Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
03.05.24 - klo:20:12

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Klaanit
| |-+  Klaaniesittelyt
| | |-+  Edesmenneet klaanit
| | | |-+  Problim Offi-Sir? (Sir)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: [1] Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Problim Offi-Sir? (Sir)  (Luettu 7854 kertaa)
lodureu
Vieras
Problim Offi-Sir? (Sir)
« : 06.11.12 - klo:15:20 »

Johtaja & varajohtaja: Gruusom & Bondrago
Maskotti: "Perussuomalainen metroseksuaali kaupunkijänis Elmer"

Problim Offi-Sir? (formerly known as Slightly Insane Rascals)
Idea klaanille sai alkunsa kevätkaudella 2012, Bondragon ja kaikkivoipaisuus-harhaisen & jakautuneen persoonallisuuden omaavan henkilön (kutsuttakoon häntä nyt larryksi) toimesta heidän pelatessa DnZ:ssä. Larry kyllästyi, piti taukoa, ja klaani-idea venyi aina vuoden 2012 viimeiselle kaudelle.

Alkuperäinen suunnitelma oli perustaa toinen lentue toimimaan yhteistyössä DnZ:n kanssa. Ennen lopullista nimeä muita nimivaihtoehtoja oli Café (larryn henkilökohtaisena tribuuttina nimimerkille CaféBoy / Pahvii), mutta yhteistyö DnZ:n kanssa unohdettiin, ja nimivaihtoehdot jalostuivat matkan varrella nykyiseen muotoonsa. Tagi-idean [Sir] innovoi F.L:ästä tuttu, nimimerkillä -Rakki pelaava persoona. Myös tagi KoNe (Kahvi on Namia erätauoilla) oli harkinnassa.

Klaani teki jonkin aikaa yhteistyötä rinnakkaislentueen merkeissä Siilisiiderien kanssa, mutta orastava parisuhde kariutui melko pian. Ei nähty 2,5-2,5 sopupelejä kuten alkuperäinen suunnitelma antoi ymmärtää.

Klaanin pääsyvaatimuksiin kuuluu mm. lääkityksen puuttuminen ja lievä mielenvikaisuus. Eduksi on myös ponituntemus kusipäisyys, sopiva persoonallisuus (erittäin iso + jos persoonallisuuksia on monia), sekä se, ettei ole kotoisin Turusta. Pelilliset taidot on sivuseikka. Päätavoitteenamme liigassa on saapua peleihin paikalle sunnuntaisin, ja tanssia macarena.

1. kausi (2012, vuoden neljäs ja viimeinen kausi)

Ensimmäiselle kaudelle lähdettiin seuraavalla kokoonpanolla:

Slightly Insane Rascals
[Sir]
Gruusom (von Swamp, Der Führer)                       
Bondrago
Dudders
Hedonist
nimimerkki31
piisami h
-Rakki


Ensimmäisen kauden aikana tapahtui suuria muutoksia kokoonpanossa. Dudders monotettiin emättimeen melko pian, sillä hän oli kovin inaktiivinen eikä pelannut peliäkään. Ikäväksemme nimimerkillä piisami h vaikuttava persoona poistui kokoonpanostamme, ja inaktivoitui lentokonepelissä muutenkin. Hänen poistuttua riveihimme liittyi dev_null, joka täytti nisäkkään mentävän aukon vähintäänkin hyvin. Pikavisiitillä kävi myös ElNSTEIN, tuplanickillään 'Ja Deutsch'. Kauden loppupuolella riveihimme liittyi myös Small Myy & Verno, joista molemmat pelasivat yhden kausipelin joukossamme.

Debyyttikauden menestys ylitti kaikki odotukset, ja [Sir] löysi paikkansa neljänneltä sijalta. [Sir] kohtasi pronssiottelussa Kaljamahat, ja hävisi (todella totisen ja jännittävän) ottelun 3-2, piste-erolla 43p. Kauden saldo: Kahdeksan voittoa, viisi tappiota.

