Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
10.05.24 - klo:21:07

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Munkkiliiga
| |-+  Liigan kulmanurkkaus
| | |-+  Teng's magazine
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
äänestys
Kysymys: Montako kiekkoa Suomi iskee verkon perukoille Ruotsia vastaan?
0 - 2 (25%)
1 - 1 (12.5%)
2 - 4 (50%)
3 - 1 (12.5%)
4 - 0 (0%)
5 - 0 (0%)
+5 - 0 (0%)
äänestäjiä yhteensä: 7

Sivuja: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 32 Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Teng's magazine  (Luettu 157939 kertaa)
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #345 : 09.11.16 - klo:11:55 »

TM on päättänyt rekrytoida VVL 01:n toimittajaksi.

VVL:n mielipidenurkka

Tervetuloa mukaan TM:n listoille VVL. Perinteinen kysymys: miltä nyt tuntuu?
Iha jees pääsee kirjottelee totuuksia lentokan pimeimmistä jutuista... Ja onhan tää hienoo toki!

Miten aiotte varmistaa että lehden tulevaisuus jatkuu valoisana?
Kirjotuksia tulee hyvällä väliajalla ja asioista kerrotaan laajasti eikä tyhmästi tynkillä jutuilla. Myös asioiden vaihtelu pitää lehden hyvänä.

Kuulostaa hyviltä visiolta. Siirrytäänpä kuitenkin tässä vaiheessa puimaan liigaotteluita. Voimme käsitellä hetken viime sunnuntaita. Koitteko sen menneen käsikirjoituksen mukaan?

No ei todellakaan ensimmäinen erä oli ihan ok erä. Jos nyt siis puhutaan Dove -Tonks pelistä. Mutta oma pelini oli karmaisevaa ja joukkueenikin peli taso laski huomattavasti,omasta mielestäni Tonks ei ollut sen parempi muissa erissä vaan oman joukkueeni peli lopahti. Toki ifreetti paranti osumistaan seuraavaan  Ympärysvalta erään ja nosti joukkueensa tässä erässä voittoon ensimmäisen erän lopahduksen jälkeen. Mutta mikä tuli joukkueelleni? MunQ-F.L2 pelissä ei nähty juuri sen enempää yllätyksiä,toki jos alle 100 pisteen ero ekassa erässä oli yllätys niin toki sitten. Kaaos-jetal oli kyllä hämmästyttävää miten hyvin singe osui,taitanut mennä singellä salmireeniksi illat kun näin hyvin osui.

Asteikolla 1-10, kuinka yllättävänä koitte Jetalin voiton kaaoksesta?
Tämä oli kyllä yllätys olisin odottanut parempaa peliä kaaokselta,mutta oliko tämä sen alkua että kaaos ei tule loistamaan huonojen kemioittensa takia ja Tippuu ulos pudotuspeleistä? Joten 9

Mikä oli salaisuus Jetalin voiton taustalla?
No jos totta puhutaa ni täytyy ny ylistää vähä singeä. Salmi luisti ni mikäs siin napatessa muita alas. Ja kaaoksen peli ei kyl tosiaankaan vakuuttanu.

Onko Jetal sittenkin lähempänä "kolmea suurta" kuin etukäteen kuviteltiin?
Voi olla riippuu singen päivästä ja siitä et miten chess ja ari osuu ees.

Luuletteko että kaaos olisi voittanut ottelun jos pallosalama olisi pelannut ensimmäisessä erässä?
Kyllä pallo on kaaoksella todella ratkaisevassa roolissa,tällä hetkellä helposti kaaoksen paras ja vakuuttavin tähän mennessä. Juupeli k petti minut pelillään. Onko sitten yli kuukauden tauko vaikuttanut noin kovasti vai onko miehen otteet vain valuneet alaspäin.

Entä selvensikö ottelu yhtään kaaoksen kilpailutilannetta? Kenelle neljäs pelipaikka kuuluu?
No uskon että kaaos parantaa peliä(niiden on vähän pakko). Dove voi yllättää ja saavuttaa jopa neljännen paikan jos peli ei olisi niin ailahtelevaa.MunQ ja Tonks ovat varmasti jatkossa. Mutta itse lasken kaaoksen neljännen paikan taisteluun mukaan Doven,ja Jetalin kanssa. Jetal on tällä hetkellä nähtävästi menossa jatkoon ,mutta loppukausi tulee olemaan jännittävä joten katseet tiukasti kiinni näihin kolmeen.

Oliko mielestänne oikea ratkaisu antaa juupelin pelata täydet neljä erää ja pistää Gruusom vaihtopenkin puolelle?
Ei,ei ollut todellakaan oikea ratkaisu. Niinkuin jo mainitsin Juupeli k :n peli ei ollut mitään loistavaa ja Gruusomia olisi voinut käyttää kentällä kokeilemassa että olisiko peli alkanut sujua paremmin.

Tärkeät pisteet siis Jetalille. Onko pudotuspelipaikka jo varma?

Lähes varma,mutta yllätyksiä voi sattua.Uskon aika suurella prosentilla että näin tulee käymään.

Tämä selvä. Voimmekin sitten miettiä Dove-Tónks ottelua.Ennen ottelua haikailitte pisteen perään. Oletteko nyt tyytyväisiä kun saitte sen?
Olen ja en ole.Aluksi jo kerkesin innostua,mutta niin lopputulos on taululla kaikille ihailtavana.

Olisiko Dovella sittenkin ollut aineksia jopa enempään?
Todellakin olisi ollut,jopa 2-3 pistettä lisää olisi ollut tarjolla,mutta jos ei kelpaa niin ei siinä mitään sitten,uskon että tähän kaatui Doven pudotuspelipaikka.

Kaiken kaikkiaan kuitenkin Doven esitys oli erittäin positiivinen yllätys. Jaatteko tulkinnan?
No omalta osaltani en jaa,olisi luullut että se on kaikille selvää että tulemme nappaamaan edes yhden tai kaksi pistettä. Kovin moni ei uskonut että saamme yhtään joten perriaatteessa monelle oli yllätys tämä asia(positiivisesta en tiedä). Herätys Liigalaiset silmät auki ja silmälasit päähän.

Kenties suurin onnistuja oli V ”predator” 23. Kentän kuninkaasta ei vaikuttanut olevan epäselvyyttä, eihän?

No joo tämä on totta,toki petyin vähän toisen erään huonouteen bristolilla vaikka olen nähnyt häneltä tällä koneella loistavia otteita rhörh peleissä,voi olla toki että edessä pelaaminen vaikuttanut asiaan. Kyllä asia pitää paikkansa,toivottavasti samat otteet jatkuvat.

Mutta myös Doven eturintama vaikutti onnistuneen mainiosti. Onko Doven avain juuri laajuudessa?
No en tiedä onnistuiko eturintama kovin hyvin. Eiköhän se takarintamasta riippunut tuon ensimmäisen erän voitto tällein jälkeenpäin ajateltuna. Toki eturintamalla oli ihan ok suorittamista osakseen,mutta kyllä olisi  pitänyt tuollaisessa pelissä pystyä vain parempaan. Ei vain voi ottaa noin pahasti kuolemia, allekirjoittanut laskee viimeisen erän häviön omaksi syykseen.

Vieläkö uskotte Doven olevan mukana pudotuspelikilvassa vai onko Jetal tavoittamattomissa? No toivotaan että asia olisi näin,mutta pahalta näyttää. Sunnuntain peli ratkaisee paljon loppukauden osalta,joten vink vink katseet siihen.

Nähtäväksi jää. Entäpä sitten MunQ-F.L2 ottelu. Se ei tainnut tarjota mitään sen suurempia yllätyksiä?

Joo tämä ei tarjonnut suuria yllätyksiä,toki yllätti että nassesetä ei ollut tuuraamassa. Kenraali on jännästi pelistä pois kun vastaan asettuu kovempi vastus ja näin F.L2 vastaan kun ei ollut vastus kovimmasta päästä niin kenraali nähtiin kentällä. Onko Adju saanut tämän vielä salattua ja sainko hänen oveluutensa esille?

Oliko CONSTin luovutusvoitolla uhkailu mielestänne tyylitön veto vai tarpeellinen näpäytys myöhästelevien MunQien suuntaan?

No sinäänsä oikein koska pelissä on tietty aloitus aikaraja,mutta toki se vaikutti uhkailulta. Mutta aiheesta jos uhkaillaan ei siinä mitään.

Selvä. Oikein muuta ottelusta ei jäänytkään mieleen.Mites sitten seuraava liigakierros: odotteletteko jännittäviä pelejä?

Kyllä seuraava kierros ratkaisee paljon tai tilanne pysyy suht samoissa kuosissa. Ainoa ero voi olla jos Dove jää nollille TyQ voi mennä ohitse.

Kuinka todennäköiseksi koet että TyQ saa vihdoin voiton?
48% on minun arvioni. Jos myy esittää vahvoja otteitaan eipä siinä ole epäselvyyksiä,mutta jos (HUOM JOS) myy ei tule paikalle peli voi kääntyä jopa TyQin murskavoittoon. Mitta luulisi muuten F.L2 hoitavan kv eränsä Ja TyQin myös pelin päättyessä tällöin 3-2 F.l2 selle

Onko F.L2 Small Myyn varassa?

No lähinnä tällä hetkellä taitaa olla jos ei F.L2 pelissä tule tapahtumaan mitään isoja yllätyksiä.

Kumman toivot itse voittavan?
TYQ erittäin mielelläni meinaa sehän olisi historiallinen juttu joukkueelle. Ja piristäisihän sekin tätä joukkuetta  Hymyilee

Näettekö jommankumman joukkueen olevan joko yv- tai kv-pelaamisen varassa?
En näe,TyQillä pehmo late ja nasse osaavat myös hyvin yv pelaamisen. Eikä toki sovi unohtaa saialia joka TyQ-Dove pelissä otti allekirjoittaneen monta kertaa alas riisillä.

Entä Jetal-Tónks –ottelu. Ilmeisesti Gents8 ja HUUHAATONTTU ovat sivussa pelistä, joten kumpikaan ei pääse matsiin parhaista mahdollisista lähtökohdista. Kumman poissaolo on pahempi?
Sanoisin että Gents8 on Jetalille isompi menetys,Tonksilla Thamlen on ihan hyvä korvaaja,mutta Jetalilla aria ei voi noin vaan istuttaa taakse ja Gents on esittänyt lähiaikoina hyviä otteita joita Jetal todellakin tarvitsisi.Pelissä voi tämän myötä jopa tulla rumat lukemat.

Mitenkäs Dove-kaaos. Onko teistä taas ottamaan erä tai jopa kaksi?
Hyvin mahdollista

Missä ovat ne heikot kohdat johon iskette kiinni?
No miksi paljastaisin ne muiden tietoon? Singe valoja nyt ;P

Jatkaako V23 salmilla matsissa?
Kyllä luulisin näin. Salmitus on ollut lähtökohtaisesti hyvää.

Onko pudotuspelihaaveenne kuopattu jos häviätte ottelun?

Kyllä näin on siihen ei ole todellakaan varaa. Mutta sen näemmä sunnuntaina.

Selvä, mielenkiintoisia näkemyksiä. Kiitos tästä ensimmäisestä juttutuokiosta VVL! Jääkäämme odottamaan jännityksellä miten käy.
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #346 : 09.11.16 - klo:17:22 »

[Dove] Viherjaakko23

1. Etsitte kauden alla itseänne, eikä oikeaa osoitetta tuntunut löytyvän millään. Millaisia klaanitarjouksia saitte? Miten päädyitte lopulta Doveen?

En ees muista, pallo tais kysellä sen klaaniinsa. Ei huvittanut oikeen lennellä missään. Dovessa oli vajausta ja iso rooli tarjolla niin tulin takas tänne

2. Viime kauden joukkueenne, Anal, ei tuntunut pääsevän missään vaiheessa materiaalinsa tasolle. Mistä homma kiikasti?
Siinä nyt oli kaikenlaista säätöö ja vääntöö pelipaikoista taktiikoista ja konevalinnoista. Muutamat lagiongelmat, wäzin ja vvl lähtö klaanista ja uusien sopeutuminen ei vienyt hommaa yhtään eteenpäin.

3. Dove on aloittanut kauden vakuuttavasti ja ainoa kauneusvirhe on kauden avanneen erän häviäminen TyQille. Miten onnistuitte pistämään Tonksille noin hyvin kampoihin?
Lähdöt toimi sekä wäz-vvl akselin mieletön tasonnosto teki pelistä ennustettua tiukemman. Eikä kyllä itelläkään kovin huonosti mennyt

4. Dove-Tonks -pelissä yksi erottui joukosta erästä toiseen. Mikä oli erinomaisen lentelynne salaisuus? Anna ranking peliesityksellenne.

Tietty oman erikoisen toteuttaminen sekä salmitus vikassa. Saan aikaa ja tilaa enemmän mitä analissa viime kaudella. Mistä lie ikinä johtuukin on paljon helpompi pelata.

