Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
07.05.24 - klo:09:07

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Arkisto
| |-+  Liiga-arkisto
| | |-+  Vanhat kierros -ja kausikeskustelut
| | | |-+  2. pelikierros - Verta, hikeä ja kyyneleitä
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: [1] Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: 2. pelikierros - Verta, hikeä ja kyyneleitä  (Luettu 3893 kertaa)
Thamlen
Vieras
2. pelikierros - Verta, hikeä ja kyyneleitä
« : 19.10.16 - klo:20:11 »

Taas on polkaistu yksi rakkaan Munkkiliigamme kausi käyntiin, kenties vähän yllätyksellisellisinkin lopputuloksin. Viikonlopulla on luvassa kolme peliä, joissa jokaista joukkuetta mitataan ja saadaan kenties piirrettyä jonkinnäköiset suuntaviivat sille, missä kukin klaani seisoo tällä hetkellä.

Dove - TyQ 2 - 3

Viime kaudella TyQ voitti jokaiselta kärkikastin klaanilta, paitsi Tónksilta, vähintään yhden erän. Tämän kauden ensimmäisessä pelissä TyQ onnistui riistämään Tónksilta yhden pisteen. Se on kova teko se, vaikka syitä ja tekosyitä varmasti tuollekkin tapahtumalle löytyy. Dove taas sai huilata ensimmäisellä kierroksella ja pääsee iskemään TyQin kimppuun tuorein jaloin ja nuorella miehistöllä. Materiaalietu on Doven puolella ja kaiken järjen mukaan heidän pitäisi voittaa ottelu. Miksi luotan TyQin voittoon, vaikka materiaalietu on Dovella? TyQ on erittäin hyvä joukkue pelaamaan joukkueena ja joukkueelle. Mikäli TyQ pystyy pelaamaan yhtä tasapainoisen ottelun Dovea, kuin he pystyivät pelaamaan Tónksia vastaan, on heillä täydet mahdollisuudet voittaa ottelu. Ensimmäisen kierroksen ottelussa TyQille tuli vain muutama musta hetki, eivätkä ne kestäneet kovin kauaa. Mikäli TyQ pitää saman taktiikan keskusvalloilla, näemme erittäin hyvän ja kenties kierroksen jännittävimmän pelin.

F.L2 - kaaos 0 - 5

Ensimmäisen kierroksen ottelu ei mennyt kummaltakaan täysin putkeen, mutta se on ymmärrettävää. Jokainen kummassakin klaanissa hakee omalla tavallaan omaa paikkaansa vielä "oudossa" joukossa. F.L2 hävisi Jetalille tylyin 5-0 lukemin, vaikkakin kaksi ensimmäistä erää oli erittäin tiukkaa peliä, piste-eron ollessa vain 18 niiden jälkeen. Sen jälkeen ero repsahti. Kaaos taas voitti 2 ensimmäistä erää näyttävästi, häviten seuraavat 2 ja samalla kokonaispisteet. Tämä tosin selittyy sillä, että Gruusom ei käyttänyt pelaamissaan erissä tagia Kaaso, niin kuin lupasi. (ja sillä, että Nasse tuurasi?)

Tämä on ottelu, jossa F.L2 todella kärsii siitä, että Small Myy ei taida brissellä lentämistä, sillä hänen salmiosaamisensa ei riitä sen tason pelaajia vastaan kuin kaaoksessa on. Toivon, että kaaos oppi heti ensimmäisestä pelistä lähtien, että Gruusomia on peluutettava edessä täydet 4 erää joka pelissä, sillä rehellinen mielipiteeni on, että juuri hän pärjäsi joukkueestaan kaikista parhaiten etupaikalla, vaikka virheitäkin tuli.

Kun hypätään itse pelin arvioimiseen, on materiaaliero vain niin suuri, ettei voi realistisesti uskoa F.L2:en voittavan edes yhtä erää. En usko, että F.L2 tulee olemaan edes lähellä sitä, vaikka hyviä pelaajia siitäkin poppoosta löytyy. Mutta puhtaasti materiaalieron takia ottelu menee hyvinkin selkeästi kaaoksen leiriin.

