Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
09.05.24 - klo:06:52

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Pääkokonaisuudet
| |-+  Kulmanurkkaus
| | |-+  Leffat
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 15 Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Leffat  (Luettu 60674 kertaa)
Saial
Moderaattori / TyQ

Poissa Poissa

Viestejä: 996



Profiili
Vs: Leffat
« Vastaus #135 : 25.06.14 - klo:22:48 »

Walking on sunshine

Mietin kyllä, että tämän elokuvan kritiikki ei ehkä tule oikeuksiin tällä foorumilla, koska tämä on machomiesten temmellyskenttä. Mutta ennakkonäytöksessä oli kuitenkin ainakin 2 miestä katsomassa, tosin tyttyöystäviensä kanssa ja luulen elokuvanjälkeisten halausten lämmöstä päätellen, että kyllä heidät palkittiin varmasti myöhemmin illalla Hymyilee leveästi Elokuvan lajityyppi on musikaalinen romanttinen komedia. Näyttelijät lauleskelivat 80-luvun kappaleita.

Lyhyt synopsis:
Taylor on viettänyt ennen opiskelua romanttisen kesän Italiassa, tavaten ensirakkautensa Rafin. Kun hänen siskonsa Maddie on toipumassa on-off -suhteestaan Dougiin, on Taylor ehdottanut, että Maddie menisi myös samaiseen paikkaan etsimään itseään. Kun Maddie kutsuu Taylorin luokseen Italiaan selviää hänelle, että Taylorin sisko on menossa naimisiin hänen ensirakkautensa Rafin kanssa, tunnettuaan tämän vain 5 viikkoa. Tästähän soppa on valmis.

Menin kyllä sellaisessa tilanteessa elokuviin, missä olin varoittamatta katsonut sen verran ahdistavan elokuvan, että olin nähnyt hurjaa painajaista yöllä, joten juurikin tällainen elokuva oli kuin mittatilaustyönä tehty sen hetkiselle mielentilalleni. Elokuva oli aurinkoinen, yllättävän hauska lajilleen uskollinen elokuva. Laittoi mietityttämään, että oliko kappaleiden sanoituksia jopa runkattu sopimaan niin hyvin juonen kulkuun.

Sen verran kuitenkin kritiikkiä elokuva ansaitsee, että mikä siinä on, että ihmiset oikeasti ovat valmiitaa menemään naimisiin, vaikka elämänsä rakkaus on joku muu, mutta kun olettaa, että tämä ei halua kyseistä ihmistä. Miten ihmiset voivat elokuvissa oikeasti valehdella itselleen niin paljon, että toiseksi paras vaihtoehto on luonnollinen valinta.

No eniveis, elokuva oli kyllä niin koskettava, että täytyy olla täydellinen kivi, jos ei hieman kyyneleitä tirauttele loppupuolella. Loppussa on kuitenkin onneksi sen verran musiikkiesitystä, että pimeässä teatterissa ehtii pyyhkiä kostuneet silmäkulmansa. Elokuvan jälkeen kuitenkin taivaan pilvissä on pieni kultainen reunus.

Pisteitä: Virnistää Virnistää Virnistää ½

****

X-men: Days of Future Past

Lyhyt synopsis:
Eräs tutkija, Trask, on kehitellyt mutantteja tuhoavat robotit, jotka pystyvät omaksumaan uusia voimia taistelemalla mutantteja vastaan ja he pystyvät telepaattisesti siirtämään opitut ominaisuudet robotilta toiselle. Robotit ovat meneet jopa siihen pisteeseen asti, että he ovat tuhonneet ne ihmiset, jotka joskus tulevaisuudessa tulevat synnyttämään mutantin tai muuten ovat auttaneet mutantteja, eikä ihmisiä taida olla enää kovinkaan paljoa jäljellä. Ainoa tapa taistella näitä robotteja vastaan on estää Mystiqueta tappamasta tämä tutkija 70-luvulla.

Ensimmäisenä tahdon sanoa, että minulle Rebecca Romijn on ainoa oikea Mystique, vaikka Jennifer Larwance ihan okei onkin. Kuitenkin Rebeccan kasvojen muodolle Mystiquen maski sopii paremmin kuin Jenniferille. On harmi, että Jennifer on ominut Mystiquen nimen itselleen niin kovasti, että se joku elokuvatietopankki netissä on merkinnyt Jenniferin kasvot, kun hakee Mystiquen.  Vihainen

Toinen ärsyttävimpiä asioita, että minun lempihahmoni Rogue esiintyy elokuvassa vain pari sekunttia ja ei niin lemppari Roguen miehen vokottelija (nainen, joka voi juosta seinien läpi ja nyt hänellä on uusi kyky) Kitty Pryde on saanut varsin tärkeän osan elokuvassa.  Vihainen