5. Pelaatte paraikaa VVL:n ja WäZin kanssa yhdessä, vaikka heillä on ollut omat ristiriitansa. Miten saatte riitapukarit pidettyä toistensa ystävinä?
Kai se kaikki ''riitely'' johtui vaan analin paskuudesta ja kaikkia hiers toisten pelaaminen. Wäzillä meni kuppi nurin uusista taktiikoista

6. Jos tämän hetken Dove ja viime kauden Anal kohtaisivat, paljonko peli päättyisi?
5-0 dove Hymyilee

7. Aiotteko jatkaa salmilla pelaamista tulevissa matseissa?
kyl varmaa

8. Jos pidettäisiin nonroyal duelturnee, kuka voittaisi sen? Ketkä olisivat top kolmessa?
Kyllähän ne on ne äijät jotka aikoinaan on dividedistä pinnalle ponnistanu, elikkäs kellonaika, ifreetti ja ehk vata56 jos ois siin kuuluisas 2013 kunnos. palloki oli iha kova ku kerran duelasin harmi ettei tienny sääntöi nii hävis mestarille eli meitsil.

9. Kuinka realistisina näette Doven pudotuspelisaumat?

No ei täs ny kirvestä oo kaivoon heitetty mut jetalin voitto kaaoksest oli kyllä suolaa haavoihin. Koitetaan voittaa kaikki ja toivotaan parast.

10. Jos saisitte yhdistää eri pelaajien ominaisuudet niin miten tekisitte täydellisen lentsikkapilotin?
Oonkin itseasias joskus miettiny tätä ja mul oli kerran ajatus keskustella aulas tästä. Mut jos nyt ottasin jokaselta jotakin nii iso ruutu ja dueltaidot (singe), mieleton tuuri (pallosalama), salmipelaaminen (novalog), arvaamattomuus (kellonaika), painetaidot (ifreetti feat huuhatonttu), erikoistilannepelaaminen (meikä), verbaaliset taidot (avento,vvl), junkkepelaaminen ja sellanen suoraviivasuus (mcboxerjr)
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #347 : 10.11.16 - klo:14:25 »

Tónks (osa 1/2)

Myöskään tämän pätkän ei pitänyt alunperin nähdä päivänvaloa, mutta yhdistelmä jatkuvaa pommitusta ja kiitollisuutta viime sunnuntain ihailtavasta joustavuudesta jota joukkue osoitti, sai mielen kääntymään. Ottakaamme siis kaikki mukava asento tuolillamme, hengittäkäämme syvään ja pyhittäkäämme tovi kolmoismestarille. Miettikäämme ottaako tämä ikuista kunniaa ja mainetta haalinut joukkue jälleen mestaruuden itselleen, saaden muut näyttämään junioritason ryhmiltä.

TM näkee Tónksin ylivoiman olleen tänä vuonna suorastaan musertavaa luokkaa. Vaikka F.L, MunQ ja Kalja ovat kaikki olleet jossain vaiheessa lähes voittamattoman tuntuisia, ei yksikään äskeisistä kyennyt dominoimaan liigaa montaa kautta putkeen. Tónks taas on ollut toista ja maata ja se on varsinkin ratkaisupeleissä ollut murskaava, tehden kauden ’16 (02) F.L2-välierää lukuunottamatta vastustajista täysin selvää. Vaikka viime kauteen lähdettiin tilanteesta, jossa ifreetin ja kellonajan romanssi kääntyi riitaisaksi ja jälkimmäinen jätti joukkueen, ei tilanne lopulta muuttunut juurikaan. Tónks sai jälleen kemiat kohdilleen, kykeni kehittämään yksilöitään älyttömästi ja oli tärkeinä hetkinä parhaimmillaan. Lopputuloksena oli jopa selvempi mestaruus kuin mitä kellonajan kanssa saatiin. Täten Tónks teki pudotuspeleistä tylsän ja ennakkoasetelmiltaan täyden pannukakun. Mieleen pulpahti oitis ajatus, että miten tässä kävi taas näin..

Tónksin viime kauden mestaruus nähdyn kaltaisella tavalla oli sen verran masentava, että se asetti jälleen kerran kyseenalaiseksi onko joukkue liian hyvä Munkkiliigaan. Olisi kuitenkin ollut erittäin murheellista, jos joukkue olisi ylivoimansa takia kokenut pakotetuksi heikentää taas itseään tai lopettaa taipaleensa. Kesällä tapahtunut kellonajasta luopuminen oli silloisissa olosuhteissa ainoa oikea ratkaisu, mutta nyt esimerkiksi HUUHAATONTU:n vaihtaminen johonkin vapautuneeseen Etana-pelaajaan, olisi ollut väärin joukkuetta kohtaan ja tehnyt kärkipeleistä turhan keinotekoisia. Täytyy myös muistaa, että Tónks ei ole päässyt asemaansa siksi, että se olisi ollut yksilötaidoiltaan joka kauteen lähdettäessä ylivertainen, vaan erinomaisuus on perustunut kauden mittaan tapahtuneeseen kehitykseen. TM arvioiden mukaan, joukkueen lähtö- ja loppurankingit ovat menneet seuraavasti: kausi ’16 (01) 85.5 -> 87.5, kausi ’16 (02) 87.5 -> 89, kausi ’16 (04) 86 -> 87.5. Joukkue on siis jokaisena kautena mennyt eteenpäin valtavan määrän. Mutta miten käy tällä erää?

Normaalisti tämä olisi se kohta kun ’singe’ rauhoittelisi tilannetta, sanoisi Tónksin vain olevan tiimi muiden joukossa ja tulisi myöhemmin nöyryytetyksi. Ongelma vaan on, että sitä on nyt hankala tehdä uskottavasti. Vaikka ennen kautta allekirjoittanut näki suuremman riskin kaaoksen ylivoimalle, on tilanne nyt muuttunut. Osittain siksi, koska TM vaikutti osuvan vähän turhankin hyvin ytimeen nostaessaan esiin kaaoksen ongelmia ja vielä enemmän Apelizin lähdön takia. Jälkimmäisen vaikutus on sen verran suuri, että se heikensi kaaoksen mestaruussaumoja yli 20:lla prosenttiyksilöllä (~35 -> ~10) ja nosti Tónksin osakkeita aikalailla saman verran ~40 -> ~65. Valitettava vetäytyminen tuli vieneeksi kaaoksen pois Tónksin ykköshaastajan tontilta, pudottamaan heidät kärkikolmikon ulkopuolelle ja asetelleeksi avoimeksi kuka se lopulta on. Viittaa on ainakin tällä hetkellä helpoin sovittaa MunQin ylle, mutta MunQ-tekstissä käsitellyistä syistä, myös heille tulee olemaan täysi päivätyö Tónksin haastamisessa. Jetalissa taas on sinänsä selkeästi ainesta jopa mestaruuteen, mutta pudotuspelit tulevat kenties kuukautta-paria liian aikaisin ja ongelmia tuottaa keskusvaltapelaaminen salmsonilla lenteleviä joukkueita vastaan. Täysin selvää ykköshaastajaa ei siis ole, vaan Tónksilla tulee luultavasti olemaan seurassa pudotuspeleissä kolme keskenään suhteellisen tasaista kokonaistason 86 nippua.

Viimeistään Apelizin vetäytymisilmoituksen myötä, Munkkiliigan mestariksi on siis ainoastaan yksi suosikki. Tämä asetelma on jopa voimakkaampi kuin kausilla ’16 (02) ja ’16 (04), sillä näihin aikoihin TM koki ensimmäisen kohdalla Tónksin mestaruustodennäköisyyden olevan 55 % ja toisella 30 %. Nyt taas vaikutetaan olevan seuraavalla kymmenyksellä. On toki täysin mahdollista, että Tónks häviää kenelle tahansa pudotuspelijoukkueelle, mutta oletusarvoinen tulos jokaista vastaan on silti 4-1. Tilanne on myös sikäli Tónksin kannalta suotuisa, ettei heiltä vaadita kehitystä suhteessa muihin. Riittää, että he pitäytyvät samalla etäisyydellä muihin nähden ja jopa pieneen eron umpeutumiseen on varaa. Koska Tónksin pelaajien aktiivisuustaso huomioonottaen kehitys tuskin laantuu, on joukkue todella hyvissä asemissa. Oikeastaan ainoa joukkue, joka vaikuttaa paraikaa kulkevan Tónksia kovempaa eteenpäin on Jetal, mutta heidän kannaltaan alkuperäinen etäisyys saattoi olla turhan iso. Väistämättä tässä ollaan sellaisen kysymyksen äärellä, että tulisiko klaanineuvoston rajoittaa Tónksin pelaajien lentelymääriä? Tulisiko kaikkien muiden liigajoukkueiden tehdä sopimus, että Tónksissa vaikuttavat henkilöt poistetaan oitis huoneesta?

Äskeiseen kysymykseen vastatakseen TM toivoo jokaisen suorittavan pienen itsetutkiskelun ja miettivän sitten tarkkaan mitä tekevät kuin Tónksilainen liittyy huoneeseen. Lisää avonaisia kysymyksiä saadaan vielä myöhemmin, sillä joukkueen pelaajien analysointi säästetään kakkososaan.

palaute tänne
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #348 : 10.11.16 - klo:14:31 »

Tónks (osa 2/2)

Äskeisten aiheellisten kysymysten jälkeen, on aika käsitellä Tónksin pelaajatilannetta.

Aloitamme puinnin joukkueen johtajasta, ifreetistä. Kaikkien aiemmin annettujen kehujen jälkeen, täytyy hänenkin saada maistaa toista puolta. Viimeaikoina on nimittäin näyttänyt siltä, että jopa tätä herraa on mahdollista horjuttaa keskittämällä normaalia enemmän huomiota salmsoniin. Kyseisissä tilanteissa tuhoutumislukujen kasvaminen on väistämätöntä, mutta hänen kohdallaan myös tuhoamiset ovat pudonneet merkittävästi. Varsinkin olosuhteissa kun ennakkopommit eivät ole menneet osoitteensa, on ifreetille sattunut tällä kaudella poikkeuksellisen paljon kohtaamisia, joiden aikana hän ei ole saanut mitään aikaan. Rhöh-peleissä tätä on tapahtunut aiemmin, mutta nyt hänet on myös liigassa saatua riisuttua yllättävän paljon aseista. Itseasiassa, tehotilastojen puolesta Tónksin ympärysvaltapelaaminen on pyörinyt suhteellisen vähän ifreetin ympärillä tällä kaudella. Dove vastaan paras hyödyllisten tapahtumien pistesumma oikealla pelipuolella oli HUUHAATONTU:lla (-112 vs -141), Jetalia vastaan Jazazkalla (44 vs -45) ja ainoastaan TyQiä vastaan ifreetillä (vaivainen 36-35 voitto Jazazka). Tämä on osoitus kahdesta asiasta: Tónksista löytyy ifreetin takaa ehkä enemmän kuin tulisi heti ajatelleeksi ja toisaalta herran kausi on lähtenyt liikkeelle hiukan kangerrellen. Pelkkä pistetapahtumien summa ei tietystikään ole paras mittari, mutta ainoalla salmsonilla pelaavan pitäisi olla lähestulkoon aina kärjessä. Nyt kun vastustajien eturintamat ovat aikaisempia kausia paremmalla tolalla, jää nähtäväksi miten hän onnistuu päivittämään peliään. Alkaako kupla vähitellen puhkeamaan vai syttyykö hän taas pudotuspeleissä liekkeihin?

Ifreetistä voimme siirtyä herraan nimeltä HUUHAATONTTU. Kuten sanottua, hänen nousu nöyrästä keskitason pelinrikkojasta, ensin yhdeksi parhaista etumiehistä ja sitten valtavaksi voimavaraksi taakse, on ollut hienoa seurattavaa. Hän on joissakin asioissa niin hyvä, ettei kalpene juuri kenellekkään. Näillä viitataan erityisesti kolmeen asiaan, joissa hän on jopa johtaajansa edellä. Ensinnäkin HUUHAATONTTU on älyttömän hyvä lukemaan vastustajan toistotapoja. Tämä näkyy erityisesti kohtaamisten jälkipeleissä, joissa hän arvioi toistuvasti oikein mitä toinen tulee tekemään. Jos hän on vastustajan selän takana bristolilla ja alba kiitää karkuun, ymmärtää hän että jos se toteuttaa aikaisen käännöksen itseäsi kohti, tekee se sen luultavimmin kääntyen alateitse. Kun tiedostaa, että HUUHAATONTTU ottaa alaväistön ulos ja päättääkin tulla ylhäältä, päivittää hän pelikirjaansa hämmästyttävän nopeasti. Toinen vahvuus taas on pelaaminen bristolilla heikossa asemassa. HUUHAATONTTU on alban alla tai edessä ollessaan poikkeuksellisen lahjakas pelaamaan itsensä ulos, tekemään itsemurhan tai järjestämään ampumapaikan joukkuelaisilleen. Ei ole kerran tai kaksi käynyt vastustajalle siten, että juuri kun kuvittelee saavansa hänet, tulee jokin yllättävä liike joka kääntää tilanteen päälaelleen. Kolmas merkittävä vahvuus on oikean alueen painottaminen. HUUHAATONTTU on saanut taka-pelaajan hahmotuskyvyn erittäin nopeasti, tuntien kannattaako eturintamaa tukea vai murtaa rintamat. Hän ei jumitu yhteen toistotapaan, vaan havaitsee hetkessä, jos joku vastustajan takamiehistä kääntyy omien etumiesten perään pari kertaa putkeen. Näiden kolmen asioiden lisäksi, HUUHAATONTTU on myös todella etevä ampumaan, mutta allekirjoittanut ei näe sen lukeutuvan herran aivan suurimpiin vahvuuksiin, koska se tapahtuu usein turhan väkinäisesti (tekninen toteutus toki huippuluokkaa). Oikeastaan ainoat merkittävät puutteet, jotka erottavat HUUHAATONTU:n aivan kirkkaimasta kärjestä liittyvät pelaamiseen paineistavassa asemassa ja väistötyöskentelyssä. Hän on kuitenkin tätä nykyä pelottavan hyvä paketti, jolta löytyy reagointitaitoa, peliälyä ja hahmotuskykyä.

