Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
08.05.24 - klo:22:46

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Arkisto
| |-+  Liiga-arkisto
| | |-+  Vanhat uutiset
| | | |-+  Tähdistöpelit kaudella '15 (01)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
äänestys
Kysymys: Mitkä osa-alueet olivat puutteellisia tähdistöturnauksessa?
Aikakataulussa pysyminen - 3 (5.2%)
Holhoaminen (vieraskirjamuistutus) - 2 (3.4%)
Ilmapiiri omassa joukkueessa - 3 (5.2%)
Ilmapiiri turnauksessa - 4 (6.9%)
Otteluiden pelaajakoko - 3 (5.2%)
Pelaajasiirrot ennen turnausta - 0 (0%)
Pelaajasiirrot kesken turnauksen - 10 (17.2%)
Pääjärjestäjänä Tengsinge - 6 (10.3%)
Johtajavalinnat - 0 (0%)
Joukkueiden valinnat - 5 (8.6%)
Joukkueiden väliset tasoerot - 3 (5.2%)
Joukkuemäärä - 3 (5.2%)
Sarjajärjestelmä - 1 (1.7%)
Taukojen puute - 2 (3.4%)
Turnauksen kesto - 2 (3.4%)
Tähdistöpelejä ei pitäisi järjestää - 0 (0%)
Ei valitettavaa mistään - 11 (19%)
äänestäjiä yhteensä: 23

Sivuja: [1] 2 3 Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Tähdistöpelit kaudella '15 (01)  (Luettu 13228 kertaa)
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Tähdistöpelit kaudella '15 (01)
« : 14.12.15 - klo:14:55 »

Liiga loppuu jo ensi sunnuntaina ja vetäytyy parin viikon mittaiselle joulutauolle. Munkkiliigapelit ovat siis joululoman aikana virallisesti tauolla, mutta uskoisin etten ole ainoa, jonka pelihammasta kolottaa silti. Vastalääkkeeksi tähän on tarjolla ensin tähdistöpelit ja viikkoa myöhemmin jokin turnaus. Keskitytään nyt kuitenkin ensin tähdistöpeleihin kun niihin on kuitenkin aikaa alle kaksi viikkoa.

Tähdistöpelit käydään siis, kuten eilisessä tiedotteessamme kerrottiin, sunnuntaina 27.12. Tiedätte takuulla enemmän kuin hyvin, mistä näissä on yleensä ollut kyse, joten en koe tarvetta kerrata sitä miltään osin. Se, mitä ette kuitenkaan välttämättä tiedä on, että ne on tarkoitus järjestää tällä kertaa turnausmuodossa. Tähdistöpelit eivät siis ensimmäistä kertaa koskaan olisi vain yksittäisiä otteluita, vaan kyse olisi reilun parin tunnin (noin 18.00-20.30) mittaisesta turnaustapahtumasta.

Turnaus on tarkoituksena jouhevuuden nimissä järjestää parillisella joukkuemäärällä, eli käytännössä neljällä tai kuudella. Koska alustavia hyväksyviä vastauksia uteluun halusta osallistua tähdistöpeleihin on tullut niin paljon, tähtäämme kunnianhimoisesti kuuteen joukkueeseen. Nämä joukkueet olisivat Etelä-Suomi, Pohjois-Suomi, Päättäjät, Naiset, Hartola ja Liigan ulkopuoliset. Yhdessä joukkueet muodostavat kaksi kolmen joukkueen lohkoa, jossa kaksi ottelua pelataan samassa lohkossa olevaa tiimiä vastaan ja yksi toisen lohkon tiimiä vastaan. Kustakin lohkosta selviää kaksi joukkuetta välieriin, josta jatketaan sitten loppuotteluun.

