Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
19.05.24 - klo:06:08

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 40 41 [42]
616  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Musiikkiarvostelu (Levyraati) : 06.04.12 - klo:00:27

Jokaiseen biisiin ei kaivata laulua;

Now We Ride, Really


Oikein vauhdikas ja menevä instrumenttiralli. Tunnelman nostattaja ehdottomasti ja instrumenttikappeliden kastissa oikea valioyksilö, jolle antaisin 5/5 nimenomaan erillisessä instrumenttiarvoasteikoilla... mutta kun itse kaipaan sanoja, joita hyräillä joko mielessä tai ääneen, tai että sen tahdissa voisi tehdä muutakin kuin tampata toisella jalalla lattiaan, annan yleisarvosanaksi 3/5. Kyllähän tuota kuuntelee, ei siinä mitään, mutta kuinka paljon tuossa on asioita, joita tulee muistaneeksi?

Jokunen sana omasta kappaleesta... hieman vanhempaa. Kuudesta vaihtoehdosta päädyin hieman vauhdikkaampaan.
Motörpäiden ralli kortinpeluusta
617  Arkisto / Roskakori / Vs: Kyselymainokset : 18.03.12 - klo:15:38
Kait sitten minäkin rohkenen...

Tässä kyselyssä kysytään fiktiivisten hahmojen "tappelutaidoista", eli kuka voittaa, jos rähinä alkaisi. Vastausvaihtoehdot on kyllä aika sarjakuvapainotteisia, mutta pyrin ottamaan hyvin erilaisia persoonia. Sieltä löytyy perussankaria, satukirjan tähteä, pahista, toimintasankaria jne.

Kysely loppuu 02.04.2012

618  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Taikausko : 14.03.12 - klo:13:21
Hehee, kysykää vain kuinka paljon!  Virnistää

Aloitetaas...
Hämmennystä hieman aiheuttaa se, että jotkut kertovat vääristyneitä kaskuja, joten näin aloitussanoiksi, jos olet kuullut eri version, sinun versiosi on väärä, minun se oikea.

Veitsien ja lusikoiden tiputtelu tietää vieraita (haarukat on potaskaa) ja tuo on todistettu. Mustat kissat eivät pidä paikkansa, kun ei taida edes olla mustia kissoja, vaan ne ovat tummanruskeita. Piruja ei saa maalata seinille, mutta jos olet ajattelematta sanonnut jotain sellaista, mitä ei parane toivoa, pitää tietenkin koputtaa käsittelemätöntä puuta kolmesti (ei enempää!), mutta jos tuollaista ei ole saatavilla, hätävarana puupää kelpaa.

Vaikken voi sietää hämähäkkejä, niitä ei saa tappaa, vaan ne on vietävä ulos hengissä. Energiset hämähäkit tuottavat minulle suuria vaikeuksia. Omaa avainnippua ei saa laskea omalle keittiönpöydälle. Sirpaleet tuovat toki onnea, mutta pelinsirpaleet eivät.

Vain itse hyväksi koetut on toki sen erään numeron välttely, eli peliä ei aloiteta tietyllä numerolla, piste. Yhden pienen päivittäisen tavan olen myös ottanut.

Toki noita on enemmänkin, kaikkea ei vain voi muistaa. Mutta oikeasti, emmä kuitenkaan mahdoton ole, eikä välttämättä edes kaverini tiedä taikauskoisuudetani, joten en siis pidä suurta meteliä noista asioista. Eli olen melkein normaali  Hymyilee leveästi

Onneksi en ole vielä keksinyt mitään rituaaleja tai muita jäniksenkäpäliä ennen tärkeitä tapahtumia.
619  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Lähi-Idän tilanne : 30.01.12 - klo:00:15
*huokaus*

Ajattelin, että en kirjoita, mutta kun olen erehtynyt lukemaan tätä, syönyt nyrkkiäni niin usein, että enää ei pysty...

Aika monen vastaajan kohdalla tulee mieleen kysymys, että tunnetteko ainuttakaan muslimia? Siis muutoinkin kuin vain nähnyt kadulla kävelevän? En väitä itsekkään tuntevani monia, mutta ne pari tapausta ovat olleet hyvinkin mukavia ja sympaattisia.

En tiedä onko mikään uskonto perusperiaatteiltaan sotaisa, mutta uskonnon nimissä on varmaankin sodittu eniten maailmassa. Kristinuskokin on alkuaikoina levitetty käyttäen miekkaa, eikä lainkaan rauhanomaisin keinoin, joten tuo väite on aika puppua (kuka liekkään sanoi).

Aiheen sivusta, aiemmin keskusteltua saamelaisista: hehän ovat kaiketi Suomen alkuperäisväestö, eikä suomalaiset ole heillekkään kovinkaan kilttejä aina olleet, eivätkä edes suostu pyytämään tekemiään vääryyksiä anteeksi.
Sivuja: 1 ... 40 41 [42]
MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024