Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
16.05.24 - klo:07:11

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Munkkiliiga
| |-+  Liigan kulmanurkkaus
| | |-+  Kaikkien aikojen topit ja flopit
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Kaikkien aikojen topit ja flopit  (Luettu 20004 kertaa)
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Kaikkien aikojen topit ja flopit
« Vastaus #45 : 06.05.13 - klo:22:15 »

Topit:

1. Mukavat ihmiset
Usean ihanan ihmisen ansiosta niin F.L:n sisällä kuin ulkopuolellakin täällä jaksaisi pyöriä, vaikka peli-into sattuisikin romahtamaan. On ollut mahtava tutustua jengiin tätä kautta ja on yllättävää kuinka tiiviiksi sitä on monen kanssa tullut. Ikävää etten oo ketään nähnyt vielä kasvotusten, mutta toivottovasti sekin muuttuu jossain vaiheessa.

2. Viikoittainen liigatoiminta
Aika käsittämätöntä miten liigan kulta-aika on koittanut pelin romahtamisen jälkeen kun kaikki vaikutti jo kertaalleen kuolleen. Niin vaan tilanne on niin hyvä kuin se tällä hetkellä on ja oikeastaan välillä sitä unohtaa kuinka pirun hienoa se on päästä lentelemään tasokkaita matseja viikoittain. Nykyään se sunnuntai-illan liigamatsi tulee itsestään selvyytenä ja jos sattuu olemaan väliviikko, niin helposti sitä jää ihmettelemään että mitähän sitä ny tekis.

Klaanitasolla on myöskin ollut ilahduttavaa nähdä, etten vaikuta olevan ainoa kenelle on tullut su-illan pelit alitajuntaan. Se näkyy esimerkiksi joukkueiden pelaajamäärässä, mitkä ovat kokoajan menneet alaspäin ja tehneet porukoista läheisemmät. Jotkut tekevät jopa niin, että lentelevät pelkästään liigapeleissä ja pyörivät muuten milloin missäkin. Toiminta keskittyy siis yhä enemmän ja enemmän Munkkiliigaan, mikä tekee siitä kokoajan arvokkaamman pelin kannalta.

3. Tason & taktisen puolen kehitys
Liiga on tällä hetkellä todella tasokas verrattuna takavuosiin. Aikaisemmin taitavat pelaajat olivat jakautuneet melkeinpä ainoastaan kahteen joukkueeseen ja muut klaanit olivat heikkotasoisia, mutta nykyään asiaan ovat toisin. Kärki on varsin kova ja laaja, ja takana on antamassa taustatukea huikea keskikasti.

Varsinkin kovat tiimit pelaavat paljon järkevämmin kuin aikaisemmin ja voi naureskellen muistella aikoja kun jokainen jengi tuhosi kenttiä. Kurinalaisempi ja tarkemmin organisoitu lentely on tehnyt yksittäisten henkilöiden dominoimisesta todella vaikeaa ja ratkaisevampaa on alkanut olemaan se, että kuinka paljon leveyttä tiimeillä on. Enää yhden henkilön on todella vaikeaa johdattaa klaania yksin voittoon, kuten vaikkapa vielä 2011 osittain pystyi.

Kärkipelien osalta viime vuoden aikana huomasi selkeästi sen kuinka välit tulivat tiiviimmäksi ja ajatus tiimiläisten lähellä olemisesta syveni. Käytännössä se on tarkoittanut sitä, että rintamien etäisyydet ovat supistuneet ja myös kohtaamisen jälkeen katsotaan yhä enemmän että missä tiimikaverit menevät. Nelikkopeli on siis varsinkin kehittynyt ja myös parityöskentely on mennyt eteenpäin. Eturintamalaisten kohdalla on näkynyt se että he ampuvat useammin samaa vastustajaa ja kääntyvät samaan aikaan takaisin. Yllä-/allaolevien kohdalla puolestaan on lisääntynyt se, että toinen tietoisesti lentää jossakin ja ohjaten vastustajan väistöä paikkaan mistä perässä oleva saa toisen helpommin alas. Kun tuollaiseen pitää reagoida ottelun sisällä, tulee taktisesta puolesta yhä kiintoisampaa ja esim viime kaudella meidän matsit Kaljoja ja MunQia vastaan osoittivat kuinka merkittävää moinen voi olla.

