Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
05.05.24 - klo:21:13

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Arkisto
| |-+  Liiga-arkisto
| | |-+  Tagin käyttöpakko [Äänestys]
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
äänestys
Kysymys: Tuleeko tagin olla pakollinen liigaotteluissa?  (äänestys päättynyt: 28.09.13 - klo:21:33)
Kyllä - 33 (55.9%)
Ei - 26 (44.1%)
äänestäjiä yhteensä: 48

Sivuja: [1] 2 3 Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Tagin käyttöpakko [Äänestys]  (Luettu 10937 kertaa)
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Tagin käyttöpakko [Äänestys]
« : 25.09.13 - klo:21:33 »

Ehkäpä Munkkiliigan tämän hetken kiistellyin asia - tagin käyttöpakko, on herättänyt kummastusta joissakin liigalaisissa ja joukkueissa, ja toiveet säännön uudelleen käsittelemisestä ovat kantautuneet aina liigavaltuustoon saakka, eikä vähiten viimeaikaisten tapahtumien johdosta. Sen ja aikaisemmin äänestyksistä saatujen hyvien kokemusten vuoksi, on aika ryhtyä tuumasta toimeen ja äänestyttää jälleen kerran yksi asia.

Viimeiset kuukaudet ovat osoittaneet sen, että siitä huolimatta että adminit pyrkivät edellisellä kerralla kuuntelemaan liigalaisia mahdollisimman hyvin ja noudattamaan enemmistön käsitystä oikeasta suhtautumisesta tageihin, eivät kaikki yksilöt - taikka edes joukkueet ole vieläkään täysin tyytyväisiä järjestelyyn. Joiltain osin vaikuttaa jopa siltä, että yleistynyt käytäntö rangaista tagia käyttämättömiä osapuolia on tyrehdyttänyt tilannetta entisestään ja on käynnistänyt lumipalloeffektin, jossa jotkut suhtautuvat aikaisempaakin vastahakoisemmin tagin käyttöön, kun taas toiset toivovat vieläkin kiivaammin että jokainen saisi puettua klaanin ilmoittaman tagin päällensä. Tämän myötä osapuolten erot ovat kärjistyneet suuremmiksi ja melkeenpä jokaiselle osalliselle on tullut mielipahaa, mikä on luonnollisesti ikävä asia.

Huolimatta siitä että liigalaisten joukossa on äänekäs siipi, joka pyrkii muuttamaan asioita heidän näkymyksensä mukaan oikeudenmukaisempaan suuntaan, olemme myös velvoitettuja kuuntelemaan heitä, jotka eivät sitä tee. Käytännössä nykyisellään adminit ovat pakotettuja pitämään sääntö ennallaan, sillä viime kerralla asian tultua käsittelyyn tuo edellä mainittu hiljaisempi, tagien käyttöpakkoja kannattavien joukko, oli suuressa enemmistössä - ainakin liigavaltuustossa olleen äänestyksen ja yleiseen osioon laitetun keskusteluaiheen perusteella. Ellei siihen ole tullut muutosta sitten viime kerran, emme pysty muuttamaan sääntöä, oli se meistä väärin tai ei.

Toivomme että keskustelu oikeasta suhtautumistavasta tageihin jatkuu yhtä vilkkaana ja laadukkaana kuin edellisellä kerralla, ja että mahdollisimman moni viitsii ottaa rohkeasti kantaa, saadaksemme aikaan ratkaisun, joka tyydyttää mahdollisimman useaa liigalaista. Ellei ihmeempiä tapahdu, tullaan tagisäännön tulevaisuutta punnitsemaan nimenomaan tämän äänestystuloksen puitteissa.

Vaihtoehto 1: Nykyinen sääntömuoto tulee pitää. Liigajoukkueiden on käytettävä tagia ja ottelun valvojalla on oikeus poistaa kyseistä pykälää rikkova henkilö tai henkilöt, ennalta määrätyn kaavan mukaisesti. Tämä on kuitenkin vapaaehtoista ja valvoja päättää linjansa.

Vaihtoehto 2: Tagin käyttö tulee tehdä vapaaehtoiseksi. Nykyinen sääntömuoto poistetaan ja valvojille annetaan maksimissaan vapaus muistuttaa tagista, lopun jäädessä klaaninjohtajan vastuulle.

