Munkkiliiga

Pääkokonaisuudet => Kulmanurkkaus => Aiheen aloitti: Tengsinges - 08.06.12 - klo:05:41



Otsikko: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Tengsinges - 08.06.12 - klo:05:41
Kisat tosiaan alkaa tänään, joten aikaa ei ole paljoa. Koska palstalta löytyy paljon jalkapallofriikkejä, niin tälläinen aihe tarvitaan. Viestejä vaan tulemaan, lajitietämyksestä tai kokemuksesta piittaamatta. Koitetaan onnistua paremmin kun lätkätopicin kohdalla.


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Saial - 08.06.12 - klo:07:31
Päätinpäs yllättää itseni ja varmasti monet muutkin, vastaamalla ensimmäisenä, tai ylipäätänsä. Ainakin osa pelaajista tietää, etten oikein seuraa lätkää, jolloin voisi päätellä, etten seuraa mitään muutakaan urheilua. Lätkä on vaan jotenkin härkäpäisen yksinkertaista massalla ja voimalla kiekonperässä rynnimistä. Jalkapallo on taasen jotenkin hienovaraisempaa, eikä siinä pärjää sillä, että kun taidot loppuu niin juostaan vaan toista päin, vaan se vaatii vähän enemmän. En kuitenkaan tiedä jalkapallosta juurikaan mitään kuin vain säännöt ja että siellä on iloisesti kirmailevia pelaajia. Eli mitään syväanalyysejä multa on turha odottaa, koska en seuraa jalkapallosta muita kuin em ja mm skapoja.. ei niitä muita vaan jaksa katsella, sillä en ole intohimoinen urheilunseuraaja.

Jostain syystä olen katsellut mm ja em jalkapalloa ihan kakarasta lähtien, tosin en jokaista matsia, mutta minulla on selkeitä mielikuvia, kun olen vahingossa erehtynyt television ääreen vuosia sitten. En minä kyllä nykyäänkään jokaista matsia katso, mutta joitakin tulee varmasti tuijoteltua. Mulla koki jalkapallo pinen nousun tuossa parisen vuotta sitten, kun parin nettitutun kanssa pelattiin manager-kisoja.. ja minä asioista tietämätön tyttö voitin pojat.

Otsikosta luettuna, pitikö tässä kommentoida nimenomaan tiettyä matsia, vaiko vain yleisesti? Noh, oletan,e ttä yleisesti, kun on äänestys ja kaikki.. Olen kannattanut espanjaa nyt useamman vuoden. Pidän heidän pelistä juuri siksi, että he pyrkivät hallitsemaan palloa syötöillä, eikä niin kuin jotkut muut, perusta menestymistään vain ryöstöpalloihin ja niistä nousuihin. Ja hei, äsköistä kommenttia ei kannata ottaa tosissaan, varmasti samalla lailla pelaa miljoona muutakin maata ja plaa plaa, mutta tämä on minun kokemukseni, kun olen tilastoja seurannut.

LISÄÄN: Niin managerkisaan valitsin kyllä pelaajat puhtaasti ulkonäön perusteella, joten ehkä se voitto siksi korpesi vastapelureita ;D


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: visavi - 08.06.12 - klo:09:47
Ihan hyvä aihe näin kun kisat alkavat.

Kisoistahan on ollut paljon kaiken maailman sanottavaa Italialla ollut sopupeli epäilijä mikä on todennäköisesti vaikuttanut joukkueen valmistautumiseen. Maanjäristyskin siel Pohjois-Italiassa kun heillä oli kaiketi joku leiri siellä niin vaikutti hieman valmistautumiseen. Mitä tekee Balotelli tappaako hän jonkun banaaninheittelijän vai tekeekö hän maaleja.

Englantikin tulee varmasti kärsimään Rooneyn kahden ensimmäisen alkulohkon pelikiellosta, muutamien avainpelaajien loukkaantumisesta (Lampard ja Cahill mm.)
Ei ole suosikin paineita joten voi pelata melko rauhassa. Hodgsonin pelitapa on enemmänkin puolustusvoittoinen, joten uskon että Englanti ei paljoa maaleja tee.

