Munkkiliiga

Arkisto => Liiga-arkisto => Aiheen aloitti: CONST - 01.05.12 - klo:19:56



Otsikko: Liigan ilmapiiri - mitä sinä voit tehdä?
Kirjoitti: CONST - 01.05.12 - klo:19:56
Rakkaat kanssapelurit,

aiheen arkuudesta huolimatta on parasta että kissa nostetaan pöydälle. Jokainen tuokoon omia mielipiteitä aiheessa julki niin paljon kuin sielu sietää, pidetään aihe kuitenkin puhtaana ja yritetään keskustella asiallisia.

Munkkiliiga on tällä hetkellä yksi Aapelin suurimmista peliin liittyvistä liigoista ja sitä myötä yhteisöistä. Lähinnä biljardihait ja minigolfkumppanukset vetävät meille vertoja. Ottaen huomioon sen, että Lentokonepelin pelaajamäärä on erittäin pieni verrattuna kahteen edellämainittuun, on meidän yhteisömme tiivis. Munkkiliiga yhdistää kaikki aktiivipelaajat ja jokainen aktiivinen pelaaja tietää sen. Ylläpito arvostaa liigaa ja toisinaan tukeekin sitä. Aika hyvin, eikö? Väitänkin, että kaikista Aapelin liigoista Munkkiliiga on toiminut paremmin kuin muut saaden erityisen paljon hyvää aikaan.

Asiat eivät ole kuitenkaan ihan niin hyvin. Viimeisten viikkojen ja erityisesti parin viime päivän aikana foorumeilla ja peliaulassa on ollut havaittavissa negatiivista ilmapiiriä kanssapelureita kohtaan. Useimmiten juuri tietyt ja samat pelaajat ovat joutuneet kyseisen huutelun kohteeksi. Toisinaan tämä jatkuu vain muutaman tunnin, toisinaan päiviä, pahimmissa tapauksissa viikkoja. Mielipiteet jakautuvat kahtia, toinen hyökkää agressiivisesti vastaan, toinen yrittää puolustella, kolmas pyörittelee päätään. Itse en pystynyt enää katsomaan vierestä. Aiheeni ei välttämättä muuta tilannetta suuntaan tai toiseen, mutta saanpahan itse tuotua mielipiteeni julki - olen varma että samalla tavalla ajattelevia on myös muita.

Liigaa pelaavat monenikäiset ja erilaisista elämäntilanteista tulevat ihmiset. On hyväksyttävä se, että kaikki eivät ole samanlaisia ja ajattele välttämättä samoin kuin joku muu. Erilaisuus on rikkautta ja ainakin allekirjoittaneen mielestä on hienoa, että meillä on liigassa monenlaisia ihmisiä. Jokaisessa on jotakin erilaista kuin muissa, välillä piirteet eivät miellytä, mutta minkäs teet. Tärkeintä on se, että meillä olisi toimiva yhteisö ja me kaikki saisimme nauttia siitä.

Meidän tulisikin huomioida muut kanssapelaajamme jatkossa entistä paremmin, muuten menetämme yllämainittua arvostustamme pala palalta. Haudatkaamme siis sotakirveet, hyväksykäämme toisemme sellaisina kuin olemme, koska se tekee meistä meitä. Olkaamme sellaisia kuin olemme, meillä on siihen oikeus. Vanhemmat pelaajat, hyväksykää nuorempien innokkuus ja energisyys, he eivät tarkoita sillä pahaa, he yrittävät olla osa yhteisöä. Nuoremmat, kertokaa mielipiteenne ja kysykää rohkeasti apua asioista, älkää esittäkö kypsempää kuin mitä oikeasti olette, olkaa oma itsenne. Näin saadaan suurimmat ongelmat pois päiväjärjestyksestä.

Tee muille niin kuin haluaisit itsellesi tehtävän. Tack so mycket, menen laittamaan ruokaa.


