Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
09.05.24 - klo:22:19

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Pääkokonaisuudet
| |-+  Kulmanurkkaus
| | |-+  Munkkilaakson joulusatu :)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: [1] Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Munkkilaakson joulusatu :)  (Luettu 1898 kertaa)
lodureu
Vieras
Munkkilaakson joulusatu :)
« : 23.12.13 - klo:12:59 »

Juuh elikkäs olipa kerran Laarens joka oli mielessään joulun kovin pukki. Hänellä oli punertava nenä ja valkoinen partakin, olihan hän sammunut yöksi hiekkalaatikolle, jolloin kuola oli jäätynyt näyttäväksi kuuraparraksi hänen leukaperiinsä. Laarens kertoi aina innoissaan satuja perheen pienimmille, ja miksei vähän isoimmillekin.

Munkkilaaksolaiset koristelivat innoissaan Rammi9-kuusta jouluisesti, jota pääsi jopa tähtiyksikkö koristamaan huipulle. He olivat hyvin innoissaan joulupäivän lähestymisestä, olivathan sitä mieltä että "kouluontyhmää", ja vanhemmat harkitsivat jo ottavansa motivaatio-SaiQua töistään. Melkoisia pehmoja koko sakki, kun alkoi lusmuilu täyttää mielihyväkeskuksen. Laakson ainoa ahkera oli Small, joka myy alaikäisille Burn!ia, Kaljaa ja kaikkea muuta mitä he eivät saa itse ostaa kaupasta.

Hän oli kovin huolissaan kellonajasta, sillä poliisit tekisivät vakiorundinsa kymmenen minuutin kuluttua, ja täyttäisi huoneen pallosalaman tavoin, eikä hän ollut saanut vielä kaikkea kaupaksi. Hän tekikin jo siirtoja valmiiksi mielessään, liikuttaen tornia niin että saisi pelin päättymään chessmateen. Muuten hänen pitäisi kadota pikaisesti wormholeen kulkematta ensin lähtöruudun kautta.

Samaan aikaan toisaalla, ElNSTEIN saippuoi itseään Dovella, ja miettii pitäisikö hänen tyytyä perinteisiin jouluruokiin, vai paistaa Kattilaseessä vihannespaistia kumkvatin ja äpplen kera, vai pitäisikö hänen kenties tehdä sakkiKalakeittoa. Hän päätyi kuitenkin lopulta paistamaan piisamia, tuumaten että "se on myway tai dö haivei", että jos ei pipari kelpaa niin ei tarvii tulla sen pippaloihin. Perkele. Et samakaise mulle on.

Ihmiset maistelivat terästettyä glögiä ja piparia innoissaan. Pian alkoikin tonttuväki jo sammua pöydän alle. Vasta sitten, kun muu juhlaväki oli sammunut, saapui latesofi paikalle. "Late again". Kyllä harmitti. Epävarma Lopulta koko juhlaväen muistot illasta nollautuivatkin /dev/nulliin.

Hyvvee jouluva ja onnellista uuttavuotta toivottellon pakotetulla huonolla huumorilla Hymyilee)))))99999 äksdee
tallennettu
Sivuja: [1] Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024