Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
07.05.24 - klo:13:47

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Arkisto
| |-+  Liiga-arkisto
| | |-+  Vanhat kierros -ja kausikeskustelut
| | | |-+  6. pelikierros - ei kahta kauheempaa
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
äänestys
Kysymys: Kumpi voittaa?
MunQ - 5 (71.4%)
Tónks - 2 (28.6%)
äänestäjiä yhteensä: 6

Sivuja: [1] Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: 6. pelikierros - ei kahta kauheempaa  (Luettu 2260 kertaa)
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
6. pelikierros - ei kahta kauheempaa
« : 17.11.16 - klo:14:23 »

Tynkäsunnuntain jälkeen hypätään kierroksen kuusi pariin. Tää on ennakkoon ajateltuna hivenen mielenkiintoisempi kuin edellinen kierros, sillä nyt pitäis olla luvassa ainakin kaksi kohtuu tasaista peliä. Runkosarjan voitto ja viimeisten pudotuspelipaikkojen kohtalo ei vielä ratkea, mutta lopputulosten vaikutus niihin on merkittävä.

Su 20.11.16 19:00 kaaos-TyQ 5-0
Ehkäpä tylsin peli kaikista, mutta ei missään nimessä mikään turha tapaus. Panos on nimittäin kaaoksen kannalta huima, sillä puhtaalla voitolla se on käytännössä varmasti pudotuspeleissä. Jos se häviää yhdenkin erän, joutuu se puristamaan erävoiton Tónksilta tai toivomaan edullisia tuloksia otteluista F.L2-Dove ja Jetal-Dove. Ei ole ollenkaan kaukaa haettu, että Dove voittaisi F.L2:n 5-0 ja Jetal-Dove päättyisi jompaankumpaan suuntaan 3-2, joten kaaoksen ei kannata laskea pudotuspelipaikkaansa Tónks-ottelun varaan.

Odotettavissa on täydellä asenteella pelaava kaaoslauma, joka kukistaa hyvän kauden pelanneen TyQin joko lukemin 4-1 tai 5-0. Kaaoksen kannalta Apeliz olisi ollut kultaakin arvokkaampi nimenomaan tälläiseen matsiin ja hänen kanssaan lopputulos 5-0 tuntuisi selvemmältä. Vata56 ja pallosalama ovat kuitenkin olleet tällä kaudella varsin hyvässä vireessä, joten eiköhän kaaokselta löytyi kannatteluvoimaa silti tarpeeksi. Jää nähtäväksi, yrittääkö kaaoslaisten puolelta joku olla salmisankari ja hoitaa 200-300p erävoitot ympillä vai ottavatko he varman päälle ja ottavatt neljällä bristolilla 100p voiton. Olisiko nyt pallosalaman aika rikkoa maaginen 600 pisteen raja?

Seuraa häntä: pehmo. Raporttien mukaan pehmo oli suorastaan häikäisevä F.L2-ottelun viimeisessä erässä. Nyt kun hän on tehnyt selväksi, että se 80 -luvulla niin nobbaliigaa kuin Oulun ulkojäitä dominoinut henkilö ei ole kadonnut minnekkään, on syytä herätä otteluun minuutista 0 lähtien. Johdattaako late TyQin kaikkien aikojen sensaatioon ja raivaa heidät yksin pudotuspeleihin kaikkia todennäköisyyksiä vastaan? Paikannetaanko hänet Vaasan yöelämästä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä nauttimassa ilolientä?


Su 20.11.16 20:00 Tónks-MunQ 3-2
Paljon odotettu uusintapeli viime kauden finaalista, joka tarjoaa MunQille sauman revanssiin. Viimeksi MunQ jäi täysin purjeisiin ja sai itsensä näyttämään mestistason joukkueelta. Täytyy toivoa, että MunQ on kuudessa viikossa kerennyt kasvattamaan sänkeä, tekemään voimatreeniä ja nostamaan notkeuttaan, tehden Edmonton Oilersmaisen nousun liigan huipulle. Jos näin ei ole tapahtunut, jäänee President trophy pelkäksi haaveeksi.

Valitettavasti näen MunQin jopa 75-25 altavastaajaksi matsiin, joten uskoni heidän voittoon ei ole järin suuri. Heiltä vaaditaan perusnelikollaan itsensä ylittämistä voittaakseen matsi, vaikka pelkkä Adjun ja mcböxin pelaaminen tällä kertaa tasollaan riittänee erävoittoon. Jos sattumoisin kävisi siten, että joku MunQilainen olisi kyvytön pääsemään paikalle ja Nasse-setä01 paikkaisi häntä, olisi ottelun voittajaa todella vaikea arvioida. Näin käydessä MunQilla olisi nähdäkseni hiuksenhieno (87.5 vs 87.25) materiaalietu puolellaan ja voittaja voitaisiin selvittää kolikonheitolla. Toivokaamme kuitenkin että MunQ pääsee lentelemään täysin hartolalaisella eturintamalla ja kykenee omilla jätkillään pistämään täysillä kampoihin.