Otsikko: Vs: Liigan ilmapiiri - mitä sinä voit tehdä?
Kirjoitti: Gents8 - 01.05.12 - klo:20:27
Eiköhän kaikki tiedä mihin tällainen johtaa. Ala-asteella on puhuttu jo monet kerrat, mitä luulette sen muuttavan? Ei mitään. Eivät kaikki pelaajat voi tulla toimeen keskenään, on ns. jengejä, jotka ovat jakaantuneet pääryhmiin, joita kutsuisin loukkaavillakin nimillä jonneiksi, herjareiksi, viisaiksi sekä hiljaisiksi taviksiksi. Esimerkkeinä annan jokaisesta ryhmästä yhden henkilön. Duunipoju leimataan jonneksi, sitä voitte kysyä itseltänne ettå miksi. Deucci on herjari, kaikki tietää sen. Viisaita ovat kaikki hiljaiset, Tengsinge, latesofi, adju yms. Taviksista olen itse esimerkkinä. Pääasiassa Fizz,Dove,TyQ,DnZ, sekä osa rambosta ja d2vesta kuuluvat näihin. Ryhmien toimeentulosta voidaan olla samaa mieltä. Herjarit ja jonnet ovat huoni yhdistelmä. Herjarit tulevat toimeen viisaiden, sekä useimpien tavisten kanssa. Tavikset huomaavat jonnet, heillä tulee vähitellen mitta täyteen, jolloin on aika päästellä kaasuja. Jonnet ja viisaat keskinkertainen yhdistelmä, jonnet luulevat olevansa hyviäkin, hyvänä esimerkkinä F.L pidetty laskuvarjoharjoitus, toisessa puolessa viisaat ilmaisevat jonneja lopettamaan. Viisaat ja tavikset ovat hyvä yhdistelmä, rauhallisuutta, tiukkoja vääntöjä, sekä hauskanpitoa.

Mutta kuten sanoit, erilaisuus on rikkaus, on hienoa että on niitä herjareitakin. Jonnet muuten eivät ottaisi opikseen, jolloin niiden kanta kasvaisi räjähdysmäisesti. Missä jonneja, siellä herjareitakin. Mutta takaisin ytimeen. Minkälainen tämä maailma olisi jos kaikki tulisivat toimeen? Tylsä! Ei mikään puhe, ei mikään teko voi tehdä munkkiliigasta täysin rauhallista. Ja pahoittelen kirjoitusvurheitäni, kirjoitin puhelimella.


Otsikko: Vs: Liigan ilmapiiri - mitä sinä voit tehdä?
Kirjoitti: MiB-Bail - 01.05.12 - klo:20:31
yayoottenubs on herjari

Kirjoitusvirhe..

Itse aiheesee.. Aika turhaa yrittää jonkun const esittää maailmanpelastajaa..

Luonnossakin on heikot ja vahvat, heikot joutuvat tyytymään mitä jää ja vahvat saavat mitä haluavat.. Ei kaikki naskit ja heikot pääse sen naaraan kanssakaan parittelemaan..


Otsikko: Vs: Liigan ilmapiiri - mitä sinä voit tehdä?
Kirjoitti: Velo - 01.05.12 - klo:20:47
Koulukiusattuna voin sanoa että aina ei mene nallekarkit tasan.

Itse yritän tulla mahd. monen kanssa toimeen, vaikka kaikista ei voi pitääkään.

Miettikää tulevaisuudessa työelämän kannalt, vaikkei lentokka työtä olekaan, mutta silti.
Tulette näkemään ja kohtaamaan monenlaisia ihmisiä työtoverina, työnantajina ja asiakkaina. Ja kaikkien kanssa pitäs tulla toimeen, vaikka ihminen olisi miten rasittava.

Jatkuva ylimielisyys on lapsellista, jos totta puhutaan.

Miettikää ittenne uhrinne asemaan. Miltä TEISTÄ tuntuisi jatkuva solvaus, syrjintä, haukkuminen? Ei varmaan kivalta. Miksi se tuntuisi muistakaan kivalle, jos ei teistäkään?

Me ollaa kaikki oltu joskus "pentuja", sitten kun ikää tulee lisää niin aikuistuu käytöskin.
Minusta omalla tavallaan suloista tuo pikkupojan viattomuus vielä tuossa iässä.

Toki tälläkin hetkellä kun kirjoitan niin aulassa on sellanen flamewar menossa että ei paremmalla väliä. Ihmiset, kattokaa peiliin. Kattokaa sinne tarkkaan, ja miettikää omia tekojanne, omia sanojanne. Miettikää kahdesti ennenkun suutanne avaatte.

Ja lopettakaa jumalauta sen oman napanne tuijotus ja ottakaa muut ihmiset ja heidän tunteensä huomioon!
Nimimerkkien takana on aina oikea ihminen Lentokonepelissä, kuten varmaan tiedätte. Jos pääsi unohtumaan niin muistutinpa nytten.


Otsikko: Vs: Liigan ilmapiiri - mitä sinä voit tehdä?
Kirjoitti: Saial - 01.05.12 - klo:20:51
Minun mielestä se on vain äärimmäisen turhauttavaa, kun häiriökäyttäytyjät eivät edes suostu miettimään, onko heidän käytöksensä oikeutettua. Asiaa edesauttaa vielä se, että on tietty hymistelijöiden kerho, jotka käytöksellään edesauttavat häiriökäyttäytyjien julkisuuskuvaa, pitämällä heitä arvossa ja ummistamalla silmänsä sen aiheuttamalle vahingolle. Lopulta kiusatut eivät enää jaksa ja menevät jonnekkin sellaiseen paikkaan, missä heitäkin arvostetaan. Tuo lienee lopulta kuitenkin sen lopun alku.

