Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
09.05.24 - klo:16:21

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 14
1  Pääkokonaisuudet / Turnaukset & kilpailut / Vs: 4. pariturnaus kello 19.00 : 01.09.16 - klo:17:52
mä voisin tulla ja tuunkin todennäköisesti, onks tää nyt klo 19 vai 20
2  Munkkiliiga / Liigan kulmanurkkaus / Singen vedonlyöntinurkka (vanhat viestit) : 28.08.16 - klo:19:27
Tonks-Anal
Vierasjoukkue saa vähintään yhden pisteen
Kyllä: 2.33
Ei: 1.60

Kyllä, 20e

Erillinen veto:

Saalistaa korkeamman eräkohtaisen tuhoamiskeskiarvon:
HUUHAATONTTU: 2.37
Viherjaakko23: 1.53

Huuhaatonttu, panos 15e

Piti muokata ku toi tyqq munq oli kai jo alkanut
3  Arkisto / Vanhat kierros -ja kausikeskustelut / Vs: 9. pelikierros - kaikki hyvä loppuu aikanaan : 12.06.16 - klo:20:46
Onnittelut tonksille voitosta
4  Pääkokonaisuudet / Lentokonepeli / Vs: Lentokkavideot : 01.05.16 - klo:14:12
Saial ehdottomasti joka kerta mukaan selostuskoppiin! Erittäin ihastuttava ja hyväntuulinen radiopersoona, jollaista tarvitaan singen melko monotonisen selostuksen tueksi..

Pallo oli aika paljon hiljaa ja sanoo samoja asioita ku singe, mutta tollaseen loppuanalyysiin mies paikallaan.
5  Arkisto / Vanhat kierros -ja kausikeskustelut / Vs: 4. pelikierros - ei tippa tapa : 28.04.16 - klo:18:34
Onko dovelaisia tulossa varmasti ainakin se 4 illalla?
6  Munkkiliiga / Liigan kulmanurkkaus / Vs: Pelitaktiikat : 26.04.16 - klo:05:10
Tuota noin... oletko pelannut koskaan jääkiekkoa?

...

Joo oon pelannu jääkiekkoa, eipä tosta viikonlopun turnauksesta kauaakaan ole. Mutta vaikka tästä kohdasta viestissäs en löydä yhteyksiä lentokonepeliin niin sanon vaan, että edelleen jääkiekossa siitä on haittaa jos ollaan jatkuvasti omassa päädyssä, lentokonepelissä siitä on hyötyä(jos kenttiä ei oteta). Tää oli mun pointti ja siks vertaus jääkiekkoon on huono. Takerruit nyt täytepuheeseeni keskialueesta eikä siihen mitään keskialueen hallintaa tarvita jos toinen tiimi on jatkuvasti omassa päädyssään koko erän/pelin/jonkin muun ajan, siitähän tässä on ollutkin kokoajan puhe.

Nykyään kiekollisen pelaajan menemistä oman maalin taakse odottamaan pelaajien ryhmittymistä pidetään viisaana taktiikkana, ennenvanhaa se oli asia mistä piti tulla jäähy.

Myös lentokonepelissä se keskikenttä on alueena tärkeä. Nykyään joukkueen vetäytymistä hetkellisesti omaan päätyynsä pidetään lähinnä tuomittavana asiana.

Nimenomaan pelaajien ryhmittymistä odotetaan, eli kuvion muodostamiseen voidaan verrata ja viisastahan se on. Ei tarkoita että jäädään koko erän ajaksi omaan päähän.

Toinen kohta edelleen eli mitä väliä sillä keskikentällä tässä tilanteessa on jos toinen tiimi ei sinne tule ja ei tietenkään ole tuomittavaa lähtä kohtaamisesta pois jos luulee pian kuolevansa tms mutta sinne keskikentän kohtaamiseen pitäis ensiks jossain vaiheessa tullakin.

