Munkkiliiga

Pääkokonaisuudet => Lentokonepeli => Aiheen aloitti: latesofi - 16.09.12 - klo:12:24



Otsikko: Pommitonta peliä
Kirjoitti: latesofi - 16.09.12 - klo:12:24
Nyt on parina viikkona jo pelailtu tiistaisin 18:00 alkaen MunQ-leipomossa TyQ-vetoisesti pelejä ilman pommikoneita. Eli sallittuja koneita ovat Bristol ja Albatros, kiellettyjä Fokker, Sopwith, Junkers ja Salmson.

Monen kysymys lienee: miksi? Lähinnä siksi, että julkisissa kaikille avoimissa huoneissa (jatkuva pelimoodi) pelit lähes järjestään menevät KV:llä kenttien tuhoamiseksi Junkerseilla. YV:llä taasen hyvin tuttua on salmimättö, jossa on jos nyt ei mahdotonta niin ainakin hyvin ärsyttävää pelata Bristolilla. Toisin sanoen, pommikoneilla pelaamista on mahdollista harjoitella aina, ilman järjestettyjäkin pelejä. Samoin alboilla on erilaista pelata bristoleita vastaan kuin salmsoneita vastaan, joten sekin puoli tulee tässä hoidettua.

Ainakin itse olen kokeilujen perusteella ollut tyytyväinen pelitapaan.

Lähtökohtaisesti pelit ovat kaikille avoimia ilman salasanaa. Valkoistentekijät ja muut häiriköt pyritään bannaamaan mahdollisimman nopeasti adminien toimesta. Jos joku sattuu väärän koneen ottamaan niin suosittelen vaihtamaan sen välittömästi, ellei halua tulla kickatuksi. Useammasta "vahingosta" jaellaan myös banneja.

Kommentteja?


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: Xtrdnry - 16.09.12 - klo:12:40
Lähtökohtaisesti tää pelitapa kuulostaa hyvältä vaihtelulta. Täytynee tiistaina kävästä koittamassa.


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: lodureu - 16.09.12 - klo:12:43
Pakko myöntää, että tää idea tuotti mulle aluksi paljon päänvaivaa. Oli meinaan jopa vaikeampaa pelata kv:lla lähestulkoon pelkkiä brissejä vastaan, jos verrataan vaikkapa sisäpiiripeleihin. Salmit tippuu jo melko rutiinilla jos on vaan yhtään vireessä.

Mutta juuri siksi pidän tästä ideasta. Kuten late aloituspostauksessa mainitsikin, niin pommareita vastaan voi harjoitella missä vaan...

Royaleille en ole vieläkään keksinyt mitään järkevää käyttöä omaan peliin, ne on jäänyt tässäkin huoneessa kokonaan kokeilematta.


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: Larens - 16.09.12 - klo:12:54
Olin itekki viimeks siel pelaamas, iha kivaa vaihtelua ainaki :) Lisäks nimeomaa se o hyvä ku voi harjotella muitki vastaa ja sit viel se et voi pelata rennommin tai ainaki must o rennompi pudottaa muit ku salmei ku tarvi pelätä et pommi putoo niskaa ja olla valmiin heti väistää.

Että kyl mä ainaki jatkossaki tuun osallistuu :)


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: Gents8 - 16.09.12 - klo:13:45
Tämähän on sama kuin jääkiekkoa ilman mailaa... Liian rajoittunut makuuni.


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: latesofi - 16.09.12 - klo:13:55
Mikäs siinä jos aina haluaa pelkkää salmimättöä pelata ;)


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: D P - 16.09.12 - klo:14:46
Parhaimpii ideoit admineilt...


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: seva2 - 16.09.12 - klo:17:35
Täytyy kyl sanoo et vittu mitä paskaa nää teidän nykyiset rajoittuneet pelimuodot. (ger-style ja pommiton) Eikä siinä muuten, mutta ku nää kaks huonetta vie kaikki pelaajat ja samalla myös lopunki peli-ilon... Paskaa suuntaa ollaa menossa taas.. Tuntuu että heti Tengin idlatessa lentokan toiminta karkaa käsistä.