Ranskalla taas on näytön paikka kun viime MM- kisat meni lähinnä joukkueen rähistessä valmentajan kanssa. Nyt Ranskalla on kovia pelimiehiäkin kasassa Benzema,Ribery,Nasri mainittuna mm. Ilman skandaaleja selvinnyt joukkue etenee välieriin asti.

Hollannilla on useinmiten ollut hyvä joukkue ja saa nähdä mitä saa aikaan. Alkulohkoista erinomaisella prosentilla selvinnyt jatkoon, mutta sitten useasti se ensimmäinen pudotuspelikierros on tiputtanut joukkueen. Hollannin hyökkäyksen tasosta kertoo se että esimerkiksi Klaas Jan Huntelaar ei välttämättä ole vakiinnuttanut paikkaa avauskokoonpanossa vaan siellä on paikasta kilpailemassa mm. Robin Van Persie joka voitti valioliigan maalipörssin, ja jos joukkue haluaa paljon työtä tekevän kärjen niin voivat laittaa Dirk Kuytin. On myös mielenkiintoista nähdä tuhlaako Robben kuinka paljon paikkoja EM-kisoissa kuin vaikkapa viime MM- kisojen finaalissa jos tulee niin iso peli vastaan. Saksa ja Portugali tekevät B-lohkosta kokonaisuudessaan ehkä mielenkiintoisimman.
Itse kannatan kyseistä joukkuetta ja uskon että ovat pitkällä näissä kisoissa.

Saksa

Saksan joukkue koostuu suurimmaksi osaksi Bayern Munchenin pelaajista täydennettynä muiden joukkueiden isoista tähdistä, kuten Mesut Özilistä (Real Madrid),Mario Götzestä (Dortmund) Saksalla on melko tasapaksu joukkue, jossa ehkä eniten kysymyksiä herättää Saksan topparipari ketkä siellä pelaa. Voi olla että yllättäen saksa tippuukin B-lohkosta Portugalin sijasta.





Olen kannattanut espanjaa nyt useamman vuoden. Pidän heidän pelistä juuri siksi, että he pyrkivät hallitsemaan palloa syötöillä, eikä niin kuin jotkut muut, perusta menestymistään vain ryöstöpalloihin ja niistä nousuihin. Ja hei, äsköistä kommenttia ei kannata ottaa tosissaan, varmasti samalla lailla pelaa miljoona muutakin maata ja plaa plaa, mutta tämä on minun kokemukseni, kun olen tilastoja seurannut.

Espanjalla on kyllä yksi maailman parhaista pelintekijöistä Xavi ja Iniesta osaa hyvin täydentää sitä, mutta tänä vuonna Espanjalta puuttuu selkeä ykköskärki kun David Villa ei pelaa Espanjalla näissä kisoissa. Saa nähdä kuka tai ketkä Espanjalla pelaa kärjessä.
Espanjan joukkue on suurimmaksi osaksi koottu Real Madridin ja Barcelonan pelaajista joten herää kysymys aiheuttaako näiden kahden joukkueen pelaajien sisällä pieniä riitoja joita on El Classikoissakin nähty. Kuinka paljon Espanjan pelaajat tulevat filmaamaan? Etenki Barcelona pelaajat. Kyllähän sitä muidenkin maiden jotkut pelaajat saattavat vähän filmata. Filmausta a la Busquets ja Pedro Espanjan joukkueesta (http://www.youtube.com/watch?v=ygmGIFz_EP0)

Tosin voi olla että yksittäiset pelaajat voivat ratkaista pelejä ja osa lyödä itsensä läpi, itse odotan mielenkiinnolla mitä Zlatan saa aikaan näissä kisoissa?

Lyökö kenties Tanskan Christian Erikssen (Ajax) itsensä läpi tai mitä tekee herrat Nani ja Ronaldo Portugalissa ja Mitä tekee Venäjän viime EM-kisojen tähti Arshavin?

Mielenkiintoiset kisat tulee varmasti.

