Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
17.05.24 - klo:22:01

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Pääkokonaisuudet
| |-+  Kulmanurkkaus
| | |-+  Leffat
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 15 Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Leffat  (Luettu 60814 kertaa)
MisseKissa
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 735


Maailmanparantaja


Profiili
Vs: Leffat
« Vastaus #60 : 03.09.13 - klo:15:38 »

Tuli eilen taas katsottua Australia. Ei siitä leffasta voi muuta sanoa kuin: aivan mahtava!

Juonellisesti se on erinomainen ja näyttelijät on valittu täydellisesti. Kidmanin ja Jackmanin (hehe manit) kemiat pelaavat tosi hyvin yhteen. Aboriginaali lapsi Nullah on hyvin kiintoisa hahmo elokuvassa ja sai ainakin mut tunteelliseks. Kylmiä väreitä pukkaa joka kerta kun elokuvan kattoo.. just amazing  Pusu
tallennettu

Pidän kissoista
Chess
SatQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 714


Veli Hopea


Profiili
Vs: Leffat
« Vastaus #61 : 14.09.13 - klo:18:26 »

Jonkin aikaa sitten löysin tälläsen, laitan nyt tänne muillekkin. http://famousobjectsfromclassicmovies.com/ perus hirsipuuta leffaklassikoista
tallennettu

SatQ-MunQ: 2-0
Johtaja väittelee Satqn voittoon
Extra
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 239



Profiili
Vs: Leffat
« Vastaus #62 : 15.09.13 - klo:00:12 »

Suosittelen lämpimästi kaikille Daft Punk's Electromaa. Joo, kyseessä on Daft Punkin tuottama elokuva, mutta heidän musiikkiaan ei siinä ole. Electroma eroaa tavallisesta elokuvatuotannosta monella saralla. Sitä on vaikea sanoin selittää, se on koettava itse. Ymmärrän kyllä henkilökohtasesti jos joku pitää Electroman katsomista ajan haaskaamisena, mutta ite pidin elokuvaa elämyksenä. Kattonu siis parikin kertaa. Virnistää
tallennettu

2. Extraordinary
Turun komein maahanmuuttaja
-B
MisseKissa
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 735


Maailmanparantaja


Profiili
Vs: Leffat
« Vastaus #63 : 16.10.13 - klo:09:29 »

Kävin tossa savonkinojen sivulla ja muutama leffa pisti silmään.

Leijonasydän - Kotimainen leffa jossa paljon eturivin näyttelijöitä. (mm. Franzen, pääkkönen). Kertoo uusnatsi porukasta josta (Franzen) rakastuu naiseen jolla on tummaihoinen lapsi. (Niille jotka ei siis tiedä uusnatsot hyvin rasistisia ja eri rotuja, seksuaalisuuksia vihaavia). Tästä sitten seuraa onko nainen ja lapsi tärkeämpiä kun porukan painostus. Trailer oli mahtava.

Diana - Kertoo prinsessa Dianan viimeisistä vuosista. En osaa enempää kertoa oikeestaan mutta odotan innolla kun Diana on henkilö jota on tullut ihailtua!

Hobitti - Joo no aion käydä joka osan kattoo kun kerran ekanki kävin

Tossa 3 jotka oon menossa aikavarmasti kattomaan. Nälkäpelit on iso ehkä, en tiiä jaksanko...
tallennettu

Pidän kissoista
F P
Etanat

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 378



Profiili
Vs: Leffat
« Vastaus #64 : 17.10.13 - klo:17:22 »

Itteeki kiinnostas toi leijonasydän, toinen olis Rush. Siis tän hetkisistä leffoista mitä teattereis pyörii.

Selänne tuli käytyy tsekkaan pari viikkoo sitten, kylmät väreet meni kyllä pari kertaa ja jos vähänkään kiinnostaa niin suosittelen. Läppäriltä tms. katsottuna ei varmastikaan ykskään elokuva näytä niin hienolta mutta etenkin tää leffa on nähtävä teatterissa.
tallennettu
Saial
Moderaattori / TyQ

Poissa Poissa

Viestejä: 996



Profiili
Vs: Leffat
« Vastaus #65 : 18.10.13 - klo:23:03 »

Läppäriltä tms. katsottuna ei varmastikaan ykskään elokuva näytä niin hienolta mutta etenkin tää leffa on nähtävä teatterissa.