Adminit päättivät aikaisemman tapaan rajata vaihtoehdot kahteen, sillä niin moni pelaajavalvoja on esittänyt vastutusta pakollista tagiin puuttumista kohtaan.

Olkaa hyvä, sana on vapaa
« Viimeksi muokattu: 26.09.13 - klo:00:41 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Paras-POIKA123
Vieras
Vs: Tagin käyttöpakko [Äänestys]
« Vastaus #1 : 25.09.13 - klo:21:35 »

lare on äijä kun anto banaania munQin teineille eihän täst asiasta pitäisi edes keskustella.
LARE OOT IHANA ♥! ;3
tallennettu
lodureu
Vieras
Vs: Tagin käyttöpakko [Äänestys]
« Vastaus #2 : 25.09.13 - klo:21:42 »

"...toiveet säännön uudelleen käsittelemisestä ovat kantautuneet aina liigavaltuustoon saakka..."

Miten mä muistelisin että joku peräänkuulutti pelivalvoja/liigavaltuustoalueella jo vuonna nakki ja kivi, että tästä pitäisi saada yhteinen linjaus. :saint: Silloin oltiin sitä mieltä kovasti että ei tule olemaan koskaan tarpeellista.

Ketuttaahan tuo olla aina oikeassa. Höhö.

*edit*

Ja tosiaan, jos sääntö pysyy muodossa "tagia on pakko käyttää", niin tehkää nyt ihmiset hyvät edes niin, että pelivalvojalla ei ole oikeutta käyttää harkintakykyä, vaan niin, että kaikille on säännöt samat. Ei mitään sellasta että "en nyt jaksa urputtaa", tai "no kyl noi nyt saa leikkiä" schaibaa.
« Viimeksi muokattu: 25.09.13 - klo:22:26 kirjoittanut lodureu » tallennettu
kouluontyhmää
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: nainen
Viestejä: 1 247


Valkoistentekijä


Profiili
Vs: Tagin käyttöpakko [Äänestys]
« Vastaus #3 : 25.09.13 - klo:21:47 »

Olisi mukavaa, jos klaanit voisivat ilmoittaa 1-10 tagia joita saavat käyttää Iskee silmää
tallennettu

Valkoistentekijä
WäZ
Nokka

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 688



Profiili
Vs: Tagin käyttöpakko [Äänestys]
« Vastaus #4 : 25.09.13 - klo:21:56 »

Puff muutti mieleni Järkyttynyt
Tomeran tytön.kanssa silti samaa mielt monesta tagista, mutta niin että sitä tagia käyttää sitten kaakki
Larelle :up: Anto SatQulle voiton ja käynnisti sääntömuutoksen <3
« Viimeksi muokattu: 25.09.13 - klo:22:10 kirjoittanut WäZ » tallennettu

Ime sinä poika soiroa en oo tulossa sun pariks
duff-beer
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Viestejä: 1 208

sdfjshdf


Profiili
Vs: Tagin käyttöpakko [Äänestys]
« Vastaus #5 : 25.09.13 - klo:22:06 »

Munkkiliigaahan on mainostettu katsojaystävälliseksi liigaksi, ja sitä suuremmalla syyllä tulee kunnioittaa nykyistä pykälää, joka on tehty selkeyden vuoksi.

Minkälaisen kuvan antaa liigaa tuntemattomalle katsojalle sellainen ottelu, jossa jokaisella pelaajalla on eri tagi, ja vielä jotain niinkin fiksua kuin "kakka", "noob" tai muuta vastaavaa, tai sitten ei mitään. 

Voitaisiin verrata tageja vaikkapa mihin tahansa joukkueurheiluun. Siinä missä Munkkiliigan pelaajat pitävät klaaninsa tageja, vaikkapa jääkiekossa taikka jalkapallossa pelaajilla nähdään joukkueensa pelipaidat. Varmastikin joukkuetoverit tunnistavat toisensa pärstänsä perusteella, mutta siihen se sitten jääkin, eikä siis ole katsojaystävällistä.

Olkoonkin, että pääosa Munkkiliigan otteluiden katsojista pelaa tässä liigassa, jotka siis tietävät missä kukin pelaa, mutta katsomoon eksyy myös muitakin henkilöitä, jotka saattavat olla kiinnostuneita liigasta, siihen saakka kunnes huomaavat että siellä pelleillään.

