myy lusikka, osta Volvo
« Vastaus #1 : 02.09.16 - klo:01:44 »

MunQ - Jetal 5 - 0

Tässä pelissä melkeinpä lepää Signen ainoat toivon rippeet pääsystä pudotuspeleihin, mutta vastus on kova pala purtavaksi. Ainakin yksi erä olisi otettava, mielellään kolme. Silti omien näkemyksieni mukaan MunQ on suhteellisen selkeä 5-0 voittaja. En kuitenkaan näe eräriistoja ollenkaan mahdottomana, enkä oikeastaan edes yllätyksenä, mikäli Jetal saa parhaan miehistönsä paikalle ja ainoastaan tätä peluuttaa. Kuten Jetal-emt -pelissä nähtiin, ei Jetalia vastaan kuitenkaan saa lähteä löysäilemään.

Seuraa heitä:

[MunQ] Adju&Koiskis (sisarduo): Riittääkö Adjulla panokset "yksin" etulinjassa Jetalia vastaan, mikäli jälkimmäiset saavat parhaan kokoonpanonsa paikalle, vai onko Kenraali katsonut videoita ja analysoinut Jetalin peliä niin, että osaa pelata heitä vastaan, ollen hyvänä hyötynä tiimilleen?

[Jetal] justus pirpana: Millainen on "jp:n" pelivire, kun vastaan asettuu legendaarisen F.L:n ajoilta toinen vähintään yhtä legendaarinen klaani ja silloinen pahin kiistakumppani, MunQ? Tutiseeko puntti, vai pystyykö jp suorittamaan entisellä tasollaan, vai onko kenties paineista riippumatonta ruostetta?


Anal - emt 0 - 5

Anal on kärsinyt alkukaudesta tiimin sisäisistä ongelmista ja kemioiden täsmäämättömyydestä. Paljon on puhuttu siitä, että tiimiin tarvittaisiin psykologi. Onko psykologi löytynyt ja sisäiset ongelmat ratkaistu? Vaikka olisikin, näen myös tämän pelin suhteellisen selkeänä 5-0:na ja hupiukkojen hyväksi. Ikävä kyllä, paperilla todella kovan joukkueen, Analin, kausi on ollut lähes täydellinen floppi. Peli on emt:n kannalta sinänsä suhteellisen turha, mutta Analilla on paljon pelissä ja nyt, jos koska olisi näytön paikka.

Seuraa heitä:

[Anal] Vata56:
Pystyykö Vata auttamaan V23:a ratkaisemaan ottelun? Nyt vaaditaan kovia suorituksia ja vanhan vireen löytämistä. Mielenkiintoista nähdä, miten mies suoriutuu. Kamppailu jatkopaikasta on armoton.

[emt] pallosalama: Pitääkö pallon hermo, mikäli Anal johtaa jossain vaiheessa, vai nähdäänkö pelissä paljon sopimatonta tekstiä?


Etana - Tónks 0 - 5

Papereissani tämä on illan mielenkiintoisin ottelu ja voi kääntyä 3-2:teen aivan kummalle vain. Peli on Tónksille ~panokseton, kun taas Etanoilla on kova taistelu viimeisestä välieräpaikasta Jetalin kanssa ja jokainen piste on elintärkeä. Peli ei missään tapauksessa ole selvä, etenkään jos juupeli k ja Futis poju pääsevät molemmat peliin. Tiukka peli on luvassa ja katsojat luultavasti saavat jännitystä vatsansa täydeltä.

Seuraa heitä:

[Etana] Gents8: Pystyykö Gents esimerkkinsä avulla johdattamaan Etanat erävoittoon/voittoihin, tai jopa koko pelin voittoon?

[Tónks] larry, Thamlen: Larryn oltua sairaana noin viikon verran ja edelleen ollessa toipilaana, on myös allekirjoittanut itse sairastunut miesflunssaan. Miten sairaudet näkyvät miesten pelaamisessa, vai näkyykö ollenkaan?
tallennettu
kouluontyhmää
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: nainen
Viestejä: 1 247


Valkoistentekijä


Profiili
Vs: 5. liigakierros (16 '04) Myy lusikka, osta Volvo
« Vastaus #2 : 03.09.16 - klo:00:43 »

MunQ - Jetal 5 - 0

Tuskin tulee yllätyksiä.

