Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
16.05.24 - klo:21:47

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Munkkiliiga
| |-+  Liigan kulmanurkkaus
| | |-+  Flaijjari-sanomat
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: 1 [2] Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Flaijjari-sanomat  (Luettu 7183 kertaa)
CONST
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 974



Profiili
Vs: Flaijjari-sanomat
« Vastaus #15 : 01.02.16 - klo:20:57 »

F.L2-leiristä räjähtää - "kutsukaa meitä oikealla nimellä!"
Lainaus
Kuten huomattua, on Flying Legends -organisaatio osallistunut tämän kauden liigamestaruusjahtiin ainoastaan yhden lentueen, F.L2:n voimin. Ennen kauden alkua lievää oudoksuntaa herättänyt päätös on viikosta toiseen kahvipöytäkeskusteluiden kuuma peruna - monen juorutietolähteen mukaan niinsanottua ykköslentuetta ei olisi saatu kasaan niin lentueen talousvaikeuksien, sen menneiden tähtipelaajien ja Tengsingen erimielisyyksien kuin nimeltä mainitsemattoman Tónks-liigaklaanin johtajan pelon mestaruuden menettämisestä jo ennen kauden alkua aiheutuneen kiristyksen ja lahjonnan vuoksi.

Kaikesta tästä huolimatta osassa mediaa osallistuvasta lentueesta puhutaan kuitenkin tavallisella F.L-nimellä.

-     Mielestäni on täysin korrektia kutsua lentuetta sen ainoalla ja oikealla nimellä myös silloin, kuin vain kakkoslentue on ilmoittautunut mukaan. Ei nämä asiat voi mennä sekaisin, tuumailee lentueen vapaa-ajan tilojen kahvipöydästä tavoitettu Tengsinge.

Lentueen sisällä ollaan asiasta kuitenkin myös toista mieltä. Samaisista tiloista seinän toiselta puolelta löytyy lentueen varajohtaja myway, jolla on asiaan vastakkainen näkemys.

-     En tiedä kuka se äijä luulee olevansa joka tulee tänne meidän kolmikkoon ja yrittää selittää et se muka omistais tän lentueen. Ihan täysi idiootti. Ja kansa vieläpä arvostaa sitä. Käsittämätöntä...

Hetkinen, eikö elämä aina niin onnellisessa flaijjariyhteisössä olekaan aivan niin ruusuista, kuin mitä lentueen jäsenet itse antavat ymmärtää?

-     Joo. Tengsinge saa monoa heti, kun tilaisuus tulee ja saadaan oikeasti hyvä tyyppi sen tilalle. Ei me tuollaista käytöstä kanssapelaajia kohtaan katsella täällä sekunttiakaan pidempään, kertoo lentueen johtaja, ilmeisesti siis myös luotettavaa faktatietoa laukova totuuden torvi, johon teidän kaikkien olisi syytä tämän aiheen ja siihen liittyvien kysymyksien parissa jatkossa uskominen, CONST.

Tämän lausunnon pohjalta tapaus on helppo vetää yhteen - lentue kulkee nimellä F.L2 ja kaikki niin kutsuttuun, nimelliseen ykköslentueeseen, tehtävät vedot ja vertaukset ovat turhia. Mikäli me media syyllistymme vielä kutsumaan Tengsingeä tämän lentueen johtajaksi, voimme polttaa pressikorttimme siltä seisomalta tiedonpuutteen ja sen selvittämisen laiskuuden vuoksi. Tämän lentueen nimi on F.L2.
« Viimeksi muokattu: 01.02.16 - klo:21:02 kirjoittanut CONST » tallennettu

Vuoden herrasmiespelaaja (2012), kiitos äänestäneille!
Lainaus käyttäjältä: Tengsinges
Ja sit kun se on niin ilonen nii kukaan ei jaksa mököttää sille yhtää...
CONST
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 974



Profiili
Vs: Flaijjari-sanomat
« Vastaus #16 : 22.04.16 - klo:15:21 »

Törttöily laajeni kentän ulkopuolelle - ex-kapteeni CONST sai poliisit peräänsä!
Lainaus
Tapaus sattui Tampereella huhtikuun alussa. F.L2:n entinen johtaja CONST kertoi olevansa keskustassa työasioilla. Rautatieaseman kupeessa ilmeisesti viranalennuksesta johtuvan stressin ja osittaisen työkyvyttömyyden takia hän teki arviointivirheen ja ajoi valkoisella Renault Trafic -pakettiautollaan suoraan taksin kylkeen.

