Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
03.05.24 - klo:22:24

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Klaanit
| |-+  Klaaniesittelyt
| | |-+  Edesmenneet klaanit
| | | |-+  Airdash (Dash)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: [1] Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Airdash (Dash)  (Luettu 1724 kertaa)
latesofi
Modiktaattori / MunQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 3 211



Profiili
Airdash (Dash)
« : 07.10.12 - klo:11:34 »

Klaanijohtaja voi halutessaan kirjoittaa uuden esittelyn vastaamalla tähän viestiin, jolloin tämä viesti poistetaan. Myöhemmin voi muokata suoraan omaa viestiään halutessaan tehdä muutoksia.

Johtaja & varajohtaja: ElvenSpells, Jazazka
Esittely: Airdash on vuonna 2009 alkuvuonna, munkkiliigan aikana, perustettu klaani. Varmasti yksi pidemmän ja tuskaisimman kaavan läpikäynyt joukkue, joka on joutunut taistelemaan olemassaolostaan alusta alkaen ja joutunut todistamaan olemassaolonsa oikeudesta useamman kerran. Klaani on pyrkinyt etenemään vaikeuksien kautta voittoon ja keväällä 2011 eräs tavoite toteutuikin. Dash pelasi yhtä peliä lukuunottamatta munkkiliigan kevätkaudella, hyvää peliä ja ansaitsi paikkansa varteenotettavien joukkueiden joukossa.

Historiaa: Airdash sai alkunsa tapahtumasta jolloin sen perustaja kuului FC Aapelin Dove klaaniin: FC ilmoitti Doven munkkiliigaan kaudelle 2009 mutta vetikin sen heti yllättäen pois. Oli oman, uuden klaanin vuoro astua esiin. Jauotan ehdotuksesta syntyi lopullinen päätös ja uusi klaani näki päivänvalon, sen kulkiessa hetken Merlin Challengers (TMC, ampuhaukka haastajat) nimellä. Klaanin nimi vaihtui kuitenkin nopeasti ja Airdash oli syntynyt.

2009, Doven petettyä pelaajansa, oli vapailla markkinoilla mainioita pelureita. Ensimmäisiä jäseniä olivatkin Ex-Dovet Reksa-90 sekä Raphael92. Mukaan tuli lupaavia nuoria pelaajia sekä kokeneita kettuja kuten barramundi, Small Myy, kinkkujuusto ja monia muita. Erityismaininta jäsenellemme Juhveli-007:lle joka suunnitteli klaanille myös oman logon. Näihin aikoihin lentokonepelin suosio oli pahasti laskussa, niinpä Dash pelasi ainoastaan muutamia otteluita. Parhaimpiin muistoihin kuulunee selvä 2-0 voitto Lovelier Draggon RanK klaanista - yhteistyö Raphael92:n kanssa sujui ja jälki oli sen mukaista.

2009 - 2010, Munkkiliigaa ei enää pelattu ja uusi suuntaus oli vallannut lentokonepelin. Kaikki halusivat kuulua kaikkien klaaneihin, kaikilta puuttui oma identiteetti. Kohokohtana voisi mainita F.B/F.L visavin tulon kuvioihin. Mainio pelaaja ja räiskyvä persoonallisuus - eräs tämän aikakauden "tutkapareista" oli muodustunut. Dash pelasi mm kellonajan Yanke klaania vastaan joka pelattiin ns kaksiosaisena. 2 peliä peräkkäin - toinen kierrosmoodilla, toinen jatkuvalla. Dash hävisi niukasti molemmat ottelunsa 2-0 mutta sai arvokasta opetusta.

Myöhemmin yhteistyö sujui myös mainion SameFlamen kanssa ja hänkin liittyi Dash miehistöön. Dash oli viimein valmis kohtaamaan isompiakin haasteita SameFlamen, Raphael92:n, visavin ja ElvenSpellsin muodostaen joukkueen rungon.

2010, jälleen kerran eräät hurjimukset kyseenalaistivat koko Airdash klaanin kyvykkyyden. Eräs Lentokonepoika rakensi joukkueen haastamaan Dashin. Kykenimme pelaamaan heitä vastaan paremmin kuin he halusivat. Raphael92 ratkaisi ottelun tasapeliksi. Klaani oli pelastettu, kukaan ei tullut enää haukkumaan.

2011, 9:n kuukauden tauon jälkeen Dash otti osaa munkkiliigaan keväällä 2011 pelatulla kaudella. Vanhoja pelaajia oli erittäin vaikeaa houkutella pelaamaan. Koko kauden joukkue pelasi vaihtelevalla kokoonpanolla eikä yhteistyötä pelaajien kesken saatu muodostumaan. Niinpä tuloksena oli 2 melko tasaista ottelua Phoenix ja F.L klaaneja vastaan sekä täydellinen romahdus Kaljamaha klaania vastaan. Lopullinen sijoituksemme oli 7. Airdash tullee aina olemaan se haastajaklaani joka ei ikinä saanut sen parhaita pelureita pelaamaan samanaikaisesti. Toisaalta klaani on myös toiminut hyvänä ponnahduslautana nuorille lupaaville pelaajille. Siihen pitää olla tyytyväinen. Eräs näistä nuorista huippulupauksista, abisnail tulee jatkamaan Airdash klaanin taivalta. Klaani tulee pelaamaan vielä monia hyviä otteluita ja olemaan hengissä pitkään.
tallennettu

Kooste kaikista turnauksistani

Tykisti, MunQ -klaanin jäsen,  liiga-admin, sekä Vuoden rantaleijona 2012!

Nopeimmin saat yhteyttä foorumin y-viestillä.
Sivuja: [1] Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024