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: latesofi - 16.09.12 - klo:18:12
Täytyy tosin sanoa, että Ger-stylessä pelaavat tietääkseni aina max 3vs3 ja tämä pommiton taasen on vain kerran viikossa. Juupelin toivomuksesta tosin tänään pelattiin sitä myöskin. Tosin tuo 16 hengen huoneessa pelaaminen hieman vei siitä makua, voisi jatkossa rajoittaa 12 henkeen senkin.


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: lodureu - 16.09.12 - klo:18:22
Ja vielä latesofin vastaukseen lisäten, niin jos kiinnostusta pelityylejä kohtaan ei olisi, niin ei niihin riittäis pelaajiakaan. Eikä ger stylekään ole edes jokailtaista.

Mulle nämä tyylit tuo paljon lisää tähän peliin, ja jopa oppii jotain uutta pientä. Plus jos nää pelityylit todella niin montaa ihmistä haittaa, niin luulis että he löytäisivät toisensa ja menisivät pelaamaan johonkin muuhun huoneeseen.

Se, että tietyt ihmiset haluavat pelata jollain tietyllä tyylillä, ei ole muilta pois. Jos huoneessa on 12 ihmistä joista yhtä harmittaa joku asia, niin mä lähtisin etsimään syitä siitä joka asiasta pahastuu, enkä niistä 11:sta muusta jotka on kyllästynyt kangistuneisiin kaavoihin, ja haluaa vähän vaihtelua.


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: seva2 - 16.09.12 - klo:18:58
Valitettavasti se nyt on vain niin, että suurin osa ei osaa avata suutaan jos jokin mättää. Tiiän hyvin, että en oo yksin mielipiteeni kanssa.

Vieläpä oudommaksi tästä tekee se, että yleensähän sitä koitetaan rajoittuneemmasta tehdä vapaampaa, lentokassa taas, että vapaammasta koitetaan tehdä rajoittuneempaa..

 Vieläpä sillä tyylillä, että keskitytään sen pelailun sijasta rangaistuksien antamiseen.
  Näiden sääntöhuoneiden pyöriessä on ainakin lähes kokonaan SP peli-illat lopahtaneet.

Miten olisi äänestys näistä uusista pelityyleistä? Tykätäänkö vai eikö tykätä- tyyliin ::)


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: latesofi - 16.09.12 - klo:19:50
SP-pelejä pelataan virallisesti vain perjantaisin ja lauantaisin. En tiedä, minkä verran niissä viime aikoina on käynyt porukkaa, sillä itselläni ei ole ollut niissä mielenkiintoa käydä. Pääsyy siihen on se, että niihin pyritään kasaamaan kaikki mahdolliset pelaajat, riippumatta siitä miten hyvin kemiat kävät yhteen. Periaatteessa jalo tavoite, mutta laskee viihtyvyyttä omalla kohdallani vähän liikaa. Etenkin kun yhteisistä pelisäännöistä poistojen ja bannien suhteen on hieman vaikea päästä sopimukseen, mikä on hyväksyttävää ja mikä ei.

Voisit vaikka laittaa omalla porukallasi pystyyn oma avoimen/salasanallisen peli-illan niillä säännöillä, joilla itse haluat mieluiten pelata (=ei rajoituksia kohdallasi). Jos sinne tulee pelaajia niin silloin sille selkeästi on tilausta. Siihen tarvitsee lopultakin vain sen n. 4 kpl pelaajia, joilla on adminoikat huoneeseen, jolloin häiriköiden poisto on riittävän tehokasta.


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: Saial - 16.09.12 - klo:23:29
Lisäisin vielä tähän sen, kun tuntuu, että luullaan, että tämä on tahallisesti järjestetty viemään toisista huoneista pelaajia pois. Eikä näin ollen saa normipelejä aikaiseksi...

Normistihan tiistaisin meillä olisi suljetut pelit, mutta nyt päädyttiin ottamaan myös klaanin ulkopuolisia pelaajia mukaan. Eli siinä mielessä, jos teillä nyt tiistaisin oli muissa huoneissa vapaata peluuta, voittehan te sillä samalla sakilla siellä jatkaa. Me nyt satuttiin vain aukaisemaan suljettu peli-ilta myös muille, jos sieltä nyt pari halukasta mukaan haluaisi.

