Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
03.05.24 - klo:21:27

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Klaanit
| |-+  Klaaniesittelyt
| | |-+  Edesmenneet klaanit
| | | |-+  Flying Legends (F.L)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: [1] Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Flying Legends (F.L)  (Luettu 2999 kertaa)
latesofi
Modiktaattori / MunQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 3 211



Profiili
Flying Legends (F.L)
« : 07.10.12 - klo:02:00 »

Klaanijohtaja voi halutessaan kirjoittaa uuden esittelyn vastaamalla tähän viestiin, jolloin tämä viesti poistetaan. Myöhemmin voi muokata suoraan omaa viestiään halutessaan tehdä muutoksia.

Johtaja & varajohtaja: Tengsinge, The Legend JJL
Esittely: Flying Legends on yksi pelin vanhimmista, tunnetuimmista ja legendaarisimmista klaaneista. Avain menestykseen on ollut pelaajien nöyryys, sekä yhteenhitsautunut joukkue. Keskuudessamme vallitsee hyvin tiivis ilmapiiri, ja monet tuntevat toisensa lukuisien vuosien takaa. Tärkeintä meille on siis silkka hauskanpito, loistavan seuran ympärillä. Kaikki sen lisänä tuleva menestys on plussaa, mutta se on toissijaista.

Nimekkäimmät pelurit joukkueen historiassa ovat: -Albatros-/Extraordinary, FireStrom xx, Henri19, Koopa, Tengsinge, The Legend JJL, Tykos ja XXL 1/Hedgehog.

Historiaa: Aloitimme toimintamme jo vuoden 2006 loppupuolella, eli noin vuosi sen jälkeen, kun peli oli tullut julki. Ilmoittauduimme pian Munkkiliigaan, ja vuosien matka oli alkamassa. Alkuperäinen F.L koostui pitkälti keskinkertaisista pelaajista, mutta hieman heikommasta materiaalista huolimatta, onnistuimme nappaamaan voittoja. Joukkueen menestyminen sai yksilöt tulemaan esiin, ja isommat klaanit alkoivat kiinnostumaan jäsenistämme. Kun usea avainhenkilöistä vaihtoi maisemaa, loppui toimintamme siihen. Mutta vain hetkeksi.

Keväällä 2007, monen joukkueen rivit alkoivat rakoilemaan, mikä johti yhtäkkiseen pelaajien vapautumiseen. F.L:n perustaja, The Legend JJL, näki mahdollisuutensa tulleen. Hän kokosi yhdistelmän F.L:n vanhoista jäsenistä, sekä uusista nälkäisistä pelaajista. Se kantoi hedelmää, ja meistä tuli df-liigan menestynein tiimi. Riemua ei kuitenkaan kestänyt liian pitkään, vaan df-liiga lopetti pian toimintansa. Samalla toimintamme inaktivoitui huomattavasti.

Syksyllä pelailimme vain satunnaisia taistoja, lähinnä liigan ulkopuolisten joukkueiden kanssa. Hävisimme pari ottelua, paljolti epäaktiivisuutemme takia, mikä sai taisteluhimon taas syttymään. Halusimme lisää haasteita, ja liityimme toista kertaa Munkkiliigaan, vuotta ensimmäisen kerran jälkeen.

Liigassa oli selkeästi kolme klaania muiden yläpuolella, ja kuuluimme tähän ryhmään. Taistelimme kahden muun, eli MunQin ja Risen kanssa, tasaväkisiä kamppailuja liigan herruudesta, huolimatta siitä, että pelaajamateriaalimme ei ollut yhtä korkealla tasolla kuin heillä. Sovittujen asioiden noudattaminen sekä kurinalaisuus näkyi pistesarakkeessa, ja se kantoi pitkälle. Viimeistään nyt, F.L oli noussut huipulle haastamaan muut suuret.

Munkkiliigan lopetettua toimintansa syksyllä 2008, siirtyivät suurin osa entisistä pelaajistamme Energialiigaan. Siellä he onnistuivat vaihtelevalla tavalla, mutta kaikki halusivat palata vanhaan hyvään. Munkkiliiga teki paluun vuonna 2009, jolloin olimme luonnollisesti mukana taistossa. Jäimme niukasti ulos loppuottelusta, mutta lohdutusta tuotti pronssisija. Klaanimäärä oli kuitenkin pudonnut merkittävästi, ja vuosien hiljaiselo oli tosiasia.

