Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
18.05.24 - klo:19:18

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Pääkokonaisuudet
| |-+  Lentokonepeli
| | |-+  Haamubugi
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: [1] 2 3 Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Haamubugi  (Luettu 19516 kertaa)
pallosalama
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 750


PC ♥


Profiili
Haamubugi
« : 10.10.13 - klo:02:40 »

Tämä viimeaikojen haitta näyttää ikävästi leviävän, nyt jo ML-huoneessakin havaitsin kyseisen bugin tässä hetki sitten. (Pistin salasanan ettei sekin nyt täyty tahattomista/tahallisista kummituksista)

En osaa sanoa sekottaako joku huoneita tahallaan, vai onko tämä ihan vain itsestään tapahtuvaa. Veikkaan että joku sekottaa, mutta tekijää tuskin voidaan saada kiinni.

Molemmissa tapauksissa olen sitä mieltä että ylläpidolle olisi jo aika pistää noottia asiasta. Yksi huone jossa bugi on vielä menettelee, kaksi on jo rajoilla... kolmannesta olis jo todella aika alkaa jotain tapahtumaan. Tätä vauhtiahan meillä ei kohta muuta olekkaan kun haamukäyttäjillä täyttyneitä huoneita.

Aapelin ylläpidon innon tehdä jotain lentokonepelin hyväksi tiedetään, joten en ole turhan optimistinen sen suhteen mitä sieltä tulee josko valituksia laitellaan. Oliskohan tässä tapauksessa addressi asian suhteen tehokkaampi vaikutuskeino kuin yksittäiset viestit? Toki ylläpidon on pakko asiaan reagoida jos koko munkkiliigayhteisö floodaa heitä valitusviesteillä  Hymyilee

Josko ylläpito ei kuitenkaan asialle mitään tekis, niin näen itse kaks vaihtoehtoa(jotka ei sulje toisiaan pois), joilla asia saadaan ainakin jossainmäärin kuriin jatkossa.(Tässä oletan että bugi johtuu pelaaja/ista)

-Huoneille ostetaan aikaa vain lyhyitä määriä kerrallaan(esim viikko). Pitkällä aikavälillä tämä tosin nostaa huoneiden pidon hintaa, mutta vastapainona seonneet huoneet katoavat nopeasti ja uusia voidaan tehdä tilalle.

-Huoneissa aletaan käyttämään salasanaa silloin kun niitä ei käytetä. Näinollen kuka niitä sekotteleekin ei pääse tätä tekemään.
tallennettu

(Megazone)Saa pistää ratioo paremmaks Hymyilee
Lainaus käyttäjältä: Stephen King
Tietenkin! Owen ajatteli. Tuo käy järkeen. Hän sai puhelun pistooliin. Sitähän sattuu vähän väliä.Unensieppaaja, sivu 415
Lainaus käyttäjältä: Crayak
There must be a game. If there is no game there is nothing for me.
[22:48] <@Adju> oon robotti
Sieni is unstoppable!
<heni1> etkö oikeesti tee mutuaa kun pelaa tätät
<Tengsinge> pallo-salama on ehkä huumorintajusin henkilö täälä
<mcboxerjr> sit voi vessan hytis kans
1986 - No brave new world, no brave new world.
2000 - A brave new world, in a brave new world

jeu de voyance gratuit tarot forum voyance gratuite immediate voyance question gratuite voyance par tarot gratuit chat voyance gratuite voyance gratuite sms voyance avenir question gratuite voyance par tchat entierement gratuite jeux de voyance amour gratuit voyances gratuite ici voyance amoureuse gratuite voyance gratuite amour sans inscription claire voyance gratuite tchat gratuit voyance premiere voyance gratuite par telephone voyance gratuite tarot de l'amour voyance 100 gratuite en ligne voyance arabe gratuite en ligne site voyance gratuit voyance gratuite posez votre question voyance premiere consultation gratuite telephone voyance gratuite en ligne chat
CONST
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 974



Profiili
Vs: Haamubugi
« Vastaus #1 : 10.10.13 - klo:07:07 »

Laitoin viikonloppuna asiakaspalveluun viestiä haamuhuoneista erään oikoreitin kautta. Vastausta ei ole tullut, mutta närn, että viesti on katsottu.