Kyllä. Teatterissa katsominen on siitä hyvä, että täytyy elokuvan olla todella huono, jos sen huomaa, erityisen huonoksi. Myös itse en wareta, joten jos tahdon nähdä kuvan ajoissa, on se teatteriin pakko mennä katsomaan, mutta en valita, koskaa teatterissa sitä keskittyy elokuviin ihan eri tavalla kuin läppärillä katsoessa.

Itseänikin on tuo "Leijonansydän" kiehtonut, mutta myös suomalaisista elokuvista "Mieletön Elokuu", missä aiheena on aika, jolloin tvist tuli Suomeen ja venäjän, sekä jenkkilöiden vakoojia vilisi kadunkulmilla.

Muita elokuvia, mitä olen tahtonut nähdä, on ranskalainen "Bettien matka", mikä kiehtoo, jossa on keskiössä vanhemman naisen road trip. Ja vaikka aluksi en ajatellut haluavani nähdä "Gravityä", luulen 99% varmasti, että menenen sen katsomaan, koska arviot ovat kiehtoneet ja mainosvideot ovat alkaneet iskeä takaraivoon. Eli siis on valittava taas päivänäytös, johon Saikku menee pelkäämään ja ahdistumaan, kun Bullock ajautuu avaruuteen, hitaasti tukehtumaan.

Myös pari komediallista parisuhde -elokuvaa pitää käydä katsomassa, kun en ole viimeaikoina niitä niinkään katsonut, eli "Oli aikakin" ja myös "Don Jon" on katsomislistalla, koska ne nyt ovat lempielokuva-alueeni. On paljon muitakin elokuvia, mitä tahdon vielä nähdä... niitä on enemmän kuin minulla on elokuvalippuja jäljellä.

Olen sitten viimekirjoittamani nähnyt "The Heat", "Millerit", "Elysium" sekä "Blue Jasmine... mutta vielä en ole noista kirjoittanut kommenttia. Pitäisi tehdä se.

On muitakin elokuvia, mitä tahtoisin vielä nähdä, mutta nuo jollain tapaa mielenkiintoisimmat.
tallennettu

Jos maailma ahdistaa, pakene Bub-kissan söpöön maailmaan.

jääkuningatar

TyQ- kieli                      =  suomennos
jääkuningatar (naisesta) =  henkilö, joka on voittavan tiimin
pakkasherra (miehestä)      ainoa miinuksilla oleva pelaaja.

Lähde: Pehmon sanakirja


Tee uuden vuoden lupaus: Ajattele ympäristöä- valitse ihmismoottori tai julkinen kulkuväline matkustaessasi aina, kun se on mahdollista.

Muistakaa vältellä myös katkarapujen syömistä, sillä ne pyydystetään tuhoamalla merenpohja elinkelvottomaksi useaksi vuosikymmeneksi... täysin elinkelvottomaksi, viemällä kasvit ja maa-aineskin. Miettikää sitä.
MisseKissa
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 735


Maailmanparantaja


Profiili
Vs: Leffat
« Vastaus #66 : 06.11.13 - klo:13:12 »

Grave of the fireflies aivan mahtava leffa. Ei voinu pidätellä kyyneleitä loppua kohden... Toi on siis 1988 kirjoitettu anime-elokuva.

Tapahtumat sijottuu WW2 aikoihin Japaniin. Jossa teinipoika ja sen 4-vuotias sisko menettää äitinsä. Asuvat ensin tätinsä luona, mutta lähtevät sieltä sillä eivät kokeneet kohteluansa hyväksi. Menevät asumaan pienen lammen viereiselle pommisuojalle. Ruuan ollessa niin vähäistä pitää pojan varastaa sitä mistä nyt saakin, mutta se ei siltikään riitä. Sisko alkaa olla niin aliravittu ja muutenkin huonossa kunnossa. Viimestään mulla itkut pääs kun vihdoin saa tuotua sille paljon ruokaa löyty vesimeloonia ja ties mitä, niin sisko alkanut hourailemaan. Tehnyt "riisipalloja" hiekasta ja syö kolikkoja jota pitää hedelmäkarkkeina. Vähän ajan kuluttua siitä sisko kuolee ja tää poika joutuu itse polttohautaamaan hänet Surullinen Tuhkat laittaa karkkirasiaan, tajuaa sit sen merkityksen kun katsoo elokuvan.

