Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
18.05.24 - klo:22:15

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Munkkiliiga
| |-+  Liigan kulmanurkkaus
| | |-+  Palautenurkka
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 51 Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Palautenurkka  (Luettu 211427 kertaa)
Chess
SatQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 714


Veli Hopea


Profiili
Vs: Kausiin kuulumattomat rankingpelit
« Vastaus #585 : 24.03.14 - klo:18:49 »

Ei vittuboot säälittävä. Mulle on aivan se ja sama joku vitun ELO.. Tarkoitus on reeniä molemmille ja peliaikaa saa kaikki ku liigapeleis eisaa.. rankingpelus viel se tietty rajat ettei oo nii lepsuu. Taitaa olla että ite sitä seuraat... ja miks pitäis kieltää se et farmin kaa eisais pelaya rankingpelei

Järkevä vaihtoehto, varsinkin, jos et siitä voittoprosentista välitä. Helppo järjestää, eikä haittaa vaikka ei tulis pelaajia.

Voithan ottaa noissakin sen linjan, että pelaatten tiukasti liigan säännöillä, voit tehdä peleistä niin lepsuja kuin haluat, tai niin tiukkoja kuin haluat.

Seuraan mitä?

Mähän snoin, että toi ELOn ja rankingvoittojen farmaaminen pitäis kieltää. Kaipais jotain sääntöjä, ei kuitenkaan välttämättä niin tiukkoja, ettei ollenkaan saisi saman klaanin letueiden kesken pelata.
tallennettu

SatQ-MunQ: 2-0
Johtaja väittelee Satqn voittoon
WäZ
Nokka

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 688



Profiili
Vs: Palautenurkka
« Vastaus #586 : 24.03.14 - klo:18:52 »

Mitä vitun väluä jollain ELO paskalla. Kyl mä näen et L F:llä on mahikset. Pisti ne kahes vipas pelis hyvin kampoihin. Kuka on niin tosissaan et ELOaaa huijaas..
tallennettu

Ime sinä poika soiroa en oo tulossa sun pariks
MisseKissa
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 735


Maailmanparantaja


Profiili
Vs: Palautenurkka
« Vastaus #587 : 24.03.14 - klo:21:14 »

Millon sarjataulukko päivitetään?

P.S muistakaa lisätä sinne P-K voitto TyQ:stä Iskee silmää
tallennettu

Pidän kissoista
latesofi
Modiktaattori / MunQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 3 211



Profiili
Vs: Palautenurkka
« Vastaus #588 : 24.03.14 - klo:21:23 »

Millon sarjataulukko päivitetään?

P.S muistakaa lisätä sinne P-K voitto TyQ:stä Iskee silmää

Pyritään lähipäivinä kun mul on aikaa ja ei väsytä liikaa Hymyilee
tallennettu

Kooste kaikista turnauksistani

Tykisti, MunQ -klaanin jäsen,  liiga-admin, sekä Vuoden rantaleijona 2012!

Nopeimmin saat yhteyttä foorumin y-viestillä.
MisseKissa
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 735


Maailmanparantaja


Profiili
Vs: Palautenurkka
« Vastaus #589 : 25.03.14 - klo:22:16 »

Adminit ne aika itkee asiallisesta käytöksestä sun muuta, mutta silti pilaavat ns. hauskalla viestien poistelulla pelaajien haku aiheen? Huumorintaju hehehehe mua nauratttaa niin paljon huehuehue


tallennettu

Pidän kissoista
pallosalama
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 750


PC ♥


Profiili
Vs: Palautenurkka
« Vastaus #590 : 27.03.14 - klo:20:54 »

Nyt on taas itellä vähän ajatuksia kertynyt mieleen, laittelenpa niitä tänne.

-Munkkiliiga kierrokset

Eli ehdotuksenani olisi, että liiga alkaa jälleen tarjoamaan kierrosmoodipelejä jatkuvan lisäksi. Sen lisäks että päästäs näkemään erilaisia tiimikokoonpanoja jatkuvaan verrattuna, antaisi tämä myös mahdollisuuden hieman erilaiseen peliin. Kartta, aika sun muu nyt tietenkin vaatis mietintää, en usko että kaikki haluais sitä iänikuista Dividediä jossa automaattisesti tulee joku selkään joka kerta jos lähet sen vihun meren ylle seikkailemaan.