Noin yksinkertaistettuna voisi sanoa niin, että enää takanaolevat eivät pysty samalla tavalla kääntymään vastustajien edessä pelaavien perään. Välit ovat niin tiiviitä että jos niin tekee, joutuu herkemmin tapetuksi vastustajan takarintamalaisten toimesta kuin aikaisemmin. Myös takana pelaavat tulevat siis samalla yhä helpommin ja helpommin kontaktiin kaikkien vihollisten kanssa ja eivät voi enää iskeä yksittäisen punaisen kimppuun. Kehitys asettaa uudet vaatimukset pelaamiselle ja siinä missä väistämisen merkitys on noussut, on kamppailuvoimasta 1 vs 1 -tilanteissa tullut turhempi taito. Ennustaisin että kehitys jatkuu samalla linjalla ja tulevaisuudessa "uusien kohtaamisten" osuus lisääntyy kun pelaajat joutuvat ajamaan koko vastustajapaketin ohitse kun iskuvälejä ei löydy. Todella jännää nähdä kuinka paljon 4 vs 4 - lentely pystyy enää kehittymään.

4. Keskikastin hurja kilpailu
Liigan painopiste ja kovin kilpailu ei ole tällä hetkellä kärjessä, vaan keskikastissa. Se on uskomattoman tasainen tällä hetkellä ja on ihmeellistä miten voi olla niin monta tasaväkistä joukkuetta. Tasoero Alkon, Burnin, Doven, Siilisiidereitten, Sirin ja TyQin välillä on naurettavan pieni, eikä B.F.B ja F.L2:kaan ole kovin kaukana. Varsinkin kun tuolla tasollla otteet pelien välillä ja jopa niitten aikana vaihtelevat paljon, on noiden tiimien väliset ottelut aina todella jännittäviä. Ajoittain jopa kadehdin tuota huikeaa asetelmaa ja vääntöä mitä kärjen takana löytyy.

Omaan silmääni vaikuttaa siltä että keskitason joukkueet tsemppaavat toinen toistaan eteenpäin ja suhtautuvat senkin myötä peliin intohimoisemmin kuin parhaat klaanit. Varsinkin TyQin rooli tässä on suuri. He ovat osoittaneet sen että periksiantamattomuudella ja sitkeällä työllä myös liigan heittopussista voi kehkeytä kovan tason tiimi, vaikka pelaajat eivät edes vieläkään ole samaa tasoa kuin joillakin. Hyvä SaiG!

Toivottovasti sama meininki siis jatkuu ja tuo tarttuisi myös kärkiporukkoihin.

5. JussePal
Tuskin kukaan on vuodattanut niin paljon hikeä, verta ja kyyneliä yhteisön eteen kuin Jusse. Twitter-vastaava on näpäytellyt twitter-merkintöjä täydellä teholla, unohtaen välillä lakisääteisen kahvitaukonsa ja muut päättäjät ovatkin saaneet olla rauhottelemassa häntä. Aina ajantasalla olevat twitter-merkinnät, ovat tuoneet liigaan täysin uuden ulottuvuuden ja tuoneet liigaan valtavan pelaajavyöryn. Missä olisimmekaan ilman hänen rautaista kykyänsä hoitaa liigan ylivoimaisesti vastuullisinta tehtävää? Koko Munkkiliigan tulevaisuuden kannalta sopii toivoa, että hän ei polta itseänsä loppuun jonain päivänä ja väsy tärkeään tehtäväänsä.
« Viimeksi muokattu: 06.05.13 - klo:22:22 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Kusti_The_Weenier
ODB

Poissa Poissa

Viestejä: 152



Profiili
Vs: Kaikkien aikojen topit ja flopit
« Vastaus #46 : 07.05.13 - klo:00:05 »

TOP
1. Mä

FLOP
1. Sä
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Kaikkien aikojen topit ja flopit
« Vastaus #47 : 07.05.13 - klo:16:38 »

Flopit:

1. Mestaruuden arvon laskeminen
Ikävä kyllä näyttää siltä että kiinostus korkeimmalla pallilla seisomiseen on pienentynyt roimasti, niin sitä tavoittelevien keskuudessa kuin ulkopuolellakin. Viime loppuottelun katsojamäärät kertovat myöskin tästä ja ainakin itse aistin pelaajana sen, että ei ollut lähelläkään samanlaista tunnetta pelata kuin kausien 2011 (02) ja 2011 (03) loppuhuipentumissa. Koen että tuon jälkimmäisenä mainitun finaalin jälkeen ollaan kokoajan menty alaspäin ja se on menettänyt merkityksensä kauden suurimpana otteluna, jota sen kärkiklaanin edustajan näkökulmasta toivoisi olevan. Joskin viime loppuottelu oli askel parempaan suuntaan ja merkittävämpi kuin kaksi aikaisempaa.

