Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
01.06.24 - klo:03:58

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 8
1  Munkkiliiga / Liigan kulmanurkkaus / Vs: SP-pelit perjantaisin 18:30 : 21.11.16 - klo:13:49
^ miksi eri taitotasoiset eivät voisi pelata yhdessä? Siksikö kun se ei tuo elitisteille tarpeeksi mielihyvää? Miksi pienemmän porukan peli-into on tärkeämpi säilyttää kuin koko liigan etu?

Const ja hänen porukkansa ei pidä itseään muita parempina, heillä ei ole noussut kusi päähän yhtä pahasti kuin teillä.
2  Munkkiliiga / Liigan kulmanurkkaus / Vs: SP-pelit perjantaisin 18:30 : 20.11.16 - klo:23:25
Ottaen huomioon lentokan nykyiset pelaajamäärät kaikki ovat tervetulleita ja salasanaa ei käytetä. Koittakaahan käyttäytyä silti. Jos joku jostain syystä tahtoo häiriköimällä tappaa nämä pelit heti alkuunsa, niin voin luvata sen olevan helppoa. En tiedä, että kenen etu se sitten olis.

Jaloa, mutta päteekö tämä enää? Kenen etu on se, ettei pääse pelaamaan edes pelejä, joihin kaikki ovat tervetulleita?

Niinä satunnaisina perjantai-iltoina, jolloin olisi mahdollista pelata muitakin kuin liigamatsipelejä, tämä SP-pelien tarkoitus ei taida enää toteutua. Meno muuttuu sisäsiittoiseksi kimppakivaksi hyvin nopeasti, ellei ole sitä jo suoraan, jolloin toisarvoiset jätetään rannalle. Kenen etua se palvelee? Laitetaanko tässä yhteisössä muutaman yksilön etu koko yhteisön edun edelle?
Sekin on jo ihan arkipäivää, että ihmiset käy aulassa vain kääntymässä, koska pelejä kaikille ei ole. Omia pelejä ei voi myöskään nyhjästä tyhjästä. Joku aika sitten valitettiin kun väki hupenee, no onko se ihmekään ettei ihmisiä kiinnosta pelata kun meno on tällaista. Vai onko nyt niin paljon porukkaa, että on varaa valita kuka pääsee ja kuka ei?
Jos sitä sitten erehtyy katsomoon, niin mitään kiertoa ei tapahdu, jos ei naama miellytä. Näin sitä kannustetaan ihmisiä mukaan pelaamaan.

Miksi täällä ei voi enää pelata kaikki kaikkien kanssa? Tähän kysymykseen ei ole toistaiseksi saatu yhtäkään kunnollista vastausta.

Tiedämme, että minä, Const ja muutamat muut emme ole näkemyksiemme kanssa yksin. Saa ihan vapaasti tulla komppaamaan tai torppaamaan jos kolahtaa.
3  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Liigalaisten ilmoitustaulu : 10.09.16 - klo:14:54
Tietääkö kukaan onko matkahuollon busseissa pistorasioita? Onnibusseissa on, mutta onko näissä? Siis näissä väinö paunu busseissa?
Paunun EB-busseissa on pistokepaikat. http://www.paunu.fi/miksi-paunu/
Näet liikennöitsijän ja bussisi matkahuollon aikataulujen pysäkkilistauksesta ja lisäinfosta. esim
4  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Jouluja! (F.L:n virallinen Joulutervehdys) : 23.12.15 - klo:11:23
Tämän virallisen jouluntoivotuksen myötä toivotamme rauhallista joulunaikaa kaikille.


Klikkaa kuvaa tai paina TÄSTÄ.

Tuotanto F.LFILMS
Yhteistyössä ElfYourself

Ei välttämättä toimi mobiililaitteilla.
5  Arkisto / Vanhat uutiset / Vs: Tähdistöpelit kaudella '15 (01) : 20.12.15 - klo:20:53
Ulkopuoliset [UP]

myway
Apeliz
Blackstorm69
CONST
ElNSTEIN
Hedgehog
Jazazka
Ramses II
visavi
yu aksu
6  Arkisto / Vanhat uutiset / Vs: Munkkiliiga olkoon aina muistoissamme : 14.12.14 - klo:11:49
mutta mikä tähän massainnonlopahdukseen on syy?
Tarviiko tuota edes ihmetellä? Olisko mm. provot ja trollit? Kun pitää vaan saada pelleillä, aiheuttaa harmia muille, sekä foorumilla että pelissä. Ei sitä kukaan tervejärkinen jaksa katsella.

