Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
28.09.24 - klo:14:22

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 245 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Arkisto
| |-+  Liiga-arkisto
| | |-+  Vanhat kierros -ja kausikeskustelut
| | | |-+  Kauden '16 (02) spekulointi
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
äänestys
Kysymys: Mikä joukkueet etenevät pudotuspeleihin?
Dove - 15 (10.9%)
Etana - 26 (19%)
F.L2 - 27 (19.7%)
Nokka - 11 (8%)
Rotta - 4 (2.9%)
stUka - 17 (12.4%)
Tónks - 32 (23.4%)
TyQ - 5 (3.6%)
äänestäjiä yhteensä: 32

Sivuja: [1] Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Kauden '16 (02) spekulointi  (Luettu 1997 kertaa)
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Kauden '16 (02) spekulointi
« : 01.04.16 - klo:17:32 »

TM käynnisti kausiennakollaan tulevan kauden spekuloinnin. Mutta miten lentsikkaviisaat näkevät tilanteen: kuka yllättää ja kuka floppaa? Löytyykö Tónksille haastajaa? Ketkä selvityvät pudotuspelikilvan voittajina?
tallennettu
piisu
Jäsen

Poissa Poissa

Viestejä: 374


Herrasmiesfilosofi


Profiili
Vs: Kauden '16 (02) spekulointi
« Vastaus #1 : 01.04.16 - klo:22:36 »

Tonks tulee etenemään välieriin voitosta voittoon ja todennäköisesti heitä vastaan asettuu F.L2 tai Etanat, tässäkään välieräpelissä tuskin jää epäselväksi mikä tiimi on lähtenyt jälleenkerran kovimmalla pelaajamateriaalilla liikkeelle. Toisena runkosarjasta välieriin tulee etenemään stUka joka niin ikään saa vastaansa joko F.L2 tai Etanat. Kauden mielenkiintoisimmat ottelut tullaan käymään ehdottomasti kolmikon F.L2, Etana ja stUka välillä.

B-mestaruuden tulee viemään nimiinsä Dove ilman minkäänlaista epäselvyyttä. Todennäköisesti B-mestaruus tullaan käymään kahden kokeneimman porukan välillä eli siis Dove -TyQ. Nokalla on tietenkin myös kaikki saumat päästä taistelemaan b-mestaruudesta, mutta se vaatii porukalta erittäin hyvää tiimityöskentelyä.

Myöskään kauden jumbojoukkue ei pitäisi tulla yllätyksenä vaan selvästi heikoimmalla nimilistalla varustettu ja aavistuksen kokematon Rotta tulee hakkaamaan päätään seinään ottelusta toiseen. Toivon toki että Rotta nappaa muutamia pisteitä kärkinelikolta (stUkaa lukuunottamatta).

Yhteenvetona: katseet kannattaa tämän kauden aikana kiinnittää kolmeen tiimiin: F.L2, Etana, stUka. Muuta jännittävää tällä kaudella ei tulla näkemään mikä on suorastaan surullista.
tallennettu

~Melilosvolotta~

Nykyinen käyttäjätunnus: Rottamipii
WäZ
Nokka

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 688



Profiili
Vs: Kauden '16 (02) spekulointi
« Vastaus #2 : 02.04.16 - klo:01:27 »

Tytöt ja pojat sillälailla että N O K K A tulee ja voittaa koko paskan. jos saadaan pelaajat paikalle
tallennettu

Ime sinä poika soiroa en oo tulossa sun pariks
piisu
Jäsen

Poissa Poissa

Viestejä: 374


Herrasmiesfilosofi


Profiili
Vs: Kauden '16 (02) spekulointi
« Vastaus #3 : 13.04.16 - klo:12:25 »

Etanat osoittivat viime sunnuntaina ettei tämän kauden mestaruus ole vielä ratkennut. Erittäin yhtenäistä tiimityöskentelyä edellisessä pelissään esittäneet Etanat ovat ilmanmuuta taistelemassa mestaruudesta. Etana - stUka peli antaa ilmanmuuta mietittävää itsekullekkin.

stUka puolestaan on hankalassa tilanteessa Apelizin poistuttua vahvuudestamme, kuka kykenee täyttämään Apelizin roolin? Etana pelin vaikeudet lähtivät liikkeelle ilmanmuuta kahdesta heikommasta pelaajasta, Turre taisi kärsiä lagimisesta ja itselläni ei ollut juurikaan kiinnostusta pelata koko ottelua. Selitellähän voi aina ja siitä saa hyvää poppari viihdettä. Tulevana sunnuntaina mitataan todella joukkueen halua päästä kärkinelikkoon.