Yhdeksi syyksi tuon mestaruuden merkityksen tipahtamiseen koen sen että keskikastiin on tullut hirvittävän kuumaa vääntöä ja tällä hetkellä on olemassa muutakin tavoiteltavaa kuin mestaruus. Keskikastiin kuuluvat joukkueet eivät vaikuta edes miettivän tuota mestaruutta vaan lähtevät voittamaan pelkästään omatasoisia porukoita, toisin kuin liigan paluun ensimmäisillä kausilla, kun lähes kaikki pyrkivät olemaan ykkösiä, vaikkei realistisia saumoja välttämättä ollutkaan. Nyt tapahtuu niin kaiken maailman B-sarjojen myötä että ihmiset voivat keskittyä koko kauden pelkästään omiin matseihinsa ja kun ne ovat ohi, ei siirrytäkään seuraamaan kovimpia pelejä.

Toinen syy on kärkipelaajien pysyminen lähes samana. Se syö lähes automaattisesti nälkää jos vuodesta toiseen huipulla ovat samat henkilöt. Mielestäni kovin kärki oli vuodesta 2008 eteenpäin pitkään tismalleen sama ja vasta 2012 vuoden jälkipuoliskolla "2010-sukupolvesta" alkoi kehkeytymään varteenotettava kilpailijoita. Nyt he ovat ehkäpä menneet jo ohi, mutta kun tuollaiseen menee noin kauan ehtii sitä väkisin kyllästymään. Toivottovasti seuraava rykelmä tulee sitten nopeammin.

Kolmatta mahdollista syytä olen pohtinut sitten jo jonkun aikaa, mutta vaikutti se sitten mestaruuden arvoon tai ei, niin mestaruutta tavoittelevien joukkueiden pelaajat vaikuttavat tällä hetkellä persoonattomimmilta kuin mitä aikasemmin ja on laskenut ainakin omaa intoani. En väitä että he olisivat jollain tavalla huonompia ihmisiä vrt takavuosien pelaajiin, vaan ainakin mulla sattuu olemaan niin että pelaan mielummin jostain vahvoista/omaperäisistä ihmisistä koostuvaa jengiä vastan, joka menevät välillä kusipäisyyden puolelle kuin täysin väritöntä vastaan. Tällä hetkellä tuntuu siltä että vastustajaklaaneista ainoastaan pari henkilöä saa niskavillat nousemaan ja muut eivät erotu juurikaan joukosta. Molemmat ovat juuri sellaisia vahvoja henkilöitä jotka käyttäytyvät välillä typerästikin muita kohtaan, mutta kuten sanoin niin mielummin mä sellaisia tyyppejä pudottelen. Ja lopulta ero vahvan persoon ja kusipään välillä on aika pieni sekä kovin monitulkintainen.

En sano että kaikkien värikkäitten ihmisten pitäisi olla jotain päänaukojia, vaan musta esim Novalog joka oli kaukana siitä erottui selkeästi joukosta. Loistavien pelitaitojensa lisäksi hänestä tuli mulle mieleen roboottimainen pelaaja, joka tuntuu välillä enemmän tietokoneelta kuin ihmiseltä. Lisäksi vaikka hän oli kokoajan hiljaa, niin sieltä tuli tarpeen vaatiessa melko terävääkin kuittia. Ehkei hän heittänyt yhtä laadukasta läppää kuin ääliö tai ollut yhtä sanavalmis kuin Avento, mutta siltikin täysin muista poikkeava lentäjä ja tuollaisia kaipaisi lisää. Kokonaisuudessaan pirun ikävä tuota kolmikkoa ja vaikka pelillinenkin anti oli loistavaa niin erityisesti omaperäisyytensä vuoksi heidän poissaolonsa näkyy niin paljon.

