Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
16.05.24 - klo:12:01

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Munkkiliiga
| |-+  Liigan kulmanurkkaus
| | |-+  Flaijjari-sanomat
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: [1] 2 Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Flaijjari-sanomat  (Luettu 7179 kertaa)
CONST
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 974



Profiili
Flaijjari-sanomat
« : 03.04.13 - klo:21:22 »

Siirtohuhut käyvät kiivaina - "Maestro" ulos Flying Legendseistä?
Lainaus
Kevätkautta on pelattu vasta muutama viikko mutta keskustelut kesäkauden joukkueista käyvät mediassa kiivaina. Vaikka alustavia ilmoittautumisia on jo tehty, useimmat suurista perinneseuroista tekevät kuitenkin päätöksensä kesän osalta vasta kevään tosipelin päätyttyä. On siis lähes mahdotonta sanoa, onko kesäkausi tallattu heti alkumetreilleen vai onko se kenties Extraordinaryn palaamisen (?) jälkeen parasta, mitä liigassa on tapahtunut.

Viimevuotiseen tapaan myös huhut pelipaikoista ovat käynnistyneet. Kesällä 2012 suurta innostusta ja kiimaa nosti The Legend JJL - myway -tehokaksikon siirtyminen ElvenSpellsin johtaman Airdashin riveihin. Tänä vuonna kyseinen kaksikkokin jää jalkoihin, tämän kesän sanana on nimittäin Flying Legendsien nimellisen kakkosjoukkueen diktaattorin, CONSTin, mahdollinen pelipaikka ensi kesänä.

Munkkisanomien saamien lähteiden mukaan liigan kaikkien aikojen esitystasaisimmaksi pelaajaksikin nimetty CONST olisi saanut tarjouksen jo neljältä kesäkaudelle osallistuvalta joukkueelta. Munkkiliigan keltanokan, -Wäz-:n Hampurilaiset tarjosi lentotaiturille jopa varajohtajan pestiä kesäkaudelle. Muina vaihtoehtoina MS:n mukaan ”Maestrolla” olisivat myös liigaan ryminällä tulevat SHEFU (Sheriffipohjainen klaani) ja DORKA (Dengsinge On Roskaa Kaikilla Aluevaltauksillaan) sekä jokavuotinen kosiskelijajoukkue MunQ ja erityisesti IneartheD.

Taituria itseänsä huhupuheet eivät juurikaan liikuta.

-   Minulla on sopimus Flaijjareiden kanssa vuoden loppuun. Katsotaan sitten mitä käy, näillä näkymin en ole pelaamassa kesäkaudella muualla. Näinä epävarmoina aikoina on kuitenkin hyvä olla tavoiteltu ja himoittu pelaaja. Urani taitaa olla siis plussan puolella – toisin kuin eräpisteeni matseissa.

Liigan tähtimoderaattorin haluttavuus ja tulevaisuus ovat saaneet myös Teng ”syrjäytetty” Singen varpailleen.

-   Rakas ystäväni ja lasteni, sikäli mikäli niitä aikanaan saan, tuleva kummi Konsta ei ole kaupan. Konsta johtaa loppukauden Flying Legendsien kakkosjoukkuetta. Palkkaa on tulossa lisää heti ensi viikosta lähtien. Älkää edes koskeko. Se on minun!
« Viimeksi muokattu: 07.04.13 - klo:12:43 kirjoittanut CONST » tallennettu

Vuoden herrasmiespelaaja (2012), kiitos äänestäneille!
Lainaus käyttäjältä: Tengsinges
Ja sit kun se on niin ilonen nii kukaan ei jaksa mököttää sille yhtää...
CONST
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 974



Profiili
Vs: Siirtohuhut Munkkiliigan kesäkaudelle
« Vastaus #1 : 07.04.13 - klo:12:40 »

Tengsinge: Neuvotteluja on pakko käydä
Lainaus
Vaikka Flaijjari-organisaation kausi on ollut toistaiseksi lähes täydellistä suorittamista, käyvät huhut joukkueen ympärillä kuumina. Taloudellisissa vaikeuksissa oleva perinneseura on kovan paikan edessä, kun sen pitäisi sekä kiristää vyötä rahanmenon kanssa mutta samalla pärjätä liigakamppailuissa.

Taustalla organisaation ongelmiin ovat erityisesti suuret pelaajakustannukset. Jo useita kausia Flying Legendsin joukkueissa pelanneet Hedgehog, CONST, FireStrom xx sekä The Legend JJL ansaitsevat jokaisen kauden jälkeen painavan tilipussin, jonka sisältö vaihtelee kauden aktiivisuuden ja suoritusten mukaisesti. Myös Stechenderechtin kaltaisten pelaajien värvääminen playoff-avuksi kahden kauden aikana on syönyt paljon rahaa. Lisäksi joukkueen menoissa näkyvät muun muassa kesäkauden 2012 luovutustappio B.F.B:lle, siitä poisjättäytyminen sekä Rammi96:n ostaminen Fizzistä. Ongelma tiedetään myös joukkueen sisällä.

-   Joukkueemme ongelmana on ollut jo usean kauden ajan se, että sopimusten loputtua useat pelaajat vaihtavat maisemaa. Meillä ei ole ollut koskaan varaa myydä pelaajia kesken kauden, pelaajarinkimme kausittain on joko ollut todella suppea tai koostunut muutaman tähtipelaajan lisäksi vain aloittelijoista. Sekä joukkueen menestyminen että aktiivisuus on taattava, sanoo organisaation johtaja Tengsinge.

Vaikka Flying Legends on menestymisensä myötä saanut myös tuloja, eivät ne jätä käteen paljoakaan. Kaksi mestaruutta, kaksi hopeaa, yksi pronssi ja neljäs sija ovat paperilla hyviä tuloksia, mutta vain ja ainoastaan mestaruutta varten rakennettu joukkue syö kausittain suuren osan liigan sille maksamista menestymispalkkioista. Myöskään ison budjetin kakkosjoukkue Flying Bastards ei pystynyt pärjäämään omillaan ja suurin osa sen toiminnasta rahoitettiin ykkösjoukkueen pussista. Tengsingen mukaan valinta on tietoinen.

-   Me haluamme menestyä ja elämme siksi aivan riskirajoilla. Yksikin heikko kausi voi tietää meille jättäytymistä ulos liigasta – tämän takia muun muassa Flying Bastards kuopattiin viime kauden jälkeen kokonaan ja tilalle tuotiin uusi, puhtaalta pöydältä aloittava joukkue. Sponsoripohjaista rahaa, mitä esimerkiksi TyQ on saanut jo usean kauden ajan SUPERPÄNG-tykkipeliasevalmistajalta, me emme käytä. Kuvitelkaa, miten rumalta koneemme näyttäisivätkään, jos niiden kyljessä olisi esimerkiksi Adjun aurinkorasvojen mainos.

Tällä hetkellä joukkue kuitenkin on suurten valintojen edessä. Sponssipohjaista rahaa tulisi hankkia, tai vaihtoehtoisesti pelaajia tulee myydä. Ajat ovat kuitenkin epävarmat.

