Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
17.05.24 - klo:15:14

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 12
1  Munkkiliiga / Uutiset / Vs: Viimeiset jäähyväiset : 28.07.19 - klo:04:42
Noin niinkuin saavutuksena olen ylpeä siitä, että saatiin Pallon kolehdilla munkkiliigan foorumi toimimaan pidempään, kuin itse Aapeli kesti. Teoriassa oltaisiin saatu vielä munkkiliiga pystyyn, jos Aapeli ei olisi sulkenut oviaan, nyt se optio on lopullisesti ohi.

Minulle on nyt melkein ihan sama tuleeko tänne (hemmetinmoisella spämminkuoppaamisella) joku munkkiliiga-lite, vai katoaako koko foorumi. Kolehdin keruu tuntuu nyt jo vähän tuhlaamiselta, kun ei täällä oikeasti tapahdu enää mitään. Rankasti modattuna tästä saataisiin varmaan jonkinlainen pysyvä muistomerkki munkkiliigalle, jota voisi käydä sitten vanhoilla päivillä ihailemassa. Toki siinä muokkaamisessa olisi oma vaivansa..

Toki nostan hattua, jos te vielä saatte kolehdin pystyyn puheiden sijaan.
2  Arkisto / Vanhat ilmoittautumiset / Välimieskäsittely tapauksessa TyQ - pehmo : 11.03.17 - klo:06:25
Kuluvan kuun kymmenes päivä TyQ julkisti joukkueensa tulevalle kaudelle '17(02). Ilmoitus oli hätäisellä aikataululla tehty, joten harmittavilta epäselvyyksiltä ei vältytty.

Nähdääkseni minulla ei ole voimassaolevaa pelaajasopimusta tulevalle kaudelle TyQiin.

Allekirjoitin viimekauden alun jälkeen kauden kestävän sopimuksen, optiolla jatkosta. Kauden jälkeen minusta tuli vapaa agentti ja olin vapaa siirtymään mihin tahansa seuraan, ilman siirtokorvauksia kasvattajaseuralleni. Tunnustelut uuden seuran löytämiseksi kuitenkin ottivat pian takapakkia, kun yhä useampi joukkue sai rosterinsa täyteen, ennenkuin pelaaja-agenttini kerkesi edes ottaa yhteyttä joukkueen manageriin. Tilanne alkoi näyttää hyvin pian siltä, ettei yhdessäkään liigajoukkueessa ole pehmon mentävää aukkoa. Asetin neuvottelujen takarajaksi liigan tähdistö-ottelun, jonne olin suureksi yllätyksekseni valittu. Näinollen tähdistö-ottelu oli viimeinen näytönpaikkani jatkoa ajatellen. Tähdistö-ottelut sitten menivät, kuin menivät, eivätkä jätä selityksille sijaa. Pelasin heikointa peliäni moneen vuoteen ja minut siirrettiin turnauksen kuluessa kentän laidalle. Minusta vaikuttaa siltä, että aikani on täyttynyt, eikä minulla ole enää mitään annettavaa tälle liigalle. Mielestäni pelaajaurani saapui päätökseensä tähdistöturnauksessa floppaamiseen. Päälimmäisin tunne, mikä tästä jäi käteen ei ole pettymys, vaan helpotus, niin kauan olen tätä peliä pelannut vastentahtoisesti.

Mielestäni TyQin ilmoittautuminen kaudelle '17(02) on itsemurha. Ottaen huomioon TyQin pelaajamenetykset viimekauden joukkueesta ja edellisestä kaudesta vahvistuneet vastustajat, lähtökohdat pudotuspeleihin pääsyyn ovat kohtalaisen heikot. Mielestäni mistään sen vähemmästä ei pidä pelata. TyQin rosterinmuutoksen myötä olen myös jäämässä TyQin suurimmaksi tähtipelaajaksi, roolinani pelata joka ilta vastustajan parasta pelaajaa vastaan. Anteeksi vain vaatimattomuuteni, mutta katsoessani noita muiden klaanien rostereita, tunnen itseni kovin pieneksi. Missä muussa klaanissa olisin klaanin paras pelaaja? ..tai helvetti, tiukkaa tekee edes pelaavaan nelikkoon mahtumiseen useimmissa klaaneissa, miten minä tässä sen TyQin pudotuspelipaikan yksin ratkaisen? Kuulostaa ihan sellaiselta haasteelta, että jos tässä liigassa ei jaeta mittavia tunnustuspalkkioita liigakaudella pahiten turpiin saaneelle pelaajalle, niin on hullun hommaa edes yrittää.