Mulle itelleni MunQin voittaminen tuntuu edelleen parhaalta, vaikka Adju onkin tylsinyt valtavasti vuosien varrella ja klaani ei erotu joukosta samalla tavalla kuin vuosi sitten. Kaljat olivat lähellä haastaa tätä MunQin asemaa kun nauttivat jossain vaiheessa mun silmissä vastenmielisen klaanin asemaa, mutta pelaajamuutoksien myötä heitä on enää vaikea pitää sellaisina. Ehkä se tagin käyttämättömyys on jollain tavalla palauttanut tuota, mutta imagollisesti tuollainen toiminta mikä toi mieleen lähinä kapinoivan teinitytön/pojan ei ollut niin hyvä veto. Tai siis, se ei ollut jostain syystä sellaista kusipäisyyttä mikä olisi lisännyt ainakaan omaa haluani kukistaa heidät.

2. Kuittailun väheneminen
Tämä jatkaakin jo aika paljon viime aiheesta. Musta pelkkä pelaaminen on näin monen vuoden pelaaminen jälkeen välillä tylsääkin ja siihen lisäisi mielellään vähän tunnetta. Tunnetta saa parhaiten kun muistaa kuittailla vähän vastustajille ja on olemassa hieman vastakkainasettelua. Tuntuu että varsinkin Avennon poissaolo näkyy tällä rintamalla ihan liikaa ja ainoat jotka osaavat hoitaa tätä tällä hetkellä liki täydellisesti, kohdistaen pilkat sopiville henkilöille, sopivaan aikaan ja sopivalla tavalla ovat jp ja vata.

Ei nyt välttämättä tarvitse moittia vastustajaa kokoajan, mutta ennen ottelua ja myöskin sen aikana tulevat osaksi humoristiset haukut ovat aivan mahtavia. Tällä hetkellä tuntuu että tälläisiä tulee pelien jälkeen ihan riittävästi, mutta musta ne kuittailut tulisi hoitaa nimenomaan enimmäkseen ennen kamppailun alkamista ja toki kun ne ovat käynnissäkin. Koitetaan siis ryhdistäytyä tällä rintamalla, sillä ainakin mä haluisin antaa ja ottaa enemmän.

3. Hupipelailun romahtaminen
Tasokkaat lentelyt ovat tällä hetkellä lähes kokonaan Munkkiliigan varassa, harvoja muita pelejä lukuun ottamatta. Itselleni tuo on sinällään aika yhdentekevää - eipä mua nimittäin nykyisellään huvita sen kahden viikkoittaisen pelin lisäksi lennellä hirveästi, mutta useita muita ajatellen tuo voi olla aika ikävää. Nykyisellään pelejä ei vaikuta olevan välttämättä edes parhaaseen lentelyaikaan, joka on tulevaisuutta ajatellen todella pelottavaa ja saa koko lentsikan kuolemaan jossain vaiheessa. Toivottovasti sen aika ei sitten koita vielä pitkään aikaan.

Vaikka puhutaan paljon että liigapelit kehittivät pilootteja paljon, joka pitää kyllä sinällään paikkaansa, on muistettava ettei se vielä yksinään riitä mihinkään. Jotta kannattaa tulla mukaan liigaan, on pakko olla jonkinlaista pohjatyötä alla. Edes liigan huonoimmat joukkueet kun eivät ole mitenkään surkeita, vaaditaan uusilta pelaajilta melko paljon jos he haluavat pärjätä näille. Mikäli arkisin ei ole ketään lentelemässä edes parhaaseen peliaikaan (17-20) on tilanne todella huolestuttava varsinkin keltanokkien kannalta.

2 vs 2 - taistot ovat sitten lisääntyneet, mikä on musta hieno juttu. On loistava tapa löytää nopeasti tasokasta peliseuraa repimällä jostain kolme pelaajaa. Tässä on vaan se vaara että helposti kokemattomat jäävät ulkopuolelle ja heille ei siten anneta edes mahdollisuutta kehittyä. Olisi hienoa nähdä että uskallettaisiin ottaa yhä enemmän vaikkapa näitä pienempien klaanien edustajia mukaan. Toisaalta on myös helppo ymmärtää että kovimpien pelaajien näkökulmasta tuo voi viedä intoa aika pahasti pois, jos yksi ei tahdo pysyä muiden tahdissa sitten milläään.