Tilanne on tällä hetkellä se, että Tónksilla on ifreetin ja HUUHAATONTU:n muodossa pelottavan kovatasoisen takarintaman. Jos kellonaika ja mcboxerjr täydentävät toisiaan mainiosti, onnistuvat nämä herrat samassa vielä paremmin. Siinä missä HUUHAATONTTU ei ole parhaimmillaan hyökkäävässä positiossa peluussa, on ifreetti sen verran kliininen viimeistelijä, että heikkouden vaikutus ei ole kovin suuri. Samalla HUUHAATONTTU tukee eturintamaa kunnolla ja suo tekemisellään ifreetille edellytykset keskittyä ottamaan tappoja ainoastaan vastustajan "heikoimmista" lenkeistä. MunQissa taas tilanne on vähän erilainen ja välillä kummatkin keskittyvät vastustajan keulaan ja unohtavat omat joukkuelaiset. Tónksin kombinaatio on sen verran laadukas, että periaatteessa heidät on tämän tason Munkkiliigassa mahdollista rankata ykköseksi. Tämä perustuu Tónksin parivaljakon vielä parempaan kemiaan ja juuri ifreetin soveltuvuuteen esimerkiksi kellonaikaa paremmin kärkipelien tasoon (kellonaika kärsisi suhteellisesti vähemmän kovatasoisemmista peleistä).

Takaa loikkaammekin eteen. Jos Tónksin takapelaajat saivat kehuja osakseen, ansaitsevat myös etumiehet sellaisia kosolti. Viime pudotuspeleihin lähdettäessä TM koki osaston Jazazka-Thamlen (Gruusom) olevan sektorinsa toiseksi paras, mutta näki heidän olevan selkeä eron muodostava tekijä ainoastaan MunQia vastaan. Tässä vaiheessa on kuitenkin sanottava, että arvio meni pahasti mönkään ja Tónksin raatajat onnistuivat hommassaan parhaiten. He voittivat ehkäpä jopa takarintamaa selkeämmin omat kamppailunsa ja mahdollistavat täten ylivoimaisen mestaruuden. He tiesivät tehtävänsä, noudattivat sitä erinomaisesti ja tekivät vähän päälle. Tämä havainnollistuu hyödyllisten pistetapahtumien summassa, jossa Tónksin duunariosasto voitti välierässä emt:n kilpakumppanit -1079-(-1412) ja finaalissa Hartolan kaksikon -560-(-1279). Nämä tilastot ja omat näköhavainnot huomioonottaen, TM ei saa tehtyä yhdestäkään eturintamasta paremmin onnistuneita kuin Tónksin akselia Jazazka-Thamlen-Gruusom.

Äskeisillä luvuillaan ja sanoillaan oli tarkoitus päästä siihen, että Tónksista todella löytyy valtava kasa leveyttä. Ennen viime kauden pudotuspelejä ja varsinkin kauteen lähdettäessä, singe ajatteli joukkueen olevan lähes täysin ifreetin varassa, mutta nyttemin kuvitelma näyttää typerältä. Jos ulotetaan vielä HUUHAATONTTU mukaan ja katsotaan hyödyllisten pistetapahtumien summaa ilman parhaan lukemaa omaavaa henkilöä, vei Tónks välierän -1347-(-1837) ja finaalin -722-(-1664). Jos taas siirrytään tähän kauteen, voidaan miettiä kuvitteellista leikkiä, jossa poistetaan jokaiselta sen ykköspyssy. Jos näin tehtäisiin, saa TM kokonaistasot 84.6 kaaokselle, 84.3 MunQille, 83.6 Jetalille ja Dovelle 83.0. Tónksin vastaava taas on 84.6, eli sama kuin kaaoksella. Ottaen huomioon hyvät kemiat ja selkeämmät roolitukset, Tónksin kolmikko tuntuu loogisemmalta rankata paremmaksi. Ilman kärkypyssyjä käytävän 3 vs 3-liigan lopputulosta olisi siis todella hankala arvioida, mutta 4 vs 4-muottiin ja neljännen henkilön ominaisuudet huomioonottaen ykkönen tuntuu selviöltä.

Puitteet ovat Tónksin kannalta todella hyvät ja muiden kannalta hieman murheelliset. Sillä on laajuutta kilpailijoitaan enemmän ja terävää kärkeä lentsikkahistorian absoluuttiselta tasoltaan top 3-tason lentäjän muodossa. Siltä uupuu helpot kohteet, joista vastustajien ifreetit kykenevät repimään kasapäin pisteitä. Suuri kysymys kuuluu, että miten ihmeessä tuollaista joukkuetta on mahdollista päihittää?

Seuraa häntä: Hedonist. Viime kaudella surullisen kauden pelanneeseen Analiin juuttuneella Hedonistin onni tuli kääntyneeksi kunnolla. Joukkueen johtaja, ifreetti, päätti yön pimeinä tunteita, että Hedonist ansaitsee parempaa ja sauman mestaruuteen. Siirto havainnollisti hyvin miten hallitsijamainen asema yhdellä henkilöllä on, kun pelkällä parilla sanalla hän työnsi pokaalin Kuopion ylpeydelle ja kysyi "haluatko poika mestaruussaunaan?". Samaan aikaan tilanne on myös tulkittava siten, että Hedonist on selvästi tehnyt jotain oikein elämässään kun hänelle lankeaa moinen kunnia. Nyt on Hedonistin aika loistaa ja saada nimensä mestaruuspokaaliin.

Arvio: Joukkue kirii runkosarjan voittoon MunQin ohitse viime sunnuntaina tapahtuneen Apelizin lähdön myötä. Välierässä se saa vastaan Jetalin ja ottelun lopputulos on 3-2. Pelin voittaja on kauden '16 (05) mestari.

Kokonaistaso: 87.5

palaute tänne
« Viimeksi muokattu: 10.11.16 - klo:16:22 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #349 : 11.11.16 - klo:14:09 »

VVL:n mielipidenurkka

Ensimmäinen osionne TM:ssä herätti kuulemani mukaan positiivisia reaktioita liigalaisissa. Hypätkäämme siis toisen pariin. Aloitamme jälleen viime kierroksesta. Mitkä ovat yleisfiilikset sen jäljiltä?
No se on hyvä jos liigalaisia kiinnostaa minunkin mielipiteeni.

Koitteko harmillisena että kaikki kolme peliä käytiin kahdeksalta?

Kyllä koen joitakin olisi voinut kiinnostaa nähdä muita pelejä ja uskon että jotkut oisivat voineet kuvata joitakin pelejä,mutta nyt mentiin näin.

Olisitteko halunnut nähdä jonkun ottelun erityisen paljon?
No en juurikaan,koska Jetal ei pelannut ykkös kokoonpanoollaan.

Aloittakaamme tarkempi puinti TyQ-F.L2 –ottelusta. TyQ siis voitti, mitä ajattelet

Loistava juttu TyQille, ja muutenkin onhan se vaihtelua heidänkin peliinsä kuin että ajatella"Jaaha taas tulossa peli jossa ei ole saumoja"

Oliko yllättävää että TyQ voitti peräti 4-1?
On odotin tasaisempaa vääntöä mutta TyQ otti lähes murskavoiton. Moni arvelinkin että TyQ voittaa reilusti pelin. Itse en uskonut TyQin ottavan 4 erää kun Small myy oli myös pelaamassa. Mutta näin kävi nyt. Odotin lähinnä 3-2 tulosta jommalle kummalle,lähinnä ajattelin että F.L2 pystyisi haastamaan Myyn pelatessa.Myy en oo varma ootko enää Top 10 listassa...

F.L2 johti peliä kahden erän jälkeen 9:lla pisteellä ja hävisi toisessa yv-erässään vähemmällä kuin ensimmäisessä. Uskotteko että F.L2:lle iski uupumus kun he eivät voittaneet toista kv-eräänsä? Hävisivätkö joukkue koska ”se ei halunnut voittaa”?
En usko he eivät saaneet enää pidettyä puolustusta kasassa. Toki voi olla että heille iski uupumuskin,mutta lähinnä uskon että keinot loppuivat kesken.

Pehmon pelitapahtumista 51.1 % oli viimeisessä erässä tuhoamisia. Mahtaako tässä olla tapahtunut niin, että yksi pelaaja ratkaisi viimeisen erän?
Ei en usko. Muut ovat tehneet työt eli ottaneet kenttää ja Pehmo on poiminut "marjat" pois jolloin hän on saanut paljon Tuhoamisia,toki kyllä Pehmonkin on täytynyt pelata hyvin sitä en kiellä.

Mistä se kertoo että CONSTin tuhoamisluvut ovat määrällisesti joukkueen isoimmat?
No juuri sitä että TyQ onnistui Myyn salmin nollaamisessa täydellisesti. Tämä toki heikensi joukkueen motiivia kun "Johtava pelaaja" ei ole pystynyt pelaamaan tarpeeksi hyvin.

F.L2:llaan on kasassa tässä vaiheessa ainoastaan yksi piste, eikä niitä tule jatkossa välttämättä kovin helpolla. Onko joukkue ollut mielestänne pettymys?
Pieni pettymys olisin odottanut heidän ottavan joiltakin joukkueilta 1-2 erää,mutta eivät ole edes pystyneet tähän. Muuttuuko peli sen siitä sitten loppukaudeksi joka on epätodennäköistä. Joten uskon että pisteitä ei ole tippumassa yhtään.

Entäpä TyQ, heillä on kasassa kuusi pistettä neljästä ottelusta. Aika nappisuoritus heiltä, eikös?
Kyllä loistava suoritus toisinsanoen. Paljon parempaan eivät he pystyisi joten lähes nappisuoritus. Ainoa olisi voinut olla että olisivat jopa voineet saada F.L2 5 erää.

Hyvä niin. Sitten uhraamme hiukan aikaa Dove-kaaos –pelille. Tärkein kysymys ensin, miltä tuntui pelata taas?
Todella hyvältä. Toki alisuoritin taas,joten ei hyvältä näytä. Parempaan pitäisi todellakin pystyä.

Oliko V23 yhtä kurko kuin viikkoa aiemmin?
Ei ollut juuri siksi hävisimme
Kaksi ensimmäistä erää kun ei ollut "johtaja tyyppiä " joka olisi nostanut joukkueensa moraalia ylemmäs häviöllä oltaessa. Salmitus ei ollut tarpeaksi hyvää tuollaiseen peliin. Monesta käskystä huolimatta Salmi ei vaihtunut Bristoliksi.

Kuinka tasasiksi koitte pari ensimmäistä erää?
No eivät ne kovin tasaisia eriä olleet . Toinen oli hiukan tasaisempi mitä ensimmäinen. Mutta kauas jäimme erävoitoista.

Miksi jp joutui jälleen lähtemään puolessa välissä?
Hänellä oli jotai menoa sama homma kävi edellisellä viikolla.

Entäpä Fär, oliko hänestä mitään havaintoa?

Kyllä,hänellä oli jotain menoa joka esti hänen pääsynsä.

Tämä selvä. Mutta saitte mcboxerjr:n ilmeisesti tuuraamaan.
Juu saimme.

Koetteko herran auttaneen teitä paljon viimeisissä erissä?
No se toi uutta intoa peliin kun 2 ensimmäistä erää kellään ei ollut innostusta oikeastaan pelata. Joten hän auttoi myös ei pelillisesti hyvän pelaamisen lisäksi.

Olitteko mielestänne lähellä voittoa?
No lähellä ja lähellä. Kyllä siihen vielä matkaa vielä vähän jäi,mutta ei se älytön homma olisi ollut.

Herättivätkö nämä pisteet pudotuspelihaaveenne kunnolla taas henkiin?
Kyllä ainakin omani,muista en tiedä. Asia ei ole älytön mahdottomuus joten saa nähdä.

Odottakaamme jännityksellä miten käy.
Sitten on vielä Jetal-Tónks. Siitä ei tainnut tulla mitään klassikoa. Uskotteko että Jetal olisi voittanut "ykkösnyrkillään" ilman HUUHAATONTTU:a pelaavan Tónksin?

En usko 2-3 kolmeen erään olisi ollut mahdollisuus,mutta Tonksilla on sen verta taitavia pelimiehiä että ilman "johtaja Jorgoa" Tonks olisi todennäköisesti voittanut pelin.

Sitä emme varmaan saa koskaan tietää.
Sitä pitemmittä puheitta vitoskierroksen pariin, jossa pelataan nyt ainoastaan kaksi ottelua. Yksi selvähkö ja yksi tiuhkako peli vai mitä sanot?
Joo no aika selkeitä molemmat pelit on omasta mielestäni,eipä niissä kauheasti ole epäselvyyksiä.

Kuinka suuren todennäköisyyden annat F.L2:lle ottaa erä Tónksia vastaan?
10-15 % kokoonpanosta riippuen.

Uskotteko että joukkue on maansa myynyt TyQ-tappion jälkeen?
En usko ei heillä ole enään mitään hävittäväärää,joten miksei sitä voisi yrittää?

Onko F.L2:lla saumat erävoittoon jos Tónks lepuuttaa kärkimiehiään?
No en usko että tällöinkään on vielä kauheeta saumaa erävoittoon,koska Tonks olisi silti huomattavasti kovempi .