-Tähdistöpelit

Taitaa taas olla hetki, kun näitä järjestettiin viimeks. Jos tämäkin laitetaan hyvissä ajoin mietintään, pidettäskö tämän kauden lopulla tähdistöpelit, niinkuin joinakin kausina tehtiin. Esim. tyyppiä miehet vs naiset, 18- vs 18+, Etelä vs pohjonen, jne. Uskoisin kyllä että halukkaita riittää, jos joku sellaista alulle panisi. 8v8 jatkuva varmaankin olisi se hauskin vaihtoehto tälle.
tallennettu

(Megazone)Saa pistää ratioo paremmaks Hymyilee
Lainaus käyttäjältä: Stephen King
Tietenkin! Owen ajatteli. Tuo käy järkeen. Hän sai puhelun pistooliin. Sitähän sattuu vähän väliä.Unensieppaaja, sivu 415
Lainaus käyttäjältä: Crayak
There must be a game. If there is no game there is nothing for me.
[22:48] <@Adju> oon robotti
Sieni is unstoppable!
<heni1> etkö oikeesti tee mutuaa kun pelaa tätät
<Tengsinge> pallo-salama on ehkä huumorintajusin henkilö täälä
<mcboxerjr> sit voi vessan hytis kans
1986 - No brave new world, no brave new world.
2000 - A brave new world, in a brave new world

jeu de voyance gratuit tarot forum voyance gratuite immediate voyance question gratuite voyance par tarot gratuit chat voyance gratuite voyance gratuite sms voyance avenir question gratuite voyance par tchat entierement gratuite jeux de voyance amour gratuit voyances gratuite ici voyance amoureuse gratuite voyance gratuite amour sans inscription claire voyance gratuite tchat gratuit voyance premiere voyance gratuite par telephone voyance gratuite tarot de l'amour voyance 100 gratuite en ligne voyance arabe gratuite en ligne site voyance gratuit voyance gratuite posez votre question voyance premiere consultation gratuite telephone voyance gratuite en ligne chat
MisseKissa
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 735


Maailmanparantaja


Profiili
Vs: Palautenurkka
« Vastaus #591 : 27.03.14 - klo:21:04 »

Kukaan ei jaksa muita kierroksia kun divided, ja se ei automaattisesti tarkota, että selkään lähdetään. Joka mapissa sikaillaan, ei ole siitä kiinni. Jos jotain kierroshommelii on suunnitteilla niin ehdotan heti mapiksi Divided, aika 5min.


Joo tähdistöpeleihin Kauniit ihmiset vs. rumat
tallennettu

Pidän kissoista
WäZ
Nokka

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 688



Profiili
Vs: Palautenurkka
« Vastaus #592 : 27.03.14 - klo:21:35 »

Miksei pjotria oo lisätty h.ghen
tallennettu

Ime sinä poika soiroa en oo tulossa sun pariks
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Palautenurkka
« Vastaus #593 : 28.03.14 - klo:20:18 »

-Munkkiliiga kierrokset
Ohhoh, tuli ihan nostalginen olo kun ehdotit omaa kierrossarjaa pelattavaksi jatkuvan ohella, aivan samalla tavalla kuin allekirjoittanut teki viisi vuotta sitten päästyään adminiksi ja sai sen lopulta sitten läpi. Jopas tässä totta tosiaan kulkee vuodet.

Mutta palatakseni vielä lisää menneisyyteen niin nimenomaisesti tuosta ehdottamastasi kahden sarjan järjestämisestä ei ole ollut vääntöä sen jälkeen kun moista kokeiltiin epäonnistuneesti, mutta sen sijaan kierroksilla lentelystä oli hiukan debattia tuossa vajaa kolme vuotta sitten. Moni oli sitä mieltä että täytyisi mennä kierroksilla kuten suurin osa mättöpeleistä oli, mutta päättäjien ja lopulta myös pelaajien koostuttua enemmistöltään jatkuvan kannattajista lenneltiin sitten sillä. Silloin oli muistaakseni myös jonkinlaista puhetta että jotain kierroksilla pelattavia kausia voitaisiin välillä koittaa, mutta nyt kun ajattelee niin on oikeastaan melko kummallistakin kuinka yksimieliseltä jengi vaikuttaa pelimuodon suhteen. Sen vuoksi tää keskustelun avaus joka rikkoi pitkään olleen jään oli kovin mielenkiintoinen.

Ajatusleikkinä toi sun ehdotuksesi on tosiaan kokonaisuudessaan kovin kiinostava, mutta jos realistisia ollaan niin tässä vaiheessa pelin elinkaarta tuntuu kauheen kaukaa haetulta että me kahta sarjaa pyöritettäisiin samanaikaisesti. Ainoat seikat jotka saattaisivat puoltaa sitä on että pelaajapohja voisi kenties näin alkuun olla riittävä kumpaankin ja ehkä siten joku voisi löytyy ylimääräistä motivaatiota ML:ssa lentelyyn, mutta todennäköisesti pitkällä tähtäimellä kaksi liigaa "söisi" toisiaan turhan paljon ja harva jaksaisi lennellä kummassakin, puhumattakaan tietysti siitä että löytyykö edes resursseja tarjota kumpaakin kun liiga ei ihan itsestään pyöri.