Tapahtumat siis nähdään tän pojan muistoina, alussa näytetään miten se kuolee ja siitä alkaakin muistelut. Loppukohtaus oli myös hyvin tunteellinen, siinä näkyy tän pojan ja siskon henget, jotka istuu kukkulalla tulikärpästen keskellä. Eivät enää näytä nälkiintyneiltä tai rähjäisiltä vaan katsovat onnellisina vanhan kaupunkinsa uutta näkymää. Hyvin sodanvastainen elokuva ja kyllä pistää miettimään.

Helposti 4/5 tähteä. Pitää saada käsiin toi romaani minkä pohjalta se on tehty.

E: Vaiko oliskohan novelli..  Epävarma No eipä sil kai paljoo väliä, kirja kuiteskiin! Hymyilee leveästi
« Viimeksi muokattu: 06.11.13 - klo:13:16 kirjoittanut MisseKissa » tallennettu

Pidän kissoista
myway
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 301



Profiili WWW
Vs: Leffat
« Vastaus #67 : 06.11.13 - klo:13:20 »

^ tuo on kyllä yksi koskettavimpia elokuvia ikinä. Joka kerta saa liikuttumaan. Ehdoton animeleffasuosikki Mononoken kanssa.
tallennettu
kouluontyhmää
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: nainen
Viestejä: 1 247


Valkoistentekijä


Profiili
elokuvat
« Vastaus #68 : 30.11.13 - klo:22:16 »

joo eli elokuvakeskusteluu.

mitä mieltä ootte hobiteista? meinaatteko kattoo kaikki 3 osaa? ite katoin sen ekan ja oli ihan perseestä se loppu.
tallennettu

Valkoistentekijä
yu aksu
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 669


Some :3


Profiili WWW
Vs: Leffat
« Vastaus #69 : 30.11.13 - klo:22:27 »

Hobitit on parhaita elokuvia. Meen ainaki kattoon sit ku tulee 2:kos osa. hyvä lisä legolas siinä vaikka kirjassa sitä ei edes mainita.
tallennettu
WäZ
Nokka

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 688



Profiili
Vs: Leffat
« Vastaus #70 : 01.12.13 - klo:10:47 »

Hobitti on ihan paska
tallennettu

Ime sinä poika soiroa en oo tulossa sun pariks
Saial
Moderaattori / TyQ

Poissa Poissa

Viestejä: 996



Profiili
Vs: Leffat
« Vastaus #71 : 10.12.13 - klo:21:59 »

On hieman ärsyttävää se, että katsomisen arvoisia elokuvia tulee yleensä viikossa 1-3, enkä noin montaa kertaa pääse elokuviin. Vaikka olenkin karsinut lukemaa, niin on nyt ollut 5 viikkoa, jolloin elokuviin en ole ehtinyt. Tänä aikana ne elokuvat, mitkä tahdoin nähdä, (ainakin suurinosa) on vielä levityksessä, mutta ne tulevat jo niin ihmeellisiin aikoihin, ettei ole mahdollista nähdä niitä. Kismittää suunnattomasti, enkä löydä Finnkinolta palautelaaria, mihin vihjasta, että väistyvät elokuvat voisi vuoroviikoin näyttää eri aikaan, eikä viikosta toiseen samaan aikaan. Tämän takia näemmä jää katsomatta Leijonasydän, Thor ja The Butler (tosin se on aina tullut aikasintaan kasilta illalla... huoh).

Olen kyllä nähnyt sitten viime viestin Gravityn ja Don Jonin sekä sen Bettien matkan... en nyt muista muita.