Jokatapauksessa, en näe mitään syytä, miksi tagivelvoite poistettaisiin, kerta se on ollut (tietääkseni) olemassa iät ja ajat.
tallennettu

joo
Torso Pää
ODB

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 119



Profiili
Vs: Tagin käyttöpakko [Äänestys]
« Vastaus #6 : 25.09.13 - klo:22:07 »

Tagin käyttöpakko pois.

Ihan liian tarkkaan näitä sääntöjä noudatetaan nykyään. Bannataan MunQ, mutta minua ei ole bannattu viellä mistään, miksi?

Miksi jollakin Larensilla on oikeudet?

Ja jos halutaan olla täydellisiä valvojia, liiga-admineja jne. niin miksi tuplanikkailuun ei puututa ollenkaan?

Eiköhän se ole melko selvää, että lentokonepeli on lähellä kuolemaansa. Nykyään noita uusia pelaajia harvemmin edes tulee. Katsomossa pyörii samat finninaamat ja känpergseet. Et gg easy.

Pää has spoken. Now dive abyss please.
« Viimeksi muokattu: 25.09.13 - klo:22:58 kirjoittanut Torso Pää » tallennettu
pallosalama
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 750


PC ♥


Profiili
Vs: Tagin käyttöpakko [Äänestys]
« Vastaus #7 : 25.09.13 - klo:22:39 »

...

Ja tähän täytyy tosiaan lisätä että jos tagipakossa säilytään, pitää myös kehittää jonkinlainen pakote erimielisyyksien hoitoon sillon kun ne tagit ei mene päälle. En esim. koe että koko erän jatkuva jankutus "laittaisitteko tagit päälle" tai koko joukkueen bannaaminen on oikeanlainen tapa ratkaista asia. Mutta ei sitä voi noteeraamattakaan jättää.
tallennettu

(Megazone)Saa pistää ratioo paremmaks Hymyilee
Lainaus käyttäjältä: Stephen King
Tietenkin! Owen ajatteli. Tuo käy järkeen. Hän sai puhelun pistooliin. Sitähän sattuu vähän väliä.Unensieppaaja, sivu 415
Lainaus käyttäjältä: Crayak
There must be a game. If there is no game there is nothing for me.
[22:48] <@Adju> oon robotti
Sieni is unstoppable!
<heni1> etkö oikeesti tee mutuaa kun pelaa tätät
<Tengsinge> pallo-salama on ehkä huumorintajusin henkilö täälä
<mcboxerjr> sit voi vessan hytis kans
1986 - No brave new world, no brave new world.
2000 - A brave new world, in a brave new world

jeu de voyance gratuit tarot forum voyance gratuite immediate voyance question gratuite voyance par tarot gratuit chat voyance gratuite voyance gratuite sms voyance avenir question gratuite voyance par tchat entierement gratuite jeux de voyance amour gratuit voyances gratuite ici voyance amoureuse gratuite voyance gratuite amour sans inscription claire voyance gratuite tchat gratuit voyance premiere voyance gratuite par telephone voyance gratuite tarot de l'amour voyance 100 gratuite en ligne voyance arabe gratuite en ligne site voyance gratuit voyance gratuite posez votre question voyance premiere consultation gratuite telephone voyance gratuite en ligne chat
Kusti_The_Weenier
ODB

Poissa Poissa

Viestejä: 152



Profiili
Vs: Tagin käyttöpakko [Äänestys]
« Vastaus #8 : 26.09.13 - klo:09:30 »

..

Et sä tosissas vertaa joukkueurheiluu lentoQQ Hymyilee leve&#228;sti:D.d,f,sdf
tallennettu
myway
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 301



Profiili WWW
Vs: Tagin käyttöpakko [Äänestys]
« Vastaus #9 : 26.09.13 - klo:09:56 »

Pistää miettimään, miksi toiset eivät sitten ylipäätään käytä koko tagia. Mikä siinä on niin hirveää? Jos tagi ei miellytä, siitä voinee keskustella oman joukkueensa kanssa ja muuttaa sitä. Olisko se ensimmäinen kohta ehkäistä ongelman syntyminen.