Elokuva oli kyllä näyttävä, hyvin tehty actionspektaakkeli. Sen kyllä huomaa, että alkuperäisellä ohjaajalla on kyky tehdä hyvinkin mielenkiintoinen, palaset yhteen nitova elokuva, missä First Class-elokuvan hahmot nivoutuvat luonnollisen oloisesti alkuperäisten elokuvahahmojen kanssa yhteneväiseen tarinaan. Elokuva on todellakin hyvä, vaikkakin itseäni tuskastutti se, että lopuksi ei riitä kaksi kiperää tilannetta samaan aikaan, vaan niitä pitää olla varmaan viisi samaan aikaan ja meinaa ratkea liitoksistaan, kun näyttää niin epätoivoiselta. Vähempikin olisi oikeasti riittänyt.

Loppu oli kyllä sen verran pysäyttävä, että saa tosiaan miettiä, että minkälainen se maailma lopulta olikaan, mihin päädyttiin ja tuleeko nyt uudet X-men trilogiat.
Varsin vaikuttava elokuva siis on kyseessä.

Pisteitä: Hymyilee Hymyilee Hymyilee Hymyilee +
« Viimeksi muokattu: 29.06.14 - klo:12:25 kirjoittanut Saial » tallennettu

Jos maailma ahdistaa, pakene Bub-kissan söpöön maailmaan.

jääkuningatar

TyQ- kieli                      =  suomennos
jääkuningatar (naisesta) =  henkilö, joka on voittavan tiimin
pakkasherra (miehestä)      ainoa miinuksilla oleva pelaaja.

Lähde: Pehmon sanakirja


Tee uuden vuoden lupaus: Ajattele ympäristöä- valitse ihmismoottori tai julkinen kulkuväline matkustaessasi aina, kun se on mahdollista.

Muistakaa vältellä myös katkarapujen syömistä, sillä ne pyydystetään tuhoamalla merenpohja elinkelvottomaksi useaksi vuosikymmeneksi... täysin elinkelvottomaksi, viemällä kasvit ja maa-aineskin. Miettikää sitä.
MisseKissa
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 735


Maailmanparantaja


Profiili
Vs: Leffat
« Vastaus #136 : 26.06.14 - klo:10:29 »

Elokuvapankit ja tiedot yleensä antavat tällä hetkellä näyttelevän nimen, tässä tapauksessa Lawrence, mutta kyllä luulisi olevan myös pieni tekstin pätkä "Alkuperäisesti häntä näytteli tämä" tms.

Hmm, minusta tuohon on vielä tulossa 1 osa? Kun oli X-men 1-3 ja sitten First class ja sitä seurasi juuri tuo, eli yksi puuttuu täydentämästä tätä trilogiaa.

X-men leffoja tulee olemaan vielä todella monta, sarjakuvia ei ole käsitelty vielä läheskään Hymyilee leveästi
tallennettu

Pidän kissoista
Saial
Moderaattori / TyQ

Poissa Poissa

Viestejä: 996



Profiili
Vs: Leffat
« Vastaus #137 : 29.06.14 - klo:13:30 »

Lomapainajainen - Blended

Lyhyt synopsis:
Eronnut yksinhuoltaja Lauren on käynyt leskeksi jääneen Jimin kanssa epäonnistuneilla sokkotreffeillä Hooters- ravintolassa. Laurenin työkaverin piti mennä lomamatkalle Afrikkaan Dickin kanssa, joka on todella rikas, mutta juuri ennen matkaa selviää, että Dickillä on 5 lasta, eikä Laurenin työkaveri tahdo olla äitipuoli, joten he eroavat. Samaan aikaan on Jim palauttamassa vaihtunutta luottokorttia Laurenille ja kuulee myös erosta. Lauren ostaa työkaverinsa osan lipusta itselleen ja kahdelle lapselleen ja koska Dick sattuu olemaan Jimin pomo, hän ostaa Dickin osan lipusta itselleen ja kolmelle tyttärelleen, toistensa tietämättään tästä. Afrikassa heille selviää, että kummatkin ovat ostaneet liput ja he joutuvat jakamaan hotellihuoneen.

En kuulunut kohdeyleisöön, mikä oli yh-vanhemmat. Erityisesti minua ärsytti se, että elokuvan tekijät olivat suunnitelleet elokuvan kouluttautumattomille amerikkalaisille yh-äideille, sillä Euroopassa jokainen ihminen tietää, ettei Afrikka ole yksi samanlainen maa, vaan Afrikan eri mailla on omat erityispiirteensä, koska maanosa on niin iso. Ei kaikkialla Afrikassa ole savannia loputtomiin. Noh, ei koskaan käynyt selväksi, mihin maahan matkustivat, mutta täyden palvelun lomakeskus sijaitsi ilmeisesti keskellä savannia, eikä siis itse kulttuuriin tarvinut tutustua, eikä kaupunkeja ollut lähimainkaan.

