Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
20.05.24 - klo:14:04

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Pääkokonaisuudet
| |-+  Kulmanurkkaus
| | |-+  Pohjois-Korea
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
äänestys
Kysymys: Mitä merkittävää otsikkoon koskien tapahtuu lähiviikkojen aikana?
Pohjois-Korea iskee Amerikkaan - 4 (8.5%)
Kim Jong-un laihtuu dramaattisesti - 15 (31.9%)
USA iskee Pohjois-Koreaan - 4 (8.5%)
Suomi julistaa sodan - 9 (19.1%)
Pohjois-Korean ohjus tippuu laukaisupaikkaansa - 10 (21.3%)
Kim Jong-un hakee avioeroa - 5 (10.6%)
äänestäjiä yhteensä: 35

Sivuja: 1 [2] 3 4 Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Pohjois-Korea  (Luettu 8791 kertaa)
Minimaalinen
Vieras
Vs: Pohjois-Korea
« Vastaus #15 : 05.04.13 - klo:19:10 »


Koht tulee nukest päähä :DDD
tallennettu
JP
Rhöh

Poissa Poissa

Viestejä: 190


Profiili
Vs: Pohjois-Korea
« Vastaus #16 : 05.04.13 - klo:19:24 »

Kyllähän toi kuitenkin pitää melko vakavasti ottaa, onhan PK:lla kuitenkin reservi mukaan laskettuna miesmääräisesti mailman suurin armeija, paljon koviakin ohjuksia, ilmeisesti mahdollisuus räjäyttää ydinpommi(joskaan kuljetuksesta ei varmuutta). Lisäksi en usko että muut valtiot saisivat ikinä hyväksyntää pelkästään pommittaa koko PK:ta tuhkaksi(puhumattakaan ydinaseiden käytöstä). Toki konfliktin alettua tulee korea todennäköisesti tuhoutumaan, mutta kyllä siinä valitettavan paljon joudutaan verta vuodattamaan, puolin ja toisin.
tallennettu
latesofi
Modiktaattori / MunQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 3 211



Profiili
Vs: Pohjois-Korea
« Vastaus #17 : 05.04.13 - klo:19:25 »

Vaikka Pohjois-Korean aseistus onkin pääosin vanhentunutta, pystyy se silti halutessaan aiheuttamaan Eteläkorealle melkoisia aineellisia vahinkoja ja etenkin siviiliuhreja. Siihen ei ydinasetta tarvita. Sitä tuskin kukaan haluaa.
tallennettu

Kooste kaikista turnauksistani

Tykisti, MunQ -klaanin jäsen,  liiga-admin, sekä Vuoden rantaleijona 2012!

Nopeimmin saat yhteyttä foorumin y-viestillä.
Jazazka
Vieras
Vs: Pohjois-Korea
« Vastaus #18 : 05.04.13 - klo:19:27 »

Mwahaha, luuletteko oikeesti et joku PK ees vois sotia? Niillähän on toimivaa kalustoa WW2 ajalta. Ja verrataanpa niitä nykyaja kalustoon niin huhhuijaa...
tallennettu
Larens
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 206


Vuoden Nestetankkaaja 2012, 2013


Profiili
Vs: Pohjois-Korea
« Vastaus #19 : 05.04.13 - klo:19:32 »

Jos tarkkoja ollaan nii P-Korea vois tehä aika paljon tuhoa Souliin etenkin, sijaitsee alle 50km (muistaakseni) rajasta ja P-Korean rajatykitkin yltävät sinne ja Soulissa on kymmeniä miljoonia asukkaita
tallennettu

AML-club-->eXe-->F2kke-->Fokke-->vuodet 2009-2011 taukoa-->Dove-->TyQ-X-->ALKO-->Dove-->D2ve-->Dove
(Muita en muista)
latesofi
Modiktaattori / MunQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 3 211



Profiili
Vs: Pohjois-Korea
« Vastaus #20 : 05.04.13 - klo:19:34 »

Juuh, ei kenellekään varmastikaan ole epäselvää se, etteikö P-Korea häviäisi aloittamaansa sotaa melko nopeasti. Mutta kyllä sillä WW II:n aikaisellakin kalustolla melkoista tuhoa saa tuossa asetelmassa aikaiseksi ennen kuin se tapahtuu. Miljoonakaupunkia ei hetkessä evakuoida.
tallennettu

Kooste kaikista turnauksistani

Tykisti, MunQ -klaanin jäsen,  liiga-admin, sekä Vuoden rantaleijona 2012!