Olen kuullut Gravitysta ristriitaisia arvioita. Osa ei pitänyt lainkaan sen ennustettavuuden takia... itse eläydyin elokuvaan hyvinkin voimakkaasti. Hämmästyttävintä oli se, että elokuvassa oli hyvin pitkiä hiljaisia hetkiä, jolloin pelkästi rapistella, mutta se ei haitannut lainkaan, päinvastoin se auttoi minunkaltaista höpöä eläytymään elokuvaan vieläkin voimakkaammin. Siksi säikyin niin pahasti, että pyörin penkilläni, katsoin elokuvaa sormien välistä, lopulta kaulaliina silmien edessä ja enpä hengittänytkään pitkään toviin, ennen kuin tajusin, ettei minun tarvitse pidättää hengitystä. Huhhuh. Taas oli liian vaikuttavan pelottava elokuva Saikulle.
Erityisen hienoa elokuvassa oli se, että tämä on ensimmäinen katsomani avaruuselokuva, missä oikeasti oltiin "painottomassa tilassa", eli avaruusaluksessa ei kävelty, vaan kaikki leijaili. Se oli hienoa, että noin paljon oltiin sen eteen nähty vaivaa, sillä ilman tuota painottomuuden tunnetta, elokuva ei olisi toiminut lainkaan.
Yhdessä vaiheessa elokuvaa oli kohtaus, mikä hämmensi minua, koska tietojeni perusteella siitä ei olisi pitänyt selvitä hengissä, mutta onneksi hetken päästä selvisi syy, miksi sellainen tilanne ei ollutkaan kuolemaksi, uskottavasti. Enempää en voi ja viitsi siitä paljastaa, mutta kuitenkin se oli oleellista tarinan kehittymisen kannalta.

Tähtiä heruu saikkukategorialla:  Järkyttynyt Järkyttynyt Järkyttynyt Järkyttynyt +



En tiedä, saanko koskaan aikaiseksi kirjoittaa kaikista noista, mitkä nyt olen viimeaikoina nähnyt. Se on kuitenkin jäänyt pahasti rästiin, että taitavat jäädä. ehkä.

Muita elokuvia, mitä haluaisin nähdä noiden ilkeiden näytösaikojen elokuvien lisäksi ovat:
Last Vegas (minkä näemmä menen katsomaan tulevana viikonloppuna, koska Leijonasydäntä tai Thoria ei voi mennä katsomaan, ne haluaisin ensisijaisesti nyt nähdä), Mafiaperhe (ei tosin ehdoton pakko, mutta), Menneisyys (nyt kun ranskalaisia elokuvia olen katsonut urakalla, tästä on puhuttu paljon ylistävään sävyyn, jos joku on nähnyt, haluan kuulla arvioita), Nälkäpeli 2 (ja taas Saikku katsoo elokuvan sormien välistä), Viimeinen rakkaus ja Philomena (tämän aion mennä katsomaan suht nopeasti ensi-illan jälkeen).

Meinasin ostaa hieman elokuvalippuja... jos tahtoo, voi heittää arvauksia, monta elokuvalippua meinasin hommata tässä kuussa (ostan siis lippusarjoja, jolloin elokuvat maksavat vähemmän kuin ne muuten maksaisivat yksittäin ostettuna, mutta kysyn juurikin lippumäärinä tuota).
tallennettu

Jos maailma ahdistaa, pakene Bub-kissan söpöön maailmaan.

jääkuningatar

TyQ- kieli                      =  suomennos
jääkuningatar (naisesta) =  henkilö, joka on voittavan tiimin
pakkasherra (miehestä)      ainoa miinuksilla oleva pelaaja.

Lähde: Pehmon sanakirja


Tee uuden vuoden lupaus: Ajattele ympäristöä- valitse ihmismoottori tai julkinen kulkuväline matkustaessasi aina, kun se on mahdollista.

Muistakaa vältellä myös katkarapujen syömistä, sillä ne pyydystetään tuhoamalla merenpohja elinkelvottomaksi useaksi vuosikymmeneksi... täysin elinkelvottomaksi, viemällä kasvit ja maa-aineskin. Miettikää sitä.
Jusse
Modiktaattori / MunQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 699


Profiili
Vs: Leffat
« Vastaus #72 : 10.12.13 - klo:22:31 »