Huoneet ovat maksullista tavaraa, joten niiden tulisi myös toimia. Tällä hetkellä tilanne on vähän sama kuin keinutuolin ostaminen, jolla ei voikaan keinua. Kauppa vaihtaa sen uuteen, ja toivon, että Playforia Inc. älyää tehdä samoin. Asiakastahan tässä muuten huijataan.
tallennettu

Vuoden herrasmiespelaaja (2012), kiitos äänestäneille!
Lainaus käyttäjältä: Tengsinges
Ja sit kun se on niin ilonen nii kukaan ei jaksa mököttää sille yhtää...
yu aksu
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 669


Some :3


Profiili WWW
Vs: Haamubugi
« Vastaus #2 : 10.10.13 - klo:08:45 »

Joo ois hyvä tehdä jotain vaikka lähettää semmonen adressi just mitä ehdotit tonne ylläpidolle.
Mun mielestä toi vaihtoehto 2 pienentää aloittelijoiden löytämistä lentokkaan, jos siellä ei ole huoneadmineita, miten he sitten pääsevät sisään? Sama koskee myös muita munkkiliigalaisia pelaajia, joilla ei välttämättä ole adminoikeuksia mihkään huoneeseen. 1 vaihtoehto on mielestäni parempi.
tallennettu
MisseKissa
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 735


Maailmanparantaja


Profiili
Vs: Haamubugi
« Vastaus #3 : 10.10.13 - klo:08:48 »

1. Vaihoehto on parempi sillä monesti admineita ei saata näkyä moneen tuntiin jolloin ei kyl pääsis pelaa ja MÄ HALUUN PELAA DDDDD8

Niin just ei syytellä ketään D8 Ehkä haamuhuoneitten syy onkin se kun pallo ja duff pelaa nii helvetisti, että peli alkaa kattoo et ne on aina paikalla. Ehdotan pallolle ja duffille vieroitushoitoa
tallennettu

Pidän kissoista
Saial
Moderaattori / TyQ

Poissa Poissa

Viestejä: 996



Profiili
Vs: Haamubugi
« Vastaus #4 : 10.10.13 - klo:10:31 »

Siis eihän ylläpito voi jättää asiaa huomioimatta, sillä joillakin ihmisillä on omaa rahaa huoneessa. Tosin, huoneen ostajan/taateleiden lisääjän pitäisi mielestäni tehdä palautetta, vedoten omiin rahoihinsa ja vastineeseen, mitä tämä tilanne antaa, sekä lopuksi pyyntö korvauksesta, koska huoneita ei ole voinut käyttää.

Aktiivisten pelaajien kontolle jäisi, että he antaisivat huoneen omistajalle mahdollisen tiedon, mitä on tapahtunut. Koska ongelma on alkanut, tiedättekö, missä järjestyksessä tuo on alkanut, eli mikä huone meni ensin, jolloin hänellä on pidemmältä ajalta oikeus korvauksiin. Miten bugi ilmenee, on hyvä myös kertoa.

Aiemmin itse luulin, että huoneet menevät kerrasta pois käytöstä, täyttyen, mutta ilmeisesti siis tämä tapahtuu pikkuhiljaa. Luulen kuitenkin, että ongelma on se, että pelaaja ei poistu huoneesta normaaliin tapaan, vaan tosiaan joko lagin takia sulkee välilehden tai selaimen. En tiedä, vaatiiko se, ettei kirjaudu hahmollaan ulos, jolloin he jäävät siis huoneisiin ns. haamupelaajiksi ja, jos eivät tuolla hahmolla enää tule lentokonepeliin (luulen tämän olevan todellinen syy). Tämä voi olla hakuammuntaa, sillä en ole näiden asioiden expertti, mutta tulipahan mieleen, että nuo voivat olla seikkoja, miksi tätä tapahtuu.

