Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
03.05.24 - klo:15:22

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Arkisto
| |-+  Liiga-arkisto
| | |-+  Vanhat kierros -ja kausikeskustelut
| | | |-+  7. kierros ('16/04) Sarjataulukkolaskentaa ja sopulointia
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: [1] Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: 7. kierros ('16/04) Sarjataulukkolaskentaa ja sopulointia  (Luettu 2676 kertaa)
larry
Vieras
7. kierros ('16/04) Sarjataulukkolaskentaa ja sopulointia
« : 14.09.16 - klo:05:27 »

Noniin. Pääsemme vihdoin vuoden kolmannen normaalikauden viimeisien, playoff -pelejä edeltäviä pelien kimppuun. Nähtäväksi jää, näkyykö tämä taktikoinnin muodossa turhina pistetappioina, käytännössä järkevintä olisi koittaa pelata klaanilleen helpoin mahdollinen vastustaja hankkimalla suotuisin sijoitus sarjataulukosta. A-mestaruudesta haaveillessa tämä pätee oikeastaan vain peliin Tónks-MunQ. Jetal-Etana koitoksessa voittaja ottaa itselleen samantien semifinaalipaikan, jossa vastaan tulee joko Tónks tai MunQ. Pelin häviäjä tippuu auttamatta taistelemaan B-mestaruudesta. TyQ-Anal pelin lopputulos puolestaan ratkaisee sen, kumpi joukkueista pääsee haastajaksi B-finaaliin.

Kaikenkaikkiaan siis selvää, että tämä kierros ratkaisee paljon. Tónksin on voitettava vähintään 4-1, mikäli mielii saavansa helpomman vastustajan (Etana/Jetal) vastaansa semifinaaliin, sarjataulukossa kakkossijalle jäävä saakin kovemman palan (emt) purtavakseen. MunQ taas voisi halutessaan löysäillä 3-2 tappion itselleen, vetäen silti pidemmän korren. Tai antaa vaikka luovutusvoiton ottaen kolme miinusmerkkistä pistettä, silti jatkaen leikiten finaaliotteluun asti...

TyQ-Anal 1-4

Kierroksen hankalin veikattava. Analyytikot ovat näyttäneet yllättävän heikkoja otteita debyyttikaudellaan, ottaen huomioon pelaajamateriaalin. TyQin ollessa paperilla selkeästi heikompi näistä kahdesta, on sielläkin mainio nelikko mikäli heidät saa kentille yhtäaikaisesti (latesofi/Fär/Nasse-setä01/pehmo).

Seuraa heitä:

[TyQ] Fär - Doven johtohahmona tunnettu pelaaja, joka paikalle saapuessaan taatusti löytää tiensä TyQin avausnelikkoon. Riittääkö hänen läsnäolonsa tuomaan TyQille ratkaisevat kaksi erävoittoa ja kokonaispistevoiton?

[Anal] Viherjaakko23 - Pienpelimenestyksen seurasta TM -lehden päätoimittajan juhlistama pelaaja. Does he live up to the hype?

Tónks-MunQ 0-5

Liigan hallitseva tuplamestari Tónks sai lyhyen tikun tähän kauteen - ensimmäinen ja viimeinen peli alkusarjasta vaikeimmat koko kaudella. Tónks kärsi Hupiukoille tappion jo ensimmäisessä pelissä lukemin 4-1, mikä heikensi asemia ottaa sarjataulukon sija 1 ennen playoffeja. Nähtäväksi jää, laittaako Tónks kaiken puhdin MunQia vastaan jo nyt, vai säästelevätkö he paukut finaalia varten, jonne MunQ varmasti tiensä löytää.

Musta voitais vaan ottaa omat kentät joka erässä, niin päästäis sitten nopeasti nukkumaan... Ansaitsemme revanssin Hupiukkoja vastaan, ja MunQ kaatuisi sitten finaalissa kunnolla. Tähän taktiikkaan perustan itse oman veikkaukseni, signe_slayer64 ja jorgosz varmasti tukevat tätä mahtavaa ajatuksenjuoksuani.