Kaikki ottelut käydään classic2:lla 2x10 min peliajalla ja käytettävissä olevalla pelaajamäärällä. Kummallakin joukkueella tulee siis olla sama määrä väkeä kentällä, pyrkimyksenä että ottelut pysyisivät vähintään kahdeksan hengen kokoisina (4 vs 4). Jotta mahdollisimman harva joutuisi istumaan vaihdossa, joukkueista yritetään tehdä mahdollisimman samankokoisia ja tasoittamaan tarvittaessa jakoja aulassa. Ei ole myöskään ollenkaan huono vaihtoehto sekään, että jos toisella joukkueella on vähintään kaksi pelaajaa enemmän kuin toisella, johtajat neuvottelevat keskenään, kuka tuuraa ottelun ajan vastapuolella.

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että tämä on mielenkiintoisin tapahtuma lentsikassa miesmuistiin ja että tässä on valtava potentiaali. Kunnianhimoinen yritys tämä kuitenkin ainakin on, sillä käytännössä tuo kuusi joukkuetta ja vähintään 4 vs 4 -ottelut tarkottaisi sitä, että liikkuisimme niin pelaaja- kuin joukkuemäärienkin osalta nykyistä liigakautta korkeammalla tasolla. Tässä on tietysti iso riski, että lentäjiä ei ilmesty riittämiin, jotta kuuden joukkueen turnaus kannattaisi, joten asiat saattavat muuttua myös lennosta ja voi olla, että turnaus käydään lopulta neljän porukan voimin. Säätöä on kuitenkin varmasti luvassa ja paljon, joten koittakaa henkisesti valmistautua siihen. Uskon, että saamme silti yhdessä aikaan onnistuneen turnauksen.

-----------------

Keskusvalloilla aloittaa peliohjelmaan kotijoukkueeksi ja ympärysvalloilla vierasjoukkueeksi merkitty joukkue, ellevät joukkueiden johtajat sovi keskenään muusta.

A-lohko
Etelä-Suomi
Naarastiikerit
Ulkopuoliset

B-lohko
Hartola
Pohjois-Suomi
Päättäjät


1. kierros - 18:00
A: Naarastiikerit-Ulkopuoliset
B: Päättäjät-Hartola
C: Etelä-Suomi-Pohjois-Suomi

2. kierros - 18:30
A: Ulkopuoliset-Etelä-Suomi
B: Hartola-Pohjois-Suomi
C: Naarastiikerit-Päättäjät

3. kierros - 19:00
A: Etelä-Suomi-Naarastiikerit
B: Pohjois-Suomi-Päättäjät
C: Ulkopuoliset-Hartola

Välierät - 19:30
A: A1-B2
B: B1-A2

Loppupeli - 20:00

A: A1/B2-B1/A2

Linkki turnaustaulukkoon

Ottelut pelataan classic 2:lla 10 minuutin peliajalla siten, että kumpikin joukkue pelaa kummallakin puolella yhden erän ajan. Erävoitosta saa yhden pisteen ja kokonaispisteitä yhden, joten yhteensä jaossa on kolme pistettä.

Joukkueet pelaavat yhden ottelun kumpaakin alkulohkossa olevaa joukkuetta vastaan. Lisäksi kukin pelaa ns. tasauspelin yhtä toisen lohkon joukkuetta vastaan, joten alkupelejä kertyy yhteensä kolme kappaletta. Molempien lohkojen kaksi parasta joukkuetta etenee välieriin, joiden voittajat esiintyvät loppuottelussa.

Tasapisteissä olevien joukkueiden järjestys määräytyy ensisijaisesti keskinäisen pelin perusteella. Toisena järjestysperusteena on "maaliero" (saadut kokonaispisteet- vastustajien saamat kokonaispisteet).
« Viimeksi muokattu: 21.12.15 - klo:07:16 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
pallosalama
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 750


PC ♥


Profiili
Vs: Tähdistöpelit kaudella '15 (01)
« Vastaus #1 : 14.12.15 - klo:21:51 »

Epäilen suuresti että saataisiin 24 pelaajaa paikalle tämmösiin peleihin. Neljä neljän hengen joukkuetta ois paljon realistisempi arvio, mutta tässä taas pelit ois ohi aika nopeesti.