Tuleva Tónks - Etana peli tulee varmasti olemaan mielenkiintoinen. Ratkaisevassa osassa ottelun lopputuloksen kannalta onkin se, saako Etanat parhaat miehensä paikalle. Tasainen ottelu tulossa jokatapauksessa.
tallennettu

~Melilosvolotta~

Nykyinen käyttäjätunnus: Rottamipii
piisu
Jäsen

Poissa Poissa

Viestejä: 374


Herrasmiesfilosofi


Profiili
Vs: Kauden '16 (02) spekulointi
« Vastaus #4 : 25.04.16 - klo:17:29 »

Neljännen kierroksen kahden ensimmäisen pelin jälkeen ollaan jännän äärellä. Kolme pudotuspeleihin nousevaa joukkuetta alkaa olla selvillä. Tónks, Etana ja F.L2. Puolestaan taistelu neljännestä pudotuspelipaikasta ei varmasti tule jättämään ketään kylmäksi. Pudotuspelipaikasta on edelleen taistelemassa 4 joukkuetta, joista 2 (Dove, Nokka) ovat saaneet jo jonkinmoisen etulyöntiaseman. stUka ja TyQ ovat tilanteessa jossa ei juurikaan olisi varaa hävitä erääkään, ja täytyy vain toivoa, että Dove ja Nokka molemmat menettävät pisteitä tulevissa otteluissaan.

stUka on kokenut kauden aikana suuria muutoksia, jopa kyseenalaisia muutoksia. Kaksi kovaa vahvistusta ovat nyt poissa ja tilalle on tullut mm. kaksi Rotta klaanin jäsentä. Duddersin liityttä klaaniin tilanne näytti hyvinkin valoisalta, toisaalta menetimme lemonlightin joten suurta etua tai haittaa ei tapahtunut. Kauden alussa omaamastamme kokoonpanosta on jäljellä enää kaksi jäsentä, turre ja piisami. Nämä kaksi pilottia olivat ilmanmuuta alkuperäisen kokoonpanomme heikoimpia jäseniä. Pelien edetessä kyseinen kaksikko on kuitenkin parantanut otteitaan. Rotta pelin toinen erä osoitti kuinka suureksi osaksi fiksuista päätöksistä klaanimme sisällä vastaa Turre. Lähes tappiollisen erän jälkeen joukkue sai kuulla kunniansa ja nöyränä otimme oppia tältä rekkakuskien jumalalta ja suurelta johtajalta.

Dove oli ennen neljättä kierrosta pahan tilanteen edessä menettäessään Duddersin. Klaanissa aktiivisia jäseniä oli jäljellä enää kolme. Lyhyiden neuvotteluiden kautta he saivat toivottuja supervahvistuksia tiimiinsä (Apeliz, lemolight). Joukkueen tilanne näyttää entistä valoisammalta ja he ovat todenteolla ennakkosuosikkina nousemassa neljänneksi pudotuspelijoukkueeksi. Tätä joukkuetta kannattaa pitää silmällä. Vieläkö heidän rivinsä rakoilevat, vai onko joukkue nyt muodostunut yhtenäiseksi. Mikäli joukkue vain pysyy kasassa, on joukkue ilmanmuuta yksi suurista fiinaalipaikan tavoittelijoista. Katsotaan saako kirsi enää peliaikaa. Penkittääkö Fär itsensä vai Kirsin.

Myös Nokka elää tietynlaista muutoskautta. Klaanin pitkäaikainen johtaja WäZ siirtyi varhaiseläkkeelle kesken kauden ja klaanin johtajan puikkoihin astui Aristotele. Nokka sai tärkeitä pisteitä ottelussaan stUkaa vastaan, kun ajatellaan pudotuspeleihin pääsyä. Kyseenalainen veto kieltää tuuraaja mikäli hän on tiimille vahvistus. Fär ei käynyt tuuraajaksi, vaan jussi kepponen kävi. Ottelun ensimmäinen erä ratkesikin jussi kepposen pelleilyyn ja tavallaan katkaisi selkärangan joukkueelta. Oliko WäZ käskenyt jussi kepposen aiheuttamaan stUkalle miinusta ja Nokalle plussaa? Tästä asiasta käytiin mielenkiintoinen keskustelu. WäZ tosin kiisti kyseiset syytökset.
« Viimeksi muokattu: 25.04.16 - klo:18:25 kirjoittanut piisu » tallennettu

~Melilosvolotta~

Nykyinen käyttäjätunnus: Rottamipii
Sivuja: [1] Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024