Kyllä mä tietty pidin suurimman osan aikaa elokuvasta, enkä kokenut vieläkään, että olisin maksanut turhaan elokuvasta, mutta... se oli paikoitellen niin kliseinen, että hammasta kiristi. (Spoiler allert!) Oli urheilua, missä vaikeuksien kautta tultiin merkittävimmäksi osaksi joukkuetta ja kaikki juhlivat ja nostivat yhden urheilusuorituksen jälkeen ihmisen päidensä ylle ja kaikki juhli hulluna. Ja kun Lauren ja Jim alkoivat rakastua toisiinsa, tuli tietenkin toiselta jäätyminen, jonka hän sitten jossain vaiheessa päätti hyvittää, mutta tietenkin ex-mies on paikalla sanomassa, että he palasivat yhteen. Ja kun pottakampauksinen golffariksi pukeutunut lauta poikatyttö pääsee hetkeksi Laurenin kanssa puheyteyteen, hänestä kuoriutuu tietenkin hehkeä kaunotar ja samantien saman ikäinen cool poika rakastuu palavasti tyttöön, vaikka he ovatkin nähneet aiemmin. Koska tyttöjen äiti oli kuollut, hän tietty oli laualanut erästä kappaletta ja jossain vaiheessa Laurenkin päättää laulaa tytöille tuutulauluksi samaisen kappaleen. Laurenin syömä dippi on niin tulista, että se polttaa ja ei ole juotavaa ja tietty sipulikeitolla yritetään lieventää poltetta ja kaikki syljetään suusta tietenkin jne jne.

Laurenin pervo poika toi tosin ihan virkistäviä hetkiä elokuvaan. Virkistävää oli myös se,  että kun ravintolaan saapui muuttuneena nainen ja tyttö, näytettiin, mikä kappale soi kenenkin miehen mielessä sen näkymän aikana. Mutta kuten sanoin, viihdyin elokuvassa, vaikka se ei ollutkaan todellista elokuvan juhlaa.

Pisteitä:  Hymyilee Hymyilee +
tallennettu

Jos maailma ahdistaa, pakene Bub-kissan söpöön maailmaan.

jääkuningatar

TyQ- kieli                      =  suomennos
jääkuningatar (naisesta) =  henkilö, joka on voittavan tiimin
pakkasherra (miehestä)      ainoa miinuksilla oleva pelaaja.

Lähde: Pehmon sanakirja


Tee uuden vuoden lupaus: Ajattele ympäristöä- valitse ihmismoottori tai julkinen kulkuväline matkustaessasi aina, kun se on mahdollista.

Muistakaa vältellä myös katkarapujen syömistä, sillä ne pyydystetään tuhoamalla merenpohja elinkelvottomaksi useaksi vuosikymmeneksi... täysin elinkelvottomaksi, viemällä kasvit ja maa-aineskin. Miettikää sitä.
MisseKissa
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 735


Maailmanparantaja


Profiili
Vs: Leffat
« Vastaus #138 : 29.06.14 - klo:21:58 »

Kävin kattomassa uusimman Transformersin, Age of Extinction.

Kun lähdetään vertaamaan aikaisempiin, tämä oli paljon huonompi. Aluksikin elokuvan pituus (melkein 3tuntia) oli aivan liian pitkä ottaen huomioon mitä se piti sisällään. Melkein tunti oltaisiin voitu ottaa helposti pois jättämällä kaikki se turha paska "HUII NYT PISTETÄÄN 500 ASUNTOA PASKAKSI JA TUO YKSI LUOTI RÄJÄYTTÄÄ PUOLET KAUPUNGISTA"...

Elokuvasta tehtiin liikaa surkeiden toimintaleffojen kuten Expendables vai mikä lie yms. tapainen. Vaikka tässä olikin todella kiintoisa juoni ja halu oli tietää kokoajan taustatarinaa asioille mistä kerrottiin, niin sitten taas 45min suoraa putkea jotain turhanpäivästä ammuskelua sun muuta. Aikaisemmissa osissa keskityttiin tapahtumiin ja tarinan kulkuun eikä vaan siihen, että nonnih pistetään koko paikka paskaksi..

Näyttelijät (joilta en odottanut paljoa) olivat ihan hyviä. Etenkin jännitti nähdä Wahlberg tässä elokuvassa sillä ei oikeen sovi tyylilleen. Kuitenkin suoriutui hänkin hyvin eikä ne näyttelijät vituttaneetkaan niin paljon kun odotin.