Jos jotain pienempää turnausta ei myöhemmin oo tulossa, niin ehdottaisin ainakin itse että nää pelattas sen sijaan 3v3:sina. Kuus joukkuetta sais jo sillä 18 pelaajalla mikä ois ainakin musta tavoiteltavampi numero.

Kuka valitsee pelaajat joukkueihin?
tallennettu

(Megazone)Saa pistää ratioo paremmaks Hymyilee
Lainaus käyttäjältä: Stephen King
Tietenkin! Owen ajatteli. Tuo käy järkeen. Hän sai puhelun pistooliin. Sitähän sattuu vähän väliä.Unensieppaaja, sivu 415
Lainaus käyttäjältä: Crayak
There must be a game. If there is no game there is nothing for me.
[22:48] <@Adju> oon robotti
Sieni is unstoppable!
<heni1> etkö oikeesti tee mutuaa kun pelaa tätät
<Tengsinge> pallo-salama on ehkä huumorintajusin henkilö täälä
<mcboxerjr> sit voi vessan hytis kans
1986 - No brave new world, no brave new world.
2000 - A brave new world, in a brave new world

jeu de voyance gratuit tarot forum voyance gratuite immediate voyance question gratuite voyance par tarot gratuit chat voyance gratuite voyance gratuite sms voyance avenir question gratuite voyance par tchat entierement gratuite jeux de voyance amour gratuit voyances gratuite ici voyance amoureuse gratuite voyance gratuite amour sans inscription claire voyance gratuite tchat gratuit voyance premiere voyance gratuite par telephone voyance gratuite tarot de l'amour voyance 100 gratuite en ligne voyance arabe gratuite en ligne site voyance gratuit voyance gratuite posez votre question voyance premiere consultation gratuite telephone voyance gratuite en ligne chat
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Tähdistöpelit kaudella '15 (01)
« Vastaus #2 : 15.12.15 - klo:13:19 »

Mainioita kysymyksiä ja pointteja.

Epäilen suuresti että saataisiin 24 pelaajaa paikalle tämmösiin peleihin. Neljä neljän hengen joukkuetta ois paljon realistisempi arvio, mutta tässä taas pelit ois ohi aika nopeesti.
Mullakin oli kieltämättä epäilyni ennen kun aloin utelemaan väen innokkuutta. Tiedusteluissa olemme kuitenkin saaneet 38 hyväksyvää/epävarmaa vastausta ja uskoakseni tuo määrä kasvaa vielä. On tietysti kaksi eri asiaa että suostuuko väki alustavasti tulemaan ja että tuleeko he oikeasti, mutta yhteen tai kahteen poissaoloon kuuden joukkueen turnaus ei silti kaatuisi.

Nostit hyvin esiin että tuo 24 on juuri se ratkaiseva luku. Näin on. Tulemme nimittäin latesofin ohjelman avulla merkkaamaan ennen turnausten alkua pelaajien paikallaolon ja ratkaisemaan sen perusteella miten turnaus lopulta käydään. Alustavasti jos pelaajia on 24 tai enemmän niin joukkueet tasoitetaan siten, että joka porukassa on vähintään neljä lentäjää. Jos taas ollaan alle tuon 24:n niin fiksuinta lienee poistaa kaksi pienintä joukkuetta ja siirtää heidän pelaajansa muihin tiimeihin. Säätöä tuossa kuitenkin tulee tosiaan ihan varmasti ja sen ehkäisemiseksi olisi toivottavaa, että väki ilmestyisi mahdollisimman aikaisin paikalle.

Mitä tulee turnauksen kestoon niin nopealla laskutoimituksella selviää, että neljän ja kuuden joukkueen malleissa alkupelit kestävät 1.5h (3 peliä) ja kuudella joukkueella tulee vielä välierät mukaan. Huonoimmin menestyville joukkueille kummassakin on siis sama kesto, mutta kuuden joukkueen mallissa hyvin pärjäävät joukkueet saavat ylimääräisen ottelun. Mainiota että otit siis optimistisen katsontatavan heti.

