Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
03.05.24 - klo:19:33

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Arkisto
| |-+  Roskakori
| | |-+  Julistan itseni moderaattoriksi
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: [1] Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Julistan itseni moderaattoriksi  (Luettu 1254 kertaa)
Hedgehog
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 172


Profiili
Julistan itseni moderaattoriksi
« : 09.04.13 - klo:12:49 »

hhmm olen uusi moderaattori
joo
tallennettu
CONST
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 974



Profiili
Vs: Julistan itseni moderaattoriksi
« Vastaus #1 : 09.04.13 - klo:17:37 »

Flaijareiden pelaajat, ystävät!

Jos teidän tahtonne on se, että meidän on yhdessä muodostettavan Flaijjari-organisaation kanssa astuttava tällä kohtalokkaalla hetkellä totuttautumaan Hedgehogin julistukseen, niin joudumme ne tehtävät horjumatta täyttää voimaimme mukaan. Kun hätämme on niin hirveä, että toveri Konsta siitä pelastuakseen nousee Fokker-koneeseen, ja kun hänessä yhteiskunnallisen vapauden jano on niin valtava, että hän sen takia astuu vaikka päin kuolemaa, niin tällöin on meidän jokaisen flaijjarilaisen pyhä velvollisuus, missä toimessa vain tarvitaan, ponnistaa kaikki voimamme hänen vapautuksen auttamiseksi niin pitkälle kuin suinkin mahdollista. Mutta jos tahdotte, toverit, Hedgehogin vallankumousidean tehtäviä täyttämään, niin sanokaa se millä hetkellä tahansa yhteisten kokoustemme kautta ja heti on jokainen meistä valmis myös teidät muluttamaan.

Minä en halua sitä sallia, enkä usko että tekään. Tiedätte siis, mikä on toimintaohjelmamme. Se on flaijarilainen ohjelma.

Me uskomme, että Flaijarit voittaa Hedgehogin nykyisessä vallankumoustaistelussa, olkootpa sitten vielä edessä olevat ottelut kuinka vaikeita tahansa. Ja tällöin on joka tapauksessa paljon voitettu, niin nykyisten kuin tulevienkin sukupolvien hyväksi. Ei ainoastaan ole torjuttu synkkiä vaaroja, vaan myös vallattu lennoston menestymisen tärkeät perusehdot.

Meidän mielestämme on nyt klaanissamme pyrittävä rohkein, harkituin ottein tukemaan koko nykyistä hallintajärjestystä. Hänen ajatuksensa on nyt niin murrettava, ettei se enää myöhemminkään voi kansan herraksi päästä. Itsevaltiuden tavoiteltavuudesta on tehtävä kertakaikkiaan loppu. Kaikki tämä perustettava taatusti flaijjareiden etujen mukaisen kansanvallan pohjalla.

Tällä tavoin on päivä päivältä, viikko viikolta astuttava herkeämättä eteenpäin flaijjareiden nykyistä tietä. Se voi vallankumoustavoitteen aikana tapahtua ainoastaan niiden säännösten kautta, joita nykyiset valtaelimet antavat.

Hedgehog astui julkeasti taantumuksellisen valtiokaappauksen tielle. Nyt on muiden flajareiden vuorostaan käyttävä vallankumouksen oikeuttaan, yhteiskunnallisen edistyksen palvelukseen.

Hedgehog tahtoi mukamas "lujaa järjestysvaltaa", tahtoi sitä omien pyyteittensä pönkäksi. Nyt pysyköön tässä klaanissa luja järjestysvalta, rivipelaajan turvaksi, sorrettujen avuksi!

Tämä on meidän kantamme. Ainoastaan tekomme saattavat osoittaa, mitä aikaansaadaan. Me emme ole enempää kuin tekään, lähteneet puolustukseen leikin vuoksi , vaan syvästä vakaumuksesta, että ainoastaan siinä on flaijareiden pelaajien pelastus, ja että sen eteen on uhrattava mitä ikinä vaaditaan.

Mutta sanokaamme samalla suoraan: teistä itsestänne, vallankumoukselliset toverit, riippuu nyt kaikkein enimmin, kuinka isoja tuloksia aikaansaadaan. Hedgehog ei voi omin päin todellista olojen kumousta tehdä. Siihen kykenee vain kansa itse suuren ystävyyden avulla.

Voimaa ja yksimielisyyttä nyt kysytään! Suuria uhrauksia ja uupumattomuutta! Niistä riippuu nyt Flying Legendsien kauden mestaruus ja kakkossija.

ML-foorumeilla, 9 päivänä huhtikuuta 2013

Cer "Mode" Es
CON "Salmson on kiva" ST
FireStrom "Mustamakkara" xx
Justus "Krapula" Pirpana
My "Koiraihminen" Way
Kattila "Kuuba" Cee
Rammi "Hevostyttö" Ysikuus
Teng "Sä oot aina kuningas" Singe
The Legend "Fysiikka" JJL
tallennettu

Vuoden herrasmiespelaaja (2012), kiitos äänestäneille!
Lainaus käyttäjältä: Tengsinges
Ja sit kun se on niin ilonen nii kukaan ei jaksa mököttää sille yhtää...
Sivuja: [1] Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024