Nopeimmin saat yhteyttä foorumin y-viestillä.
proksu
Ylläpitäjä

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 56


Profiili WWW
Vs: Pohjois-Korea
« Vastaus #21 : 05.04.13 - klo:19:37 »

Pohjois-Korea on myös kehoittanut useiden maiden suurlähetystöjä lähtemään evakkoon maasta ennen 10. päivää tätä kuuta tapahtuvaa "konfliktia". Kukaan ei ole vielä päättänyt evakuoida suurlähetystöään.

Täytyy muistaa, että vaikka Pohjois-Korean teknologiataso ym. ovat heikolla tasolla, pystyvät he silti surmaamaan satoja tuhansia ihmisiä näin halutessaan koska tahansa. Ydinaseuhka on sitten aivan toista luokkaa. Kuitenkin todennäköisesti yhdysvalloilla on erikoisyksikköjä maassa, ja hyvinkin paljon tietoa maan sisäisistä asioista ja suunnitteilla olevista sotatoimista.

Tämän lisäksi Kiina alkaa menettämään kärsivällisyyttä pikkuveljensä kanssa joka tarkoittaa kurjia oltavia pohjoisella niemimaalla. Jo nyt erinäiset uhkaus- ja kiristystoimet vaikuttavat enemmänkin pakkoraolta, eikä PKorea halua välttämättä ajautua varsinaiseen sotatilaan. Maa joutuu jo nojaamaan paljon ruoka-apuun pitää suuripäinen armeijansa toimintakykyisenä.

Kaikki muut uhat ovat hyvin minimaalisia, lukuun ottamatta Etelä-Koreaa johon pohjoinen voi aiheuttaa mittavaakin tuhoa hyvin nopeasti. EKorealla kuitenkin on myös AEGIS-ilmapuolustusjärjestelmä käytössään, jolla ohjuksia voidaan tuhota jo ilmassa. Tällainen löytyy myös jenkeiltä, Japanilta sekä Kiinalta.
« Viimeksi muokattu: 05.04.13 - klo:19:39 kirjoittanut proksu » tallennettu

Hei, olen Proksu.
Ilari_Melart
Vieras
Vs: Pohjois-Korea
« Vastaus #22 : 05.04.13 - klo:19:44 »

niin siks siellä on nälkää ku ne on käyttänyt rahat ydinaseisiin?!
« Viimeksi muokattu: 05.04.13 - klo:20:38 kirjoittanut -Wäz- » tallennettu
pallosalama
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 750


PC ♥


Profiili
Vs: Pohjois-Korea
« Vastaus #23 : 05.04.13 - klo:23:42 »

Heh, pohjoiskorea nyt ei ole muuta ku turhaa uhittelua. Jos jatkavat samaan tahtiin hallittemista niin siellä käy ennen pitkää samalla lailla ku Neuvostoliitolle aikanaan. Ja epäilenpä etteivät mitään mahdollisia ydinaseita tule koskaan käyttämään. (MAD)
tallennettu