Jos jotain pienempää turnausta ei myöhemmin oo tulossa, niin ehdottaisin ainakin itse että nää pelattas sen sijaan 3v3:sina. Kuus joukkuetta sais jo sillä 18 pelaajalla mikä ois ainakin musta tavoiteltavampi numero.
Joo, ymmärrän tuon. Mulla on kuitenkin kolme syytä miksi en itse haluaisi 3 vs 3 -taistoja, vaan lähtisin ennemmin hajottamaan joukkueita.

1) Viikkoa myöhemmin pelattava turnaus käydään todennäkösesti pienemmällä pelaajamäärällä. Arvioisin että se tulee siis olemaan joko 2 vs 2 tai 3 vs 3 -turnaus.

2) Suurempi joukko tuo turvaa ja kun pelaajat on saatettu sijoittaa heille vieraiden ihmisten kanssa niin saattaa tuntua mukavammalta, että ympärillä on 3-4 lentäjää eikä ainoastaan 2.

3) Tasoerot pysyvät luultavasti pienempinä suuremmilla pelaajamäärillä.

Kuka valitsee pelaajat joukkueihin?
Pelaajia ei ole tarkoitus sinällään valita, vaan kaikkien halukkaiden liigassa lennelleiden on määrä päästä suoraan mukaan johonkin joukkueeseen. Vastaan pääasiassa itse pelaajien sijoittamisesta kuhunkin koriin, arvioiden millä joukkueella on akuutein tarve pelaajiin ja mahdollisesti kysyen mihin hän itse haluaa.

Valitettavasti täydelliseen vapauteen ei kuitenkaan taida olla edellytyksiä jos haluamme kaikki tiimit elinvoimaiseksi, sillä esimerkiksi naispuoliset lentäjät on aikalailla pakkosijoitettava heidän omaan lentueeseensa että pelaajia olisi tarpeeksi, mutta täytyy toivoa ettei kukaan jätä sen takia ilmestymättä.

---

Heittäkää vaan muitakin kyssäreitä tässä tai yksärillä jos niitä on.

Kertokaa myös jos mielitte jompaankumpaan liigalaisisille suunnattuun lentueeseen.
« Viimeksi muokattu: 16.12.15 - klo:17:24 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Chess
SatQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 714


Veli Hopea


Profiili
Vs: Tähdistöpelit kaudella '15 (01)
« Vastaus #3 : 15.12.15 - klo:15:12 »

Mä en vieläkään ymmärrä sitä logiikkaa, et Tampere on Pohjois-Suomea


Ymmärrän ettei viestilläni ollut mitään informaatioarvoa
« Viimeksi muokattu: 15.12.15 - klo:15:14 kirjoittanut Chess » tallennettu

SatQ-MunQ: 2-0
Johtaja väittelee Satqn voittoon
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Tähdistöpelit kaudella '15 (01)
« Vastaus #4 : 15.12.15 - klo:16:40 »

Mä en vieläkään ymmärrä sitä logiikkaa, et Tampere on Pohjois-Suomea
Logiikka ei ole sen kummoisempi kun saada joukkueet tasakokoisiksi. Olen samaa mieltä että ideaalitilanteessa Tampere laitettaisiin osaksi Etelä-Suomen joukkuetta, mutta lentsikkalaisten asuinpaikkojen takia se tietäisi vaikeuksia pelaajien tasapainottamiseen. Jos siirto toteutettaisiin niin esimerkiksi nykyisten pelaajien kohdalla se tietäisi sitä, että Etelä-Suomella olisi peräti 10 pelaajaa ja Pohjoisella ainoastaan 4. Käytännössä meidän on siis pakko menetellä tällä tavalla että Tampere kuuluu porojoukkueeseen ja joutuu sietämään toinen toistaan rasittavampia murteita.

Toivon ettei tämä tapa teikäläisten innokkuutta tapahtumaa kohtaan kun edustatte periaatteessa väärää puolta. Ellen ole tajunnut ihan väärin niin tamperelaiset ja turkulaiset omaavat kuitenkin jonkinlaisen vastakkainasetteluasetelman keskenään, joten ehkä löydätte tuota kautta riittävän jännitteen etelää kohtaan ja yhdenkuuluvuuden tunteen pohjoisen kanssa. Tätä kautta pääsette myös tekemään pesäeron ylimielisiä stadilaisia kohtaan, jos nyt jotain positiivista yritetään hakea.