Nähtäväksi jää. Sitten Dove-MunQ-peliin. Kumpi on ennakkosuosikki?

No MunQ eipä tässä ole epäselvyyttä.

Onko oletettavaa että Dove saa vähintään pisteen?
On oletettavaa. Toki pistettä ei tipu ellei  fär saavu paikalle ja V23 osu hyvin, (ehdottaisin rissellä...) JP on Poissa joten "riitakaksikko" pääsee dominoimaan edessä. Jos näin on erävoittoja tulee.

Pistättekö MunQin salmittajan kuriin samalla tapaa kuin ifreetin?
Se jää nähtäväksi ei sen enempää siitä.

Annatteko Nasse-setä01:n tuurata jos pyyntö käy?

Minä en antaisi,mutta en ole johtaja. Tämä on tärkeä peli meile joten Koiskis paikalle Adju.

Kuinka monta erää ansaitsisitte pelata?
No sanotaan nyt että 3 ja jos olisi 5 pelaajaa 3 henkilöä isuosivat erän vaihdossa.

Oukkidoukki. Kiitos jälleen ajastanne!
Kiitos!

palaute tänne
« Viimeksi muokattu: 11.11.16 - klo:14:13 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #350 : 15.11.16 - klo:23:37 »

Totta vai tarua [Tónks] (osa 1/2)

1. Tónksin menestys tämän vuoden puolella on ollut sen verran murskaavaa, että se on syönyt Munkkiliigan uskottavuutta. Liigan kannalta olisi oleellista, että joku toinen joukkue voittaisi vihdoin mestaruuden.

Omien tuomio

ifreetti: nobbaliigan uskottavuus on ollut murskana vuodesta 2013

Thamlen: Ensimmäinen totta, toinen tarua.. Mitä kauemmin yhden joukkueen voittoputki jatkuu, sitä enemmän voitonhimoa se luo vastustajiin. Tosin muiden hyvinvoinnin kannalta voisi olla erittäin hyvä, että joku toinenkin joukkue voittaisi.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: tarua

Chessmate: Totta. Kyllähän se paljon hienommalta näyttäisi tuolla mestarit osiossakin, jos joka kausi ei sama klaani voittaisi. Mitään merkkiä siitä että näin tulisi tapahtumaan ei tosiaan kuitenkaan ole.

GCKatariina: Tällä kaudella mm Dove on onnistunut saamaan irtopisteen Tonksilta. Suurempi ylivoima on ollut nähtävissä aikaisemmilla kausilla. Tonksin mestaruusputki ei syö liigan mielenkiintoa, mutta putken pitkittyessä vastustajien voitonnälkä kasvaa.

Gents8: Totta. On jo uuden mestarin aika.

justus pirpana: Kevätkaudella näin oli, mutta ei enää syyskaudella. Tonks on kuitenkin täysin eri joukkue ilman kelloa, eikä syyskauden toinen mestaruus vielä olisi mitenkään hälyttävää liigan kannalta.

larry: Potentiaalisia haastajia on ollut, joten ei ole silmissäni syöny uskottavuutta. Liigan kannalta olisi oleellisinta että hupipelitkin jatkuisi, nykyään joka ilta aula kuollut ja error 404 moti not found lienee tarttunut useempaankin pelaajaa. Ei tolla finumestarilla sinänsä ole väliä. Tarua.

mcboxerjr: Turkua

pallosalama: Joo

pehmo: Tarua. Tonksin kulmakivi on ifreeti ja pelaajat siinä ympärillä ovat vaihtuneet kiitettävää tahtia. Joukkueella on yksi dominoiva pelaaja, eikä se tule muuttumaan vain joukkueen nimeä vaihtamalla. Tämä ei ole mitenkään negatiivinen asia liigan suhteen. Pelaajat joilla on vielä kehityspotentiaalia saavat tavoitteen jolle pyrkiä ja onhan tuo viihdyttävää myös penkkiurheilijoille, että on jotain mitä seurata.

Saial: En sanoisi oleellista. Miksi voittamisesta on tullut elinehto, eikä pelkästään pelaaminen peli kerrallaan ole mielekästä, jos ei voita koko kautta. Mutta olisihan se hauskaa, jos kauden voittaisi joku sellainen, joka ei aiemmin ole voittanut. Eli sanotaanko nyt vaikka 36% totta.

Viherjaakko23: paras voittakoon

VVL 01: Totta kyllä väaihtelu tekis hyvää ja uskon et näin käy tänä vuonna..

WäZ: Tarua, aikalail kaikis liigois o jossaki välis dynastia mikä dominoi


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight:  Totta


Väitteen todenmukaisuus: 40 %



2. Viimeistään Apelizin lähdön myötä Tónksilta uupuu todellinen ykköshaastaja. On hankala sanoa mikä yksittäinen joukkue kaataisi heidät todennäköisimmin.

Omien tuomio

ifreetti: V O I T T O

Thamlen: Totta. Tällä hetkellä sanoisin, että joko MunQ tai Jetal on ykköshaastaja, mutta näistä kahdesta on vaikea sanoa, kumpi on edellä. Toki jos MunQ saa Nasse-sedän riveihinsä, nousee se aika selkeäksi ykköshaastajaksi.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: tarua

Chessmate: Tarua. MunQ heidät todennäköisimmin muista joukkuesta voisi kaataa, mutta viime kauden näytön jälkeen ei varmaan voi sanoa että niinkään tapahtuu.

GCKatariina: Apelizin lähtö kieltämättä on isku kaaoksen mestaruushaaveille. Yksittäistä haastajaa ei tosin tätä ennenkään olisi ollut helppo nimetä, koska tarjokkaita on varmasti yhtä paljon kuin pudotuspelipaikkojakin.

Gents8: Tarua. MunQ omasi jo kauden alussa suurimmat mahdollisuudet.

justus pirpana: Uskon ainakin MunQin pystyvän haastamaan ne. Kaaokselle on ikävä kyllä kostautunut liiallinen pelaajien hamstraaminen ja jo signattujen vähäinen arvostus, joten vaikea heitä on enää nähdä mestaruuskandidaattina.

larry: Jetal. Ykkösketju kentille niin Jetalilla on saumat tuohon kirkkaimpaan, ja mikäli paukut ei riitä niin sitten tartutaan siihen toiseen kirkkaaseen... Tarua tääkin, kaaos on ollut kaaos syntymästään lähtien.

mcboxerjr: Turkua

pallosalama: Jetal

pehmo: Tarua. MunQ siirtyi nyt yköshaastajaksi. Tosin tuntuu kovin epätodennäköiseltä, että MunQ nousisi sille tasolle, että pystyisi satunnaisia kuntohuippuja lukuunottamatta pitämään Tonksia takanaan.

Saial: Mjoo, totta näillä näkymin. Ei voi tietää, mitä kausi tosiasiassa tuo tullessaan.

Viherjaakko23: munq nassesedäl on kuulemma aik kova

VVL 01: Tarua kyl joku team pystyy haastaa

WäZ: Tarua


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Totta. Kaaos voi toki haastaa tonksin hyvänä päivänä saadessaan kaikki paikalle.


Väitteen todenmukaisuus: 20 %



3. Tónksin mestaruus on tällä hetkellä todennäköisempää kuin mestaruutta jääminen. Itseasiassa, oikea lukema on 6:lla alkava.

Omien tuomio

ifreetti: todennäköisyys alkaa 9 llä

Thamlen: Totta. Todennäköisyys mestaruuteen on 63,74%. Löysäilyyn ei runkosarjan jälkeen siltikään jää varaa.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: tarua

Chessmate: En oikein ymmärtäny väitettä. Meinaatko, että Tonks voittaa noin 60% todennäköisyydellä? Ja kyllä se todennäköisyys on lähempänä 80% kuin 60%.

GCKatariina: En rupeaisi vielä mestaruutta jakamaan. Tonksilla toki on olemassa vahva voittamisen kulttuuri.

Gents8: Tarua. Todennäköisyydet eivät ole läheskään tuota luokkaa.

justus pirpana: En sanoisi näin

larry: Tästä ja edellisestä asiasta puhuttiin tuhmelin kanssa noin 12 tuntia ennen totta vai burgereita -viestisarjan saapumista - hän pitää Tónksia suht selkeänä voittajana siinä missä itse näen Jetalilla hyvätkin saumat kukistaa töngs. Sanotaan väittämän todellisuudenmukaisuudeksi 50/50.

mcboxerjr: Turkua

pallosalama: töttöröö

pehmo: Totta. Ei sillä, etteikö yllätys kelpaisi näin pitkän putken jälkeen.

Saial: Joo, totta.

Viherjaakko23: Tonks on kyllä mielenkiintonen klaani seurata ei siinä mitään. veikkaan että tällä kertaa tulee takkiin finussa.

VVL 01: Njoo totta

WäZ: Tarua


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Totta. Saattaa alkaa seiskallakin


Väitteen todenmukaisuus: 40 %



4. Tónksin hävittyä erä TyQille ja Dovelle joukkueella oli kenties hienoinen mestaruuskrapula, mutta alkukankeus ei luo syytä huoleen. Joukkue on todennäköisesti parhaimmillaan taas panosten kovetessa.

Omien tuomio

ifreetti: totta

Thamlen: Viimeksikin tuli ykköskierroksella turpaan huolella, joten erätappioistakaan emme lamaannu. Kun panokset kovenevat, otteemme kovenevat.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: tarua

Chessmate: Aika pitkälle totta. Ei välttämättä alkukankeutta vaan yrittämisen ja motivaation puutetta. En usko että Tonksille on juurikaan väliä runkosarjan yksittäisillä erillä vaan määrämpäänä on varmasti vain ja ainoastaan mestaruus.

GCKatariina: Totta.

Gents8: Totta. Joukkue nostaa aina tasoaan kovempiin peleihin mentäessä.

justus pirpana: Eiköhän ne parhaimmiillaan ole joo merkityksellisissä peleissä, mutta ylivoimaiseen esitykseen en vain usko.

larry: Finaaliin pääsijät ratkaistaan p-offeissa, ja kauden mestaruus siel finaalissa, ei näillä runkosarjan peleillä ole juurikaan merkitystä. 90% ajasta p-offeihin pääsevät joukkueet ja jopa runkosarjavoittajan voi arvata jo ennen kun kausi pyörähtää käyntiin... ellei pelaajavaihtuvuus kauden sisällä oo sit jotain ihan ufoa kuten <sensuroitu klaaninimi>ssa on nähty. Eli totta tämä, eivät vaan jaksa pelata tosissaan matseja joilla ei ole heidän jatkoonmenon kannalta mitään merkitystä.

mcboxerjr: Totta

pallosalama: Yksittäinen hävitty erä ei merkitse mitään.

pehmo: Totta. Tonksilla on ollut nyt muutama vähän kokeellisempi peli kauden alussa. On syytä odottaa, että pudotuspelien lähetessä pelaamisen taso tulee taas nousemaan.

Saial: Totta, ei heillä ole syytä huoleen, pojat vain leikkivät välillä helppojen pelien ollessa kyseessä, kun sillä ei ole enää lopputuloksen kannalta mitään merkitystä.

Viherjaakko23: luulis, ehkä fretin kulta-ajat on ohi ku jengi tajuu tuplaa yläkerran

VVL 01: Tarua,oli Doven ja TyQin hyvyyttä..

WäZ: Totta, mutten allekirjoita mestaruuskrapulaa


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Juu totta joka sana.


Väitteen todenmukaisuus: 90 %



5. Tónksilla on käytössään vähintään liigan toiseksi paras takarintama ifreetin ja HUUHAATONTU:n muodossa. Myöskään sen rankkaaminen ykköseksi ei ole maailman typerin näkemys.

Omien tuomio

ifreetti: ei löydy pysäyttäjää nobbaliigasta

Thamlen: Totta. Ei ole vääryys sijoittaa sitä sijalle 2, mutta ei myöskään vääryys sijoittaa sijalle 1.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: 1 lause totta 2 tarua

Chessmate: Totta

GCKatariina: Totta.

Gents8: Totta. En kuitenkaan menisi sanomaan sitä parhaimmaksi.

justus pirpana: Totta

larry: En oo pelannut böbön kanssa saatika hirveämmin seurannut hänen peliään joten en uskalla heittää kaksikkoa ifreet+jorgo=visavi ihan ykköseksi, mutta on se vähintään toisiksi kovin. Totta.

mcboxerjr: Totta

pallosalama: Joo.

pehmo: Totta. Luultavasti MunQin kello&box on se tehoduo, joka kilpailee tästä tittelistä.

Saial: Totta.

Viherjaakko23: joo ei se kauas jää doven takalinjast joka on number yks

VVL 01: Totta pelaavat tällä hetkellä paremmin yhtee ku böx kello huom mun mielipide

WäZ: Totta


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Totta. Taitaa tosiaan olla paras vaikka muillaki kärkinelikon klaaneilla toki kovat kaksikot


Väitteen todenmukaisuus: 100 %
« Viimeksi muokattu: 15.11.16 - klo:23:58 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #351 : 16.11.16 - klo:23:35 »

Totta vai tarua [Tónks] (osa 2/2)

6. Vastaavasti myös Tónksin eturintama Jazazka-Thamlen on osoittanut tasonsa. Se lukeutuu takarintaman tapaan kahteen parhaan joukkoon omalla sektorillaan.