Elokuva toki sopii kaikille jotka pitävät toimintaleffoista jossa kaikki tuhotaan ja elokuvan "hyvyys" mitataan sillä miten paljon paikkoja paskotaan ja kuinka monta hidastuskuvaa tulee räjähdysten aikana, surkeaa huumoria myös väleissä :l

2,5/5
tallennettu

Pidän kissoista
Saial
Moderaattori / TyQ

Poissa Poissa

Viestejä: 996



Profiili
Vs: Leffat
« Vastaus #139 : 01.07.14 - klo:23:35 »

Uuuuh olen rohkea ja sanon minäkin pari sanaa samasta elokuvasta kuin Elnsteinikin... (Minun tarinani sisältää jo juonipaljastuksia, eli spoiler allert annettu!)

Transformers - tuhon aikakausi

Tosiaan elokuvaan on rakennettu ainakin alkuun hyvin mielenkiintoisen oloinen tarinan jatkumo. Kyllähän kaikki tietää, että elokuvan idea on se, että avaruudesta tulleet autoiksi muuttuvat robotit ovat tulleet maahan, joista osa on hyviä ja osa pahoja ja sitten on näyttävä tappelu/sota tms lopuksi ja autoilla kaahataan hulluna.

(Varmasti tuosta viimeisestä lauseesta huomasitte ristiriidan, minä katsomassa elokuvaa autoista Hymyilee leveästi Noh, näin pääsi käymään, koska elokuvakesä on aika heikko.)

Ehkä olen huono ihminen arvioimaan elokuvaa juurikin siksi, että toisinaan huomasin tuskastuvani siihen autokeskeisyyteen, mikä elokuvissa on. Sitten päädytään samaan aiheeseen, mistä aiemmassakin elokuvakritiikissä sivusin, en tosin näillä sanoilla, mutta.

Jatkotarinoissa on aina se, että jollain tapaahan on hyvä lyödä entinen elokuva, koska miksi katsoa muuten sama tarina aina uudelleen ja uudelleen. Jokaisen actionelokuvan pakollinen loppurymistys pitää tehdä joka jatkoelokuvassa isommaksi, näyttävämmäksi ja pahemmaksi, jotta katsoja saa rahansa takaisin. Se ei ole se juoni tai joku muu osa, tai kaikki tasaisesti, vaan aina lopussa pitää olla extrajännät paikat. Nykyelokuvissa ei riitä, että se on vähän pahempi paikka. Se pitää olla todella paha ja päräyttävä. Mutta aloin miettiä, kun nyt 50 parannettua tuhovoimaista transformeria + avaruudesta tullut julmaakin julmempi transformereiden päällikkömikälie ovat olleet loppuvastuksena ja koko Hong Kong ihan mäsänä, mitä he voivat enää isontaa jatko-osissa? 100 parannettua transformeria tuskin riittää, koska se on vain puolet enemmän.

Myös itsekin olen samaa mieltä kuin Elnstein, että elokuvaa olisi voinnut lyhentää ja sitä olisi pitänytkin lyhentää! Elokuvan pituuden takia siitä joutuu maksamaankin enemmän ja se, että näen useamman talon/auton yms murskaantuvan, ei tarkoita sitä, että saisin enemmän rahoilleni vastinetta.

Kuitenkin löysin toisenkin positiivisen asian mielenkiintoisen alun ohella. Toimintaelokuvissa on siis aina hyvikset ja pahikset. Tässä elokuvassa nähdään puolenvaihto ennen suurellista loppurymistelyä ja mun mielestä se oli ainakin puolenpisteen arvoinen.

Pisteitä multa siis heruu: Hymyilee Hymyilee Hymyilee -      (<- se on siis miinusmerkki, ei täyttä kolmea, tosin mietin, että onkohan se sittenkin 2,75 pistettä parempi... Mhh, Elnsteinin antamat pisteet ovat kyllä ihan kelvot, mutta annan nyt olla alkuperäisen pisteeni tuossa.)
« Viimeksi muokattu: 01.07.14 - klo:23:39 kirjoittanut Saial » tallennettu

Jos maailma ahdistaa, pakene Bub-kissan söpöön maailmaan.

jääkuningatar

TyQ- kieli                      =  suomennos
jääkuningatar (naisesta) =  henkilö, joka on voittavan tiimin
pakkasherra (miehestä)      ainoa miinuksilla oleva pelaaja.

Lähde: Pehmon sanakirja


Tee uuden vuoden lupaus: Ajattele ympäristöä- valitse ihmismoottori tai julkinen kulkuväline matkustaessasi aina, kun se on mahdollista.