4. Lagi
Melko itsestäänselvä pointti ottaa lagi esiin flopeissa - onhan se riesannut valitettavan montaa. Omalla kohdallani ensimmäiset ongelmat ovat alkaneet tulemaan viime syksyn jälkeen, sitä ennen olin saanut pelata yli viisi vuotta ilman käytännössä minkäänlaista ongelmaa. Kun sellaista tulee pariin otteeseen kohdalle, niin tajuaa kuinka ärsyttävää on pelata tosissaan kun joutuu välillä itsestä riippumattomista syistä tapetuksi. Onneksi sentään tärkeissä matseissa ei ole ollut ongelmia, niin ei ole pystynyt menemään sen taakse.

5. duff-beer
Paljon on tapahtunut lentokonepelissä vuosien aikana, mutta harvoin jonkun henkilön ympärillä kuohuu niinkin paljon kuin mitä duff-beerin kohdalla. Tuskin kukaan osasi odottaa mitä duff-beeristä tulisi paljastumaan B.F.B-SatQ ottelun aikana, sinä aurinkoisena sunnuntai-iltana. Hän murensi ulkopuolisten kuvan hänestä täysin kun paljastui että hän onkin "kahden minuutin mies". Siis kyse on tosiaankin samasta äijästä, jota me kaikki katsoimme ylöspäin ja mietimme että onpa hän onnekas.

Järkytys on valtaisa. Mies joka on päässyt heppatytön makuun useammin kuin keskiverto äijä näkee alastoman naisen elämänsä aikana, paljastuukin suorituskyvyltään varsin tavalliseksi tallaajaksi. Tai edes tavalliseksi, vaan munkin mielestä todella kehnoksi. Onko tämä todellakin se duff-beer, jonka piti kellistää jokainen heppatyttö pelkällä katsellaan?

6. Extraordinary
Piti jättää lista viiteen, mutta juuri tulleiden tietojen valossa on lisättävä kuudeskin pointti listaan. Extra kertoi nimittäin F.L-alueella lopettavan jalkakyykyn tekemisen väliaikaisesti, jotta housuvat mahtuvat jalkaan tulevaisuudessakin. Kyllä, luitte oikein. Hän ei todellakaan ole se pyhimys joksika ihmiset vaikuttavat häntä kuvittelevan.

Omat alkufiilikseni ovat että olen äärimmäisen pettynyt Extraan. Tuo ei ole se kunniakas soturi johon tutustuin vuonna 2006 ja toivon todella että hän tajuaa tehneensä elämänsä virheen. Teko minkä hän teki oli todella raukkamainen, jonka ainoa pyrkimys oli alittaa aita sieltä missä se on alimmillaan. Täten olen myös päättänyt, että boikotoin Hormooni-Hessu nimityksen käyttämistä hänestä toistaiseksi.

Ehkä eniten tässä häiritsee kuitenkin se että Extra teki kaiken multa salaa. Missään vaiheessa hänelle ei tullut mieleenkään kysäistä, että miten mä suhtaudun asiaan. Koen tämän aika pahana henkilökohtaisena loukkauksena ja en ymmärrä miten hän voi vaarantaa suhteemme tuollaisen vuoksi.

7. IneartheDin äiti
Se pihtaa multa.

8. Mun kolmioleipä
Täs on sinappii? Miksi?
« Viimeksi muokattu: 07.05.13 - klo:16:56 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
-SnowFlake-
Vieras
Vs: Kaikkien aikojen topit ja flopit
« Vastaus #48 : 07.05.13 - klo:22:56 »

Flopit

1.Tengi
2.Doven tiimipeli (vieläkin)


Topit

1.Kun fär kiroilee
tallennettu
latesofi
Modiktaattori / MunQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 3 211



Profiili
Vs: Kaikkien aikojen topit ja flopit
« Vastaus #49 : 08.05.13 - klo:14:37 »

Flopit:
5. duff-beer
Paljon on tapahtunut lentokonepelissä vuosien aikana, mutta harvoin jonkun henkilön ympärillä kuohuu niinkin paljon kuin mitä duff-beerin kohdalla. Tuskin kukaan osasi odottaa mitä duff-beeristä tulisi paljastumaan B.F.B-SatQ ottelun aikana, sinä aurinkoisena sunnuntai-iltana. Hän murensi ulkopuolisten kuvan hänestä täysin kun paljastui että hän onkin "kahden minuutin mies". Siis kyse on tosiaankin samasta äijästä, jota me kaikki katsoimme ylöspäin ja mietimme että onpa hän onnekas.

