Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
20.05.24 - klo:07:19

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Naiset kysyy, miehet vastaa. : 05.06.13 - klo:10:05
Parhaat ovat varmaan kädet ja sormet kun ovat käteviä, ilman niitä on vaikea tehdä jotain.. Mut kauneimmat osat on kasvot/hiukset.. Hymyilee leveästi
2  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Täällä jaamme murheemme muiden ihmisten kanssa : 29.05.13 - klo:20:09
Consti pysäytti mun provot.... 3-sivua pariin tuntiin.... Consti häpeä

Harmillinen juttu.
3  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Lomakeskustelua : 29.05.13 - klo:19:48
Minusta tuntuu että huumori ja näsäviisaus ovat sama asia. Jos sanoo jotain huumorilla niin silloin saa näsäviisauden maineen. Poliisilla ja adminilla on valta yhteistä. Adminit voivat poistaa sinut lentokonepelihuoneesta jos tapat omia (olen nähnyt omientappoasi) niin kuin poliisit pidättävät ihmisiä ja huumeidenkäyttäjiä, sekä rikollisia. Jos et aio kuunella ja noudattaa adminien, modikaattorien ja valvojien kehotuksia. En suosittele tätä sivustoa sinulle. Google apunaan löydetään sulle kunnon offtopic foorumi. Jos ei löydy, voit kirjoittaa kätösilläsi HTML-koodeilla ihka oman foorumisivuston jossa olet itse johtaja ja diktaattori. Eikä kukaan kuuntele sinua ja hakkeroi sinne sun sivutolle ja poistaa sen, miltä tuntuisi. Ei kovin mukavalta.

Se oli esimerkki, eihän kukaan tuhoa omaa kenttää, maalaisjärki esteenä.
4  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Lomakeskustelua : 29.05.13 - klo:19:26
Tuo huuhaantontun juttu oli huumoria ei näsäviisautta. Jotain rajaa hei. Alastonkuvien lähettäminen tai ylipäätänsä kuvien lähettäminen joidenkin adminien käskystä ei lue munkkiliigan säännöissä. Se on kyllä erittäin tyhmää jos jotain tuollaisia tekee tai kertoo omia henkilötietoja tai muutenkin elämästään aapelin ulkopuolella. Jos on liittynyt tänne foorumille ja rupee kirjoittelemaan asioita, siinäkin on yksi sääntö ei spämmäystä ja offtopic-viesteistä. Kuten itsekin olit sanonnut juuri Apelizille. Monen monella huutomerkillä jotka ovat täysin tarpeettomia.

Siiis iiih!!!!!!!! +1!!!! Sun offtopic oli upee

Myöskin jos on jossakin klaanissa joka on ilmoitettu munkkiliigaan ja pelaa liigapelejä niin on velvollisia noudattamaan sääntöjä. Ethän sinä voi ruveta levittelemään liigapelihuoneen salasanaa tai tuhoamaan omia. Säännöissä ei taida omien tuhoamisesta olla pykälää. Mutta maalaisjärki sen kieltää myöskin nakukuvien laittamista internettiin. Sehän on nyt ihan selvää.
5  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Lomakeskustelua : 29.05.13 - klo:19:11
Näen tulevaisuudessasi rikollisuutta maamme lakeja vastaan, koska et tääläkään jaksa noudattaa "sääntöjä". Kouluakaan et jaksa käydä ja opiskella siellä, kun aapelin ja munkkiliigan johtajiakaan et jaksa kuunnella. Luulen että sinulla on tälläinen elämä juuri nyt. Muuta ne väitteet oikeiksi, jos jotkut ovat epätottaa..

Tuo näsäviisaus on makuasia, minä ja monet täällä pidämme sinua sellaisena. Toki sinä itse et pidä itseään näsäviisana. Se on vasta viisasta kun tottelee adminia ja samalailla poliisejakin. Nyt on hyvää aikaa harjoitella tottelemista ja kuuntelua "johtajilta".
6  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Lomakeskustelua : 29.05.13 - klo:19:02
Kuka on sitten johtaja? Kouluontyhmääkö? Sinut voidaan myös hyväksyä "Munkkiliigan" lauman jos vähennät "näsäviisauttasi". Kerrohan mulle miksi sulle annettiin porttikielto?
7  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Lomakeskustelua : 29.05.13 - klo:18:53
Kyllä sen näkee ilmestäsi ja kirjoitustyylistäsi, että olen alakynnessä tuo Oioi, on pikkuisen hämmentävää ja todella outoa. Olin silloin varma, mutta kun selitit asian paremmin, jolloin tajusin asian.
Voin sanoa sinullekin myös että sinun ei tarvitse puuttua kaikkeen asiaan eräänä "viisautena".
8  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Lomakeskustelua : 29.05.13 - klo:18:47
En suuttunut, koin vain oloni epämukavaksi kun puhuttiin eri asiasta josta minä itse ajattelin puhuvani. [Huomaa tuo "en ole suuttunut" otin tuon ole sanan pois.] En vain selvästi ymmärrä kirjoitustyyliäsi, josta johtui väärinkäsitys. Juu mielestäsi olen nyt alakynnessä, koska laitan liikaa kieltosanoja. Mutta kuitenkin en ole. Yllätys..
9  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Lomakeskustelua : 29.05.13 - klo:18:41
Selvä, jos olet sitä mieltä.
10  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Lomakeskustelua : 29.05.13 - klo:18:36
Minä en jaksa väitellä, kutsutko tätä [tässä kohtaa tuntuu että sinä et pidä aihetta väittelynä] väittelyksi, ai ettääää älä viitti. Me voidaan aulassa pitää joskus oikea väittely, oikeasta aiheesta.

Mutta kuitenkin viestisi alussa lukee että et jaksa väitellä joka tarkoittanee että aihe on väittelyä ja jota et jaksa. Ymmärsinkö oikein. (Tietenkin väärin, juu)
11  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Lomakeskustelua : 29.05.13 - klo:18:27
Ideani oli se kun sanoit että et jaksa väitellä (mutte kuitenkin väiteltiin) kanssani. Seuraavaksi sanotkin että ei tämä ole väittelyä.
12  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Lomakeskustelua : 29.05.13 - klo:18:02
Ööh.. Siis sä et jaksa väitellä ja sen jälkeen sanot että se ei ole väittely..
13  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Lomakeskustelua : 29.05.13 - klo:17:52
Lainaa mulle se kohta jossa niin kirjoitit. Luulen ettet jaksa enään väitellä. Mä meen Frisbeegolffia, moro.
14  Pääkokonaisuudet / Lentokonepeli / Vs: Piste-ennätykset jatkuvassa : 29.05.13 - klo:17:43
Siiretään väittelyt tonne, jossa sulle on jo kasa kysymyksiä.
15  Pääkokonaisuudet / Lentokonepeli / Vs: Piste-ennätykset jatkuvassa : 29.05.13 - klo:17:40
Käy vetää meille todiste. Hymyilee
Sivuja: [1] 2 3 ... 5
MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024