-Tähdistöpelit
Tähdistöpelejäkään ei oo tosiaan ollut hetkeen vaikka niitä pelattiin joku 5x (?) putkeen menestyksellä. Jengi jaksoi raahautua niihin yllättävän laadukkaalla prosentilla paikalle, niistä sai mukavaa vaihtelua normaaliin lentelyyn kun pääsi täysmittaisen 8 vs 8-pelailun makuun ja samalla niiden järjestämisestä kertyi paljon näkymättömiä positiivisesti liigan toimintaa edistäviä vaikutteita. Siks oon täysin samaa mieltä kanssas siitä että ne olis makea saada takaisin liigatoimintaan.

Kun tähdistöpeleille riittäisi varmasti kysyntää niin lienee rehellistä myöntää että ongelma on administon laiskuus. Viime kauden vaihtuessa se ei tosin jäänyt siitä kiikastamaan kun tähdistöpeliä ei muutenkaan olisi ehditty järjestämään, mutta ainakin pari kertaa se on yksinkertaisesti ollut kiinni juuri siitä ettei ole jaksettu pitää moista. Jos joku luotettava henkilö, kuten sinä, on valmis ottamaan ohjat käsiinsä ja kyselemään jengiä paikalle yms niin ainakaan mä, enkä usko että muukaan admintiimi vastustaa sitä että joku muu kuin meikäläiset järkkäisi tähdistöpelit.
« Viimeksi muokattu: 28.03.14 - klo:20:47 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
pallosalama
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 750


PC ♥


Profiili
Vs: Palautenurkka
« Vastaus #594 : 28.03.14 - klo:22:12 »

administon laiskuus.

Tässä on asia, johon olen itsekkin kiinnittänyt huomiota.
Katsotaanpa ensiks adminien nykytilannetta.

Liiga-adminit (4):
Apple
JussePal
latesofi
Tengsinge


Näistä sä oot oikeestaan ainut, jonka näkee edes jossain määrin aktiivisesti foorumilla viestittelevän. Muitten adminien julkinen toiminta on hyvin vähäistä, jos sitä on ylipäänsä. Eli vaan neljäsosa admineista ilmasee julkista toimintaa. Huolestuttavaa, eikö? Kyllähän adminien pitäs paremmin näyttää jotain tekevänsä. Ainakin itselle tulee semmonen olo ettei noita oikeen kiinnosta foorumin tapahtumat.
En sitten tiedä, mitä siellä adminalueella tapahtuu, vai onko yhtä hiljasta kun adujen muukin toiminta foorumilla. Jos he eivät paljoa mitään tee, olisko aika miettiä muutoksia admineissa.
Voipi toki olla, että olen täysin väärässä adminien aktiivisuudesta, ja siinä tapauksessa pahoittelen tietämättömän sanojani.

Ja vaikuttamisesta vielä sen verran, että noita irc-kokouksia voitas järjestää useemminkin kausien aikana, eikä pelkästään niitten alulla. Kun toi vuorovaikuttaminen on niin paljon nopeempaa qnetissä kun foorumilla.
tallennettu

(Megazone)Saa pistää ratioo paremmaks Hymyilee
Lainaus käyttäjältä: Stephen King
Tietenkin! Owen ajatteli. Tuo käy järkeen. Hän sai puhelun pistooliin. Sitähän sattuu vähän väliä.Unensieppaaja, sivu 415
Lainaus käyttäjältä: Crayak
There must be a game. If there is no game there is nothing for me.
[22:48] <@Adju> oon robotti
Sieni is unstoppable!
<heni1> etkö oikeesti tee mutuaa kun pelaa tätät
<Tengsinge> pallo-salama on ehkä huumorintajusin henkilö täälä
<mcboxerjr> sit voi vessan hytis kans
1986 - No brave new world, no brave new world.
2000 - A brave new world, in a brave new world

jeu de voyance gratuit tarot forum voyance gratuite immediate voyance question gratuite voyance par tarot gratuit chat voyance gratuite voyance gratuite sms voyance avenir question gratuite voyance par tchat entierement gratuite jeux de voyance amour gratuit voyances gratuite ici voyance amoureuse gratuite voyance gratuite amour sans inscription claire voyance gratuite tchat gratuit voyance premiere voyance gratuite par telephone voyance gratuite tarot de l'amour voyance 100 gratuite en ligne voyance arabe gratuite en ligne site voyance gratuit voyance gratuite posez votre question voyance premiere consultation gratuite telephone voyance gratuite en ligne chat
Chess
SatQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 714