(Toivottavasti tossa nyt oli ees jotain asiaan liittyvää)


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Gents8 - 08.06.12 - klo:11:07
Kreikka on aina ollut lähellä sydäntäni. Saa nähdä uusiutuuko vuoden 2004 jymy-yllätys, kun Kreikka voitti EM. Tosin saattaa Kreikan huono taloustilannekin vaikuttaa pelaamiseen. Parhaita pelaajia ei Kreikalla ole, mutta hyvällä tiimityöllä saa paljon aikaan. Mestaruuteen en usko, mutta välieriin pääsee. Mestaruuden suosisin Englannille, on ollut heidän pelinsä aika ailahtelevaa, että suosisin heidän saada hieman huomiota.

Saksa vie kuitenkin tällä kertaa.


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Xtrdnry - 08.06.12 - klo:12:07
Españaa! :-*


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: tomich - 08.06.12 - klo:12:49
Holland!


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Inearthed - 08.06.12 - klo:12:51
Holland!
Näimpä.


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: raija123 - 08.06.12 - klo:13:41
Portugal.. x)


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: !!Ei Sitten!! - 08.06.12 - klo:13:51
Itaalia Itaalia  8)  ;)  :-*


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Megabomber00 - 08.06.12 - klo:14:09
Itaalia Itaalia  8)  ;)  :-*
Näin on ;)


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: duunipoju - 08.06.12 - klo:18:05
ESPANA mun enokin asuu siel.


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Saial - 08.06.12 - klo:20:50
Täytyy sanoa avausmatsista Puola-Kreikka, että peli oli viihdyttävä ja siinä oli paljon tilanteita, mitkä käänsivät pelin suunnan. Hyvä ja viihdyttävä aloitus, eikä minua haittaa, ettei enemmän maaleja tullut. Olin ehkä leivästi Puolan puolella aluksi, mutta kun Kreikka kokosi itsensä , mitä en ihan heti olettanut, niin olivat tiimit lopulta minulle yhtä suosikkeja, siksi tasuri oli mielestäni juuri hyvä.


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Tengsinges - 08.06.12 - klo:22:36
Oli kyl hyvä avausmatsi, molemmat maat olis voinu voittaa. Vähän harmitti kun kotiyleisö joutui pettymään, mutta Kreikkakin on ihan sympaattinen. Toivottovasti Tshekki kääntäis illan toisen ottelun vielä itselleen.


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Fär - 08.06.12 - klo:23:53
Noista valinnoista puuttuu Kroatia. :)


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: CONST - 09.06.12 - klo:00:00
Hollannin murskavoitolle jo nyt :up:


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Tengsinges - 09.06.12 - klo:05:25
SaiQ: Kisat pelataan jaetusti Puolassa ja Ukrainassa, niin sen vuoksi otsikko on moinen. Ihan kaikki kisoihin liittyvät jutut vaan tänne, eiköhän yksi aihe riitä. Pakko myöntää, et en olis heti ensimmäiseks uskonu sun ymmärtävän jalkapallon päälle. :D

Itte tuli harrastettuu jalkapalloo jonkun aikaa, tarkemmin sanottuna kahdeksan vuotta. Pari vuotta sitten lopettelin sen, ja samalla jäi kyseisen lajin seuraaminenkin. Edellisiä MM-kisoja ei tullut katsottua otteluakaan, mikä futismieheltä hieman outoa. Nyt kuitenkin kipinä palloilua kohtaan on noussut taas, ja näitä kisoja olisi tarkoitus seurata tiiviisti.

Mulle EM-kisat on aina ollu paljon kiinostavampia kun MM-kisat, johtuen monen pelaajankin mainitsemasta seikasta, eli kovatasoisimmista peleistä. Jopa nää pienemmät maat on iskukykyisiä, mitkä on aikaisemmatkin kisat osoittaneet (mm. Kreikka 2004, Venäjä 2008).

Pakko myöntää, että mitään selkeää suosikkimaata ei oo muodostunu. Hollannin korkeasta katsomokulttuurista sekä viihdyttävästä ja hyökkäävästä pelitavasta oon aina tykänny, joten se on tällä haavaa mieleisin joukkue. Hollanti ei tosin menesty koskaan, joten ehkä pitäisi kääntää kelkkaa. Rakasta länsinaapuriakaan ei voi ollaa symppaamatta, joten se on kakkossuosikki. Heidän menestys tekisi myös suomalaisen jalkapalloillun kannalta hyvää.


