Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
23.06.24 - klo:05:41

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Arkisto
| |-+  Liiga-arkisto
| | |-+  Vanhat uutiset
| | | |-+  Pienet uutiset
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Pienet uutiset  (Luettu 53675 kertaa)
super koira2
Vieras
Vs: Pienet uutiset
« Vastaus #75 : 13.11.13 - klo:17:55 »

Super koira eroaa admineista, valtuustosta ja pelivalvojista omasta päätöksestään. Asiaan vaikuttavat yleinen ajanpuute maajoukkueringin ja muiden elämänmuutosten vuoksi.
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Pienet uutiset
« Vastaus #76 : 15.11.13 - klo:03:46 »

- Runkosarja on nyt väliviikkoa lukuunottamatta taputeltu ja seuraavaksi vuorossa on playoffit. Playoffeissa mitellään paremmuudesta niin, että runkosarjan kaksi eniten pisteitä kerännyttä joukkuetta etenee suoraan A -sarjan välieriin, kun taas kolmas, neljäs, viides ja kuudes jatkavat pelejään puolivälierissä. Puolivälierien jälkeen voittajien tie vie välieriin, missä he kohtaavat runkosarjassa parhaiten sijoittuneet joukkueet, runkosarjan ensimmäisen pelatessa huonommin sijoittunutta jatkoonmennyttä vastaan. Sen jälkeen voittaneet taistelevat luonnollisesti Munkkiliigan mestaruudesta, kun taas häviäjät pronssista. Edellisestä kaudesta poiketen - nämä kaksi ottelua pelataan nyt kierroksen ainoina taisteluina, joten toivotaan että se lisää tunnelmaa entisestään ja vääntö mestaruudesta on asiaan kuuluvalla tasolla.
 
Puolestaan sijoille 7-12 runkosarjossa sijoittuneiden joukkueiden urakka jatkuu seuraavasti: Seitsemäs kohtaa B -sarjan playoffeissa, kymmenenneksi sijoittuneen, kun taas kahdeksas runkosarjan yhdeksännen. A -sarjan tapaan, voittajat jatkavat loppuotteluun (B -sarjan), mutta erona on se, että alemmassa sarjassa jätetään pronssiottelu väliin. Toki halutessaan joukkueet voivat järjestää sellaisenkin - kuten myös runkosarjan yhdes- ja kahdestoista sijoitusottelun. Muutoin runkosarjan kahden viimeisen joukkueen satu loppuu siihen, ja voimme kiittää heitä osanotostaan syyskaudelle.

Samalla toivotamme niin pelaajille kuin katselijoillekin hyvää ja kiintoisaa loppukautta.

(Nykyistä sarjataulukon tilannetta voit katsoa täältä, kun taas peliensovintaaiheet löydät tuttuun tapaan liigapelikeskuksesta (joukkueet päivitetään paikoilleen myöhemmin).)

- Kuten aikaisemmassa ilmoituksessa kävi ilmi, koki admintiimi miesmenetyksen super koiran poistuttua keskuudestamme. Tämän myötä olemme takaisin aikaisemmassa koostumuksessamme, vaikka tarkoituksena olikin pitkäaikaisen ratkaisun löytäminen. Yllättäviä muutoksia tapahtuu kuitenkin aina ja niihin on vaan pyrittävä sopeutumaan.

Tulemme uutisen myötä pohtimaan, onko adminlisäyksille edelleen tarvetta ja ratkaisemaan, minkä koemme liigan parhaaksi - niin talvikauden valmisteluja, sen läpikäyntiä kun aikaa sen jälkeekin ajatellen. Voimme kertoa, että mitään ei ole tällä hetkellä lyöty lukkoon suuntaan taikka toiseen, joten nyt olisi erityisen tärkeätä esittää mielipiteensä, joko jakaen sen perinteisessä paikassa, tai ottaen suoraan yhteyttä meihin. Otamme myös mielellämme vastaan yleisiä näkemyksiä liigaelinten toiminnasta - tai mitä muuta sydämen päällä onkaan. Pian on nimittäin otollinen tilaisuus muutoksille, liigan mennessä kauden päättyessä lyhyeellä joulutauolle ja ajan vapautuessa myös rakenteellisten muutosten tekemiseen.