-   Flying Legends on kokenut ennen kautta suuria muutoksia. Molemmat joukkueet ovat selvinneet toistaiseksi helpolla, mutta erityisesti ykkösjoukkueen aktiivisuus ja kapea pelaajarinki voi osoittautua sille jatkossa ongelmaksi. Kakkosjoukkueessa tätä ongelmaa ei ole ja onkin hyvin mahdollista, että joku sen pelaajista jatkaa uraansa jossain muualla jo tällä kaudella, kertoo munkkiliigatutkija Al Batros.

-   Neuvotteluja on pakko käydä. Pelaajien myyminen vaikuttaa luonnollisesti tuloksiin ja tällä kaudella menestyminen kahden joukkueen voimin ratkaisisi suurelta osin kaikki taloudelliset ongelmamme. Jonkinlainen lainasopimus tai kahden pelaajan vaihtaminen päikseen loppukaudeksi pientä rahasummaa vastaan olisi meille mahdollisesti hyvä ratkaisu
, tuumailee Tengsinge.
« Viimeksi muokattu: 07.04.13 - klo:12:43 kirjoittanut CONST » tallennettu

Vuoden herrasmiespelaaja (2012), kiitos äänestäneille!
Lainaus käyttäjältä: Tengsinges
Ja sit kun se on niin ilonen nii kukaan ei jaksa mököttää sille yhtää...
CONST
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 974



Profiili
Vs: Siirtohuhut Munkkiliigan kesäkaudelle
« Vastaus #2 : 20.04.13 - klo:23:29 »

Flying Legendseissä kuohuu – kenen työpaikka maksettiin grafiikkapäivityksellä?
Lainaus
Munkkiliigakauden ennakkosuosikkeihin kuuluvan Flying Legendsin molemmat lentueet kokivat lauantai-iltapäivän suuren uudistuksen, kun joukkueiden koneet saivat uudet ilmeet. Jo pitkään huhuttu uudistus on ollut myös muiden suurten lentueiden harkintalistalla. Ensimmäisenä uudistusta kokeileva Flying Legends on syystäkin tyytyväinen pakettiin.

- Grafiikkapaketti ei ole hyödyllinen pelkästään näyttävyydeltään, vaan myös pelillisesti. Tuoreimmat mittaukset kertovat, että uuden päivityspaketin avulla koneemme havaitaan vastustajien tutkassa 0,35 sekuntia tavallista myöhemmin, mikä antaa meille suuren etulyöntiaseman, kertoo organisaation johtaja Tengsinge.

Julkisuuteen ei ole vielä levinnyt varmaa tietoa siitä, kenen kynästä uudistus on saanut alkunsa. Huhujen mukaan idean isänä olisi joko itse Flaijjari-organisaation johtaja Tengsinge, paluuta liigaan yrittävä Extraordinary tai Suomen paras taulukkolaskija latesofi. Myös Tengsinge on asiasta vaiti.

- Totta kai tiedän kuka on idean isä, häneltähän minäkin tämän päivityksen ostin. En kuitenkaan halua kertoa tätä julkisesti, enkä usko että muutkaan mahdollisesti asiasta tietävät tekevät niin. Sen verran voin kuitenkin kertoa, että kyseinen henkilö tulee liigan ulkopuolelta.

Päivitys ei myöskään olen edullinen. Villimpien huhujen mukaan sen arvo liikkuisi noin 1400-1800 euron välillä. Tengsinge tietää tähän myös syyn.

- Tämä on liigan historiassa erittäin mittava uudistus. Tästä on selkeää pelillistä etua päivityksen ostaneelle klaanille, joten tietysti siitä saa maksaa. Toistaiseksi graafinen puoli päivityksestä voidaan myös kytkeä pois päältä niin, että se jää vain oman lentueen jäsenille. Tämän vuoksi liiga ei voi valvoa päivityksen käyttöä. En sanoisi tätä huijaukseksi. Tämä on kuin tehojuomaa urheilussa, ei dopingia.


Lentosanomien saamien tietojen mukaan muut lentueet eivät ole ottamassa päivitystä käyttöön tämän kauden aikana. TyQ on väläytellyt mahdollisuutta päivityksen hankkimisesta kesäkaudelle, Kaljamahat ja Dove sen jälkeiselle kaudelle. Muista suurista MunQ, Etanat ja Sir eivät ole vielä kommentoineet asiaa.

Flying Legendsien jo entuudestaan huono rahatilanne kokee päivityksen osalta ison kolauksen. Vaikka molempien lentueiden saaminen A-jatkosarjaan toi liigalta 300 euron bonuksen, on vyö joukkueen sisällä tiukalla. Vain ja ainoastaan menestymistä varten rakennetut joukkueet saattavatkin joutua tiukkojen päätöksien eteen jo lähipäivinä.

- Jotain on tehtävä. Otimme päivityspaketin kanssa riskin ja toivomme että se tuo hyvää tulosta loppukaudesta. Mikäli se floppaa, olemme kaulaamme myöten veloissa ja joutunemme jättämään liigan. Sponsorointia emme edelleenkään halua, valottaa Tengsinge.

Media onkin kartoittanut Flaijjari-organisaation mahdollisia vaihtoehtoja. Mywayn tai CONSTin vuokraaminen loppukaudeksi toiseen lentueeseen olisi hyvä esimerkki suuresta rahanipuntuojasta Legendseille, mutta klaani ei luovu tähtipelaajistaan helposti. Pelaajia ei kuitenkaan ole varaa lähettää jo valmiiksi kapeasta pelaajaringistä, sen tietää myös lentueen johto.

- Entäs sitten jos joku meistä venäyttää ammuntasormensa? Kuka sitten paikkaa meitä, jos myymme jonkun? Miettikääs sitä.[


Joukkueen taloudellinen tila on kuitenkin heikko. Kuka lähtee, milloin ja minne? Ottaako joukkue lainaa? Sortuuko se sponsorisopimuksiin kaiken tämän jälkeen? Se selviää lähiaikoina...
tallennettu

Vuoden herrasmiespelaaja (2012), kiitos äänestäneille!
Lainaus käyttäjältä: Tengsinges
Ja sit kun se on niin ilonen nii kukaan ei jaksa mököttää sille yhtää...
CONST
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 974



Profiili
Vs: Siirtohuhut Munkkiliigan kesäkaudelle
« Vastaus #3 : 13.05.13 - klo:20:33 »

Flying Legendsin pakkokauppa tapahtumassa – lähteekö CONST sittenkin?
Lainaus
Flaijjari-organisaation talousvaikeudet on tiedetty jo pitkään ja lehdistö on saanut ensimmäisiä tietoja mahdollisesti lähiaikoina tapahtuvasta siirrosta. Vielä viime viikolla Munkkiliigan Sanomat uutisoi Hedgehogin mahdollisesta siirrosta kesäksi Kettujengiin, mutta ainakaan näillä näkymin kyseinen siirto ei toteudu. Kaupan on huhuttu olleen myös Rammi96:den, mutta sunnuntain aktiivisuuden perusteella myöskään hänen uransa organisaatiossa ei ole päättymässä.