Seuraa heitä:
[Tónks] ifreetti - Ratkaisija sekä hyvässä että pahassa. Nopeat soolosyöksyt vastustajan päähän tuovat joskus jopa 60-70p / kierros, joskus taas -20p ja sekaannuksen omalle tiimilleen, heidän joutuessaan 3v4 tilanteeseen.
[MunQ] JussePal/Kenraali Koiskis/tuuraaja - Kenet näemme tällä kertaa MunQin neljäntenä pelaajana? Huhut kertovat, että JussePalia ei liigakentillä enää tulla juuri näkemään. Kenraali koiskikselle niin ikään pelien ajankohta on huono, Hartolassa herätään vasta ilta-kymmeneltä. Tuuraajan löytymistä odotellaan todennäköisesti jälleen 20:12 asti.


Jetal-Etana 1-4

Mä en nyt oikeastaan tiedä mitä tästä ajatella. Katsokaa noita nimiä, mitä kummastakin klaanista löytyy. Signen toplistojen nimiä roppakaupalla, joten käytännössä luulisi, että molemmat klaaneista olisi nyt edes semifinaaleihin päässyt? Molemmat klaaneista kuitenkin onnistunut jäämään sarjataulukossa 7 pistettä kärkikolmikosta jälkeen. Olen tätä tekstiä kirjoittaessa vaihtanut arvaustani lopputulemasta jo neljästi. Lopulta tulin kuitenkin siihen uskomukseen, että Signen kaikkipelaa -mentaliteetti tällä kaudella koituu kohtaloksi, ja tyytyy hakemaan B-mestaruutta, jotta unelmat kauden mestaruudesta pysyisivät yhä elossa. Tokihan Jetal on Primeran klaani, mutta tuo lienee vain nimellistä.

Seuraa heitä:

Telkkarista tulee varmaan jotain mielekkäämpää katsottavaa. Mikäli juupeli k:n pyytämä ajankohta (18:00) sopii Jetalille, Yle FEM näyttää siihen aikaan Peppi Pitkätossua, ja sub teeveeltä tulee David Hasselhoff Show... Joudut luultavasti nauhoittamaan jommankumman VHS-kasetille.

------------

Mikäli jollekin playoff-kamppailujen määräytyminen on mysteeri, avataan sitäkin aihetta hiukan tähän loppuun. Sarjataulukon tilanne on tällä hetkellä seuraava:

Koodia:
1. MunQ         23
2. Tónks        20
3. emt          18
4. Jetal        11
----------------------
5. Etana        11
6. Anal         4
----------------------
7. TyQ          3

Tämän kierroksen jälkeen, sijoituksen 1 & 4 omaavat joukkueet kohtaavat toisensa semifinaaleissa, niin ikään myös sijoituksen 2 & 3. Näiden kamppailujen voittajat vuorostaan etenevät finaaliin, jossa luonnollisestikin ratkaistaan A-mestaruuden kohtalo. Mikäli kaksi joukkuetta ovat sarjataulukossa tasapisteissä, heidän aiempi, keskinäisen pelin tulos määrää sijoituksen sarjataulukossa. Sarjataulukko onkin siis todellisuudessa virheellinen, sillä Jetal ja Etana ovat tällä hetkellä jaetulla nelossijalla, heidän kohdatessaan kauden ensimmäistä kertaa vasta tulevana sunnuntaina.

Sarjataulukossa sunnuntain jälkeen sijalla 7 oleva joukkue jää loppukaudestaa täysin paitsi. Sijoille 5 & 6 jäävät joukkueet sen sijaan saavat taistella liigan suurimmasta kunniasta, nimeltään B-mestaruus. Epävarma Nähtäväksi jää, kuka ottaa tämän kyseenalaisen tittelin harteilleen tällä kaudella.