- CONST liittyy pelivalvojaksi. Menestyksekkäitä hetkiä liigan omalle shefulle koitoksiinsa.
« Viimeksi muokattu: 15.11.13 - klo:06:27 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Pienet uutiset
« Vastaus #77 : 04.12.13 - klo:08:12 »

- Munkkiliigan kausi '13 (03) on yhtä pelikierrosta lukuunottamatta läpikäyty ja suurimman osan joukkueista ottelut ovat jo loppuneet viimeisten viikkojen aikana. Kuten jo aikaisemmin annettiin vihiä - tulee siis sunnuntain pelien jälkeen loputkin klaanit pääsemään rauhoittumaan, kun liiga vetäytymään lyhyehkölle, noin kuukauden mittaiselle joulutauolle. Täten kaikille avautuu mahdollisuus hetken hengähdystauolle ja sauma viettää pyhiä rauhassa, pohdiskelematta lentokonepeliä ja Munkkiliigaa tuon taivaallista.

Kiitokset jo tässä vaiheessa liigalaisille jälleen kerran menestyksekkäästä kaudesta, joka tosiaan saa huipennuksensa sunnuntaina. Palataan asiaan ensi vuoden puolella.
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Pienet uutiset
« Vastaus #78 : 09.12.13 - klo:18:18 »

- Nyt on viimeinenkin kierros pelattu ja mestaruuden voitti lopulta Kalja, joka kukisti F.L:n loppuottelussa lukemin 4.5-0.5. Kauden '13 (03) lopulliset sijoitukset menivät siis seuraavasti: 1. Kalja 2. F.L 3. MunQ 4. Etana 5. P-K 6. Burn! 7. F.L2 8. TyQ 9. Nokka 10. SatQ 11. Dove 12. D2ve. Toivottovasti mahdollisimman moni joukkueista nähdään mukana kekkereissä jatkossakin, mutta hyvästit heille joista aika jättää. Ehkä kohtaamme taas joskus.

- Vaikka pelit ovat tosiaan ohitse tältä erää, niin väännön kabinetissä on tarkoitus käynnistyä jälleen. Sitä ennen on kuitenkin määrä nimittää uusi liigavaltuusto, joka siis ensin pääsee mukaan vaikuttamaan millaisena liiga jatkuu joulutauon jälkeen ja sitten miten sääntörikkomuksissa menetellään jatkossa.

Toivomme valtustoon hamuavia ilmoittavan kiinostuksestaan täällä, tai ottamalla yhteyttä allekirjoittaneeseen. Mikäli valtuustoon pyrkiviä on useita, tullaan valintaprosessi hoitamaan pitkälti aikaisempien kertojen mukaisesti.
« Viimeksi muokattu: 09.12.13 - klo:18:31 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Pienet uutiset
« Vastaus #79 : 13.12.13 - klo:11:18 »

- Haku liigavaltuustoon on ollut käynnissä muutaman päivän ajan ja ilahduttavasti halukkaita on ilmaantunut jo jonkun verran. Vielä ei ole kuitenkaan liian myöhäistä pyrkiä mukaan valtuustoon, sillä hakuajan on määrä umpeutua lauantaina (14.12) kello 23.59. Nyt alkaa siis olemaan viimeiset hetket toimia, joten tartu tuumasta toimeen jos haluat ottaa osaa sääntörikkeiden tuomitsemiseen ja liigan toimivuuden edistämiseen.
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Pienet uutiset
« Vastaus #80 : 15.12.13 - klo:18:30 »

Kuten aikaisemmista tiedoitteistamme on tullut ilmi, on liigan johtoporras ollut uudistuksien alaisena tovin, viikko sitten loppuneen kauden ja siitä seuranneiden muutosten myötä. Tarkoituksena on ollut saada hyvissä ajoin selvät sävelet miten liigaa johdetaan jatkossa, jotta voisimme nyt keskittää voimamme mahdollisimman tehokkaasti onnistuneen syyskauden pitämiseen. Tässä tähän hätään konkreettisimmat päätökset mitä teidän olisi hyvä tietää:

Hetkittäin kärsityn adminmenetyksen seuraamuksena pohdiskelimme tarvetta paikata tilannetta lisäyksellä, mutta olemme keskustelujen jälkeen päätyneet siihen että jatkamme ainakin toistaiseksi tällä, jo aikaisemmin käytössä olleella, rykelmällä. Koemme tiiminiä pystyneemme syyskauden aikana vastaamaan huutoon ja toimimaan riittävällä aktiivisuudella, että super koiran lähdöstä huolimatta on järkevintä jatkaa nykyisellään.

Puintien yhteydessä nousi ilmi tarve uusille modikaattoreille, moderaattoreille ja neuvoa-antaville admineille, mutta koska foormuoikeuksien säätely on sujut pääosin hyvin, ja pari henkilöä joille tarjottiin muita virkoja kieltäytyivät, ei tällekään rintamalle tule uutta verta.

Edellisen kauden jälkeen - tai jo oikeastaan sen ollessa käynnissä, useampi valvoja ilmoitti heittävänsä hanskat tiskiin ja jättävänsä tehtävän taakseen. Sen vuoksi olemme luonnollisesti etsineet uusia valvojia, kyetämmeksi varmistamaan että myös jatkossa jokaiselle ottelulle löytyy luotettava vastuuhenkilö, joka laittaa pelihuoneen valmiiksi ja ottaa pisteet ylös. Täten tiedoitamme että uusina valvojina aloittavat Chessmate ja yu aksu. Menestyksekkäitä valvomiskoitoksia siis heille.

Valvojia ei tosiaan etsinnöistä huolimatta saatu niin montaa että jokainen viime kaudella poistunut henkilö olisi saatu korvattua, mutta yritämme keksiä keinot sen ratkaisemiseen. Kokonaisuutena valvontatilanne on kuitenkin aikaisempaa pienemmästä vahvuudesta huolimatta melko hyvässä kuosissa, sillä virkaa hoitavia on useasta joukkueesta - mikä mahdollistaa tarvittaessa omien otteluiden valvonnan, ja myös normaalien liigalaisten keskuudesta pitäisi hätätilanteessa löytyä auttavia käsiä.

Hakuaika liigavaltuustoon päättyi tosiaan hetki sitten ja valtuuston kuuluvat henkilöt ovat nyt selvillä. Ilahduttavasti mukaan haki myös ihmisiä jotka eivät ole olleet aikaisemmin mukana toiminnassa, joten toivotaan että se tuo kaivattuja uusia tuulahduksia ja saadaan sitä kautta viimeinen kirsikka kakun päälle. Uusia valtuustojäseniä ovat siis justus pirpana, kouluontyhmää, Tazd ja Tähtiyksikkö, kun taas hommaa jo aikaisemmin hoitaneita, jotka joko palaavat tai jatkavat valtuustossa ovat Gruusom, Larens ja Verno.

Vaaleja ei nähty tällä kertaa tarpeen pitää, sillä suuniteltu määrä (20 jäsentä) ylittyi ainoastaan yhdellä. Kaikki kiinostuksestaan ilmoittaneet ovat siis mukana.

Liigavaltuuston kokoonpano:
21 henkilöä

Liiga-adminit (4):
Apple
JussePal
latesofi
Tengsinge

Pelivalvojat (10):
Chessmate
duff-beer
CONST
ifreetti
kellonaika
mcboxerjr
pallosalama
pehmo
Saial
yu aksu

Muut jäsenet (7):
Gruusom
justus pirpana
Larens
kouluontyhmää
Tazd
Tähtiyksikkö
Verno
« Viimeksi muokattu: 15.12.13 - klo:23:10 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
latesofi
Modiktaattori / MunQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 3 211



Profiili
Vs: Pienet uutiset
« Vastaus #81 : 17.12.13 - klo:20:42 »

Toisin kuin edellisessä uutisessa mainittiin, foorumien kunnossapito-osasto saa sittenkin uusia resursseja Saialin liittyessä mukaan avustamaan foorumeiden siistimisessä. Tämän johdosta linjanvedot saattavat muuttua jonkin verran totutusta.