Kun nämä asiat on ilmoitettu ylläpidolle, niin huoneiden omistajilla on siis hyvä peruste tehdä asiasta reklamaatio ja todennäköisesti ylläpito hoitaa bugin tai ainakin jonkinlaisen vastineen. Hyvä on myös mainita, mikäli huoneeseen on jo lisätty taateleita useamman henkilön toimesta, jolloin heidän todennäköisesti pitää korvata tähän bugiin mennyt aika huoneaikana.
tallennettu

Jos maailma ahdistaa, pakene Bub-kissan söpöön maailmaan.

jääkuningatar

TyQ- kieli                      =  suomennos
jääkuningatar (naisesta) =  henkilö, joka on voittavan tiimin
pakkasherra (miehestä)      ainoa miinuksilla oleva pelaaja.

Lähde: Pehmon sanakirja


Tee uuden vuoden lupaus: Ajattele ympäristöä- valitse ihmismoottori tai julkinen kulkuväline matkustaessasi aina, kun se on mahdollista.

Muistakaa vältellä myös katkarapujen syömistä, sillä ne pyydystetään tuhoamalla merenpohja elinkelvottomaksi useaksi vuosikymmeneksi... täysin elinkelvottomaksi, viemällä kasvit ja maa-aineskin. Miettikää sitä.
Legend JJL
Vieras
Vs: Haamubugi
« Vastaus #5 : 10.10.13 - klo:15:42 »

Oliskohan tässä tapauksessa addressi asian suhteen tehokkaampi vaikutuskeino kuin yksittäiset viestit? Toki ylläpidon on pakko asiaan reagoida jos koko munkkiliigayhteisö floodaa heitä valitusviesteillä  Hymyilee
Ei. Meillä oli ja on edelleen se adressi Lentokonepelin uudistamista koskien. Kyseisessä adressissa taitaa olla enemmän allekirjoittaneita kuin muissa Aapelin adresseissa, asia on erittäin hyvin perusteltu ja sen toteuttaminen olisi tuottoisin kaikista realistisista. Mitään ei kuitenkaan ole tapahtunut.

Eikö teillä ole se floodibotti ilmoittelemassa valkoisentekijöistä? Onko siihen reagoitu mitenkään? Ei. Sen s-posti taitaa olla estettynä asiakaspalvelun toimesta, mikäli se ei osaa tehdä itselleen uutta postia aina viestin lähetettyään.

Paras vaihtoehto taitaa olla joku kovemman luokan "julkisuustemppu".
tallennettu
MisseKissa
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 735


Maailmanparantaja


Profiili
Vs: Haamubugi
« Vastaus #6 : 10.10.13 - klo:16:17 »

Jos perustellaan sillä, että ne on maksullisia ne huoneet.. niin pitäis korjata.. Niin hohoijjaa eiköhän toi oo ihan omaa tyhmyyttä kokoajan tehdä lisää huoneita ennenkun asialle ollaan tehty jotain, turha maukua siellä vutun misset. Ennenkun sieltä tulee joku "miten me sit pelataan jos ei oo huoneita yhyyy Surullinen(((((" Niin vastaan jo, ettette mitenkään ja etitte jonkun muun pelin. Joo ja en tarvii vastausta jossa itketään että ei haluu uutta peliä vaan olla lentoQ nerD
tallennettu

Pidän kissoista
super koira2
Vieras
Vs: Haamubugi
« Vastaus #7 : 10.10.13 - klo:21:57 »

EI KOIRAA SAA HEITTÄÄ KALIKALLA! SE SATTUU!

Ja sitte tähän aiheeseen.

Wäz, Eini, erittäin suurella todennäköisyydellä tuo ei ole totta. (Oikeastaan haluaisin poistaa 21:41 lähetetyn viestin, mutta en nyt sitä tee...)

Tosiaan, tuo ongelma on erittäin haitallinen monien (myös minun) lentokanpeluuinnolle. Huoneita ei tee mieli tehdä, jos ne bugaavat noin pahasti, ja aiheuttaa taatelien (mahdollisen ja melko todennäköisesti oikean rahan) menetyksen.
Voisin väittää, että myös lain mukaan Aapelin olisi pakko korvata menetykset. (En kuitenkaan lakia tunne, joten jos joku asiasta tietävä haluaisi valaista, olisin tyytyväinen)
Ongelma on pelin jatkumisen kannalta vakava, koska se tosiaan saattaa ajaa uusia pelaajia pois.

