Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
07.05.24 - klo:19:01

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Arkisto
| |-+  Liiga-arkisto
| | |-+  Vanhat kierros -ja kausikeskustelut
| | | |-+  4. pelikierros - ei filtterii
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
äänestys
Kysymys: Kumpi voittaa pelikierroksen avaavan ottelun?
F.L2 - 3 (33.3%)
TyQ - 6 (66.7%)
äänestäjiä yhteensä: 7

Sivuja: [1] Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: 4. pelikierros - ei filtterii  (Luettu 2880 kertaa)
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
4. pelikierros - ei filtterii
« : 03.11.16 - klo:13:59 »

Varsin jännittävän ja yllätyksellisen kolmoskierroksen jälkeen hypätään seuraavien otteluiden pariin. Tällä kertaa vuorossa on neloskierros, joka pitää sisällään yhden kauden mielenkiintoisimmista kamppailuista. Sen lisäksi ei ole tarjolla mitään varsinaisia herkkupaloja, mutta kaikki pelit ovat runkosarjan ykköstilaa ja viimeistä paikkaa ajatellen ihan jänniä. Jos neloskierros ei ole ennakkoon ajateltuna runkosarjan paras, ei se myöskään ole ihan huonoimmasta päästä.

Su 06.11.16 19:00 TyQ-F.L2 3-2
Erittäin jännä matsi, joka on ennakoasetelmiltaan jopa tasaisin peli mitä tällä kaudella on nähty. Siksi on helkkarin hienoa, että tää on ainoa seiskalta käytävä kamppailu ja saadaan siten tupa täyteen. Samalla nimenomaan tää peli lienee kummankin päätähtäin tällä kaudella ja suurin pelillisen suoritumisen mittari. Kumpi sitten vie lopulta voiton on tosi vaikea sanoa.

Materiaalin puolesta F.L2 on yhden Small Myyn verran edellä ja juuri hänen ansiosta he lähtevät matsiin hienoisena ennakkosuosikkina. En kuitenkaan saa F.L2:sesta tehtyä millään yli 60 %:n suosikkia, koska tämän kauden TyQ on vaarallisempi kuin pitkään aikaan. Varsinkin ympärysvalloilla heidän pelaaminen on ollut rautaa ja olen vakuuttunut, että he ottavat brisseillään vähintään yhden erävoiton. Myös keskusvalloilla heillä on täydet eväät pisteisiin, jos he vaan jatkavat järkevällä kokeilullaan pistää Nasse-setä01 alballe. Kaikean kaikkiaan tämä haiskahtaa kuitenkin todella vahvasti 3-2 -ottelulta suuntaan tai toiseen.

Voittajan arvioiminen on vähän kuin kolikonheitto ja olisin normaaleissa olosuhteissa hätää kärsimässä tässä vaiheessa. Käännyn kuitenkin puhtaasti tunnesyistä TyQin puolelle ja sanon heidän voittavan 3-2. He ansaitsevat periksiantamattomuudestaan ja sinnikkyydestään palkinnon ja vihdoin sen aika koittaa. Samalla CÖNSTin huumorintaju (luovutusvoitolla uhkailu) ennen viime sunnuntain MunQ-peliä oli sen verran nobbamaista, että valinta mieluisammasta voittajasta helpottuu entisestään.

Seuraa häntä: pehmo. Kurittomuudesta tunnettu pehmo on nyt valokeissa. Hänet on paikannettu Vaasan yöelämässä useaan otteeseen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, vaikkei tuollainen käytös vetele alkuunkaan ennen tärkeitä pelejä. Nyt olisi korkea aika jättää hauskanpito nuoremmille, valita paremmat musiikkikappaleet pukukopissa ja ennen kaikkea saapua otteluun ajoissa. Yleensä ei olisi niin vaarallista jos pehmo saapuisi aulaan sekunnin tai kaksi myöhässä, mutta tällä kertaa sellainen toiminta altistaa TyQin valtavalle luovutusriskille. Älä nuku onnesi ohi late kiitos.

