Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
01.07.24 - klo:14:44

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Arkisto
| |-+  Liiga-arkisto
| | |-+  Vanhat kierros -ja kausikeskustelut
| | | |-+  Kierros #2: Nallekarkkeja ja viiltohaavoja
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: 1 [2] Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Kierros #2: Nallekarkkeja ja viiltohaavoja  (Luettu 3596 kertaa)
pallosalama
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 750


PC ♥


Profiili
Vs: Kierros #2: Nallekarkkeja ja viiltohaavoja
« Vastaus #15 : 25.11.12 - klo:15:03 »

Vaikka oliskin "vaan lentokonepeli", monet ottaa pelin tosissaan. Jos toinen osapuoli haluu pelata kunnon peliä niin eiköhän se ole herrasmiesmäistä itsekkin pelata täysiä eikä pelleillä. Vaikka olis kuinka suuri tasoero. Sitten voi mennä niihin avoimiin pelleilemään hyvällä mielellä kun tietää että on ne liigapelit pelannu kunnolla.

Illan pelistä en sano mitään, saas nähä jos tää netti taas vaihteeks toimis hyvin  Pyörittää silmiään
tallennettu

(Megazone)Saa pistää ratioo paremmaks Hymyilee
Lainaus käyttäjältä: Stephen King
Tietenkin! Owen ajatteli. Tuo käy järkeen. Hän sai puhelun pistooliin. Sitähän sattuu vähän väliä.Unensieppaaja, sivu 415
Lainaus käyttäjältä: Crayak
There must be a game. If there is no game there is nothing for me.
[22:48] <@Adju> oon robotti
Sieni is unstoppable!
<heni1> etkö oikeesti tee mutuaa kun pelaa tätät
<Tengsinge> pallo-salama on ehkä huumorintajusin henkilö täälä
<mcboxerjr> sit voi vessan hytis kans
1986 - No brave new world, no brave new world.
2000 - A brave new world, in a brave new world

jeu de voyance gratuit tarot forum voyance gratuite immediate voyance question gratuite voyance par tarot gratuit chat voyance gratuite voyance gratuite sms voyance avenir question gratuite voyance par tchat entierement gratuite jeux de voyance amour gratuit voyances gratuite ici voyance amoureuse gratuite voyance gratuite amour sans inscription claire voyance gratuite tchat gratuit voyance premiere voyance gratuite par telephone voyance gratuite tarot de l'amour voyance 100 gratuite en ligne voyance arabe gratuite en ligne site voyance gratuit voyance gratuite posez votre question voyance premiere consultation gratuite telephone voyance gratuite en ligne chat
CONST
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 974



Profiili
Vs: Kierros #2: Nallekarkkeja ja viiltohaavoja
« Vastaus #16 : 25.11.12 - klo:17:32 »

F.L-TyQ-X 5-0
Kierroksen ehdottomasti kiinnostavin matsi. Erään Flaijjareiden turkulaissankarin oletetaan sortuvan jopa viime kauttaan huonompiin suorituksiin juuri kauden avauksessa. Alustavien tietojen mukaan myös Munkkiliigan kovin rautalankamuusikko loistaa kauden avauksessa poissaolollaan. Flaijjareiden eduksi TyQ-X:n riveissä ollaan siirrytty tällä kaudella uudenlaiseen valmennusmenetelmään, Nalayanan laulunauhoitteisiin, joka ei alustavien tietojen mukaan ole siivittämässä joukkoa korkealle. Ehkä laulu, ja sitä myötä tulokset, parantuu kauden edetessä.

Kalja-TyQ 5-0
Kalja julkisti viikolla sopimuksen Porin suurmiehen seva2:n kanssa, mikä varmistaa Kaljojen jo muutenkin todennäköiseltä näyttäneen voiton. Terminaalissa on kuultu myös huhuja siitä, että tässä ottelussa yritetään rikkoa liigan piste-ennätys. Nähtäväksi jää myös, onko Vernon poisjäännillä vaikutusta tähän.