Se on myös henkistä kasvua, jos häiriökäyttäytyjä edes joskus miettisi saisiko tahtonsa paremmin läpi, olemalla kohtelias. Luulen, että isommat ovet avautuisivat tällä tavoin, sillä onhan se mielekkäämpää huomioida ihmiset, jotka ovat muillekkin ystävällisiä.

Tekisi mieli halata Constia :)


Otsikko: Vs: Liigan ilmapiiri - mitä sinä voit tehdä?
Kirjoitti: Gents8 - 01.05.12 - klo:20:52
Jonnet menkööt bombermaniaan ittesäkaltasten kanssa. Lentokka on sivistyneiden ihmisten peli, sivistykää muualla, tulkaa takasi kun ootte valmiita.


Otsikko: Vs: Liigan ilmapiiri - mitä sinä voit tehdä?
Kirjoitti: CONST - 01.05.12 - klo:20:55
Minkälainen tämä maailma olisi jos kaikki tulisivat toimeen? Tylsä! Ei mikään puhe, ei mikään teko voi tehdä munkkiliigasta täysin rauhallista.
Totta tämä. En missään välissä kieltänyt kaikkea sanasotailua, mutta kaikelle näille pitää löytyä jonkinsortin perustelu. Kaikenlainen toisten mustamaalainen sillä perusteella että "minä en vain pidä hänestä" on ehkä idiottimaisinta mitä ihminen voi tehdä. Pahinta on jos siihen lähdetään porukalla mukaan, sitä pyörremyrskyä ei pysäytä mikään. Vähän koulukiusaamisjeesustelua tämä on, mutta mun mielestä tätä sama on voitava soveltaa Internetissä - kiusaaminen täälläkään ei ole sallittua.

Luonnossakin on heikot ja vahvat, heikot joutuvat tyytymään mitä jää ja vahvat saavat mitä haluavat.. Ei kaikki naskit ja heikot pääse sen naaraan kanssakaan parittelemaan..
Vertaatko sä ihan tosissasi ihmistä luontoon ja siihen miten siellä käyttäydytään? Mikä on se mitä sinä saat ja haluat sillä että mustamaalaat ihmisiä?

Se ei liene haitallista jos sitä tekee omanikäiselleen ja elämää läpikäyneelle ihmiselle, ei se ota nokkiinsa, se on kokenut sen ennenkin. Mutta pieni, (mahdollisesti?) ala-asteikäinen lapsi ottaa. Siellä on ihminen joka on kiinnostunut liigasta ja haluaa olla osa sitä ja sä menet tyrmäämään sen. Varmasti tosi kiva toiselle jos kokee että "mä en ole tänne tervetullut." Mä en henkilökohtaisesti pysty hyväksymään tollasta, tämän pitäisi olla koko peliyhteisön liiga johon kaikki ovat tervetulleita lähtökohdista huolimatta.

Anteeksi että tuo ylläoleva esimerkki nyt lähtee tähän keskusteluun, yritin vielä avausviestissä välttää...

Jonnet menkööt bombermaniaan ittesäkaltasten kanssa. Lentokka on sivistyneiden ihmisten peli, sivistykää muualla, tulkaa takasi kun ootte valmiita.
En allekirjoita. Peliyhteisö on tarkoitettu meille kaikille. Lentokonepelin yhteisö on pieni ja Munkkiliigan osuus siinä suuri, meidän on pidettävä yhtä. Miksemme voi sivistää kyseisiä "jonneja" täällä, varsinkin jos he haluavat olla osa sitä "sivistynyttä yhteisöä?" Olisi varmasti suurempi hyöty meille kaikille.


Otsikko: Vs: Liigan ilmapiiri - mitä sinä voit tehdä?
Kirjoitti: Gents8 - 01.05.12 - klo:21:06
Mutta pieni, (mahdollisesti?) ala-asteikäinen lapsi ottaa.
Olin 4-luokalla kun alotin lentokan, en aluksi osannut edes päätellä pelin tarkoitusta, joten lähdin vain lentelemään. Tapoin omia, kunnes joku huusi mitä vittua sä teet? En tiennyt että kun painaa y niin voi puhua. En ollut lukenut mitään ohjeita kun aloitin. En tiennyt mitä hän sanoi, ammuin ctrl pohjassa vailla tarkoitusta,nitten alkoi vittuilu. En ottanut sitä itseeni, tiesin että siellä vaan jollakin on hauskaa. Joten tämä opettaa että ei kannata ottaa itseensä mitään!