Seuraa häntä: Saial. Käyttäjä Saial on ollut tällä kaudella ilmiliekeissä erityisesti bristolilla, eikä odotettavissa ole mitään muuta kuin saman toiminnan jatkumista. Lentokonepiireissä on hiljattain alettu epäilemään mitä huulirasvaa Saial käyttää, sillä tällä hetkellä hän on parhaassa vireessä miesmuistiin.


Su 06.11.16 20:00 kaaos-Dove 5-0
Dove jätti hyvän kuvan itsestään viime sunnuntaina ja roikkui Tónksia vastaan mainiosti mukana. Nyt joukkue asetetaan todella hankalaan tilanteeseen kun erävoittoja olisi melkeenpä pakko saada. Vaikka pidän Doven erävoittoa tällä kertaa hiukan todennäköisempänä kuin Tónksia vastaan, vaihdan nyt leiriä ja veikkaan kaaoksen ottavan puhtaan voiton.

Seuraa häntä: Viime viikolla V "31 tappoa erässä" 23 piti vastustajia täysin pilkkanaan ja osoitti mihin hän kykenee boostillaan. Se kantoi niin pitkälle, ettei kentän kuninkaasta jäänyt epäselvyyttä. Nyt kun vastaan asettuu pällösälämän kaltainen taituri, täytyy V23:n kaivaa boosti jälleen varastostaan kyetäkseen samaan.


Su 06.11.16 20:00 Jetal-Tónks 500-0
nob peli
« Viimeksi muokattu: 03.11.16 - klo:14:48 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
WäZ
Nokka

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 688



Profiili
Vs: 4. pelikierros - ei filtterii
« Vastaus #1 : 03.11.16 - klo:14:12 »

TyQ-F.L2 2-3
kaaos-Dove 1-4
Jetal-Tonks 0-5
tallennettu

Ime sinä poika soiroa en oo tulossa sun pariks
kouluontyhmää
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: nainen
Viestejä: 1 247


Valkoistentekijä


Profiili
Vs: 4. pelikierros - ei filtterii
« Vastaus #2 : 03.11.16 - klo:15:23 »

Tyq-f.l2 2-3

Kaaos-dove 5-0

Jetal-tonks 0-5 
tallennettu

Valkoistentekijä
nasse-setä01
TyQ

Poissa Poissa

Viestejä: 40


Moi!


Profiili
Vs: 4. pelikierros - ei filtterii
« Vastaus #3 : 03.11.16 - klo:15:29 »

TyQ-f.l2 3-2 Tiukka matsi tulee olemaan.
Kaaos-dove 4-1 dove ottaa yhden keskusvalta erän.
Jetal-tónks 2-3 tónks ottaa yhden keskusvalta erän ja yhden ympärysvalta erän.
tallennettu
VVL 01
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 219


Profiili
Vs: 4. pelikierros - ei filtterii
« Vastaus #4 : 03.11.16 - klo:16:47 »

TyQ-F.L2 2-3

Kaoos-Dove 5-0 eipä tässä epäselvyyksiä tonksia vastaan peli tais olla joku %¤#% suoneveto vaa et vois olla penkil eipä tuu vaikuttaa lopputuloksee

Jetal-Tonks 1-4 singe älä luule liikoja

PS SINGE MILLO LUULET JULKASEVAS SEN DOVE JUTUN,ALKAA MEINAA OLLA AIKA ILKEETÄ KU KAUS KOHTA PUOL VÄLISSÄ &%##¤
tallennettu

Säbääjä

Rambo-> B.F.B -> D2ve -> -BS- -> Burn! -> Nokka  -> C.N.D -> Rotta -> stUka -> Anal-> Dove
Paras-POIKA123
Vieras
Vs: 4. pelikierros - ei filtterii
« Vastaus #5 : 03.11.16 - klo:18:02 »