Lehdistön mielenkiinto onkin jälleen kerran kääntynyt Flying Legendsien henkisen ykköslentueen johtajaan. CONSTin myynnistä on huhuttu jo pitkin kautta ja paikkoja kesäksi on ilmeisesti tarjolla enemmän kuin mitä lentueita on edes tulossa liigaan. Taiteilijanimeä ”Maestro” käyttävä CONST toisi myynnin tapahtuessa lentueellensa luonnollisesti suuren nipun rahaa.

Suurempaa mielenkiintoa lähipäivinä on kuitenkin aiheuttanut CONSTin uusin aluevaltaus. Iltapäivälehti ”KAISÄNÄÄTSEN” kuvissa liigan vuoden 2012 herrasmiespelaajan vierestä on jo useamman kerran voinut havaita liigan vuoden 2012 naispelaajan, Small Myyn. Laajoista toimittajajoukoista huolimatta kaksikko on vaikuttanut ulospäin kovin rauhalliselta.

Tuoreimpien huhujen mukaan CONST saattaakin olla vaihtamassa maisemaa. Suunta ei ole vielä täysin selvä, mutta oletettavasti vierestä löytyvällä tummatukkaisella kaunottarellakin saattaa olla sanansa sanottavanaan. Herrasmiehen itsensä mukaan asialla ei kuitenkaan kannata vielä herkutella.

-   Ei minulla mitään julkistettavaa ole. Sopimukseni Flaijjari-organisaatiossa kattaa loppuvuoden enkä ole lukuisista tarjouksista huolimatta vielä harkinnut vakavasti maisemanvaihtoa. Kyse ei ole rahasta – kyse on aivan jostain muusta.

Tämän sanottuaan lehdistö luonnollisesti innostuu.

-   Ei, en tarkoita sitä. Ei tässä mitään vakavaa ole, tykkäämme vain viettää vapaa-aikaa keskenämme. Kukaan ammattilaispilotti ei halua istua iltojaan asunnossaan yksin, saati käydä elokuvissa itsekseen.

Myös Flying Legendsien johtoporras on havainnut tapahtuneen.

-   Antaa kaverin seikkailla, kunhan ei aseta mitään eikä ketään lentueen edelle. Muistutamme häntä tästä kyllä, palautamme ainakin tyylikkäästi maan pinnalle, vahvistaa Tengsinge.

Mitä Flying Legendsissä oikein tapahtuu? Missä jamassa sen talous on? Kuka on tämän ruljanssin suurin häviäjä – entä kuka suurin voittaja…?
tallennettu

Vuoden herrasmiespelaaja (2012), kiitos äänestäneille!
Lainaus käyttäjältä: Tengsinges
Ja sit kun se on niin ilonen nii kukaan ei jaksa mököttää sille yhtää...
CONST
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 974



Profiili
Vs: Flaijjari-sanomat
« Vastaus #4 : 13.06.13 - klo:21:45 »

Palaako ”kirurgi” kotiin?
Lainaus
Eräs liigan merkittävimmistä pelaajista, ääliö94, saattaa palata tositoimiin. Myös ”kirurgiksi” kutsuttu, erittäin suurella tarkkuudella vastustajia ampuva nuorimies on tuoreimpien tietojen mukaan käynyt kääntymässä Flaijjari-organisaation kerhohuoneella. Myös ”Toowuna” tunnettu mestari saattaa viestin perusteella olla palaamassa.

Flying Legendsin johtaja, Tengsinge, ei kuitenkaan vielä riemuitse.

-   Olen kieltämättä yllättynyt. Ääliö ei ole ilmoittanut itsestään mitään lähtönsä jälkeen ennen tätä. Olemme porukalla etsineet häntä koirien ja Extran kanssa, olen jopa laittanut hänelle useita tekstiviestejä ilman vastausta. On erittäin mielenkiintoista, että hän olisi palaamassa yhtäkkiä kaiken tämän jälkeen. Oletankin, että tässä kaikessa on kyse harmittomasta, luultavasti Legen alullepanemasta pilasta. Hassu mies.

Myös muissa lentueissa taiturin paluu on herättänyt kiinnostusta. Ääliöllä ei toistaiseksi ole voimassa sopimusta Flying Legendsin tai minkään muun lentueen kanssa, joten hän on vapaata riistaa. Kesäkauden taukoa pitävä Flaijjari-organisaatio ei siis välttämättä olekaan paluuta harkitsevan Toowun ykkösvaihtoehto.

Tosin tästäkin Tengsinge on toista mieltä.

-   Tietysti olemme kiinnostuneita Ääliöstä. Emme me voi estää häntä liittymästä toiseen lentueeseen ollessamme kesätauolla, mutta uskon ettei se ole hänellä mielessään. Hän on yksi meistä. Nyt, aina, ikuisesti ja toivottavasti syksyllä.

Ääliön paluu nostaa ilmoille myös ikuisuuskysymyksen Flaijjareiden taloudesta. Kesäkaudella kulut ja menot ovat nollassa, mutta onko joukkueella syksyllä varaa maksaa Ääliön palkkaa? Asettuuko Ääliö nykyisten pelaajien edelle? Saako joku antaa Toowulle tilaa? Jos, niin kuka…?
tallennettu

Vuoden herrasmiespelaaja (2012), kiitos äänestäneille!
Lainaus käyttäjältä: Tengsinges
Ja sit kun se on niin ilonen nii kukaan ei jaksa mököttää sille yhtää...
CONST
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 974



Profiili
Vs: Flaijjari-sanomat
« Vastaus #5 : 02.07.13 - klo:14:02 »

Justus pidätetty Himoksella
Lainaus
Munkkiliigan Sanomien saamien tiedon mukaan Flying Legendsien tähtipelaaja Justus Pirpana joutui pidätetyksi Himoksen juhannusfestivaalien yhteydessä. Pidätys tapahtui lauantai-iltana Irinan keikan yhteydessä. MS:n mukaan vakavilta loukkaantumisilta on vältytty.

Tapahtuma sai alkunsa, kun Suomen suurimpana Irina-faninakin tunnettu Justus yritti juosta lavalle kesken Irinan esiintymisen. Kolme järjestysmiestä mukiloituaan ja neljättä pohkeeseen purtuaan Justus kuitenkin kaatui humalatilansa vuoksi alas lavalta. Järkkäreitä myös lavanedustalla rajusti vastustanut JP saatiin raahattua paikalta lopulta vasta poliisipartion voimin.

Pelottavan näköinen tilanne saatiin kuitenkin nopeasti hallintaan ja tähtiesiintyjä sai jatkaa mahtishowtaan rauhassa. Irinan mukaan tilanne oli kuitenkin perin erikoinen.

- En ole koskaan urallani nähnyt vastaavaa. Kymmenen vuotta olen lavoja kierrellyt ja aina silloin tällöin innokkaimmat nuoret miehet haluavat juttutuokiolle, mutta lavalle asti kukaan ei ole vielä juossut. Toivottavasti tämä komistus on kunnossa, lähetin hänelle poliisilaitokselle uuden CD-levyni. Ei tarvitse tulla enää keikoille aiheuttamaan hämminkiä, voi kuunnella kotisohvaltaan. Osta sinäkin levy heti Prismasta. Jee!

JP:n tempaus aiheutti suurta närää Irina-fanien lisäksi myös Flying Legendsien sisällä. Toinen Irinan faneista, The Legend JJL, ei voi hyväksyä käytöstä.