Minusta tagit kuuluvat otteluun, johan se on sanomattakin selvää. Duffia ja pelin selkeyttä kompaten.

Tagipakko saa olla ja pysyä. Ne, jotka eivät sitä syystä tai toisesta osaa käyttää, tuntekoot seuraukset. Vaikka se nyt oliskin omasta pelistä pois kun torso lentää pihalle, mutta joskus pitää olla vähän epäitsekäskin.
tallennettu
WäZ
Nokka

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 688



Profiili
Vs: Tagin käyttöpakko [Äänestys]
« Vastaus #10 : 26.09.13 - klo:10:29 »

Sääntöä pitäisi tiukentaa. Ei enää niin, että valvoja saa päättää linjansa, vaan niin, että kaikki valvojat pitävät huolen, että sitä tagia pidetään.
tallennettu

Ime sinä poika soiroa en oo tulossa sun pariks
piisu
Jäsen

Poissa Poissa

Viestejä: 374


Herrasmiesfilosofi


Profiili
Vs: Tagin käyttöpakko [Äänestys]
« Vastaus #11 : 26.09.13 - klo:10:53 »

Ehdotus, ottakaa ylös jokaisen pelaajan nimi joka ei ole huomautuksesta huolimatta käyttänyt tagia. Pelikieltoa seuraavan kauden ajaksi jokaiselle jonka nimi listalta löytyy.

Ai muttah.. unohin ettei munkkiliigaa vetävillä henkilöillä ole munaa tehdä mitään noin radikaalia..  Py&#246;ritt&#228;&#228; silmi&#228;&#228;n Eli pitäkää paskanne.. ette te saa enää mitään aikaseksi jos ette oo tiukkoina.
tallennettu

~Melilosvolotta~

Nykyinen käyttäjätunnus: Rottamipii
V#27
Jäsen

Poissa Poissa

Viestejä: 87


I'm soo pink o:


Profiili
Vs: Tagin käyttöpakko [Äänestys]
« Vastaus #12 : 26.09.13 - klo:14:03 »

Ehdotus, ottakaa ylös jokaisen pelaajan nimi joka ei ole huomautuksesta huolimatta käyttänyt tagia. Pelikieltoa seuraavan kauden ajaksi jokaiselle jonka nimi listalta löytyy.

Ai muttah.. unohin ettei munkkiliigaa vetävillä henkilöillä ole munaa tehdä mitään noin radikaalia..  Py&#246;ritt&#228;&#228; silmi&#228;&#228;n Eli pitäkää paskanne.. ette te saa enää mitään aikaseksi jos ette oo tiukkoina.
Kannatan tätä
tallennettu

Lainaus käyttäjältä: larry
"lol jätkä panee vaan naisia herran vuonna 2016, vitun rasisti"
Nykypäivän lentokka tossa alla.
Lainaus käyttäjältä: pallosalama
<pallosalama> jos pyytää pelaa ja sit potkii ilman että ees sanoo
<pallosalama> nii voi haistaa #?$%! ja tätä saa signeerata"
JP
Rhöh

Poissa Poissa

Viestejä: 190


Profiili
Vs: Tagin käyttöpakko [Äänestys]
« Vastaus #13 : 26.09.13 - klo:14:24 »

Tekis mieli kommentoida kaikkii mut aiheutetaa ny mielipahaa vaa muutamalle:

lare on äijä kun anto banaania munQin teineille eihän täst asiasta pitäisi edes keskustella.
LARE OOT IHANA ♥! ;3
'
wut is tis shit?

Ja tosiaan, jos sääntö pysyy muodossa "tagia on pakko käyttää", niin tehkää nyt ihmiset hyvät edes niin, että pelivalvojalla ei ole oikeutta käyttää harkintakykyä, vaan niin, että kaikille on säännöt samat. Ei mitään sellasta että "en nyt jaksa urputtaa", tai "no kyl noi nyt saa leikkiä" schaibaa.
Toistaiseksi ketjun järkevimmät sanat, nykyises säännös ei oo mtn järkeä. Niin itsestäänselvää etten jaksa edes panostaa perusteluun.