Omien tuomio

ifreetti: totta

Thamlen: Kemiat skulaa ja sillee. Väittäsin et tässäkää ei oo vääryys sijottaa sijalle 2 taikka 1.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: tarua

Chessmate: Totta

GCKatariina: Totta.

Gents8: Totta. Ero muihun ei kuitenkaan ole kovin kummoinen.

justus pirpana: Turkua

larry: Paras eturintama tällä hetkellä.

mcboxerjr: Totta

pallosalama: Joo

pehmo: Totta. Tonksin eturintama on myös siitä erikoinen ja esimerkillinen, että se pystyy pelaamaan takarivin supertähdille pisteitä. Vaikka joillain joukkueilla onkin kovempia nimiä etukentältä, Tonksin pelaamisessa olisi jotain opittavaa kokeneemmallekkin pelaajalle.

Saial: Totta

Viherjaakko23: välil ihan jees meno noil

VVL 01: en oo ihan varma ehkä 3 paras eturintama kaaoksel ja dovel ja jetalil loppuje lopuks suht tasaväkisiä

WäZ: Totta


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: En oo oikeen nähnyt pelejä niin en uskalla vastata. Kovia  ja melko tasaisa etukenttiä monella klaanilla.


Väitteen todenmukaisuus: 80 %



7. HUUHAATONTTU teki viimeistään viime kaudella todellisen nousun eliittipelaajien joukkoon. Samalla hänet on viimeistään Apelizin vetäytymisen myötä luettava top 5-liigapelaajien joukkoon.

Omien tuomio

ifreetti: totta, ennustukseni mukaan tässä on pelin paras pelaaja 2025

Thamlen: Totta, tosin olisin lukenut itse hänet top5:seen jo ennen Apelizin vetäytymistä.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: noboliz hädin tuskin top 30 tasoa mitä oikeen selität?

Chessmate: Ketä siellä top 5:ssä on ja ketä sieltä jää ulos? Nojoo, jos ei totta niin ainakin melkein totta.

GCKatariina: Totta, huuhaa on taitava pelaaja, jonka ottaa mielellään samalle puolelle pelaamaan..

Gents8: Tarua. Jorgolle lankeaa kuudes sija.

justus pirpana: Tarua

larry: boxer kello ifreet singay pallomasal?? Tuohon sitten se puuhatonttu? Noh, ei kuitenkaan kauas kärkiviisikosta jää. 75% totta.

mcboxerjr: totta

pallosalama:

pehmo: Tarua. HUU on ollut tasollaan jo pidemmän aikaa.

Saial: Eivät ole paremmuusjärjestyksessä: Kellonaika, Pallosalama, Tengsinges, Ifreetti... Väittäisin, että Top5:ssa on tunkua, ja joidenkin pelaajien kohdalla ero on niin hiuksen hieno, että erojen löytäminen on haasteellista ja niissä vaikuttaa varmasti enemmän sen päiväinen vire. Mutta kyllä samoille sijoille voi useamman pelaajan laittaa ainakin nuo yllämainitut ovat kaikki ykkösenä, että kakkonen, kolmonen... jne on vapaana, että joo totta.

Viherjaakko23: huuhaa pääsee boostil yli 90 ränkkeihin, tiimpelaaminen ja paineen merkityksen tajuaminen nostaa huuhaan ehkä hyvänä päivänä top vitoseen

VVL 01: Tarua hävis duelin mulle ja thamlenille vaik pelas melg jopa täysiä... Ei lähes rating 90 voi hävitä rating 78 pelaajalle ja rating 80 pelaajalle

WäZ: Huuhaa on ollu jo eliittiä enne Tonksia


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Totta


Väitteen todenmukaisuus: 60 %



8. Kaikki mihin ifreetti koskee tuntuu muuttuvan kullaksi. Hän tuntuu hallitsevan liigaa miten tahtoo ja on tällä hetkellä sen kuningas (kuningatar).

Omien tuomio

ifreetti: vastedes singe lehtikin voi käyttää tuttavallisesti nimeä king Freetti

Thamlen: Totta

Kilpailijoiden tuomio

Adju: tarua

Chessmate: Totta, ja pitkään jo hallinnut.

GCKatariina: Suomi on edelleen demokratia, joten kuninkaallisia on turha julistaa.

Gents8: Tarua

justus pirpana: Tarua, vaikka kunnioitettavat näytöt onkin 4v4 liigaympyröissä. Hämmentävää miten sama ei näy rhöh peleissä.

larry: Totta  Ep&#228;varma

mcboxerjr: Turkua

pallosalama: Höpön pöpön. Heti kun herra Tengsinges suostuu rakentamaan kunnon klaanin niin rakas ifreetti saa syödä lavallisen maata, meikäläinen tarjoo suolat ja pippurit päälle

pehmo: Totta. ifreetti ei ole pelkästään pelillisesti liigan parhaita pelaajia, vaan hänellä tuntuu olevan muitakin avuja, joilla kyseisen pelaajan menestysputki on saavutettu.

Saial: On se kyllä aika epeli. Mutta hyvä, että joku taitaa tuon homman Hymyilee Totta siis..

Viherjaakko23: Dovea vastaan oli fretti pikemminki prinsessa. fretillä kulkee sillon ku sitä vähiten oottaa joten ei pidä väheksyy sen tuurii salmil

VVL 01: NO LOL singe mieti mitä kysyt välillä ok? Mut joo sinäänsä on liigan ykköne,ailahtelua on nyt vaa näkyny

WäZ: Totta, singe on menettäny kuningatar asemansa


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Juu pudotuspeleissä ei ole ainakaan vielä flopannut. Ehkä se vielä joskus tapahtuu.

Väitteen todenmukaisuus: 50 %



9. Hedonistin siirto Tónksin riveihin muistuttaa hiukan tapausta Kimmo Timonen keväällä 2015, vaikkei teekkään täyttä oikeutta herralle. Hänelle tuotiin liigamestaruus kuin tarjottimelle.

Omien tuomio

ifreetti: lol

Thamlen: Onhan se ihan hyvä verrokki. Parempi, jos ei julisteta mestaria vielä, mutta periaatteessa näin.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: ? ei minkään laisia yhteneväisyyksiä näillä ihan 1ksi timonen oli PASKA hedo on edelleen kova jätkä 2ksi timonen oli (ja on) LUUSERI hedo on niittänyt kovia voittoja sillon kun nobba kone peli oli parhaimmillaan ja peleissä oli tasoa ja kilpailua ja ihan viimeiseksi jos liiga mestaruutta mielii niin täysin väärässä joukkueessakin olen todella hämmästynyt jos tämä paska väite saa yli 10 %n toden mukaisuuden (joku pehmo vastaa kuitenkin totta)

Chessmate: En muista tapausta, eikä nimi sano nyt juuri mitään

GCKatariina: Kyseinen referenssi ei ole minulle tuttu, mutta hyvät edellytykset mestaruuden voittamiseen on kieltämättä.

Gents8: Totta. Äijä käy vetämässä muutaman erän kaudessa ei niin vahvoilla otteilla ja silti juhlii kultaa. Se tosin kuuluu pelin luonteeseen.

justus pirpana: lol

larry: Kekä on Kimmo Timonen ja miks mun pitäs seurata jotai second rate ampumahiihtoo et voin vastaa näihi?? Noh enipleis Hedonist muistaa sitten maksaa mulle kauden loputtua kultamitalist, tämä oli jo toinen rekryehdotukseni eau dè Tónksiin ja näköjään ne toimii hyvi.

mcboxerjr: Totta

pallosalama: juu jaa

pehmo: Totta, mestaruus ja paita kattoon?

Saial: Öööööö? Siis.. kuka kimmo timonen? Ei mitään hajua, mistä puhut, että sanotaan 50% totta.

Viherjaakko23: en tiennykkää, oliks hedollaki hyppykuppa veritulppa pohkeessa niinku timosella?

VVL 01: Totta

WäZ: Tonksilta paras hankinta liigas tällä kaudella, totta

Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Hedonist on aliarvostettu pelaaja, joka antaa paljon tonksille. Paljon samoja piirteitä kun timosen siirrossa, mutta tämä väitteesi eivät osu kumpaankaan. Turkua siis.



Väitteen todenmukaisuus: 70 %



10. Tónksille oikea ranking on 87.5

Omien tuomio

ifreetti: en tiedä, ei merkitystä

Thamlen: Njaaha.. Antaisin 88-88.5 ite.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: groosom hedo vaihdon myötä ranking 93 jos nobozka vaihtuisi johonkin järkevänpään niin aineksia ranking 97 joukkoeeksi

Chessmate: Miten olisi 100? Vai missä se maksimi menee?

GCKatariina: En kommentoi.

Gents8: Totta

justus pirpana: vaikkapa totta

larry: Saako lähettää terveisiä? Moi äiti! Täällä minä ja kissat, hyvää joulunodotusta  Hymyilee))))))))))

mcboxerjr: En suostu vastaamaan ranking kysymyksiin tietoturvasyistä

pallosalama: Oikea rating 666

pehmo: Tarua. Noin pitkän menestysputken ja hyvän tiimipelin ansioista ranking on hiukan siellä 90:nen paremmalla puolella.

Saial: TenG, koska sä annat mulle sen oppaan, että voin vastaa tähän Vaikenee

Viherjaakko23: ei oo kyl noin korkee jotain 86 ehkä

VVL 01: 87 melkee

WäZ: Totta


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Joo kai joo totta


Väitteen todenmukaisuus: 40 %

palaute tänne
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #352 : 21.11.16 - klo:02:38 »

F.L2 jälkipuinti & rhöh-keskustelu

Kysely tehty viitaten aikaan 21:30

palaute tänne
« Viimeksi muokattu: 21.11.16 - klo:02:51 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #353 : 22.11.16 - klo:11:56 »

Totta vai tarua [F.L2] (osa 1/2)

1. F.L2:n kausi lähti liikkeelle varsin paineettomalla pelillä, sillä vastaan asteli Jetal. F.L2:n ja Jetalin pelatessa vastakkain, on aiheellista väittää että ensimmäisenä mainittu on altavastaaja.

Omien tuomio

CONST: Haastateltava kieltäytyi vastaamasta kysymykseen.

myway: Totta, nöyrästi vaan mukaan.

Rammi96: Totta

KIRSI2: totta


Kilpailijoiden tuomio

Adju: totta

GCKatariina: Kauden ensimmäisissä peleissä on aina mukana painetta, koska ne antavat esimakua tiimien välisistä voimasuhteista. Poislukien tilanteet, joissa kokoonpanot poikkeavat ratkaisevasti normaalista tai jompikumpi selkeästi yli/alisuorittaa. Kyseisestä pelistä odotin tasaista, kuten kävikin. Jetal oli pieni ennakkosuosikki hyvin sujuneen edelliskauden vuoksi. Saimme mahdollisuuden ensimmäistä kertaa kokeilla vähän laajempaa pelaajien kierrättämistä.

Gents8: Totta. Peli tosin oli lähtökohdista huolimatta yllättävän tasainen.

justus pirpana: Tottakai näin.

ifreetti: cönan altavastaaja itkua kuunnellessa tuli mieleen että eihän sillä ole voiton tavoittelun kannalta mitään merkitystä vaikka realistisesti tunnustaisikin vastustajan olevan ennakko suosikki. tärkeintä on USKO omiin mahdollisuuksiin VOITTAA ottelu lähtökohdista huolimatta.. tässä pieni Voittajan Vinkki kaikille häviämiseen tottuneille

lemonlight: Kylläpä singelehti heräsi kun täytyy todistella asioiden olemista, kuten päätoimittaja sanoo Hymyilee lisää aktiivisuutta lehti!!! Ja joo kyllähän noin voisi sanoa eli totta

kellonaika: totta

pallosalama: Oikein

pehmo: Totta. Jetalilla oli otteluun lähtiessä puolellaan sekä materiaalietu, että kuviot selvillä jo aiemmilta kausilta. Olisi hölmöä väittää, että heikommalla materiaalilla pelaava joukkue, joka joutuu säveltämään (kirjaimellisesti) lennossa pelikuvionsa rutinoitunutta joukkuetta vastaan, olisi mikään muu kuin altavastaaja.

Saial: Lyhyesti totta

Thamlen: Totta

WäZ: Totta


Väitteen todenmukaisuus: 100 %


2. Kauteen lähdettäessä F.L2 ei ollut realistiset pudotuspelisaumat omaava joukkue. Toisaalta se ei myöskään ollut ennakkoon ajateltuna liigan peränpitäjä.

Omien tuomio

CONST: Haastateltava kieltäytyi vastaamasta kysymykseen.

myway: Ei oltukaan, mutta hauskaa silti oli.

Rammi96: Totta? En ole varma mitä mieltä yleensä oltiin tuosta, et kuka on lopulta se peränpitäjä. En ainakaan itse ole odottanut meiltä oikeen mitään enempää.

KIRSI2: totta ja totta


Kilpailijoiden tuomio

Adju: oletus oli viimeinen sija

GCKatariina: Kauden alussa oli todennäköistä, että F.L2 sijoittuisi sijoille 6-7.

Gents8: Totta. Joukkueen pystyi sijoittamaan alempaan keskikastiin hyvillä mielin.

justus pirpana: Totta

ifreetti: totta, ennakko sijoitus: 6

lemonlight: Tottahan nämäkin.

kellonaika: totta

pallosalama: Näin on.

pehmo: Totta. Käytettävissä olleella materiaalilla B-finaalipaikan karkaaminen on floppi. Joukkueen olisi pitänyt pystyä parempaan vastarintaan alasarjan joukkueita vastaan ja jopa välillä muistuttamaan huippujoukkueita olemassaolostaan.

