Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
08.05.24 - klo:00:30

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Arkisto
| |-+  Liiga-arkisto
| | |-+  Vanhat kierros -ja kausikeskustelut
| | | |-+  #3 / '16 (05) Mä olem mukavaa kun peräpukamaa
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: [1] 2 Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: #3 / '16 (05) Mä olem mukavaa kun peräpukamaa  (Luettu 5328 kertaa)
larry
Vieras
#3 / '16 (05) Mä olem mukavaa kun peräpukamaa
« : 25.10.16 - klo:02:31 »

Jaahas, piti tällainen kuulemma taas tehdä. Missasin jo kaksi ensimmäistä kieppiä joten mitään numeroita en tähä ees lähe pistämään. Jokainen peli tarjoaa oman jännitysnäytelmänsä, mutta toiset pelit on vähemmän yllättäen jännempiä kun toiset. Tasaisemman taiston näistä kai tarjoaa kaaos-Jetal ottelu, ja selkeimpiä lukemia tulemme näkemään MunQ-F.LCD ottelussa, näkisin Doven kuitenkin antavan Tónksille enemmän kampoihin kuin flaijareiden MunQille, sillä ainoa syy miksi Dove taipui antamaan yhden pisteen TyQiä vastaan, oli Pinksyn antama panos ottelussa.

kaaos-Jetal

Luotto omiin on suuri, saimmehan MunQiltakin kaksi erää siinä missä Jetal oli ilmeisesti ottanut suvereenisti turpaansa heiltä. Vähemmän yllättäen ainoa tiukka erä oli se, missä peluutettiin ainoaa järkevää ketjua, joka jäi samalla pelin viimeiseksi eräksi. Mikäli Jetalin kaikkipelaa-mentaliteetti on ja pysyy yhä näissä kovan luokan peleissä, tulee se jäämään täysin pisteittä kolmea kovaa vastaan siinä, missä ketjun Tengs-Gents-Ristotele-Chess näkisin ottavan jopa voittoja ja taistelevan tosissaan runkosarjan voitosta (mikä nyt meni sivu suun heidän otettuaan MunQilta 5-0 tappion).


MunQ-F.L2

No huoh joo miks tällainen MunQ on edes liigassa? Viisi pelaajaa joista yksi tuskin on edes antanut suostumustaan siihen, että häntä roikotetaan listalla mukana (ei pelannut peliäkään viime kaudella vaikka oli läsnä), ja herra jonka saapuminen ja paikallapysyminen pelin läpi on hemmetin epävarmaa. Adjulle johtajuuskieltoa kun ei saa rosteria jossa tulee joka peliin 4 paikalle, eikä myöskään ilmoitettua klaaniaan liigaan sisään aikarajojen puitteissa. Huhhuh.

Selvä peli, MunQ vie vaikka kolmella lentäjällä, mutta silti ottavat nasusedän tuuraamaan. Turha peli.

Dove-Tónks

Dove on yllättävän hyvä, erätappio TyQille ei tosiaan kerro yhtään mitään. Toivoisinkin heidän tarjoavan Tónksille pelin, jossa ei saa löysäillä liikoja, ja jopa ottavan yhden erävoiton. Mutta Tónksihan tämän pelin kuitenkin ottaa omiin nimiinsä, ei tää team petä ellei ala pelleilemään.

En mä näistä peleistä tän kummempaa syväanalyysia jaksa alkaa tekemään. Tällaiset vedonlyöntisuositukset ois kuitenkin:

kaaos-Jetal 4-1
MunQ-F.L2 5-0
Dove-Tónks 0-5

Siinä kaikille varma rivi jotka ei jaksa kirjoittaa edes lukuja.
tallennettu
VVL 01
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 219


Profiili
Vs: #3 / '16 (05) Mä olem mukavaa kun peräpukamaa
« Vastaus #1 : 26.10.16 - klo:08:58 »