Kuten tänään varmaan on annettu huomata, meillä on kuitenkin suht aktiivinen porukka, että varmasti omissa oloissakin oltaisiin pelejä saatu edelleen aikaan. Antaa vain kaikkien kukkien kukkia, kyllä siellä varmaan porukkaa riittää kahteen erilaiseen peliin, jos kummassakin huoneessa on parin pelaajan aktiivinen ryhmä.

Ei siis ole pois keneltäkään.


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: justus - 17.09.12 - klo:11:30
Imo hyvä idea, pelit lähempänä liigamättöä ja 95% ajasta varmasti tasokkaampaa ku perus pommigeimit...


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: Gents8 - 17.09.12 - klo:13:16
Sevaa hieman noteeraten: Meille on suotu suppea konevalikoima, miksi sitä pitäisi pienentää 33%:lla?

Pommit-->Kenttä&toiset pelaajat--> Useampia taktiikoita
Pommiton--->Toiset pelaajat-->Yksitoikkoista

Salmimättö kun on vain oleellinen osa peliä. Toivon tämän jäävän muutamaan kertaan viikossa.

SP-pelejä haluisin itsekkin enemmän. Luulin että ovat jo lopettaneet ne kun ei enää edes hiiskuta niistä...

Salmimättö 4ever!

Muuten ihan kivaa vaihtelua...


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: Velo - 17.09.12 - klo:14:23
Monen kysymys lienee: miksi? Lähinnä siksi, että julkisissa kaikille avoimissa huoneissa (jatkuva pelimoodi) pelit lähes järjestään menevät KV:llä kenttien tuhoamiseksi Junkerseilla. YV:llä taasen hyvin tuttua on salmimättö, jossa on jos nyt ei mahdotonta niin ainakin hyvin ärsyttävää pelata Bristolilla.

Tässä ny vielä selvennystä kaikille niille jotka poruu että miks näin...
Iteki välillä yrittäny bristolilla pelailla keskellä salmiparvee, eikä siitä meinaa tulla yhtikäs mitään. Jatkuvasti oot saamassa omilta pommia päähäs ja siitäkös nää alkaa riehumaa, et "älä oo alla!"

Mun mielest on ihan kiva välillä pelata rauhassa ilman 5346346 salmia taivaalla sadettamassa sen minkä ehtivät.
Tää meinaan toimii ihan hyvänä harjotteluna liigapelejäki varten (jos siis huoneessa pelaa liigaporukkaa enemmän ku randomeit) jos ette siltä kantilta tajunnu ajatella...


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: Gents8 - 17.09.12 - klo:15:03
Tää meinaan toimii ihan hyvänä harjotteluna

Lahjattomat reenaa  :D


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: -SnowFlake- - 17.09.12 - klo:21:23
...
Lahjakkaat treenaa,eivät lahjattomat :D
Itekki huomannu ku rissel pelaa ja muut salmeil,niin kyl siinä väkisinki lentää niihin tai osuu niide pommit minuun.


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: duff-beer - 17.09.12 - klo:22:47
Itsellähän on kokemusta monenlaisesta pelistä.

Aloitetaan tästä "h-mättö" tyylistä: siinä pommikoneet ovat varsin suosittuja, KV:lla näkyy myös paljon fokkeja ja jonkin verran alboja, YV:n suosituin kone on salmi, jonkin verran soppiakin näkyy sekä viime aikoina myös tämä bristolinkin käyttö on lisääntynyt. Tuollaisissa huoneissa kyllä pystyy pelaamaan millä koneella tahansa, tosin oli kone mikä tahansa niin aina saa varoa omien pommeja sekä päin nousevia pelaajia, sekä niitä kenellä ei koneiden ominaisuudet ole vielä hallinnassa.

Nyt viime aikoina en ole näissä virallisissa SP-peleissä käynyt, viimeksi kun kävin niin sielläkin salmimättö on varsin suosittua, tosin näissä peleissä on yleensä tasokkaampia pelaajia jotka ymmärtävät katsoa tutkasta ennenkun pommitus alkaa ym. Ellei sitten ole tilanne missä useampi pelaaja tavoittelee mahdollisimman suurta pistepottia itsellensä.