Sir-Fizz: 4-1 506
D2ve-Sir: 0-5 1646
Kalja-Sir: 4-1 -599
TyQ-Sir: 0-5 1242
Sir-Dove: 4-1 844
Sir-F.B: 5-0 1231
MunQ-Sir: 3-2 -61
Sir-Etana: 5-0 180
F.L-Sir: 4-1 -187
Burn!-Sir: 0-5 1169
Sir-Burn!: 3-0 568
F.L-Sir: 3-0 -1103
Kalja-Sir: 3-2 -43

42/61 voitettua erää/pistettä
19/61 hävittyä erää/pistettä

2. kausi (vuoden 2013 ensimmäinen kausi)

Toisen kauden line-up ilmoittautumisessa:

Problim Offi-Sir?
[Sir]
Gruusom
Bondrago (pirtelöruhtinas-varaextremesuperjohtaja)
dev_null
Gaxor
nimimerkki31
-Rakki

Slightly Insane Rascals muuttui muotoon "Problim Offi-Sir?". Klaanin perusta on yhä pitkälti debyyttikaudelta tuttu, löytyy perustajajäsenet Bondrago, Gruusom, nimimerkki31 sekä -Rakki, ja kesken kauden mukaan liittynyt dev_null jatkaa yhä klaanissa. Hedonist jätettiin toisen kauden kokoonpanosta ulos, ja lentokonepelin ihanin olento Small Myy lähti WHUOT-projektiaan vetämään. Dove-klaanista tuttu Gaxor liittyi myös Sirin vahvuuteen, kuten myös klaaniton uusi lupaus Šemonflyer.

Kautta oli kulunut kaksi peliä, jonka jälkeen kauden rivistö muuttui merkittävästi. Pelaajat dev_null ja nimimerkki31 poistettiin kokoonpanosta, ja tilalle tuli pallosalama, uusien pelaajien haku jäi auki. Hiukan myöhemmin klaaniin liittyi myös duunipoju, ja n. viikko sen jälkeen myös Herra Z & mursuvaaripro.

Sir vei kirkkaasti alkulohkonsa toisella kaudellaan, ja kukisti kaikki vastustajansa kärsimättä ainoatakaan tappiota. Muut pelit olivat selkeitä 5-0 pelejä, mutta MunQ-klaani kaatui lukemin 3-2.


Triviaa:
Huhu kertoo, että Bondragon ylle on langetettu turkulaiskirous, joka pakottaa hänet pelaamaan jätesäkki päässään. Jos jätesäkki poistetaan, hänellä alkaa lagaamaan kontrolloimattomasti. Kirous on DoniZi-klaanin force majeuren peruja. Samat lähteet kertovat myös, että Gruusom on onnistunut välttämään turkulaisten kauhean koston, kirjoittelemalla aikansa kalevalaa turkulaisista harvakseltaan. Myös jakautunut persoonallisuus & nimimerkkien vaihdokset ovat auttaneet pakenemaan tätä karmeaa kohtaloa.

Gruusom oli ensimmäistä kertaa kokonaisen erän penkillä 14.04 Sirin pelissä B.F.B:tä vastaan. Sitä ennen hän oli ehtinyt huilia peleissä vain joitakin minuutteja.

Perimätietojen mukaan klaanin olisi pitänyt hajota jo kolme kertaa ensimmäisen kauden aikana. Näin ei kuitenkaan käynyt.

Bondrago on myös pirtelöruhtinas. Hän johtaa pirtelöruhtinaskuntaansa mahtavalla mahdillaan, ja vain harvat ovat uskaltaneet uhmata hänen mahtiaan. Kaikki uhmanneista ovat nyt aivan vitun kuolleita.

Huhutaan että dev_null on Novalog, Jumala, ballak96, Avento ja Norjan Paavi. Legenda kertoo, että "hän joka Jumalaansa koettelee" (joka asiaa spekuloi), kuulee päässään Jack Nicholsonin huutavan "YOU CAN'T HANDLE THE TRUTH!"

Huhujen mukaan "nimimerkki31" on munkkiliigan historian kovin pukki. Aina kovana, ja valmiina selättämään vaikeimmankin tapauksen.


[Sir] klaanissa vaikuttaneet pelaajat:
Bondrago
Šemonflyer
dev_null
Dudders
duunipoju
Gaxor
Gruusom
Hedonist
Herra Z
Ja Deutsch (ElNSTEIN)
KIRSI2 (Fizz, tuurannut kahdessa kausipelissä)
mursuvaaripro
nimimerkki31
pallosalama
piisami h
-Rakki
Small Myy
Uggi
Verno
« Viimeksi muokattu: 15.04.13 - klo:20:13 kirjoittanut lodureu » tallennettu
Sivuja: [1] Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024