Otsikko: Vs: Liigan ilmapiiri - mitä sinä voit tehdä?
Kirjoitti: Apple - 01.05.12 - klo:21:10
Kultainen sääntö esiintyy muunnelmina monissa uskonnoissa ja ajatussuunnissa. Länsimaissa tutuin on Raamatun mukainen Jeesuksen opetus vuorisaarnassa: "Kaikki, minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille". Buddhan sanotaan opettaneen "älä tee muille mitään, mitä et haluaisi itsellesi tehtävän".



Otsikko: Vs: Liigan ilmapiiri - mitä sinä voit tehdä?
Kirjoitti: nimimerkki - 01.05.12 - klo:21:18
Mäkin alotin pelin aika vasta mutta ei kukaan oo kiusannu vaikka oonki aika nuori. Pieni vinoilu on vaa hyväksi. Deucci on musta ainakin ok tyyppi. Voisko niis kiusatuis olla vikaa?


Otsikko: Vs: Liigan ilmapiiri - mitä sinä voit tehdä?
Kirjoitti: MiB-Bail - 01.05.12 - klo:21:31
Jep, todella hyvä kirjoitus nimimerkilt..

Usein itse uusien pelaajien asenteesta katsotaan, miten heitä tullaan käsittelemään.
Harmillisesti monet uudet pelaajat heti ottavat itteensä tai ennen sitä jo uhoavat tai kommentoivat jotain turhaa.


Otsikko: Vs: Liigan ilmapiiri - mitä sinä voit tehdä?
Kirjoitti: Tengsinges - 01.05.12 - klo:21:49
Täällä ilmottautuu yksi tosikko lisää! Eihän kukaan voi olla muuta kun sitä, mikäli ottaa kantaa tämmöiseen aiheeseen. Tosin no, ehkä jos pilkkaa jotakuta hyvin, niin sitten voi olla koko lentsikan sankari. Loistava avaus CONST, fiksua ja kypsää pohdiskelua. Samaten pari muuta käyttäjää, jatkakaa noin. Hyvät kanssapelurit, tätä kaivattiin. Ongelma on selkeästi olemassa.

Toisella alueella olemme käyneet vastaavanlaista keskustelua, hieman erilaisesta näkökulmasta tosin. Suunitelmana oli jossain vaiheessa laittaa jotain vastaavaa tänne, mutta ehkä vetoaa paremmin normaalin pelaajan tekemänä. Menee saman soopan toistamiseksi, kun mitä olen henkilökohtaisesti ihmisille sanonut, mutta olkoot. Koen suurimman ongelman olevan sen, että heikoimpia sorretaan. Tällä tarkoitan niitä, jotka ovat pelitaidoiltaan, iältään tai itsetunnoltaan muita perässä.

Minä en ota itseeni kohdistuvia asioita rankasti, omaan varsin hyvän itsetunnon. Mutta asia mitä en ymmärrä, on tuollainen, että haukutaan jengiä, jotka eivät selvästikään osaa itse puolustautua. Aika halveksittavaa käytöstä sanon minä. Mitä se kertoo henkilöistä, jos pitää painaa muita alaspäin, tunteakseen itsensä paremmaksi? Melko narsistista käytöstä.

Asia mikä mahdollistaa tämmöisen tapahtumisen, on munattomuus. Ryhmänpaine on niin valtaisa, että kun nähdään jotain tapahtuvan, ei viitsitä tehdä mitään asian eteen. Pointsit viestittelijöille, olette poikkeus, toivottavasti se vetoaa yhä useamman henkilön sanaisen arkun avautumisen. Ongelmat eivät katoa ainoastaan sillä, että katsotaan sivusta. Henkilöt jotka haukkuvat muita, eivät aina itse tajua mitä seuraamuksia heidän teoillaan on, välillä siihen tarvitaan ulkopuolisia

Onhan niitä hetkiä, kun sitä väistämättä ajattelee, että mitä helkkaria täällä tekee? Mutta seuraavana päivänä sitä muistaa, että suurin osa pelaajista on järkevää porukkaa ja hyviä tyyppejä. Mukava heittää läppää ja keskustella milloin mistäkin. En minäkään ole todellakaan täydellinen, varmasti joskus tehnyt noita huonoja asioita mistä saarnasin. Toivoisin silloin juurikin sitä, että oltaisiin tarpeiksi rohkeita sanomaan asiasta. Siinä on sitten mietiskelyn ja peiliin katsomisen paikka, voisiko käyttäytyä paremmin jatkossa? Kaikki tuollainen ”mutku se on mun hanipuppeli/paraskaveri/johtaja” on vaan surkeaa selittelyä ja typerien asioiden vakuuttelua itselleen. Rohkeutta Munkkiliigalaiset.