Jos omalle huoneelle näin käy lähetän Aapelille samantien viestin jossa vaadin menetettyjä taatelejani takaisin. (Tietysti aika jona huone ollut käyttökelpoinen jätetään laskuista ulos)
tallennettu
WäZ
Nokka

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 688



Profiili
Vs: Haamubugi
« Vastaus #8 : 10.10.13 - klo:22:01 »

Mun viestis on POINTTi vittu. Yksi huoneha täytty duffeil ja palloil. Ja nää kaksi yleensä ravaa samaa huonetta ees taas ja sivulle. Nii siinähän menee antiikkinen lentokonepeli sekaisin, kuin mä musiikin kokees
DAA
tallennettu

Ime sinä poika soiroa en oo tulossa sun pariks
pallosalama
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 750


PC ♥


Profiili
Vs: Haamubugi
« Vastaus #9 : 10.10.13 - klo:22:25 »

Ootko nyt ihan tossisas? Me täytettiin tuo huone ihan tahallamme kerta se oli jo sekasin, ei me kuitenkaan sitä bugia aiheutettu. Ja niinkun näky ton bugihuone kakkosen kanssa, huomattiin bugi eikä täytetty sitä, niin kas kummaa seuraavana päivänä oli muut ihmiset sen täyttänyt.

 Py&#246;ritt&#228;&#228; silmi&#228;&#228;n
tallennettu

(Megazone)Saa pistää ratioo paremmaks Hymyilee
Lainaus käyttäjältä: Stephen King
Tietenkin! Owen ajatteli. Tuo käy järkeen. Hän sai puhelun pistooliin. Sitähän sattuu vähän väliä.Unensieppaaja, sivu 415
Lainaus käyttäjältä: Crayak
There must be a game. If there is no game there is nothing for me.
[22:48] <@Adju> oon robotti
Sieni is unstoppable!
<heni1> etkö oikeesti tee mutuaa kun pelaa tätät
<Tengsinge> pallo-salama on ehkä huumorintajusin henkilö täälä
<mcboxerjr> sit voi vessan hytis kans
1986 - No brave new world, no brave new world.
2000 - A brave new world, in a brave new world

jeu de voyance gratuit tarot forum voyance gratuite immediate voyance question gratuite voyance par tarot gratuit chat voyance gratuite voyance gratuite sms voyance avenir question gratuite voyance par tchat entierement gratuite jeux de voyance amour gratuit voyances gratuite ici voyance amoureuse gratuite voyance gratuite amour sans inscription claire voyance gratuite tchat gratuit voyance premiere voyance gratuite par telephone voyance gratuite tarot de l'amour voyance 100 gratuite en ligne voyance arabe gratuite en ligne site voyance gratuit voyance gratuite posez votre question voyance premiere consultation gratuite telephone voyance gratuite en ligne chat
WäZ
Nokka

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 688



Profiili
Vs: Haamubugi
« Vastaus #10 : 11.10.13 - klo:07:23 »

Sanoinko ettätahallani? Mielipiteeni on jos huonees ramppss jotkutt ohmiset vail 5 minan siksna ees taas nii tätottahan toki se bugaantuu. olit vain esimerkki
tallennettu

Ime sinä poika soiroa en oo tulossa sun pariks
MisseKissa
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 735


Maailmanparantaja


Profiili
Vs: Haamubugi
« Vastaus #11 : 11.10.13 - klo:08:01 »

Mun viestis on POINTTi vittu. Yksi huoneha täytty duffeil ja palloil. Ja nää kaksi yleensä ravaa samaa huonetta ees taas ja sivulle. Nii siinähän menee antiikkinen lentokonepeli sekaisin, kuin mä musiikin kokees
DAA

+1 pallolle ja duffille vieroitushoitoa etteivät bugita muitakin huoneita. Oikeasti uskon että heidän pelaamisen määrä ylikuormittaa serverin. Se ei enää tiedä millon he ovat poissa.
tallennettu