Kokemuksella kyseisestä taktiikasta voin sanoa, että hyvä vastustaja painaa päälle kokoajan, kun niitä paikkoja yrittää etsiä, monesti ampuu kiitoradalle ja usein myös pommittaa kenttiä.

Niin, hyvä vastustaja pystyy. Eihän siinä paljoa auta kykkiminenkään jos vastassa on vain hyviä pelaajia. Eikä kykkimiselläkään oo merkitystä lopputuloksen kannalta jos klaanit ei oo lähellä toistensa tasoa

Mitä listataan kärkiklaaneiksi? Ainakin MunQ, FL, Sieni, sekä SatQ ovat käyttäneet ajoittain keskinäisissään peleissä Junkerseja, eikä kukaan noista ole tainnut jäädä kykkimään kentilleen.

Ei tietenkään jää kykkimään kentilleen jos huomaa että vastustaja ottaa kenttiä. Jokainen voi listata itse, mutta varmaan tässä tapauksessa sellainen ketä vastaan ei pärjää kenttiä ottamalla

Kumpi puolustaa tehokkaammin tukikohtia&ammusvarastoa&lääkintää, se joka on asuu niissä, vai se joka on estämässä niille asti etenemistä?

Vastaa ensiks mun kysymykseen, sitten selitä että mitä tarkoitat tällä tai miten tätä voi verrata lentokonepelin pelitilanteeseen. Muutenkin oli puhe siitä että kumpi on lähtökohtaisesti paremmassa asemassa eli helpommin saa tilannevoittoja ja sen seurauksena pisteitä, ei siitä että kumpi puolustaa tehokkaammin kenttiään.
7  Munkkiliiga / Liigan kulmanurkkaus / Vs: Pelitaktiikat : 26.04.16 - klo:02:34
En tiiä menikö mulla joku syvällisempi pointti ohi, mut toi jääkiekkoesimerkki oli huono. Lätkässä ei oo tarkotus pelata keskikentällä vaan nimenomaan viedä peli vastustajan päätyyn koska sieltä on helpompi tehdä maaleja. Sehän on siinä vaan hyvä juttu jos peli on jatkuvasti vastustajan päädyssä. Toisinsanoen hyvä jos ei ole omalla alueella. Muutenki siinähän yritetään saada kiekkoa maaliin eikä ammuskella lentokoneilla vastustajia. Eli suhteellisen kaukaa haettu vertaus.

Lentsikassa omalla alueella pyörimisestä taas on hyötyä, ellei vastustajat pääsis yllättään jo siinä vaiheessa kun pelaajat vasta hakevat paikkojaan tai vastustajat tuhoaisivat kenttiä. Hyödyt varmaan tengi jo sano tos ylempänä. Mä en ite muista tätä, mut huhujen mukaan Sieni/pallotiimi käytti myös hidastelutaktiikkaa meitä vastaan edellisessä välierässä ja hyötyi siitä. Ei varmaankaan ratkaisevasti,  mutta sitä on vaikee sanoa koska kykkimisen hyötyä pisteissä on vaikee laskea. Pommikoneita jos tulee niin taktiikkaa voidaan(ja kannattaakin) muuttaa silmänräpäyksessä eikä pommikoneiden yllättävyys riitä kuin yhden nousun verran. Paras tapa kykkivää tiimiä vastaan ois vaihdella noita taktiikoita lähes joka nousun jälkeen, mutta etenkin kärkiklaanien peleissä olis aika itsemurha lähtä junkerseilla liikkeelle. Heikompi tiimi hyötyy tosta oman pään puuhastelusta vähemmän, mutta kuitenkin hyötyy. Oletuksena siis että toinen tiimi tulee reilusti kohti taistelukenttiä eikä jäis samalla tavalla oman kentän päälle. Käytännössä molemmat joukkueet ei tuu pyörimään omilla alueilla samaan aikaan koska tyhmäähän se ois tappiolla olevalta joukkueelta, kun ne niitä pisteitä tarvii.