- Täytyy kaverin todellakin olla sekaisin. Aivan käsittämätöntä käytöstä! Mun on ainakin pakko miettiä vielä uudelleen ensi kauden klaanivalintaa, en mä voi pelata tuon kanssa. Nyt värvärit, herätys, konkari on kaupan!

Myös Justus itse kommentoi tapahtunutta piakkoin tapahtuneen jälkeen.

- Tässhä tapahtui nyt isho väärinkäshitysh. Enshinnäkin, ämäsh, teidän rhoskasoopalehtenne kirjoitti, että minut olishi nähty nauttivan lonkeroa. Tämähän shiis ei nhyt ole alkuunkaan paikkaanshapitävää. Thoshimies, jollainen minä luonnollishesti olen, juo vain kirkkaita litkundeerukshia. Toiseksheen, she oli kaikki vahinkoa. Minun piti mennä oikeashti halaamaan Laura Närhheä, mutta she oli toishella lavalla ja sitten kun menin sekaishin ja olin jo halaamassha väärää naista, niin piti päästhä lavalta poish lyhintä mahdollistha reittiä.

Jälleen kerran, Flying Legends on ajautunut lievään sekasortoon. Saako Justus Pirpana jatkaa tapahtuneen jälkeen lentueessa? Jos saa, lähteekö The Legend JJL? Onko Ääliö sittenkin palaamassa? Mitä tekee Extra "Hormooni-Hessu" Ordinary?
« Viimeksi muokattu: 02.07.13 - klo:14:03 kirjoittanut CONST » tallennettu

Vuoden herrasmiespelaaja (2012), kiitos äänestäneille!
Lainaus käyttäjältä: Tengsinges
Ja sit kun se on niin ilonen nii kukaan ei jaksa mököttää sille yhtää...
CONST
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 974



Profiili
Vs: Flaijjari-sanomat
« Vastaus #6 : 31.07.13 - klo:12:31 »

Flying Legendseille suofutiksesta puolivälieräpaikka
Lainaus
Flaijjariorganisaatio osallistui myös tänä kesänä vuosittain järjestettäviin suofutiksen MM-kilpailuihin. Tänä vuonna joukkue osallistui edellisvuosista poiketen seka-sarjaan Rammi96:den mukana ollessa. Hienon kokemuksen lisäksi joukkue saalisti mukaansa puolivälieräpaikan.

Joukkue koostui tänä vuonna seuraavasti:
#1 My ”Iso paha valkea” Way, maalivahti
#2 Fire ”Lälläspöö, et pääse ohitseni” Strom xx, vasen puolustaja
#5 The Legend ”Turpeen koostumus ei ole tarpeeksi vetistä” JJL, oikea laita
#8 CON ”Tämä on hyvä idea” ST, joukkueen yleispäällepäsmäri
#10 Teng ”Sä oot aina kuningas” Singe, kymppipaikkataituri ja joukkueen kapteeni
#12 Justus ”Oliko illalla bileet?” Pirpana, vaihtopenkin vasen laita
#15 Rammi ”Pesari” Ysikuus, maalitykki
#16 Hedge ”Kertokaa iltasatu” Hog, Rammin maalitykki-apuri
#20 (ei kuvassa) Cer ”BRÖM BRÖM” Es, kuski

Turnaus alkoi lupaavasti FC Lötköpötkön kaaduttua 5-1. Neljä maalia iskeneestä Rammista tuli saman tien haluttua tavaraa, kun viisi eri joukkuetta yritti ostaa hänet. Joukkueen lopputurnauksen kannalta hyvä asia kuitenkin oli se, ettei Tengsinge halunnut luopua tähtikärjestään mistään hinnasta.

Alkulohkojen toisessa ottelussa Flaijjarit joutuivat kuitenkin antautumaan Raja-Joosepin Eräjormia vastaan. Eräjormat eivät antaneet Flaijjareille mahdollisuuttakaan, vaan murskasivat joukkueen 7-2. Ottelun ainoa valopilkahdus oli Justus Pirpanan huikea painiotteluvoitto Eräjormien topparista, Tarmo Turpasaunasta.

Kolmannessa, alkulohkojen viimeisessä ottelussa, joukkue onnistui kukistamaan Aavasaksan Suokurjet. Tiukka ottelu ratkesi vasta viimeisellä minuutilla, kun Tengsinge onnistui puskemaan pallon Hedgehogin keskityksestä ohi Suokurkien maalivahdin. Lukemin 1-0 Munkkiliigan ylpeys onnistui saalistamaan lohkosta kakkossijan.

Suofutiskisoissa vain lohkoykköset pääsevät jatkamaan pudotuspeleihin, joten joukkue soitti alkulohkonsa jälkeen Ceresin minibusseineen hakureissulle. Yllätyksekseen kisatoimitsijat kuitenkin kertoivat vain minuutteja ennen lähtöä, että Raja-Joosepin Eräjormien kolme jamaikalaisvahvistusta oli kärynnyt kiellettyjen aineiden käytöstä. Näin ollen pelit jatkuivat vielä ja Ceres joutui kääntymään Ukko-Hallan porteilla takaisin kotiin.

Ensimmäisessä pudotuspelissä Flaijjarit kaatoivat Korson Koppakuoriaiset lukemin 3-1. Ottelua pitkään hallinneet korsolaiset eivät onnistuneet maalinteossa, missä puolestaan Rammi onnistui jopa kahdesti. Flaijjareiden kolmannesta maalista ottelussa vastasi CONST, joka puski FireStromin korkean pallon korsolaisten maaliin.

Toisesta pudotuspelistä muodostui lähes koko suofutisturnauksen tiukin ottelu. Hyrynsalmelaisen FC Hyrden kannustusapuna oli lähes koko ottelua seurannut kaupunki. Ottelussa nähtiin useita huikeita paikkoja, mutta maaleja kumpikaan joukkue ei onnistunut tekemään. Ottelu ratkesi Flaijjareiden lopuksi vasta rangaistuspotkukilpailussa, jossa joukkueen maalivahti Myway pääsi näyttämään parasta osaamistaan. Huikea torjunta siivitti joukkueen aina puolivälieriin asti.

Puolivälierissä vastaan asettui Lompakko Tyhjänä –niminen joukkue Raahesta. Flaijjareiden turnaus päättyi 4-2 –tappioon ja puolivälieriin. Ottelussa nähtiin kuitenkin yksi turnauksen hienoimmista maaleista, kun The Legend JJL onnistui murtautumaan raahelaisten koko kenttäkuusikon läpi tehden maalin.

Mahdollisesti myös ensi vuoden umpihankifutiksen MM-kisoihin osallistuva joukkue on suoritukseensa erittäin tyytyväinen. Hieno kokemus nosti joukkueen taistelutahtoa roimasti syksyä silmälläpitäen.