Otsikko: Vs: Liigan ilmapiiri - mitä sinä voit tehdä?
Kirjoitti: raija123 - 01.05.12 - klo:22:11
Kyllä, Loistava avaus Constilta.

Sitten asiaan.

Miettikää ittenne uhrinne asemaan. Miltä TEISTÄ tuntuisi jatkuva solvaus, syrjintä, haukkuminen? Ei varmaan kivalta. Miksi se tuntuisi muistakaan kivalle, jos ei teistäkään?

Ihmiset, kattokaa peiliin. Kattokaa sinne tarkkaan, ja miettikää omia tekojanne, omia sanojanne. Miettikää kahdesti ennenkun suutanne avaatte.

Just niin. Itekki oon koulukiusattu, vaikkei kaikki sitä koulukiusaamisena pidä. Siitä mulle vittuillaan kaks kertaa enemmä, ku "pahotan mieleni liia helposti".. en voi herkkyydelleni mitään. Ton enempää en rupee avautuun, enkä sen osalta liiemmin itteeni muuttamaan.

Joo, toi alempikin kyllä. Itekkin syyllistyn välillä tuohon flameen, rageen, ja muille vittuiluun.


Otsikko: Vs: Liigan ilmapiiri - mitä sinä voit tehdä?
Kirjoitti: CONST - 01.05.12 - klo:22:19
Usein itse uusien pelaajien asenteesta katsotaan, miten heitä tullaan käsittelemään.
Harmillisesti monet uudet pelaajat heti ottavat itteensä tai ennen sitä jo uhoavat tai kommentoivat jotain turhaa.
Mitä vanhempi pelaaja, sitä pienempi uho. Mutta lapset ovat sellaisia, se on puolustusreaktio sille etteivät he välttämättä osaa vielä kaikkea. Ylimääräistä uhoa jää pois jo siinä vaiheessa kun kanssapelaaja ei hyökkää sanoillansa suoran kimppuun vaan antaa tsemppiä esimerkiksi sanamuodolla "koita tehdä näin, koska...". Ihmiset ovat sellaisia.


Otsikko: Vs: Liigan ilmapiiri - mitä sinä voit tehdä?
Kirjoitti: Jazazka - 01.05.12 - klo:22:35
Avaan nyt itsekkin oman sanaisan arkkuni tähän asiaan, vaikka vähän hiljainen saatan olla täällä.
Mutta, ensinnäkin propsit Constille. Loistava topicci ja mikä aihe! Itsekkin olen kaikessa hiljaisuudessa miettinyt samaa asiaa. Mutta, palataanpa asiaan.

Teidän kaikkien pitäisi miettiä asiaa omalta kannaltanne, miltä tuntuisi, jos teitä haukuttaisiin? Itse olen ollut koulu kiusattui joissain määrin 6. luokalta asti aina 9. luokkaan asti.

Olen usein itkenyt asian suhteen, mutta en häpeä asiaa. Herkälle luonteelle ei minkään voi. Siksi tavallaan olen hakenut sitä lohdutusta juuri täältä. Aapelista ja etenkin lentokonepelistä. Pelaaminen aina rentoutti minua ja oli mukava jutella uusien ihmisten kanssa. En häpeä ollenkaan asiaa, jos joku siellä ruudun toisella puolella nauraakin minulle että kuinka itkupilli olen jne jne.

 Ei, asia on ihan eri. Mieti omalta kannaltasi asiaa. Miltä tuntuisi sinusta olla koulukiusattu? Miltä sinusta tuntuisi joka ikinen päivä pelätä, että milloin sinulle sanotaan jotain ikävää. Miettikää rakkaat ihmiset. Se ei ole hauskaa, kokemuksien kautta tiedän asian ja moni muukin tietää. Joillekkin tämä on minusta täysin uusi asia, tai. Uskallan sanoa et meilkeinpä kaikille. Tätä asiaa ei minusta heti uskoisi? Eihän? Vaikka olenkin hiljainen, se johtuu usein juuri tästä asiasta. Että minua on koulukiusattu.