Kaaos-Jetal kaoksen peli on erittäin hyvää vaikka laittaa kenet tahansa eteen.Etumiehet hoitavat tehtävänsä niin hyvin Ja sen lisäksi takarintama koostuu kahdesta todella taitavasta väistäjästä ei jetalin etumiehillä ole mitään saumaa päästä lävitse ,tällöin gents ja singe tulevat jäämään monta kertaa 2vs3 tai jopa 2vs4 tilaanteeseen jolloin teoriassa kohtaamisvoitto menee kaokselle lähes 3 kohtaamista viidestä,ellei singe pysty ihmeisiin ja tuskin singe kään yksi pystyy viemään 3 heppua toki asia voi olla ympärysvaltserissä eri jos osuu salmilla, mutta siihen tarvii monta osumaa. Jokin erä voi olla niin tiukka että kääntyy jopa Jetalille,mutta uskon kaoksen hoitavan kovalla pelaajamateriaalillaan. 5-0

MunQ-F.L2 MunQ on pelätty vastus, riippuu siitä onko Koisis kentälle vai turvautuuko Munq nasseen tai pehmoon. Ilman heitäkin toki peli olisi oli 5-0 fl pelaajamateriaalikin on ihan hyvä paperilla,mutta peli ei ole tainnut avautua kunnolla vielä. Millon tämä tapahtuu ja fl herää pelaamaan omalla materiaali tasollaan avauksessa pitäisi ehdottomasti olla myy Kirsi myway ja const jos ja varmaan alottavatkin yv erällä.Nyt on minun vuoroni kehua Kirsiä joka on tehnyt lähiaikoina pienen tason noston. 😊 HYVÄ KIRSI! Olen itsekin alkanut pelaamaan Kirsin kanssa sovussa ja meidän peliin on alkanut kulkea. Kyllä Kirsi on vireessä!,Mutta tämä ei riitä tälläkertaa suurta Iso vastaan joten 5-0

Tonks-Dove moni voi arvella tästä 5-0 peliä mutta minä näen aivan muuta. Dovella peli TyQiä vastaan oli hyvää ensimmäise  erän hölmöilyjen jälkeen,en haluaisi olla yliitsekäs/itserakas mutta allekirjoittanut oli omasta mielestään erittäin hyvä lukuunottamatta ensimmäistä yv erää, Tonksin eturintama ei ole niin arvostettu mitä sen pitäis olla meinaa Thamlen on todella hyvä etupelaaja niin kun myös jazazka. Meillä on mahdollisuus kv eriin. Voitimme TyQiä vastaan kv erän todella reilusti ja se oli todella hyvä erä, tämä kun saadaan toistumaan ja ifreetti turhautumaan, erä on meidän. Kaikki seuraamaan illan jännitävämpää kamppailua. 4-1
 
« Viimeksi muokattu: 26.10.16 - klo:14:22 kirjoittanut VVL 01 » tallennettu

Säbääjä

Rambo-> B.F.B -> D2ve -> -BS- -> Burn! -> Nokka  -> C.N.D -> Rotta -> stUka -> Anal-> Dove
WäZ
Nokka

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 688



Profiili
Vs: #3 / '16 (05) Mä olem mukavaa kun peräpukamaa
« Vastaus #2 : 26.10.16 - klo:13:36 »

Kaaos-Jetal 4-1
MunQ-F.L2 5-0
Tonks-Dove 5-0
tallennettu

Ime sinä poika soiroa en oo tulossa sun pariks
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: #3 / '16 (05) Mä olem mukavaa kun peräpukamaa
« Vastaus #3 : 27.10.16 - klo:12:48 »

Su 30.10.16 18:00 kaaos-Jetal 1-4
Molemmat selättivät F.L2:n puhtaasti, mutta kuten lörde sanoi, sai kaaos pari pistettä MunQilta kun taas Jetal jäi pisteittä. Ottelusta voi tosiaan vetää tarvittavat johtopäätökset kaaoksen ja Jetalin välisestä tasoerosta, mutta vain katsomalla tuloksen taakse. Se onnistuu huomaamalla, että siinä missä Jetal hävisi matsikokoonpanollaan 30 pistettä Nassesedälliselle MunQille, nujertui kaaos 69:lla ja 172:lla pisteellä. Jos oletetaan että puolet ovat tasaväkiset, pitäisi Jetalin kaiken järjen mukaan voittaa kaaos 90 pisteellä (120-30) per erä. Ottelun voittajasta ei siis ole kauheasti epäselvyyttä, vaan suuri kysymys on lähinnä se, voittaako Jetal lukemin 4-1 vai 5-0?