Veli Hopea


Profiili
Vs: Palautenurkka
« Vastaus #595 : 28.03.14 - klo:22:15 »

Kyllähän latesofi foorumeilla ainakin on, vaikkei turhia viestejä sen merkiksi lähettäisikään, niin kuin WäZ
tallennettu

SatQ-MunQ: 2-0
Johtaja väittelee Satqn voittoon
ifreetti
Tónks

Poissa Poissa

Viestejä: 733



Profiili
Vs: Palautenurkka
« Vastaus #596 : 28.03.14 - klo:22:15 »

haen adminin virkaa
tallennettu
Chess
SatQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 714


Veli Hopea


Profiili
Vs: Palautenurkka
« Vastaus #597 : 28.03.14 - klo:22:37 »

haen adminin virkaa

Suosittelen Ifreettiä
tallennettu

SatQ-MunQ: 2-0
Johtaja väittelee Satqn voittoon
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Palautenurkka
« Vastaus #598 : 30.03.14 - klo:17:29 »

...
En tiedä kuinka hyvin mun viestästä välittyi se ironiaksi tarkoitettu vivahde, mutta selvennetääs näin selkokielellä turhia kiemurtelematta että en koe että admineilta pitää edellyttää tähdistöpelien järjestämisiä. Tähdistöpelit on mukava lisä siinä missä kaiken maailman palkintogaalatkin ja hyvä keino kiillottaa kuvaansa liigalaisten silmissä, mutta en tosiaan näe oikein millään että admineilta pitäisi edellyttää moisia. Eiköhän ne perustehtävien hoitamiset aina ohjelmistojen laatimisesta sinne päätöksien toimeenpanemiseen saakka ole ne ensisijaisesti jutut joita saa ja pitää vaatia, kaiken muun ollessa sitten juurikin sitä ekstraa jota voi olla hyvä, muttei ole mitenkään pakko järjestää. Kokonaisuudessaan kuitenkin sulta oikein aiheellista kirjoittelua, johon voisin yrittää ottaa kiinni ja avata vähän administon toimintaa.

Numeraalisesti meitä admineita on tosiaan se neljä kappaletta kuten tuossa hienosti luettelit jopa ulkomuistista (?), mutta kuten arvata saattaa niin käytännössä ottaen ollaan vedetty koko tää vuosi ja vähän sitä kauemminkin kolmella henkilöllä. Parhaimmillaan meitä oli silloin alkusykystä tosiaan se viisi kappaletta kun koettiin ettei oltu kyetty olemaan kesällä riittävän aktiivisia, mutta sitten pian sen jälkeen Apple inaktivoitui täysin ja super koira lopetti pelailun ja jätti tiimimme taakseen. Tuo jäljelle jäävä kolme adminia on epäilemättä vähän ja tuo yksittäiselle henkilölle paljon valtaa, mutta jos multa kysytään niin tällä koostumuksella pystytään pyörittämään liigaa reilusti paremmin kuin parin vuoden takaisella yli viiden henkilön rykelmällä.

Suurin syy miksi mä itse näen että administo toimii hyvällä tasolla, jopa paremmin kuin koskaan aiemmin on se että nyt pystytään toimimaan sisäisesti paljon tehokkaammin kun ei tarvitse ensin selvitellä näkemyserojen pitkän tovin, sitten sovitella niitä yhteen ja lopulta saada joku kompromissimainen ratkaisu aikaan. Nykyisellään niin päätöksiä saa tehtyä rivakasti kun ottaa yhteyttä vaikkapa skypen tai kaverichatin puolella toiseen admineista ja jos se on sitten samoilla linjoilla, niin voi sitten saattaa asian päätyyn ilman että tarvitsee odotella jopa päiväkausia että mitähän se kolmas tuumaa. Samalla täytyy tietysti myös jaella kiitosta kollegoiden suuntaan että tälläinen toimintamalli on ylipäätään ollut mahdollinen, eikä tarvitse hirveästi pelätä että se kolmas joka ei ollut käynyt paikalle toviin tai jolta ei kysytty asiasta koska päätös oli tehtävä ripeästi tai se oli pieni, ei revi pelihousuja auki vaan ymmärtää realiteetit. Ilman riittävää tehokkuutta emme kykene toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla, olkoonkin että se merkitsee sitä etteivät kaikki saa aina kerrottua näkemystään.