Näillä näkymin ottelun voittaja on runkosarjan ensimmäinen, ellei kaaos tee odotettua enempää kiusaa Tónksille. Todennäköisin skenaario lienee, että tässä mitellään siis siitä kumpi saa Jetalin ja kumpi kaaoksen vastaan välierään. Olettaen että Jetal on tällä hetkellä äskeisistä joukkueista hivenen edellä, on sekä MunQin että Tónksin etujen mukaista hävitä matsi. Heittäisin villin arvion, että ottelun häviäminen nostaisi Tónksin mestaruussaumoja ehkä kahdella prosenttiyksiköllä ja MunQin jopa neljällä. Onneksi kummankaan joukkueen johtaja ei ole siitä välkymmästä päästä, joten jalka jarrupolkimella pelaamista tuskin nähdään.

Seuraa häntä: #69 Adju. Viime kauden loppuottelussa Adjua ei tuntunut kiinnostavan mikään mitä tapahtui ensimmäisen tapon jälkeen. Nyt voisi olla paikallaan viis veisata siitä kuka surmaa ensimmäisenä vastapuolen pelaajan ja keskittyä pikemmin pelaamiseen sen jälkeen. Toiveissa olisi siirto ylös, hitaampien lähtöjen ohjaamista ja terävyyttä kamppailutilannepelaamiseen. On aika tehdä MunQin eturintamasta vaarallinen ja näyttää, että mestariehdokkaita on enemmänkin kuin yksi.


Su 20.11.16 20:00 F.L2-Dove 2-3
Hiukan sääli että F.L2-Dove on samaan aikaan kuin Tónks-MunQ, koska kummatkin tarjoilis luultavasti rutkasti katseltavaa. Nobbaliigan lakien mukaan kärkipään pelit vie aina voiton, joten mitään kauhean suurta katsomoryntäystä lienee turha odottaa. Se mitä itse sitten odotan on jokseenkin tasaista peliä, jossa F.L2 päättää kautensa samalla tapaa kuin aloitti. Ekassa matsissa F.L2:lla oli rutkasti huonoa tuuria matkassa kun eivät saaneet pisteen pistettä, mutta ei kai se onni voi ikuisuuksiin sorsia heitä.

Jos kausi olisi alkanut tällä pelillä, saattaisi yleisin veikkaus olla Doven 3-2 voitto. Asiat ovat kuitenkin muutamassa viikkossa muuttuneet ja siinä missä Dove on ollut erittäin pirteä tapaus, ei F.L2 ole välttämättä päässyt potentiaalinsa edellyttämälle tasolle. Tällä kertaa 5-0 veikkaukset Dovelle lienee suositumpia kuin 3-2:t, mutta sanoisin että 4-1 on todennäköisin lopputulema. Mulla on nyt sellanen tunne, että luvassa on yllätys ja F.L2 voittaa ensimmäisen erän ja saa myös joko toisen tai kolmannen. Dove voittaa kylläkin ottelun, mutta joutuu tekemään ennakoitua enemmän töitä sen eteen.

Seuraa häntä: justus pirpana & KIRSI2. Kummatkin pelaavat eri puolella kuin mitä ovat tottuneet, joten saapi nähdä nostaako se tunteet pintaan. Yrittääkö KIRSI luistaa pelaamisesta vetoamalla pakkomielteeseen katsoa tähtiä kesken hektisten kamppailujen? Toivokaamme että näin ei ole, sillä F.L2 tarvitsee eturintamaa KIRSI2-Rammi96, ettei vastapuolen WäZ ja VVL 01 tuhoa verrokkejaan omalla sektorilla.
« Viimeksi muokattu: 17.11.16 - klo:15:16 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Thamlen
Vieras
Vs: 6. pelikierros - ei kahta kauheempaa
« Vastaus #1 : 17.11.16 - klo:20:51 »

kaaos - TyQ 5 - 0

Kaaos ei (ilmeisesti) saa paikalle neljää pelaajaa ennen 20.30, joten ottelu käytäneen 3vs3 muodossa latesofin kiltteyden johdosta. Veikkaan, että tämä tekee ottelusta selvemmän, koska näkemykseni mukaan TyQin ainoa toivo olisi saada kv:lla kentät, mikä on vaikea tavoite 3vs3 ottelussa. Koen ettei TyQillä ole kovin suuria mahdollisuuksia saada erävoittoa, sillä kaaos tahtonee tosissaan pudotuspeleihin ja taistelee sen mukaisesti.