Anal - emt 5 - 0

Analin huippuvahvistuksen jälkeen pelistä on tulossa erittäin mielenkiintoinen. Myy ja vata muodostavat jumalattoman pelottavan takakentän, jonka pimentämiseen emt tarvitsee onnen lisäksi myös huippusuorittamista.

Etana - Tónks 0 - 5

Tonks on tasaisen varma suorittaja ja koska tykkään veikata 5-0 voittoja, veikkaan tähänki semmoista.
tallennettu

Valkoistentekijä
VVL 01
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 219


Profiili
Vs: 5. liigakierros (16 '04) Myy lusikka, osta Volvo
« Vastaus #3 : 03.09.16 - klo:21:58 »

MunQ-Jetal 4-1 ei mitää erityistä singe ja kiekko piristyy pelaa yhtee erää

Anal-emt 1-4 no ny ne saa yhe mut pro team vastas

Etana-Tonks 3-2 Tonksin peli ollut kiven kovaa mut juupeli ja fp

« Viimeksi muokattu: 04.09.16 - klo:19:58 kirjoittanut VVL 01 » tallennettu

Säbääjä

Rambo-> B.F.B -> D2ve -> -BS- -> Burn! -> Nokka  -> C.N.D -> Rotta -> stUka -> Anal-> Dove
kellonaika
Kaljamahat

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 936



Profiili
Vs: 5. liigakierros (16 '04) Myy lusikka, osta Volvo
« Vastaus #4 : 04.09.16 - klo:09:54 »

MunQ - Jetal 5-0
Anal - emt 2-3
Etana - Tónks 0-5
tallennettu

The King of Kaljamahat
GCKatariina
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: nainen
Viestejä: 196



Profiili
Vs: 5. liigakierros (16 '04) Myy lusikka, osta Volvo
« Vastaus #5 : 04.09.16 - klo:13:37 »

MunQ - Jetal 5-0
Anal - emt 0-5
Etana - Tónks 0-5
tallennettu

Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: 5. liigakierros (16 '04) Myy lusikka, osta Volvo
« Vastaus #6 : 04.09.16 - klo:17:15 »

Aika tylsää kierrosta jengi enteilee, joten heitän vastapalloon rohkean väitteen: tänään yksikään ottelu ei pääty 5-0. Rohkean arvioni mukaan näemme siis tähän saakka mielenkiintoisen kierroksen.

Su 04.09.16 19:00 MunQ-Jetal 1-4
Tämä matsi on selkeästi kauden tähän saakka eniten odottamani. Vastassa on samalla jengi, jonka pääsemme pudottamaan välierässä, eli tämän illan kohtaaminen ei jää ainokaiseksi välillämme. Sinne päästäkseni on vielä pitkä matka kuljettavana, mutta jo kaksi pistettä MunQpelistä helpottaisi kummasti. Emme tyydy kuitenkaan ainoastaan keskusvaltaerien voittamiseen, vaan otamme myös ottelun ensimmäisen erän haltuumme ja voitamme kokonaispisteet. Vapiskaa MunQ.

Seuraa häntä: mcboxerjr. Tämän viikon pienpeleissä yksi nimi oli ylitse muiden ja hän oli mcboxerjr. Mcboxerjr voitti 88% (14/16) 3 vs 3 tai 4 vs 4 -muodoilla pelatuista +90 rating peleistä, kun vastaavasti ifreetin lukema oli 38% (5/14) ja kellonajan 15% (2/13). Tämän hetken kuumimmasta lentokonepelaajasta ei siis ole epäilystäkään. Kysymys kuuluukin, että kykeneekö mcboxerjr vastoin kaikki odotuksia hinaamaan joukkueensa erävoittoon?

