Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
29.09.24 - klo:06:33

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 245 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Arkisto
| |-+  Liiga-arkisto
| | |-+  Vanhat kierros -ja kausikeskustelut
| | | |-+  Kierros 5 - Kauden viimmeiset pelit
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: [1] Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Kierros 5 - Kauden viimmeiset pelit  (Luettu 2427 kertaa)
WäZ
Nokka

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 688



Profiili
Kierros 5 - Kauden viimmeiset pelit
« : 14.12.15 - klo:15:13 »

Dove-Nokka 0-5
Kyl pitäs puhtaasti hoitua, vaikka ottelulla ei ole meille mitään muuta panosta kun 2 pinnaa runkosarjan voittoon.

TyQ-Siima 0-5
Joo

Loppuottelut

Nokka-Siima 3-2
Khyl me hoidetaan

TyQ-Etanat 0-3
Vaik Dove olis etanoit vastaa nii kyl ne hoitaa tän puhtaasti
tallennettu

Ime sinä poika soiroa en oo tulossa sun pariks
ifreetti
Tónks

Poissa Poissa

Viestejä: 733



Profiili
Vs: Kierros 5 - Kauden viimmeiset pelit
« Vastaus #1 : 20.12.15 - klo:16:09 »

herätys nobbaliiga! finaali kierros tulos eikä kukaan kirjota tänne?

Su 20.12.15 18:00 Singe tiimi vs siima jengi 0-5

Viime viikon murskajaisista kovastikkin pettynyt Singe ei kuitenkaan lannistunut vaan toivoi heti uusintaottelua. Illan tasokkain ottelu nähdääkin todennäköisesti jo kello 18, mutta tasaväkisyydestä tuskin voidaan tässäkään ottelussa puhua. siima murskaa ja singe itkee tulee olemaan ottelun kuva.. toivottavasti tulee taas murskaus videolle?

Su 20.12.15 19:00 Nokka-Dove 4-1

Doven ryhmässä olisi ollut potentiaalia paljon enempäänkin paremmalla aktiivisuudella.. Voittamalla tämän ottelun heillä on edelleen kuitenkin hyvät saumat sijoittua runkosarjassa neljänneksi TyQin jäädessä todennäköisesti nollille omassa ottelussaan. Tämä kuitenkin vaatisi huomattavaa tasonnostoa edellisistä peleistä ja ehdottomasti ykkösnyrkin marssittamista kentälle. Itsellä ei usko tähän riitä, joten uskon ottelun menevän Nokalle.

Su 20.12.15 19:00 siima-TyQ 5-0

Ainoa asia mikä voisi enään pitää siiman ulkona loppuottelusta on puhdas luovutusvoitto ja -3 pistettä. Tämän todennäköisyys on kuitenkin pieni siiman pelatessa jo yhden ottelun kello 18 alkaen, joten hirveästi pelattavaa ottelussa ei siimalla ole. Tästä huolimatta löysäilemään ei missään tapauksessa lähdetä vaan tavoitteena onkin rikkoa Kaljamahojen tekemä kokonaispiste-ennätys (4900 isoin minkä muistan joku nörtti vois tarkistaa tän)

Pronssiottelu 20:00 Etana-Dove 4-1
(fiksuu muuten et pelataan samaan aikaan kun finaali valoja tauluun adminit nyt)

Taidollisesti luulisi menevän melko selvästi etanoille, mutta kuten viime kierroksella huomattiin ei asia ole niin yksioikoinen kuin kuvittelisi. Ottelusta voikin muodostua lähes mitä tahansa

Finaali 20:00 Nokka-siima 3-0

kaikkien aikojen ylivoimasin finaali tulos. ei mitään saumaa vaikka siiman joukkue kokikin valtaisan menetyksen SingeTengin poistuessa joukkueesta
tallennettu
duff-beer
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Viestejä: 1 208

sdfjshdf


Profiili
Vs: Kierros 5 - Kauden viimmeiset pelit
« Vastaus #2 : 20.12.15 - klo:16:43 »


(fiksuu muuten et pelataan samaan aikaan kun finaali valoja tauluun adminit nyt)


Finaaliparihan on varma, voittehan sopia vastustajanne kanssa että pelaatteko esim. pronssiottelun jälkeen.
tallennettu

joo
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Kierros 5 - Kauden viimmeiset pelit
« Vastaus #3 : 20.12.15 - klo:17:29 »

Jos joku osaa kuvata ja yhdistää siihen teamspeakin äänenen niin kertokaa, voin nimittäin sitten selostaa joko 19 tai 20 alkavan matsin.
tallennettu
WäZ
Nokka

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 688



Profiili
Vs: 6. Kierros (Finaalit)
« Vastaus #4 : 20.12.15 - klo:20:51 »

Onnittelut siimalle voitosta.
tallennettu

Ime sinä poika soiroa en oo tulossa sun pariks
Skete
Nokka

Poissa Poissa

Viestejä: 102


Iha vitu yeemon


Profiili
Vs: Kierros 5 - Kauden viimmeiset pelit
« Vastaus #5 : 20.12.15 - klo:21:17 »