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Saial - 09.06.12 - klo:12:31
Huomasin tuon virheen kyllä myöhenmmin päivän mittaan! Laitetaan se aamu-unisuuden vikaan, sillä luin Puola&Kreikka (syytän lukihäröä ja aamua) ja siksi sanoin, mitä sanoin. En vaan jaksanut enää myöhemmin korjata tuota, joten annoin olla.  :D


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: seva2 - 09.06.12 - klo:14:50
Kuka ruotsalainen teki vuoden 2004 EM-turnauksen hienoimman maalin pukkaamalla Erik Edmanin syötöstä?


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Chelsea Ftw - 09.06.12 - klo:15:17
Kuka ruotsalainen teki vuoden 2004 EM-turnauksen hienoimman maalin pukkaamalla Erik Edmanin syötöstä?

Henrik Larsson kait


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Xtrdnry - 09.06.12 - klo:20:59
Melkonen ylläri oli B-lohkon peli. Olisin olettanu et Hollanti voittaa raa'alla hyökkäysvoimallaan Tanskan, mut toisin kävi. Illan Saksa - Portugali -peliä oottelen kyllä innolla.


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: tomich - 10.06.12 - klo:11:13
Saksa voitti Portugalin 1-0,ja Saksan maalilla tolpat helisivät.  :P


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Inearthed - 10.06.12 - klo:15:29
Tänään olis taas yks huippumatsi nimittäin Italia - Espanja. Veikkaan Espanjan voittavan, vaikka Italia yrittää hyvin.


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Tengsinges - 13.06.12 - klo:03:41
Noista valinnoista puuttuu Kroatia. :)
Niin puuttuu, koska listasin vaan suurimmat suosikit. Nuo ovat siis ylhäältä alas järjestyksessä, betssonin antaman kertoimen mukaan. Venäjä oli ensimmäinen joukkue joka jäi ulos, sitten Kroatia. Pohdiskelin myös Portugalin pudottamista, mutta kun mestari uhosi niin kovasti heidän voittavan, niin en tohtinut jättää sitä ulos.

Tänään oli mun makuun vähän huonompia pelejä, tuo A-lohko on vaan pirun tasoton. Onneksi B:ta luvassa huomenna. Onhan tähän turnaukseen mahtunut jo muutama hyvä peli, kuten Hollanti-Tanska, Englanti-Ranska ja Italia-Espanja.


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Xtrdnry - 13.06.12 - klo:11:31
Tänään tekee jännää, Saksa - Hollanti pakko nähä!


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: CONST - 13.06.12 - klo:12:13
Tänään tulee Tanska - Portugalista rahaa! -b


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Tengsinges - 13.06.12 - klo:12:51
Tänään tulee Tanska - Portugalista rahaa! -b
Jättäisit rahapelit niille, jotka osaavat sen. Sulle tapahtuu jälleen kuten Kreikka-Puola pelin kohdalla.

Mitä laitoit? Ite heittäisin Tanskalle 1-0 voiton.


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: CONST - 13.06.12 - klo:13:03
Tanskalle 2-1, Rommedahl 90+1 minuuttia. Varmaa tietoa.


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Inearthed - 13.06.12 - klo:13:13
Portugali 2-0


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: kellonaika - 13.06.12 - klo:14:13
Portugali 2-1


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Gents8 - 13.06.12 - klo:14:31
Tanska-Portugali 2-2 tasuri


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: tomich - 13.06.12 - klo:14:42
1-0 portugal vie


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Growwi - 13.06.12 - klo:19:04
Portugali khyl vie.

Ja Espanja voittaa koko shown koska Casillas  ;)


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Gents8 - 13.06.12 - klo:19:45
Casillaksesta oli muute hyvä juttu veikkaajassa, ehdottomasti lukemisen arvoinen.


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Saial - 13.06.12 - klo:23:39
Ine, mitä mä sanoin, että Saksa vie?  :D

Itse olisin toivonut, että Puola olisi voittanut Venäjän, mutta ei niin ei. Olisin myös toivonut, että Tanska olisi viennyt Portugalin, mutta tieshän se, ettei POrtugali nyt helppo ole.