Molemmat autot kärsivät vain peltivaurioita. CONST ei sanojensa mukaan jäänyt asiaa selvittelemään, sillä "vahingot korvataan omasta pussista".

Lukuisten silminnäkijähavaintojen mukaan valkoinen Trafic poistui paikalta renkaat sauhuten kohti länttä.

Moottoritiellä nähtiin pian varsin sykettä nostattava takaa-ajo, kun CONSTin kuljettama pakettiauto sai vihaisen taksikuskin peräänsä. Lukuisten ohitus-, kiilaus- ja kameratolppien välähdysten saattelemana hurjaan jahtiin liittyivät vielä kaksi poliisin yksikköä, jotka mittasivat ajoneuvoille nopeutta yli 130 km/h.

Tavoitimme erään silminnäkijän kommentoimaan tapausta:
- Olin siinä Corollalla tulossa, ja yhtäkiä ohi kiiti valkoinen pakettiauto ja taksi. Kyllä se oli niin hurjaa, kipinät lenteli ja renkaat ulvoi niissä väistöissä. Aivan kuin elokuvissa. Kaiken kruunasi poliisit sinisine valoineen, Pallosalamaksi esittäytyvä silminnäkijä kertaa.

Takaa-ajo päättyi taksitolpalle taksien ja poliisien saartamaksi.
- Joo o, kyllä se tietää taas aikaisia aamuja ja ylitöitä, CONST pahoitteli.
- Siksi mua ei nyt joka viikko taivaalla välttämättä näykään.
Jatkatteko sivubisneksiänne kuten ennenkin? - Ajokieltoahan tuosta rapsahti, p*****e, kaahailija kiroaa.

Olimme yhteydessä vielä F.L2:n ylimpään johtoon, jossa asiaan suhtauduttiin vakavasti.
- Totta kai meidän on mietittävä myös onko lentokielto paikallaan. Onhan se suorastaan pöyristyttävää, ettei edes pienempää ajopeliä hallita. Miten isompi lentokone voi sitten pysyä hyppysissä? Ihmettelee lentueen johtaja Tengsinge.

(artikkeli mywayn käsialaa)
tallennettu

Vuoden herrasmiespelaaja (2012), kiitos äänestäneille!
Lainaus käyttäjältä: Tengsinges
Ja sit kun se on niin ilonen nii kukaan ei jaksa mököttää sille yhtää...
CONST
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 974



Profiili
Vs: Flaijjari-sanomat
« Vastaus #17 : 29.08.16 - klo:14:16 »

Lentokonepelissä kuohuu - "hän on syypää siihen, ettei peli toimi!"
Lainaus
Monen liigapilotin sekä -fanin kauhuksi näyttäisi siltä, että Aapelin puolella lentäjien pyhättö on saanut viimeisen ja lopullisen iskunsa. Lentoalueelle saavuttaessa näky on käry - kiitoratoja on suljettu, varikot ovat kiinni ja jopa osa lentueiden kalustosta on jäänyt nalkkiin siten, että niiden käyttöönotto tai siirto toisaalle on mahdotonta. Hiljaisuus on läsnä kaikkialla.

Mitä vielä muutama viikko sitten elämää kuhisseelle paikalle on tapahtunut? Salaliittoteoriat lentoalueen sulkemisen vuoksi ovat ottaneet vallan yhteisössä. Kahvipöytäkeskusteluissa syylliseksi on epäilty niin alueen vuokrannutta ylläpitäjää, liigaan ja sen kuvioihin jo aikoja sitten kyllästynyttä ja siitä lopullisesti eroon haluavaa Adjua kuin mystisesti yhteisöstä poistunutta ja hermokontrollinsa hallitsemisen kanssa painivaa lihaskimppua Extraordinarya.

