Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
18.05.24 - klo:08:35

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 18
1  Munkkiliiga / Uutiset / Vs: Viimeiset jäähyväiset : 27.07.19 - klo:17:58
No pitihän se nyt vielä kerran näyttää nenäänsä täälläkin.

Sivutilan käytöstähän tässä on kyse, toimintaahan täällä ei nykyään juurikaan ole. Vaadittuun sivukokoon pääsemiseksi pitäisi vanhoja viestejä karsia todella rajulla kädellä, mikä olisi aika työläs ja ikäväkin homma ottaen huomioon, kuinka suuri osa viesteistä on varsin rajatuille ihmisryhmille näkyvillä alueilla, enkä sitä koe oikeaksi vaihtoehdoksi.
Paljon niitä sitten pitäisi karsia ja onko isompi ongelma viestien määrä vai niiden sisältämä merkkimäärä? Mielestäni olisi ihan perusteltua harkita vuosia inaktiivisina olleiden klaanialueiden poistoa, jos sillä turvataan koko foorumin säilyminen.

Tarvittaessa olen toki valmis osallistumaan johonkin kolehtiin myös.
2  Munkkiliiga / Liigan kulmanurkkaus / Vs: Rankkariskabaturnauksen aivoriihi : 09.06.16 - klo:20:07
4) Pommikonella pommitus... Jusse voisi selittää asian tarkemmin, mutta jotenkin niin se meni, että toisen piti väistellä toisen yrittää osua pommilla tms.
Ehdotuksen taustalla oli tosiaan enemmän rangaistusaspektin kuin turnauspelattavuuden korostaminen. Eli rangaistu pelaaja joutuisi lentämään suoraan maata pitkin (?)(kuitenkin konetta voisi varmaan sammuttaa ja käynnistää uudelleen) kun vastustaja yrittäisi osua häneen vastakkaiseen suuntaan lentäessään pommilla (1 pommi/yritys). Etäisyyttä pommitettavaan pitäisi tietty olla jonkin verran, jotta homma ei olisi liian helppo. Vaikeudeksi tulisi varmaan määrittää, miten kaukana pommittajan tulisi pysyä ja miten varmistaa, että standardietäisyydellä myös pysytään. Joka tapauksessa kummoistakaan turnausta tästä tuskin saa.
3  Munkkiliiga / Liigan kulmanurkkaus / Vs: Palautetopic Teng's magazinelle : 23.04.16 - klo:18:46
Botswanan komennus olisikin ollut mieluisampi. Mutta moraalisesti kyse on samasta asiasta, tai oikeastaan vieläkin pahemmasta kun lukijat eivät näe mitä tarkalleen olen muokannut ja jos muokkaus on vielä tehty julkaisun jälkeen niin eiväthän he voi luottaa että muokatulla versiolla on päätoimittajan siunaus.

Nykyajan klikkihuorausaikoina on parempi olla ristiriitoja herättävä. Millä meinaat erottua New York Timesista muuten? Kaltaisesi täysin neutraalit hahmot ovat niin eilispäivää.
4  Munkkiliiga / Liigan kulmanurkkaus / Vs: Palautetopic Teng's magazinelle : 23.04.16 - klo:17:13
Tää vastaa sitä, että mun pitäs kiertää ympäri maata tussaamassa jo jaetuista lehdistä jotain typoja. Julkaistu on julkaistu.

Huoh ei nää nelijaot oo Murdochiakaan estäny.. mutta mites toi Pehtori?
5  Munkkiliiga / Liigan kulmanurkkaus / Vs: Palautetopic Teng's magazinelle : 23.04.16 - klo:16:50
Hohhoijaa Teng... tiedoksi muillekkin, etten nähnyt koko tekstiä ennen kuin se julkaistiin. Päätoimittaja vaihtoon?
6  Munkkiliiga / Liigan kulmanurkkaus / Vs: Palautenurkka : 03.04.16 - klo:07:05
Sitten ei varmaan pitäisi olla ongelmaa myöskään liittää heidän lentueidensa ranking tuloksia yhteen nippuun kun samasta tiimistä on kuitenkin kyse. Tiedät itsekin yhtähyvin kuin minäkin, että foorumiryhmien väri ja edellämainitsemani on yhtä yhdentekeviä asioita.
Siitä järjestelystä voi tietenkin olla montaa mieltä, mutta onhan se vähän vaikeaa väittää, että esimerkiksi TyQin pitäisi ehdottomasti mennä MunQin nimellä, jos vaikka Adju liittyisi tuohon nykyryhmään. Kokoonpanot on tarkoitus katsoa omasta aiheestaan eikä päätellä foorumiryhmien nimistä.