                                  Onnea
tallennettu
ifreetti
Tónks

Poissa Poissa

Viestejä: 733



Profiili
Vs: Kierros 5 - Kauden viimmeiset pelit
« Vastaus #6 : 20.12.15 - klo:23:05 »

kiitos.. voitto maistuu hyvälle
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Kierros 5 - Kauden viimmeiset pelit
« Vastaus #7 : 21.12.15 - klo:21:26 »

Kierroksen topit:

1. Hartolan nettiyhteys. Hartolaisia on koeteltu kenties enemmän kuin mitään muuta aluetta Suomessa, kun heidän nettiyhteys on toistuvasti takkuillut ja pitänyt paikalliset henkilöt pois jopa päiviä internetistä. Nyt Hartolan yhteydet ovat kuitenkaan osoittaneet elpymisen merkkejä ja ne ovat toimineet moitteetta jo kaksi sunnuntaita putkeen. Tulevana sunnuntaina Hartola esiintyy yhtenä tähdistöturnauksen joukkueena, joten toivotaan että sama tahti pysyy yllä.

2. JussePal. Tällä kertaa oli harvinainen finaalikierros kun huomio ei keskittynyt pelkästään liigan tarjoamiin otteluihin, vaan moni mielsi päivän erityiseksi nimenomaan Jussen synttäreiden takia. Jusse hoiti roolinsa valokeilassa ammattimaisella tavalla ja vietti ensimmäiset sellaiset synttärinsä pitkään aikaan, joiden aikana hän ei viestitellyt asiattomuuksia foorumeille keskellä yötä. Jussen synttäreiden jatkot golfin ja tykkipelin puolella olivat niin ikään menestystarina.

3. Adju. Viime sunnuntain murskatappion ja surkean henkilökohtaiset esityksen jälkeen Adju oli eilen sisuuntunut, saapuen ajoissa paikalle ja vähentäen joukkuetovereita vaikeuttavia virheitään reilusti. Adju ymmärsi selvästi sen, että hän edistää joukkuettaan parhaiten olemalla menemättä tiimiläistensä eteen ja olemalla pelkkä syötti. Pitkälti nämä asiat johtivat lopulta suvereeniin voittoon tuoreesta liigamestarista ja tasoitti keskenäiset ottelut 1-1 lukemiin.


Kierroksen flopit
1. Pehtorin Yöradio. Pehtorin Yöradio vastasi kierroksen epäonnistuneimmista teoista kun hän ensin kertoi toistuvasti kuinka siima on kaikkien aikojen kovin joukkue, mutta häviäisi silti hänen johtamalleen satunnaisesti kootulle harrasteporukalle. Kerrassaan aukotonta logiikkaa, Pehtori hyvä. Viimeinen rimanalitus tapahtui siinä vaiheessa kun Pehtorin Yöradio ehdotti pelaajakohtaisia kausimaksuja liigaan, jotka menisivät voittajajoukkueen tilille lyhentemättömänä. Tuollaisten sammakkojen jälkeen on kovin vaikea suhtautua enää tosissaan mihinkään mitä Pehtori päästää ulos suustaan.

2. Viimeisen kierroksen epätasaisuus. Kaikki kierroksen otteluvat päättyivät 5-0 lukemiin ennakkosuosikin hyväksi, vaikka kuvittelisi että nimenomaan kauden viimeisenä sunnuntaina nähdään tasaisia otteluita. Erityisen surullista on että näimme jälleen kerran finaalin, joka ratkesi ennen aikojaan.

Toki tuskin kukaan olisi uskonnut kauden alussa, että Nokka tarjoaa noinkin kovan vastuksen ja taistelee niin tosissaan erävoitosta siimaa vastaan kuin mitä näimme. Samalla he osoittivat ettei Etana -voitto johtunut pelkästä vastustajan huonosta päivästä, vaan joukkueen jäsenistä löytyy oikeast taitavia yksilöitä. Tämä finaalipaikka tuli heidän kannaltaa kuitenkin aivan liian nopeasti.

Toivon ensi kaudelta erityisesti että saisimme palautettua Munkkiliigan, jossa on useampi mestariehdokas ja finaali säilyy tasaisena. Vuodet 2011-2014 olivat jännittäviä kun joka kauteen lähtiessä oli vähintään kaksi mahdollista voittajaa, välillä jopa kolme tai neljä. Luulen sen olevan myös liigan jatkuvuuden kannalta erittäin tärkeä asia, että pääsemme nyt takaisin tilanteeseen jossa parhaudesta joutuu oikeasti taistelemaan. Tällä hetkellä on valitettavasti paljon miellyttävämpää olla keskitasoinen joukkue kuin kärkiklaani, eikä tuo ole kestävä tilanne pitemmän päälle.

3. ifreetti. 11 pelattua erää ja kolme tuntia lentsikkaa olisi voinut käyttää fiksumminkin. Jos hän suhtautuisi samalla intohimolla esimerkiksi sudokujen ratkaisemiseen kuin pelaamiseen niin missä hän olisikaan? Toivottovasti hän pystyy jonain päivänä vanhainkodissa muistelemaan nuoruuttaan ilman ajatusta, että olisihan sitä voinut tehdä aikoinaan parempiakin valintoja..
« Viimeksi muokattu: 21.12.15 - klo:21:58 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Sivuja: [1] Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024