Muistutamme kuitenkin, että Saial ei tule olemaan ainoa moderointia tekevä henkilö, vaan tarpeettomien viestien poistamisen takana voi olla myös kuka tahansa admintiimin jäsenistöstä. Antoisia foorumihetkiä kaikille!
tallennettu

Kooste kaikista turnauksistani

Tykisti, MunQ -klaanin jäsen,  liiga-admin, sekä Vuoden rantaleijona 2012!

Nopeimmin saat yhteyttä foorumin y-viestillä.
latesofi
Modiktaattori / MunQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 3 211



Profiili
Vs: Pienet uutiset
« Vastaus #82 : 25.12.13 - klo:14:27 »

Liigan etusivulla näkyvään Liigataulukkoon on (viimeinkin) päivitetty syyskauden pelit. Kärkipaikkaa aiemmin pitänyt F.L joutui nyt taipumaan viime kauden tappiotta läpivieneille Kaljoille. Samoin aiemmin 3. sijalla majaillut MunQ joutui nyt luovuttamaan paikkansa Etanoille. Rankingpisteitään eniten kasvatti tulokasklaani P-K, suurin pudottaja taasen oli Dove.

Kiinnostuneiden nähtäville mtös statistiikkaa menneeltä kaudelta.

Samalla päivitettiin myös Mestarit osio, sekä laitettiin menneen kauden tasalle foorumilla majailevat Klaaniesittelyt ja luvattiin ensi kauden alkaessa olla nopeampia niiden suhteen.
tallennettu

Kooste kaikista turnauksistani

Tykisti, MunQ -klaanin jäsen,  liiga-admin, sekä Vuoden rantaleijona 2012!

Nopeimmin saat yhteyttä foorumin y-viestillä.
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Pienet uutiset
« Vastaus #83 : 31.12.13 - klo:21:25 »

Hetken hiljaiselon jälkeen on aika pienelle tiedoitteelle, niin talvikauden valmisteluja kuin sen läpikäyntiäkin koskien, joita on vaitionaisuudesta huolimatta ehditty käsittelemään päättäjien keskuudessa. Erityisesti klaania ensi kaudelle kaavailevien henkilöiden olisi tärkeä lukea viesti huolellisesti, niin tiedätte mitä koskien on jo lyöty nuijat pöytään.

Ilmoittautuminen ensi kaudelle on käynnistynyt. Jos haluat mukaan mittelemään kauden '14 (01) mestaruudesta ja kenties seisomaan aina kirkkaimmalla pallilla saakka, ala siis myöhintään tässä vaiheessa joko kokoamaan joukkuetta tai etsimään paikkaa jossakin tulevalle kaudelle mukaan tulevasta klaanista. Aikaa ei ole enää rajattomasti, vaan nyt jos koskaan on aika tarttua tuumasta toimeen ja etsiä joukkuelaisia käsiinsä. Näillä näkymin ilmoittautumisen on määrä loppua su 12.01 kello 23.59, ensimmäisen kierroksen pitäessä sijaa viikkoa myöhemmin. Ilmoittaudu, pelaa, voita.

Tuleva kausi tulee kuin tuleekin olemaan talvikausi, eli ei kevätkausi, kuten olisi myöskin voinut käydä. Syyspuoliskosta poiketen, kevätpuolisko jaetaan liigavaltuuston päätöksen mukaisesti kahteen kauteen, jotka on siis määrä käydä ennen kesätaukoa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että todennäköisesti sarjajärjestelmässä tehdään paluu tuttuun ja turvalliseen lohkojakoon, eikä turvauduta runkosarjaan viime kauden tapaan. Lopullinen päätös sarjajärjestelmästä tehdään kuitenkin adminien toimesta kun saadaan tarkempaa vihiä osallistujamäärästä, parhaaksi näkemämme ratkaisun mukaisesti.