Ja lopuksi, totta kai, muutamia joukkueen virallisen valokuvaajan, Extraordinaryn, ottamia huippuotoksia:
*click*
*click*
*click*
*click*
*click*
*click*
tallennettu

Vuoden herrasmiespelaaja (2012), kiitos äänestäneille!
Lainaus käyttäjältä: Tengsinges
Ja sit kun se on niin ilonen nii kukaan ei jaksa mököttää sille yhtää...
CONST
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 974



Profiili
Vs: Flaijjari-sanomat
« Vastaus #7 : 06.08.13 - klo:14:39 »

Hedgehog kesälomalla
Lainaus
Hei kaikki! Minä olen Hege ja tämä on tarina minun kesälomastani perheeni kanssa. Tämä on vähän niin kuin iltasatu, mutta sitä ei lue Rammi. Joo.

Minä matkustin perheeni kanssa meidän perheen Opelilla Eurooppaan. Reissu kesti noin kolme viikkoa ja minulla oli tosi kivaa! Tässä muutamia otteita lomaltani.

Ensiksi me matkustimme Silja Europalla Ruotsiin. Reissu oli tosi hauska ja minä sain halata muumipeikkoa ja Pikku Myytä. Ei se ollut ihan meidän Myyn veroinen, mutta ihan menettelevä. Laivalla kaikkein hauskinta oli uida pallomeressä. Uin ainakin viisi kilometriä!

Ajoimme Ruotsin poikki Göteborgiin ja menimme siellä huvipuistoon. En muista sen nimeä, joten kutsun sitä pupupuistoksi. Pääsin myös halaamaan pupuja. Ne esittivät poliisia ja roistoa. Se oli hassua.

Jatkoimme lautalla Tanskaan ja sieltä Saksaan. Hampurissa oli todella hieno dinoesitys ja sain paljon uusia kavereita. Olisin halunnut lähteä uusien ystävieni kanssa kohti Berliiniä, mutta äiti kielsi. Olin äidille tosi vihainen!

Jatkoimme Hollantiin. Meidän piti mennä katsomaan Amsterdamiin jalkapallo-ottelua, mutta päädyimmekin vahingossa katsomaan amerikkalaista jalkapallo-ottelua. En ymmärtänyt säännöistä mitään, mutta minulla oli todella hauskaa!
 
Jatkoimme Hollannista kohti Ranskaa ja Pariisia. Pariisissa äiti halusi hemmottelua ja isi järjesti meidät todella hienoon hotelliin! Siellä oli jopa viisikymmentäkolme eri televisiokanavaa meille lapsille! Voitteko kuvitella? Pääsin myös erittäin lähelle jotain kilpa-autoa. Olisin halunnut sen kotiin, mutta isi ei enää suostunut siihen.
    
Jatkoimme Sveitsin läpi kohti Italiaa. Sveitsissä majoituimme Lausannessa. Se oli ihan tylsä paikka.

Minä pidin paljon enemmän Italiasta. Majoituimme Milanossa. Illalla isi vei meidät syömään paikalliseen huippuravintolaan. Halusin tilata jotain aitoa italialaista, joten söin pastaa ja lihapullia. Ne olivat todella hyviä! Edes mummu ei tee niin hyviä lihapullia!

Italiasta jatkoimme kohti Itävaltaa. Hassua, niillä on melkein samanlaiset nimet! Itävallassa kävimme todella isossa suklaatehtaassa. Olin pettynyt, koska se ei näyttänyt samalta kuin siinä elokuvassa. En myöskään saanut syödä yhtään suklaata. Ostimme kuitenkin kotiin naapurin Marille paketin hienoa suklaata! Kyllä hän on nyt iloinen!

Matkamme jatkui Tsekkeihin. Sekin oli loppujen lopuksi todella tylsä maa. Yhtenä iltana tympiinnyin ja lähdin leikkimään piiloa läheiseen puistoon. Kun isi löysi minut, hän oli todella vihainen! Piilo oli kai tosi vaikea, koska hän ei löytänyt minua heti ja suuttui siitä.

Jatkoimme kohti Saksaa. Ajoimme kolmessa päivässä Rostockiin, josta jatkoimme laivalla kohti Suomea. Satamassa jouduin eksyksiin vanhemmistani. Se oli kamalaa! Onneksi isi löysi minut ennen kuin laivamme lähti.

Laivalla pääsin toteuttamaan yhtä suurimmista unelmistani, nimittäin laulamaan karaokea. Olen katsonut kun TenG ja CONTS tekevät sitä Flying Legendsien saunailloissa ja halusin myös itse kokeilla. Suutuin, kun kukaan ei jaksanut kuunnella. Ihan tyhmiä!

Loppulomasta pääsin vielä käymään Lapissa ystäväni Buohttá-Gisten luona. Hänen perheensä omistaa useita poroja ja kävin ratsastamassa yhdellä niistä. Buohttá-Gisten isi ei jostain syystä tykännyt siitä ja sain tosi paljon nuhteita!

Minulla on ollut todella kiva loma. Toivottavasti myös teillä! Tästä on hyvä jatkaa liigapelaamisen merkeissä, toivottavasti olette kaikki saaneet levätä rauhassa. Hyvää alkavaa kautta, terveisin Hedge sekä koko Flaijjariorganisaatio!
tallennettu

Vuoden herrasmiespelaaja (2012), kiitos äänestäneille!
Lainaus käyttäjältä: Tengsinges
Ja sit kun se on niin ilonen nii kukaan ei jaksa mököttää sille yhtää...
CONST
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 974



Profiili
Vs: Flaijjari-sanomat
« Vastaus #8 : 14.09.13 - klo:18:26 »

The Legend JJL:n lähto sittenkin sovittu juttu?
Lainaus
Syksyn etenemisen myötä kansalaisten huulilla liikkuu pääasiassa kaksi keskustelunaihetta. Ensimmäisenä ja merkittävimpänä kahvipöytäkeskustelujen rikastuttajan on Munkkiliigan syyskausi ja MunQin heikko menestys. Toinen on jokavuotinen tosi-tv – ohjelmien mätäpaiseen, Big Brotherin, uusi tuotantokausi.

Tämän vuoden Big Brother on luonnollisesti osoittautunut suureksi pettymykseksi. Julkkis-BB –nimeä kantavan sarjan valovoimaisin tähti on (tai siis, oli) Andy McCoy, jonka olemassaolosta sarjan pääasiallinen nuori katsojakunta ei ole edes kuullut. Reetun lisäksi kukaan muu, kuten Mr. Gay Finland tai Anu Saagim, ei määritä edes B-luokan julkkiksen vaatimuksia.

Tähän kaikkeen on kuitenkin tulossa muutos. Jokainen sarjaa, tai edes uutisia, seuraava on kuullut Andyn poistamisesta talosta. Väärien oletusten mukaan syynä tapahtuneeseen oli Andyn kyllästyminen talon elämään mutta todellisuudessa hänet syrjäyttää tuhat kertaa valovoimaisempi julkimo.

The Legend JJL, kuten kukaan muukaan täysjärkinen, ei lähtenyt sarjaan ilman isoa palkkapussia. Legendin vuokraaminen BB-tiimille tuo Flying Legendseille lähes viiden tuhannen euron palkkion, joka kattaa pitkälti molempien lentueiden peruskulut kuluvalle kaudelle. Päätös ei Tengsingen mukaan ollut kuitenkaan helppo.