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: tomich - 14.06.12 - klo:11:21
B-lohkosta puheen ollen kaikki on vielä auki..Jos Saksa  vie Tanskan ja Hollanti Portugalin maali-ero ratkasee.


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Legend JJL - 14.06.12 - klo:15:11
Portugalin top-hyökkääjä Ronaldo näytti taas kyntensä viime matsissa  :D
Hienoa, että viime kisoista ovat oppineet jakamaan maalintekovastuuta muillekin kuin itse Mestarille.

Tänään Kroatia vie Italiaa kuin vierasta sikaa: 2-1 Kroatialle.
Espanja - Irlanti -ottelusta ei kannata puhuakaan...


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: kellonaika - 14.06.12 - klo:15:19
Italia - Kroatia 2-1

Espanja - Irlanti 3-0


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Gents8 - 14.06.12 - klo:16:16
Nyt lähti 5€ veto.
 Espanja-Irlanti+2 tasapeli
 Italia-Kroatia Kroatia voittoon

Pitäs tulla 60€ tilille  ;)


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Saial - 14.06.12 - klo:23:43
Meinasin aiemmin jo sanoa Gentsille, että ehkei noilla ihan voiteta, vaikka kertoimet ovatkin kutkuttavat.

Italia-Kroatia matsia en katsellut, vaan lepäilin, mutta äänet kyllä kuulin, joten en osaa sanoa matsista enempää.

Espanja - Irlanti matsin sitten katsoinkin. Vaikka Espanjaa kannustin alusta loppuun, täytyy sanoa, että Irlanti oli positiivinen yllätys periksiantamattomuudellaan. Itselleni ehkä mielenpainuvin asia tästä matsista on (koska olen tälläinen herkistelevä hameväen edustaja) se, että vaikka Irlanti olikin 4-0 häviöllä, siltikkin fanit jaksaa kannustaa koko loppuajan laulaen. Vain tuon seikan takia taidan vastedes pitää irlannin toisena lempparijoukkueenani ;D


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Tähtiyksikkö - 15.06.12 - klo:00:37
Torresin ekan maalin jälkeen tuo oli selkeästikkin jo aika valmista kauraa...


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Fär - 21.06.12 - klo:17:59
Tsekki voittaa tänään 2-1, ei mulla muuta..


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Growwi - 21.06.12 - klo:23:45
Portugali voittaa tänään kyllä  8)


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Gents8 - 21.06.12 - klo:23:52
Jos Saksa voittaa, häviin vedon.
Jos Kreikka voittaa, Huu ja mie ei nähdä enää ikinä.

Kumpi on tärkeämpää?


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: CONST - 22.06.12 - klo:09:22
^ Saksa, koska sillä tulee rahaa.


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: F P - 26.06.12 - klo:00:43
Eilen oli kyllä hyvä peli. Jännittävä vaikka maaleja ei tullutkaan, rankkareissakin käänteitä riitti. Oikea tiimi silti voitti, hallitsi peliä ja palloa täysin. Toivottavasti puolustavat maat tajuavat että hyökkäämällä voitetaan, ei puolustamalla.
Hieman lisäkiinnostusta toi Balotellin kikkailut, loistavia paikkoja kyllä tuhlaili mutta olihan nuo saksariyritykset mielenkiintoisia elementtejä.

Melkeempä sama lopun kannalta miten menee, mutta Saksalle en voittoa toivo.


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Gents8 - 26.06.12 - klo:09:57
Minusta taas Balotelli olisi voinut yrittää helpompia laukauksia, eikä mitään vuosituhannen maalia noin puolenkymmentä kertaa. Tuntuu että yrittää rakentaa omaa show'taan, eikä tiimipeliä. Veikkaisin Di Natalen iskeneen pallon häkkiin, jos olisi ollut Balotellin tilalla.


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: F P - 26.06.12 - klo:13:48
Sitähän minäkin meinasin.