Järkytys on valtaisa. Mies joka on päässyt heppatytön makuun useammin kuin keskiverto äijä näkee alastoman naisen elämänsä aikana, paljastuukin suorituskyvyltään varsin tavalliseksi tallaajaksi. Tai edes tavalliseksi, vaan munkin mielestä todella kehnoksi. Onko tämä todellakin se duff-beer, jonka piti kellistää jokainen heppatyttö pelkällä katsellaan?

Onko tämä nyt tosiaan mainitsemisen arvoinen asia? Itse ainakin kykenen helposti alle minuuttiin heppatytön seurassa.
tallennettu

Kooste kaikista turnauksistani

Tykisti, MunQ -klaanin jäsen,  liiga-admin, sekä Vuoden rantaleijona 2012!

Nopeimmin saat yhteyttä foorumin y-viestillä.
!HHH!
ALKO

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 152



Profiili
Vs: Kaikkien aikojen topit ja flopit
« Vastaus #50 : 09.05.13 - klo:19:40 »

Topit
1. ALKO the teeeeeamm.
2. Harvat sunnuntai illat jolloin multakin peli onnistuu.. Tokikin pelaaminen on hauskaa vaikka miinuksia onkin.
3. Latesofi ja hänen turnaukset... On se vaan aika jätkä.. Ois noi turnaukset hauskoja ja viihdyttäviä ilman palkintojakin..  Ite en malttais... Hymyilee leveästi Mut voi kai olla et jotkut vaa sen takia mukana.

Floppeja en jaksa kirjoitella vaikka mielessäni saattais muutama ollakki
tallennettu
MisseKissa
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 735


Maailmanparantaja


Profiili
Vs: Kaikkien aikojen topit ja flopit
« Vastaus #51 : 10.05.13 - klo:11:19 »

Kiitos kaikille mut floppeihin pistäneille  Pusu Tässä multa pieni pelaaja lista


Topit:

1. Abisnail, ei ehkä turhaan listan kärjessä ainut kaljoista joka oikeasti osaa pelata. Jättää turhat maukumiset lagista ja muista turhista tekosyistä ja pitää pelin siistinä ja herrasmies tasolla.

2. Teng, Turhia selitellä, muista selvästi parempi pelaaja, jolta sujuu melkeinpä kone kuin kone. Klaanin johtaja aika huikee.... silti liika sisällä oleminen on alkanu turruttaa aivoja ja selkeesti mielikuvitusta.. --> (huonot aprillipilat)  Pusu

3. Hedge a.k.a IhQBoY, teinityttöjen kauhu ja poikien pahin painajainen kun tää mies lähtee salmilla lentoon menee madotkin piiloon mudan alle vielä syvemmälle

4. Saial, oma mielipiteeni että paras naislentäjä. Eikä ehkä ihan turhaan onhan tällä naekkosella pelitaitojen lisäks myös jonkinmoinen äly, sitä ei muilta naislentäjiltä löydy.

5. Lorde, siis tää miekkonen on aivan ihana eikä ne pelitaidotkaan oo kummoset..


Flopit:

1. Rollepolle, aika kuluu raivoomiseen ja kiroiluun jollon ne pelitaidot jää saamatta. Tempperamentti ei oo kovin kummonen

2. Gents8, etanoitten johtaja ei taida olla se kovinlenkki vaan aika heikoilla muihin pelaajiin nähden.

3. Late, selkeetä hyytymistä tällä meidän lentokan vanhalla pelaajalla? Olisiko muutaman vuoden tauko hyväksi, sillon ne taidotkin palais.

4. Kellonaika, yliarvostetuimpii pelaajia, häneltä menee vaan spray alballa ja muuhun ne rahkeet ei sitten riitäkään.

5. IhQGirLVeeRa, huonoimpii naislentäjii joka ei näytä sitä itse tajuavan. Peleissä häneltä näkyy KAIKKI muu kuin taidot (kirjaimellisesti kaikki)
tallennettu

Pidän kissoista
kouluontyhmää
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: nainen
Viestejä: 1 247


Valkoistentekijä


Profiili
Vs: Kaikkien aikojen topit ja flopit
« Vastaus #52 : 10.05.13 - klo:15:57 »

Flopit:

1. duunipoju ehkä lentokonepelin ylimielisin  noobi. Tämä pentu ei tajua totaalisen häviämisen jälkeen, että toinen on häntä parempi. Tämä lausahdus hänen suustaan kertoo kaiken: "oon mukkiliigan yks parhaista".