(Megazone)Saa pistää ratioo paremmaks Hymyilee
Lainaus käyttäjältä: Stephen King
Tietenkin! Owen ajatteli. Tuo käy järkeen. Hän sai puhelun pistooliin. Sitähän sattuu vähän väliä.Unensieppaaja, sivu 415
Lainaus käyttäjältä: Crayak
There must be a game. If there is no game there is nothing for me.
[22:48] <@Adju> oon robotti
Sieni is unstoppable!
<heni1> etkö oikeesti tee mutuaa kun pelaa tätät
<Tengsinge> pallo-salama on ehkä huumorintajusin henkilö täälä
<mcboxerjr> sit voi vessan hytis kans
1986 - No brave new world, no brave new world.
2000 - A brave new world, in a brave new world

jeu de voyance gratuit tarot forum voyance gratuite immediate voyance question gratuite voyance par tarot gratuit chat voyance gratuite voyance gratuite sms voyance avenir question gratuite voyance par tchat entierement gratuite jeux de voyance amour gratuit voyances gratuite ici voyance amoureuse gratuite voyance gratuite amour sans inscription claire voyance gratuite tchat gratuit voyance premiere voyance gratuite par telephone voyance gratuite tarot de l'amour voyance 100 gratuite en ligne voyance arabe gratuite en ligne site voyance gratuit voyance gratuite posez votre question voyance premiere consultation gratuite telephone voyance gratuite en ligne chat
Minimaalinen
Vieras
Vs: Pohjois-Korea
« Vastaus #24 : 06.04.13 - klo:12:39 »

Heh, pohjoiskorea nyt ei ole muuta ku turhaa uhittelua. Jos jatkavat samaan tahtiin hallittemista niin siellä käy ennen pitkää samalla lailla ku Neuvostoliitolle aikanaan. Ja epäilenpä etteivät mitään mahdollisia ydinaseita tule koskaan käyttämään. (MAD)

Jos Kim Jong-Un näkee tämän olet todellisessa vaarassa, hän ratsastaa kimppuusi ruttunaamaisen koiran selässä auringonlaskussa
tallennettu
Saial
Moderaattori / TyQ

Poissa Poissa

Viestejä: 996



Profiili
Vs: Pohjois-Korea
« Vastaus #25 : 06.04.13 - klo:14:05 »

Pinksihän on aloittanut mielenkiintoisen aiheen Hymyilee
Täällä on ollut mielenkiintoisia vastauksia jo aiheen tiimoilta. Ollut kiva lukea Hymyilee

Kerran kuulin jostain, että Pohjois-Korean uhittelut saattaisivat johtua siitä, että se valtio on hajoamassa, joten heidän on pakko uhitella, jotta heillä olisi selkeämmin yhteinen vihollinen ja puhaltaisivat yhteen hiileen. Tosin heidän uhittelunsa tuntuu olevan vain sanahelinää, koska mitään ei ole tapahtunut niinä aiempina määräaikoina, kun eikös niiden pitänyt jo iskeä noihin kohteisiin?

Niillähän siis on raketteja ja (jos oikein muistan) Poloniumia, sekä onnistuneet ydinpommikokeilut ja rakettilähdöt takana. Kuitenkin niiden yhdistäminen on kuulemma myös haasteellista, eli nuo eivät tarkoita yksi yhteen, että heillä olisi jo ydinase. Kuitenkin, jos heillä on loputtomasti aikaa, sellainen jonain päivänä heillä on. On kuitenkin kuulemani mukaan aikaista olettaa, että heillä se olisi jo nyt. Kuulin myös erään radio-ohjelman tekemästä jutusta, että Etelä-Koreassa ei nyt olla erityisen huolissaan, koska ovat tottuneet Pohjois-Korean uhitteluun. En tiedä sitten, onko tämä hohkaaminen nyt sitten vain turhaa huolestumista, vaiko todellinen uhka.

Enkä usko, että Yhdysvallat sentään lataa ydinaseita Pohjois-Koreaan ja koko maan tuusannuuskaksi, koska siellä on kuitenkin siviilejä ja paljon toisinajattelijoita, jotka ovat vankileireillä, osa ollut jopa syntymästään lähtien. Tai jos he tuolla tavalla toimisivat, luulisin muiden valtioiden älähtävän. Itse en ainakaan hyväksyisi. Se että valtionjohto on mätä, ei tarkoita että perusPK:lainen olisi sellainen.