Näinollen riitautan ilmoittamiseni tulevalle kaudelle ja toivon liigalta välimieskäsittelyn aloittamista tapauksen suhteen, toiveina sopimuksen mitätöiminen tai paremmat sopimusehdot tulevasta kaudesta.
3  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Onko pituudella väliä? : 17.01.17 - klo:09:33
Oma pituuteni 182 cm. Täydellinen kumppani noin 10 cm lyhyempi. Puhelinnumeroa saa kysyä yksityisviestillä.
Oih!

Oon 174 cm, puhelinnumero löytyy yksityisviestistä!
4  Arkisto / Vanhat kierros -ja kausikeskustelut / pronssiottelu : 09.12.16 - klo:03:43
Miks pronssipeli o nii kauhia, eiks pelaamise pitäs olla kivaa Epävarma Kyl te noit pienpelei pelaatte innol nii miksei tätä voida pelata samal innol, ei tarvi välttist pelaa pronssi mieled Pyörittää silmiään
Pronssipeli on tarkoitettu joukkueille, jotka ovat kokeneet juuri katkeran tappion kauden tärkeimmässä pelissään, välieräottelussa. Useimmat munkkiliigapelaajat haluavat kuitenkin voittaa mestaruuden, eikä se kolmas sija tunnu oikein miltään sen jälkeen kun taistelu mestaruudesta on hävitty. Pronssipelin pelaaminen ikäänkuin alleviivaa sitä juuri koettua tappiota, eikä se (välierän häviäminen) tunnu yhtään kivalta.

Samasta syystä minä olen koko urani ajan vastustanut B-finaalien pelaamista. Sielläkin on vastakkain kaksi joukkuetta, jotka ovat hävinneet taistelun munkkiliigan mestaruudesta. Mielestäni sija viisi (eli B-mestaruus) ei ole pelaamisen arvoinen asia. Itseasiassa olen sitä mieltä, että runkosarjassa sijalle viisi sijoittuneella joukkueella on moraalinen oikeus sijoittua kyseiselle sijalle. En ymmärrä miten joku voi nähdä tuollaisessa puuhastelussa jotain positiivista.

Olen pelannut kuusivuotiaasta asti eri tietokonepelejä, eli tänä syksynä tulee täyteen 30-vuotta erillaisten tietokonepelien parissa. Aina tulee kuitenkin opittua ja koettua lisää. Viime kierroksella minut käskettiin pelaamaan B-finaalia ensimmäistä kertaa urani aikana. Enpä ole nähnyt näytöltäni niiden kolmenkymmenen vuoden aikana mitään niin masentavaa ja ahdistavaa kuin mitä näkyi aapelin lentokonepelissä sinä päivänä.  Jos kyse olisi yksinpelistä, joita mielelläni pelaan olisin varmaan lopettanut pelaamisen viiden minuutin kohdalla, poistanut pelin koneelta enkä olisi koskenut siihen enää ikinä, mutta kun tätä pelataan pelikavereiden vuoksi niin mitään ei ollut tehtävissä. Tunnelma oli luultavasti sama kuin lieteauton säiliön pohjalla, kun säiliötä aletaan täyttämään. Kaikki mitä on näköpiirissä on sontaa ja sonnan määrä on lisääntymään päin, kunnes siihen hukkuu. Tosin varmaan mieluummin uisin lietteessä, kuin pelaisin uudelleen B-finaalissa. Menin sinä iltana aikaisin nukkumaan, mutten saanut lainkaan unta. Lopulta makoilin kolme päivää sängyssä ja mietiskelin sitä onko tätä peliä järkeä pelata ollenkaan. Sain kuitenkin aikaan mielenterveydelleni tärkeän linjauksen siitä, että en tule enää ikinä pelaamaan joukkueessa, joka peluuttaa minua B-finaalissa. Mikäli muuta vaihtoehtoa ei ole, niin en pelaa ollenkaan tätä peliä.