Aurinko nousee huomennakin, vaikka kaikkien foorumiryhmien väri olisi sama. Ne on kuitenkin katsottu perustellusti hyväksi pitää keskenään erilaisina, joten sen mukaan mennään.
7  Munkkiliiga / Liigan kulmanurkkaus / Vs: Foorumiryhmien värit! : 02.04.16 - klo:21:58
Ymmärsit nyt kuitenkin varmaan mitä hajin takaa. Niinkin typerästä asiasta kuin foorumiryhmän väri lienee turha ruveta vineemään. Epäkohtia kuitenkin löytyy muualtakin jos halutaan etsiä.
Voi olla turhaa tai voi olla olematta, konsensus on kuitenkin ollut jo pitkään se, että samaa väriä ei käytetä useampaan ryhmään. Sama juttu nimiasian kanssa, se on ihan tietoisen politiikan tulosta, että F.L kuuluu yhteen foorumiryhmään, eivätkä ole ilmeisesti kokeneet, että asiassa tarvittaisiin muutosta.
8  Munkkiliiga / Liigan kulmanurkkaus / Vs: Foorumiryhmien värit! : 02.04.16 - klo:21:25
En taida haluta että joudutaan jossain vaiheessa pelaamaan tiimiä vastaan jossa pelaa sen ykköslentueen pelaajat. Sehän olisi sulaa hulluutta jos foorumiryhmän väri on tärkeämpi asia kuin tiimien oikeat nimet.
Kyse on vain foorumiryhmän nimestä eikä siitä, mihin lentueeseen juuri sillä hetkellä kuuluu. F.L on aina ollut niputettuna yhteen ryhmään.
9  Munkkiliiga / Ilmoitukset / Vs: Foorumiryhmien värit! : 02.04.16 - klo:21:13
Taidettiin jo laittaa meidän käyttöön tuo väri niin kannattaako tästä yrittää värkätä vaikeeta? Samalla pilkkua nusittaessa voitte varmaan ruveta vaihtelemaan nuo F.L2 pelaajat oikean tiimin jäseniksi, esim Constilla lukee nimen alla F.L
Niinhän siinä tosiaan kävi väärinymmärryksen seurauksena. Hyvä teiltä oli kuitenkin kysyä ennen kuin teille valitaan jonkin toisen sävyn punaisen tai värittömyys palautetaan.

Tuo toinen tapaus taas johtuu siitä, että kun F.L on päättänyt käyttää yhtä ja samaa foorumialuetta, niin sen näkevät on niputettu samaan ryhmään, jolla ei voi olla useita nimiä (F.L ja F.L2).

E: kiitoksia...
10  Munkkiliiga / Ilmoitukset / Vs: Foorumiryhmien värit! : 02.04.16 - klo:19:49
stUka
Koska pientenpunasten timantti
On päällekkäinen ylläpidon värin kanssa. Jos voisitte vaikka tämän avulla valita koodin, joka eroaa tuosta edes jonkun verran.
11  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: USA:n presidenttivaalit : 26.03.16 - klo:02:23
Jusse: Kasichille annetaan unibetin toimesta 3 %, eli se mun pari prossaa ei ollu missään nimessä tuulesta temmattu.
Ja minkäköhänlainen kerroin Trumpille annettiin 9 kuukautta sitten edes republikaanien ehdokkaaksi pääsemisestä? Ero hänen ja Kasichin välillä on siinä, että siinä missä jälkimmäinen voi keplotella itselleen ehdokkuuden puoluekokouksessa, presidentiksi pääsyyn vaaditaan lisäksi sen Hillarysi voittamista marraskuussa. Ja gallupit kertovat karua kieltään: Trump ei ilman jättimäistä ihmettä pärjää varsinaisissa vaaleissa kun taas Kasichille se olisi tämänhetkisellä tiedolla paraatimarssi. Toisin sanoen Trumpin vuori on isompi kuin Kasichin, se vain on sijoittunut eri paikkaan. Näin ollen kaikki yli 5% todennäköisyydet Donaldin presidenttiydelle on ihan huuhaata.

Äänestin nyt kuitenkin Cruzia kun kysymysasettelu oli tuollainen. E: Jonka otan kyllä takaisin jos nämä uskottomuushuhut pitävät paikkaansa.
12  Pääkokonaisuudet / Lentokonepeli / Vs: Lentokkavideot : 03.02.16 - klo:16:17
Jalomielisyyden puuskassa hieman vinkkejä selostajalle/editoijalle:

Asiantunteviin urheilulähetyksiin kuuluu laaja loppuanalysointi sisältäen kattavahkon yhteenvedon pelistä, onnistujat/epäonnistujat, vaikutukset asetelmiin sarjataulukossa, jengien seuraavat ottelut yms. Tuon taustalle pyörimään vaikka joku kooste huippuhetkistä.

Lisäksi tv-lähetysten tyyliin "tulostaulu" jonnekkin fiksuun kohtaan ruutua, missä käy ilmi ainakin erätilanne ja jos sen erän numeron ja kellonkin siihen saisi niin halleluja. Tuon yhteydessä pitää tietenkin käyttää liigan logoa.
13  Munkkiliiga / Ilmoitukset / Vs: Foorumistatukset : 31.12.15 - klo:02:08
Ja lukuoikkiin viel niin, että vaan nykynen kokoonpano+Bäron, jos se sattus jsks käymään tääl Hymyilee leveästi
Mikäs sen Blackstormin foorumitunnus taas olikaan?
14  Arkisto / Vanhat uutiset / Vs: Tähdistöpelit kaudella '15 (01) : 22.12.15 - klo:07:19
Voittajavinkki:

Päättäjät [BOSS]

JussePal
duff-beer
Gents8
latesofi
Tengsinge
WäZ
15  Pääkokonaisuudet / Kulmanurkkaus / Vs: Onnea Jusse : 20.12.15 - klo:05:14
nöyrimmät kiitokseni niin kaksi vuotta sitten kuin nyt onniteillekin
Sivuja: [1] 2 3 ... 18
MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024