Kun lentokonepelin pilottien oli määrä kokoontua keväällä 2011 pelaamaan viimeinen kausi, oli F.L valmis nousemaan ilmaan vielä kerran. Selvisimme alkulohkosta puhtaalla pelillä, mutta sama ei toistunut jatkopeleissä. Hävisimme niukasti kauden voittaneelle Kaljoille, ja kohtaloksemme jäi jälleen kerran maistaa tappion karvasta kalkkia

Johtuen suuresta suosiosta, tehtiin päätös myös toisen kauden järjestämisestä vuodelle 2011. Nälkä oli herännyt kesän aikana, ja lähdimme kauteen vain yksi asia mielessä. Nimittäin pronssin kirkastaminen kullaksi. Tavoite oli kova, mutta mahdollinen. Alku oli ainakin hyvä, sillä etenimme alkulohkosta jatkoon häviämättä erääkään. Pudotuspelien ollessa vuorossa, saimme välierään vastaan liigan ennakkosuosikin, KKK:n. Vahvat otteet jatkuivat, ja käytännössä ratkaisimme ottelun jo kahdessa erässä. Se laittoi uskoa pelaajiin, mikä asetti hyvät lähtökohdat loppuotteluun MunQia vastaan. Kankean alun jälkeen, onnistuimme kukistamaan lentokonepelihistorian suurimman klaanin. Vuosien varrella hioutunut yhteispeli oli salaisuus mestaruuteemme, ja se siivitti haaveen toteutumiseen. Pelasimme samalla rungolla kuin mitä F.L:ssa oli ollut jo vuodesta 2007 saakka. Se, jos mikä, teki mestaruudesta maukkaan.

Vuoden 2011 kolmanteen kauteen lähdimme oudosta tilanteesta, sillä olimme yhtäkkiä ennakkosuosikkeja mestareiksi. Joukkueemme oli kovempi kuin koskaan, kun ääliö94 teki comebackin, ja Hedgehog (XXL1) palasi riveihimme kolmen vuoden tauon jälkeen. Kärsimme ensimmäisien kierroksien aikana mestaruuskrapulasta, mutta kauden edetessä peliote löytyi. Onnistuimme varsin vaivattomasti etenemään finaaliin asti, mikä ratkaisisi oliko kautemme onnistunut. Peliä oli hiottu parhaimpaan, mutta vastustaja oli liian vahva. Tällä kertaa oli rakkaan verivihollisemme MunQin vuoro olla parrasvaloissa. Emme onnistuneet siinä missä lähdettiin hakemaan, eli mestaruuden uusimisessa, mutta välillä häviäminenkin tekee hyvää. Ainakin tavoiteltavaa ensi kaudelle olisi tämän tappion myötä.

Harmillisen finaalitappion seuraamuksena, olimme jälleen palanneet tuttuun rooliimme, eli altavastaajana olemiseen. Jälleen kerran selvisimme alkulohkovaiheesta vaivattomasti, voittamalla jokaisen erän. Kauden varttuessa ja vastusten parantuessa, alkoi tilanne kuitenkin muuttumaan. Yhtäkkiä häviöitä tuli yksi toisensa jälkeen, ja lähdimme neljän ottelun tappiokierteessä lomille. Toivon mukaan pieni taukoilu toisi vanhat otteet takaisin.

Klaanin kotisivut.
« Viimeksi muokattu: 07.10.12 - klo:11:29 kirjoittanut latesofi » tallennettu

Kooste kaikista turnauksistani

Tykisti, MunQ -klaanin jäsen,  liiga-admin, sekä Vuoden rantaleijona 2012!

Nopeimmin saat yhteyttä foorumin y-viestillä.
Legend JJL
Vieras
Vs: Flying Legends (F.L)
« Vastaus #1 : 07.10.12 - klo:11:52 »

Johtaja & varajohtaja: Tengsinge, The Legend JJL
Järkyttynyt
tallennettu
latesofi
Modiktaattori / MunQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 3 211



Profiili
Vs: Flying Legends (F.L)
« Vastaus #2 : 07.10.12 - klo:11:53 »

Kuten voimme todeta, ne eivät ole pysyneet ihan ajan tasalla Hymyilee
tallennettu

Kooste kaikista turnauksistani

Tykisti, MunQ -klaanin jäsen,  liiga-admin, sekä Vuoden rantaleijona 2012!

Nopeimmin saat yhteyttä foorumin y-viestillä.
Sivuja: [1] Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024