Munkkiliiga

Pääkokonaisuudet => Turnaukset & kilpailut => Aiheen aloitti: pallosalama - 28.11.16 - klo:08:49



Otsikko: Drag race á la lentokonepeli
Kirjoitti: pallosalama - 28.11.16 - klo:08:49
tl;dr: Kisataan siitä, kuka nousee nopeiten oikeasta tallista oikealla koneella?

Tässä siis raakaversio ideastani:

Järjestäisin lyhyen kilpailun/turnauksen, jossa miteltäisiin peliälyn, liikkumisen tai ennakoinnin sijaan silkasta mekaniikasta ja nopeudesta.

Eli pelaajat ottavat mittaa toisistaan lähtökohtaisesti kahden pareissa. Peli alkaa, molemmat valitsevat saman puolen ja yrittävät lähteä ennalta määrätystä tallista oikealla koneella ennen vastustajaa.

Näitä käytäisiin X(X ei tässä ole roomalaisten 10) määrä erilaisilla yhdistelmillä, kunnes voittaja olisi selvillä. Turnauksen kestokin olisi todennäköisesti jotain kymmenestä pariinkymmeneen minuuttiin, koska sen luonteesta johtuen tulosten ylöslaittamisessa menisi kauemmin kuin itse kilpailun käymisessä.

Q: Mutta jollain on parempi kone/netti kuin toisella!!!!
A: Tämä on aivan totta, tässä hyötyy paremmasta raudasta. TOISAALTA lähes kaikki pelaajat ovat n. 50 pingin(=50 sekunnin tuhannesosaa, 1/20 sec) sisällä toisistaan, joten nopeampi pelaaja huonommalla netillä voittaa silti hitaamman pelaajan.


Q: Entä jos joku huijaa makrolla?
A: Sen takia tässä olisikin mukana satunnaisia yhdistelmiä eikä esimerkiksi pelkkää spraykoneella nousemista ekasta kentästä. Jos ollaan todella vainoharhaisia yhdistelmät annettaisiin vasta juuri ennen turnausta, jolloin kukaan ei ehtisi bindaamaan kaikkia yhdistelmiä makroihin. Epäilen kyllä todella paljon kenenkään halua nähdä niin paljon vaivaa tällaiseen.

Ellei hän sitten ole todella tylsä ja tee kaikkia yhdistelmiä(joita on 18)ennalta. Se kyllä menisi jo naurettavuuksiin.


Äänestys kestää vain tämän päivän


Otsikko: Vs: Drag race á la lentokonepeli
Kirjoitti: larry - 28.11.16 - klo:23:11
Täs vaan se ongelma että se joka painaa viimeisenä entterit ennen "uuden kierroksen" alkua on vääjäämättä voittaja.

Ja niin kun sitä vaan toisin luulis, niin internets vaikuttaa tohon.. Kellään ei oo koskaan käynyt mätöissä näin: hakkaat entteriä noustaksesi tallista mutta siitä huolimatta jopa neljä pääsee siitä ennen sua ulos? Ajoituksellakaan ei ton kanssa oo mitään tekemistä.

Just my 2 senttiä, ei oo mitään sitä vastaan jos jotkut tahtoo näin mitellä. Voisit turnauksen jälkeen pyytää speedtest -tulokset ja liittymätyypin osallistujilta ja verrata tuloksiin, niin tietäis puhunko nyt puppua vai enkö vaan osaa nousta :) Loogista olis kuitenkin se, että valokuidulla ja mobiililaamakaistalla ois hienoinen ero...


Otsikko: Vs: Drag race á la lentokonepeli
Kirjoitti: Paras-POIKA123 - 28.11.16 - klo:23:27
Joo toho larryn enter-ongelmaa on kait ainoo ratkaisu se et siel on joki kolmas osapuoli joka painaa viimesenä siit enteristä ja se toimis ns. lähettäjänä