Jalkapallohan elää viihdearvolla että saavat ihmiset katsomaan pelejä ja sitä kautta rahaa. Jos ei ole niin merkittävä peli itselle niin mieluummin katson Balotellin kaltaista yllätyksellistä pelaajaa vaikka maaleja ei tekisikään ja luultavasti moni muukin juuri viihdyttävyyden takia.


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Gents8 - 26.06.12 - klo:14:15
Lukekaas Fifa-mafia. Kertoo tosi hyvin mitä kaikkea rikollista toimintaa ne pomot siellä pyörittää.


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Legend JJL - 30.06.12 - klo:15:41
Jooh, sinne meni edistyksellinen Saksa. En ole oikein katsonut hyvällä Saksan modernia pelitapaa ja nyt sen seuraukset nähtiin pahimmillaan/parhaimmillaan. Myöskin nähtiin samaa Saksan superstar-elvistelyä, mitä viimeisessä kolmessa kisassa: kun nousialla on kolme mahdollisuutta syöttää ylöspäin joko kahdelle täysin vapaalle tai komannelle - Super Mari Gomezille - jota pitelee vähintään kolme italianoa, niin syöttö lähtee lähes aina Gomezille; tehdään mielummin pitkiä läpijuoksuja kuin rakennetaan rauhassa peliä ja maalia pitää yrittää puolesta kentästä.
     Saksalla oli toki monta paikkaa läpijuoksujen ansiosta, mutta ne kaikki olivat täysin samanlaisia, mikä on puolustukselle ihanteellinen tilanne. Kaukolaukauksissakaan ei ollut yhtään mitään järkeä, kun vastassa huippuluokan maalivahti.

Seuraavaksi sitten Espanja - Italia. Uskon vakaasti Espanjan voittoon (2-0). Ei Espanja tule toistamaan samaa virhettä, mitä Portugalia vastaan. Syy silloiseenkin kämmähdykseen oli siinä, että vastus oli ensimmäinen varteenotettava. Ehkäpä sitten neljännellä kerralla muutkin kuin Espanja tajuaisivat, että menestyksen avaimet ovat pelinrakennuksessa...


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Fär - 30.06.12 - klo:22:32
Ite veikkaan 2-1 Italialle.


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: kellonaika - 30.06.12 - klo:22:48
3-1 Espanjalle.. 8)


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Tähtiyksikkö - 30.06.12 - klo:23:26
Jännä kyllä sitten nähdä että mitä Italia keksii Espanjan pelin pysäyttämiseksi; pyrkiikö esim itse hallitsemaan enemmän palloa? Keskikentältä kuitenkin löytyy semmoisia taitavia miehiä kuten Pirlo, De Rossi, Montolivo... Toki paljon vaikuttaa Espanajan pelaajavalinnat, itse kyllä odotan sitä oikeata hyökkääjää sinne kärkeen nimittäin Torresia. Balotellikin kaksi maalia viime ottelussa tehneenä nähtäneen aloituskokoonpanoissa. Jännityksellä odotan ja toivon ettei ottelusta tulisi pitkäveteinen ainakaan sen takia, että Espanja siellä on <-- maa jolla on katsojille mielestäni äärimäisen tylsä pelitapa. 

Wish Italia can win it  ;)


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: CONST - 01.07.12 - klo:11:12
Mario hoitaa.


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Legend JJL - 01.07.12 - klo:22:44
No joo... Espanja voittais tän 5-0, jos haluaisi.
Kuten Litti sanoi: "Ei Italian tarvi pitää palloo, ne on tyytyväisiä muutenkin."
...Siltä vähän näyttää :D


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: Tähtiyksikkö - 01.07.12 - klo:22:58
Joo italia on kyllä painettu totaalisesti maanrakoon, ainoa tie pois on tehdä maali ennen viimeistä varttia... Syöttäisivät nyt mariolle supersieniä ::)


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: CONST - 02.07.12 - klo:00:37
Jos ei mitään muuta niin jäinpähän koko turnauksen ajalta vedonlyönneistä plussan puolelle, vaikka alussa vähän heikolta näyttikin... -b


Otsikko: Vs: EM-kisat 2012 Puola&Ukraina
Kirjoitti: D P - 22.12.12 - klo:14:47
Jalkapallo tiimi peli ei yhden miehen peli....