Olen todella monesti eristäytynyt kaikesta, ihan kaikesta. Ja mennyt jonnekkin rauhaisaan paikkaa, missä mieli saa rauhassa lentää ja jättää koko elämän taakseen ja olla omien ajatuksien ja luonnon armoilla. Omalla kohdallani tämä on auttanut. Toinen asia, jonka haluan sanoa. On se, että aina on jokin keino, jollatavalla voit niitä agressiivisia tunteita purkaa. Niitä ei aina tarvitse purkaa lentokonepelin aulassa ja alkaa viattomalle ihmiselle aukomaan päätään. Ei, tämä voi olla yksi keino, mutta se johtaa juuri tämänkaltaisiin negatiivisiin aatteisiin. Itse olen löytäny höyryjen päästämis keinon runojen kirjoittamisesta.

Kyllä, kuulit oikein. Olen mies ja kirjoitan runoja. Niitä voitte käydä lukemassa ja kommentoimassa omassa aapeli blogissani. En häpeä tätäkään asiaa. Enkä myöskään sitä, että olen herkkä luonteeltani ja itken jos oikein pahasti minulle sanotaan. Vielä kolmantena asiana kaikille. Jos teitä painaa jokin asia, josta haluaisitte avautua jollekkin ihmiselle. Bingo, olet löytänyt sen. Se olen minä.

Kuuntelen mieluusti muiden ihmisten murheita ja koitan parhaalla mahdollisella tavalla piristää ja auttaa heitä. Sinulle tulee ihan varmasti parempi olo. Jos saat avautua jollekkin ihmiselle, joka kuuntelee sinua. Itse en ole vielä tälläista ihmistä muuta löytänyt, kuin minä olen. Mutta, olen sanaisan arkkuni avannut ja toivon, että kaikki tajuaisivat. Miltä tuntuu olla koulukiusattu/ muuten vain kiusattu. Mitä siitä seuraa näille kiusatuille ihmisille. Miettikää!


Otsikko: Vs: Liigan ilmapiiri - mitä sinä voit tehdä?
Kirjoitti: Tähtiyksikkö - 01.05.12 - klo:23:07
 ???


Otsikko: Vs: Liigan ilmapiiri - mitä sinä voit tehdä?
Kirjoitti: Tengsinges - 01.05.12 - klo:23:23
Ihailtavaa syvällistä kirjoittelua, Jaz, olet ainakin kovaa valuuttaa naismarkkinoilla, jos ei muuta. Otan osaa kaikkeen mitä olet joutunut kestämään, mutta jokaisessa asiassa löytyy myös posiitiviset puolensa. Tuollainen kasvattaa takuulla ihmisenä ihan hirveästi, pistää asiat mittasuhteisiin ja oppii puuttumaan, mikäli näkee jonkun toisen kestävän samanlaista, etkä varmasti ihan pienestä enää hätkähdä.

Yhtään mitään sormia osottelematta, mutta juuri moinen on meidän suomalaisten miesten ongelma. Ei osata puhua asioita, eikä varsinkaan niitten oikeilla nimillä. Varmasti monilla muillakin vastaavanlaisia tarinoita jaettavanaan, ei siinä mitään vaikka avautuisittekin. Sen perusteella mitä olen ihmisten kanssa jutellut, niin näitä koulukiusattuja löytyy täältä melkoisen paljon.


Otsikko: Vs: Liigan ilmapiiri - mitä sinä voit tehdä?
Kirjoitti: Jazazka - 01.05.12 - klo:23:38
Ihailtavaa syvällistä kirjoittelua, Jaz, olet ainakin kovaa valuuttaa naismarkkinoilla, jos ei muuta. Otan osaa kaikkeen mitä olet joutunut kestämään, mutta jokaisessa asiassa löytyy myös posiitiviset puolensa. Tuollainen kasvattaa takuulla ihmisenä ihan hirveästi, pistää asiat mittasuhteisiin ja oppii puuttumaan, mikäli näkee jonkun toisen kestävän samanlaista, etkä varmasti ihan pienestä enää hätkähdä.

Kiitoksia Teng kommmentista. Täyttä faktaa kyllä puhuit minusta. En enään kovinkaan pienistä hetkahda. Mutta, jos hetkahdan niin olen aina valmis! Ja mitä naisrintamaan tulee noo. Ei siit sen enempii :D niit kyl on ollu ja menny mut tru loven oon löytäny. Tässäkin asiassa positiivista oli se, että löysin juuri itselleni sopivat keinot asian käsittelemiseen. Luonnetta on kaikki asiat kasvattanu ja on pistäny miettimään omaa elämää mittasuhteissa. Ja kaikille nyt vielä tiedoksi, jos tarvitsette kuuntelijaa/lohduttavaa olkapäätä. Autan mieluusti :)


Otsikko: Vs: Liigan ilmapiiri - mitä sinä voit tehdä?
Kirjoitti: Gents8 - 02.05.12 - klo:07:46
pointsit kaikille jotka avautu, mut nyt pahotan mielen monilta kysymällä miten tämä liittyy asian ytimeen. Mitä sinä voisit  tehdä? Ne jotka vastasivat kyllä, voivat kertoa esimerkkejä miten toimia. Itsekin koulukiusattu med väkivalta mut tuskin ketään kiinnostaa.