Jos tämä paletti ei oikeen vieläkään silleen niinQ auennut, niin suosittelen hakkaamaan päätä seinään kunnes päästä kuuluu mikroaaltouunimainen PINGGGGG. Sen koettuasi olet taatusti valaistunut ja jälleen kerran yhtä kokemusta viisaampi.
« Viimeksi muokattu: 14.09.16 - klo:05:55 kirjoittanut larry » tallennettu
Thamlen
Vieras
Vs: 7. kierros ('16/04) Sarjataulukkolaskentaa ja sopulointia
« Vastaus #1 : 15.09.16 - klo:01:41 »

Vihdoin on koittanut jännittävimmän liigakierroksen aika, ja panokset jokaisessa pelissä ovat kovat. Anaalit taistelevat TyQiä vastaan B-finaaliin menijän paikasta, Etanat ja Jetal taistelevat viimeisestä A-pleijaripaikasta ja Tónks taistelee MunQia vastaan runkosarjan voitosta. Voisi siis sanoa, että pelit ovat kaukana merkityksettömästä ja lähtökohtaisesti jokaisen pelin tulisi olla tiukka (paitsi Analin pitäisi pyörittää TyQiä selkein luvuin, mutta Analilla on heikko kausi alla, joka laskee arvostustani jonkin verran). Without further ado, let's get to it. (Adju: Pidemmittä puheitta, asiaan.)

TyQ - Anal 4 - 1

Vaikka Analin pitäisi voittaa selkeästi, on heidän kautensa ollut melkoista "vuoristorataa". TyQ puolestaan on vakuuttanut, pelaten joka pelissä suhteellisen hyvin. Jopa ympärysvaltapeli on alkanut toimimaan paremmin, josta todisteena peli Etanoita vastaan. TyQillä oli jopa mahdollisuuksia voittaa molemmat ympärysvaltaeränsä kyseisessä pelissä.. mutta surullisenkuuluisat lopun sulamiset olivat taas kerran piinaamassa TyQiä. Anal puolestaan on ollut vaikeuksissa kv-pelinsä kanssa ja tästä syystä pidän TyQiä ennakkosuosikkina voittamaan vähintään omat ympärysvaltaeränsä.

Myös Analin peli on vakuuttanut.. ympärysvalloilla. Miten he pärjäävät pommittavaa joukkuetta vastaan, ja ottaako late/Fär/Nasse albatrossia? Se jää nähtäväksi. Rehellisesti uskon, että Anal voittaa 2-3, mutta haetaan tällaista, ihan vaan vetojen pohjalta.

Seurattavat:

[TyQ] pehmo - Antaako pehmo perseille isän kädestä ja johdattaa joukkueensa voittoon?

[Anal] Viherjaakko23 - Otetaanko ympärysvalloilla kenties 4 salmin turvin?


Jetal - Etana 2 - 3

Vaikea peli veikattavaksi, osittain pelaajien epävarmuuden vuoksi. Huhujen mukaan Gaxorilla ja Futis pojulla on ongelmia tietokoneidensa kanssa ja juupeli k kamppailee intin aikataulujen ja leirien kanssa. Pelin lopputulos riippuu hiukan ajankohdasta, johon peli lopulta sovitaan. (/mahdollisista tuuraajista?)

Kuten aiemmin mainittu, pelissä on kovat panokset.. viimeinen lippu A-pleijareihin. Peli voi päättyä miten vain, mutta näen Etanoiden olevan hieman edellä (Fp, Gents, Tähti, juupeli) Jetalia (Chess, Aristo, jp, Tensginge) vaikken välttämättä pelaajien hyvyyden vuoksi, mutta sen takia, että Etanat ovat pelanneet yhdessä jo kauan. Pelistä tulee varmasti tiukka ja vaiherikas.

Seurattavat:

[Jetal] Tengsinge - Kuinka kova on Signen halu ratkaista peliä ja päästä A-pleijareihin, sortuuko yliyrittämiseen vai pystyykö pitämään päänsä kylmänä? (Ja onko krapula..?)

[Etana] juupeli k - Mikä on taso inttiläisellä, kun ei ehdi pahemmin pelikentillä käydä? Pääseekö peliin ylipäätänsä ja pystyykö olemaan yksi ratkaiseva tekijä?


Tónks - MunQ 1 - 4

Panoksena runkosarjan voitto.. häviäjä saa vastaansa emt:n ja voittaja Jetalin/Etanat. Lähtökohtaisesti siis voittajalla välierävastustaja on jonkin verran helpompi lippu finaaliin. Säästellään ottelussa paukut välieriin ja finaaliin, jossa otetaan sitte MunQista niskalenkki.
(Lörden kans samaa mieltä.. otetaan omat kentät nii päästään aikasin nukkuun; t. maanantaina kemian kirjotukset.)