”Lege ei ole sentyyppinen henkilö, että hän haluaisi ehdottomasti elää alkoholinhuuruista elämää kymmenkunta muun sekopään kanssa neljän seinän sillä usean viikon ajan. Hän lähtee taloon lentueen taloudellisen tilanteen vuoksi. Arvostan hänen päätöstään, sillä tiedän kyllä, että hänen pelihalunsa olisivat olleet tajuttoman suuret. Hänen vuokraamisensa taloon tulee näkymään myös kakkosjoukkueemme esityksissä, jokainen pystyy kyllä päättelemään millä tavoin.”

Tänään taloon saapunut Legend onkin löytänyt juttuseuraa jo mainitusta Frederikistä. Reetun kanssa käytävät pitkät väittelyt lienevätkin ainoa lääke tässä tosimaailman hullujenhuoneessa. Flaijjari-sanomat toivottaa Legendille kaikkea hyvää jatkoon!
tallennettu

Vuoden herrasmiespelaaja (2012), kiitos äänestäneille!
Lainaus käyttäjältä: Tengsinges
Ja sit kun se on niin ilonen nii kukaan ei jaksa mököttää sille yhtää...
CONST
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 974



Profiili
Vs: Flaijjari-sanomat
« Vastaus #9 : 18.10.13 - klo:20:14 »

Kröhöm, saanen esitellä:
http://mfi.re/listen/8s855n8tl1zavd8/FL2-biisi.mp3

Konstan ja Tengin maankuulu kahden hengen orkesteri väänsi kipaleen. Valitettavasti myös eräs hartolalainen, tunnetaan myös nimellä Adju, halusi osaksi suuren ja mahtavan lentueemme tunnuslaulua. Annoimmekin hänelle vapaudet toistaa näitä kolmea yksinkertaista, mutta niin mahtavaa sanaa - äf, äl ja kaks. Loppuun hän, vastoin levy-yhtiön toiveita, meni vielä laukomaan joitakin totuuksia.

Nauttikaa!

PS: http://www.bitlips.fi/kimmo/ <-- tsekatkaa, ihan nasta
tallennettu

Vuoden herrasmiespelaaja (2012), kiitos äänestäneille!
Lainaus käyttäjältä: Tengsinges
Ja sit kun se on niin ilonen nii kukaan ei jaksa mököttää sille yhtää...
CONST
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 974



Profiili
Vs: Flaijjari-sanomat
« Vastaus #10 : 20.10.13 - klo:16:32 »

Extraordinary kärysi dopingista – siirto F.L-organisaatioon kariutumassa?
Lainaus
Vesinokkaeläinten pilotti Extraordinary (tunnetaan myös piilonimellä Cumkuad) on tuoreimpien tietojen mukaan jäänyt kiinni dopingrikkomuksesta. Turun komein maahanmuuttaja antoi kuudennen pelikierroksen yhteydessä järjestetyssä testissä kolme positiivista testinäytettä, joissa kaikissa oli näytteitä useista anabolisista steroideista. Extra on myöntänyt A-näytteiden oikeellisuuden, joten B-näytteiden tutkiminen ei ole tarpeellista.

Vaikka liigasääntöjen mukaan dopingin käyttö liigapeleissä on kiellettyä, eivät kaikki valvojat puutu siihen. Lisäksi osa lentueista on avoimesti kertonut sallivansa dopingin käyttämisen vetoamalla siihen, että vastuu on heidän sijaan pelaajilla itsellään. Liigan yksi suurimmista ongelmista onkin ollut yhteisen linjan puuttuminen juuri doping-säännön yhteydessä.

Tutkimustuloksia dopingin suorasta vaikutuksesta lentokonepelin pelaamiseen ei ole vielä saatu. Eri lähteistä saamiemme tietojen mukaan anabolisten steroidien vaikutukset lihas- ja voimatasojen kasvun nopeutumiseen eivät tuo pelaamiseen merkittävää hyötyä. Munkkiliigan dopinginvastaisen kampanjan ykkösnimi Bolde Noni sanookin, että steroidien aiheuttaman lihaskasvun kuvitellaan luovan jonkinlaista mielihyvää, eräänlaista flow-tilaa, joka parantaisi suorituksia liigapeleissä.

Extraordinaryn kiinnijäämisen yhteydessä hänen poikamiesboksistaan löytyi kymmenen ampullia testosteronia, 59 tablettia klenbuterolia sekä lähes 300 tablettia melatoniinia. Extran mukaan hänellä oli tälle kaikelle syy.

-   Jättäkää minut rauhaan! Kyllä te tiedätte syyn siihen, miksi minä tein näin! Te kaikki olisitte tehneet samoin, jos kävisitte samalla kuntosalilla kuin minä ja Tengsinge. En halunnut jäädä kakkoseksi seisoessani hänen timmin kroppansa vieressä. Minun oli pakko! Hävettää…


Extran tapauksessa kärähtäminen oli kuitenkin astetta vakavampi asia. Flying Legends, ja erityisesti sen kakkoslentue, on tunnettu tiukasta dopinginvastaisesta linjastaan. Hänen huhuttu siirtymisensä F.L2:n riveihin ei välttämättä olekaan tämän tapauksen jälkeen enää niin varmaa. F.L2 erotti muun muassa viime kaudella kolme sen mekaanikkoa dopingrikkeiden vuoksi, joten voi olla, että Extran paluuta lentokonepelin huipulle saadaan odottaa vielä jonkin aikaa.
tallennettu

Vuoden herrasmiespelaaja (2012), kiitos äänestäneille!
Lainaus käyttäjältä: Tengsinges
Ja sit kun se on niin ilonen nii kukaan ei jaksa mököttää sille yhtää...
CONST
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 974



Profiili
Vs: Flaijjari-sanomat
« Vastaus #11 : 07.12.13 - klo:16:32 »

Flying Legendsien tunnelmia pikkujouluilta

Lainaus
6.12. on päivä, jolloin juhlitaan ja paljon. Maan kerma juhli tänä vuonna Tampere-talolla Suomen 96-vuotista itsenäisyyttä. Samaan aikaan pihalla anarkistit, pummit, narkkarit ja muut urpot viettivät omaa, keppitappelulla höystettyä ”täällä palvomme Kutila-Jutilaa” – päiväänsä. Tähän eivät suuret juhlat kuitenkaan vielä loppuneet, sillä samaan aikaan Flaijjari-organisaatio juhlisti mennyttä ja menestyksekästä vuottaan pikkujoulujen merkeissä Firken asunnolla. Tässä muutamia tunnelmakuvia paikan päältä:

Ilta alkoi Hedgehogin suloisella ”Joulupukki, joulupukki” –laululla, jota säestivät CONST kitaralla sekä Cumkuad afrikkalaisella rummulla, djembellä. Suurten suosionosoitusten jälkeen Hedgehog olisi halunnut laulaa vielä lisää tarhassa opetettuja joululauluja, minkä jälkeen myös Myway vaati saada esittää muutaman raskaamman version joululauluista. Lopputulemana oli, että laulaminen kiellettiin kaikilta lopuksi iltaa.

Illan joulupukkina hääri Tengsinge, joka oli ilmoittanut jo heti kuun vaihteessa haluavansa pukea pukin nutun ylleen. Yleiseksi syyksi tähän epäiltiin Tengin huonoa menestymistä Movember-kilpailussa, mitä hänen oli paikattava valkealla tekoparralla. Tässä kuvassa rivissä seisovat myös vasemmalta katsottuna lentueen kylmähermoisimmat kaverit Ceres ja Myway sekä Cumkuad.