Jetal - MunQ 1 - 4

Viime kauden välierässä, kun joukkueet kohtasivat, pyyhki MunQ lattiaa Jetalilla voittaen pelin suoraan 3-0. Kun esipuheessani mainitsin, että tällä kierroksella voimme saada jonkinlaisen käsityksen siitä, missä jokainen klaani seisoo, tarkotin juurikin MunQia, Jetalia, F.L2:ta ja kaaosta, painoittaen kahta ensimmäistä.

Tässä pelissä Jetalilla ei ole mitään hävittävää, vaan päin vastoin. He pääsevät pelaamaan paineettomassa tilassa ja kokeilemaan yhdistelmiä, jotka parhaiten toimivat ja juurikin sitä klaania vastaan, jota lähimpänä he ovat taidollisesti. Jetalille yksikin piste tästä pelistä on voitto, kun taas MunQille yhdenkin pisteen menetys on tappio runkosarjan voittoa ajatellen. Pelin lopputulos riippuu hyvinkin paljon siitä, kuinka paljon Jetalin eturintama pystyy voittamaan MunQin eturintaman.

En kuitenkaan näe, että Jetal olisi tarpeeksi lähellä materiaaliltaan, jotta he taistelisivat voitosta, mutta uskon, että he saavat puristettua itsestään tarpeeksi yhden erän voittamiseen niukasti. Tosin, mukava nähdä, onko Kenraalin taas lähdettävä, mikäli Jetal onnistuisikin kaksi ensimmäistä erää viemään.  Epävarma


Over and out. Aika paska teksti tuli, vaikka itse sanonkin.
« Viimeksi muokattu: 19.10.16 - klo:20:44 kirjoittanut Thamlen » tallennettu
WäZ
Nokka

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 688



Profiili
Vs: 2. pelikierros - Verta, hikeä ja kyyneleitä
« Vastaus #1 : 19.10.16 - klo:20:55 »

Dove-TyQ 5-0 hohhoijjaa
F.L2-kaaos 0-5
Jetal-MunQ 1-4
« Viimeksi muokattu: 19.10.16 - klo:22:15 kirjoittanut WäZ » tallennettu

Ime sinä poika soiroa en oo tulossa sun pariks
VVL 01
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 219


Profiili
Vs: 2. pelikierros - Verta, hikeä ja kyyneleitä
« Vastaus #2 : 20.10.16 - klo:09:57 »

Dove-TyQ 5-0

F.L2-kaaos 0-5

Jetal-MunQ 1-4
tallennettu

Säbääjä

Rambo-> B.F.B -> D2ve -> -BS- -> Burn! -> Nokka  -> C.N.D -> Rotta -> stUka -> Anal-> Dove
Paras-POIKA123
Vieras
Vs: 2. pelikierros - Verta, hikeä ja kyyneleitä
« Vastaus #3 : 20.10.16 - klo:13:22 »

Dove tyq
Tää o peli minkä ratkasee doven pelaajakemiat - nähdäänkö vvl ja wäz samalla puolella?? Jos nähdään, peli voi päättyä mihin tahansa lukemiin mut varmin veikkaus ois 3-2 tyqille. Jaakon ollessa salmivireessä saattaa kyl kääntyä dovellekin leikiten mut ekaks peliks tol kokoonpanol pakko kääntyä varman suorittajan eli tyqin puoleen. Jos tää peli ois ollu loppukaudesta ois voittaja ollu dove mennen tullen.

Tarkkailun alle kannattaa asettaa wäz ja vvl, mutta voi olla, ettei näitä kahta riitapukaria aseteta samaan aikaan kentälle, jos pelaajatarjontaa löytyy vaihtopenkille asti. Nämä kaksi tykkäävät piikitellä toisilleen (joskus hyvää makua noudattamatta), mikä on oikeastaan hyvä asia: koko ajan toinen haluaa olla toista parempi, mikä voi johtaa yliyrittämiseen, mutta myös pelitaitojen kehittymiseen.

