Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
03.05.24 - klo:22:27

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Klaanit
| |-+  Klaaniesittelyt
| | |-+  Edesmenneet klaanit
| | | |-+  Flying Bastards (F.B)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: [1] Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Flying Bastards (F.B)  (Luettu 1813 kertaa)
latesofi
Modiktaattori / MunQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 3 211



Profiili
Flying Bastards (F.B)
« : 07.10.12 - klo:02:02 »

Klaanijohtaja voi halutessaan kirjoittaa uuden esittelyn vastaamalla tähän viestiin, jolloin tämä viesti poistetaan. Myöhemmin voi muokata suoraan omaa viestiään halutessaan tehdä muutoksia.

Johtaja: justus pirpana
Esittely: Aikojen saatossa F.B on kokenut paljon muutoksia ja uusia ilmeitä. Bastardsit ovat hakeneet omaa paikkaansa liigassa ja myöskin onnistuneet siinä. Klaani on ollu niin uusien kasvojen muokkaaja kuin vanhojen tähtien luotsaaja. F.B:n pelaajat ovat pippurisia ja valmiita ottamaan riskejä. Joukkuehenki on lähes täydellistä ja pelaajat kunnioittavat tosiaan. Johdon ja pelaajien välinen kommunikointi on osoittautunut toimivan hyvin ja yhteisymmärrykseen on helppo päästä.

F.B:tä on pidetty aina hieman altavastaajana ja hieman mitättömänä. Nyt uuden johdon ansiosta Bastardsit nostavat päänsä varjoista ja hakevat janoten muiden kunnioitusta. Tavoitteena on kuitenkin pitää hauskaa peleissä yhdessä muiden klaanien kanssa. Tietenkin on hullua mennä kieltämään, ettei Bastardsit halua päästä mahdollisimman korkealle kuin vaan rahkeet riittävät.

Tädin johtama klaani on koulutuksessaan käyttänyt apunaan niin rakkautta kuin ruoskaakin. Rakkaudella täti ohjaa poikiaan yhä parempiin suorituksiin ja ruoskalla täydennetään täydellistä pakettia. Muiden mielestä niin ankaralta kuulostava johtamistapa on osoittaunut toimivaksi. Johdon ja pelaajien kuunnellessa toisiaan ja antaessa vinkkejä kaikki hyötyvät.

Bastardist osaavat ottaa ilon irti peleistään, eivätkä yritä tehdä niistä mitään pakkopullaa. Klaanille on tärkeää se, että pelaajat viihtyvät siinä ja haluavat antaa kaikkensa sille. Yhteiset harjoitukset niin oman tiimin kesken, kuin muidenkin klaanien kanssa syventää pelaajia. Johdolle tärkeintä on se, että pelaajat haluavat osallistua yhä uusiin koitoksiin näin upean tiimin kanssa. Mikäpä olisi tämän tiimin voittanutta?

Historiaa: Flying Beginners perustettiin alunperin jo vuonna 2006 Flying Legendsin kakkosjoukkueeksi. Klaanin tarkoituksena oli antaa mahdollisuus keltanokille ja kehittää heistä liigatason pelaajia. Flying Legendsin nykyisen johtajan, Tengsingen, taival alkoi silloin tästä klaanista. Joukkue kaatui kuitenkin melko äkkiä, samalla kun Flying Legends lopetti myös toimintansa.

Toisen kerran Flying Beginners nousi ylös vuonna 2009, jolloin liigaan tarvittiin klaaneja. Menestys oli hyvää ja lopulliseksi sijoitukseksi muodostui neljäs. Jälleen kerran alottelijoista pilooteista koostunut joukke onnistui kehittämään monta uutta hyvää pelaajaa, mm. FIN-arvotuksen, kellonajan, visavin ja XXL 1:n.

F.B koostui vuoden 2011 syyskaudella joukkueen tavoitteiden mukaisesti liigatasolla uusista pelaajista. Pelaajat osoittivat äkkiä että heissä on potentiaalia, mutta kausi meni lähinä liigapeleihin totutellessa. F.B pelasi tasasia otteluita kuuluen liigan keskikastiin. Viides sija oli voitettu sija, joka oli oiva suoritus ensikertalaisille. Joukkueen hyvän menestyksen ohella, myös moni pelaaja löi itsensä läpi todenteolla. Kausi oli siis onnistunut ja tavoitteet täyttyivät.

F.B vaihtoi nimekseen Flying Barons vuoden 2011 kolmoskaudeksi. Kauden aikana tapahtui vielä uusi muutos ja nimeksi tuli Flying Bastards.
« Viimeksi muokattu: 07.10.12 - klo:11:29 kirjoittanut latesofi » tallennettu

Kooste kaikista turnauksistani

Tykisti, MunQ -klaanin jäsen,  liiga-admin, sekä Vuoden rantaleijona 2012!

Nopeimmin saat yhteyttä foorumin y-viestillä.
Sivuja: [1] Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024