Nää seuraavat numerot ei oo veikkauksii vaa puhdasta tietoa ja vuosien raa'an harjoittelun tulosta

Tyq fl 3-2 ottelun kuumin pelaaja on ehdottomasti latesofi tosin jos pelillisiä otteita halutaan seurata katseet täytyy kohdistaa nasse "nassukka" sedän suuntaan. Tämä tyqin nallekarhu tulevaisuuden lupaus ja siirtohuhujen kohteena ollut albapro on suurennuslasin alla: annetaanko nyt viime hetkien näyttöjä legendaarisen munq-klaanin pelaajatarkkailijoille? Paineet ovat kovat

Kaaos-dove vvl01 on huhujen mukaan säästellyt voimavarojaan juuri tätä peliä varten joten ottelun lopputulos on pitkälti hänen harteillaan - vvl joko nostaa tiiminsä erävoittoihin tai sitten ajautuu epäonnistuneiden kohtaamisten kierteeseen johon ei ole muuta ratkaisukeinoa kuin katsomokomennus. Miten ex-klaanikumppanit viherjaakko23 ja vata56 pystyvät pitämään erimielisyydet pinnan alla vai nähdäänkö ennennäkemätöntä verbaalista sanasotaa jonka tiimellyksessä ei pallosalamia säästellä? Saapuukoo foorumitunnukseton paras poika 123 paikalle ja jos saapuu heltiääkö pallosalamalta hänelle peliaikaa?

Tärkein pelin kulkuun vaikuttava tekijä: lemonlightin oleskelu katsomossa on suurin mahdollinen tekijä murskavoiton ja murskatappion välillä.

Jetal tonks on ennakkoon tonksille pedattu peli jota puoltaa jetalin tiukkaakin tiukempi viime viikonloppuinen pelirupeama. Peruskuntopohja löytyy kuitenkin kummaltakin tiimiltä eikä tengsingesin dominointia yksinkertaisesti voi sivuuttaa. Singes johtaa joukkonsa 3-2 voittoon ja ifreetti joutuu tyytymään katkeraan häviäjän rooliin.

Kierroksen suurin peleihin vaikuttava tekijä on tietenkin aikaerorasitus. Kellojen siirtäminen viikonloppuna näkyi etenkin kaaos-klaanin otteissa dramaattisesti: klaanin nimeltämainitsematon heikoin lenkki lagaili jatkuvasti etenkin aikaerorasituksen aiheuttamien teknisten ongelmien johdosta. Iskeekö rasitustila salakavalasti viikko kellojen siirtämisen jälkeen vai onko tunti muisto vain?
tallennettu
Thamlen
Vieras
Vs: 4. pelikierros - ei filtterii
« Vastaus #6 : 05.11.16 - klo:21:20 »

Menipäs myöhäseen, jotenki ei oo löytynyt joko jaksamista tai aikaa kirjotella tänne. Eikä myöskään lyödä vetoja, joten senkin vois hoitaa tässä tän tekstin jälkeen. Mutta joo, jos siihen asijaan.

TyQ - F.L2 3 - 2

Singe kirjotti jo kaiken, mitä mullakin ois ollut sanottavaa, joten eipä tässä.

Kaaos
- Dove 5 - 0

Pallosalama sai tänpäiväsestä vaihtelusta niin paljon virtaa, että johdattaa joukkonsa MAHTAVAAN 5-0 voittoon. Materiaaliero on niin suuri, että V23:n voimat eivät riitä yksin. Tilanne on sellainen, että jonkun, kuten esimerkiksi VVL:n pitäisi nyt nousta selkeästi esiin ja näyttää vastustajan eturintamalle kaapin paikka, jolloin asiat helpottuvat selkeästi.

Jetlag - Tónks 0 - 500

nob peli
tallennettu
Saial
Moderaattori / TyQ

Poissa Poissa

Viestejä: 996



Profiili
Vs: 4. pelikierros - ei filtterii
« Vastaus #7 : 06.11.16 - klo:15:51 »

TyQ - F.L2 1-4 (Meinasin kirjoittaa espanjaa, mutta kun en ollut varma toisen ja kolmannen lauseen oikeinkirjoituksesta, jätin koko homman välistä.)

