Munkkiliiga

Arkisto => Vanhat uutiset => Aiheen aloitti: Apple - 06.01.11 - klo:12:41



Otsikko: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: Apple - 06.01.11 - klo:12:41
Ai niin, semmoistahan ei enää ole.  ;)

Aktiivisista liigapeleistä tällä tasolla on vierähtänyt jo melkoisesti aikaa. Munkkiliigaa pyöritettiin välillä hyvässä harmoniassa - välillä jotain sinnepäin. Jos ajattelee liigamme historiaa, on aika kiittää vielä näin jo haudan takaa seuraavia, sivuillammekin mainittuja nimimerkkejä:

teekkari -nettisivujen ulkoasun luoja ja php-koodaaja
polo -sisäpiiri tietää
Mazeman -liigataulukon luoja
Proksu -Edellinen sivuston ylläpitäjä
Latesofi -Edellinen sivuston ylläpitäjä

Haluan itse kiittää ja pyytää anteeksi liigan nykytilaa. Aktiivisuus ei riitä pyörittämään tämän suuruista liigaa. En ole käynyt edes lentokonepelin aulassa haistelemassa tunnelmia hetkeen, mutta jos jonain kauniina päivänä "vanhukset" kokoontuisivat vielä pelaamaan yhdessä lentukkaa for the old times. Uskon, että esimerkiksi Latesofilla(kyllä hänet jostain löytää), Proksulla, Lurrilla, Adjulla, meillä "nykyisillä" admineilla, Larrylla ymymym. löytyisi vielä aikaa ja halua edes kerran.

Oma ympyräni sulkeutuu tähän jeesusteluviestiin,
Apple


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: Adju - 11.02.11 - klo:22:38
Jaha tällainenkin aihe täällä. Milloinkohan olen viimeksi täällä käynyt. Jotain spämmiä tullut joltain botilta (?) jotka joutuu poistamaan. Päälle 130 viestiä. Huoh.


Mutta joo, aika ei ole koskaan ollutkaan minulle mikään ongelma. Motivaatio oli, mutta kyllä nyt halua pelaamiseen löytyis, mutta eihän siellä ole enää paljon ketään. Siispä kannatan vanhusten kokoontumista vielä kerran.

Minusta sinun ei kyllä tarvitsis anteeks pyytää mitään. Kyllä tämä kuoleminen on ollut ihan kaikkien vika. Suurimpana tekijänä yleisen aktiivisuuden tipahtaminen: Kukaan ei jaksanut enää lentokonepeliä. En edes minä.

PS. En kyllä suoraan sanottuna usko että latesofia löytää enää mistään. Muut kyllä löytyvät, larrystä en tosin tiedä.


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: Kiekkolordi - 20.02.11 - klo:22:15
Kannatan, mutta mistä nämä löytää? D:


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: R-ankka - 23.02.11 - klo:22:29
ex-Munq vs ex-DnZ gogogo?

Tai ehkä vielä yksi ja samalla viimeinen kausi liigaa vielä?


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: Banaani - 11.03.11 - klo:22:24
Nykyiseinä sekä entisenä pelaajana liigan takaisin tulo olisi loistavaa. Onhan tuossa jonkinlainen liiga pystyssä mutta kukaan ei tee mitään sen hyväksi tai haasta klaaneja peleihin... Pelaajia tulee kunhan vanhoja saadaan myös mukaan joita varmasti tulee jos munkkiliiga avautuisi jälleen. Pelithän pitää kierroksia olla kun nykyajan "kuninkaat" eivät jatkuvaa osaa eikä uskalla..


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: proksu - 13.03.11 - klo:19:39
Sain muuten tänää klaanisotahaasteen y-viestillä, jonka vuoksi ajattelin tsekata tilanteen täälläpäin.

Latesofista sen verran, että jotain olen häiskästä kuullut tässä jokin aika sitten ohimennen, mutta pelaamaan - tuskin. Ajasta ei ole minullakaan kyse, mutta se into pelata on kyllä edelleen aika olematon. Kyllä minä syytän Aapelia siitä, että lentokonepeli hyljättiin, ainakin omalla kohdalla tilanne on se, että jos homma ei uusiudu tai sitä ei edes yritetä elävöittää, niin en minä jaksa.