Kuten hiukan aikaisemmin lupailtiin on valtuusto käsitellyt joitakin keskeisiä liiga-asioita, kausien välisen tauon myötä. Kenties jo tärkein ratkaisu - eli kahden kauden pelaamisen ennen kesää, mainittiin jo edellä, mutta sen lisäksi äänestyksen kohteena on myöskin ollut liigaotteluiden peliajat. Toistaiseksi äänestykset ovat vielä kesken, joten on mahdotonta tässä vaiheessa sanoa miten lopulliset ultimateajat menevät, mutta se mitä jo tiedetään on, että niihin tehdään lisäystä. Tulevalla kaudella nähdään siis 19.00 ja 20.00:n ohella myös joko 18.00, 21.00 tai kumpanakin kellonaikoina alkavia pelejä, riippuen miten äänestyksen jatkuvat. Lisäksi myös puolelta alkavien kamppailujen lisäys on mahdollista, mutta vain tulevaisuus näyttää miten menetellään.

Muutos tarkoittaa tosiaan sitä, että osa klaaneista tulee mittelemään paremmuudesta myös muutoin kuin kello 19.00 ja 20.00, jotka ovat viime vuosien aikana vaikuttaneet löytäneen tiensä kaikista parhaiten liigalaisten sydämeen. Pyrimme ratkaisemaan tilanteen ja minimoimaan otteluiden käymistä joukkueiden kannalta huonoina aikoina, liigavaltuustosssa tulleen ehdotuksen inspiroimana, pyytämällä jokaista ilmoittautuvaa joukkuetta kertomaan miten heidän kannaltaan parhaat peliajat menevät. Toivomme täten että klaanien johtajat olisivat yhteydessä jäseniinsä ja selvittäisivät yhteistuumin, että mitkä ajat sopivat mainiosti ja mitkä eivät, voidaksemme ohjelmistoa laatiessa ottaa huomioon joukkueiden mielihalut. Emme tietenkään kykene takaamaan että pelejä olisi ainoastaan klaanien toivomana aikana, mutta tavoitteena on päästä niin lähelle kuin suinkaan mahdollista.

Lisäksi valtuusto käsittelee vielä tuplanimimerkkien torjumista ja koska on mahdollista että voimaan astuu proxy-kielto, näemme aiheelliseksi kertoa asiasta.

Vuoden 2013 - palkintogaala on käynnistynyt. Käy vilkuilemassa ehdokkaita ja sen jälkeen äänestämässä ansioituneinpia, gaalaa varten tehdystä foorumialueesta.

Hyvää alkavaa vuotta 2014 itse kullekin.
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Pienet uutiset
« Vastaus #84 : 09.01.14 - klo:22:06 »

Ensimmäinen viikko alkanutta vuotta on jo mennyttä elämää, mutta vuoden 2014 avaava tiedoitus loistaa siltikin poissaolollaan, joten eiköhän korjata asia vihdoinkin. Seuraavassa siis jatkoa edellisestä uutisesta ja lisätietoa miten tästä jatketaan kohti nurkan takana häämöttävää talvikautta.

Talvikauden ilmoittautuminen on käynnissä enää tämän viikon, joten ole ripeä jos mielit vielä mukaan. Ohjelmisto tullee ulos piakkoin ilmoittautumisen päätyttyä, joten toivomme klaaninjohtajien olevan erityisen aktiivisia viikonvaihteen tienoilla.

Viime tiedoituksessa kerrottiin lisäyksestä ultimateaikoihin ja nyt asialle on vihdoin saatu sinetti. Tulevalla kaudella tullaan näkemään ultimateina ainakin kello 19.00, 20.00 ja 21.00. Lisäksi valtuusto äänesti puolelta alkavien otteluiden lisäämisestä, joten tuloksen myötä myös sellaisia nähtäneen. Todennäköisesti loput ultimatet tulisivat akselilta 18.30, 19.30 ja 20.30, mutta lopullinen varmuus saadaan vasta siinä vaiheessa kun ilmoittautuneiden klaanien määrä on tiedossa.