... Tarinan opetus oli miten helppo tilastoja on tulkita omaksi eduksi jos haluaa. En loppupeleissä näe, että MunQ-pelit paljastavat juurikaan sitä missä joukkueiden osalta mennään. Laumamme ei oikein jaksanut syttyä MunQin tapaisesta tusinajoukkueesta, mutta kaaoksen kaltaista eliittinippua vastaan asia on ihan erilainen ja siihen mennään sata lasissa. Tiedossa on siksi varmuudella paljon tasaisempi peli kuin viime sunnuntaina ja vastaavanlaiselta teurastukselta vältytään. Lopulliset lukemat riippuvat hiukan kaaoksen miehityksestä, mutta oli se mikä tahansa, emme jää pisteittä. Eikä se riitä, vaan voitosta lähdetään tappelemaan tosissaan. Häviämme joko toisen tai neljännen erän, mutta muuten saalistamme niukat erävoitot (32p-19p-69p) ja otamme tiukan otteen poffpaikasta.

Seuraa häntä: pallosalama. Pallosalaman oletetun paikan (etuylä) takia mittelemme paremmuudesta useampaan otteeseen ottelun tiimellyksessä. Noin taitavaa kaveria vastaan mikään ei tule ilmaiseksi, joten vapinani on normaalia korkeampi. Alistaako tämä royalduelturneen tuleva finalisti 'singeä' täysin vai ottaako hän 8 pommia itseensä?


Su 30.10.16 19:00 TyQ-Jetal 0-5
Liigan kovakuntoisin joukkue antaa työnnäytteen voimistaan, pelatessaan sunnuntaina kaksi ottelua. Onneksi jokainen meistä on käyttänyt syyslomansa fysiikkansa ylläpitämiseen, eikä ole MunQin tai Tónksin jäsenten tapaan sortunut lentokonepelin yhden tärkeimmän osa-alueen laiminlyöntiin. Tämä tunnollinen työskentely syksyn pimeinä tunteina kantaa nyt hedelmää ja TyQ tulee saamaan vastaan uupumuksen merkkejä osoittamattoman joukkueen. Emme siis hengästy edes ottelun viimeisissä erissä, vaikka rasitus vastaa siinä vaiheessa maratonin 35:tta kilometriä.

Aristötele77: Jetalin kuntotesteissä vähiten erinomaisen tuloksen saanut Aristötele77 ei ole jäänyt makaamaan itsesääliin, vaan on alkanut nostamaan kävelymääriään. Nähdäänkö häneltä jälleen nopeita spurtteja maassa? Jatkaako hän tarvittaessa porskuttamista ilman jalkoja, kun lukkopainin takia tullut tekonivel alkaa oikuttelemaan viimeminuutteina?
tallennettu
VVL 01
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 219


Profiili
Vs: Palautenurkka
« Vastaus #4 : 27.10.16 - klo:14:33 »

Aika törkeetä singe tehä vaa omista peleistä ennakot kierrosennakkoon, toki jos teet muistakin  peleistä viel tän päivän aikana nii asia ok. Muuten aika törkee homma....
tallennettu

Säbääjä

Rambo-> B.F.B -> D2ve -> -BS- -> Burn! -> Nokka  -> C.N.D -> Rotta -> stUka -> Anal-> Dove
kouluontyhmää
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: nainen
Viestejä: 1 247


Valkoistentekijä


Profiili
Vs: #3 / '16 (05) Mä olem mukavaa kun peräpukamaa
« Vastaus #5 : 27.10.16 - klo:14:58 »

Kaaos - jetal 4-1

Seuraa häntä: Tengsinge. Tengsingen odotetaan pelaavan elämänsä peli. Laiminlyötyään tehtäviään singemagazinen päätoimittajana, on hänelle jäänyt rutkasti aikaa harjoitteluun. Luojan tietää, mihin tämä nuori potentiaalinen sonni pystyy tällaisilla harjoitusmäärillä. Pienillä pelitunneilla hän on kyennyt säilyttämään asemansa top 3 pelaajissa, joten mikä vastustajaa mahtaa sunnuntaina odottaa?



