Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
07.05.24 - klo:19:10

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Arkisto
| |-+  Liiga-arkisto
| | |-+  Vanhat kierros -ja kausikeskustelut
| | | |-+  6. pelikierros - rhöhöh pro pelien taikaa
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
äänestys
Kysymys: Kumpi voittaa kierroksen kärkiottelun?
emt - 6 (42.9%)
MunQ - 8 (57.1%)
äänestäjiä yhteensä: 12

Sivuja: [1] Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: 6. pelikierros - rhöhöh pro pelien taikaa  (Luettu 2800 kertaa)
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
6. pelikierros - rhöhöh pro pelien taikaa
« : 09.09.16 - klo:14:41 »

Kun kukaan ei ole ottanut kierrospuinnin tekoa hoitaakseen, jäänee vastuu mulle. Toivottovasti jengi jaksaa silti viestitellä tuntojaan, sillä käsillä on kaiken kaikkiaan varsin mielenkiintoinen kierros. Todennäköisesti emme pääse viime sunnuntain kaltaiseen tilanteeseen, jossa yksikään ottelu ei päättynyt puhtaaseen voittoon, mutta nyt on ainakin kaksi herkkupalaa tarjolla. Ne vaikuttavat suurelta osin siihen kuka voittaa runkosarjan ja kuka nousee viimeisenä mukaan pudotuspeleihin.

Su 11.09.16 19:00 Etana-TyQ 5-0
Etanoiden "keskikausi" on ollut järjettömän kova, kun vastaan on astunut MunQ, emt ja Tónks. Jokaisesta ottelusta on ollut tuominen yksi piste, mutta kaksi niistä nähneenä väitän, että he olisivat ansainneet paljon enemmän. Viime sunnuntaina Etanat oli enemmän kuin lähellä kukistaa Tónksin (100p johto 5 min ennen loppua), mutta heidän epäonnekseen lopun sulaminen tuli kalliiksi. Sen myötä Etanoiden olisi tärkeä napata TyQiä vastaan täysi pistepotti, saadakseen seiskakierroksen Jetal-peliin hyvät lähtökohdat. Ellei suurempia ihmeitä tapahdu se myös onnistuu. Luultavasti TyQ pääsee jälleen kerran pelaamaan merkittävistä poissaoloista kärsivää vastustajaa vastaan, mutta Etanoilla on leveyttä sen verran runsaasti, että jo yhden erävoiton eteen joutuu tekemään täyden päivätyön.

Seuraa häntä: Tähtiyksikkö. Tällä kaudella Tähtiyksikkö on vihdoin tajunnut olevansa normaali kuolevainen ja hän ei ole pyrkinyt ratkaisemaan otteluita salmilla pelkän yksilötaidon turvin. Nyt hänen sisällä patoutuneet paineet voivat vihdoin päästä ulos ja t-yksikkö pääsee puolustuslinjan viimeiseksi tykiksi. Jälki tulee olemaan hurjaa ja pehmo saa kerta toisensa jälkeen huomata pysähtyvänsä samaan muuriin. Kysymys kuuluu: nöyrtyykö late ajoissa ja tekee sen joka olisi pitänyt tehdä jo 80-luvulla (ottaa alba)? Jos hänen lamppunsa syttyy riittävän nopeasti, on TyQillä pieni sauma voittaa ottelun viimeinen erä.


Su 11.09.16 19:00 Anal-Jetal 1-4
Anal ei ole hoitanut yhtäkään peliä nimiinsä tällä kaudella, kun taas meiltä uupuu kokonaispistevoitot tyystin. Tämän ottelun myötä ainakin toinen noista asioista murtunee, mutta epäselvää on vielä että kumpi. Vaikka matsikokoonpanomme on vaihdellut valtavasti ja emme ole vielä löytäneet roolejamme, näen materiaalieron olevan meidän puolella ja sen nostavan meidät ennakkosuosikiksi. Tarvitsemme tästä ottelusta pudotuspelejä ajatellen voiton, mutta yhtä tärkeää olisi saada peli parempaan kuosiin kuin mitä se oli esimerkiksi MunQia vastaan. Nyt häviämme todennäköisesti yhden ympärysvaltaerän, mutta otamme muut nimiimme ja nappaamme neljä pistettä. Mikäli TyQ onnistuu kuitenkin nipistämään Etanoilta erän, aiomme syöstä heidät ahdinkoon ja voittaa Analin puhtaasti.

Seuraa häntä: Viherjaakko23. Analin toivo lepää tällä hetkellä lähes täysin V23:n varassa ja olemme täysin tietoisia asiasta. Varmaa on, että tämä herra on sunnuntaina merkattu mies ja häneltä viedään kaikki aika ja tila pois. Onnistuuko hän luikertelemaan Jetalin tarkasti suunnitelluista ansoista pois kuin mikäkin käärme vai lamaantuuko hän täysin? Onko hänestä nousemaan seuraavalle tasolle ja tuhoamaan singe vähintään 20 kertaa?