Toivomme että kaikki mukaan tulevien joukkueiden johtajat ovat ottaneet edellisen viestin neuvosta vaarin ja kyselleet alaisiltaan otteluaikojen sopimisesta. Nyt on nimittäin aikaisempaakin parempi tilaisuus vaikuttaa milloin oma joukkue pelaa ja saada siten mieluisat ajat, kunhan käy kirjoittelemassa klaaninsa mielihaluista tänne.

  Kuten aikaisemminkin kausien välissä, ovat voimassa olevat säännöt olleet adminien katsastuksen alaisena ja niitä on pyritty hienosäätämään parempaan päin. Tällä kertaa vältyttiin kenties kaikista suurimmilta muutoksilta, koska niille ei yksinkertaisesti nähty tarvetta, mutta suosittelemme siltikin vilkuilemaan edes toisella silmällä mikä oikein muuttuu ja mikä ei. Lue lisää täältä.

Mahdollisesti suurin yksittäinen seikka mikä olisi tärkeä noteerata on tulevalle kaudelle voimaan astuva pelilisenssin pakollisuus. Pelilisenssi on lentelyoikeden mahdollistava lupa, joka jokaiselle tulee olle voidakseen pelata Munkkiliigassa. Tätä pelilisenssiä haetaan liiga-admineilta, jotka tilanteesta riippuen joko myöntävät tai eväävät hakemuksen yhtenäisesti. Muussa tapauksessa - eli mikäli adminit eivät löydä yhteistä säveltä tapauksen ratkaisuun, annetaan valtuuston hoitaa käsittely ja he saavat oikeuden arvioida pelilisenssin kohtalon.

Valtaosaan liigalaisista muutos ei käytännössä ottaen tule vaikuttamaan yhtään, sillä jokaiselle (pl banneissa oleville) liigassa aiemmin lenneelle myönnetään automattisesti pelilisenssi. Sen sijaan liigatasolla uudet henkilöt, eli ihmiset jotka eivät ole pelanneet ML:ssä, joutuvat sääntölisäyksen myötä hakemaan lisenssiä voidakseen edustaa joukkuettaan. Kun sellainen on taskussa ja pelioikeus on kertaalleen myönnetty, pysyy se voimassa ilman erillistä uusimista, ellei pelaaja syyllisty sääntörikkeisiin ja saa sen myötä pelikieltoa.

Lisenssijärjestelmän käyttöönottamisen ensisijainen päämäärä on ehkäistä - valtuustonkin keskusteluissa esiin noussutta huolta, tuplanimimerkkien esiintymisestä. Kokonaisuudessaan adminit näkivät nimenomaisesti lisenssijärjestelmän järkevimpänä tapana vastata tähän huutoon, vaikka myös muunlaisia visioita oli.

Lopulta pari näistä visioista oli ylitse muiden ja valtuustossa käytiin neuvoa-antava äänestyks tästä nimenomaisesta pelilisenssien vaatimuksesta, sekä lisäksi myös ip-muuntajien kieltämisestä. Molemmat ehdotukset saivat niin sanotusti tuulta alleen, eli enemmistö kannatti lähtökohtaisesti kumpaakin, mutta ainakin tällä erää ainoastaan toinen pistetään toteen. Uskomme nimittäin että voimaan astuvalla lisenssijärjestelmällä pystytään kitkemään tuplailua riittävästi ja että ip-muuntajien kiellon valvominen tuskin olisi siihen uhratun vaivannäön arvoista.

Pistetään siis peukut sekä muut kehonosat pystyyn ja toivotaan, että viimeistään alkavalle kaudelle saataisiin hillittyä myös peli-intoa puhkuvien liigalaisten lentelymääriä.
tallennettu
latesofi
Modiktaattori / MunQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 3 211



Profiili
Vs: Pienet uutiset
« Vastaus #85 : 13.01.14 - klo:00:35 »

Kuten jotkut ehtivät varmaan huomata niin foorumit oli jäädytetty arkku.netin toimesta johtuen ylittyneistä sivutila -ja liikennöintirajoista. Sama ongelma siis, joka oli joskus aiemminkin, mutta tällä kertaa sen kiertäminen ei onnistunut!