Firken ilta meni pitkälti yleisenä järjestysmiehenä sekä tarjoilijana. Huoli lähettyvillä käyvistä mellakoista aiheuttivat kuitenkin sen, että herra joutui käymään kymmenen minuutin välein ulkona tarkastuttamassa autonsa kunnon.

Myös lentueen naisväellä oli hauska ilta. Katsun ja Rammin laittama jouluateria sai erittäin suuren suosion, jonka myötä heidän harteilleen asetettiin myös tulevien kokousten ruoanlaittovuorot. Ruoan maksusta huolehti kuitenkin Tengsinge, jonka luottokortti oli muutenkin illan mittaa kovassa käytössä herran sitä huomaamatta.

Yksi Tengiä kiireellisenä pitänyt komistus löytyykin tämän kuvan vasemmalta puolelta. Mywayn kanssa tehdyn suunnitelman pääideana oli, että kun Konsta jututtaa Tengiä seuraavan kauden pelikuvioista sekä rahatilanteesta kun Emo kipittää luottokortin kanssa läheiselle Kalevan ABC:lle.

Myös Justus Pirpanan ilta oli miellyttävä. Opiskelukiireitään selitellyt JP saatiin lopulta pikkujouluille sillä samalla tavalla kuin aina ennenkin – lupaamalla ilmaista prosenttipitoista. Illan aikana kaupassa käydessään Justus oli myös hankkiutua ongelmiin ohikulkevien nahkaan ja niitteihin pukeutuneiden nuorten kanssa. Suurempia asiasta tietämättä, ongelman aiheuttajina lienee tässäkin tapauksessa näiden nuorten pärstäkerroin.
   
Pikkujoulut olivat menestys – tappeluilta ja ongelmilta vältyttiin sekä kaikilla oli hauskaa. Aamulla kaikki saivat nukkua pitkään ja hartaasti, toiset vähän mukavammin kuin toiset.

Hyvää joulua kaikille liigalaisille koko Flaijjari-organisaation väeltä!
tallennettu

Vuoden herrasmiespelaaja (2012), kiitos äänestäneille!
Lainaus käyttäjältä: Tengsinges
Ja sit kun se on niin ilonen nii kukaan ei jaksa mököttää sille yhtää...
CONST
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 974



Profiili
Vs: Flaijjari-sanomat
« Vastaus #12 : 07.01.14 - klo:15:52 »

Munkkiliigan palkintogaalasta murskatappio Flaijjari-organisaatiolle
Lainaus
Myös tänä vuonna munkkiliigalaiset valitsivat suosikkinsa perinteeksi muodostumaisillaan olevassa palkintogaalassa. Tänä vuonna palkinnot jakautuivat hyvin tasaisesti eri lentueiden kesken. Suurimmasta palkintosaaliista vastasi Pohjois-Korean kouluontyhmää.

Kaikki eivät kuitenkaan olleet täysin tyytyväisiä äänestyksen tulokseen.

Flying Legendsin riveissä tulosta katsottiin pyörein silmin. Koko organisaatioon matkasi 26:sta pokaalista lopulta vain kaksi, joista toinen oli lisäksi ”kieroimman pelaajan palkinto.” Joukkueen johtaja Tengsinge ei luonnollisesti ollut asiasta mielissään.

-   Tämä on aivan hanurista! Ceresin palkinto on totta kai loistava asia, mutta sieltä jäi nyt ainakin viisi palkintoa saamatta. Katsokaa nyt herramunjee esimerkiksi tuota macho-kategoriaa. Siellä on Movember-voittaja Konsta ehdolla ja sitten sen voittaa joku Ine. Tai esimerkiksi JP:n kaksi ääntä urheilija-kategoriassa. Tulkaa itse kantamaan niitä eukkoja – eikun niin, eihän teillä muilla ole sellaisia! Tämä on oikeusmurha! Fiasko! Sen lisäksi siellä on laskettu ääniä väärin, Rammi oli äänen päässä naispelaajan ja Hedge albattajan tittelistä. Adjuko ne äänet siellä laskee, häh!?

Myös vuoden herrasmiespelaajaksi ehdolla ollut myway ilmaisi mielipiteensä kategorian kakkossijasta kohtalaisen negatiivissävytteisesti – kylmänviileästi kolmatta sormeaan näyttäen ja gaalasta ulos marssien.

Ilta sai Flaijjari-organisaation kannalta entistäkin häpeällismmän päätöksen, kun sen johtaja Tengsinge jouduttiin raahaamaan väkipakolla ulos gaalatilaisuudesta tämän aiheutettua kalabaliikin MunQ-lentueen johtajan Adjun kanssa. Viimeistään tällä tempulla seuraavan kauden alusta saatiin entistäkin jännittävämpi ja räjähdysherkempi…
tallennettu

Vuoden herrasmiespelaaja (2012), kiitos äänestäneille!
Lainaus käyttäjältä: Tengsinges
Ja sit kun se on niin ilonen nii kukaan ei jaksa mököttää sille yhtää...
CONST
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 974



Profiili
Vs: Flaijjari-sanomat
« Vastaus #13 : 30.03.14 - klo:22:17 »

F.L2 mukaan musiikkibisnekseen
Lainaus
Kyllä vain, totta se on. Flying Legends 2 on ottanut aimo harppauksen nostaessaan julkisuuskuvaansa ja julkaissut uuden albumin.

"Henkiset Ykköset" -yhtye on alunperin lentueen virkistäytymisiltapäivän aikana syntynyt päähänpinttymä, joka kaikesta typeryydestään huolimatta oli pakko saada toteuttaa. Idean isä, Cumkuad, on musiikkibisneksessä vanha tekijä.

"Joskus ollaan joo hakattu kavereiden kanssa djembejä tai pimputeltu kalimbaa ja käyty sen jälkeen studiossa tekemässä levy. Niiden suosio ei ole oikein koskaan lähtenyt räjähdysmäiseen kasvuun, joten nyt oli aika kokeilla jotain hieman erilaista. Tällä kertaa porukastamme löytyi onneksi joka, joka osaa laulaa. Rammi on itse enkeli!"


Rammin laulutaidot on todellakin huomattu, sillä "Meidän vuoromme" -albumista tuli viikolla kolmetoista Suomen myydyin. Alustavien arvioiden mukaan levy saattaa jopa myydä kultaa.

Syy menestykseen ei ole kuitenkaan yksin Rammin. Levyltä löytyy myös muita uskomattomia yksilösuorituksia, kuten Mywayn hevilaulusoolo "Postin palveluksessa" -kappaleessa. Myös CONST ja Futis Poju pääsevät näyttämään soolosuoritustaitojen, edeltämainittu kitaran ja jälkimmäinen rumpujen ääressä.

Yhtyeen räjähdysmäinen menestys saattaa olla, ken tietää, jopa haitaksi lentueen kauden jatkolle. Tästä ei yhtyeen taustalaulaja Cumkuad kuitenkaan ole huolissaan.