Voin siis aivan hyvin ymmärtää, miksi pronssipelejä on vaikea järjestää. Pronssipelin pelaaminen voi olla monelle pelaajalle yllättävän kova paikka, vaikka pienpelit maistuisivatkin.
5  Munkkiliiga / Ilmoitukset / Vs: Foorumistatukset : 05.12.16 - klo:12:37
Haluan ALKO-statukseni takaisin.  Haluan muistaa lentokonepeliurani ajoista, jolloin minulla oli oikeasti hauska pelata eikä pelkkä velvollisuus joukkuettani kohtaan.
6  Arkisto / Klaaneja jäsenineen kausittain / Vs: Kokoonpanomuutokset kaudella '16 (05) : 05.12.16 - klo:12:37
pehmo ulos TyQistä, minusta tuntuu että tämä on ainoa looginen ratkaisu tässä vaiheessa.
Ensi kauteen on yli kuukausi aikaa, katsotaan sitten uudestaan missä pelaan jos pelaan.
7  Pääkokonaisuudet / Lentokonepeli / Vs: Lentokkavideot : 28.11.16 - klo:12:30
oisit voinu vähän enempi vaihdella ifreetistä
Hiiren näkyvyys häiritsi kyllä vähän. Mitä tulee kuitenkin freetin kuvaamiseen, niin koko munkkiliigayhteisö odotti sitä luvattua heittaria, ottelun tuloksella ja muilla pelitapahtumilla ei ollut niinkään suurta väliä. Mikäli se olisi tullut nauhalle, niin sitä oltaisiin kyllä muisteltu pitkään ja hartaasti. Nyt mentiin mallilla, jossa erät olivat ratkenneet jo kauan ennen niiden loppumista. Kaikki kunnia Jazazkalle, Thamlenille tai lemonille.. mutta ketä oikeasti kiinnostaa tuossa tilanteessa nähdä näyttivätkö he ripauksen yli vai ripauksen alle liigan keskitason pelisuorituksia, kun samaan aikaan voi seurailla ifreetin sooloiluja ja tuskaisia yrityksiä saada se heittari aikaan? 

Tilanne olisi ollut ihan erillainen, jos kyseessä olisi ollut tuon toisen otteluparin (Jetal-Dove) kaltainen trilleri, jossa oli isot panokset (tulos tai ulos) pelin viimeiseen minuuttiin asti. Silloin olisi harmittanut, jos kuvakulmaa ei oltaisi alituisesti vaihdettu sinne, mistä se lopullinen piste-ero saattaa muodostua, vaikka oltaisinkin panostettu jollekkin pelaajalle.
8  Munkkiliiga / Liigan kulmanurkkaus / Vs: Palautetopic Teng's magazinelle : 31.10.16 - klo:19:38
TyQin "Totta vai tarua" osuuden alussa on käynyt jokin kammottava copypaste-moka, jossa otsikko on vaihtunut Jetaliksi ja ekan kysymyksen vastaukset on pyyhkityneet pois. Otsikko olisi helppo vaihtaa takaisin TyQiksi ja jos se eka kysymys on nyttemmin kadonnut bittitaivaaseen, eikä tuota alkua voi korvata sillä "oikealla versiolla", niin siistimpää olisi vain kumittaa ylimääräiset roskat pois osiosta.
9  Pääkokonaisuudet / Turnaukset & kilpailut / Vs: Syksyn '16 royalduelturnaus : 30.10.16 - klo:02:02
Pallosalama ala selittää! Miks et pelaa singen kanssa??? Seuraavan kerran kun pyytää niin suostu!
Vastausten perusteella kuulostaa ihan siltä, kuin Tengsinge olisi kysynyt Adjua pelaamaan ja Palloa ei ole edes kyselty.. tai voinhan minä olla väärässäkin kun Teng ei kertonut kuka noihin on vastannut.. mutta silti..