Puhtaita papereita ei epäilysten osalta saa myöskään liigan johtoporras. Vaikka lentoalueen sulkeminen on tullut jokaiselle liigan kanssa tekemisissä olleelle omien sanojensa mukaan yllätyksenä, on koko toiminta saatu siirrettyä alle viikossa saksalaisilta vuokratulle, huomattavasti pienemmälle alueelle. Onko lentoalueen sulkeminen sittenkin ollut suunniteltu juttu? Onko liiga taloudellisesti siinä tilanteessa, että lentueiden palkkiot kauden jälkeen ovat olleet uhattuina? Oliko liigan ja Aapelin kymmenen vuoden pituinen historia täysin sivuseikka kun alettiin puhua kylmästi rahasta ja tarjosivatko saksalaiset tilojaan yhteisölle alhaisemmalla vuokralla?

Oman mausteensa soppaan luo kuitenkin Tengsinge, jonka roskalehden tämänaamuinen otsikko antaa ymmärtää syyllisen olevan aivan joku muu. Lehden julkaiseman turvakamerakuvan mukaan kentällä olisi sulkemista edeltävänä päivänä tapahtunut jotakin.

-     Tämä olikin loppujen lopuksi melko selvä tapaus. Jotain tapahtui ja kun kameranauhoja kelattiin edeltävään iltaan, niin sieltä jäi täysin rysän päältä kiinni kaksi tuttua sopupeliveljestä, kertoo lehden päätoimittaja, ainakin näiden hänen pyhien kokonaisarvioidensa perusteella lähes jumalaksi verrattavissa oleva Tengsinge.

-     Eikö muka jo aukea? Kaiken tämän takana on se kusiaivo, joka ei suostu liittymään yhteenkään lentueeseen vaan peräänkuuluttaa jotain seurauskollisuutta. Tuohan on se sama auto, josta teidän lehtenne vastikään julkaisi kuvankin.

Teng's Magazinen tietojen mukaan pelin kaatumisen takana olisi siis mitä ilmeisimmin CONST. Mutta miksi ihmeessä joku liigalaisista tahtoisi estää lentelemisen niin liigassa kuin vapaa-ajalla?

-     Selvää kauraa. Ainahan se on ollut tuollainen, jos ei leikitä sen säännöillä niin sitten ei leikitä ollenkaan. Jos lentueet eivät ole pysyviä vaan nimet vaihtuvat, on se väärin. Jos pelaajat eivät pysy samoissa lentueissa koko uraansa, on se väärin. Jos joku tahtoo pelata joskus jonkun muun kanssa, on se väärin. Jos on yhteyksiä, niin on helpompaa sopia ylemmän tahon kanssa koko pelin matalaksi ajamisesta kuin muuttaa omaa ajattelutapaansa.

Viereisestä rakennuksesta ulos astuvalta pilotilta löytyy komppausta aiheeseen.

-     Eipä tuo mikään yllätys lopulta ole. Laitoin sille muutama viikko sitten tekstarin ja pyysin avuksi tuuraamaan yhtenä sunnuntaina kun oli meikäläisen vuoro tehdä emännälle ruokaa. Ei suostunut, vaikka siellä olisi ollut jo entuudestaan kaksi sen edellisen kauden pelikaveria. Apina mikä apina, emäntä joutui lämmittämään pakastepitsan, itsensä mywayksi esittelevä ohikulkija puhisee.

-     Onneksi liiga voi hyvin. Tällaisia tilanteita varten meillä on ollut hyvät yhteydet Saksaan jo vuosikaudet, joten mitään suurta vahinkoa ei päässyt tapahtumaan. Liiga ei kaadu koskaan, jatkaa Tengsinge.

Totta tai ei, on pelin kaatumisen syypääksi ja suurennuslasin alle nostettu uusi henkilö. Palaako peli ennalleen, vain aika näyttää. Mikä puolestaan on lopullisen syyllisen rooli yhteisössä jatkossa, kuka hän ikinä siis lienekään... sitä odotellessa.
tallennettu

Vuoden herrasmiespelaaja (2012), kiitos äänestäneille!
Lainaus käyttäjältä: Tengsinges
Ja sit kun se on niin ilonen nii kukaan ei jaksa mököttää sille yhtää...
Sivuja: 1 [2] Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024