"Minua kiinnostaa vain raha. Ja sitä Teng ei todellakaan maksa meille tarpeeksi."

Harvat suomalaiset muusikot rikastuvat alalla, mutta "Henkisillä Voittajilla" siihen on toden totta mahdollisuudet. Huhut kertovat, että yhtye olisi saanut keikkatarjouksia aina ulkomailta asti, muunmuassa Swazimaasta. Voimme vain mielenkiinnolla arvuutella sitä, montako Emma-palkintoa yhtye pystyy ensi vuoden gaalassa kahmimaan...
tallennettu

Vuoden herrasmiespelaaja (2012), kiitos äänestäneille!
Lainaus käyttäjältä: Tengsinges
Ja sit kun se on niin ilonen nii kukaan ei jaksa mököttää sille yhtää...
CONST
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 974



Profiili
Vs: Flaijjari-sanomat
« Vastaus #14 : 02.06.14 - klo:20:56 »

Tengin Sopulijengille 3-1 voitto hyväntekeväisyysottelussa Adjun Sikoja vastaan
Lainaus
Kesä on täällä ja kuningaslajin maailmanmestaruuskisat lähestyvät. Palloa potkivat päivät pitkät niin vauvat kuin vaarit, eivätkä munkkiliigalaiset ole tässä poikkeus. Maanantai-iltana Vantaan ISS-stadionilla tarjottiinkin todellinen herkkupala, kun Tengin Sopulijengi ja Adjun Siat kohtasivat toisensa. Hyväntekeväisyysottelun tulot lahjoitettiin suoraan uuden lastensairaalan rakentamiseen, jonne toimituksemme kehottaa kaikkia kynnelle kykeneviä suuntaamaan sukanvarsikillinkinsä.

Otteluiden kokoonpanoina olivat…

Tengin Sopulijengi:                                                                     
                                       #1 myway                               
#4 Hedgehog    #12 justus pirpana    #22 Firestrom xx    #15 KattilaC
                                         #17 Ceres                                       
          #9 CONST               #10 Cumkuad                 #8 Rammi96     
                             #6 Futis poju           #5 Tengsinge                     

Adjun Siat:                                                                                                       
                                          #1 yu aksu             
#6 Chessmate       #2 duff-beer             #4 Adju               #8 Wäz           
 #3 pehmo            #10 ifreetti         #19 pallosalama          #7 Saial         
                          #11 latesofi           #5 mcboxerjr                       

Aurinkoisessa säässä pelattu ottelu sai Adjun Sikojen kannalta painajaismaisen alun. Sopulien Hedgehog pelasi Futis pojun karkumatkalle Sikojen puolustuksen keskeltä ja pallotaituri sijoitti pallon varmasti ohi vastaan tulleen yu aksun.
Siat kuitenkin sisuuntuivat takaiskusta ja painoivat pelin Sopuleiden päätyyn. Sekä mcboxerjr että pallosalama pääsivät laukomaan kuusitoistaisen kulmalta, mutta maalivahti mywayn maali säilyi koskemattomana. Puolen tunnin pelin kohdalla Sikojen latesofi oli päästä duff-beerin loistavasta avauksesta läpi, mutta Sopuleiden jykevä topparikaksikko onnistui tehtävässään ja pysäytti hänet.
Pian tämän jälkeen Sopulit onnistuivat hetkeksi rauhoittamaan ottelun ja hidastamaan Sikojen rynnistystä. Adjun pojat pääsivät kuitenkin iskemään tasoituksen kulmapotkusta - Saialin kierteinen keskitys jäi pomppimaan maalin edustalle ja palloon pääsi ensimmäisenä ifreetti, jonka tarkka sijoitus takakulmaan jätti Sopulit vailla mahdollisuutta.
Vain hetkeä myöhemmin Tengin kultamussukat kuitenkin johtivat taas herran itse prässätessä pallon pois Adjulta. Taakse jätetystä syötöstä kymppipaita Cumkuad pamautti vuosisadan komeimman pyssyn etuyläkulmaan jättäen yu aksun toistamiseen voimattomaksi.
Ennen taukoa Sopulit onnistuivat iskemään vielä kolmannenkin osumansa, kun rangaistusalueen rajalle sikapuolustukselta unohtunut Futis poju viimeisteli jo illan toisen osumansa näyttävän yksilösuorituksensa jälkeen. Maalia edelsi vaille mahdollisuutta jääneen Adjun kompastuminen omiin kengännauhoihinsa äkkikäännöksen aikana.

Toisen puoliajan alussa Siat painoivat peliä tuloksetta sopulialakertaan. Kärkimiesten paikkojen päikseen vaihto tuotti kuitenkin useita hyviä paikkoja latesofin päästessä haastamaan Hedgehogia, mutta tulosta ei kahden peräkkäisen tolpan myötä kuitenkaan syntynyt. Puoliajan parhaan paikan tarjosi 70. minuutilla Sikojen ifreetti ampuen pallon lähes kolmestakymmenestä metristä ylärimaan.
Ottelun loppupuolella nähtiin myös draamaa, kun sopulijohtaja Tengsinge ajettiin ulos kentältä epäurheilijamaisesta käytöksestä. Tilannetta edelsi kuuleman mukaan pallosalaman pyyntö saada Teng pelaamaan illalla hänen kanssaan hieman lentokonepeliä. Huhupuheet ovat kuitenkin huhupuheita – todellisuudessa kyse saattoi olla ihan hyvin myös kotiyleisön tarjoamista paineista.
Adjun ohjeista ja joukkueen painostuksesta huolimatta Siat eivät kuitenkaan saaneet enää tulosta syntymään, vaan Sopulit veivät henkisesti raskaan taiston loppua kohti hurjasti päätään nostaneen puolustuspelinsä ansiosta. Riemu joukkueen sisällä oli valtaisaa ja voittajien oli, luonnollisesti, helppo hymyillä. Ceresin mukaan voittajasta ei myöskään ollut epäselvyyttä.

-     Jalkapallo on maalipeli. Valitettavasti hyvä ystäväni ifreetti on erikoistunut ylärimalaukauksiin eikä maalintekoon. Siksi me voitimme.

Sikojen puolella tappio otettiin odotetun alakuloisesti. Adju kuitenkin reiluna pelaajana myönsi paremman voittaneen.

-     En ole ikinä pelannut jalkapalloa joten eihän tämä häviö tietenkään tullut yllätyksenä. Tengin jengillä oli selkeästi meikäläistä kovempi kunto. Eikä se pelisilmäkään oikein riittänyt..

Tapahtuma oli odotetusti menestys ja päätös oli selkeä – se järjestetään myös ensi vuonna. Kohteena lienee myös silloin lastensairaala, joka tarvitsee kipeästi apuasi. Lahjoita nyt - tekstaa sana SAIRAALA numeroon 16499 (Viestin hinta 10 €).
« Viimeksi muokattu: 02.06.14 - klo:22:29 kirjoittanut CONST » tallennettu

Vuoden herrasmiespelaaja (2012), kiitos äänestäneille!
Lainaus käyttäjältä: Tengsinges
Ja sit kun se on niin ilonen nii kukaan ei jaksa mököttää sille yhtää...
Sivuja: [1] 2 Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024