Muistakaa vältellä myös katkarapujen syömistä, sillä ne pyydystetään tuhoamalla merenpohja elinkelvottomaksi useaksi vuosikymmeneksi... täysin elinkelvottomaksi, viemällä kasvit ja maa-aineskin. Miettikää sitä.
MisseKissa
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 735


Maailmanparantaja


Profiili
Vs: Leffat
« Vastaus #140 : 03.07.14 - klo:00:05 »

Katoin just vasta ostamani DVD:n, elokuvan nimeltä Ronin 47. Kyseisen leffan oli tarkoitus olla myös Suomessa elokuvateattereissa (Ainakin mainostettiin siitä vielä viime syksynä), mutta se tulikin suoraan levylle ja ilmestyi vähän aikaa sitten kauppoihin. Olin tosi pettynyt kun se ei tullut leffoihin, olisi ollut mahtavaa nähdä se siellä... mutta noh sainpa sen katsottua Hymyilee

Elokuva on saanut inspiraation historiallisista faktoista ja tapahtumista. Eli siis 47 isännätöntä (Ronin meinaa tätä) samuraita, jotka kostavat isäntänsä kuoleman, joka on tapahtunut vääryydellä.

Elokuva oli lähes täydellinen, rakastan kaikkea Japanissa, sen kulttuuria (vanhaa!), luontoa jne jne jne *~* joten elokuva oli minulle juuri sopiva. Vaikka elokuva onkin listattu myös toimintakategoriaan, niin tämä ei ollut todellakaan mikään mitätön ja perinteinen farssi. Toiminta oli todella tyylikästä ja elokuva ei panostanut siihen liikaa vaan pitäytyi juonessa, toiminta vain oli antamassa lisäpotkua elokuvalle. Komeita miekkataisteluita, upeita erikoistehosteita magian ja muun sellaisen yhteydessä! Tuo oli yksi syy miksi olisin halunnut elokuvan teattereihin, 3D elämys olisi ollut tosi upea joissakin kohdissa! Elokuvassa sai niin hymyillä kun olla surullinen, katsoja ei todellakaan pety tarinaan. Tietysti ne, jotka ei japanista välitä millään tavalla eivätkä voi sietää mitään siihen liittyvää on toinen asia.. Elokuvan loppu oli ihana.. yksi parhaista mitä olen nähnyt!

Haluaisin niin antaa elokuvalle täydet 5/5 pistettä, mutta en kuitenkaan voi.. Yksi syy on ehkä se, että se on osaksi amerikkalainen tuotanto, ja se ollaan nähty etteivät amerikkalaiset osaa aina kunnioittaa tarpeeksi alkuperäistä kulttuuria kun lähtevät siitä tekemään elokuvaa. Tässäkin sen huomasi, vähänkin kun on perustunut japanilaiseen kulttuuriin, huomasi pieniä ja välillä suurempiakin "virheitä" vaikkapa puvustuksessa.. ja toiminnassa. Kielikin jotenkin häiritsi.. olisin toivonut japania... sillon se ei kuitenkaan sopisi suurelle yleisölle.

Joten annan elokuvalle 4/5, lähes täydellinen, lähes. Kuitenkin pistäisin elokuvan vähintään top 10 näkemieni elokuvien listalla Hymyilee
tallennettu

Pidän kissoista
Chess
SatQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 714


Veli Hopea


Profiili
Vs: Leffat
« Vastaus #141 : 03.07.14 - klo:01:52 »

Blues Brothers, vieläkin 5/5
tallennettu

SatQ-MunQ: 2-0
Johtaja väittelee Satqn voittoon
WäZ
Nokka

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 688



Profiili
Vs: Leffat
« Vastaus #142 : 03.07.14 - klo:11:10 »

Blues Brothers, vieläkin 5/5
aamen
tallennettu

Ime sinä poika soiroa en oo tulossa sun pariks
Kiekkolordi
ALKO

Poissa Poissa

Viestejä: 43



Profiili
Vs: Leffat
« Vastaus #143 : 04.07.14 - klo:16:14 »

Into The Wild


Based on a true story. After graduating from Emory University in 1992, top student and athlete Christopher McCandless abandoned his possessions, gave his entire $24,000 savings account to charity and hitchhiked to Alaska to live in the wilderness. Along the way, Christopher encounters a series of characters who shape his life.

Tosi hyvä selviytymisleffa, kannattaa kattoo. Parasta on, että kuva perustuu tositapahtumiin.
5/5

« Viimeksi muokattu: 04.07.14 - klo:16:19 kirjoittanut Kiekkolordi » tallennettu

Olen ehkä hidas, mutta reilusti edelläsi Iskee silm&#228;&#228;
MisseKissa
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 735


Maailmanparantaja


Profiili
Vs: Leffat
« Vastaus #144 : 04.07.14 - klo:16:44 »

Oon kattonut ton leffan, todella hyvä ja hyvin tunteikas omalla tavallaan. Oli kyllä tosi ilo katsella :3 Itse antaisin leffalle kyllä 4/5 >Hymyilee
tallennettu