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: Banaani - 14.03.11 - klo:18:23
no onhan nuo nyt vähän tännekkin päin vastailleet ja katelleet kun pelaajia on taas tullut pari lisää... en sitten jatkosta tiedä yhtään mutta uudistuksia sun muita toivoen  :-\ ja vanhoja pelaajia toki  ;)


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: Larens - 15.03.11 - klo:15:18
Iha mielenkiintoiselta kuulostaa itsekin tulin vahingossa katsomaan mitä täällä nykyään on...


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: Tengsinge - 23.03.11 - klo:17:47
Ihan piti rekistyröityä uusiksi, päässy jostain syystä vanha salasana unohtumaan.

Liigaa vaan kevääksi ylös mikäli oikeasti kiinostusta löytyy. Ei siinä mitään häviä. Eiköhän osa palaisi mikäli kunnon liigatoimintaa taas olisi, ja luotan siihen että uusiakin pelaajia on.  ::)


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: Banaani - 23.03.11 - klo:17:53
onhan niitä ja tuo legendaliiga pystyssäki on mutta ei kovin aktiivinen ole vaikka neljä klaania siihen kuuluukin... Pelejä kun itse haastetaan eikä pakoteta... ^^


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: Adju - 29.03.11 - klo:23:15
ex-Munq vs ex-DnZ gogogo?

Tai ehkä vielä yksi ja samalla viimeinen kausi liigaa vielä?

ex? ;) MunQ on aina ollut olemassa vuodesta 2005. DnZ:n tilasta en kyllä tiedä.

Mutta joo, jos oikeesti porukkaa kiinnostaa pelailla niin eipä se asia korjaannu tässä itkemällä. Kysykää klaaninne pelaajilta nappaisko taas pelata. Jos ei ny liigaa uudestaa saada pystyy (vaikka sekin olisi hienoa, on tässä tarpeeks hiljaiseloa vietetty), nii kuitenki ees jotai kunnon klaanimatseja tai pelejä ees ylipäätään. Kuten teng sanoi, eipä siinä mitään häviä. Yritetään edes.

edit: Enpä ees muistakaan ketä MunQissa on. Jusse nyt ainaki ja sehä onki heti valmis. :)


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: kellonaika - 30.03.11 - klo:13:18
Kyllä tuohon liigaan pelaajia tulisi, ainakin luulen niin.


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: kellonaika - 30.03.11 - klo:13:19
Legendaliigassa into hieman loppunut, koska Hedgehog ei oikein jaksa pelata lentokkaa, eikä pitää Legendaliigaa pystyssä.


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: Avento - 30.03.11 - klo:17:49
Moro!

Viime käynnistä oli niin pitkä aika, että salasanakin oli unohtunut.  Voishan tuota lentokkaa viel kokeilla pelailla, jos 'vanhuksilta' löytyis intoa. Suurin osa vanhoista tutuista ei ollut käynyt edes Aapelissa tämän vuoden puolella, tosin en minäkään kovin monesti.  :D

Tosiaan niinku Adju ja Teng sano, voitas kokeilla jotain pelejä saaha pystyyn? Joku aika pitäs sopia ja katsoa löytyykö innostusta enää. Tosin tätä foorumia ei taida kovin moni seurata..


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: Adju - 30.03.11 - klo:22:44
Jaah avekin elossa. Enpä ookkaa kuullu susta aikoihin. Vuosiako siitä jo on? :) Ala käyttää mesee tai jotain nii käy elo helpommaksi.

Unrik on kans messissä. Avekin mukaan. Vois melkeen jo sanoa et MunQ on taas iskussa. :) Hopihop muutkin herättelee niitä jätkiä ja järjestetään munkkiliigan uusi tuleminen. 8)


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: Banaani - 31.03.11 - klo:17:06
noniin nyt puhutaan asiaa  8) kyselkäähän vain apuja niin voin minäki parhaimma mukaa autella jne jos sitä tarviitte mutta tuskin  :D saadaa lentokka taas kukostamaa :)


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: kellonaika - 01.04.11 - klo:09:17
Ja !Banaani!, et ole ns. vanha pelaaja..