Sivuston palauttaminen kesti hetken aikaa, koska tunnus, jonka hallinnassa sivutila on ollut, on ollut sellaisen henkilön hallussa, joka ei ole liigatoiminnassa ollut perustamisen jälkeen mukana. Mutta nyt kun sivutila on saatu siirretyksi nykyisten ylläpitäjien tunnukselle, saimme hankittua lisää liikennöintikapasiteettia ja sivutilaa pientä korvausta vastaan. Jatkossa siis ei ongelmia pitäisi olla.

Samalla saimme käyttöömme myös mahdollisuuden hankkia ilman lisäveloitusta oma domain liigalle. Jatkossa foorumille pääsee siis myös käyttäen osoitetta http://munkkiliiga.net

P.S. Tulevan kauden ohjelmisto pyritään saamaan julki tiistaina, mutta viimeistään keskiviikkona!
tallennettu

Kooste kaikista turnauksistani

Tykisti, MunQ -klaanin jäsen,  liiga-admin, sekä Vuoden rantaleijona 2012!

Nopeimmin saat yhteyttä foorumin y-viestillä.
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Pienet uutiset
« Vastaus #86 : 15.01.14 - klo:19:28 »

Pitkä odotus on vihdoin palkittu ja talvikausi on lopulta käynnissä. Siksi uutiset osioon on tovi sitten pistetty kauden ohjelmisto, josta jokainen voi katsoa missä tulee olla ja milloin. Käykäähän siis vilkuilemassa ohjelmistoa ja merkatkaa otteluajat alas almanakkaanne.

Aikataulullisista syistä klaanit on jaettu ensimmäistä kertaa neljään alkulohkoon, joista joukkueet jatkavat jatkosarjoihin ja myöhemmin playoffeihin. Alkulohkot muodostettiin laittaen valtuuston arvioinnin perusteella neljä suurinta menestysmismahdollisuutta omaavaa lentuetta (D, F.L, F.L2 ja MunQ) yhteen koriin, arpoen jokaisen niistä eri lohkoon ja sitten arpoen loput joukkueet paikoilleen. Tästä saatiin kolme kolmen ja yksi neljän joukkueen lohkoa, joiden kesken mitellään paremmuudesta aluksi.

Huomionarvoista tällä kaudella on se, että väliviikot loistavat poissaolollaan. Toivomme siksi klaaninjohtajien olevan aikaisempaakin valppaampia peliaikojen suhteen, ja ottamaan mahdollisimman ripeästi yhteyttä vastustajajoukkueeseen ja tarvittaessa päättäjistöön, jotta voitaisiin keksiä ratkaisu mikäli jokin aika on silkka mahdottomuus. Eiköhän tästä tilanteesta selvitä riittävällä aktiivisuudella, hyvällä yhteydenpidolla ja ripauksella yhteistyöhalukkuutta.

Nähdään sunnuntaina ilmassa.
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Pienet uutiset
« Vastaus #87 : 18.01.14 - klo:13:45 »

Kuten jo toisella foorumialueella on käyty läpi, saattaa joillakin olla ongelmia lentokonepelin ja muiden java-pelien käynnistyksen kanssa, pari päivää sitten tulleen javapäivityksen myötä. Voimme kuitenkin huokaista helpotuksesta, sillä asian saa helposti kuntoon vaikkapa näitä ohjeideita noudattamalla. Huominen liigakierros viedään siis läpi normaalisti, mutta suosittelemme sitä ennen tarkastamaan että kaikki puitteet pelailuun ovat kunnossa ja tarvittaessa kysymään apua.
« Viimeksi muokattu: 18.01.14 - klo:13:50 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Pienet uutiset
« Vastaus #88 : 29.01.14 - klo:01:52 »

Alkanut kausi on saatu mainiosti käyntiin ja johtuen sen lyhytkestoisuudesta, olemme pian läpäisseet jo ensimmäisen vaiheen ja siten valmiita siirtymään seuraavaan etappiin. Jatkosarjat käynnistyvät siis ensi viikon sunnuntaina kolmen lohkon voimin, joista myöhemmin edetään playoffeihin.