Pidän kissoista
Chess
SatQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 714


Veli Hopea


Profiili
Vs: Leffat
« Vastaus #145 : 05.07.14 - klo:00:38 »

Eini sano joku leffa, jonka arvostelisit 5/5
tallennettu

SatQ-MunQ: 2-0
Johtaja väittelee Satqn voittoon
MisseKissa
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 735


Maailmanparantaja


Profiili
Vs: Leffat
« Vastaus #146 : 05.07.14 - klo:01:18 »

Jaahas okei Hymyilee leve&#228;sti Ainiin ja unohdin sanoa, että blues brothersille antaisin ehkä sen 3-3,5/5

Sellasta on hyvin vaikea sanoa näin äkkiseltään, sillä tuskin edes tarvitaan yhden käden sormia siihen laskemiseen miten monta pystyisin sanomaan. Moni leffa on uskomattoman hyvä, mutta kun oikeesti käyttää hieman aikaa miettimiseen niin ei se todellakaan ole sitten täydellinen eli 5/5

Joten ei ole mitään sellasta miusta täydet 5/5, mutta voin listata muutamia jotka aikalailla pääsevät lähelle, että sellasta 4-4,5/5

Memoirs of a geisha, American beauty, Perks of being a wallflower, Green mile, Million dollar baby, G.I Jane, Schdindler's list, no tuo Into the wild on kyl myös aika lähellä, Pretty woman 8D, Perfume, Red dragon, The silence of the lambs, Clockwork orange, Gilbert grape, the boy in the striped pyjamas, One flew over the cockoo's nest, Gone with the wind, Awakenings, Bridge to terabithia, Hachiko, Stepmom, Grave of the fireflies (ainut animoitu elokuva koko listalla), Stand by me, Boys don't cry, Brokeback mountain, Chocolat, 12 years a slave, Notting hill, Erin brockovich, Dying young, I love trouble

E: Noita löytyisi vielä siis paljon lisääkin Hymyilee leve&#228;sti Mut otin nyt noita mitä mulla on dvd:llä Hymyilee

No eiköhän siinä ole jonkun verran... Hymyilee leve&#228;sti Mut siis tosi vaikea ottaa joku elokuva täydelliseksi, sillä tykkään arvostella leffoja ja aina löytää pieniä vikoja mitkä olisi voinut parantaa.. mutta jos kerran oikeasti haluat niin tuntumalta valitsen noista muutaman: Chocolat, Dying young, Grave of the fireflies, The boy in striped pyjamas, Gone with the wind, Boys don't cry Hymyilee
« Viimeksi muokattu: 05.07.14 - klo:01:23 kirjoittanut MisseKissa » tallennettu

Pidän kissoista
Chess
SatQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 714


Veli Hopea


Profiili
Vs: Leffat
« Vastaus #147 : 06.07.14 - klo:15:25 »

Jaahas okei Hymyilee leve&#228;sti Ainiin ja unohdin sanoa, että blues brothersille antaisin ehkä sen 3-3,5/5

Moni leffa on uskomattoman hyvä, mutta kun oikeesti käyttää hieman aikaa miettimiseen niin ei se todellakaan ole sitten täydellinen eli 5/5

Joten ei ole mitään sellasta miusta täydet 5/5, mutta voin listata muutamia jotka aikalailla pääsevät lähelle, että sellasta 4-4,5/5

Joo. Tää häiritsee. Sanot, että antaisit min. 3/5 blues brothersille. kuitenkin 2,5/5 olis puolväli ja itse ainakin uskon, että itsekin pidät blues brothersia reilusti keskivertoa parempana elokuvana.

Tietysti voi käyttää myös puolinumeroita, mutta sekään ei aina ole tarpeeksi ja neljäsosanumerot vääristävät niin, että erot vaikuttavat hyvin pieniltä, vaikka tarkoitus olisi kuitenkin näyttää että joku on selvästi parempi kuin toinen.

Kuitenkin, haluat näyttää, että et pidä blues brothersia yhtä hyvänä, kuin noita, joille annoit 4/5.

Eli 0-5 on aika pieni asteikko ja se vääristää myös arvosteluja, lisäksi, kun numeroita 0 tai 5 ei oikeastaan käytetä, 5 ollessa täydellinen ja 0 ollessa se että, olla tekemättä mitään olisi parempi vaihtoehto kuin katsoa kyseinen elokuva.

