Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
03.05.24 - klo:18:48

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Klaanit
| |-+  Klaaniesittelyt
| | |-+  Edesmenneet klaanit
| | | |-+  DoniZi (DnZ)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: [1] Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: DoniZi (DnZ)  (Luettu 1880 kertaa)
latesofi
Modiktaattori / MunQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 3 211



Profiili
DoniZi (DnZ)
« : 07.10.12 - klo:11:35 »

Klaanijohtaja voi halutessaan kirjoittaa uuden esittelyn vastaamalla tähän viestiin, jolloin tämä viesti poistetaan. Myöhemmin voi muokata suoraan omaa viestiään halutessaan tehdä muutoksia.

Johtaja & varajohtaja: Apple, Nalayana, larry
Esittely: Kolmen vuoden uinumisen jälkeen olemme jälleen heränneet henkiin kaudella 3/11 pääasiassa vanhojen tuttujen pilottien kasaantuessa yhteen ja ottaessaan mukaan pari uuttakin kaveria. Johtajana toimii Apple, ja ensimmäisenä varajohtajana toimi R-Ankka joka sitten kuitenkin kauden ensimmäisen pelin jälkeen vaihdettiin Nalayanaan aktiivisuuden ja asiallisuuden vuoksi. Aikeina on vielä jonain päivänä saavuttaa se sama loisto kuin vuosia sitten...

Historia: DoniZi perustettiin huhtikuussa vuonna 2006 MunQin toimesta. Tarkoitus oli, että DoniZi toimisi MunQ:n farmina, josta potentiaaliset pelaajat nostettaisiin sitten MunQiin pelaamaan. Ensimmäisiä jäseniä olivat Velociraptori (Nyk. Nalayana), Jatsi90, Sleba, Tidus ja Taze (sekä GolfKoopa ja teekkari jotka aika piakkoin erosivat). Ensimmäisenä johtajana toimi Velociraptori siitä huolimatta, että klaani ei vielä aktiivsesti pelannut otteluita, tai ollut mukana Munkkiliigassa. Tilanteeseen tuli muutos kun lokakuussa remmiin liittyi FinnishCommuter(Nyk. Apple) joka tylysti riisti johtajuuden Velolta, ottaen ohjat omiin käsiinsä ja nimittäen itsensä diktaattoriksi. DoniZit liittyivät mukaan Munkkiliigaan ja Finni alkoi rekryämään uusia pilotteja mukaan kuten mm. jers1, Windows98, Kiekkolordi ja R-Ankka liittyivät tällä aikakaudella mukaan joukkoon. Pelimenestys ei ollut kovin päätähuimaavaa vielä tässä vaiheessa, mutta pelejä sentään pelattiin.

Koko pakka meni sekaisin, kun DoniZi jakautui kahteen lentueeseen ja muutti nimensä Mixatureksi. Tässä vaiheessa kuitenkin pelimenestyskin nousi huimasti ja voittoja alkoi rapista tilille.

Joulukuussa Mixaturen kakkoslentue muutti nimensä takaisin DoniZiksi. Tässä vaiheessa kuitenkin tilanne oli kääntymässä hiljaa huonompaan suuntaan, joidenkin jäsenien eroillessa/inaktivoituessa.

Tammikuussa 2007 FinnishCommuter ja muutamat muut pilotit lähtivät DoniZeista, jättäen taakseen melkoisen sekasotkun. Johdon otti käsiinsä R-Ankka, joka lopetti Mixature sekoilun ja pisti koko klaanin taas kokoon vanhan tutun DoniZi nimen alle. Inaktiiviset jäsenet potkittiin ja vielä lisää erosi, jättäen jäljelle vain muutaman uskollisen pilotin (R-Ankan lisäksi Velociraptori, jers1 ja Windows98 olivat tässä vaiheessa mukana touhussa). Helmikuussa tiimiin liittyi mukaan Unrik ja koko tiimin tilanne alkoi näyttää valoisammalta. Pelimenestystäkin alkoi pikkuhiljaa tulemaan kun Unrik pääsi näyttämään kyntensä puolustajana.

Seuraavan kerran tiimi koki kovia muutoksia, kun R-Ankka kyllästyi ja otti hatkat DoniZeista heinäkuussa. Uutta johtajaa mietittiin pitkään ja klaanilaiset juttelivat keskenään asiasta. Parin viikon mietinnän jälkeen päätti Velociraptori ottaa jälleen ohjat käsiinsä. Samalla klaani siirtyi diktatuurista demokratiaan, sillä Velo halusi kuunnella myös klaanilaisiaan päätöstenteon yhteydessä.

Tästä alkoi ehkä DoniZien uusi kultakausi kun elokuussa mukaan liittyi vielä pasimaa, joka paljastui todella kovaksi pelaajaksi. Häntä epäiltiin tuplanikiksi, eikä allekirjoittaneella ole tänäkään päivänä tietoa, oliko asia totta vai ei. Hän kuitenkin pelasi matseissa DoniZien riveissä ja oli osana ydintiimiä (Unrik, Velociraptori, Windows98, jers1 hänen lisäkseen) jotka tahkosivat peleissä voittoa voiton perään. Muunmuassa MunQ kaatui farmiklaaninsa alla, tosin he pelasivat alivoimalla. Munkkiliigassa DoniZin sijoitus oli toisena heti MunQin jälkeen pistetilillään 5 voittoa, 2 tasapeliä (vanhoissa liigan säännöissä ei ollut kokonaispisteestä saatavaa pistettä jolloin tasapelejäkin tuli kun vain erävoitot ratkaisi) ja vain yksi häviö.

Kaikki kuitenkin päättyy aikanaan, niin myös DoniZin kultakausi, jonka jälkeen myös koko tiimi kaatui. Vuoden 2008 alkupuolella alkoivat pelaajat väsyä ja hiljakseen inaktivoitua - pelejä ei enää niin aktiivisesti pelattu. Lopulta huhtikuussa Velokin kyllästyi ja kaatoi koko DoniZin, kuopaten sen syvälle maan alle sanoin: "Just like the moonlights, we rise and shine and fall."

Klaania heräteltiin henkiin ensimmäistä kertaa kaudelle 1/11 R-Ankan johdosta - mutta vielä silloin ei pelaajien into napannut jonka vuoksi luovutusvoittoja tuli annettua puolin ja toisin. Kauden jälkeen DoniZi vaipui jälleen uinumaan.
tallennettu

Kooste kaikista turnauksistani

Tykisti, MunQ -klaanin jäsen,  liiga-admin, sekä Vuoden rantaleijona 2012!

Nopeimmin saat yhteyttä foorumin y-viestillä.
Sivuja: [1] Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024