Saial: Joo, kait se vähän totta on. (65%)

Thamlen: Totta. Olisi voinut kuvitella sen olevan Dovea hieman jäljessä ja TyQiä edellä.

WäZ: Totta


Väitteen todenmukaisuus: 90 %



3. F.L2n kauden pistesaldo (2) oli vähemmän kuin mihin joukkueen olisi pitänyt pystyä. Joukkue ei näin ollen lunastanut potentiaaliaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Omien tuomio

CONST: Haastateltava kieltäytyi vastaamasta kysymykseen.

myway: Totta, ei meistä kukaan oikein ymmärrä miten tässä näin kävi.

Rammi96: Totta. Oltais myö varmaan parempaankin pystytty ilman lageja ja satunnaisia säheltämisiä, mut ei selittely auta.

KIRSI2: on siinä sentään 2 pistettä, mutta totta


Kilpailijoiden tuomio

Adju: piste saalis vastaa odotuksia täysin

GCKatariina: Olisi luullut, että pisteitä olisi voinut olla enemmänkin. Jokainen piste on kuitenkin pelaamalla ansaittava.

Gents8: Totta. Tuolla tiimillä olisi odottanut voittoa TyQistä ja paria erävoittoa muista tiimeistä.

justus pirpana: Totta

ifreetti: totta

lemonlight: Totta. Mutta uskon, että peli-ilme ja halu taistella voitoista olisi ollut ihan eri näköistä lopuissa peleissä, mikäli alkukaudella muutama asia olisi mennyt toisin. Kunnolla pelaava F.L2 ei olisi hävinnyt Dovelle.

kellonaika: totta

pallosalama: Hyvin samankaltainen tulos kuin Analilla viime kaudella. Totta siis

pehmo: Totta. Perustelin tätä jo aiemmin.

Saial: Mjoo... totta 90%.

Thamlen: Totta. Olisin odottanut ~7-9ää pistettä.

WäZ: Totta


Väitteen todenmukaisuus: 90 %


4. Joukkue teki kauden mittaan taktisia virheitä (pelipaikat, kentän tuhoaminen, kaksi salmia), jotka koituivat kohtalokkaaksi. F.L2 olisi tarvinnut John Tortotellan (tai jonkun toisen valmentajan) penkin taakse.

Omien tuomio

CONST: Haastateltava kieltäytyi vastaamasta kysymykseen.

myway: Virheitäkin tehtiin kuten jokainen meistä, mutta osa ihan suunniteltuja muutoksia. Voi ne toki virheeksi laskea jos niistä ei lopulta hyötyä tullut.

Rammi96: Minkä tortillan..? Konsta on ollu hyvä johtaja, eikä häntä tai ketää yksittäistä ole syyttäminen. Tarua.

KIRSI2: ei se olisi auttanut yhtään mitään, tarua. ”taktisia virheitä” sen sijaan on totta osittain.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: tortorellan tyylinen asia valmentaja on just sitä mitä lääkäri tälle joukkoeelle määräsi (ja sulla oli virhe tossa nimessä)

GCKatariina: Jokainen tiimi pelaa tavalla, joka heistä tuntuu sillä hetkellä parhaalta.

Gents8: Totta. Tällä saralla on vielä paljon parannettavaa, mutta jos tavoitteena on pitää vain hauskaa niin ei ole kovin vakavasta ongelmasta kyse.

justus pirpana: Totta

ifreetti: fl2:sen olisi pitänyt nöyrtyä ja kääntyä Suuren Singen puoleen taktisissa kysymyksissä

lemonlight: Tortorellan tapausta kuumakallea tuskin olisi tarvittu, mutta taktiikat olivat kyllä ihmeellisiä. Sanonpa tarua koska pelasivat loppukauden siten miten hauskaa oli, eli oli salmia ja junkkee ja sensemmoista.

kellonaika: totta

pallosalama: F.L2:n pelaajat ovat sellaisia, jotka kurinalaisessa ohjauksessa pystyvät varsin hyviin suorituksiin. Näen kuitenkin ettei heillä ollut kauheasti haluja pelata niin vakavaa peliä, joten lopputulos ei ole ihme eikä myöskään aiheuta kauheaa mielipahaa joukkueen jäsenille.

pehmo: Totta. Kuten aiemmin mainittu, joukkueen rosterista olisi saanut erillaisella peluuttamisella, tai edes jollain yksinkertaisella punaisella langalla, enemmän irti.

Saial: Ei asioiden pitäisi olla ryppyotsaista suorittamista. En ihan tiedä, onko se oikeasti pelaajille hyväksi, että kaikki on niin ryppyotsaista nykyään. 
Py&#246;ritt&#228;&#228; silmi&#228;&#228;n 10% totta.

Thamlen: Totta

WäZ: Jos ajatellaan kilpailullisesti niin totta


Väitteen todenmukaisuus: 70 %
« Viimeksi muokattu: 27.11.16 - klo:02:43 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #354 : 22.11.16 - klo:12:01 »

5. F.L2:n kaksi tärkeintä pelaajaa tällä kaudella olivat Rammi96 ja Small Myy. Ideaalitapauksessa (ei lagia) heidän olisi pitänyt saada lennellä täydet minuutit ja rakentaa palapeli ainakin jossain määrin heidän ympärilleen.

Omien tuomio

CONST: Haastateltava kieltäytyi vastaamasta kysymykseen.

myway: Sitä on turha jossitella ja spekuloida enää, asiat ei sillä miksikään muutu. Ideaalitapauksesi ei käynyt toteen, eikä sitä voinut edes odottaa käyvän toteen, joten.

Rammi96: Tarua. Oon omasta mielestäni pikemminkin ollut huonoin pelaaja, enkä sano ihan huvikseen. Myy on kuitenkin kai pelannu parhaiten, mut on muutkin hoitanut hommansa ihan hyvin.

KIRSI2: tarua sillä pidän itseäni toisena tärkeimmistä pelaajista
älkää hirttäkö.. tosin oltiin kaikki tasasen paskoja


Kilpailijoiden tuomio

Adju: onnittelut vain peluutus päätöksistä vastaaville

GCKatariina: Small Myy oli eittämättä tärkeä F.L:lle. Haluan nostaa tähän myös Kirsin ja tappavan suoratyöskentelyn.

Gents8: Tarua. Nostaisin itse myös Kirsin esille. Häneltä on nähty hyviä otteita läpi kauden ja saa niistä liian vähän arvostusta osakseen.

justus pirpana: Sanoisin Rammin yksinään tärkeimmäksi. Myyn peliä en tosin ole juurikaan nähnyt viimeaikoina, mutta käsittääkseni ei tykkää/osaa pelata ympillä brissellä ja mielestäni liigassa ei ole kuin pari-kolme riittävän taitavaa salmittajaa, että sitä olisi oikeasti tiimin kannalta järkevää käyttää. Tietysti sekin riippuu hieman pelistä, ehkäpä junkkeja vastaan hän voi olla nainen paikallaan. Siltikin: tarua.

ifreetti: hyväveli systeemi on todettu hyväksi ratkaisuksi joten kaikki vois pelaa yhtä paljon..

lemonlight: En oo totta puhuen nähny heidän pelejään kuin osan dove-pelistä. En voi siis kommentoida.

kellonaika: totta

pallosalama: Kyllä näin on. Molempien ei olisi pitänyt olla kertaakaan penkillä.

pehmo: Totta ja en tiedä nyt niinkään siitä Rammista, tärkeä pelaaja kai hänkin heille ja peliaikansa arvoinen. Kauden alussa kausiennakoissa puhuin kuitenkin jo siitä, että tuollaista rosteria pitää peluttaa Myyn ympärillä ja Myyn ehdoilla. Näin ei kuitenkaan syystä tai toisesta käynyt. Joukkueen roolitus oli aikalailla päinvastainen, mitä menestykkääseen pelaamiseen olisi vaadittu.

Saial: 250% täysin totta. Voiko tämän selkeämmin enää ilmaista?

Thamlen: Totta

WäZ: Tarua, Rammi ja myy eivät minun mielestä erotu muista tasollisesti niin paljoa.


Väitteen todenmukaisuus: 60 %


6. F.L2 panos liigan hyväksi on suurempi kuin yhdenkään toisen joukkueen ja sen voidaan sanoa olevan omalla tasollaan. Joukkue tarjoaa siis enemmän kuin esimerkiksi perinteikkäät liigatiimit Dove, MunQ ja TyQ tai triplamestari Tónks.

Omien tuomio

CONST: Haastateltava kieltäytyi vastaamasta kysymykseen.

myway: Sentään pyrimme ajattelemaan koko yhteisön etua, emme vain kärkikastin, saatika vain omaamme. Meille suuremman ryhmän ilo ja moti on tärkeämpää kuin toptenin. Tätä liigaa pyörittää ne useat kymmenet muut, ei kärkiporukka. Näin ollen tulisi toimia koko liigan hyväksi, ei vain kourallisen.

Rammi96: Tarua. En tiedä mihin perustat tuon väitteen.

KIRSI2: tarua


Kilpailijoiden tuomio

Adju: perustelu ?

GCKatariina: Jokainen tiimi on tärkeä. En ryhtyisi nostamaan tiimejä toistensa yli. Kaikkia tarvitaan, jotta voimme sunnuntaisin kokoontua pelaamaan liigataisteluja.

Gents8: Tarua. En menisi sanomaan nykyhetken liigassa kenekään panosta toista suuremmaksi, vaan pidän kaikkien antia yhtä suurena.

justus pirpana: Eh?? Miksi olisi? Tarua...

ifreetti: tarua

lemonlight: Mitä tällä tarkoitat? Tarua

kellonaika: tarua

pallosalama: En osaa sanoa.

pehmo: Tarua. Tonks on nyt se ilmiö, jonka ympärille munkkiliiga kerääntyy... ja edellämainituilla perinteikkäillä liigaatiimeillä on tietysti oma asemansa liigassa... unohtamatta Jetalissa ja Kaaoksessa pelaavia persoonia jotka antavat oman mausteensa liigalle. On siis ihan perusteltua mennä niin pitkälle, että voidaan sanoa, että tällä hetkellä F.L2:sen panos on liigalle yhtä suuri, kuin heidän sarjasijoituksensa. Hienoa, että klaani pelasi kauden loppuun asti ja heillä oli hauskaa, mitään erityistä tai maagista siinä ei nyt kuitenkaan ollut.

Saial: Joo olin paikalla, kun Const heitti ilmeisesti läpällä ton jutun. Mut... palturia kokonaisuudessaan.

Thamlen: Nojaa.. Turkua

WäZ: Tarua, kaikki joukkueet ohat yhtä paljon hyväksi liigalle


Väitteen todenmukaisuus: 0 %


7. Liigan kannalta olisi suotavaa että F.L2 jatkaisi. Se on ollut varsinkin TyQille tärkeä vastus.

Omien tuomio

CONST: Haastateltava kieltäytyi vastaamasta kysymykseen.

myway: Tarua. F.L2 tuskin jatkaa tässä lastentarhassa enempää.

Rammi96: Totta

KIRSI2: oltiin kaikille arvokkaita pisteitä, muuten tarua


Kilpailijoiden tuomio

Adju: lol

GCKatariina: Olisi todella sääli, jos F.L2 ei jatkaisi seuraavalla kaudella.

Gents8: Totta. On hyvä että tiukkoja taistoja käydään mahdollisimman paljon ja FL2:n jäädessä pois TyQ mahdollisesti jäisi liian kauas muista.

justus pirpana: Totta

ifreetti: totta munassa

lemonlight: Tarua. Veikkaan, että wäz ja vvl karkaa dovesta. Tuon kaksikon uupuminen Dovesta tiputtaisi heidät TyQin alapuolelle. Varsinkin wäzin uupuminen olisi tiimille vaktava menetys. Färin ohella joukkuepelin sielu.

kellonaika: totta

pallosalama: Samaa mieltä. Pakolla vääntämistä en kuitenkaan tue, jos peli ei maistu niin ei kannata ilmoittautua.

pehmo: Totta. Liigaan mahtuu myös ihan hyvin F.L2:sen kaltainen klaani. Mitä taas tulee TyQiin, niin en menisi ollenkaan siihen, että F.L2 olisi TyQille erityisen tärkeä. F.L2 on ihan yhtä tärkeä vastus TyQille, kuin Tonksille ja MunQillekkin. Mukavahan sitä vastaan on pelata, mutta ei TyQ pelaa munkkiliigaa F.L2:sen takia, päinvastoin tämän kauden tavoin alisuoriutuvaa joukkuetta vastaan on todella ikävä pelata.

Näkisin pikemmin niin päin, että pallo on nyt F.L2:sen puolella. Mikäli heidän mielestään munkkiliigaan on kiva tulla pelailemaan, niin tervetuloa vain, odotan mielelläni kohtaamistamme. Kuitenkaan liigassa ei ole yhtään klaania, joka tarvitsisi F.L2:sta, eikä klaani ole edes (suhteessa muihin klaaneihin) liigalle erityisen tärkeä. Ei ole siis mitään syytä uhrimentaliteetille ja vastentahtoiselle pelaamiselle, jos sitä kipinää siihen ei muuten löydy.