Mielessäni kävi jossain vaiheessa myös se, että olisitte saaneet oman joukkueen tähän turnaukseen. Koska parilta tuli kuitenkin kielteinen vastaus niin olisi ollut turhan riskaabelia lähettää tamperelaisten oma joukkue, vaikka teitä on tietääkseni nyt neljä tulossa pelailemaan tähdistöturnaukseen. Jos kovasti haluatte niin ehkä tuo onnistuu sitten toiselle kerralla ja saatte sitä kautta enemmän irti tapahtumasta.
« Viimeksi muokattu: 15.12.15 - klo:16:47 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Tähdistöpelit kaudella '15 (01)
« Vastaus #5 : 17.12.15 - klo:18:56 »

Aihe on nyt siirretty julkiseksi, joten kertokaa vaikka tähän jos haluatte mukaan pelailemaan, eikä teidän kiinostusta ole vielä udeltu. Jokaisessa joukkueessa on tällä hetkellä 6-7 pelaajaa, mutta koska on täysin varmaa että poissaoloja tulee niin vielä mahtuu mukaan. Jäätte paljosta paitsi jos ette ilmesty, joten tartuttakaa saumaanne!

Joukkueet ovat siis Etelä-Suomi, Pohjois-Suomi, Päättäjät, Naiset, Liigan ulkopuoliset ja Naiset (Hartola). Halukkaat sijoitetaan sinne mihin hän kategorisesti sopii ja johon löytyy akuuten tarve vahvistuksille.

Joukkueet julkaistaan sunnuntaina tai ensi viikon alkupuoliskolla, kunhan jokaiselle porukalle on löydetty sopiva johtaja. Myös tuon jälkeen lienee mahdollista tulla vielä mukaan, mutta kertokaa kiinnostuksestanne mielellään vielä tämän viikon puolella.

Kysymyksiä tai moitteita saa edelleen esittää jos siltä tuntuu.
« Viimeksi muokattu: 17.12.15 - klo:19:37 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
tähti
Etanat

Poissa Poissa

Viestejä: 83



Profiili
Vs: Tähdistöpelit kaudella '15 (01)
« Vastaus #6 : 17.12.15 - klo:19:35 »

naisista kaks(2) joukkuetta? olen yllättynyt
tallennettu

roar
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Tähdistöpelit kaudella '15 (01)
« Vastaus #7 : 17.12.15 - klo:19:40 »

naisista kaks(2) joukkuetta? olen yllättynyt
No jo on armoton peli, heti hypätään hyeenan elkein kimppuun.

Toinen koostuu ihan varmennetusti naispuolisista henkilöistä, kun taas toisessa on kyse transseksuaalisesta ryhmittymästä, joka tulee takuulla olemaan koko turnauksen heittopussi. Huomaatte sitten pelikentän puolella että kumpi on kumpi.

e. kätsy käski tarkentamaan, että hän on sitten siinä ei-häviävässä tiimissä.
« Viimeksi muokattu: 17.12.15 - klo:19:45 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
tähti
Etanat

Poissa Poissa

Viestejä: 83



Profiili
Vs: Tähdistöpelit kaudella '15 (01)
« Vastaus #8 : 17.12.15 - klo:20:11 »

Kuha mainitsin  Virnist&#228;&#228; mutta juu tämä selvä
tallennettu

roar
GCKatariina
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: nainen
Viestejä: 196



Profiili
Vs: Tähdistöpelit kaudella '15 (01)
« Vastaus #9 : 17.12.15 - klo:20:20 »

e. kätsy käski tarkentamaan, että hän on sitten siinä ei-häviävässä tiimissä.