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: Banaani - 01.04.11 - klo:21:29
Ja kellonaika, olet ns. stalker kun luulet tietäväski.. En maybe täl nimel mut maybe toisel ;O? ja ny menee offtopiccii :D


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: Velo - 02.04.11 - klo:09:03
Piti sitten minunkin rekkaa uusiks samoist syist ku muutkin. x_x Mut jooh, Evo-Velo olis valmis evottamaan jälleen kerran. Saa nähä kuka mua ees muistaa jos kukaa. ;"D

P.S.: Ave hypätköön avantoon. :<


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: lodureu - 02.04.11 - klo:09:32
^ "Velo" mulle tästä vinkkasikin. En muistanut että olisin tänne nikkiä tehnyt, mutta näköjään löytyi jostain utopisesta syystä tunnukset täältäkin.

Eli siis larry/sopwith jne jne liian monen nickin mies löytyy täältä.

Ei varsinaisesti oo mielenkiintoa, mutta voishan sitä käydä pyörähtämässä. Tuskin tästä mitään kuus matsia viikossa - comeback ilmiötä tule kuitenkaan.


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: Xtrdnry - 03.04.11 - klo:02:27
F.L +1


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: Unrik - 04.04.11 - klo:21:10
Asiallista  :). Toivottavasti täst sit tuleeki jotai


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: Torso Pää - 11.04.11 - klo:22:19
Höpöhöpö. Sinestraki tipahti - unohtakaamme tämä.


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: Tengsinge - 14.04.11 - klo:00:33
Tosiaan, eipähän taida turhan moni tätä palstaa lukea, joten sanaa vaan kiertämään jos toimintaa taas halutaan. Tuskin hirveän aktiivista pelailua enää aikaan saataisiin, mutta kerran viikkoon lentelyn luulisi ihmisiä kyllä innostavan. Tasokkaassa seurassa pelatut ottelut kyllä itseäkin sytyttäisi. On siitä jo pari vuotta vierähtänyt...

Kesälomakin suurimmalla osalla pian on, ja silloin on tunnetusti ihmisillä muita menoja. Joten ripeästi vaan toimimaan. Mikäli kunnon liigatoimintaa ei enää saada pyörimään, niin huvikseen pelailua voisi myös kokeilla. Joku päivä kannattaisi sopia, jolloin kokeltaisiin lentelyä pitkästä aikaa, ja nähtäisiin onko kiinostusta ylipäätään.

edit
Realistista voisi olla suunillee neljä klaania, millä pääsisi jo hyvään alkuun. 4 vs 4 pelejä varmasti kaikki haluaisivat pelata, mutta vaikeaa voi olla näillä määrillä.


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: Apple - 15.04.11 - klo:16:57
Jees, ihan kivasti porukka löytäny taas tänne.

Ihan varmasti porukka lämpenis, jos saataisiin 4 vs 4 pelejä pystyyn siten, että niitä myös oikeasti pelataan. Jonkinnäköistä sitoutuneisuutta siis. Tietenkin olisi myös luontevaa miettiä, mikä on optimaalisin aika pelata. Arki-ilta vai viikonloppu?

Näyttäis kuitenkin siltä, että halua on. Täytyy siis miettiä, että miten tää tästä käännetään. Mutta kuten Teng sanoikin, mielellään ennen kesälomaa tän täytyy tapahtua jos koskaan..


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: Tengsinge - 16.04.11 - klo:00:13
Tietenkin olisi myös luontevaa miettiä, mikä on optimaalisin aika pelata. Arki-ilta vai viikonloppu?