Ennen kauden alkua joukkueita pyydettiin ilmoittamaan peliaikojen sopimisesta, tarkoituksena jakaa ultimateja toiveita noudattaen. Jatkolohkojen kohdalla tätä ei luonnollisesti ole vielä voitu harrastaa, joten peliaikoja tullaan vielä korjaamaan viikonvaihteen tienoilla. Siksi toivoisimme että tiimit, joiden pelihalut ovat muuttuneet aikaisemmin ilmoittamastaan, viestittäisivät asiasta täällä. Mikäli toiveiden suhteen ei ole muutoksia, tullaan ultimateja laatiessa noudattamaan klaaninjohtajan aikaisemmin ilmoittamaa priorisointia.

Lisäksi toivoisimme että klaanien johtajat olisivat yhteydessä jäsenistöönsä 16.02 käytävän 5. pelikierroksen tiimoilta ja informoisivat päättäjistöä ajankohdan sopivuudesta. Kyseisenä päivämääränä Suomi ja Kanada mittelevät paremmuudesta jääkiekossa, jota ei siis ole ainakaan vielä otettu huomioon ohjelmistoa laatiessa. Yritetään kuitenkin löytää jokin ratkaisu, että kaikki jotka haluavat seurata laadukasta jääkiekkoa myös saavat tehdä niin.

Valtuusto selvittää tällä hetkellä Dove-F.L2:n tapahtumia, minkä vuoksi toivoisimme että ottelussa paikallaolijat, jotka omaavat jonkinlaista muistikuvaa piste-erosta neljännen erän aikana haamuntumisbugin lakatessa, olisivat yhteydessä meihin.
« Viimeksi muokattu: 29.01.14 - klo:01:58 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Pienet uutiset
« Vastaus #89 : 01.02.14 - klo:15:25 »

- Liigavaltuusto on määrännyt viime sunnuntaisen F.L2-Dove -ottelun neljännen erän uusittavaksi. Pelin viimeisessä erässä Doven jäsenen internet-yhteys takkuili, aiheuttaen ns. haamun, jonka vuoksi Dove joutui pelaamaan alivoimalla suuren osan erästä. Valtuusto näkee aiheelliseksi erän pelaamisen uudestaan, sillä Dove joutui kärsimään joutuessaan lentelemään useita minuutteja yhden henkilön vajaamiehityksellä.

Kumpaankin joukkueeseen ollaan oltu yhteydessä ja adminit ovat päättäneet, että uusintaerä järjestetään kolmannen pelikierroksen yhteydessä, sunnuntaina 02.02 kello 20.00. Joukkueiden on määrä pelata siis ainoastaan yksi erä, kun kolmen ensimmäisen erän tulokset jätetään aikaisempaan muotoonsa. Tilanne on siis viimeiseen erään lähdettäessä 2-1 Doven hyväksi, kokonaispisteiden ollessa puolestaan F.L2:n eduksi. Edustuskelpoisia pelissä ovat kaikki ottelun aikana klaaninsa miehistöön kuuluneet pelaajat.

Pistetään sormet ristiin sen puolesta että mahdollisimman moni ottelu saataisiin jatkossa vedettyä kunnialla lävitse, eikä ikävät haamuntumiset riivaisi liigaotteluita. Mikäli niin kuitenkin kaikessa epäonnessaan sattuu tapahtumaan, toivomme että paikaolljat (niin joukkueen pelaajia kuin katsojiakin myöten) olisivat hereillä ja raportoisivat asiasta mahdollisimman ripeästi valvojalle, jotka voivat tarvittaessa lisätä huoneen tilaa.

Lopuksi esitämme pahoittelumme sekä Dovelle että F.L2:lle sitä, että he joutuvat valmistautumaan kamppailuun näinkin lyhyeellä varoitusajalla.
« Viimeksi muokattu: 01.02.14 - klo:16:54 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024