Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
30.05.24 - klo:00:01

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Arkisto
| |-+  Liiga-arkisto
| | |-+  Vanhat uutiset
| | | |-+  Liigan talvikausi '12 (04)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: [1] Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Liigan talvikausi '12 (04)  (Luettu 1710 kertaa)
latesofi
Modiktaattori / MunQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 3 211



Profiili
Liigan talvikausi '12 (04)
« : 28.10.12 - klo:14:16 »

Syyskausi lähestyy loppuaan ja vaikka kiihkeimmät matsit ovat vielä pelaamatta niin on aika suunnata katsetta myös tulevaan. Seuraavan kauden ensimmäiset pelit on tarkoitus pelata jo 18.11.

Ilmoittautuminen talvikaudelle alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 11.11. klo 23:59.
tallennettu

Kooste kaikista turnauksistani

Tykisti, MunQ -klaanin jäsen,  liiga-admin, sekä Vuoden rantaleijona 2012!

Nopeimmin saat yhteyttä foorumin y-viestillä.
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Liigan talvikausi '12 (04)
« Vastaus #1 : 13.11.12 - klo:16:59 »

Kuten ohjelmiston julkaiseminen kertookin, on ensi kauden kulusta nyt selvyys. Pelit alkavat jo tulevana sunnuntaina, ja aina hiihtolomaan asti klaanit pelaavat lähes viikoittain otteluita. Väliin tulee tietysti hengähdystaukoja ja myöskin lyhyttä joululomaa, joiden aikana liigalaiset voivat ladata akkuja selvitäkseen pitkästä mutta palkitsevasta urakasta. On aika kohdistaa katseet tulevaan.

Joukkueita on tällä kaudella mukana huikeat kolmetoista kappaletta, mikä on enemmän kuin koskaan aiemmin. Se tuo mukanaan omia haasteita kuten aiempaa enemmän otteluita, mutta nähdäksemme liiga on valmis siihen. Tällä kertaa koimme karsintojen olevan turhat, ottaen huomioon pelin nykytilan ja hyväksyimme kaikki hakeneet klaanit. Jokainen halukas porukka sai siis sauman päästä ottamaan osaa Munkkiliigan '12 (04) kauteen ja mahdollisuuden mestaruuteen.

Sarjajärjestelmästä käytiin normaalia vähemmän keskusteluja, sillä kokouksissa oli niin paljon muutakin puhuttavaa, ettei aika tahtonut riittää. Lopulta joitakin uusi ehdotuksia tuli ja niitä pohdittiin tosissaan, mutta enemmistö oli tyytyväinen aikaisemmilla kausilla nähtyyn. Siksi rima alitettiin taas alhaalta eikä pieniä muutoksia lukuun ottamatta sarjärjestelmän saralla tapahdu mitään. Kertaus on opintojen äiti:

Klaanit on jaettu arpomalla kahteen lohkoon, missä on kuusi tai seitsemän joukkuetta. Kaikki samassa lohkossa olevat kohtaavat toisensa kertaalleen, minkä jälkeen kahdeksan (neljä molemmista lohkoista) parasta eteene A-jatkosarjaan ja yli jääneet B-jatkosarjaan. Kahdeksan A-jatkosarjassa olevaa joukkuetta pelaa tässä vaiheessa toisesta lohkon jatkoonmenijöitä vastaan, kuten myös B-jatkosarjan viisi joukkuetta.

Jatkopelien ollessa hoidettu, alkavat luonnollisesti playoffit. A-playoffeihin etenee poikkeuksellisesti kuusi joukkuetta, mistä kaksi A-jatkosarjan ensimmäistä pääsee suoraan välieriin ja kolmas, neljäs, viides sekä kuudes joutuu taistelemaan tiestään sinne puolivälierissä. Puolestaan A-jatkosarjan sijoille seitsemän ja kahdeksaan jääneet menevät B-playoffeihin, missä he pelaavaan totutun tavan mukaisesti B-jatkosarjan ensimmäistä ja toista joukkuetta vastaan. Kun nämä on pelattu, meillä on mestarit.


(Lihavoidut ovat muutoksia)

Hyvää alkavaa kautta kaikille!
tallennettu
Sivuja: [1] Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024