Kyllä se viikonloppu taitaa olla paras, ainakin useimmille. Aktiivisimpina aikoina arkisinkin pelaaminen onnistui, mutta taitaa se aika olla takanapäin. Sanoisin siis että Lauantai ja Sunnuntai päivät, aikavälillä 18-20, on ihanteellisin ajankohta.


mielellään ennen kesälomaa tän täytyy tapahtua jos koskaan..
Käytännössä taitaa tarkoittaa sitä, että kuun vaihteeseen mennessä pitäisi jotain saada sovituksi. Sen jälkeen n. 6 viikkoa "liigaa" voisi olla sopiva.


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: Tengsinge - 19.04.11 - klo:02:48
Nyt vaan ilmottautumisia kehiin toiseen threadii, nii saadaan tasokkaita pelejä taas. Kaks vuotta jo ilman kunnollista liigatoimintaa oltu, niin se on nyt tai ei koskaan.

Aloitampa pelin ja kyselen vanhojen pelaajieni halukkuutta touhuun, tehkää samoin!

edit: Joku voisi ihan aapelin foorumeille kirjotella otsikon ML:n paluusta, täten tieto kantautuisi mahdollisimman monen käsiin, ja uusiakin lentäjiä saattaisi löytyä. Kirjottelinkin jo Legendaliigan foorumeille mainostuslauseita (http://legendaliiga.foorumit.fi/viewtopic.php?f=4&t=77). (Mistäköhän nimi tullut?)


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: R-ankka - 19.04.11 - klo:15:37
http://www.aapeli.com/community/forums/topic/169679


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: FIN-arvoitus - 23.04.11 - klo:16:30
Jaaha. No hyvä jos on comeback tulossa. Nyt selailin itse mielenkiinnosta näitä foorumeja ekaa kertaa ehkä noin 3 vuoteen..? tuli pikkuveljen kanssa juteltua pihamaalla että ei proot enää tätä peliä pelaile, mutta mitäs täältä löytyykään. Hienoa jos vielä yhden kauden jaksatte väkertää, jos joku oldtimer-klaani kaipaa täydennystä niin meikämannea voi mukaan niin halutessaan kysäistä. Voisi vanhojen hyvien aikojen kunniaksi pari matsia vääntää.  :)

ex. F-16 henkeen ja vereen muut klaanit maahan ja mereen ;)


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: Tengsinge - 23.04.11 - klo:23:16
F.L:ssa olis tilaa jos kiinostais. Oltais sitten jo valmiita taistelun.


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: FIN-arvoitus - 24.04.11 - klo:20:45
Kiinnostaa. Toisin sanoen, mukana ollaan!


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: Tengsinge - 24.04.11 - klo:21:41
Kiinnostaa. Toisin sanoen, mukana ollaan!
Hyvä juttu. Lisäsin sut miehistöömme.


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: MiB-Bail - 25.04.11 - klo:15:26
Moi tengu. :)


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: Tengsinge - 25.04.11 - klo:18:53
Moro. Tuu mukaan.


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: Kiekkolordi - 08.05.11 - klo:00:30
Täähän näyttää jo lupaavalta  ;)


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: Jusse - 31.12.11 - klo:21:27
Nostetaas tämä hetkeksi vielä arkistojen syövereistä.

Paljon on vuodessa muuttunut, nyt voi onneksi melkoisella huvittuneisuudella lukea ketjun ensimmäisiä viestejä. Lienee jo turvallista todeta, että Munkkiliigan vuosi 2011 oli suurmenestys, ja tästä kiitos kuuluu niin pelaajille kuin admineillekin. Omasta puolestani toivotan liigalle menestyksekästä uutta vuotta 2012!


Otsikko: Vs: Munkkiliigan vuosi 2011
Kirjoitti: Fär - 31.12.11 - klo:21:38
Nostetaas tämä hetkeksi vielä arkistojen syövereistä.

Paljon on vuodessa muuttunut, nyt voi onneksi melkoisella huvittuneisuudella lukea ketjun ensimmäisiä viestejä. Lienee jo turvallista todeta, että Munkkiliigan vuosi 2011 oli suurmenestys, ja tästä kiitos kuuluu niin pelaajille kuin admineillekin. Omasta puolestani toivotan liigalle menestyksekästä uutta vuotta 2012!
Samoin Jusse! :)