Seurattavat:

[MunQ] Adju - Adju on näyttänyt lähiaikoina pelissään paranemisen otteita ja takaisin tasolleen nousua. Muita tiimejä ajatellen tämä on suuri uhkakuva. Jatkuuko Adjun vire vai onko lähiaikoina ollut vain suonenvetoja?

[Tónks] Kaikki. - Löytyykö taistelutahtoa vai mennäänkö energiansäästöperiaatteella?


ps. vois hakata niinQ päätä seinää niinQ.
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: 7. kierros ('16/04) Sarjataulukkolaskentaa ja sopulointia
« Vastaus #2 : 16.09.16 - klo:11:06 »

Pojat edellä ovatkin hoitaneet jo kierroksen ylistämisen, joten en tee sitä sen pahemmin. Tyydyn vaan sanomaan, että onpahan jumalaton loppu.

Su 18.09.16 19:00 TyQ-Anal 1-4
TyQin otteet Etanoita vastaan olivat ensimmäinen valonpilkahdus pitkään aikaan ja tekivät siitä hiukan vakavammin otettavan joukkueen. TyQin teamspeakin käyttöönotto ja erityisesti Färin mukaan tuleminen vaikuttaa tehneen ihmeitä tiimin yleisilmeeseen. Tämän vastakkaiseen suuntaan menevä Anal saa huomata karulla tavalla ja kyse tulee olemaan heidän tiukimmasta pelistään tällä kaudella.

Optimaaliolosuhteissa TyQ voisi tosissaan taistella jopa voitosta, mutta joukkueen arvot estänevät sen. Nyt jos latesofi yllättää kaikki ja osoittaa pelimiehen elkeitä, pistäen Nasse-sedän ja pehmo vaihtoon kv-eräksi ja Saial lepäämään yv-erät, en järkyttyisi parista erävoitosta ja kp-voitosta. Todennäköisempää kuitenkin on, että late pistää itsensä ja Färin lepäämään ainakin yhden erän, vieden joukkueensa saumat voittoon. Tämä on vähän surullista, koska olisi erittäin mielenkiintoista nähdä miten kävisi, jos kummatkin pelaisivat sata lasissa ja yrittäisivät voittaa.

Mitä tulee Analiin, ovat he matsissa paljolti leveyden varassa. Lähtökohtaisesti ainoastaan Fär voisi olla varma mahtumisestaan Analin avaukseen, joten joukkueella on todellinen materiaalietu puolellaan. Se mitä heillä ei kuitenkaan ole (sori V56 et oo vielä päässy takas sinne), on mcboxermäinen salmsonpelaaja, joka kykenee ottamaan yv-erät yksin joukkueelleen. Paljolti tulee siis olemaan kiinni akselin Hedonist-KIRSI2 onnistumisesta, että onnistuuko TyQ voittamaan keskusvalloilla. Itse veikkaan, että he onnistuvat siinä ainoastaan kertaalleen, sillä KIRSI2:n puolustuspelaaminen vakuutti minut pari viikkoa sitten käydyssä TyQ-Jetal -rankingpelissä ja hän häikäisee takuulla myös nyt.

Seuraa heitä: Hedonist vs latesofi. Rooliltaan he ovat aika eri tilanteissa joukkueissaan, mutta ikämiesten taistot ovat aina mielenkiintoista seurattavaa. Kykeneekö Hedonist kääntämään larryä vastaan sattuneen tasapelin voitoksi ja kukistamaan latesofi?


Su 18.09.16 20:00 Tónks-MunQ 2-3
Ottelua voisi kai nimittää titaanien taistoksi, sillä vastaan asettuvat runkosarjan voiton ratkaisevat joukkueet. Jaan samalla täällä aikaisemmin ja lentokonepelin aulassa esitetyn tulkinnan, että runkosarjan ykköstila on tällä kertaa kultaakin arvokkaampi. Luonnollisesti se ei ole vielä mikään tae finaalipaikalle (varsinkaan näin tasaisella kaudella), mutta kivenkovan emt:n välttäminen välierässä, olisi kummankin mestaruussaumoille hyväksi. Ainakin Tónks pyrkinee siis tosissaan kairaamaan vähintään 4-1 -voiton, eikä Hartolassakaan takuulla suhtauduta otteluun välinpitämättömästi, vaikka toista väitetään.