Kiitos tengi erityismainnasta ^^. Eihän pelejä toki häviämään lähdetä!
tallennettu

Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Tähdistöpelit kaudella '15 (01)
« Vastaus #10 : 17.12.15 - klo:20:24 »

Kuha mainitsin  Virnist&#228;&#228; mutta juu tämä selvä
Näinhän sen tietty pitääkin mennä Hymyilee

Kiitos tengi erityismainnasta ^^. Eihän pelejä toki häviämään lähdetä!
Kiitos kaunis
tallennettu
pallosalama
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 750


PC ♥


Profiili
Vs: Tähdistöpelit kaudella '15 (01)
« Vastaus #11 : 17.12.15 - klo:20:43 »

Tuli muuten tämmösiä mieleen, joita voitas pelata noitten sijaan:

20+ vs 20- ... koska pelaajat on auttamatta vanhentunu, tää ois parempi jakauman suhteen kun vanha 18+ vs 18-

Sitten toinen mikä vois toimia ois 2010 tai sen jälkeen alottaneet vs sitä aikasemmin pelanneet.
tallennettu

(Megazone)Saa pistää ratioo paremmaks Hymyilee
Lainaus käyttäjältä: Stephen King
Tietenkin! Owen ajatteli. Tuo käy järkeen. Hän sai puhelun pistooliin. Sitähän sattuu vähän väliä.Unensieppaaja, sivu 415
Lainaus käyttäjältä: Crayak
There must be a game. If there is no game there is nothing for me.
[22:48] <@Adju> oon robotti
Sieni is unstoppable!
<heni1> etkö oikeesti tee mutuaa kun pelaa tätät
<Tengsinge> pallo-salama on ehkä huumorintajusin henkilö täälä
<mcboxerjr> sit voi vessan hytis kans
1986 - No brave new world, no brave new world.
2000 - A brave new world, in a brave new world

jeu de voyance gratuit tarot forum voyance gratuite immediate voyance question gratuite voyance par tarot gratuit chat voyance gratuite voyance gratuite sms voyance avenir question gratuite voyance par tchat entierement gratuite jeux de voyance amour gratuit voyances gratuite ici voyance amoureuse gratuite voyance gratuite amour sans inscription claire voyance gratuite tchat gratuit voyance premiere voyance gratuite par telephone voyance gratuite tarot de l'amour voyance 100 gratuite en ligne voyance arabe gratuite en ligne site voyance gratuit voyance gratuite posez votre question voyance premiere consultation gratuite telephone voyance gratuite en ligne chat
Nalayana
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: nainen
Viestejä: 56



Profiili
Vs: Tähdistöpelit kaudella '15 (01)
« Vastaus #12 : 17.12.15 - klo:23:37 »

Sitten toinen mikä vois toimia ois 2010 tai sen jälkeen alottaneet vs sitä aikasemmin pelanneet.

Ei taida olla paljoo "vanhoja pieruja" jälellä aktiivisina.
tallennettu

We shared dreams like all best friends, blood brothers at the age of ten. We lived recklessly and (s)he paid the price. But why? Why did (s)he have to die? It still hurts me to this day, am I selfish for feeling this way?
pallosalama
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 750


PC ♥


Profiili
Vs: Tähdistöpelit kaudella '15 (01)
« Vastaus #13 : 18.12.15 - klo:02:07 »

Teng, Adju, JussePal, visavi, Hedgehog, Verno, mcboxerjr, ifreetti, kellonaika, McLarens näin muutamia mainitakseni. Ja toki säkin.
tallennettu

(Megazone)Saa pistää ratioo paremmaks Hymyilee
Lainaus käyttäjältä: Stephen King
Tietenkin! Owen ajatteli. Tuo käy järkeen. Hän sai puhelun pistooliin. Sitähän sattuu vähän väliä.Unensieppaaja, sivu 415
Lainaus käyttäjältä: Crayak
There must be a game. If there is no game there is nothing for me.
[22:48] <@Adju> oon robotti
Sieni is unstoppable!
<heni1> etkö oikeesti tee mutuaa kun pelaa tätät
<Tengsinge> pallo-salama on ehkä huumorintajusin henkilö täälä
<mcboxerjr> sit voi vessan hytis kans
1986 - No brave new world, no brave new world.
2000 - A brave new world, in a brave new world