Olisi mukavaa, jos klaanit voisivat ilmoittaa 1-10 tagia joita saavat käyttää Iskee silm&#228;&#228;
Tää nyt taas on koko ketjun typerin ehdotus

Puff muutti mieleni J&#228;rkyttynyt
Tomeran tytön.kanssa silti samaa mielt monesta tagista, mutta niin että sitä tagia käyttää sitten kaakki
Larelle :up: Anto SatQulle voiton ja käynnisti sääntömuutoksen <3
En edes jaksanu lukea loppuun ku oli vaihteeksi niin epäselvää tekstiä..

Munkkiliigaahan on mainostettu katsojaystävälliseksi liigaksi, ja sitä suuremmalla syyllä tulee kunnioittaa nykyistä pykälää, joka on tehty selkeyden vuoksi.

Minkälaisen kuvan antaa liigaa tuntemattomalle katsojalle sellainen ottelu, jossa jokaisella pelaajalla on eri tagi, ja vielä jotain niinkin fiksua kuin "kakka", "noob" tai muuta vastaavaa, tai sitten ei mitään. 

Voitaisiin verrata tageja vaikkapa mihin tahansa joukkueurheiluun. Siinä missä Munkkiliigan pelaajat pitävät klaaninsa tageja, vaikkapa jääkiekossa taikka jalkapallossa pelaajilla nähdään joukkueensa pelipaidat. Varmastikin joukkuetoverit tunnistavat toisensa pärstänsä perusteella, mutta siihen se sitten jääkin, eikä siis ole katsojaystävällistä.

Olkoonkin, että pääosa Munkkiliigan otteluiden katsojista pelaa tässä liigassa, jotka siis tietävät missä kukin pelaa, mutta katsomoon eksyy myös muitakin henkilöitä, jotka saattavat olla kiinnostuneita liigasta, siihen saakka kunnes huomaavat että siellä pelleillään.

Jokatapauksessa, en näe mitään syytä, miksi tagivelvoite poistettaisiin, kerta se on ollut (tietääkseni) olemassa iät ja ajat.
Ihan järkevää settiä

Ihan liian tarkkaan näitä sääntöjä noudatetaan nykyään. Bannataan MunQ, mutta minua ei ole bannattu viellä mistään, miksi?
Oot niin hellyttävä otus ettei sua oteta tosissaan.

Et sä tosissas vertaa joukkueurheiluu lentoQQ Hymyilee leve&#228;sti:D.d,f,sdf
Miksei vois verrata? Ei toki huippu-urheiluu mutta vaikka puulaakiporukan ilta kokoontumiseen, yhtä lailla sieläkin toinen joukkue heittää ne hikiset liivit päälle.. Hyvin paljo samoja piirteitä vaikka täysin eriasioita ovatkin. Toki sielä ei liivejä pidetä katsojien vuoksi.

Sääntöä pitäisi tiukentaa. Ei enää niin, että valvoja saa päättää linjansa, vaan niin, että kaikki valvojat pitävät huolen, että sitä tagia pidetään.
Positiivista, opit yön aikana kirjoittamaan.

Ehdotus, ottakaa ylös jokaisen pelaajan nimi joka ei ole huomautuksesta huolimatta käyttänyt tagia. Pelikieltoa seuraavan kauden ajaksi jokaiselle jonka nimi listalta löytyy.

Ai muttah.. unohin ettei munkkiliigaa vetävillä henkilöillä ole munaa tehdä mitään noin radikaalia..  Py&#246;ritt&#228;&#228; silmi&#228;&#228;n Eli pitäkää paskanne.. ette te saa enää mitään aikaseksi jos ette oo tiukkoina.
Parkkisakon vuoksi vankilaa? jep jep.. Tosin jatkuva säännön rikkominen vois lopulta johtaa tuohon.





Kokonaisuutena näistä posteista(tämä mukaanlukien) ja koko aiheesta(ja syystä miksi siitä joudutaan keskustella) tulee vaan mieleen:


tallennettu
kouluontyhmää
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: nainen
Viestejä: 1 247


Valkoistentekijä


Profiili
Vs: Tagin käyttöpakko [Äänestys]
« Vastaus #14 : 26.09.13 - klo:14:32 »

Eikös olisi hyvä, jos saisi käyttää myös kahden rivin tageja? Hymyilee

esim:

P
K
tallennettu

Valkoistentekijä
Sivuja: [1] 2 3 Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024