Pidän kissoista
CONST
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 974



Profiili
Vs: Haamubugi
« Vastaus #12 : 11.10.13 - klo:16:12 »

HUOMIO KAIKKI, MEILLE ON VASTATTU!
Keskustelin aspan edustajan kanssa tänään iltapäivällä pelin tilannetta koskien. Keskustelu eteni seuraavasti:
Lainaus
[16:00:40] Aspa Playforia: Kyselin tuossa hieman tosta lentokonepeli-ongelmasta, ja valitettavasti ko. pelin ongelmille ei mahdeta mitään :/ Näiden bugisten huoneiden tekijöille voi välittää viestin ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, ja pyytää korvaamaan huoneen tekemiseen käytetyt taatelit.
[16:02:09] Aspa Playforia: Kannattaa tietysti laittaa mahdollisimman tarkat tiedot mukaan, eli mistä huoneesta on kysymys, miten pitkäksi aikaa/monelle pelaajalle huone on luotu, sekä millä tunnuksella huone on tehty.
[16:03:51] Konsta: Selvä, kiitos tiedosta. Vien tiedon eteenpäin.
[16:04:01] Aspa Playforia: Ok, kiitos!
[16:07:04] Aspa Playforia: Lentokonepelin bugit on sellaisia tapauksia, joille ei valitettavasti voida mitään. Ehkä olettekin törmänneet tähän vanhaan blogimerkintään lentokonepelistä http://www.aapeli.com/community/user/Jam777/blog/1635078928
[16:07:19] Konsta: Juu meillä on tuo jo tiedossa.
[16:08:14] Aspa Playforia: Ko. blogissa pelikehittäjämme on pohtinut juuri lentokonepelin ongelmia, ja siltä osin blogi pitää vieläkin paikkaansa, että lentokonepelin bugeja on vaikea jos ei mahdotonta korjata, ja tästä syystä resursseja ei enää lentokonepeliin valitettavasti käytetä.
[16:10:57] Aspa Playforia: Tosin blogissa mainitaan myös pelikehittäjämme omana ideana koodin avaaminen käyttäjille - tätä ei kuitenkaan valitettavasti olla toteuttamassa. Toivotaan siis, että huoneiden tekeminen ja lentokonepelin pelailu onnistuu suht ongelmitta vielä jatkossakin. Bugisista huoneista korvaamme tottakai huoneen tekijälle menetetyt taatelit.

Joten kaikki huoneiden omistajat (Duff, Late ja Teng?), ottakaa yhteyttä asiakaspalveluun ylläolevien ohjeiden mukaan.

Sen lisäksi tarvitsen kaiken mahdollisen informaation bugista, tämä oli pyyntö aspasta. Keskustelulinja on nyt avattu ja vuoksemme tehdään kaikki se, mitä Playforia Inc. nykyresursseillaan ja osaamisellaan pystyy.
tallennettu

Vuoden herrasmiespelaaja (2012), kiitos äänestäneille!
Lainaus käyttäjältä: Tengsinges
Ja sit kun se on niin ilonen nii kukaan ei jaksa mököttää sille yhtää...
WäZ
Nokka

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 688



Profiili
Vs: Haamubugi
« Vastaus #13 : 17.10.13 - klo:09:04 »

huoh. flying legends huone on haamuuntunut, Nakkikioski on haamuuntunut ja rakas Mutakuoppa on haamuuntunut. Vittu ei tästä tuu mitään ku joku selvästi tekee sitä! Aina kn teemme uuden huoneen niin ne haamuuntu kuitekkin. Pian meillä ei ole huoneita munkkiliigapeleihinkään, Ja mitä aapeli tekee? Ei vittu mitään. Voi voi ei oo sitä vitun kooditekijää, no vittu hankkis uuden -.-
tallennettu

Ime sinä poika soiroa en oo tulossa sun pariks
MisseKissa
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 735


Maailmanparantaja


Profiili
Vs: Haamubugi
« Vastaus #14 : 17.10.13 - klo:09:55 »

Hupsis mites nyt noin 8D Harmittaa toivottavasti tekijä kiinni 8DD
tallennettu

Pidän kissoista
Sivuja: [1] 2 3 Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024