Su 11.09.16 20:00 emt-MunQ 3-2
Pelissä ratkaistaan todennäköisesti runkosarjan voittaja, joka luo tietysti aihetta ylpeyteen, mutta joka ei auta pudotuspeleissä kauheasti. Uskon kuitenkin kummankin osapuolen syttyvän kierroksen kärkikamppailuun täysin. Kertoimien valossa otteluun hienoisena ennakkosuosikkina lähtevää MunQia ei ole oikeastaan mitattu kertaakaan kunnolla kauden aikana, vaan sen alkukauden ohjelmisto on ollut suhteellisen helppo ja sen potentiaaliset kukistajat ovat kärsineet suurista poissaoloista. Tämä ottelu antaa siis paremmin vastauksille sille, että missä MunQ todellisuudessa seisoo tällä hetkellä. Itse veikkaan, että emt yllättää MunQin ensimmäisessä erässä ja ottaa siitä suvereenin voiton, MunQin herätessä vasta toisen erän puolessa välissä pelaamaan. Siinä vaiheessa on kuitenkin liian myöhäistä ja emt ottaa ainakin keskusvaltaerät itselleen, voittaen joko 3-2 tai 4-1.

Seuraa häntä: pallosalama. Suoritusvarmuuttansa nostanut pallosalama joutuu hankalan tilanteen eteen, kun MunQilla on käytettävissä pari hyvässä vireessä olevaa salmittajaa. Kyseistä konetta vastaan pelatessaan pallosalama ei ole se tähtipelaaja joka hän muutoin on, joten on mielenkiintoista nähdä miten käy. Onnistuuko hän omakätisesti pysäyttämään bobon ja kelloajan vai murtuuko hän paineen alla? Entä mikä on pallosalaman panos verbaalisessa sanasodassa? Kiristääkö stetsoni vai ottaako hän shown haltuunsa?


Ilta lähtee käyntiin siis tylsähköllä pelillä, mutta sitten on luvassa pari jännitysnäytelmää. Toivokaamme, että matsit ovat yhtä jännittäviä kuin odottaa sopii.
« Viimeksi muokattu: 09.09.16 - klo:14:54 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
kouluontyhmää
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: nainen
Viestejä: 1 247


Valkoistentekijä


Profiili
Vs: 6. pelikierros - rhöhöh pro pelien taikaa
« Vastaus #1 : 09.09.16 - klo:15:03 »

Etana - TyQ 5-0
-Etanan varma suorittaminen ei anna mahdollisuutta yllätyksiin.

Anal - Jetal 4-1
- Erittäin mielenkiintoinen ottelu. Kauden aikana on kaikille tullut selväksi, että aristotele on justuspirpanaa valovuoden edellä taidollisesti. Jatkaako Singe pään hakkaamista seinään ja jatkaa justuksen peluutusta takana vaisuista otteistaan huolimatta? Vastaava tilanne on myöskin analilla. Myyn tultua tiimiin, tippuu viherjaakko tiimissään kärkikaksikon ulkopuolelle. Anal voittaa kärkikaksikossa, kärkikolmikossa ja ja suvereenisti kärkinelikossa. Jotain analin pelissä menee pahasti pieleen, mikäli antavat tengsingen tiimille pistettä enempää.

Emt - munQ 5-5
- Tulee varmasti mielenkiintoinen peli
tallennettu

Valkoistentekijä
VVL 01
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 219


Profiili
Vs: 6. pelikierros - rhöhöh pro pelien taikaa
« Vastaus #2 : 09.09.16 - klo:15:10 »

Etana-TyQ 5-0 njoo jos saavat piettyä toka ja kolmannen kentän tuhoutumatta kv eris mii ei epäselvyyksiä

Ana-Jetal 2-3  uskon et todella tiukka peli toki riippuu jetalin kokoonpanosta onko jetalilla 4 parasta jp Ari singe ja kiekko vai onko joku poissa lopputulos riippuu ihan siitä toki miten anal saa hyvät lähdöt voi olla myös       
3-2

Emt-MunQ 3-2 pidän emt mestarina pelaavat todella hyvin yhteen (josta olen todellakin yllättynyt) kaikki hyviä pelaajia pelit sujuvat suht samalla tasolla uskon voittoon
tallennettu

Säbääjä

Rambo-> B.F.B -> D2ve -> -BS- -> Burn! -> Nokka  -> C.N.D -> Rotta -> stUka -> Anal-> Dove
WäZ
Nokka

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 688



Profiili
Vs: 6. pelikierros - rhöhöh pro pelien taikaa
« Vastaus #3 : 09.09.16 - klo:16:45 »

TyQ-Etanat 1-4
Anal-Jetal 2-3
Palloteam-MunQ 2-3
tallennettu

Ime sinä poika soiroa en oo tulossa sun pariks
Thamlen
Vieras
Vs: 6. pelikierros - rhöhöh pro pelien taikaa
« Vastaus #4 : 09.09.16 - klo:20:10 »

TyQ - Etana 0 - 5

Tästä pelistä ei hirveästi sanottavaa riitä, vaikka kaksi tärkeää poissaoloa onkin.