Otsikko: Vs: Liigan ilmapiiri - mitä sinä voit tehdä?
Kirjoitti: kellonaika - 02.05.12 - klo:10:40
Turha aihe, lähinnä yhden pelaajan syyllistämiseen tarkoitettu.


Otsikko: Vs: Liigan ilmapiiri - mitä sinä voit tehdä?
Kirjoitti: Velo - 02.05.12 - klo:10:48
Turha aihe, lähinnä yhden pelaajan syyllistämiseen tarkoitettu.
Yhden? Kyllä tässä on enemmänkin, kuin yksi pelaaja. Vähän jokainen meistä on syyllinen jos oikein miettii. Tunnustan itsekin olevani välistä syyllinen toisten mollaamiseen, mutta ajattelin tämän luetttuani pikkuhiljaa karsia sitä pois.


Otsikko: Vs: Liigan ilmapiiri - mitä sinä voit tehdä?
Kirjoitti: R-ankka - 02.05.12 - klo:12:04
millä tavalla mun postaukset tähän topicciin on rikkonut sääntöjä?????????????????

3. kerran + rautalanka: ignoretkaa trollit ja/tai vammaset -> ne ei jaksa puhua koska kukaan ei vastaa heidän sanoihinsa -> he lähtevät kokonaan l-pelistä tai parantavat käytöstään -> ???


Otsikko: Vs: Liigan ilmapiiri - mitä sinä voit tehdä?
Kirjoitti: Tengsinges - 03.05.12 - klo:01:50
millä tavalla mun postaukset tähän topicciin on rikkonut sääntöjä?????????????????
Turhan sisällötön viesti tälläiseen avaukseen. Jos yhtään lohduttaa, on tästä poistettu myös parin muun käyttäjän samaan kategoriaan kuuluvat viestit. Koita jatkossa laittaa yhtä riviä pitempiä viestejä, joissa jotain perusteluja, niin etköhän saa mielipiteesi näkyviin.

3. kerran + rautalanka: ignoretkaa trollit ja/tai vammaset -> ne ei jaksa puhua koska kukaan ei vastaa heidän sanoihinsa -> he lähtevät kokonaan l-pelistä tai parantavat käytöstään -> ???
Tuo olisi ideaali tilanne, joka toimisi jos kaikki ajattelisivat noin. Paljolti menneisyydestä ja iästä kiinni, onnistuuko se sitten. En oikein jaksa uskoa, että käytännössä moinen voisi käydä toteen täällä. CONST kertoi aiemmassa viestissään hyvin sen, että varsinkaan nuoremman sukupolven edustajat eivät aina osaa puolustautua. Pointti on itsessään järkevä, toivotaan että ihmiset osaisivat käyttäytyä enemmän sillä tavalla.


Otsikko: Vs: Liigan ilmapiiri - mitä sinä voit tehdä?
Kirjoitti: myway - 05.05.12 - klo:17:37
Turha aihe, lähinnä yhden pelaajan syyllistämiseen tarkoitettu.
Ihan hyvä aihe, mieleen tuli montakin asennevammaista henkilöä, sinä mukaanlukien.


Itselläni yksi osasyy mielenkiinnon loppumiseen oli ylimielinen ja itsekeskeinen yhteisö. Tykkään pelistä, mutta vihaan sen ns. fandomia.
Tiedän vain muutaman pelaajan, jotka ajattelevat aivoilla. Jotka arvostavat toisia, oikeasti. Ovat epäitsekkäitä. Extra ja Smyy. Kiitokset heille.

Sanon minäkin, ettei ole ollut mieltä ylentävää tulla lentokkaan selvittämään ajatuksia ongelmista, ja saada siellä vain lisää paskaa niskaan.

En ole varmastikaan ainut, joka kokee itsensä syrjityksi, ulkopuoliseksi ja ties miksi lentokassa. Toisilla on vain noussut nesteet päähän, ja niitä viljellään sitten porukoissa. Niihin me normaalit emme pääse, ehei.

Kaikista ei tarvitse pitää, mutta kaikkien kanssa on tultava toimeen. Mikäli on niin ahdasmielinen ja pienisieluinen, että katsoo toiset alempiarvoiseksi, voi kehittää mieltä ja kasvaa, ja sitten vasta liittyä yhteisöön.