Burn!-MunQ 0-5
Tähtiyksikkö on harjoitusotteluiden perusteella tuonut liigaan uuden, erittäin potentiaalisen joukkueen. Viikko sitten taisteltu voitto Fizzistä todisti, että joukkue voi napsia koviakin joukkueita vastaan pinnan tai pari. Valitettavasti tämän kauden aloitusvastustajana toimii kuitenkin Adjun balettiseura, joka on viime kauden pettymysten ja vaikeuksien jälkeen koonnut rivinsä ja taistelee jälleen mestaruudesta - ainakin B-sarjassa.

Dove-Fizz 3-2
Fizzin sisäiset rivit ovat kauden alussa halkeilleet. Visavi antoi herra Ponin kokeilla hetken johtotaitojaan, mutta epävirallisten tietojen mukaan pelkäsi suunnitteilla olevan Cotton Candy -taktiikan epäonnistuvan ja lähes diktaattorimaisesti palasi poppoonsa johtoon. Vastaanasettuva Dove erotti viikolla joukkueestaan saksalaiskaunokaisen, _Lisa98_:n, joka olisi ehdottomasti auttanut joukkueen puhtaaseen 5-0 -voittoon. Kumpikaan joukkue ei tule saamaan neljää pistettä ja ottelu ratkaistaan vain muutaman kymmenen kokonaispisteen erolla.

D2ve-Sir 0-5
Liigan tulokasjoukkue Sir on aloittanut kautensa harjoitusotteluiden perusteella vahvasti. Bond ja Gruusom ovat näyttäneet Siideri-organisaatiossa kaapin paikan ja taistelevat ehdottomasti hyvistä sijoituksista tulokaskaudellaan. Mielenkiinto kohdistuu viime kaudella liigadebyyttinsä F.L:ssä tehneeseen nuorukaiseen, -Rakkiin. Toinen, ikuinen mielenkiinnon kohde on, montako pelaajaa D2ve saa paikalle. Tällä kertaa määrä tuo luku on ainakin viisi, joten luvassa on loistava taisto.

MLP-Etana 0-5
Kierroksen viimeisessä ottelussa nähdään, onko F.B:stä Etanoihin siirtynyt juupeli k sittenkään oikeassa joukkueessa. Etanoiden johdossa tällä kaudella majaileva Gents8 on lehdistötiedotteiden mukaan varma siitä, että tällä kaudella joukkue pääsee A-playoffeihin ja mahdollisesti jopa saa mitaleita. MLP on edelleen tulokasklaani, joten ottelun puhdasnumeroisuus ei liene yllätys. Toimitus antaa kuitenkin kaikki rispektin rippeet Luolapoliiseille, koska kauden alussa pidetyn imagokyselyn mukaan heidän keskuudessaan vallitsee liigan paras joukkuehenki.
tallennettu

Vuoden herrasmiespelaaja (2012), kiitos äänestäneille!
Lainaus käyttäjältä: Tengsinges
Ja sit kun se on niin ilonen nii kukaan ei jaksa mököttää sille yhtää...
latesofi
Modiktaattori / MunQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 3 211



Profiili
Vs: Kierros #2: Nallekarkkeja ja viiltohaavoja
« Vastaus #17 : 26.11.12 - klo:21:25 »

Kuten odottaa sopikin, kierroksella 2 oli useita oikeita veikkauksia. Eniten hajontaa oli nimenomaan Dove-Fizz -pelissä, mutta siitä huolimatta täysin oikeita tuloksia oli 5 kappaletta. Arvonnassa onni suosi Extraa ja Huuta, onnea vain kovasti, palkinnot on jo postissa.

Ja seuraavan kierroksen veikkaushan on käynnissä taateli.comissa.
tallennettu

Kooste kaikista turnauksistani

Tykisti, MunQ -klaanin jäsen,  liiga-admin, sekä Vuoden rantaleijona 2012!

Nopeimmin saat yhteyttä foorumin y-viestillä.
Sivuja: 1 [2] Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024