Tyq-F.L2 1-4

Seuraa häntä: Small myy. Tuleeko paikalle???



Dove-Tonks 0-5

Seuraa häntä: Viherjaakko23 Onko vihdoin viherjaakon aika aloittaa penkinlämmittäjänä ja antaa tulikuumille pelaajille tilaa? Näillä muutoksilla uskon Dovella mahdollisuuden yllättämään ja nappaamaan erävoiton.
tallennettu

Valkoistentekijä
Paras-POIKA123
Vieras
Vs: #3 / '16 (05) Mä olem mukavaa kun peräpukamaa
« Vastaus #6 : 27.10.16 - klo:15:13 »

Vvl täysin oikeassa täysin asiatonta toimintaa singesiltä.

Jetal kaaos tulee päättymään 5-0 koska tasoero on näiden joukkueiden välillä kuin yö ja päivä. Singe on kiistaton lentokonepelin kuningas jota vastaan muut ovat pelkkiä avuttomia hiiriä. Kysymys kuuluukin voittaako jetal piste-eron ollessa yli 500 pistettä vai peräti tuhat? Varmaa on ettei kaaos tiimistä ole kuin vastaantulijaksi jonka jetal kaataa leikitellen ja kumartelematta. Ainoa oikeasti jännittävä kysymys onkin että nähdäänkö pelin jälkimainingeissa psykologin ja terapian tarvetta? Säälimätön nöyryytys saattaa ajaa kaaoslaiset ammattiapuun jotta he pystyisivät taistelemaan b playoff paikastaan.

Munq fl2 on selkeä 5-0 sillä fl2 osoitti viime pelissään täydellistä riippuvuuttaan small myystä eikä valoa ole tunnelin päässä. Täydellisellä erällä fl2 on mahkut hikiseen erävoittoon mutta tätä tuskin on nähtävissä. Kiintoisaa onkin että kuka on munqin tuuraaja pelissä. Onko jussepal kuollut?

Tonks dove on papereissa aika selvä 5-0 ja mielenkiinto kohdistuukin doven pelaajien peluuttamiseen ja uusien kuvioiden ja kokeiluiden hakemiseen tai entisten kuvioiden lujittamiseen.

Ja oliks se tyq jetal mut joo aika selvä tääki et 5-0 jetal vie ja singe on murskavoittonsa jälkeen älyttömässä vireessä ja takoo salmellaan huikeat 803 pistettä ensimmäisessä yv erässä. Onko jetalista hoitamaan 10 pistettä plakkariin parin tunnin aikana (varmasti on!!) mutta millä piste-erolla? Puhutaanko 3000 pisteen piste-erosta kun lasketaan molempien pelien pisteet yhteen vai yltävätkö he jopa 4000 pisteen eroon?

Valitettavasti kierros näyttää enemmän kuin selvästi murskavoittokierrokselta ja mielenkiinto kohdistuu mahdollisiin liigan sisäisiin piste-ennätyksiin. Varmin betsi tällaisen merkkipylvään saavuttajaksi täytyy mainita kursailematta voittamaton mestari tengsinges. Täysin omalla tasollaan pelaava ja katsojia hurmaava ja liehakoiva unelmapilotti. Jokaisen tiimin puuttuva palanen ja on viime aikoina harjoitellut etupaikalla pelaamista ja jälki on valehtelematta puhdasta kultaa. Voidaanko siis nähdä singe salmensa kanssa peräti eturintamassa sillä tämän urhean soturin itseluottamus on tapissa ja mikä vain onnistuu aivan sama kuka on vastassa.
tallennettu
Thamlen
Vieras
Vs: #3 / '16 (05) Mä olem mukavaa kun peräpukamaa
« Vastaus #7 : 28.10.16 - klo:01:21 »

kaaso - Jetal 4 - 1

Tosiaan.. Jetal voisi taistella jopa voitoista kolmea muuta suurta vastaan, jos peluuttaisi "ykkösketjuaan". Mutta Singe näkee itse Jetalin niin paljon heikompana, että haluaa vetää pelit läpi kaikkipelaa -mentaliteetilla. Toki se on hyvä juttu, että annetaan kakkosketjunkin pelata, mutta mikään erävoitto ei näissä pippaloissa ole turha, ei myöskään saavuttamattomissa ennen kuin erä loppuu. Jetal voittaa yhden yv-eränsä +37p.