Anal - Jetal 2 - 3

Analilla ei ole vielä yhtään voittoa, eikä pisteitäkään hirveästi ole kertynyt. Molemmat ovat pleijareita ajatellen pakkovoiton edessä. Uskon, että molemmat ottavat keskusvaltaerät nimiinsä, mutta "Singetiimi" voittaa pisteissä. Peli lienee tiukka ja on hieman harmi, että peli pelataan päällekkäin emt - MunQ pelin kanssa.


emt - MunQ 2 - 3

Peli on ainakin odotettavasti tasainen alkuminuuteilta asti, mutta uskon MunQin vetävän pidemmän korren "titaanien taistossa". Peli on, kuten "Signe" jo mainitsikin, oikeastaan ensimmäinen peli, joka kunnolla mittaa MunQia pelillisesti. Vaikka veikkasin tähän, että emt ei saa erääkään.. Noh, en loppujen lopuksi usko tähän, vaikkakin kaikki on mahdollista.


Oon edelleen flunssassa ja väsyttää.. tuli vähän huonoo ja vajavaista tekstiä, sori. (samasta syystä en oo tehny avausta, sori siitäki)
« Viimeksi muokattu: 10.09.16 - klo:20:52 kirjoittanut Thamlen » tallennettu
pallosalama
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 750


PC ♥


Profiili
Vs: 6. pelikierros - adjun sikala
« Vastaus #5 : 09.09.16 - klo:20:47 »

TyQ - Etana 1 - 4

Etana häviää ensimmäisen erän niukalla piste-erolla, jonka jälkeen ottaa loput erät selvästi nimiinsä

Anal - Jetal 2 - 3

Matsin lopputulos riippuu suuresti siitä, millä kokoonpanoilla Jetal pelaa.

emt - MunQ 1 - 4

Ikävä kyllä en näe mahdollisuuksiamme suurina yhden avainpelaajan ollessa toipilaana ja toisen joutuessa pelaamaan epäilyttävissä olosuhteissa. Optimioloissa lopputulos olisi kyllä aivan toinen  Iskee silmää
tallennettu

(Megazone)Saa pistää ratioo paremmaks Hymyilee
Lainaus käyttäjältä: Stephen King
Tietenkin! Owen ajatteli. Tuo käy järkeen. Hän sai puhelun pistooliin. Sitähän sattuu vähän väliä.Unensieppaaja, sivu 415
Lainaus käyttäjältä: Crayak
There must be a game. If there is no game there is nothing for me.
[22:48] <@Adju> oon robotti
Sieni is unstoppable!
<heni1> etkö oikeesti tee mutuaa kun pelaa tätät
<Tengsinge> pallo-salama on ehkä huumorintajusin henkilö täälä
<mcboxerjr> sit voi vessan hytis kans
1986 - No brave new world, no brave new world.
2000 - A brave new world, in a brave new world

jeu de voyance gratuit tarot forum voyance gratuite immediate voyance question gratuite voyance par tarot gratuit chat voyance gratuite voyance gratuite sms voyance avenir question gratuite voyance par tchat entierement gratuite jeux de voyance amour gratuit voyances gratuite ici voyance amoureuse gratuite voyance gratuite amour sans inscription claire voyance gratuite tchat gratuit voyance premiere voyance gratuite par telephone voyance gratuite tarot de l'amour voyance 100 gratuite en ligne voyance arabe gratuite en ligne site voyance gratuit voyance gratuite posez votre question voyance premiere consultation gratuite telephone voyance gratuite en ligne chat
kellonaika
Kaljamahat

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 936



Profiili
Vs: 6. pelikierros - rhöhöh pro pelien taikaa
« Vastaus #6 : 10.09.16 - klo:20:25 »

TyQ - Etana 0-5
Anal - Jetal 1-4
emt - MunQ 0-5
tallennettu

The King of Kaljamahat
GCKatariina
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: nainen
Viestejä: 196



Profiili
Vs: 6. pelikierros - rhöhöh pro pelien taikaa
« Vastaus #7 : 11.09.16 - klo:17:03 »

TyQ - Etana 0-5
Anal - Jetal 1-4
emt - MunQ 2-3
tallennettu

larry
Vieras
Vs: 6. pelikierros - rhöhöh pro pelien taikaa
« Vastaus #8 : 11.09.16 - klo:17:08 »

TyQ - Etana 0-5
Anal - Jetal 1-4
emt - MunQ 0-5
tallennettu
Sivuja: [1] Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024