Ainut tavallaan hyvä ratkaisuvaihtoehto olisi, että arvostelija listaisi järjestyksessä parhaimmasta huonoimpaan kaikki arvostelemansa elokuvat ja päivittäisi tätä listaa aina arvostellessa. Ongelmaksi tulisi, että muiden henkilöiden arvosteluja ei voisi kunnolla verrata
« Viimeksi muokattu: 06.07.14 - klo:15:29 kirjoittanut Chess » tallennettu

SatQ-MunQ: 2-0
Johtaja väittelee Satqn voittoon
Saial
Moderaattori / TyQ

Poissa Poissa

Viestejä: 996



Profiili
Vs: Leffat
« Vastaus #148 : 16.07.14 - klo:23:26 »

Olen katsellut parin kuukauden aikana useamman elokuvan, joista on jäänyt kirjoittamatta kritiikki... Nukkumaan pitäisi mennä, mutta jos mä nyt aloitan ainakin.

Edge of Tomorrow  Hymyilee Hymyilee Hymyilee Hymyilee +

Huomaan, että pidän Scifistä yleisesti genrenä.

Lyhyt synopsis:
Elokuva sijoittuu tulevaisuuteen, missä avaruusoliot ovat hyökänneet maahan ja ovat varsin ylivoimaisia.
Bill Cage on upseeri, joka ei ole koskaan ollut mukana taistelussa, vaan hän on kuvannut niitä. Kuitenkin hänen mennessä kuvaamaan uuden asepuvun toimintaa, hänet pakotetaan mukaan sotaan, vaikka hän ei tiedä sotimisesta ja varsinkaan tuosta puvusta tuon taivaallista. Erinäisten sattumien kautta hän saa päällensä urosavaruusolion verta ja tulee kuolleeksi hieman sen jälkeen. Sitten hän herää uudelleen päivään, jolloin hänet viedään sotilastukikohtaan sotimaan olioita vastaan. Hän on joutunut ns. aikaluuppiin, missä hän joutuu käymään läpi samaiset kaksi päivää yhä uudelleen ja uudelleen ja samaan aikaan hän yrittää voittaa Rita Vrataskin avulla avaruusoliot.

Oikein viihdyttävä scifipläjäys ihmiselle, joka viihtyy scifin parissa. Ehkä vähemmälläkin toistolla olisi käynyt selväksi, alussa tilanteen toivottomuus. Ehkä mä paljastan, että lopussa SaiQ oli kyllä aika kauhuissaan, että jos eivät selvitäkkään tilannetta, että teatterista pois lähtiessä joutuisin itse selvittämään miten noista avaruusolioista selviän Hymyilee leve&#228;sti
Mutta virkistävää on se, että poikkeuksellisesti Eurooppa on sileenä, ei jenkit, eikä uudet elokuvakävijät Kiinassa, vaikka en nyt Euroopalle moista toivo, niin diggasin, että vaihteeksi joku muu paikka oli valittu Virnist&#228;&#228;
Lyhyesti sanottuna, jos olet Scifin ystävä, suosittelen lämpimästi elokuvaa. Voisinpas melkeinkäydä katsomassa tuon uudelleen.

Satavuotias, joka karkasi ikkunasta ja katosi  Hymyilee Hymyilee Virnist&#228;&#228;

Lyhyt synopsis:
Allan Karlson joutuu vanhainkotiin räjäytettyään suden. Allan ei pidä lainkaan vanhainkodista ja päättää karata sieltä päivänä, jolloin täyttää 100 vuotta. Mukaan matkaan tartuu rikollisen matkalaukku, norsu ja ties mitä muuta. Allanin henkilöhistoriaa valoitetaan karkumatkan lomassa ja hän onkin ollut niin amerikan presidentin ja venäjän tyrannin ystävänä sekä vaikuttanut maailman historiaan, ettei nykyinen matka tunnu paljoakaan siitä eroavan.

Ruotsalainen versio Forest Gumpista. Päähahmosta on tehty vähän hönö ja minusta tuntui, ettei hän tajunnut aina, missä oli, mitä oli tekemässä. Kieltämättä sitä tulee verranneeksi elokuvaa Forest Gumpiin, enkä nyt sano, että tämä kyseinen kalpenee sen rinnalla. Itse en vain ole koskaan ollut niin vaikuttunut Forest Gumpista, joten ehkä siksi en ollut into pinkeenä, vaikka olihan elokuva hyvä ja viihdyttävä paketti. Monet muut ovat vain pitäneet elokuvasta todella paljon.

Näin koulutat lohikäärmeesi 2 (originaali)  Hymyilee Hymyilee Hymyilee +

Lyhyt synopsis:
Kun alkaa kuulua uutisia, että vallanhimoinen Dragon on tulossa valtaamaan Berkin, Hikotuksen iskä päättää sulkea kylän. Hikotus uskoo kuitenkin neuvottelun tuovan tulosta ja lähtee lohikäärmeensä Hampaattoman kanssa etsimään tätä Dragonia.