Vaikka Jetal peluuttaisikin vain ykkösketjua, olisi materiaalietu selkeästi kaaoksella, mutta Jetalille oma porukka on tuttu keskenään, koska Gents-Ari-Singe oppivat toistensa tyylit ja tottuvat toisiinsa rhöh-pelien puolella. Pelkän ykkösketjun peluutus tekee pelistä jompaankumpaan suuntaan 3-2 pelin, ja veikkaan että voittajana olisi kaaos.

MunQ - F.L2 5 - 0

Materiaaliero tässä pelissä on yksinkertaisesti niin suuri, että F.L2:lla ei ole käytännössä 10%:a suuremmat mahdollisuudet voittaa erää, vaikka kaikki osuisikin nappiin. Samaan aikaan MunQin pitäisi alisuorittaa todella rajusti, enkä näe mahdollisuutta, että niin suuri notkahdus tapahtuisi, vaikka ihmeitä on tapahtunut ennenkin.

Dove - Tónks 0 - 5

Ottelulla on vähän samanlaiset lähtökohdat kuin MunQ-F.L2 pelillä, vaikkakin Doven ykkösnippu on jonkin verran (huomattavasti..) F.L2:n vastaavaa edellä, joten peliä ei voi pitää täysin selkeänä 5-0:na, ainakaan paperilla, vaikka se sitä luultavasti tuleekin käytännössä olemaan. Näkisin, että Dovella on 20-25% mahdollisuus ottaa yksi erävoitto, mutta uskon, että joukkoeeni oppi 1. kierroksen pelleilyn kostautumisen takia olemaan pelleilemättä kentällä. /s

TyQ - Jetal 1 - 4

TyQ nappaa vanhaan tuttuun tapaansa yhden erävoiton.
tallennettu
V#27
Jäsen

Poissa Poissa

Viestejä: 87


I'm soo pink o:


Profiili
Vs: #3 / '16 (05) Mä olem mukavaa kun peräpukamaa
« Vastaus #8 : 28.10.16 - klo:07:01 »

Kaaos - Jetal Tulos on joko tai etupelaajien puute/antiluonnillunen sijoittaminen voi olla ongelmie tuottava tekijä mikä voi maksaa erän jos toisenkin ellei jopa koko matsia. Päivän kunto ratkaisee. 3-2

Tyq - Jetal 1-4 Siinä missä Jetlagged on lämmitellyt pelin verran on heillä joko positiivinen viba päällä tai negatiivinen tuloksesta riippuen. Siinä missä tyQillä voi diisselinä viedä kolmanteen erään löytää rytmi ja lunastaa potentiaali.

MunQ - F.L2 5-0 Eipä sanoja tähän

Dove - Tonks 0-5 On tämä kyllä ihme puuhaa olettaa Tonksilta että pitäs voittaa joka ikinen erä joka joukkuetta vastaan. Please älkää jaksako kaikkee ei voi voittaa ja osalla menee jo paniikkibutton pohjaan yhden hävityn erän jälkee josta seurauksena osittainen itkupotkuraivari. Miks näitä pitää ottaa liika vakavasti, sillon se menee yliyrittämiseks ja yks ku ragee nii sit kellää oo kivaa. Valitettavasti tonksiinkin on rantautumassa yliyrittäminen mikä johtaa potentiaalisen annin puutteeseen joka vaikuttaa päänsisään ja jos joku ottaa liika ylianalysoida kaikkee niin moti menee. Ulos kuplasta kyllä eriä voi hävitä eikä se oo maailmanloppu etenkään tässä vaiheessa kautta. Back to basics relax and have fun älkääkä ressatko joka ikisestä asiasta. Jos tää toteutuu nii Tonksille puhdas peli. rentoudesta se kaikki lähtee, ei turhanpäiväsestä ressaamisesta.. Ei mulla muuta
tallennettu