..toki jos tuo jatkuu niin sitten voisi kysellä sitä Palloakin. Iskee silmää
10  Pääkokonaisuudet / Lentokonepeli / Vs: Lentokkavideot : 04.10.16 - klo:11:37
Ihan hyvä parin tunnin työksi.

Valitettavasti aapelin tila on mitä on, niin tuommoista pitää fundeerata ihan oikeastikkin. Mikäli kehitystyö jatkuu ja tuolle tulee ihan oikeaakin tarvetta, toivoisin että kehittäjä ottaisi oppia Triplane Turmoilista, jonka kevytversio aapelin lentokonepeli on. Sen lisäksi, että siinä on parempi käyttöliittymä, niin siinä on myös lisää taktista syvyyttä kuten lentokoneen painon ja sen myötä nopeuden vaihtelu eri tilanteissa (pommien määrä / bensan määrä / ammusten määrä), sekä realistisempi fysiikka pommien suhteen.
11  Arkisto / Vanhat kierros -ja kausikeskustelut / pronssiottelu? : 29.09.16 - klo:19:12
Eihän 2 tiimiä voi pronssia voittaa? Meneekö se sitten keskenäisen pelin mukaan?
Se on mennyt keskinäisen pelin mukaan, kausina kun pronssipeliä ei ole pelattu.

Joka on IMO siinä mielessä perseestä, että keskinäisen kamppailun voittaja voi voittaa mitalin, kieltäytymällä pelaamasta kyseisessä pelissä. Tuntuisi siltä, että se ennakkoon heikompi joukkue olisi se, jolta pitäisi kysyä, haluavatko luopua mitalikamppailusta. Tai sitten pitäisi siirtyä aidosti siihen malliin, että aiempi keskinäinen kohtaaminen ratkaisee pronssisijan.

Jetal on siis tämän kauden pronssimitalisti, jos peliä ei saada aikaan.
12  Munkkiliiga / Liigan kulmanurkkaus / Singen vedonlyöntinurkka (vanhat viestit) : 20.09.16 - klo:19:41
Miks rahamäärä listassa 2 eri lemonlightia joista toisella nolla ja toisella 171
Ja miksi siinä ei ole latesofia?

..aattelin vain, että jos toinen noista lemonlighteistä olisi latesofi, niin lista olisi oikeassa..
13  Munkkiliiga / Liigan kulmanurkkaus / Singen vedonlyöntinurkka (vanhat viestit) : 19.09.16 - klo:15:18
emt: 3.01 -50$€

Jetal: 7.97 - 15$€

Tónks: 3.56 - 35$€

Jos MunQ ei voitakkaan tätä kautta, vaadin rahani takaisin!
MunQin voittaessa olen sijoittanut rahani hyvään tarkoitukseen, MunQin kannattajille ja Tengin vedonlyöntitoimistolle!
14  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Täällä keskustelemme iloisista asioista : 17.09.16 - klo:16:05
Kaverichat toimii jälleen. En tiedä, milloin on korjattu vai liekö korjaantunut itsestään?
Toimi ainakin eilen, en tiedä onko toiminut montakin päivää kauemmin.

Aapelin tapauksessa todennäköisin skenario on se, että se korjautui heti kun ylläpito lakkasi välittämättä siitä. Nyt vain toivotaan, ettei ylläpito huomaa sitä.
15  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Liigalaisten ilmoitustaulu : 10.09.16 - klo:23:49
Mihin aikaan tykistit pelaa ja milloin?
sopimuksen mukaan

Nyt ei ole ollut muutamaan kuukauteen kiinteitä peliaikoja.
Sivuja: [1] 2 3 ... 12
MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024