Olihan elokuva hauska ja viihdyttävä paketti, mutta en ollut kuitenkaan yhtä innoissani elokuvasta kuin vierustoveri. Elokuva ei kuitenkaan ole huono valinta, mutta kirjoitan enemmän lähtökohdasta, mistä menin katsomaan elokuvaa:

En ollut nähnyt ensimmäistä versiota. Halusin mennä katsomaan tämän elokuvan, koska on varsin hyödyllistä oppia etukäteen kouluttamaan oma lohikäärme, ennen kuin sen kohtaa. Petyin kyllä suunnattomasti, koska elokuvassa ei ollut "step by step" ohjeita, oli vain vihreä sumu, joka piti sytyttää, tai sitten niitä piti katsella jotenkin, että niistä tuli joko alistuneita tai muuten hyväksyivät ihmisen. Ehkä olen sitten hätäinen, kun skippasin ekan luvun ja menin suoraan kakkoseen, mutta olisin minä nyt toivonut hieman yksityiskohtaisempaa neuvoa lohikäärmeeni käsittelyssä.  Py&#246;ritt&#228;&#228; silmi&#228;&#228;n

Hyvä valinta kesään.

Uusia alkuja  Hymyilee Hymyilee Hymyilee Virnist&#228;&#228;

Lyhyt Synopsis:
Musiikkituottaja Dan Mulligan on saanut potkut perustamastaan firmasta, on alkoholisti, eronnut jne, kun hän päätyy baariin, missä musiikin harrastajat pääsevät esiintymään lavalle ja hän kuulee Grettan esiintymisen. Dan on ihan myytyä miestä ja haluaa, että Gretta tekee albumin hänen avullaan. He päätyvät äänittämään sitä kaupungin sykkeessä.

Normaalisti elokuvissa, varsinkin romanttisissa komedioissa on vain yksi kappale, mikä soitetaan ja jonka aikana näytetään ihmistä haahuilemassa ja tutkiskelemassa tapahtuneita asioita sisällään. Kohtaukset eivät olleet tuon kaltaisia, mutta kappaleita soitettiin useita alusta loppuun. Tämä on hieman hämmentävää, toisaalta virkistävää, mutta toisaalta tulee miettineeksi, että oliko se tapa lisätä elokuvan pituutta.

Ensinnäkin elokuvassa sanottiin useamman kappaleen olevan huono, mutta itse pidin niistä jostain syystä. Esmes se Steven katusoittokappale oli varsin hyvä, enkä ymmärrä, miten Daven sovitus ballaadista oli niin uskomattoman surkea, että se oli pakko muuttaa, vaikka se hitaampikin versio oli myös hyvä. Ehkä olen itse vain niin käsikorvainen, etten ymmärrä alkuunkaan mikä on mukamas hyvää ja oikeasti hyvää. Enkä suhtaudu musiikkiin niin intohimoisesti.

Elokuvan idea oli virkistävä ja haluaisin oikeasti kuulla sen albumin, mitä he tekivät elokuvassa. Elokuva oli koskettava, koska kumpaakin päähenkilöä oli jossain vaiheessa sattunut todella pahasti, mutta kuitenkaan elokuvassa ei ollut unohdettu huumoria. Elokuva oli oikein mallikas teos.

*****

Kohta teattereihin on tulossa kasa mielenkiintoisia elokuvia.
Odotan kovasti seuraavia:

- Guardians of the Galaxy
(- Lucy)
- Sex Tape - kadonneen videon metsästys
- What If
(- 22 Jump Street en ole nähnyt ensimmäistäkään, mutta eihän tuo ole estänyt aiemminkaan)
- The Congress
tallennettu

Jos maailma ahdistaa, pakene Bub-kissan söpöön maailmaan.

jääkuningatar

TyQ- kieli                      =  suomennos
jääkuningatar (naisesta) =  henkilö, joka on voittavan tiimin
pakkasherra (miehestä)      ainoa miinuksilla oleva pelaaja.

Lähde: Pehmon sanakirja


Tee uuden vuoden lupaus: Ajattele ympäristöä- valitse ihmismoottori tai julkinen kulkuväline matkustaessasi aina, kun se on mahdollista.

Muistakaa vältellä myös katkarapujen syömistä, sillä ne pyydystetään tuhoamalla merenpohja elinkelvottomaksi useaksi vuosikymmeneksi... täysin elinkelvottomaksi, viemällä kasvit ja maa-aineskin. Miettikää sitä.
MisseKissa
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 735


Maailmanparantaja


Profiili
Vs: Leffat
« Vastaus #149 : 17.07.14 - klo:16:15 »

Nii on tulossa leffoja ja eikä kaikki vielä näy edes ohjelmistossa *~*

Ite aion mennä tänä vklp kattomaan The fault in our stars (suom. Tähtiin kirjoitettu virhe) jos töiltä ehdin...

tallennettu

Pidän kissoista
Sivuja: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 15 Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024