Olen kuullut Gravitysta ristriitaisia arvioita. Osa ei pitänyt lainkaan sen ennustettavuuden takia... itse eläydyin elokuvaan hyvinkin voimakkaasti. Hämmästyttävintä oli se, että elokuvassa oli hyvin pitkiä hiljaisia hetkiä, jolloin pelkästi rapistella, mutta se ei haitannut lainkaan, päinvastoin se auttoi minunkaltaista höpöä eläytymään elokuvaan vieläkin voimakkaammin. Siksi säikyin niin pahasti, että pyörin penkilläni, katsoin elokuvaa sormien välistä, lopulta kaulaliina silmien edessä ja enpä hengittänytkään pitkään toviin, ennen kuin tajusin, ettei minun tarvitse pidättää hengitystä. Huhhuh. Taas oli liian vaikuttavan pelottava elokuva Saikulle.
Erityisen hienoa elokuvassa oli se, että tämä on ensimmäinen katsomani avaruuselokuva, missä oikeasti oltiin "painottomassa tilassa", eli avaruusaluksessa ei kävelty, vaan kaikki leijaili. Se oli hienoa, että noin paljon oltiin sen eteen nähty vaivaa, sillä ilman tuota painottomuuden tunnetta, elokuva ei olisi toiminut lainkaan.
Yhdessä vaiheessa elokuvaa oli kohtaus, mikä hämmensi minua, koska tietojeni perusteella siitä ei olisi pitänyt selvitä hengissä, mutta onneksi hetken päästä selvisi syy, miksi sellainen tilanne ei ollutkaan kuolemaksi, uskottavasti. Enempää en voi ja viitsi siitä paljastaa, mutta kuitenkin se oli oleellista tarinan kehittymisen kannalta.

Tähtiä heruu saikkukategorialla:  Järkyttynyt Järkyttynyt Järkyttynyt Järkyttynyt +
Visuaalisesti todella hieno elokuva. Lisäksi se hiljaisuus oli vaikuttava tehokeino, jota olisi pitänyt käyttää paljon enemmänkin. Itseäni häiritsi suunnattomasti se viulunvingutus jonain tunnelmanluojana, kun paljon paremmin homma olisi toiminut ilman mitään elokuvamusiikkia.

Tarina toimi tunnin kohdalle asti hyvin, mutta loppu pisti vihaksi. Miksei edes tällaisessa uutta kokeilevassa elokuvassa voida luopua hollywoodkliseistä? Jotenkin lapsenuskoisesti jaksoin pitkään toivoa, että kerran päähenkilöä ei kukaan jäisi kaipaamaan, voisivat käsikirjoittajat päästää hänet kärsimyksistään (vaikka sitten Maahankin viimeisen henkäyksensä vetämään päästäen) ilman, että loppu olisi liian "surullinen" valtavirtaelokuvalle. Mitä vielä: loppu hyvin, Jusse vihainen. Ikävän jälkimaun jätti muuten hyvälle elokuvalle.
tallennettu
Saial
Moderaattori / TyQ

Poissa Poissa

Viestejä: 996



Profiili
Vs: Leffat
« Vastaus #73 : 14.12.13 - klo:19:02 »

Kävin katsomassa tänään Nälkäpeli 2:n, Vihan liekit

On ehkä vaarallista kirjoittaa heti näin katsomisen jälkeen elokuvasta, kun ei ole ehtinyt sulattaa ja miettiä näkemäänsä.

Odotuksistani huolimatta elokuva ei ollut pelkäämäni: "Silmät kiinni nyt, hengitystä pidätä nyt!" -tyyppinen. Joko olen karaistunut (mitä epäilen), tai se ei todellakaan ollut pelottava elokuva. Hieman jännittävä, mutta ei tosiaan mikään todellinen trilleri, jos sen pystyin katsomaan ongelmitta.

Tarina on lähtenyt siitä, että luonnonkatastrofit ovat tuhonneet suurimman osan Pohjoi-Amerikaa ja ruokaa oli vähän, josta ihmiset alkoivat taistella ja kapinoida. Capitolin hallitsijat voittivat sen taiston ja rangaistukseksi he ovat kehitelleet Nälkäpelin (tavallaan se on tosi-tv), mihin 12 vyöhykkeeseen jaettu kansa joutuu lähettämään jokaisesta vyöhykkeestä kaksi nuorta (tytön ja pojan) taistelemaan hengestään kilpailuun, missä voi olla vain yksi henkiin jäänyt ja voittaja, sekä tämän jälkeen hänen ei tarvitse osallistua Nälkäpeliin. Tämän Nälkäpelin he kuvaavat siis ja lähettävät muille katsottavaksi.