Tää ei oo siis jääkiekkoa, lipunryöstöä tai mitään vastaavaa, niin voi miettiä loogisemmin ihan vaikka sodan kannalta tätä asiaa kun periaatteessa "sotapelistä" tässä onkin kyse. Kumpi sodan osapuoli todennäköisesti on vahvemmilla, se kumpi on lähellä tukikohtiaan&ammusvarastoja&lääkintää vai se joka on kaukana vastaavista omalla puolellaan?
8  Arkisto / Vanhat kierros -ja kausikeskustelut / Vs: 3. pelikierros - tykitystä joka rintamalta : 17.04.16 - klo:05:26
Erittäin mielenkiintoinen kierros edessä. Joka matsissa kamppailee keskenään todennäköisesti lähiten samantasoiset vastustajat, joten mielenkiintoa pitäisi riittää pelaajille ja katsojillekin. Vaikea kierros veikata.

Rotta-TyQ 1-4
Stuka-Nokka 3-2

Hyvä matsi varmasti, paremmin valmistautunut ja paremmalla asenteella pelaava joukkue kääntää voiton itselleen.

F.L2-Dove 5-0

Pallosalaman liittyminen teki singetiimistä hieman Tonksia muistuttavan joukkueen. Doven tasaisemmasta nelikosta ei löydy samanlaisia ratkaisijoita, sekä siksi luulen että Dove tulee kokemaan tuskallisia kohtaamisia.

Tonks-Etana 4-1

Mahdollinen duff-beerin poissaolo vie etanoilta varman voiton, edes huuhaan poissaolo ei sitä takas tuo. Eli tiukka peli tiedossa ja kumpi vaan voi voittaa.  Kokoonpanot ja motivaatio ratkaisee paljon
9  Pääkokonaisuudet / Turnaukset & kilpailut / Vs: Lentokan Pariturnee XII : 18.03.16 - klo:23:33
Ilmoittautumisaika loppuu sunnuntaina 14.11 klo 18:00

 ok  Epävarma
10  Arkisto / Vanhat kierros -ja kausikeskustelut / Vs: 8. pelikierros - aika parantaa haavat : 27.02.16 - klo:00:26
Nokka - Rotta 3-0
Etana - TyQ 3-0
F.L2 - Dove 3-0
11  Pääkokonaisuudet / Turnaukset & kilpailut / Vs: King of lentokka : 27.02.16 - klo:00:11
Siis häh oliks viime lauantaina monta kierrosta
12  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Täällä jaamme murheemme muiden ihmisten kanssa : 24.02.16 - klo:01:22
Tällähetkellä juurikin se ongelma ettei run-valintaa pysty painamaan. Kohta 5 minuuttia odotellut. Pitänee tarkistaa Firefox päivitys sitten, Java on ajantasalla.

Paina silti "run" ja kokeileppa avaa joku toine selain päälle nii lähtiskö sit pyörii
13  Arkisto / Vanhat kierros -ja kausikeskustelut / Vs: 6. pelikierros - voiko tylsyyteen kuolla? : 14.02.16 - klo:15:07
Etana-TyQ 5-0
Nokka-Tonks 0-5

En usko että piste-erot ovat edes kovin suuria, mutta jokainen erä kääntyy Tonksille

Sieni-Dove 5-0

Toivottavasti 4vs4 peli

F.L-Rotta 5-0

Huhujen mukaan F.L on panostanut tähän matsiin hurjasti ja aikovat tulla kivenkovalla kokoonpanolla että taktiikalla peliin

(tulkaa pelaa joku puol 4)
14  Arkisto / Vanhat kierros -ja kausikeskustelut / Vs: 5. Kierros - Välierät lähestyvät... : 06.02.16 - klo:21:13
Rotta-Sieni 0-5
TyQ-Nokka 0-5
Dove-F.L2 2-3
Etana-Tonks 2-3
15  Pääkokonaisuudet / Turnaukset & kilpailut / Vs: Kevään '16 DE-royalduelturnaus : 06.02.16 - klo:21:11
Pääsetkö jp tänää vai huomenna?
Sivuja: [1] 2 3 ... 14
MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024