Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
18.05.24 - klo:19:35

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Arkisto
| |-+  Liiga-arkisto
| | |-+  Flying conser(yhtistetty) vs MunQ
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: [1] Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Flying conser(yhtistetty) vs MunQ  (Luettu 1814 kertaa)
justus
Vieras
Flying conser(yhtistetty) vs MunQ
« : 26.05.12 - klo:03:00 »

 Aihehan koskees siis tämän iltaista virallista flyerit vastaa munqit peliä, jossa molemmat osapuolet pelasivat täysin lagittoman matsin lähes parhailla miehistöillä. SIllä poikkeuksella että Flyinging pojat antoi raakaa tasoitusta veren alkoholipitoisuuden noustessa puolella joukkueella tasoitusta vaativiin lukemiin. Mutta itse peliiin:

Peliuhän oli 2vs2 kahdella 5min erällä, The minä +tensinge vastaan Avento(aka juniori) sekä ms adju. Ennen peliä sovittiin että mikäli munq voittaa tekee fl aiheen tänne jossai se ylistää heitä(tjsp ja pitiköhän munki kertoa jotain jostain kuudesta tai jotai) mutta ennenkaikkea jos fl voittaa piti padjun pistää itselleen allekirjotukseen jotain tyyliin tengsinge on mestari tjsp. Paremmin säännöt muistavat korjatkoon.

Noh pelihän oli erittäin tiukka ja munqithan pääsivät joka erässä jopa plussalle mikä sinänsä yllätti. ensimmäinen erä alkoi kuitenkin tiukoissa merkeissä kun fl pojat saivan vain 40 pisteen etumatkan ensimmäisestä kohtaamisesta. Ja munqqin yllättäessä plussatuloksella päättyi erä tiukkoihin 119-5 lukemiin fl:lle (huom 5min erät). Toiseen erään lähdimme siltikin haastajan asemasta ja yllätys oli melkoinen kun huomasimme erän päätyttyä että munqpojat olivat päässeet jopa 23 pistettä plussan puolelle. Tähän meillä oli vaatimattomat 100 pistettä enemmän, eli melkoinen yllätys. Lopulta ottelu siis päättyi 119-5 ja 123-23 lukemiin flyereille.

Koska munqit normaaliin tapaan söivät sanansa eivätkä uskalla kumpikaan noudattaa ennen pelejä sovittuja sääntöjä(sietäisivät saada sakinhivutuksen) lupauduin vääntämään otteluraportin tänne. Tengin kanssa meillä on huomenna kriisipalaveri, koska mikäli tämmösistä nobbataistoista saadaan alle 300 pisteen voitto on suoritus tutkittava videolta, siitäkin huolimatta että annoimme  tasoitusta.

Raporttihan jäi valitettavasti hieman vajaaksi kirjoittajan epäluovan tilan vuoksi(liian aikasi kotona) mutta eiköhän kaikkki tästä sen pääpointin ongi. Erityisesti nää kaks sankaria jotka taistelivat urheasti ylivoimaisen vastustajan edessä, mutta jotka tappion hetkellä eivät kantaneetkaan vastuutaan ja söivät sanansa.

Ja nyt olin jo höpöttämässä tähän jotain ihan muuta mutta onneksi tälläkertaa painan lähetä ennenkuin mitään vahinkoa sattuu ; )
tallennettu
Gents8
Etanat

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 772


Profiili
Vs: Flying conser(yhtistetty) vs MunQ
« Vastaus #1 : 26.05.12 - klo:09:22 »

Liekö tämä samanlainen urbaanilegenda kuin Teng ja Deucci veivät sinut 10-0 junkeilla? Sinäkin söit sanasi...
tallennettu

Foliot hattuun
justus
Vieras
Vs: Flying conser(yhtistetty) vs MunQ
« Vastaus #2 : 26.05.12 - klo:11:25 »

Miten oon voinu syödä sanani jos tommosta peliä ei oo ikää pelattu  Epävarma . Mut tää peli oli ihan todellinen ja lupauiduin raportin vääntämään  Hymyilee Viel en kuitenkaa kehtaa lukea uudestaan et mitä kaikkee tuli kirjotettua
« Viimeksi muokattu: 26.05.12 - klo:13:53 kirjoittanut justus » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Flying conser(yhtistetty) vs MunQ
« Vastaus #3 : 27.05.12 - klo:03:25 »

JP, oot ihan oikeessa, eikä tää ollut viel ainut laatuaan illan aikana. Kokonaisuutena annettiin sellainen nöyryytys, että ihme että kehtaavat näyttää naamojaan lentsikkassa. Mutta mitäs me tehdään? Annetaanko vaan MunQien olla tekemättä mitään, kun niin kovasti pelkäävät? Ehtii sitä myöhemminkin laittamaan ne lupaamaan jotain tosi tyhmää. Adjuhan on tunnettu fiksuista vedoistaan ja panoksistaan.
tallennettu
Sivuja: [1] Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024