Saial: Luuletko, että heidän runko tulee pysymään tuossa muodossaan? Voi olla, että ensi vuonna siellä on tapahtunut taas kunnon kasvojen kohotus, mutta ei sillä, etteikö olisi kiva, jos he jatkaisivat. 90% totta.

Thamlen: Totta

WäZ: Totta, aina toivotaan, että klaanit jatkaisi


Väitteen todenmukaisuus: 90 %
« Viimeksi muokattu: 27.11.16 - klo:02:42 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #355 : 26.11.16 - klo:02:04 »

Dove (osa 1/2)

Seitsikon viimeisen joukkueen ruodinta on koittanut viimein. Se ei koita yhtään liian myöhään, sillä vain 42 tunnin päästä Dove kohtaa viimeisen pudotuspelipaikan kohtalon ratkaisevassa koitoksessa Jetalin. Poikkeuksellisista asetelmista huolimatta, emme keskity pelkästään joukkueen selvästi tärkeimpään otteluun tällä kaudella. Tartumme kiinni mm. joukkueen asemaan liigassa, rakenteeseen ja otteisiin tällä kaudella.

Tämä kosmetiikkatuotemerkkiin viittaava joukkue ilmoittautui kuin ilmoittautuikin pitkäksi venähtäneen kesäloman jälkeen mukaan Munkkiliigaan. Pitkään käynnissä olleista spekulaatioista huolimatta, Doven osallistuminen oli käytännössä kokoajan vaakalaudalla. Itseasiassa, sen kunnollinen kasaus käynnistyi vasta ilmoittautumisen takarajan jo umpeutuessa. Täten sen voidaan nähdä olevan eräänlainen hätä- tai jämäklaani, johon kasaantui liuta vapaita agentteja ja kaaokseen alunperin ilmoitettu justus pirpana. Mahtuihan joukkoon myös vanha riitapukariduo, VVL 01-WäZ, jonka yhteinen taival piti jäädä viime kauteen. Mikään varsinainen täydellisten henkilökemioiden tai toisiaan pelillisesti täydentävien palasten summa Dove ei siis missään nimessä ollut.

Kaikkien joukkueiden saatua ilmoittautumisensa laadittua, TM piti Dovea Munkkiliigan keskiklaanina. Se oli materiaaliltaan karvan Jetalia ja jonkin verran F.L2:ta edellä, mutta suhteellisen kaukana kolmen kärjestä. Sen piti olla todennäköisin neljäs joukkue pudotuspeleissä, mutta pelien mennessä huonosti, riski jäädä vasta sijaluvulle kuusi vaikutti todelliselta. Olihan Dovella menneisyyttä kerroista kun esitykset pelikentällä eivät olleet nimilistan edellyttämällä tasolla ja joukkue sisälsi paljon samoja henkilöitä kun huonosta yhteiskemiasta kärsinyt Anal. Nämä lisättynä riskeihin, jotka kytivät pelin ulkopuolisissa seikoissa, vaaran ainekset olivat todella ilmassa. Edes vaihtoehtoa jäsenistön leviämistä käsiin ei voinut sulkea täysin ulos.

Runkosarjan ollessa viimeistä kierrosta vaille taputeltu, jälkiviisaus on helppoa ja voimme huokaista helpotuksesta. Dove on pysynyt kasassa, sen pelillinen anti on lyönyt asiantuntijat ällikällä ja mikä tärkeintä, sen jäsenet eivät ole olleet toistensa kurkuissa kiinni. Dove ei ole pelkästään päässyt pelaajiensa yksilötasoa vastaavalle tasolle, vaan se on paikoitellen jopa ylittänyt itsensä. Varsinkin Tónks-ottelun esitys oli huippuluokkaa, joukkueen riistäessä eräpisteen ja kiusatessa hallitsevaa liigamestaria aina viimeisille minuuteille saakka. Vaikka Dovessa on historian saatossa käynyt nimekkäitä pelaajia ja esimerkiksi sen loppukevään joukkue oli yksilötasoltaan varsin selvästi nykyistä edellä, voidaan kolmannen kierroksen Doven nähdä pelanneen yhden historiansa parhaista otteluista. Se pisti todella miettimään, onko ryhmällä myös Gents8:n liityttyä Jetaliin saumat edetä mitalipeleihin.

Huomenna yhdeksän aikoihin olemme viisaampia sen suhteen, onko Dove onnistunut jatkamaan liitoaan ja uhmaamaan TM:n päätoimittajan hahmottelemia todennäköisyyksiä, kaatamalla hänen edustamansa Jetalin. Riippumatta miten ottelussa lopulta käy, voidaan Doven paluuta pitää onnistuneena. Onhan se runkosarjan mittaan tehnyt pienen alkukankeuden jälkeen selvää TyQistä, tarjonnut varteenotettavan vastuksen Tónksille ja nollannut totaalisesti F.L2:n. On vaikea kiistää, etteikö kaaos- ja MunQ-ottelun yhteenlaskettu pistesumma (neljä) ole enemmän kuin mitä joukkue olisi normaaleissa puitteissa saalistanut, mutta tapa miten se on suoriutunut yleisesti, on ollut vakuuttava. Dove ei ole antanut itseään lokeroitua samaan ryhmään F.L2:n ja TyQin kanssa, vaan se on kenties ollut lähempänä liigan isoja. Ainakin joukkue on tasapainottanut liigaa mukavasti ja ollut mielenkiintoinen kohde seurattavaksi.

Kokonaisuudessaan Doven hyvät otteet ja yleinen onnistuminen henkilöityy paljolti Viherjaakko23:een ja kaksikkoon VVL 01 & WäZ. Koko kolmikko on onnistunut ulosmittaamaan kykyjänsä upealla tavalla ja yltänyt jopa elämänsä vireeseen. Hämmästyttävää on se, että juuri sama kolmikko oli osana surullisen viime kauden pelannutta Analia, joka alisuoritti lähes jokaisella mahdollisella mittarilla. Kasvanut vastuu vaikuttaa poikineen ihmeitä ja V23-VVL 01-WäZ -kolmikko on ollut luomassa pohjaa iskukykyiselle joukkueelle. Tuo iskukyky on sitä luokkaa, että Analin ja Doven kohdatessa toisensa, TM pitäisi jälkimmäistä todennäköisempänä voittajana. Vertauksen lopputulema valoo uskoa siihen, että Dovella on todella edellytykset onnistua siinä missä Anal ei kyennyt ja haastaa Jetal uskottavalla tavalla.

Miten TM tarkemmin näkee esiin nostetun kolmikon ja Färin ja justus pirpanan roolin selviää seuraavassa osassa. Sitä odotellessa on sopivaa miettiä, nujertuuko Dove Jetalin käsittelyssä vai saadaanko mainiosti käynnistyneelle tarinalle vielä jatkoa?
« Viimeksi muokattu: 27.11.16 - klo:02:49 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #356 : 27.11.16 - klo:02:48 »

Totta vai tarua [Dove] (osa 1/2)

1. Liigan kannalta oli ensiarvoisen tärkeää, että Dove ilmoittautui mukaan. Kausi olisi jäänyt huonommaksi ilman joukkuetta.

Omien tuomio

Fär: Jep

justus pirpana: En ensiarvoisen tärkeää, mutta kai se kausi meidän tulon myötä ainakin vähän parani

Viherjaakko23: ehdottomasti

VVL 01: kyl

WäZ: Totta


Kilpailijoiden tuomio

Adju: tarua

GCKatariina: Doven mukaantulo toi mukaan elementin, jota ei ollut kovin helppo ennustaa. Aina on mukavaa, jos kierrosten lopputuloksia ei pysty arvaamaan etukäteen.

Gents8: Totta. Mitä enemmän joukkueita, sen parempi.

Gruusom: Totta

kellonaika: totta

KIRSI2: totta

latesofi: Totta

lemonlight: Totta

pallosalama: Eiköhän voida sanoa että kaikkien joukkueiden mukana olo oli olennaista tällekkin kaudelle. Totta.

pehmo: Totta. Dove on tämän kauden positiivisia yllättäjiä. Klaanin historiaan ja nykyiseen kokoonpanoon peilaten, luvassa olisi voinut olla jotain todella... vaisumpaa.

Rammi96: Totta. Harva mukaan liittyvä klaani huonontaakaan kautta.

Saial: Joo

Thamlen: En ensiarvoisen tärkeästä tiedä, mutta olihan se kieltämättä todella hieno juttu. Saimme kuitenkin paljon terveemmän jakauman joukkueiden taitotasoille.


Väitteen todenmukaisuus: 90 %



2. Kauteen lähdettäessä Dove vaikutti valtavan riskialttiilta ryhmältä. Yhdistelmä VVL 01-WäZ ei kuulostanut ensikuulemalta kovinkaan hyvältä.

Omien tuomio

Fär: Olen pyrkinyt siihen, että keskitytään enemmän pelaamiseen kuin puhumiseen.

justus pirpana: Kieltämättä totta, mutta hyvin on pojat kuitenkin vetäny yhdes

Viherjaakko23: oon itekki yllättyny vvl ja erityisesti vässykän tasonnostosta

VVL 01: Totta iso asia mikä muuttu nii Wäz muutti suhtaumisen meikä kohtaa paremmaksi

WäZ: Totta, mutta vuoden tuhkimotarina sai nopeasti alkunsa!


Kilpailijoiden tuomio

Adju: molemmat palikoita oli vain ajan kysymys koska löytävät toisensa

GCKatariina: Mahdollisuudet tiimin hajoamiseen egojen yhteensopimattomuuden vuoksi olivat nähtävissä. Hienoa, että yhteinen sävel on löytynyt.

Gents8: Totta. Molemmat melko ennalta-arvaamattomia persoonia.

Gruusom: Totta

kellonaika: hhm totta

KIRSI2: todella totta

latesofi: Totta, Analin ajoista on tapahtunut huomattavaa eteenpäin menoa

lemonlight: Totta

pallosalama: Totta, onneks pojat on oppineet sietämään toisiaan.

pehmo: Totta. Joukkue on kontrannut hienosti myös tämän ristiriidan ja kyseiset pelaajat pelaavat yllättävän hyvin yhteen, aina kun se on tarpeen.

Rammi96: Niin no en tiiä osaavatko he leikkii kiltisti keskenään. Tarua.

Saial: No jaa... emmä nyt... ehkä. Mutta siis joo... sanotaan vaikkapas 50% totta.

Thamlen: Totta.. ja siihen vaikuttaa hyvin paljon viime kauden pelleilyt Analissa.


Väitteen todenmukaisuus: 90 %



3. Doven kausi tähän saakka on ollut menestys. Joukkue on ollut suurimpien onnistujien joukossa.

Omien tuomio

Fär: Kyllä

justus pirpana: Se on menestys vasta, jos kausi päättyy mitalikahveihin, tarua.

Viherjaakko23: olis kyl enemmänki ollu otettavaa

VVL 01: totta paitsi TyQille hävitty erä

WäZ: Totta


Kilpailijoiden tuomio

Adju: vain mestaruus on menestystä

GCKatariina: Kauden alkaessa Doven olisi ajatellut päätyvän sijoille 6-7. Nyt tiimin hätyytellessä paikkaa pudotuspeleihin, voidaan puhua onnistumisesta.

Gents8: Tavallaan totta. Mitään odotuksista poikkeavaa ei vielä ole tapahtunut.

Gruusom: Totta

kellonaika: njaa totta

KIRSI2: totta

latesofi: Totta, joukkue on saanut ulosmitattua potentiaaliaan monia muita tiimejä paremmin

lemonlight: Totta. Tosin siihen suuri syy on 2 erää boxerin tuuraksen ansiosta ja 2 munqin alivoiman ansiosta.

pallosalama: Kyllä näin on

pehmo: Totta. Pudotuspelipaikka olisi suoranainen lottovoitto, mutta lähtökohdat huomioonottaen se varma B-mestaruuskin on parempaa mitä olisi voinut joukkueelta odottaa.

Rammi96: Totta

Saial: Mjoo, totta.

Thamlen: Totta


Väitteen todenmukaisuus: 90 %



4. Jos viime kauden Anal ja tämän hetken Dove mittelisivät paremmuudesta, on ensimmäisen materiaaliedusta huolimatta syytä pitää jälkimmäistä todennäköisempänä voittajana.

Omien tuomio

Fär: Juu

justus pirpana: En pitäisi ANALia materiaaliltaan parempana, mutta muuten totta

Viherjaakko23: joo

VVL 01: todellakin dove viime kaudel ei sujunut laisinkaan

WäZ: Totta


Kilpailijoiden tuomio

Adju: a*al viee

GCKatariina: Kyllä Dove veisi voiton viime kauden Analista.

Gents8: Totta. Anal ei ollut kovinkaan kummoinen.

Gruusom: Totta

kellonaika: totta

KIRSI2: totta

latesofi: Totta

lemonlight: Totta. Peli olisi varmaankin tasainen. Viime kauden tiimin peli ei toiminut missään vaiheessa ja johtohahmo puuttui. Tällä kaudella tiimissä ei ole ketään lähellekään vatan tasoista pelaajaa eikä kokoonpano ole yhtä tasokas, mutta kyllä dove voittaisi silti.

pallosalama: Oikein

pehmo: No aika tasaväkistä, mutta pakko sanoa että tarua. Analilla oli huono alkukausi, mutta paransivat loppua kohden. Toisaalta Dove ei ole ollut aivan maaginen, vaan tähän asti pelkästään tarpeeksi hyvä. Tähän asti annettujen näyttöjen perusteella Anal-Dove pelistä todennäköisemmin selviäisi voittajana Anal. Toki, varsinkin jos Anal olisi viimekauden alkupelien epävireessä, Dovella olisi aivan hyvä mahdollisuus kammeta taistosta voitto.