Tónks - MunQ 0-500

nob peli

F.L2 - Dove 0 - 5

F.L2 ei ole päässyt potentiaaliselle tasolleen vielä tällä kaudella. Veikkaan, etteivät pääse nytkään ja Dove pyyhkäisee heidän ylitseen vakuuttavalla 5-0 voitolla. Heillä (Dove) on erittäin nälkäinen porukka, joka haluaa toden teolla päästä pudotuspeleihin ja näyttää kaikille kyntensä ja jälki tulee olemaan sen mukaista. Erot tuskin ovat mitään kovin suuria, etenkään jos Smälmy kentällä häärää. En myöskään näkisi yllätyksenä, että erä tai kaksi F.L2:lle päättyisi.
tallennettu
V#27
Jäsen

Poissa Poissa

Viestejä: 87


I'm soo pink o:


Profiili
Vs: 6. pelikierros - ei kahta kauheempaa
« Vastaus #2 : 18.11.16 - klo:04:52 »

Kaaos - TyQ 4-1
Lainaus käyttäjältä: larry
Musta voitais vaan ottaa omat kentät joka erässä, niin päästäis sitten nopeasti nukkumaan...
Larrya siteeraten olisi hauska toteutus, mutta hyvin epätodennäköinen. Toivottavasti se larry ei sitten pelaa vakavasti. Jospa se TyQ kairais yhden erän jollain hämmentävällä tavalla.

Tonks - MunQ 0-5 
Lainaus käyttäjältä: larry
Musta voitais vaan ottaa omat kentät joka erässä, niin päästäis sitten nopeasti nukkumaan...
Ei oo väliä. Sama kait se mille sijalle sitä sarjassa sijoittuu.

FL2 - Dove 3-2 Toivon että menee näin, mutta luultavasti menee toiselle.
Wäz do this: 
Lainaus käyttäjältä: larry
Musta voitais vaan ottaa omat kentät joka erässä, niin päästäis sitten nopeasti nukkumaan...
tallennettu

Lainaus käyttäjältä: larry
"lol jätkä panee vaan naisia herran vuonna 2016, vitun rasisti"
Nykypäivän lentokka tossa alla.
Lainaus käyttäjältä: pallosalama
<pallosalama> jos pyytää pelaa ja sit potkii ilman että ees sanoo
<pallosalama> nii voi haistaa #?$%! ja tätä saa signeerata"
WäZ
Nokka

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 688



Profiili
Vs: 6. pelikierros - ei kahta kauheempaa
« Vastaus #3 : 18.11.16 - klo:15:32 »


F.L2-Dove 5-0 paskotaan housuumme ja turpaan tulee
Kaaos-TyQ 2-3
Tonks-MunQ 0-5
tallennettu

Ime sinä poika soiroa en oo tulossa sun pariks
VVL 01
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 219


Profiili
Vs: 6. pelikierros - ei kahta kauheempaa
« Vastaus #4 : 18.11.16 - klo:15:48 »

Kaaos-TyQ 5-0 

Tonks-MunQ 3-2

F.L2-Dove 0-5
tallennettu

Säbääjä

Rambo-> B.F.B -> D2ve -> -BS- -> Burn! -> Nokka  -> C.N.D -> Rotta -> stUka -> Anal-> Dove
nasse-setä01
TyQ

Poissa Poissa

Viestejä: 40


Moi!


Profiili
Vs: 6. pelikierros - ei kahta kauheempaa
« Vastaus #5 : 18.11.16 - klo:19:15 »

kaaos - TyQ 4-1. kaaos on pelannut hyviä pelejä tähän asti, mutta luulisin meidän saavan yhden erä voiton. Jos ottelu pelataan 3vs3 en kiellä tätäkään etteikö voitasi voittaa erä tai toinen.

Tónks - MunQ 3-2. Tästä pelistä on vaikea ennakoida kummalle tuo 3-2 lopulta päättyy... molemmat joukkueet ovat olleet tällä kaudella hyviä, mutta luulisin kuitenkin, että mestaruutta hallitsevalle joukkueelle Tónksille lopulta kääntyy loppu pisteiden ansiosta

F.L2 - Dove 1-4. Tosiaan Dove pelannut hienon kauden tähän mennessä joten luulisin näin. että Dovelle tämän pitäsi olla ihan kohtuu helppo peli. F.L2 olisi varmasti pelaaja kohtaisesti mahdollisuudet paljon parempaankin. joten jos nyt olisi F.L2 vuoro yllättää Doven riveissä olevat pelaajat ja ottaa yksi ympärysvalta erä.
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: 6. pelikierros - ei kahta kauheempaa
« Vastaus #6 : 21.11.16 - klo:15:51 »

Tänää ois teamspeakis liveselostus Tónks MunG matsiin
tallennettu
Sivuja: [1] Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024