Mutta sitten tähän varsinaiseen aiheeseen: Itse kävin kerran tämäntyylisessä pelissä ja jäi kyllä positiivinen kokemus tästä, enkä tarkoita sitä että pommikoneet pitäisi poistaa lentokasta.  Tämän tyylinen peli, missä ei käytetä pommikoneita, on yleistynyt liigassa, ja juuri tämä huone on loistava vaihtoehto pelata huvikseen tämän tyylistä peliä. Toki tämä käy treenistä lähinnä sellaisille pelaajille, jotka ovat tottuneet ottamaan pisteitä nimenomaan pommittamalla.


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: latesofi - 18.09.12 - klo:22:35
En itsekään missään tapauksessa halua pommikoneiden käytön poistamista tai vastaavaa. Olenhan Junkettamisen vankkumattomimpia kannattajia. Siinä vain yksi syy itselleni pelata pommitonta peliä tietoisesti välillä, kun yleensä tulee kv:lla valittua alleen nimenomaan Junkers.

Tänään siis pelejä kesti n. 4,5 tunnin ajan. Hieman mietityttää tuo 12 pelaajan raja, kun peli tahtoo vähän mennä säheltämiseksi vielä siinäkin. Pitäisikö laskea kymmeneen vai onko näin hyvä?


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: justus - 18.09.12 - klo:22:59
Kymppi vois kyl olla hyvä, vähintäänkin kokeilemisen arvonen.


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: Tengsinges - 24.09.12 - klo:21:02
Totta puhuen, tää tuntuu munkin makuun hirveän väkinnäisesti keksityltä. Näissä kummassakin erityispelityylissä, on käytänössä vain kaksi pelikelposta konetta. Se voi pitemmän päälle käydä hieman tylsäksi. Tosin onhan useassa liigapelissäkin pitkälti näin, mutta ML-matseissa ylipäätään, pystyy kuitenkin käyttämään viittä konetta, klaanin ja vastustajan tasosta riippuen.

Jännä idea kuitenkin, sillä pommittaminen on avain menestykseen massapeleissä. Johtaa liian usein KV:n voittoon, mikä voi syödä peli-intoa. Tässä puolet ovat aikalailla tasapuoliset. Pitää tulla koittamaan joku kerta, mahdollisesti huomenna, ja moittia tätä sitten lisää. Eihän sitä koskaan tiedä, vaikka sattuisin pitäämäänkin tästä.


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: F P - 25.09.12 - klo:21:46
Mistä näitä banneja tulee? En käyttänyt missään vaiheessa salmia/junkkea ja sain bannit syystä "kenttien tuhoaminen". Rissellä kyllä kenttää kohti ampuin, mutta sekö on sääntöjen vastaista?

Typerää muutenkin antaa suoraan bannit, vois eka ilmottaa jos rikoin jotain juuri keksimäänne kirjoittamatonta sääntöä.


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: Gents8 - 25.09.12 - klo:22:00
Mistä näitä banneja tulee? En käyttänyt missään vaiheessa salmia/junkkea ja sain bannit syystä "kenttien tuhoaminen". Rissellä kyllä kenttää kohti ampuin, mutta sekö on sääntöjen vastaista?

Typerää muutenkin antaa suoraan bannit, vois eka ilmottaa jos rikoin jotain juuri keksimäänne kirjoittamatonta sääntöä.


Vahvoja syrjitään. Sehän on selvää. ;)

Keksikää seuraavaksi 8vs8 Royal-mättö katalalla.  :-X

Jos kenttien tuhoaminen sallituilla koneilla on kiellettyä, tulee olemaan vain yksi taktiikka, jota noudatetaan. Sama kuin tykkipelissä käyttäisi pelkkiä MIRV:ejä KK:n sijasta.

Ehkä mun parasta jo lopettaa tän haukkuminen :)


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: Velo - 25.09.12 - klo:22:09
Kukakoha ollu admin jos suoraa bannit tullu? Yleesä tullu varotust ensin kyl. Ite en ollu tänää pelaas ni vaikee sanoo kuka banhammerin kans hihhuloi.


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: latesofi - 25.09.12 - klo:22:29
Kyllä, laitoin sulle, juupelille ja xVrackille bannia juurikin kentän ampumisesta konekiväärillä tuhoamistarkoituksessa. Katselin sitä leikkimistä ihan riittävän pitkään, vastapuolella pelaamisesta nimittäin menee maku nopeasti jos toiset tekevät tuota. Ja huomautinkin siitä yleisluontoisesti muutamaan kertaan, mutta pakko oli vissiin alkaa pilkkua nysväämään sen suhteen mikä on sallittua ja mikä ei.