Otsikko: Vs: Liigan ilmapiiri - mitä sinä voit tehdä?
Kirjoitti: proksu - 06.05.12 - klo:00:51
Ihan aiheen vierestä, mutta tulin vain sanomaan, että olen melko ylpeä siitä miten te olette pitäneet sceneä yllä vieläkin. Aina silloin tällöin oon kurkkinu tätä touhua vieraana, ja ei voi uskoa miten te vieläkin jaksatte.

Nii ja sen verran sanon et ottakaa rennosti! Proksu out.

PS. MunQ-tagi, oikeesti  ;D


Otsikko: Vs: Liigan ilmapiiri - mitä sinä voit tehdä?
Kirjoitti: latesofi - 06.05.12 - klo:00:53
Ihan kuin minä oman poissaoloni aikana :D


Otsikko: Vs: Liigan ilmapiiri - mitä sinä voit tehdä?
Kirjoitti: proksu - 06.05.12 - klo:00:56
Haha mä kömmin kyl takaisin luolaani tästä, lupailin vaan tehdä tällaisia cameo-suorituksia että elossa ollaan. Tuli vain tässä iltahämärässä mieleen tämäkin systeemi niin pitäilee moikata teitäkin kun nyt aloittelin kierroksen ;)


Otsikko: Vs: Liigan ilmapiiri - mitä sinä voit tehdä?
Kirjoitti: duunipoju - 07.08.12 - klo:10:56
Eiköhän kaikki tiedä mihin tällainen johtaa. Ala-asteella on puhuttu jo monet kerrat, mitä luulette sen muuttavan? Ei mitään. Eivät kaikki pelaajat voi tulla toimeen keskenään, on ns. jengejä, jotka ovat jakaantuneet pääryhmiin, joita kutsuisin loukkaavillakin nimillä jonneiksi, herjareiksi, viisaiksi sekä hiljaisiksi taviksiksi. Esimerkkeinä annan jokaisesta ryhmästä yhden henkilön. Duunipoju leimataan jonneksi, sitä voitte kysyä itseltänne ettå miksi. Deucci on herjari, kaikki tietää sen. Viisaita ovat kaikki hiljaiset, Tengsinge, latesofi, adju yms. Taviksista olen itse esimerkkinä. Pääasiassa Fizz,Dove,TyQ,DnZ, sekä osa rambosta ja d2vesta kuuluvat näihin. Ryhmien toimeentulosta voidaan olla samaa mieltä. Herjarit ja jonnet ovat huoni yhdistelmä. Herjarit tulevat toimeen viisaiden, sekä useimpien tavisten kanssa. Tavikset huomaavat jonnet, heillä tulee vähitellen mitta täyteen, jolloin on aika päästellä kaasuja. Jonnet ja viisaat keskinkertainen yhdistelmä, jonnet luulevat olevansa hyviäkin, hyvänä esimerkkinä F.L pidetty laskuvarjoharjoitus, toisessa puolessa viisaat ilmaisevat jonneja lopettamaan. Viisaat ja tavikset ovat hyvä yhdistelmä, rauhallisuutta, tiukkoja vääntöjä, sekä hauskanpitoa.

Mutta kuten sanoit, erilaisuus on rikkaus, on hienoa että on niitä herjareitakin. Jonnet muuten eivät ottaisi opikseen, jolloin niiden kanta kasvaisi räjähdysmäisesti. Missä jonneja, siellä herjareitakin. Mutta takaisin ytimeen. Minkälainen tämä maailma olisi jos kaikki tulisivat toimeen? Tylsä! Ei mikään puhe, ei mikään teko voi tehdä munkkiliigasta täysin rauhallista. Ja pahoittelen kirjoitusvurheitäni, kirjoitin puhelimella.



sanot mua jonneks vaiks ite haukut mua valtaat toisten klaaneja ja esität lentokan parasta










Otsikko: Vs: Liigan ilmapiiri - mitä sinä voit tehdä?
Kirjoitti: Megabomber00 - 07.08.12 - klo:23:25
sanot mua jonneks vaiks ite haukut mua valtaat toisten klaaneja ja esität lentokan parasta
Tuossa ei ollut ''Jonnea'' ^^ mielestäni ollenkaan jos sitä meinasit.

Mut joo... Piiri on kyl ollu parantumaan päin, mutta pitää muistaa että sitä on melkein mahdoton kitke kokonaan pois.


Otsikko: Vs: Liigan ilmapiiri - mitä sinä voit tehdä?
Kirjoitti: Gents8 - 07.08.12 - klo:23:31


sanot mua jonneks vaiks ite haukut mua valtaat toisten klaaneja ja esität lentokan parasta

1. Mun mielipide, ei oo koko maailman tärkein.
2. Sait klaanis takasin, mitä vielä?
3. Milloin muka?
:D