Lainaus käyttäjältä: larry
"lol jätkä panee vaan naisia herran vuonna 2016, vitun rasisti"
Nykypäivän lentokka tossa alla.
Lainaus käyttäjältä: pallosalama
<pallosalama> jos pyytää pelaa ja sit potkii ilman että ees sanoo
<pallosalama> nii voi haistaa #?$%! ja tätä saa signeerata"
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: #3 / '16 (05) Mä olem mukavaa kun peräpukamaa
« Vastaus #9 : 28.10.16 - klo:10:50 »

Su 30.10.16 20:00 MunQ-F.L2 5-0
Vaikka F.L2 on (Small Myyn kanssa) papereissani TyQiä edellä, näen sillä olevan vielä huonommat saumat haalia pisteitä jättejä vastaan kuin laten porukalla. Toisaalta MunQ ei ole kirjoissani yhtä varma voittamaan ketään puhtaasti kuin Tónks (näyttääpä tämä mielipide tyhmältä kun sanoo sen nyt). Annan F.L2:lle kuitenkin pikkasen Thamlenia suuremman todennäköisyyden erävoittoon ja sanon oikeiden lukujen olevan 16 ja 84, pistäen pienen kysymysmerkin munGin motivaatiolle.

Seuraa häntä. Adju. Sälmsöniä alle ja joukkueen pistepörssin 1 tila?


Su 30.10.16 20:00 Dove-Tónks 1-4
Ei todellakaan mikään ihan läpihuutojuttu. En tee poikkeusta muihin ja näe Dovella olevan mahdollisuuksia voittoon, mutta sitä vastoin yhteen pisteeseen on kaikki edellytykset. Joukkueella on nimittäin hyvätasoinen eturintama ja takana ainakin V23 veteli mallikkaasti viikko sitten. Ero on kuitenkin yhden pelaajan kokoinen ja siksi voittajasta ei ole epäselvyyttä. Annan kuitenkin "peräti" todennäköisyyden 33 Doven erävoitolle, joten lähden koittamaan sitä uskaliaasti.

Seuraa häntä: VVL 01. Rautaisia otteisia viimeaikoina foorumeilla esittänyt VVL 01 on uskaltanut lyödä luun kurkkuun pelätyillekin ihmisille ja sanoa asiat siten kuten ne ovat. Viime sunnuntaina myös peliotteet olivat viestittelyn tasolla, joten hän alkaa todella puhkeamaan kukkaan. Jatkuuko sama meno vastusten kovetessa?
tallennettu
nasse-setä01
TyQ

Poissa Poissa

Viestejä: 40


Moi!


Profiili
Vs: #3 / '16 (05) Mä olem mukavaa kun peräpukamaa
« Vastaus #10 : 28.10.16 - klo:18:34 »

kaaos-Jetal 3-2
MunQ-F.L2 4-1
Dove-Tónks 1-4
tallennettu
kellonaika
Kaljamahat

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 936



Profiili
Vs: #3 / '16 (05) Mä olem mukavaa kun peräpukamaa
« Vastaus #11 : 30.10.16 - klo:14:12 »

kaamos - Jetal 3-2
MunQ - F.L2 5-0
Dove - Tònks 0-5
TyQ - Jetal 0-5
tallennettu

The King of Kaljamahat
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: #3 / '16 (05) Mä olem mukavaa kun peräpukamaa
« Vastaus #12 : 31.10.16 - klo:11:35 »

Ja oliks se tyq jetal mut joo aika selvä tääki et 5-0 jetal vie ja singe on murskavoittonsa jälkeen älyttömässä vireessä ja takoo salmellaan huikeat 803 pistettä
Olisit sä voinut sanoa koneenki oikein.
tallennettu
Paras-POIKA123
Vieras
Vs: #3 / '16 (05) Mä olem mukavaa kun peräpukamaa
« Vastaus #13 : 31.10.16 - klo:14:55 »

Osaaks joku lukee singesiä ite en ymmärrä nyt iha täysin
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: #3 / '16 (05) Mä olem mukavaa kun peräpukamaa
« Vastaus #14 : 31.10.16 - klo:15:01 »

Kato pallon galleria

ps kohta kysymykset
« Viimeksi muokattu: 31.10.16 - klo:15:04 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Sivuja: [1] 2 Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024