Tällä hetkellä siihen ei kyllä syytä ole kun ei ole pelaajiakaan.
Tuollaiseen trollailuun ei ole koskaan syytä, oli pelaajia tai ei.
7  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Täällä jaamme murheemme muiden ihmisten kanssa : 12.12.14 - klo:16:42
Todella ikävät ajokelit ollu viime päivinä, märkää, pimeetä ja kovaa sivutuulta.
+ ilman heijastimia liikkuvat ihmiset.
8  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Täällä jaamme murheemme muiden ihmisten kanssa : 27.07.14 - klo:16:07
En mä näe kyllä syytä, miks pitäis nauttia helteistä, kuumuus ei mun mielestä ole mikään nauttimisen arvoinen asia. Mut kukin tyylillään.
9  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Jääkiekon MM2014 : 29.05.14 - klo:11:18
Niin, pääasiana taitaakin olla vastapuolen solvaaminen keskustelun sijaan. Onko siinäkään nyt sit järkeä, ei juuri.
10  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Jääkiekon MM2014 : 26.05.14 - klo:11:34
Ook no itse en oo kyllä huomannut äänen muuttuvan kellossa tuollaiseksi. Miksi kehuisi tuomaristoa, vaikka se antoi jäähyjä aivan epäreilusti, tuli voitto tai ei? Jos Suomi olisi voittanut, niin lähinnä olisi ehkä miettinyt, että hah, eipä nuo jäähyt paljoa painaneet sittenkään. Ei siinä ole järkeä, että "jees kultaa, hyvä tuomaristo kun annoitte meille helposti jäähyjä, olitte loistavia" ööh...

Egolla nyt ei lie mitään tekemistä pelin kanssa....

Niin, Suomen ja Venäjän ylivoimamaalit ovat ihan suhteessa toisiinsa. Venäjällä kolme ylivoimaa enempi, ja näin kolme maalia enempi. En sano, että Suomi olisi samoissa luvuissa jos olisikin saanut enemmän ylivoimaa. Mutta lopputulosta katsoen Venäjän maaleista yksi on viisikoilla, loput neljä ylivoimalla. Ei oikein vakuuta minua. Jos olisi toisin, yksi ylivoimalla ja neljä muutoin, niin maiden tasoeron huomaisi ja suoranaisesta paremmuudestakin voisi puhua.
11  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Jääkiekon MM2014 : 26.05.14 - klo:10:57
Nih, Venäjä voitti ylivoimalla. Ei kehuttavaa siinäkään. Tasaviisikoin tulos olisi voinut olla toinen. Ylivoimalle pääsivät, kun Suomi sai muutamat rangaistukset aivan liian heppoisesti. Sitä et tietenkään tiedä, jos et matsia seurannut. Lopussahan Venäjä oli aivan puhki, heidän onni, että rangaistuksia tuli hipaisuista. Varmaan se naaman telominen olisi ollut hyväksyttävämpää, siitä kun ei sanktiota ilmeisesti anneta. Epävarma Mutta kaikenkaikkiaan itse ajattelen, että jo mitaleille pääsy on pääasia. Sama se mikä aines siellä nauhan päässä keikkuu. Finaaliin pääsivät ja sillä hyvä.

Lainaus
Jos suomi olis voittanut niin tota mieltä ei taaskaan oltas....
Okei no tuota en kyllä ymmärrä. Voitto tai ei, typerän helposti annetut jäähyt eivät muuksi muutu. Ehkei niistä olisi haittaa jälkeenpäin yhtä paljon, mutta ei se voitto poista sitä faktaa, kuinka heppoisesti niitä Suomelle jaettiin.
12  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Jääkiekon MM2014 : 13.05.14 - klo:00:17
Komppaan Nalaa. Vastaava takli Suomelta olisi huolestuttava - jos sille linjalle lähdetään, se toisi väistämättä ongelmia. Tekee vain hallaa omalle joukkueelle. Ei sellaisesta toiminnasta voi olla ylpeä oma joukkuekaan.
13  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Jääkiekon MM2014 : 12.05.14 - klo:18:46
Jaa, jos Suomi olisi voittanut, niin kyllä ihan yhtälailla toivoisin venäläispelaajalle jäähyä. Ei se voitto tekisi taklauksesta yhtåän vähäpätöisempää.

Jos suomalainen olisi taklannut noin, ilman jäähyä, niin tuntuisi tuurin käyneen. Kannatan Suomea, en Venäjää, joten ihan luonnollista, ettei omalle joukkueelle haluta jäähyjä. Tuskinpa venäläisetkään toivovat kaverille jäähyä. Kuitenkaan tempun seurauksia ei pidä vähätellä, oli uhri tai tekijä kuka hyvänsä.
14  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Jääkiekon MM2014 : 12.05.14 - klo:16:09
mietin vaan et miks aina kauhee itku tuomareista kun suomi häviää? ei peli tohon varmaankaan ratkennu?
Ei kukaan nyt itkekään tuomareista häviön takia. Vaan sen takia, että tuomarit näyttivät hyväksyvän tuollaisen taklin, joka vei toisen osapuolen sairaalaan. No, perästä kuuluu.
15  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Leffat : 22.12.13 - klo:21:05
Äsken tuli kakkoselta Hachiko. Tositapahtumiin perustuva tarina koirasta, joka uskollisesti palasi aina odottamaan kuollutta isäntäänsä juna-asemalle. Enpä ole ennen nähnyt näin koskettavaa leffaa, ja olenkin yrittänyt vältellä katsomista juuri tunnereaktion takia. Hymyilee leveästi Mutta ehdottomasti katsomisen arvoinen.
Sivuja: [1] 2 3 ... 8
MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024