Fl2 - kaaos
Monet sanoo et selvä 5-0 palloteamil mut varsinkin allekirjoittaneen ollessa unessa ja jonkun tärkeän avainpelaajan ollessa poissa fl2 pystyy ryöstämään erän tai toisenkin. Kuinka paljon fl2 on riippuvainen tähtipelaajastaan small myystä tulee ratkaisemaan. Jos kaaos tykittää hänen salminsa alas röyhkeästi, saattaa fl2 yv pelaamisesta tulla tuskaa. Sanotaan 5-0, sillä palloteamillä on jo yksi yhdessä pelattu peli takana ja oppia (ja palautetta;)) on saatu edellisestä kohtaamisesta yhden mestarisuosikin läksyttäessä.

Seuraa: myyn salmityöskentelyä ja sen vaikutusta joukkueeseen. Myöskin viime kauden tiimitoverit pallosapeliz ja rammiway kohtaavat. Onko ilmassa ex-tiimikavereiden välistä imartelua vai raakaa sikamaista selkäänpuukottamista??

Jetal munq
Erittäin herkullinen ottelu. Se, että lähteekö jetal peliin treenimielessä ratkaisee osittain. Toisaalta, on vaikea uskoa singen haluavan ottaa oppituntia joukkueelta, joka pudotti heidät murskaavasti viime liigakauden välierässä. Munq menetti jo 2 pistettä kaaosta vastaan, joten takki auki ei ole varaa lähteä jos mielii runkosarjan voittoon. Jetalilla on eväät erävoittoihin, joten sanotaan 3-2 munqin voittaessa. Jos pelipaikat ja kemiat löytyvät alapelaajien osalta jetalilla, voi peli kääntyä jopa singetiimin voitoksi.

Tätä ottelua kannattaa seurata, mutta erityisesti jetalin alapelaajien, arin ja gentsin, toimintaa.
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: 2. pelikierros - Verta, hikeä ja kyyneleitä
« Vastaus #4 : 21.10.16 - klo:02:16 »

Su 23.10.16 19:00 Dove-TyQ 4-1

Viime kaudella TyQ voitti jokaiselta kärkikastin klaanilta, paitsi Tónksilta, vähintään yhden erän.
+ Etanat ja MunQ. TyQ voitti 2/24 (8 %) kauden eristään.

... äskeisestä syystä näen TyQin suurena altavastaajana Dove-otteluun. Erityisen olennaisia ovat viime kauden Anal-pelin tapahtumat, sillä Anal on verrokkina Dovelle kaikista sopivin. Analia vastaan TyQ ei ihan kyennyt puristamaan erävoittoa, vaikka vastapuolelta oli V23 poissa ja se turvautui yhdessä erässä neljään salmsoniin. Parhaalla miehistöllään Dove on papereissani Analin silloista ottelukokoonpanoa jonkin verran edellä, joten vaikka kovasti sitä toivoisin, mun on hankala nähdä TyQin taistelevan tässä(kään) pelissä voitosta.

Ilahduttavaa kyllä, TyQin viime sunnuntain Tónks-peli oli kuulemani mukaan erittäin lupaavia herättelevä. Siellä oli ilmeisesti ollut raikkaita uusia kokeiluja ja joukkue oli näyttänyt motivoituneelta. Tästä palkintona oli erävoitto hallitsevaa liigamestaria vastaan, joten se kykeni johonkin mihin "emolentue" MunQ ei pystynyt loppuottelussa. Siksi olen vakuuttunut, että TyQ tulee olemaan rutkasti parempi nyt Dovea kuin taannoin Analia vastaan. Ongelma kuitenkin on ettei pieni petraus riitä, sillä Dovelta tuskin nähdään mitään neljän salmsonia viritelmiä tässä vaiheessa kautta ja siellä on kovia jätkiä brisseillä.
 
Oma veikkaukseni otteluun olisi muuten 5-0 Dovelle, mutta koska en tiedä jp:n sunnuntain suunitelmista, en voi laittaa sitä lapulleni. Jos JP on ulkona on matsi täysin avoin ja päättynee 3-2 jompaankumpaan suuntaan. Valitsen kuitenkin välimallin ja arvioin Doven voittavan 4-1, sillä se on ihan varteenotettava vaihtoehto kummassakin tapauksessa.