Kaaos - Dove 4-1 Varmaan joo

Jetal - Tónks 1-4  Ehkä joo

tallennettu

Jos maailma ahdistaa, pakene Bub-kissan söpöön maailmaan.

jääkuningatar

TyQ- kieli                      =  suomennos
jääkuningatar (naisesta) =  henkilö, joka on voittavan tiimin
pakkasherra (miehestä)      ainoa miinuksilla oleva pelaaja.

Lähde: Pehmon sanakirja


Tee uuden vuoden lupaus: Ajattele ympäristöä- valitse ihmismoottori tai julkinen kulkuväline matkustaessasi aina, kun se on mahdollista.

Muistakaa vältellä myös katkarapujen syömistä, sillä ne pyydystetään tuhoamalla merenpohja elinkelvottomaksi useaksi vuosikymmeneksi... täysin elinkelvottomaksi, viemällä kasvit ja maa-aineskin. Miettikää sitä.
larry
Vieras
Vs: 4. pelikierros - ei filtterii
« Vastaus #8 : 06.11.16 - klo:17:12 »

Kaaos - Dove 2-3

Pitää valaa uskoa omiin tai jotain Epävarma

oliks täs jotai muutaki pelejä

TyQ - F.L2 4-1

Myykkö ei pelaa joten geim ouver

Jetal - Tónks 4-1

HUUHA lomailee jälleen joten tónksilta uupuu takapelaaja. Thamlen joutuu taakse, katotaan mihin hörhö Pelien opit riittävät.
tallennettu
pallosalama
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 750


PC ♥


Profiili
Vs: 4. pelikierros - ei filtterii
« Vastaus #9 : 06.11.16 - klo:17:18 »

Kaaos Dove 4 - 1

Joukkueeseen pitää luottaa, meillä kovemmat pelaajat. Eipä tässä epäselvyyksiä

TyQ - F.L2 2 - 3

TyQ voittaa keskusvaltaeränsä pienillä erotuksilla ja häviää kokonaispisteissä.

Jetal - Tonks 2 - 3

Jos Jetal pelaa parhaimmilla ja HUUHAA ei oo kentällä matsi voi hyvin mennä Jetalillekin.
« Viimeksi muokattu: 06.11.16 - klo:17:20 kirjoittanut pallosalama » tallennettu

(Megazone)Saa pistää ratioo paremmaks Hymyilee
Lainaus käyttäjältä: Stephen King
Tietenkin! Owen ajatteli. Tuo käy järkeen. Hän sai puhelun pistooliin. Sitähän sattuu vähän väliä.Unensieppaaja, sivu 415
Lainaus käyttäjältä: Crayak
There must be a game. If there is no game there is nothing for me.
[22:48] <@Adju> oon robotti
Sieni is unstoppable!
<heni1> etkö oikeesti tee mutuaa kun pelaa tätät
<Tengsinge> pallo-salama on ehkä huumorintajusin henkilö täälä
<mcboxerjr> sit voi vessan hytis kans
1986 - No brave new world, no brave new world.
2000 - A brave new world, in a brave new world

jeu de voyance gratuit tarot forum voyance gratuite immediate voyance question gratuite voyance par tarot gratuit chat voyance gratuite voyance gratuite sms voyance avenir question gratuite voyance par tchat entierement gratuite jeux de voyance amour gratuit voyances gratuite ici voyance amoureuse gratuite voyance gratuite amour sans inscription claire voyance gratuite tchat gratuit voyance premiere voyance gratuite par telephone voyance gratuite tarot de l'amour voyance 100 gratuite en ligne voyance arabe gratuite en ligne site voyance gratuit voyance gratuite posez votre question voyance premiere consultation gratuite telephone voyance gratuite en ligne chat
Sivuja: [1] Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024