Toki ymmärrän jos pitää harjoitella siihen kenttään osumista konekiväärillä, mutta se ei tosiaan ole tuon pelityypin pointti ja sitä voi tehdä muuallakin.


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: juupeli - 25.09.12 - klo:22:55
Kyllä, laitoin sulle, juupelille ja xVrackille bannia juurikin kentän ampumisesta konekiväärillä tuhoamistarkoituksessa. Katselin sitä leikkimistä ihan riittävän pitkään, vastapuolella pelaamisesta nimittäin menee maku nopeasti jos toiset tekevät tuota. Ja huomautinkin siitä yleisluontoisesti muutamaan kertaan, mutta pakko oli vissiin alkaa pilkkua nysväämään sen suhteen mikä on sallittua ja mikä ei.

Toki ymmärrän jos pitää harjoitella siihen kenttään osumista konekiväärillä, mutta se ei tosiaan ole tuon pelityypin pointti ja sitä voi tehdä muuallakin.

Huomautit siitä mulle ennen kuin fp ja xVrack tulivat :D Mahtoi olla kivat ylläribannit.


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: latesofi - 20.11.12 - klo:17:32
Tätähän on taas tänään vuorossa kuudesta eteenpäin. Sen verran on muutettu alkuperäisestä, että pelataan pelkkää brissealbaa (myös royalit kiellettyjä) ja pelin kokona olemme päätyneet 10 pelaajan peliin. Jos katsomoon kertyy porukkaa niin luultavasti pelistä löytyy toinenkin huone, johon mahtuu pelaamaan..

Ja koko iltaa ei brissealbaa pelailla, vaan n. puoli kahdeksan maissa siirrytään vapaaseen pelailuun salmimättöön vapaaseen pelailuun junketukseen vapaaseen pelailuun salmimättöön...


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: latesofi - 04.12.12 - klo:17:29
Jotta tämä ei taaskaan unohtuisi, spämmään hieman :)


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: latesofi - 18.12.12 - klo:15:23
Brisse-albaa tänään taas, tervetuloa :) Kuitenkin olitte unohtaneet!


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: pallosalama - 18.12.12 - klo:23:53
Nimeks sopis kyl paremmin Fin-style, koska sitähän tää suomalainen pelityyli on pohjimmiltaan. (Ctrl pohjaan ja menoks!)


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: Someone44914 - 19.12.12 - klo:14:06
Nimeks sopis kyl paremmin Fin-style, koska sitähän tää suomalainen pelityyli on pohjimmiltaan. (Ctrl pohjaan ja menoks!)

 Mitäs se slmisadetus sitten on? :-\


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: Velo - 19.12.12 - klo:14:54
Mitäs se slmisadetus sitten on? :-\

oppan bombshit style eikuhä. :o


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: latesofi - 20.12.12 - klo:16:03
oppan bombshit style eikuhä. :o

Siitä vain uutta sanoitusta kehiin xD


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: latesofi - 01.01.13 - klo:16:46
Uuden vuoden pelit tänään taas kuudesta eteenpäin :)


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: duff-beer - 04.07.13 - klo:01:17
Nostanpas tämän täältä "arkistojen kätköstä" :D

Eli näin pikkutunneilla mietiskelin, olisko ihmisillä vielä kiinnostusta tällaiseen pelailuun?


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: WäZ - 04.07.13 - klo:01:41
Minulla ainakin olisi kiinostusta!


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: kouluontyhmää - 04.07.13 - klo:09:42
Muistan näitä pelailuja ja koskaan en ole noissa jaksanut olla kokonaista erää. 16 tyyppiä sähläämässä huoneessa sarjatulikoneilla ja kaikki liikkuva ammutaan, sopat ja foket pyörivät ympäriinsä ja saavat omien luodeista. Se on helvettiä, yhtä helvettiä. Paskempaa kuraa saa etsiä. Aloittelijat tulevat huoneeseen eivätkä tajua, että admin vinkuu "pommari pois", kyseistä aloittelijaa kickitään muutama kerta ja sitten bannataan. Tuollaisia iltapelailuja olisi mukava järjestää, mutta ei 16 pelaajan huoneessa ja ilman pommareita.