Rammi96: Tarua

Saial: Melko totta. 75%

Thamlen: Ehdottomasti

Väitteen todenmukaisuus: 80 %



5. Tämän hetken Dove ei ole ensisijaisesti mestaruudesta taisteleva joukkue. Sillä on silti täydet edellytykset saada irtopisteitä keneltä tahansa.

Omien tuomio

Fär: Kyllä

justus pirpana: Totta

Viherjaakko23: kyllä pitäis aika täydellinen päivä kaikille osua että mestaruus tulis. pisteitä me napataan kaikilta

VVL 01: tjoo ei mestaruuteen mut ehkä p offeihi

WäZ: Tarua, mestaruussauna on jo valmiina


Kilpailijoiden tuomio

Adju: no miksei jos vastustaja joukkoeet pelaa ali voimalla jos pelissä ideaa niin ei toivoakaan pisteistä

GCKatariina: Totta

Gents8: Totta. Hyvänä päivänä satunnaisia pojoja tulee.

Gruusom: Totta

kellonaika: hhmh nojoo

KIRSI2: totta

latesofi: Totta

lemonlight: Tarua. Ei ole saumoja saada MunQilta, Tonksilta tai kaaokselta, jos oletuksena kaikilla tiimeillä on parhaat kokoonpanot ja yrittävät voittaa joka erän.

pallosalama: Oikein

pehmo: Totta ja näinhän siinä on myös käynytkin kauden edessä.

Rammi96: Totta

Saial: Vähän totta... vois ne yllättää. 70%.

Thamlen: En usko, että Dove pystyy kunnolla haastamaan mitään kärkinelikon tiimiä, kun puhutaan pudotuspeleistä. Runkosarjapelit ovat aivan eri asia. Uskon jopa, että Jetal laittaa Dovelle jauhot suuhun runkosarjan viimeisessä ottelussa, kun kyseessä on nimenomaan pudotuspelipaikka.


Väitteen todenmukaisuus: 80 %
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #357 : 27.11.16 - klo:18:12 »

Totta vai tarua [Dove] (osa 1/2)

6. Joukkueen tähtipelaaja on Viherjaakko23. Hän on kannattelukyvyltään omaa luokkaansa ja taktiikka kannattaa rakentaa hänen ympärilleen.

Omien tuomio

Fär: Kyllä, mutta taktiikka riippuu myös vastustajasta.

justus pirpana: Totta

Viherjaakko23: KYL

VVL 01: njoo mut ei välillä välillä ei hälläkään suju mutta pääsääntöisesti joo.

WäZ: Totta


Kilpailijoiden tuomio

Adju: kertoo jotain joukkoeesta

GCKatariina: Vahvuus on nälkäisissä pelaajisssa, joten on Wäzillä ja vvl:llä oma osuutensa.

Gents8: Totta. V23 kykenee kantamaan peliä muita tiimiläisiään paremmin.

Gruusom: Totta

kellonaika: v'beast'23 totta..

KIRSI2: parempi niin päin kun antaa Jaken tehdä taktiikat

latesofi: Totta sinänsä, että hänelle täytyy luoda edellytykset kantaa joukkuettaan. En kuitenkaan laittaisi kaikkea yhden kortin varaan.

lemonlight: Tarua. Jaakko on tiiminsä luultavasti paras, mutta muut eivät ole kovin kaukana. Ei ole niin selvästi muita edellä, että kannattaisi lähteä hänen ympärilleen rakentamaan.

pallosalama: Kannattaa vai joutuu? Naggero ei ole sellainen pelaaja joka sopeutuisi muihin, muitten on pakko sopeutua häneen

pehmo: Totta, jos halutaan pelata isoista panoksista. Toisaalta Viherjaakkoon liittyy pieniä epävarmuustekijöitä, peliin pääsyn ja pelillisen tason suhteen. Ei olisi aivan väärin ajatella peliä myöskään Dove-ikoni Färin, Wäzin tai VVL:n kautta. Mikäli tavoite on B-finaalissa, kuten Dovella on yleensä ollut, kolme jälkimmäisenä mainittuakin riittäisi siihen.

Rammi96: Totta, mut osaahan nuo muutkin pelata ja siks ottaa kans huomioon.

Saial: Melko totta, joukkue, kuten se sananakin jo ilmaisee koostuu useammasta pelaajasta.

Thamlen: Njaa.. Tossa joukkueessa kannattelukyvyltään omaa luokkaansa.. missään muussa joukkueessa tuskin olis. Ei mutta, propsit vaan niille, jotka tän herran kaa pelaa osaa.


Väitteen todenmukaisuus: 90 %



7. Doven kauhukakarat VVL 01 ja WäZ ovat pelanneet erinomaisen kauden ja nousseet seuraavalle tasolle. Sen myötä Dovella on paljon leveyttä ja tasainen paketti..

Omien tuomio

Fär: Totta

justus pirpana: Totta

Viherjaakko23: tähän kohtaan tarua. peli on monesti hyvää mutta niin monesti myös ailahtelevaa

VVL 01: Totta wäz parantanut paljon

WäZ: Totta, mutta vuoden tuhkimotarina sai nopeasti alkunsa!


Kilpailijoiden tuomio

Adju: alotteliasta kehnolle tasolle ei viellä dovee liikaa auta

GCKatariina: Totta

Gents8: Totta. Juurikin tämä tasaisuus on oikea sana kuvaamaan tiimiä ja Dovea voikin jossain määrin verrata Etanoihin.

Gruusom: Totta, mä oon ton VVL:n potentiaalin nähny jo kun nää pro:t sille nauroi, olen liigan itsejulistettu messias näiden tulevaisuuden lupausten scouttaamisessa.

kellonaika: totta (wässykkä vaihda heti profiilikuvaas)

KIRSI2: Hymyilee leve&#228;sti kauhukakarat.. joo molemmat naperot on kehittyny

latesofi: Totta

lemonlight: Totta. Wäzin tiimipelitaidot ja peliäly ovat kasvaneet suuresti ja tällä hetkellä on hyvänä päivänään tiimin top 1. Vvl:län pelitunnit alkavat näkyä ja hän on kehittynyt teknisesti erittäin paljon. On hyvä asetelma kun tiimissä on 5 melko tasavahvaa pelaajaa.

pallosalama: Jawohl

pehmo: Tarua. VVL ja WäZ ovat koko uransa ajan parantaneet pikkuhiljaa tasoaan. Nykyinen kausi ei ole heille minkäänlainen kuntohuippu, vaan pitkäjänteisen työn tulos. Kaverukset ovat myös liikkuvaa sorttia, jotka etsivät aina uusia haasteita. Odotankin kauden jälkeen suurella mielenkiinnolla liigan pelaajasiirtoja ja tietoa mahdollisista siirtokorvauksista. Joukkue, joka saa kyseisen duon riveihinsä, tulee olemaan mielenkiintoinen seurattava, sekä hyvässä että pahassa.

Rammi96: Totta

Saial: Joo, on ne aika hulivilejä.

Thamlen: Mikäköhän on seuraava taso? Ei kumpikaan kauden aikana hirveesti oo peliään parantanu, aikalailla samoissa lähtökohdissa ovat pysynee. Ehkä oppinu mukautumaan V23:n pelityyliin vaan paremmin, niin näyttää siltä että oisivat pelaajina nyt parempia. Tosiasia on, että ovat olleet tolla tasolla jo jonkin aikaa, kenties pientä kehitystäkin toki tapahtunut, mutta tän kauden aikana pomppaamisesta seuraavalle tasolle ei voi puhua.


Väitteen todenmukaisuus: 90 %



8. V23:n vallatessa toisen takarintaman paikan, on toisesta epäselvyyttä. On hankala sanoa, että kenet on loogisinta istuttaa "predatorin" alle.

Omien tuomio

Fär: JP tai minä

justus pirpana: Totta

Viherjaakko23: totta

VVL 01: fär tai jp sinne minä ja wäziä pelataan ees nyt niin hyvi et ei kannattas sekottaa sitä älyttömästi

WäZ: Tarua, meillä on ollut aika hyvä käsitys siitä viimme aikoina


Kilpailijoiden tuomio

Adju: no eikö se justuksen noobi sitä paikkaa jo opetellut

GCKatariina: Totta

Gents8: Tarua. JP paras vaihtoehto.

Gruusom: Ep&#228;varma totta sikäli etten tunne näiden kavereiden ominaisimpia pelipaikkoja.. Vanha kunnon justus "äpärä" pirpana kuitenkin etupelaaja, VVL ja WäZ on enemmän tuttuja verbaalisesta annistaan... Fär?

kellonaika: tarua

KIRSI2: hmm..

latesofi: Totta, mutta en näkisi tätä suurena ongelmana joukkueelle, koska sinne voi istuttaa melkeinpä kenet vain.

lemonlight: Totta. Paitsi laittaisin itse jaakon alapaikalle. Takayläpaikka sopisi tasaiselle ja peliälyiselle färille ja mikäli salmi käytössä, olisi ehkä vvl paras ratkaisu.

pallosalama: Naggero pelaa taka-keskipaikkaa, jp ja fär voivat tulla hänen ylleen ja alleen ja näinollen Dove saa ylivoiman vihollisesta nerokkaalla 5v4 -muodostelmallaan

pehmo: Totta. Minun on vaikea saada mielikuvaa siitä, kuka sopisi pelillisten ominaisuuksiensa mukaan kyseiselle paikalle. VVL ehkä? ..mutta miksipä ei sitten WäZ.. tai jopa Fär?

Rammi96: No eikö wäzzykkä ole sille paikalle ihan hyvä? Tarua.

Saial: Apua, ei kait kukaan halua olla predatorin alla?   J&#228;rkyttynyt En kannata ainakaan olla, sillä se ei kuulosta kovinkaan kivalta.

Thamlen: Loogisimmaks näkisin ehkä tällä hetkellä VVL:än testaamisen takana. Jos se ei toimi, niin jatkaa jp:n kehittämistä takapelaajana.


Väitteen todenmukaisuus: 60 %



9. Dove lähtee viimeisen pudotuspelipaikan kohtalon ratkaisevaan Jetal-ottelun altavastaajana. Joukkue omaa silti täydet saumat raivata tiensä mitalipeleihin.

Omien tuomio

Fär: Joo, tärkeä peli sunnuntaina

justus pirpana: Totta

Viherjaakko23: joo

VVL 01: Todellakin ja altavastaajana just parempi

WäZ: Totta


Kilpailijoiden tuomio

Adju: voima suhteet 51-49 dovelle

GCKatariina: Totta, Jetal vie pidemmän korren.

Gents8: Totta. Pidän silti Doven voittoa hieman epätodennäköisenä.

Gruusom: Riippuu kummankin joukkueen kentällisistä kys ottelussa

kellonaika: nojoo

KIRSI2: tarua, en usko että voittavat vaikka potentiaalia on

latesofi: Tarua. En koe kummankaan joukkueen olevan kohtaamisessa altavastaaajan asemassa ja mitalipeleihin on myös saumaa kummallakin.

lemonlight: Ensimmäinen totta, jälkimmäinen tarua. Siinä vaaditaan jetalilta pelaajavajetta, singen huonoa pelipäivää tai nettiongelmia.

pallosalama: Davai davai

pehmo: Totta. Dovelle on luvassa kauden kovin ottelu Jetalia vastaan. Mikään indikaattori ei nyt lupaa sitä, että Dove voisi kammeta kyseisestä ottelusta voiton. Joukkue on nyt tilanteessa, jossa paineet on käännettävä vahvuudeksi, tai ne murtavat joukkueen. Onnistuminen tähän paikkaan, niin on vain taivas kattona.

Rammi96: Totta

Saial: Se joka lähtee eniten takki auki peliin, tulee punaisin pakaraposkin sieltä pois. No sanotaan 85% totta.

Thamlen: Selkeänä altavastaajana. Saumat on, mutta kovin täysistä en tiedä. Uskon Jetalin voittavan joko 4-1 tai 5-0.

Väitteen todenmukaisuus: 80 %



10. Dovelle oikea joukkueranking on 84.

Omien tuomio

Fär: Hmm nojoo

justus pirpana: Eos, ehkä

Viherjaakko23: 85, 89 boostil

VVL 01: 84.5 parannusten jälkeen

WäZ: Sanoisin et 85 kuulostaa kivemmalta


Kilpailijoiden tuomio

Adju: ranking 69

GCKatariina: En kommentoi.

Gents8: Totta

Gruusom: En jaksa ränkkejä enää, pls Teng ne on jo niin last season.

kellonaika: totta

KIRSI2: vaikka totta

latesofi: En ota kantaa rankingeihin.

lemonlight: Sanoisin sopivaksi ehkäpä 83

pallosalama: Oikein

pehmo: Kuulostaa oikealle, totta.

Rammi96: Kai se on noin.

Saial: Miksei FL2:lla ollut kymmentä väittämää? Ep&#228;varma

Thamlen: Hmmh.. Ei niin korkea.. ehkä 83

Väitteen todenmukaisuus: 60 %
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #358 : 28.11.16 - klo:07:16 »

MunQ ennakko
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #359 : 28.11.16 - klo:14:28 »

kaaos ennakko
tallennettu
Sivuja: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 32 Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024