Ottelun lopputuloksen arviointi on vähintään yhtä hankalaa kuin kahden muun kohteen kohdalla. Epäilemättä MunQ on ottelun ennakkosuosikki, mutta kaipaan joukkueelta edelleen oikeita näyttöjä. Uskoin, että todellinen mittari olisi tullut viime sunnuntaina emt:tä vastaan, mutta lemonlightin ollessa poissa, 5-0 -voitolle ei voi antaa mitään arvoa. Jos ottelu olisi todella ollut tiukka ja emt olisi taistellut voitosta ilman lemonia, voitaisiin emt jo julistaa mestariksi. En siis edelleenkään hyväksy täysin MunQin asemaa liigan kuninkaana ja siksi Tónksin voitto ei tulisi valtavana yllätyksenä. Nyt ainakin MunQ joutuu ensimmäistä kertaa tällä kaudella pelaamaan tosissaan, tai niin ainakin toivon..

Syy miksi veikkaan ottelua kuitenkin MunQin suuntaan on yksilötason onnistumiset tällä kaudella. Kenraali koiskiksen kehitys on ollut paljon nopeampaa kuin uskalsin odottaa ja hän ei ollut emt:tä vastaan enää mikään riippakivi. Myös Hartolan kaksikon toinen osapuoli, Adju, pelasi paremmin kuin pitkään aikaan ja ratkaisi hitaalla lähdöllään ensimmäisenä erän joukkueelleen ja väläytteli suoraosaamistaan toisessa erässä. Nämä seikat yhdistettynä elämänsä kunnossa olevaan mcböxeriin ja tasonsa säilyttäneeseen kellonaikaan, saadaan aikaan pelottavan kova nelikko. Tónksilla ei ole lyödä ihan samaa tasoa oleva vastaava, joskin heidän kokoonpanosa on paljon tasaisempi.

Seuraa heitä: Adju vs HUUHAATONTTU. Kaksi pelin onnekkainta pelaajaa ottavat mittaa suorapirkkojen taistoissa. Tiedossa on valtava määrä cleaneja, tappoja kaukoetäisyydeltä ja ihmettelyitä kun vastustaja valittaa henkilön tuuria. Kumpi vetää pitemmän korren? Kumpi voidaan kruunata pelin suurimmaksi tuuripelaajaksi?


Su 18.09.16 20:00 Jetal-Etana x-x
Toivottovasti saavutamme yhteisymmärryksen ottelun läpiviennin suhteen ja se ei ratkea yhdenkän pelaajan poissaoloon. Erittäin harmillista, ettei juupeli k pääse otteluaikana ja ettemme kyenneet siirtämään sitä. Vallitsevissa olosuhteissa jätän mielummin veikkaamatta lopputulosta.
« Viimeksi muokattu: 16.09.16 - klo:11:40 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
VVL 01
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 219


Profiili
Vs: 7. kierros ('16/04) Sarjataulukkolaskentaa ja sopulointia
« Vastaus #3 : 16.09.16 - klo:12:28 »

TyQ-Anal 1-4

Tonks-MunQ 2-3
toki jos aletaan taktikoimaa nii... huoh

Jetal-Etana 2-3 voi olla myös (1-4 peli riippuen fpn ja juupelin tilasta)

tallennettu

Säbääjä

Rambo-> B.F.B -> D2ve -> -BS- -> Burn! -> Nokka  -> C.N.D -> Rotta -> stUka -> Anal-> Dove
tähti
Etanat

Poissa Poissa

Viestejä: 83



Profiili
Vs: 7. kierros ('16/04) Sarjataulukkolaskentaa ja sopulointia
« Vastaus #4 : 16.09.16 - klo:17:25 »