Su 11.09.16 19:00 Anal-emt 1-4
Ottelu on varsin panokseton, sillä Anal on käytännössä ja pudonnut pudotuspelijunasta, kun taas emt:n paikka siellä on varma. Emt pääsee melko paineettomassa tilassa illan matsiin ja luultavasti jatkaa suhkoht tasaista peluutustaan (=myös lemonlight istuu vaihdossa). Haen siis yllätystä ja veikkaan Analin voittavan sen erän, jossa lemonlight istuu lehtereillä. Mitään tiukkaa matsia emme kuitenkaan näe, sillä emt hoitaa perusrutiinilla muut erät itselleen.

Seuraa häntä: Small Myy. Ehdottomasti liigakierroksen mielenkiintoisin henkilö seurattavaksi. En usko, että hän kykenee ainakin vielä avittamaan Analia niin paljon kuin olisi tarvis, mutta saatan hyvin olla täysin väärässä. Jännä samalla nähdä miten V23 aikoo ottaa uudesta vahvistuksestaan kaiken mahdollisen irti.

Su 04.09.16 20:00 Etana-Tónks 2-3
Huikea jännittävä matsi, joka kruunaa koko illan. Vastassa on viime kauden finalistit ja ymmärtääkseni kummatkin saavat kolme loppuottelussa pelaanutta jäsentään paikalle. Vaikka vaihtuvuus kyseiseen matsiin nähden on pieni, on Tónksin kärsimä vaihdos (kellonaika -> larry) luonnollisesti merkittävämpi kuin Etanoiden (mcboxerjr -> Tähtiyksikkö). Ottelusta on siis odotettavissa huikea spektaakkeli, joka voi päättyä aivan miten päin tahansa. Veikkaan Tónksin kuitenkin hoitavan tämän matsin puhtaasti siitä syystä, että olen ensimmäistä kertaa siinä tilanteessa, että kannustan (poff kilvan takia) joukkuetta jossa ifreetti pelaa.

Seuraa häntä: juupeli k. Pelannee ensimmäisen pelinsä kesän jälkeen ja se ei tapahdu yhtään liian myöhään. Kykeneekö hän jatkamaan kevätkauden upeata menoaan ja kääntämään tämän matsin Etanoille? Pelaako hän takana?
tallennettu
Saial
Moderaattori / TyQ

Poissa Poissa

Viestejä: 996



Profiili
Vs: 5. liigakierros (16 '04) Myy lusikka, osta Volvo
« Vastaus #7 : 04.09.16 - klo:18:25 »

MunQ - Jetal 4-1

- Paperilla tiimit näyttävät tasaisemmilta kuin tositoimet ovat osoittaneet.

Anal - emt 1-4

- Sama juttu tässä. Luulen, tosin että Analin kohdalla on se, että tiimi on ollut aiemmin niin selkeästi eri tiimien jäsenistä kasattu, jolloin luonnollinen yhteenpelaamisen hakeminen kestää hieman kauemmin.

Etana - Tónks 2-3

(Nyt nukuttaa niin kovin, etten keksi sen suuremmin sanottavaa kuin, että mielenkiintoinen peli tiedossa.)
tallennettu

Jos maailma ahdistaa, pakene Bub-kissan söpöön maailmaan.

jääkuningatar

TyQ- kieli                      =  suomennos
jääkuningatar (naisesta) =  henkilö, joka on voittavan tiimin
pakkasherra (miehestä)      ainoa miinuksilla oleva pelaaja.

Lähde: Pehmon sanakirja


Tee uuden vuoden lupaus: Ajattele ympäristöä- valitse ihmismoottori tai julkinen kulkuväline matkustaessasi aina, kun se on mahdollista.

Muistakaa vältellä myös katkarapujen syömistä, sillä ne pyydystetään tuhoamalla merenpohja elinkelvottomaksi useaksi vuosikymmeneksi... täysin elinkelvottomaksi, viemällä kasvit ja maa-aineskin. Miettikää sitä.
Sivuja: [1] Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024