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: Velo - 04.07.13 - klo:09:45
Tämähän meni muistaakseni jopa niin pitkälle että se oli pelkkää albarisseä mikä varmaan oli joidenkin mielestä mukavaa, mutta itse en näissä kovinkaan viihtynyt sillä liigapeleissäkin tähän törmää aivan tarpeeksi.


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: kouluontyhmää - 04.07.13 - klo:09:55
Tämähän meni muistaakseni jopa niin pitkälle että se oli pelkkää albarisseä mikä varmaan oli joidenkin mielestä mukavaa, mutta itse en näissä kovinkaan viihtynyt sillä liigapeleissäkin tähän törmää aivan tarpeeksi.


Sitähän se lähinnä olikin. Mitä nyt vielä kun molemmista suunnista tulee sarjatulikoneet ctrl pohjassa ja siellä pyörii royal. Luulen, että noin 90% porukasta haluaisi pelata mieluummin normaalisti.


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: juupeli - 04.07.13 - klo:11:19
Mun mielestä pommiton peli on sinällään ihan ok, koska siellä pystyy hyvin pelailemaan brissellä, mikä on perus mätössä melko mahdotonta. Mulle ainakin kävis, että näitä pelailtaisiin silloin tällöin.


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: kouluontyhmää - 04.07.13 - klo:18:29
Mun mielestä pommiton peli on sinällään ihan ok, koska siellä pystyy hyvin pelailemaan brissellä, mikä on perus mätössä melko mahdotonta.


Pakko ihmetellä minkä ongelman pommarit tuovat risupeliin. Junkkeja mukava räiskiä risulla ja salmeihin ei kovin usein vahingossa osu, sillä lentävät yläilmoissa ja niitä osaa varoa.


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: Velo - 04.07.13 - klo:19:29
Ootko ikin kunnolla yrittäny pelaa rissellä T-areenalla?

Ei siitä tule mitään koska kaikki lentää kuin päättömät kanat.

Omia salmeja saa tosiaan varoo koska ne ei kato yhtään mihin pommittavat tai missä lentävät.


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: kouluontyhmää - 04.07.13 - klo:19:38
Omia salmeja saa tosiaan varoo koska ne ei kato yhtään mihin pommittavat tai missä lentävät.

Aikamoista yleistystä. Soppia minä ainakin risulla enemmän ammun, vaikka niitä yleensä salmeja vähemmän pelissä.


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: Velo - 04.07.13 - klo:20:25
Ite oon saanu varoo niitä salmeja koska isoin osa porukkaa lentelee siellä yläilmoissa. Toki jos vihut junkettaa melkee kaikki niin sitten on ollut niitä rissel kiva rätkiä mut harvemminpa... Liigapeleissä tulee sahattuu kaikki ymppierät rissellä anyways.


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: kouluontyhmää - 04.07.13 - klo:21:02
Ite oon saanu varoo niitä salmeja koska isoin osa porukkaa lentelee siellä yläilmoissa.

Niiden pommit voivat osua, mutta ei ole aina salmin vika. Tuskin lennät risulla maksimikorkeudessa ja ammut vielä ylöspäin? :o


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: guikkaa - 04.07.13 - klo:21:10
Itse tykkään pelata riisillä mutta nää soppa/salmisankarit hyppii eteen ja joutuu vaihtaan salmiin jottei mene omia niin paljoa , vaikka kyllä ne osaa pommeihinkin mennä ::)


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: Velo - 04.07.13 - klo:21:17
En maksimikorkeudessa lennä mut ylöspäin saatan joutua ampumaan albojen takia, koska siellä ne lähinnä viilettelee.


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: kouluontyhmää - 04.07.13 - klo:22:04
En maksimikorkeudessa lennä mut ylöspäin saatan joutua ampumaan albojen takia, koska siellä ne lähinnä viilettelee.


Tuhmaa :o


Otsikko: Vs: Pommitonta peliä
Kirjoitti: Velo - 05.07.13 - klo:17:46
Tuhmaa :o

Niin, pakote on pakote.