Yksittäisten adminien työpanosta pohdittaessa niin taitaa Applen inaktivoitumisen tapaan olla sanomattakin selvä juttu että mä oon vastannut yksittäisistä päätöksistä ja suurista toimintalinjauksista eniten, mutta varsinkin suuria päätöksiä tehdessä niin ollaan kyl koko tiimiä (adminit+Saial) myöten yritetty pohdiskella niitä yhteistuumin ja otettu myös liigavaltuusto aikaisempaa enemmän mukaan. Samalla niin tuohon näkökulmasta riippuen unelmaan tai painajaiseen että päätökset kasaantuis vain henkilön yhden harteille vois todeta että mun ja Jussen+laten työnjaossa on se perusluonteinen ero, että mä oon hoitanut käytännössä ottaen kaikki näkyvät hommat kuten päätöksien toimeenpanot, valtuuston aiheiden tekemiset ja muut turhat avaukset, kun niille on jäänyt elintärkeät twitter-ilmoitukset, oikkien säätelyt ja sarjatalukon päivittämiset. Se on paha sanoa onko näin oikeasti, mutta voi hyvin olla että nimenomaisesti tuo vastuualueiden eriväisyydet vaikuttaa vääristävästi normaalin liigalaisen kuvaan admineiden sisäisestä työnjaosta suhteessa siihen mitä se tosiaalisesti on. Voisin ainakin hyvin kuvitella että enemmistö näkee Jussen (terkkuja vaan) roolin pienemmäksi kuin mitä mä itse näin sisältä päin koen sen olevan.

Mitä viestin päällimmäiseen sanomaasi tulee, eli adminen julkisten esiintymisten poissaoloon niin olet täysin oikeassa. Tässä suhteessa on menty takavuosista taaksepäin ja ollaan oltu aika pidättäytyväisellä linjalla liikkeellä. Muutoksen tapahtumiseen on sitten ollut lukuisia syitä ja on hankala selittää seikkaa yhtä tietä kautta, mutta asiat kuten se että viestin taso palautenurkassa on kenties ottanut vähän takapakkia parhaista päivistään ja valtuustosta on tullut ensisijainen keskustelupaikka vapaan pääsyn myötä vaikuttavat takuulla. Toki sanoisin myös että ulkoisten muutosten lisäksi kyse on varmasti myös sisäisistä syistä, kuten juuri siitä administon kiinostuksen lopahtamisesta liigaa kohtaan. Selvin ero on varmaan latesofin kohdalla kun hänen into ML:ään oli jossain vaiheessa niin tapissaan että sellaista on mahdoton pitää pitkässä juoksussa ja sitä kautta hänen julkiset esiintymiset ovat selkeästi vähentyneet. Jäljelle jäävästä kaksikosta eli musta ja Jussesta niin jälkimmäinen on aina ujostellut suuria väkijoukkoja ja on enemmän keskittynyt täsmäiskuihin toiminnan ohjaamiseen oikeaan suuntaan, kun taas mä oon ainokaisena jäljelle jäävänä välttänyt nokan tunkemista joka paikkaan ja pyrkinyt jättämään viestittelyn väliin jos ilmapiiri ei ole tunnu rakentavalta.

Sulla on selkeesti pointtia tekstissäsi, sitä en kiistä, mutta samalla summaisin tekstini yhteen ja sen mitä yritän tuoda esiin, sanomalla että se mikä vaikuttaa ulospäin vahvuudelta voi sisäisesti olla heikkous. Uuden adminin ottamalla saataisiin takuulla nostettua pojojamme liigalaisten silmissä, mutta samalla se todennäköisesti hidastaisi koneistoamme enemmän kuin nopeuttaisi, voiden tyrähdyttää kykymme tehdä päätöksiä liikaakin. Näitä kahtaa seikkaa on kuitenkin epäilemättä suhteutettava vielä keskenään ja punnittava viimeistään ennen kun liiga pyörähtää jälleen syksyllä käyntiin että josko kokonaisuus vaikuttaisi pyörivän paremmin neljällä pyörällä.
« Viimeksi muokattu: 30.03.14 - klo:18:33 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
WäZ
Nokka

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 688



Profiili
Vs: Palautenurkka
« Vastaus #599 : 30.03.14 - klo:18:01 »

tehdään saman tien munkkiliigalle oma instagram, facebook, aski ja youtube tili mis teng selittää säännöt ja jänkän joo 24h...
tallennettu

Ime sinä poika soiroa en oo tulossa sun pariks
Sivuja: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 51 Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024