Tuo Kiinan tuki kuitenkin on ollut merkittävä. Ehkä siinä on se, että Yhdysvallat eivät voi ihan järjettömiä asioita tehdä, koska jos Kiina menisi P-Korean kanssa sotimaan, sodasta muodostuisi varmasti pitkä ja vaikea. Myös tuo Soulin läheisyys rajasta on yksi seikka, mikä vaikuttaa sotimispäätökseen.

niin siks siellä on nälkää ku ne on käyttänyt rahat ydinaseisiin?!

Eiköhän myös kansan varat ole mennyt johtajan ruokiin Hymyilee leve&#228;sti
Siis siellä on kourallinen ihmisiä, joille nuo varat menevät, sekä varmasti suurin osa menee sotateollisuuteen. Siellähän oli jokunen vuosi sitten kuivuutta, josta johtui sadon menetykset ja iski kova nälänhätä.

Kuvaavaa varmasti on se tieto, että kun Kim Jong Un, hänen isänsä kuoltuaan, päätti että maanviljelijät saisivat pitää osan (/vaiko kaikki, en muista) tekemistään tuotteista itsellään, ilman että heidän piti kaikki antaa valtiolle. Tuo kuulostaa itsestäni ihan järjettömältä, mutta sellaista siellä ilmeisesti on. Ei kaikkialla ole asiat yhtä hyvin kuin Suomessa Hymyilee
tallennettu

Jos maailma ahdistaa, pakene Bub-kissan söpöön maailmaan.

jääkuningatar

TyQ- kieli                      =  suomennos
jääkuningatar (naisesta) =  henkilö, joka on voittavan tiimin
pakkasherra (miehestä)      ainoa miinuksilla oleva pelaaja.

Lähde: Pehmon sanakirja


Tee uuden vuoden lupaus: Ajattele ympäristöä- valitse ihmismoottori tai julkinen kulkuväline matkustaessasi aina, kun se on mahdollista.

Muistakaa vältellä myös katkarapujen syömistä, sillä ne pyydystetään tuhoamalla merenpohja elinkelvottomaksi useaksi vuosikymmeneksi... täysin elinkelvottomaksi, viemällä kasvit ja maa-aineskin. Miettikää sitä.
Ilari_Melart
Vieras
Vs: Pohjois-Korea
« Vastaus #26 : 06.04.13 - klo:14:23 »

Oon kuullu semmosta juttua, että koreassa on syöty ihmislihaa  J&#228;rkyttynyt
tallennettu
Minimaalinen
Vieras
Vs: Pohjois-Korea
« Vastaus #27 : 06.04.13 - klo:15:16 »

Oon kuullu semmosta juttua, että koreassa on syöty ihmislihaa  J&#228;rkyttynyt

Mistäköhän sä totakin olet kuullut, keltaiselta lehdistöltä tai joltain upealta juoru sivustolta kenties? Voin mennä sanomaan, että tuskinpa siellä oltaisiin menty niin alas, että oltais alettu kannibalismii harrastaa.
tallennettu
Glowzor
ALKO

Poissa Poissa

Sukupuoli: nainen
Viestejä: 319


Je vois tout.


Profiili
Vs: Pohjois-Korea
« Vastaus #28 : 06.04.13 - klo:20:06 »

Joo.
tallennettu

♠ ALKO ♠
► I'll be your scapegoat, I'll be your saviour. I'm the better of two evils.
Legend JJL
Vieras
Vs: Pohjois-Korea
« Vastaus #29 : 06.04.13 - klo:21:53 »

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013033116845509_ul.shtml

Vaikuttaa jotenkin propagandalta...  Py&#246;ritt&#228;&#228; silmi&#228;&#228;n
Tulee vaan mieleen kysymys, että mitähän tässä on oikeesti tapahtumassa.
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4 Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024