On siis Nälkäpelin 75 vuosijuhla. Päähenkilö Katniss on aiempana vuonna saanut paljon suosiota ja häntä pidetään vapauden ja toivon symbolina (ensimmäisessä elokuvassa hän otti osaa 74. Nälkäpeliin). Poistaakseen tuon toivon ja kapinahengen vyöhykkeiden ihmisiltä, Capitolissa asustava presidentti päättää tänä vuonna laittaa arvonnan aiempien vuosien Nälkäpelin voittajista, jotta he pääsevät eroon heistä sekä siitä kapinahengestä. 12 -vyöhykkeellä, mistä Katniss on kotoisin, ei ole kuin 3 voittajaa, 2 miestä ja hän, joten hän joutuu automaattisesti uudelleen Nälkäpeliin, missä toiset kilpailijat ovat uhka hengellesi ja myös "luonto" (eli pelin ylläpitäjät laittavat alueelle myrkyllisiä kasveja ja tappavia eläimiä jne) on tappava.

Siinä idea pähkinänkuoressa. En ole lukenut kirjoja, joten minulla ei ole automaattista vertailukohtaa niihin, enkä tiedä olenko arvostelussani suopeampi kuin kirjat lukenut olisi. Olen kuullut kyllä juttua, että päähenkilö olisi liian tuhdissa kunnossa, mutta se tuntuu kirjaa lukemattomalle täysin pöyristyttävältä, sillä Jennifer Lawrencella (näyttelee Katnissia) ei ole yhtään ylimääräistä kehossaan, vaan luokittelen hänet laihaksi.

Elokuva loppui ihan törkeästi kesken koko kiihtyvän juonen. Juuri, kun paljastui (mitä elokuvan tiimellyksessä itse hieman aavistelinkin) juonenkäänne, se elokuva loppui siihen. Se on todella julmaa, sillä joutuu kuitenkin odottamaan useamman vuoden, ennen kuin elokuva saa jatkoa. Ilman tuota loppua, olisin jatkotarinan käynyt katsomassa, mutta nyt ei meinaa pysyä housuissaan, kun ei tiedä, miten sitten käy, jäikö tietyt henkilöt henkiin jne.

Pidän tarinasta paljon, ja elokuvasarja vaikuttaa mielenkiintoiselta. Pisteitä:
 Hymyilee Hymyilee Hymyilee Hymyilee

(Annan mielelläni elokuville aina paljon pisteitä, sillä pidän ylipäätänsä elokuvista niin paljon, että harva elokuvista on niin huono, ettei sitä kannattanut katsoa  Hymyilee leveästi )

Vaikka kukaan ei veikannut, ostin tänään 16 elokuvalippua, saas nähdä kauan ne kestävät.
tallennettu

Jos maailma ahdistaa, pakene Bub-kissan söpöön maailmaan.

jääkuningatar

TyQ- kieli                      =  suomennos
jääkuningatar (naisesta) =  henkilö, joka on voittavan tiimin
pakkasherra (miehestä)      ainoa miinuksilla oleva pelaaja.

Lähde: Pehmon sanakirja


Tee uuden vuoden lupaus: Ajattele ympäristöä- valitse ihmismoottori tai julkinen kulkuväline matkustaessasi aina, kun se on mahdollista.

Muistakaa vältellä myös katkarapujen syömistä, sillä ne pyydystetään tuhoamalla merenpohja elinkelvottomaksi useaksi vuosikymmeneksi... täysin elinkelvottomaksi, viemällä kasvit ja maa-aineskin. Miettikää sitä.
MisseKissa
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 735


Maailmanparantaja


Profiili
Vs: Leffat
« Vastaus #74 : 16.12.13 - klo:12:26 »

Tänää kattoo hobitti. Katotaan onko yhtä paskanen ku eka osa. Pituus on ainaki ihan liia pitkä ja tuntuu vitunmoiselta rahastukselta
tallennettu

Pidän kissoista
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 15 Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024