Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
07.05.24 - klo:12:29

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Arkisto
| |-+  Liiga-arkisto
| | |-+  Vanhat kierros -ja kausikeskustelut
| | | |-+  8. Pelikierros - Tulos tai ulos
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
äänestys
Kysymys: Kauden finaali on?
MunQ-Tonks
Tonks-Jetal
MunQ-Kaaos
Kaaos-Jetal

Sivuja: [1] Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: 8. Pelikierros - Tulos tai ulos  (Luettu 1247 kertaa)
WäZ
Nokka

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 688



Profiili
8. Pelikierros - Tulos tai ulos
« : 28.11.16 - klo:14:15 »

Jeps B-Finaali ja välierät sunnuntaina

19:00 Dove-TyQ 3-0 Jos hoidetaan kunnialla homma eikä ruveta pelleilee. Ei tietenkään ole läpihuutojuttu.

19:00 MunQ-Jetal 3-0 En jaksa uskoa, että Jetal saisi erää MunQilta, ei tämäkään läpihuutojuttu ole, mutta kyl MunQ hoitaa tän puhtaasti.

20:00 Kaaos-Tonks 2-3 Ylivoimaisesti kauden kiintoisimpia pelejä, toivon mukaan kaikki avaintekijä pääsevät paikalla ja lagia ei ole ilmassa, sillä odotettavissa on samanlainen trilleri kuin Dove-Jetal. Tonksin rakenne kuitenkin paljon parempi (bobo ja singe kiteytti homman hyvin kaaos äänittees) ja näen tämän ratkaisevana.

Käsittääksen ottelujen alkamisajat ovat nuo.
tallennettu

Ime sinä poika soiroa en oo tulossa sun pariks
Thamlen
Vieras
Vs: 8. Pelikierros - Tulos tai ulos
« Vastaus #1 : 28.11.16 - klo:16:41 »

Toivottavasti ei laiteta B-finaalia ja toista välierää päällekkäin, molemmat ois ihan kiintosia nähdä, vaikka paperilla onki selkeitä. Joko toinen välierä tai B-finaali alkamaan jo klo 18, jos mitenkään mahdollista. Myöskään 21 tuskin on muille kuin aikaisin töissä käyville liian myöhä.

Dove - TyQ 4 - 1

Kuten WäZ sanoi, kunhan Dove lähtee pelaamaan tätä peliä samoin kuin muita pelejä, apinan raivolla, on tulos joko 4-1 tai 3-0. Odotan selkeähköä peliä.

MunQ - Jetal 3 - 2

Tämä peli sen sijaan ei ole niin selkeä. Ainakaan omissa silmissäni. Näen, että Jetal on jonkin verran jäljessä MunQia noin absoluuttiselta tasoltaan, mutta olen myös sitä mieltä, että Jetal pystyy yksittäisessä pelissä (kenties useamminkin?) voittamaan MunQin. En ole vielä katsonut videoita, mutta tuloksen perusteella Jetal alisuoritti hieman Dovea vastaan ja kovempia otteita on lupa odottaa välierältä.

Pelin lopputulema, joka voi kääntyä kummalle vain, riippuu hyvin paljon lähdöistä ja Jetalin eturintaman (toki myös takarintaman) suorituksista. Nyt jos koskaan olisi hyvä paikka ylisuorittaa niin Aristoteleelle kuin Chessmatellekin. Myös joukkueen staran, Tengsingen, niskaan kasautuu kovat paineet onnistua, etenkin keskusvalloilla. Peli on ehdottomasti katsomisen arvoinen.

Kaaos - Tónks 1 - 4

Viime sunnuntaina näimme jorgoksen merkityksen joukkueellemme, etenkin keskusvaltojen puolella. Pelin lopputulema riippuukin jonkin verran siitä, saako jorgos nettinsä kuntoon vai eikö. En ole täysin varma, pystymmekö realistisesti haastamaan kaaoslaumaa ilman kakkostykkiämme. Lähtöjen toimiessa (ilman paniikkia) ja jokaisen keskittyessä kunnolla (ilman ripulia ja sen aiheuttamaa vitullista mahakipua) uskon, että meillä voisi olla saumat ottaa 2-3 voitto (epätod.näk). Jos taas (johtaja) jorgo pelaa (saa nettinsä kuntoon), on mahdollista kaunistella numerot joko 1-4:ään tai 0-3:een. Toki silloinkin peli voi kääntyä kaaokselle, sillä missään nimessä selkeä peli tämä ei ole.
tallennettu
Sivuja: [1] Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024