Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
22.05.24 - klo:12:10

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Pääkokonaisuudet
| |-+  Turnaukset & kilpailut
| | |-+  [ML] Joulun välipäivien kasipalloturnaus
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: 1 2 3 [4] Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: [ML] Joulun välipäivien kasipalloturnaus  (Luettu 13609 kertaa)
seva2
Vieras
Vs: [ML] Joulun välipäivien kasipalloturnaus
« Vastaus #45 : 27.12.12 - klo:14:05 »

Öh joo toi lodun viesti selvens aika paljon kyl mut nyt jäin ihmettelee, että mistä sä teng sait noi paljo negatiivisiä asioita listattuna mun viestistä (turnauksen ja järjestäjän haukkumista?) kun ainoon arvostelun mitä kirjotin mu viestiin oli että joo hyvä turnaus.

Sen lisäks vaa kerroin mitä mun kohalla tapahtu? Epävarma Toki se arvostelu oli pitkälti sarkastinen mutta en mä sitä tarkottanu että se tarkotti päivastasta, paskaa turnausta. Vai koskeeko tää nyt jotain ihan muuta? Tunnelmat näin päivän jälkeen on ainaki ihan rauhalliset, no hard feelings.
tallennettu
lodureu
Vieras
Vs: [ML] Joulun välipäivien kasipalloturnaus
« Vastaus #46 : 27.12.12 - klo:15:26 »

1. Verno
2. abisnail

Pronssipeli pelaamatta - latesofia odotellessa. Hymyilee
tallennettu
latesofi
Modiktaattori / MunQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 3 211



Profiili
Vs: [ML] Joulun välipäivien kasipalloturnaus
« Vastaus #47 : 27.12.12 - klo:20:26 »

Joo, pelataan pronssipeli kun keretään Hymyilee leveästi
tallennettu

Kooste kaikista turnauksistani

Tykisti, MunQ -klaanin jäsen,  liiga-admin, sekä Vuoden rantaleijona 2012!

Nopeimmin saat yhteyttä foorumin y-viestillä.
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: [ML] Joulun välipäivien kasipalloturnaus
« Vastaus #48 : 28.12.12 - klo:09:24 »

Emmä noita kaikkia sulle osoittanutkaan, seva. Sä vaan satuit olemaan tässä tapauksessa se joka pisti moitteensa, niin sai vähän ikävästi kuulostamaan siltä että pitäisin sua suurimpana piruna. Musta on vaan kovin ikävää että ainoa viesti mikä tuli turnauksen jälkeen oli noin negatiivisensävyinen, eikä vaikka kehuja jakeleva. Kuten sanoin, ei tälläisten häppinenkien pitämistä kannata pitää liian itsestään selvyytenä ja varsinkin kokemattomammat järjestäjät voivat ottaa aika helposti nokkiinsa tuollaisista palautteista. Ei se oo kenenkään etu että nää loppuukaan, joten voi olla viisasta miettiä sanojansa välillä.

Pari kertaa uusiksi viestisi lukeneena pysyn sanojeni takana. Minusta tuo vaikuttaa yltiöpäisen sarkastiselta viestiltä, missä haukutaan järjestäjä ja todetaan turnauksen olleen epäonnistunut. Kerrot viestissäsi ainoastaan tuosta yksittäisestä tapauksesta, missä koet järjestäjän kohdelleen sinua kaltoin ja lopussa summaat kaiken yhteen sanomalla turnauksen olleen onnistunut, oletettavasti perustellen sitä aikaisemmalla. Ehkä tulkitsin sitten väärin, mutta jos oikeasti koet sanoneesi vaan turnauksen olleen hyvä, käyttäen pientä sarkasmia, pidän viestissäsi käyttämääsi kirjoitustapaa hieman tökerönä. Ainakin se oli siinä määrin sitä, että joku toinenkin onnistui käsittämään tuon täysin samalla tavalla kuin minä.

Ymmärrän tosiaan sua, mutta musta hoidit tän nyt väärällä tavalla. Olis voinut olla järkevämpää käsitellä tätä lodden kanssa kahestaan kuin alkaa julkisesti, tuntematta mitä on kokonaan edes tapahtunut, sanomaan turnauksen olleen hyvä. Jo se että olisit jakanut jotain kehua (mallia turnaus oli oikein onnistunut, mutta...") olisi luonut valtavasti paremman kuvan, eikä kukaan olisi ehkä voinut käsittää näin väärin, kun asioiden esittämistapa on tehty hirvittävästi lempeämmäksi. Tjooh, no tärkeintä että tuli joku selvyys tähän ja saatiin vietyä turnaus onnistuneesti loppuun saakka.
tallennettu
latesofi
Modiktaattori / MunQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 3 211



Profiili
Vs: [ML] Joulun välipäivien kasipalloturnaus
« Vastaus #49 : 29.12.12 - klo:22:26 »

Juuh, ihan positiivinen mieli jäi turnauksesta, huomionarvoista myös se, että vain yksi osallistujista jätti tulematta Hymyilee Kiitoksia lätylle, että tämän laittoi pystyyn, huolimatta pienistä ongelmista turnauksen aikana xD Toivon myös, ettei tämä jää viimeiseksi turnaukseksesi.

Aika yksimielisesti sovittiin tuo, että odotetaan lätty takaisin, jotta saadaan reilustu ratkaistua toisen lohkon jatkoonmenijät kun siihen oli lätyn lisäksi 3 muulla pelaajalla mahdollisuudet. Sekä luovutusvoittojen antaminen että lätyn jo pelaamien pelien mitätöinti olisi ollut epäreilua jotakin kohtaan. Olihan se toisaalta vähän hupaisakin tilanne Hymyilee leveästi Sinänsä ymmärrän myös tuon sekoilun lätyn palattua, onhan noita mokia itsekin tullut tehtyä ja tekevälle sattuu.
tallennettu

Kooste kaikista turnauksistani

Tykisti, MunQ -klaanin jäsen,  liiga-admin, sekä Vuoden rantaleijona 2012!

Nopeimmin saat yhteyttä foorumin y-viestillä.
Sivuja: 1 2 3 [4] Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024