2. Pallosalaman valitukset ja selitykset.

3. B.F.B

4. Satelliitti Q

5. Dove
tallennettu

Valkoistentekijä
yu aksu
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 669


Some :3


Profiili WWW
Vs: Kaikkien aikojen topit ja flopit
« Vastaus #53 : 10.05.13 - klo:16:02 »

Flopit:

1. duunipoju ehkä lentokonepelin ylimielisin  noobi. Tämä pentu ei tajua totaalisen häviämisen jälkeen, että toinen on häntä parempi. Tämä lausahdus hänen suustaan kertoo kaiken: "oon mukkiliigan yks parhaista".

2. Pallosalaman valitukset ja selitykset.

3. B.F.B

4. Satelliitti Q

5. Dove
Perustelisitko vähän, miksi noi kolme klaania on tuolla?
tallennettu
kouluontyhmää
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: nainen
Viestejä: 1 247


Valkoistentekijä


Profiili
Vs: Kaikkien aikojen topit ja flopit
« Vastaus #54 : 10.05.13 - klo:16:04 »

En.
tallennettu

Valkoistentekijä
yu aksu
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 669


Some :3


Profiili WWW
Vs: Kaikkien aikojen topit ja flopit
« Vastaus #55 : 10.05.13 - klo:16:21 »

En.
No sitten on turha laittaa tommosia, jos ei osaa esittää väitteitä omien mielipiteidensä tueksi.
tallennettu
MisseKissa
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 735


Maailmanparantaja


Profiili
Vs: Kaikkien aikojen topit ja flopit
« Vastaus #56 : 10.05.13 - klo:16:22 »

No sitten on turha laittaa tommosia, jos ei osaa esittää väitteitä omien mielipiteidensä tueksi.

Turha spämmiä noobi, ja sä oot yks niistä jotka ei osaa perustella mitään. Tuu mun oppiin niin sustakin on jokski keskustelukumppaniks
tallennettu

Pidän kissoista
Ilari_Melart
Vieras
Vs: Kaikkien aikojen topit ja flopit
« Vastaus #57 : 10.05.13 - klo:16:27 »

Duuni on vähän ylimielinen, mutta on se hyvä pelaan. Paree ku kouluontyhmää ja mä.

TOP Klaanit

1. Kaljamahat (Kalja) : Paras

2. Flying Legends (F.L) : Koska Teng

3. MunQ (MunQ) : Koska Ine ja Adju. Muutenkin tykkään MunQist

4. TyQ (TyQ) : TyQin pelaajien yhteistyö on koko liigan parasta ja siel on jänkä

5. AllaMinaKompisar (ALKO) : Paras asenne ja siel hauskimmat tyypit, vaikka Larens lähti


Flop Klaanit

1. Battle Snake (-BS-) : Ainesta ois ollu menestykseen, mutta pelleily pilas

2. D2ve (D2ve) : Ei muuta vikaa, mutta missä oli aktiivisuus
tallennettu
MisseKissa
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 735


Maailmanparantaja


Profiili
Vs: Kaikkien aikojen topit ja flopit
« Vastaus #58 : 10.05.13 - klo:16:31 »

Reps... Banni vie duunin millon vaan, missä vaan...

Topit klaanit:

1. F.L
2. MunQ
3. Kaljat (johtajalla ei ole taidot kohdillaan klaaniin katsoen)
4. Sir
5. TyQ

Flopit:

1. TyQ-X
2. Burn!
3. Battle Snake
4. D2ve
5. B.F.B
tallennettu

Pidän kissoista
Paras-POIKA123
Vieras
Vs: Kaikkien aikojen topit ja flopit
« Vastaus #59 : 10.05.13 - klo:16:33 »

Reps... Banni vie duunin millon vaan, missä vaan...

Topit klaanit:

1. F.L
2. MunQ
3. Kaljat (johtajalla ei ole taidot kohdillaan klaaniin katsoen)
4. Sir
5. TyQ

Flopit:

1. TyQ-X
2. Burn!
3. Battle Snake
4. D2ve
5. B.F.B

Ja ne perustelut =D ?
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024