Runkosarjan viimeistä kierrosta viedään ja ilmoilla oleva asennekkin on sen mukainen: jokaiselta löytyy haluja näyttää mitä he ovat miehiään. Illan jokaikisen pelin tulos on jatkon kannalta merkittävä se on sanomattakin selvää. Kyseessä onkin kierros joka erottaa voittajat häviäjistä, kenen rahkeet riittävät pisimmälle.

tyQ-Anal 2-3

Etana-TyQ ottelussa pelaanneena on hieno todeta että selvästä tuloksesta huolimatta TyQ antoi loistavan haasteen, etenkin meidän pelatessamme keskusvalloilla. Alba-brisse pelissä tilanne oli todella tasainen ennen erän viimeisiä minuutteja, TyQin etenkin ympärysvaltapeli on kehittynyt huimasti. Ottelu tyQ-Anal on kuitenkin mitä todennäköisimmin erästä toiseen junkkemättöä jossa uskon tyqin vievän ympärysvaltaeränsä itselleen.

valokeilassa:

[TyQ] Someone44194
- missä mies?

[Anal] Small myy - suorastaan maaginen pelaaja, omaa taidot ratkoa pelejä yksilötaidoillaan, onko kuitenkaan saanut vielä virettä päälle?

Tónks-munQ 3-2

Runkosarjan piikkipaikan ratkaiseva ottelu on täynnä panosta: voittaja saisi vastaan selvästi vaikeamman haasteen Etanoista joten pientä sopulointia voi hyvinkin olla ilmoilla. Totuudessaan peli ratkeaa 4v4 muodossa tonksin kovan tiiminelikon eduksi johon en usko MunQ:illa riittävän rahkeita alkuunkaan. Etenekin pelaaja jorgosz on esittänyt ilmiömäisiä otteita iltaväännöissä ja onkin tämän illan kuuma pelaaja ja samalla myös ratkaisijanroolissa.

valokeilassa:

[Tónks] jorgosz - ihminen kentällä vailla vertaistaan, joko jättää nobreetin varjoonsa?

[munQ] Adju - illasta toiseen yhtä yössä

jEtal-Etana 1-4

Illan ehkä kuitenkin merkittävin ottelu, jaossa joko loppusijoitukset 1-4 tai 5-6. Itselle on vielä_kin_ epäselvää mihin aikaan ottelu pelataan ja sitä kautta mysteeri saammeko loppujen lopuksi hupipelaaja juupelin mukaan otteluun. Jetalilta löytyy vahva takarintama teng-justus mutta se ei mitenkään riitä kattamaan etanoiden vahvaa nelikkoa. Eiköhän tästäkin kuitenkin saada vielä huikea matsi aikaiseksi, varsinkin jos molemmat jengit pystyvät heittämään kentille heidän parhaat pelaajansa.

valokeilassa:

[Etana] futis poju
- vittu jätkä eiköhän VIEDÄ

[Jetal] Primera - johtaja vailla vertaa, odotamme näkevämme häneltä huimia otteita matsissa ja sen ulkopuolella
tallennettu

roar
duff-beer
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Viestejä: 1 208

sdfjshdf


Profiili
Vs: 7. kierros ('16/04) Sarjataulukkolaskentaa ja sopulointia
« Vastaus #5 : 17.09.16 - klo:02:51 »

TyQ - Anal 0-5
Tonks - MunQ 4-1
pro tiimi - singe tiimi 5-0
tallennettu

joo
kellonaika
Kaljamahat

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 936



Profiili
Vs: 7. kierros ('16/04) Sarjataulukkolaskentaa ja sopulointia
« Vastaus #6 : 17.09.16 - klo:21:53 »

TyQ - Anal 4-1
Tónks - MunQ 2-3
Etanat - Jetal 3-2
« Viimeksi muokattu: 17.09.16 - klo:21:56 kirjoittanut kellonaika » tallennettu

The King of Kaljamahat
GCKatariina
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: nainen
Viestejä: 196



Profiili
Vs: 7. kierros ('16/04) Sarjataulukkolaskentaa ja sopulointia
« Vastaus #7 : 18.09.16 - klo:09:28 »

TyQ - Anal 4-1
Tónks - MunQ 2-3
Etanat - Jetal 2-3
tallennettu

Sivuja: [1] Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024