Seuraa häntä: Käyttäjä Saial. Esityksesi Tónksia vastaan sai vuolaita kehuja. Jatka samaa rataa sunnuntaina ja saata minut kiusalliseen valoon, hinaamalla TyQ ensin erä- ja sitten otteluvoittoon. Tämän jälkeen olet voittotanssisi ja juustosämpyläsi ansainnut.
« Viimeksi muokattu: 21.10.16 - klo:02:44 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Thamlen
Vieras
Vs: 2. pelikierros - Verta, hikeä ja kyyneleitä
« Vastaus #5 : 21.10.16 - klo:02:21 »

Hm, en tainnu tehdä tutkimustani kunnolla   Hymyilee leveästi
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: 2. pelikierros - Verta, hikeä ja kyyneleitä
« Vastaus #6 : 21.10.16 - klo:02:23 »

Ainakin MunQ on sen verran pieni muutenkin kuin sen johtajan pituuden osalta, että ihan ymmärrettävä erhe.
tallennettu
kellonaika
Kaljamahat

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 936



Profiili
Vs: 2. pelikierros - Verta, hikeä ja kyyneleitä
« Vastaus #7 : 23.10.16 - klo:11:55 »

Dove - TyQ 4-1
F.L2 - kaamos 1-4
MunQ - Jetal 5-0
tallennettu

The King of Kaljamahat
Saial
Moderaattori / TyQ

Poissa Poissa

Viestejä: 996



Profiili
Vs: 2. pelikierros - Verta, hikeä ja kyyneleitä
« Vastaus #8 : 23.10.16 - klo:13:02 »

Dove - TyQ 4-1
F.L2 - kaamos 1-4
MunQ - Jetal 4-1

Lisäystä:
Seuraa häntä: Käyttäjä Saial. Esityksesi Tónksia vastaan sai vuolaita kehuja. Jatka samaa rataa sunnuntaina ja saata minut kiusalliseen valoon, hinaamalla TyQ ensin erä- ja sitten otteluvoittoon. Tämän jälkeen olet voittotanssisi ja juustosämpyläsi ansainnut.

Pahoin pelkään, että en saa sinua kiusalliseen valoon, sillä en mä tule tekemään mitään ihmeitä. Tuleva roolini tulee varmasti olemaan vanhan kaltainen, ei se uusi, mitä nähtiin Tónks ottelussa. Eli ei mua kannata seurata ja älkääkä pettykö, jos olen yhtä surkea kuin aina ennenkin, koska olen. Luulen tosin, että kirjoitit tuon vain, jotta varmasti olisin surkeimmista surkein pelaaja, koska tuollahan se hoituu, psygologista sodankäyntiä tai jotain.
« Viimeksi muokattu: 23.10.16 - klo:13:22 kirjoittanut Saial » tallennettu

Jos maailma ahdistaa, pakene Bub-kissan söpöön maailmaan.

jääkuningatar

TyQ- kieli                      =  suomennos
jääkuningatar (naisesta) =  henkilö, joka on voittavan tiimin
pakkasherra (miehestä)      ainoa miinuksilla oleva pelaaja.

Lähde: Pehmon sanakirja


Tee uuden vuoden lupaus: Ajattele ympäristöä- valitse ihmismoottori tai julkinen kulkuväline matkustaessasi aina, kun se on mahdollista.

Muistakaa vältellä myös katkarapujen syömistä, sillä ne pyydystetään tuhoamalla merenpohja elinkelvottomaksi useaksi vuosikymmeneksi... täysin elinkelvottomaksi, viemällä kasvit ja maa-aineskin. Miettikää sitä.
KIRSI2
Dove

Poissa Poissa

Viestejä: 111



Profiili
Vs: 2. pelikierros - Verta, hikeä ja kyyneleitä
« Vastaus #9 : 23.10.16 - klo:15:21 »

Dove-TyQ   4-1
F.L2-kaaos  0-5  sori tiimi mutten oo mikään optimisti
Jetal-MunQ   2-3
tallennettu
GCKatariina
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: nainen
Viestejä: 196



Profiili
Vs: 2. pelikierros - Verta, hikeä ja kyyneleitä
« Vastaus #10 : 23.10.16 - klo:18:53 »

Dove-TyQ 5-0
F.L2-kaaos 0-5
Jetal-MunQ 1-4
tallennettu

Sivuja: [1] Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024