jeu de voyance gratuit tarot forum voyance gratuite immediate voyance question gratuite voyance par tarot gratuit chat voyance gratuite voyance gratuite sms voyance avenir question gratuite voyance par tchat entierement gratuite jeux de voyance amour gratuit voyances gratuite ici voyance amoureuse gratuite voyance gratuite amour sans inscription claire voyance gratuite tchat gratuit voyance premiere voyance gratuite par telephone voyance gratuite tarot de l'amour voyance 100 gratuite en ligne voyance arabe gratuite en ligne site voyance gratuit voyance gratuite posez votre question voyance premiere consultation gratuite telephone voyance gratuite en ligne chat
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Tähdistöpelit kaudella '15 (01)
« Vastaus #14 : 18.12.15 - klo:10:51 »

Tuli muuten tämmösiä mieleen, joita voitas pelata noitten sijaan:

20+ vs 20- ... koska pelaajat on auttamatta vanhentunu, tää ois parempi jakauman suhteen kun vanha 18+ vs 18-

Sitten toinen mikä vois toimia ois 2010 tai sen jälkeen alottaneet vs sitä aikasemmin pelanneet.
Tietysti riippuu ihan formaatista miten joukkueet kannattaa muodostaa, mutta ikään pohjautuva jako ei ole myöskään ollenkaan hassumpi ratkaisu. Olen kuitenkin itse jostain syystä mieltynyt enemmän Etelä- ja Pohjois-Suomi ydinjakoon kuin mitä iän perusteella tehtävään. Sillä oli kieltämättä oma etsikkoaikansa, mutta pelaajien vanhenemisen myötä rajaa joudutaan nostamaan täysi-ikäisyydestä ja se ei kenties tunnu sitten ihan samalta. Toki myös maantieteellisesti joutuu tekemään kompromisseja, kuten nyt juurikin sen Tampereen kohdalla nähtiin taas. Ehkä voisi olla paikallaan äänestyttää asia jossain vaiheessa, niin saadaan kunnollinen selvyys siitä mistä väki oikeasti pitää.

Nyt nähtävä kuuden joukkueen turnaus on siitä erittäin mainio, että mukaan mahtuu myös joukkueita, joihin vaan hyvin pieni määrä henkilöitä lukeutuu. Eli jos iän puolesta tehtäisiin jokin koostumus niin hyvä vaihtoehto voisi olla se, että löisi mukaan ikämiesjoukkueen (+25v) tai esimerkiksi jonkun harvinaisen suuren ikäluokan (käytännössä kai -97). Samanaikaisesti on toki myös säilytettävä pari joukkuetta, johon pääsee jos ei ole esimerkiksi klaaninjohtaja, admin, hartolalainen tai nainen.

Ehdotuksia otetaan tosiaan vastaan myös ensi kauden jaoista, joten antakaa palaa jos tahdotte. Näitä mietitään kuitenkin hyvissä ajoin niin parempi olla aikaisin liikkeellä.

Teng, Adju, JussePal, visavi, Hedgehog, Verno, mcboxerjr, ifreetti, kellonaika, McLarens näin muutamia mainitakseni. Ja toki säkin.
Noh, enpä itse miellä esimerkiksi ifreettiä minään 00-lukulaisena (muuta kuin iällisesti). Eli vaikka henkilö olisi aloittanut tiettynä päivänä, niin olennaisempaa olisi varmaan muistella milloin hän on noussut yleiseen tietoisuuteen kuin tehnyt ensiliitonsa.

Ihan ensimmäisen ryppään pelaajista ei taida olla jäljellä kuin Adju, Jusse, Kiekko, larry, late, Nala ja Verno. Ainakaan mulla ei tule muita semmoisista mieleen joita muistaisin jo vuodelta 2006. Enkä siis itsekään koe kuuluvani tuohon samaiseen kategoriaan kuin mitä he.
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024